Telegram Web Link
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies یادداشت| مرگ تدریجی مسلمانان هند با حرکت مودی بر خلاف میراث گاندی رفتار کنونی دولت مردان هند با روح قانون اساسی این کشور و حتی افکار و عقایدی که بزرگانی چون گاندی داشتند در تعارض است ولی سوال اینجاست که هند کدام مدل را علیه مسلمانان مظلوم…
@Indianstudies

🇮🇳افول سکولاریسم در سرزمین هفتاد و دو ملت

آتش خشونت های اخیر علیه اقلیت مسلمان در هند را قانون جدید شهروندی برافروخته است. طبق این قانون، تابعیت هندی به اقلیت بودائی، مسیحی، هندو، جینز، پارسی (زرتشتی) و سیک که قبل از سال2015 از افغانستان، بنگلادش و پاکستان به هند پناه آورده‌اند اعطا می‌شود.
آنچه در این قانون عیان است تبعیض آشکار دینی علیه باورمندان به دین اسلام است که حدود ۲۰۰میلیون از جمعیت هند را تشکیل می دهند. هرچند که بیش از ۵۰۰ حقوقدان برجسته هندی، وکلا، دانشگاهیان و بازیگران سینما با انتشار بیانیه‌ای تصویب این قانون را محکوم کرده‌اند اما به نظر می رسد که این واکنش ها کافی نبوده است. در ادامه موادی از قانون اساسی هند را مرور می کنیم که به نظر می آید این مواد از سوی حزب حاکم و ناسیونالیست های افراطی آن به چالش جدی کشیده شده است.
قانون اساسی هند در سال1949 تصویب شد و ملاط پیوند حقوقیِ حجم بالایی از تکثرهای قومی و مذهبی و نژادی است. در مقدمه ی این قانون اساسی آمده که هند یک "جمهوری سوسیالیست سکولار دموکراتیک" است و در جای جای این قانون بر عدم تبعیض مذهبی مابین شهروندان بر اساس همین روح سکولار حاکم بر قانون تأکید شده است. مثلاً در ماده۱۵ از فصل سوم (حقوق اساسی شهروندان) آمده است: "دولت هند برای هیچ یک از شهروندان، تبعیض مبتنی بر دین، نژاد، طبقه، جنسیت، مکان تولد یا... روا نخواهد داشت" همچنین ماده۲۵ از همین فصل تصریح می کند که تمام شهروندان هند به شکل مساوی، مشمول اصل آزادی عقیده بوده و نسبت به بیان و تبلیغ مرام دینی خود و نیز عمل به آن آزاد هستند. در ماده۳۰ نیز آمده است: "تمام اقلیتهای دینی یا زبانی، حق تأسیس و مدیریت نهادهای آموزشی در راستای اهداف خود را دارا هستند"
در فصل دوم قانون اساسی هند که مربوط به مسائل شهروندی و تابعیت است نیز کوچکترین اشاره ای به مدخلیت باورهای دینی یا وابستگی قومی و زبانی خاص در شمولیت این قوانین نشده است.
با این تفاصیل مشخص است که چرا متفکران هندی ای مانند سومیت گانگولی (Sumit Ganguly) (استاد علوم سیاسی و کرسی تاریخ و تمدن هند در دانشگاه ایندیانای امریکا) از به حالت احتضار افتادن سکولاریسم در هندوستان سخن می گویند.[1]


ــــــــــــــــــــــ
[1]. البته این وضعیتی است که سرآغاز آن به سال ها پیش و قدرتگیری حزب ناسیونالیست و افراطی بهاراتیا جاناتا(BJP) (حزب مردم هند) برمی گرد. سومیت گانگولی در مقاله ای با عنوان "بحران سکولاریسم هندی" (The Crisis of Indian Secularism) که در سال 2004 در ژورنال دموکراسی دانشگاه جان هاپکینز منتشر شده، خطرات و عواقب اقدامات این حزب را هشدار داده بود.
عدنان فلاحی
@Indianstudies

اگرچه در چند روز گذشته در پی ناآرامی و تبادل آتش‌ میان هند و پاکستان در منطقه کشمیر دست کم ۳ نفر کشته شدند اما به دنبال گزارش‌های مبنی بر رکود اقتصادی در نتیجه ویروس کرونا، هند و پاکستان تصمیم گرفته‌اند تا حدودی بخش‌هایی از اقتصاد بین دو کشور را دوباره فعال سازند.

اما پاکستان دست بردار نیست و وزارت خارجه این کشور در اعتراض به آتشباری نیرو‌های مرزبانی هند به مناطق مسکونی در خاک پاکستان، کاردار سفارت هند در اسلام آباد را احضار کرد.

علاوه بر این شاه محمود قریشی با ارسال نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل تاکید کرد لغو خود مختاری کشمیر توسط هند خطری برای تمام ساکنین این منطقه است.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies تماس‌های تلفنی جداگانه ظریف با غنی و عبدالله طرفین در خصوص آخرین وضعیت سیاسی افغانستان، اختلافات ایجاد شده بعد از انتخابات ریاست جمهوری، مذاکرات صلح، گفت‌گوهای بین‌الافغانی و همکاری‌های دوجانبه برای مبارزه با کرونا گفت‌وگو کردند. ظریف بر…
@indianstudies

🔳ايران ميانجي مهم در افغانستان
✍️شهاب شهسواري

🔺با توجه به جايگاه ايران در سياست افغانستان، ايران ظرفيت بسيار بالايي براي ميانجيگري ميان گروه‌هاي رقيب سياسي در افغانستان دارد.

🔺ايران و افغانستان مرز طولاني مشترك دارند و مسائل امنيتي مشترك از جمله مساله قاچاق مواد مخدر و مساله گروه‌هاي ضدسيستمي، معضل هر دو كشور است. تلاش ايران در مقطع كنوني كه اختلاف نظر بين دو جناح سياسي در كابل وجود دارد، قطعا موثر است، به ويژه اينكه يك طرف اين اختلاف نظر، يعني طرف شمالي‌ها، نزديكي زيادي با ايران دارد، فراموش نكنيم در زماني كه قدرت رسمي در افغانستان در اختيار مجاهدين شمال بود و احمد شاه مسعود و برهان‌الدين رباني، 10 درصد از خاك افغانستان را در برابر طالبان حفظ كردند، فقط جمهوري اسلامي ايران و هندوستان و روسيه بودند كه از برهان‌الدين رباني و دولت مشروع او حمايت مي‌كردند. با توجه به سابقه تاريخي، شمالي‌ها با جمهوري اسلامي ايران نزديك هستند و اين نزديكي اين موقعيت ميانجيگري را در اختيار ايران قرار مي‌دهد كه فعالانه در حل قضيه مشاركت كند.

🔺در اين مقطع تلاش‌هاي محمد جواد ظريف، وزير خارجه جمهوري اسلامي ايران، قطعا موثر است، چرا كه دست كم يك طرف اختلاف نظر رابطه بسيار نزديك و خوبي با تهران دارد، به اضافه اينكه فراموش نكنيم، هر چند جمهوري اسلامي ايران مدت‌ها با طالبان مشكل داشت، اما به نظر مي‌رسد كه اخيرا با رايزني‌ها و سفرهايي كه انجام شده است، نوعي ارتباط ميان تهران و طالبان هم ايجاد شده است. ايران در مقام ميانجي، در شرايط كنوني مي‌تواند نقش مهمي در افغانستان بازي كند.

🔺مسائل افغانستان تابع سه گروه بازيگر اصلي است: يكي رقابت‌هاي قومي، مذهبي و سياسي داخلي افغانستان، يكي قدرت‌هاي منطقه‌اي و كشورهاي پيراموني و سوم قدرت‌هاي جهاني. گروه‌هاي قومي، مذهبي و سياسي متعدد درون خاك افغانستان فعال هستند، در سطح منطقه ايران، هند، پاكستان، تركيه، قطر، عربستان سعودي و امارات متحده عربي، هر يك به نوعي در افغانستان منافع و دخالت‌هايي دارند، در سطح بين‌المللي هم امريكا، روسيه، چين و اروپا به عنوان قدرت‌هاي جهاني در افغانستان فعال هستند.

🔺افغانستان زماني روي صلح و آرامش مي‌بيند كه هر سه گروه بازيگران داخلي و خارجي بتوانند به صورت هماهنگ حركت كنند. متاسفانه تاكنون هيچ توافق و تعاملي در ميان اين سه گروه بازيگر ايجاد نشده است.

🔺در نتيجه بعد از چهار دهه جنگ در افغانستان، امروز هم نمي‌توان تصور كرد كه دورنماي صلحي در اين كشور وجود دارد. در واقع بايد ميان صلح در افغانستان با تغيير جهت‌گيري جنگ در اين كشور تفاوت قائل شد. من معتقد هستم كه رويدادهاي اخير باعث صلح نمي‌شود، بلكه تركيب جبهه‌هاي نبرد را تغيير مي‌دهد.

🔺طالبان ممكن است كه به تدريج در گام اول حاضر به مشاركت با ديگر گروه‌هاي سياسي براي تقسيم قدرت باشد، به تدريج ساز و كارهاي انتخاباتي را هم قبول كند و حاضر به تن دادن به صندوق آرا شود و از اين طريق بتواند رياست‌جمهوري و قدرت حاكم بر افغانستان را در اختيار بگيرد؛ اما اين به معناي صلح در افغانستان نيست، طالبان اگر هم بتواند از طريق توافق با امريكا قدرت را در افغانستان در اختيار بگيرد، نهايتا با رقباي ديگري در اين كشور مواجه خواهد بود. ط

🔺طالبان اميدوار است كه از بحران در حاكميت دولت وحدت ملي، حداكثر استفاده را ببرد و خيلي رندانه اين موضوع را بررسي كرده‌ كه چه امتيازي مي‌تواند بگيرد تا مذاكرات جدي را آغاز كند.

🔺امريكايي‌ها بخش اعظمي از نظاميان خود را از خاك افغانستان خارج مي‌كنند، اما تعدادي از پايگاه‌ها را بر اساس توافقي كه احتمالا با طالبان دارند، در اين كشور حفظ مي‌كنند. آنچه امريكايي‌ها به طالبان تعهد داده‌اند، اين است كه در آينده، امور داخلي و جنگ‌هاي داخلي افغانستان به نفع طرفي دخالت نكنند.
پيرمحمد ملازهي
اعتماد
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies https://plink.ir/n9O8r
@indianstudies
✍️مسلمان کشی در هند به بهانه کرونا

دوتا تانیا
نشنال(امارات متحده عربی)


هندوها به این بهانه که مسلمانان مقررات قرنطینه را نادیده می گیرند آنها در سراسر این کشور مورد ضرب و شتم قرار می دهند. یک شهروند مسلمان در ایالت هاریانا به این اتهام که به دستور دولت این کشور مبنی بر خودداری از خاموش کردن چراغ خانه خود به نشانه حمایت از تلاش های دولت در مبارزه با کرونا، خودداری کرده است از سوی چند هندو با چاقو مورد حمله قرار گرفت و زخمی شد.
دولت هند از شهروندان این کشور خواسته بود روز پنجم ماه آوریل در اقدامی نمادین برای مبارزه با کرونا چراغ های خانه خود را خاموش و به مدت 9 دقیقه شمع یا چراغ تلفن همراه خود را روشن کنند.
این فرد مسلمان و اعضای خانواده اش با اشتیاق این مقررات را رعایت کرد و همگی شمع روشن کرده و چراغ تلفن های همراه خود را روش نیز روشن کرده بودند اما در اطاق نشیمن آنها یک لامپ روشن بود و همین مساله باعث شد تا مورد حمله همسایگان هندوی خود قرار گیرند و چهار عضو خانواده زخمی شوند.
هندو ها از بحران پدید آمده بر اثر کرونا سوء استفاده کرده و با متهم ساختن مسلمانان به توطئه علیه کشور آنها را آماج حملات خود قرار می دهند. در ماه فوریه، دهلی نو شاهد شورش های ضد مسلمانان بود که به مرگ 54 نفر انجامید. عامل بروز ناآرمی ها ماه فوریه تصویب قانون جدید تابعیت بود.
جامعه هند از ماه دسامبر گذشته در پی تصویب قانون جدیدی شهروندی از سوی دولت ناارام بوده است. بر اساس این قانون شهروندان غیر مسلمان برای دریافت شهروندی هند در اولویت قرار می گیرند. مسلمانان معتقدند این اقدام دولت هند تلاش برای تبدیل این کشور سکولار به کشوری هندو مذهب بوده است.
موج تازه حملات علیه مسلمان در واقع در اعترض به همایش اعضای یک گروه از مسلمانان به نام جماعت تبلیغی در اواسط ماه مارس در مرکز تبلیغاتی نظام الدین در دهلی نو بود که بر خلاف مقررات قرنطینه برگزار شد.
هزارو چهارصد نفر از شرکت کنندگان در این همایش به کرونا مبتلا شدند و مقامات دولتی برگزار کنندگان این همایش را به ایجاد اختلال در تلاش های دولت برای مقابله با شیوع کرونا متهم کردند.
همین همایش بهانه ای به دست ملی گرایان هندو و سیاستمداران و رسانه های اسلام ستیز داد تا علیه مسلمانان تبلیغ و مبارزه کنند. رسانه ها، برگزار کنندگان این همایش را به تلاش برای به راه انداختن جهاد شیمیایی متهم و مسلمانان را بمب انسانی معرفی کردند و از دولت خواستند تا با کسانی که مقررات قرنطینه را رعایت نمی کنند همانند افراد تروریست برخورد کنند.
برخی از هندوهای افراطی ، خواستار تحریم 200 میلیون شهروند مسلمان هند شده اند. مسلمان از سوی هندوهای افراطی به تلاش برای شیوع عمدی ویروس کرونا متهم کرده اند.


لینک نشنال: https://plink.ir/n9O8r

@asrdiplomacyir
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies آزادی زندانیان در هند با توجه به شیوع ویروس کرونا و با هدف خلوت کردن سلولها، مقامات هندی بیش از ۸۰۰ زندانی را آزاد کرده اند. هفته گذشته مقامات زندان "تیهار" در دهلی نو بیش از ۴۰۰ زندانی را آزاد کرده بودند. زندان تیهار بزرگ ترین زندان هند…
@indianstudies

تمدید قرنطینه در هندوستان

نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند در یک سخنرانی تلویزیونی گفت چالش مذکور برای توقف گسترش این ویروس به مناطق جدید در کشورش است.

وی ادامه داد: تا سوم مه سال جاری میلادی، همه مردم هند باید در خانه بمانند و قوانین قرنطینه را رعایت کنند. من از تمام مردم هند می‌خواهم تا با این کار به ما در توقف گسترش این بیماری ویروسی به سایر نقاط کشور کمک کنند.

شش شهر مهم هند از جمله دهلی و مومبای به عنوان "مناطق قرمز" یا مناطقی که به شدت تحت تاثیر کرونا قرار گرفته‌اند، اعلام شد. ‏در مجموع ۱۷۰ منطقه در هند به عنوان مناطق قرمز معرفی شده‌اند.

‏شهرهای چنای، بنگلور، کلکته و حیدرآباد هم به عنوان مناطق قرمز در این کشور معرفی شدند.

این تصمیم در حالی اتخاذ شده است که تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ در هند به ۱۰ هزار و ۳۶۳ تن رسیده و از این تعداد ۳۳۹ تن نیز جان باختند.
@indianstudies
نگرانی پاکستان از فروش سامانه موشکی آمریکا به هند

▪️عایشه فاروقی، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان گفت: «فروش این سامانه‌های موشکی و همچنین کمک فنی و حمایت لجستیکی در هنگامی که جهان برای مقابله با شیوع ویروس کرونای جدید تلاش می‌کند، اقدامی نگران کننده محسوب می‌شود. پاکستان نگرانی خود را در مورد فروش تسلیحات پیشرفته از سوی دولت آمریکا به دولت هند - که خطر بی ثبات کردن هر چه بیشتر منطقه را به دنبال دارد - ابراز می‌کند.»
@indianstudies
📢بندر گوادر به روی بازرگانان افغانستانی باز شد

🔺مقامات پاکستانی گفته‌اند که این کشور بندر «گوادر» را برای انتقال اموال تجاری از هند به افغانستان به روی تاجران باز کرده است.

🔺وزارت تجارت پاکستان روز شنبه (۳۰ حمل) اعلام کرد که به تاجران افغانستان اجازه داده‌است تا اموال تجاری خود را از هند به افغانستان از طریق بندر گوادر انتقال دهند.
گفته شده که این تصمیم، پس از توافق دولت‌های افغانستان و پاکستان مبنی بر ادامه ترانزیت میان دو کشور گرفته شده ‌است.

🔺گفتنی‌است که پاکستان پیش از این به بهانه مبارزه با کرونا تمام گذرگاه‌های مرزی خود را با افغانستان را بسته بود؛ اما دو هفته پیش این گذرگاه‌ها به گونه محدود دوباره باز شده‌ است/ افغان‌ایرکا.
@indianstudies

ISIS Terror in the Maldives as COVID-19 Arrives

The ISIS is exploiting the COVID–19 pandemic. Five speedboats and two dinghies at the harbor of Mahibadhoo island in the central Maldives were set ablaze. No one was on board at the time. In its weekly, al-Naba, ISIS claimed responsibility for the attack. This is the first time ISIS has claimed responsibility for an attack in the Maldives.
@indianstudies
حمایت ایران از مسلمانان هند قابل تقدیر است

💠 شاه محمود قریشی وزیر خارجه پاکستان گفت: حمایت ایران از مسلمانان هندوستاتی شایسته است، من از مواضع وزیر امور خارجه ایران دفاع می‌کنم. تمام مسائل و مشکلاتی که وجود دارد باید از مذاکره حل شود و سرکوب راه‌ درستی نیست.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies ✍️مسلمان کشی در هند به بهانه کرونا دوتا تانیا نشنال(امارات متحده عربی) هندوها به این بهانه که مسلمانان مقررات قرنطینه را نادیده می گیرند آنها در سراسر این کشور مورد ضرب و شتم قرار می دهند. یک شهروند مسلمان در ایالت هاریانا به این اتهام…
@indianstudies

سازمان همکاری اسلامی متهم کردن مسلمانان هندوستان به انتشار کرونا را محکوم کرد

سازمان همکاری اسلام ضمن محکوم کردن اتهام زنی به مسلمانان در خصوص انتشار کرونا اعلام کرد: دولت دهلی نو باید به حقوق اقلیت‌ها احترام بگذارد.
@indianstudies

فیلم «اقبال لاهوری» شاعر فارسی زبان پاکستانی ساخته می شود

فیلم سینمایی «اقبال لاهوری» به کارگردانی «بهرام توکلی» به‌عنوان چهره مشترک و مهم فرهنگی ایران و پاکستان و شبه‌قاره با تایید خانواده وی، توسط بنیاد سینمایی فارابی ایران ساخته می شود. «حبیب ایل‌بیگی» قائم‌مقام بنیاد سینمایی فارابی درباره جزئیات پروژه «اقبال لاهوری» گفت: پروژه مهم «اقبال لاهوری» مدت زمان بسیاری است که به‌عنوان یکی از پروژه‌های مشترک بین جمهوری اسلامی ایران و پاکستان مطرح است.
@indianstudies

رشد هند در میانه ی کرونا

صندوق بین‌المللی پول در پیش‌بینی خود عنوان کرده است که انتظار می‌رود اقتصاد جهانی امسال ۳ درصد کاهش یابد ولی معدودی از اقتصادهای بزرگ ازجمله چین و هند در سال ۲۰۲۰ رشد اقتصادی را تجربه خواهند کرد.

این روزها غروب قیمت نفت هم هند را منتفع کرده است. کشورهای با بالاترین میزان تراز تجاری منفی نفت، گاز و فرآورده ها شامل چین (۳۰۰-)، ژاپن (۱۴۰-)، هند (۱۲۰-)، کره جنوبی (۸۵-) و آلمان (۷۵-) میلیارد دلار همگی از برندگان اسمی کاهش قیمت نفت هستند.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies در حالی که افغانستان با دو موضوع حساس کرونا و روند صلح با طالبان روبه رو است هنوز از غلظت مسئله تفرقه رهبران کاسته نشده است. براساس گزارش ها «عبدالله عبدالله»، «گلبدین حکمتیار»، «حامد کرزی» و شماری دیگر از سیاسیون کشور افغانستان امروز بار…
@indianstudies

جدال ریاست در افغانستان به کجا می رسد

غنی، ریاست جمهوری افغانستان، موافقت کرده است که تنش های سیاسی از طریق مذاکره و دیپلماسی برطرف شود. از زمان بحران ریاست جمهوری، برخی سیاستمداران بانفوذ از جمله حامد کرزی سعی در میانجیگری بین این دو داشتند.

مکانیسمی که طبق آن قرار است این رهبران با هم متحد شوند، مستلزم تحویل ریاست شورای عالی صلح به عبدالله، سهم ۵۰ درصدی او در کابینه و تعیین والیان و فرماندهان نظامی در ولایاتی که عبدالله اکثریت آرا را بدست آورده است می باشد.

با توجه به فوریت بیماری کرونا و شرایط بغرنج ماندگار با طالبان طی فرآیند صلح، بی تردید افغانستان برای مقابله با این مسائل به یک دولت واحد و مقتدر و با ثبات نیاز دارد. تا به حال ۶ طرح ردوبدل شده است که هیچ کدام موفقیت آمیز نبوده است.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies رشد هند در میانه ی کرونا صندوق بین‌المللی پول در پیش‌بینی خود عنوان کرده است که انتظار می‌رود اقتصاد جهانی امسال ۳ درصد کاهش یابد ولی معدودی از اقتصادهای بزرگ ازجمله چین و هند در سال ۲۰۲۰ رشد اقتصادی را تجربه خواهند کرد. این روزها غروب قیمت…
@indianstudies

هند، قرارداد خرید میلیون‌ها کیت آزمایش کرونا از چین را برهم‌ زد

هند می‌گوید این کیت‌ها کلی اشتباه دارند و خراب‌اند و درجه درستی تشخیص‌شان، تنها پنج‌درصد است. این کیت ها ظرف مدت نیم ساعت نتیجه را نشان می‌دهد که این نتیجه گیری احتمالا با یافتن پادتن ( آنتی‌بادی) در خون افرادی که آلوده به ویروس کرونا هستند، به دست می آید.
مطالعات شبه قاره هند
@indianstudies دونالد ترامپ، رئيس‌جمهور آمریکا به خبرنگاران گفته با خروج آمریکا از افغانستان، اگرچه نباید اتفاق بیفتد اما بعید نیست طالبان بر حکومت افغانستان پیروز شود و قدرت را به‌دست‌بگیرد... کشورها باید مراقب خودشان باشند آمریکا تا مدتی می‌تواند دست آن‌ها…
@indianstudies

فشار ترامپ برای خروج سریعتر نیروهای آمریکایی از افغانستان

رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند رئیس‌جمهور آمریکا در روزهای گذشته از مشاورانش خواسته همه نیروهای این کشور از افغانستان خارج شوند.

چند مقام حوزه امنیت ملی آمریکا به شبکه ان‌بی‌سی این کشور گفتند، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اخیرا هر روز از این که سربازان کشورش همچنان در افغانستان باقی مانده‌اند، شکایت می‌کند. ترامپ گفته روند خارج شدن نظامیان کشورش از افغانستان سرعت کافی ندارد.

کارشناسان بهداشت و درمان نیز انتظار دارند که به زودی افغانستان بیش از پیش درگیر شیوع کروناویروس شود. هر چند که تا کنون تعداد موارد مثبت ابتلای به کرونا در افغانستان نسبتا پایین بوده اما به باور مقامهای بهداشت و درمان، تعداد مبتلایان به ویروس در افغانستان کمتر از چیزی که واقعا هست، گزارش می‌شود.

ایسنا
@indianstudies

ریشی کاپور، هنرپیشه و کارگردان هندی پس از دو سال مبارزه با سرطان خون در ۶۷ سالگی در بمبئی جان باخت. او پسر راج کاپور (۱۹۲۴-۱۹۸۸) معروف ستاره بزرگ سینمای هند بود که هم ایرانی ها سنگام او را به یاد دارند.

کاپور صبح پنج شنبه و یک روز پس از درگذشت دیگر بازیگر سرشناس هندی، عرفان خان ، درگذشت. عرفان خان ستاره سينماي هند در سن ٥٣ سالگي درگذشت. پزشكان علت مرگ او را سرطان نورواندوکرین اعلام نمودند. او در خانواده‌ای مسلمان در راجستان به دنیا آمد.وی دارای مدرک کارشناسی ارشد رشته بازیگری بود.از فیلم‌های معروف او می‌توان به فیلم میلیونر زاغه‌نشین، زندگی پی و دنیای ژوراسیک اشاره کرد.
@indianstudies

جستاری در روابط ایران و هند: گذشته، حال و آینده
▫️تألیف: دکتر حشمت‌السادات معینی‌فر، توحید اسدی، دکتر نرگس‌السادات موسوی/ تاریخ نشر: ۱۳۹۹/ قطع: رقعی/ تعداد صفحات: ۲۹۱
ناشر: سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی
@indianstudies

بیش از ۷ میلیون کودک افغان با خطر گرسنگی روبه‌رو هستند

سازمان حمایت از کودکان در گزارش تازه‌اش امروز جمعه یکم مه ۲۰۲۰ اعلام کرد که پس از وضع محدودیت‌ها بخاطر ویروس کرونا در افغانستان، بیش از هفت میلیون کودک با کمبود غذایی روبه رو هستند.

در همین حال در ادامه درخواست کشورها و سازمان های مختلف برای آتش بس در افغانستان، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان بار دیگر خواستار توقف جنگ در این کشور شد.
@indianstudies

India, Pakistan nuclear procurement networks larger than thought, study shows

Hundreds of foreign companies are actively procuring components for India and Pakistan’s nuclear programmes, taking advantage of gaps in the global regulation of the industry, according to a report by a U.S.-based research group.

Using open-source data, the nonprofit Centre For Advance Defense Studies (C4ADS) report provides one of the most comprehensive overviews of networks supplying the rivals, in a region regarded as one of the world’s most dangerous nuclear flashpoints.

“India and Pakistan are taking advantage of gaps in global non-proliferation regimes and export controls to get what they need,” said Jack Margolin, a C4ADS analyst and co-author of the report.

It is seldom possible to determine whether individual transactions are illegal by using publicly available data, Margolin said, and the report does not suggest that companies mentioned broke national or international laws or regulations.
Reuters
2024/09/30 22:26:28
Back to Top
HTML Embed Code: