Telegram Web Link
۱۶ خرداد ۱۴۰۰

قول سعید جلیلی به فعالان بورس

در سه ماه اول دولتم ریسک پذیری را برای سهامداران به حداقل می رسانم.

پ.ن: شما که دولت سایه بودی چه کردی؟

🆔 @IndependentThinking
سال ۱۴۰۰

راه سعید جلیلی برای حل مشکل بازار بورس


آقای جلیلی اگر هماهنگی‌بین بازار پول و بازار سرمایه اینی بود‌ که در این ۳ سال دیدیم، وای بر ما

🆔 @IndependentThinking
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
منظور قاضی زاده هاشمی کیست؟

جلیلی امتداد شهید رئیسی نیست.

🆔 @IndependentThinking
تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شد

انتخابات هیات رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس دوازدهم در اجلاسیه اول برگزار شد و بر این اساس غلامرضا تاجگردون رئیس این کمیسیون شد.

نه تنها حذف نشد بلکه رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شد.

#من_زنده_ام

🆔 @IndependentThinking
درد را انکار می کردند.

حتی به جای ما انکار می کردند.

همین فرد با پای انتخابات نرفتن ما، وارد مجلس شد.

من اشکبوس شرفی از همه بابت عدم مشارکت در انتخابات مجلس عذرخواهی می کنم.

🆔 @IndependentThinking
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مادر من چارقد داشت، موهایش هم دیده می شد.

حتی روزی که برای گزینش من آمدند، باز هم مادرم حاضر نشد روسری سر کند. عرف قشقایی ها چارقدی نازک بود. این حجاب، عرف ما بود.

می خواهید مادر من را تنبیه کنید بسم ا...

اما یادتان باشد که زنان ایل من چارقدشان قرآن است. جایی که دعوایی بین دو نفر رخ دهد کافی است یک زن ایلیاتی دستش را روی چارقدش بگذارد و بگوید چارقدم قرآن تا آن دعوا بخوابد.

همان چارقد نازک کار خودش را می کند. ممنون می شوم با حجاب ایل من کاری نداشته باشید. ما نه در دوره رضا خان لباس فرنگی پوشیدیم و نه در دوره شما چادری می شویم.

حیات طیبه این است.

🆔 @IndependentThinking
📌رای ندی باید بیشتر مالیات بدی!

احمد جانجان، عضو کمیته صنعتی دکتر قالیباف:

🔹برنامه‌ای که قالیباف تدارک دیده را دارند به جای برنامه نداشته‌شان جا می‌زنند!
پس چه شد حاصل آن ۱۱ سال برنامه‌نویسی در دولت سایه!؟



@BourseNewsVoc
Forwarded from پویش تفکر مستقل (اشکبوس کهنه سوار)
⛔️ بورس از نگاه کاندیداها


مهرعليزاده:

دولت مردم را در بورس بیچاره کرد.

جلیلی:

بورس باید محل جذب سرمایه برای افزایش تولید باشد نه کوره سوزاندن سرمایه مردم!

رییسی:

نمی پسندم دست دولت برود در جیب مردم و کسری بودجه اش را از بورس و استقراض بانک مرکزی حل بکند.

قاضی‌زاده هاشمی:

مقصران سقوط بورس نامزد شده‌اند!

رضایی:

با تشکیل صندوقی ضرر سهامداران بورس را جبران می‎کنیم.

همتی:

می‎توانیم بورس را احیا کنیم ولی نه دو سه روزه

🔹نمی‎توان با بازار سرمایه مثل مایکروفر برخورد کرد. نمی‎گویم حمایت می‎کنم که بورس برود بالا اما این‎گونه نخواهد بود که مردم را به بورس دعوت کنم و آن‎ها با مشکل مواجه شوند.

زاکانی:

حقوقی‌های بورس با کمال ناجوانمردی مسیری را دنبال کردند که سرمایه مردم را آب کرد.

🆔 @IndependentThinking
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حجت الله عبدالملکی وزیر کار: می توانیم به قدرت اول جهان تبدیل شویم‼️


🆔 @IndependentThinking
قیمت دلار

چند سال پیش مرکز پژوهش های مجلس جدولی را اماده کرد برای تخمینی از میزان تورم و همچنین نرخ دلار برای سال های 1400 تا 1406
بنظر می رسد گام به گام در همان مسیر پیش می روند.
تصویر پیوست را ببینید.

این جدول برای دو فرض در صورت برچیده شدن تحریم ها و بدون برچیده شدن تحریم ها تهیه شده بود.

در این سه سال کدام مسیر را رفته ایم؟

🆔 @IndependentThinking
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فیلم اصلی بدون تقطیع

پیشنهاد مسئولیت به آقای جلیلی و عدم پذیرش مسئولیت از سمت ایشان.

آقای جلیلی در به قول خودشون همین سایه هم که قرار دارن _البته سایه هم نیستش_ (خنده حضار) دارن نکات خیلی خوبی رو برای دولت می نویسن.

این جمله خود شهید رئیسی است.

🆔 @IndependentThinking
دکتر حجت الله عبدالملکی در شاخص ۹۴۰۰۰ بورس را حباب می دانست.

چنین فردی با چنین تحلیل ضعیفی، ۴ سال بعد یکی از وزرای اقتصادی دولت شد و حالا یکی از نزدیکان ستاد آقای جلیلی است.

🆔 @IndependentThinking
.
.
👈 معجزه ملی!

✍️ محسن رنانی


معجزه این انتخابات، «بلوغ ملی» بود. ملت ما عمیقاً رشید و بالغ شده است. نه تنها دیگر نمی‌ترسد، نه تنها دیگر جوّگیر نمی‌شود، نه تنها دیگر با شعارهای چرب‌وشیرینی مثل یارانه طلایی و مسکن رایگان فریب نمی‌خورد، بلکه دیگر تحلیل‌ها و درخواست‌های روشنفکران و کنشگران و دانشگاهیان هم در او اثری ندارد. او فقط به تشخیص خود عمل می‌کند و این، پیشرفت بزرگی در رفتار دموکراسی‌خواهی ملی ما در تاریخ پس از مشروطیت ایران است.

به گمان من کنش مردم ایران در این انتخابات، در کلِ تاریخ پس‌از‌مشروطیت، بزرگترین کنش مبتنی بر یک توافق بین‌الاذهانی خشونت‌پرهیز سیاسی بود که بدون حضور یک رهبری واحد یا متحد و بدون یک ایدئولوژی انسجام بخش رخ داده است. این یعنی اکنون «روح جمعی ایرانیان» هم نقش رهبری سیاسی را برعهده گرفته است و هم نقش ایدئولوژی را. این همان اکسیر فرهنگی ایرانی است که در تاریخ ایران بارها شاهدش بوده‌ایم.

اکنون دیگر روح جمعی ایرانیان، با این‌همه تنوع و تفاوت، خوب می‌داند که چه وقت باید چه کنشی را داشته باشند. کی در خیابان اعتراض کند؛ کی به خانه برگردد؛ کی سکوت کند، کی فریاد بزند؛ کی رأی بدهد و کی رأی ندهد. زیباترین دستاورد انتخابات چهاردهم همین جلوه بلوغ ملی مردم ایران بود.

در روزهای پیشین دهها پیام از دوستان و دانشجویانم داشتم که می‌گفتند دوستت داریم و احترامت می‌گذاریم و می‌دانیم که خیرخواهی، اما با نگاه تو به انتخابات مخالفیم و رأی نمی‌دهیم! و این‌ پیام‌ها چقدر عمیق، بوی توسعه‌یافتگی می‌داد.

دستبوس همه مردمی هستم که براساس خِرد و تحلیل و تشخیص خود عمل کردند. هم آنانی که با رأی دادن خود اجازه دادند تا نماینده نیروهای توسعه‌خواه به مرحله دوم برود؛ و هم آنانی که با «رأی ندادن» پاسخ منفی خود را خیلی روشن و بی‌لکنت به همه ما رساندند: هم به حاکمانی که گفتند هر رأی در این انتخابات یک رأی به جمهوری اسلامی است و هم به محکومانی مثل من که از روی نگرانی، می‌گفتیم رأی ندادن‌ فقط افق آینده ایران را تیره و تار می‌کند. واقعیت این است که رأی ندادن شما هم افق‌ها را روشن‌تر کرد و هم قدرت شما را آشکارتر کرد و هم صحنه‌بازی را عوض کرد. دستمریزاد.

این عدم مشارکت فراگیر، یک گام به پیش بود. همه ما تحلیل‌گران باید برخیزیم و به احترام مردم ایران کلاه از سر برداریم و تعظیم کنیم. به گمان من ملت ایران بعد از جنبش مهسا، سطح بازی سیاسی را به‌نحو حیرت‌انگیزی دگرگون کرده است.

تنوع خیره کننده افکار مردم ما و درعین‌حال همکاری نانوشته و دلپذیری که در دور اول این انتخابات بین این همه تنوع افکار رخ داد این انتخابات را به یک پدیده منحصربه‌فرد تبدیل کرده است:

آن ۶۰ درصد تغییرطلب و معترض و مخالفی که شرکت نکردند، دور اول انتخابات را به یک رفراندوم تبدیل کردند؛

و آن ۲۰ درصد تحول‌خواه و اصلا‌ح‌جو و توسعه‌خواهی که شرکت کردند و به تنها نامزد خارج از گفتمان رسمی رأی دادند نیز این فرصت را ایجاد کردند که ملت ایران اکنون در مرحله دوم انتخابات بتواند با داشتن دو کاندیدا از دو طیف کاملا ناهمگون فکری،‌ زمینه را برای شکل‌گیری یک رقابت قطبی‌شده و شفاف فراهم آورد.

من اکنون پس از شوک بزرگ این انتخابات و مشاهده بلوغ و رفتار پیچیده‌ای که ملت ایران از خود بروز داده است چیدمان انگاره‌های ذهنی‌ام تغییر کرده است و مدتی می گذرد تا چارچوب اندیشگی خود را بازیابم. بنابراین دیگر به‌خودم اجازه نمی‌دهم که برای مرحله دوم انتخابات توصیه‌ای داشته باشم.

یعنی معتقدم که مردم فهیم ایران، آنچه بهینه است را انجام خواهند داد و در دور دوم نیز میان رأی دادن و ندادن، گزینه‌ای را انتخاب خواهند کرد که گمان می‌کنند پیام‌ قاطع آنها را ابلاغ می‌کند و برای بازیگری مجدد ملت ایران، «خلق امکان» می‌کند.

توسعه نیاز به قصه‌ای دارد که انتهای آن باز باشد. اصولا دموکراسی یک قصه جمعی با انتهای باز است. من به‌طور شهودی احساس می‌کنم مردم ایران در فضای غیردموکراتیک کنونی دارند قصه‌ای با انتهای باز رقم می‌زنند.

بنابراین شاید مردم ایران تصمیم بگیرند با همکاری هر دو گروه معترض و تحول‌خواه، با مشارکت گسترده و رأی به مسعود پزشکیان، به عنوان مخالفت یکپارچه با شیوه حکمرانی جاری، این‌بار با «رأی دادن» خود، بزرگترین رفراندوم غیررسمی ملی، پس از تاسیس جمهوری اسلامی را رقم بزنند.

برعکس، شاید هم نظر مردم این باشد که همان رفراندوم دور اول کافی و گویا بوده است و تصمیم بگیرند با مشارکت نکردن اجازه دهند تا پس از تجربه برآمدن ویرانگر محمود، این‌بار سعید جلیلی به حکمرانی برسد و یک‌باردیگر بنیادگرایی جزم‌اندیشانه، حداکثر ظرفیت خود را آشکار کند و .......

ادامه مطلب را در پیوند زیر بخوانید:

https://renani.net/texts/notes/national-miracle/

.
Existentia
Sami Yusuf & Homayoun Shajarian
بشنوید/ اثر مشترک همایون شجریان و سامی یوسف منتشر شد.

🆔 @IndependentThinking
🔴 روزنامه کیهان امروز توییت من را تیتر اول خود گذاشته و نوشته است رقیب هراسی در ستاد پزشکیان ، در این خصوص چند نکته قابل بیان است :
1. من در هیچ ستادی نه در دور اول و نه در دوم علیرغم دعوتهای متعدد، حضور رسمی نداشته ام و هیچ ارتباط ارگانیک با هیچ ستادی ندارم
2. از بعد شخصی هیچ تفاوتی برای من نمیکند و نمی کرد که قالیباف رییس جمهور بشود یا پورمحمدی یا پزشکیان ، چون معتقدم از بعد ایجابی در ساختار سیاسی فعلی کشور هیچ تفاوتی بین اینها نیست .
3. اما برای من و بسیاری فعالین اقتصادی و اجتماعی کشور فرق می کند چه کسی رییس جمهور نشود ، بدلیل طرز فکر و رویکرد آقای جلیلی در حوزه های مختلف بویژه اقتصاد
4. توییت و مطلب من ، بهیچ عنوان رقیب هراسی نیست ، شاید برای بقیه باشد. ولی نکته ای که من اشاره کرده ام ، دقیقا نوع تفکر آقای جلیلی و اطرافیان ایشان است که مبتنی بر تمرکز گرایی و کنترل کامل در تمام حوزه های سیاسی ، اقتصادی و فرهنگی است.
به امید بهترین اتفاق برای مردم آگاه ایران در روز جمعه

⚜️https://x.com/MahdiRobatii/status/1807322843568329078
دوستان خوش خیال، تصور نکنید‌ که اقبال عمومی به آقای جلیلی خیلی خیلی کمتر از آقای پزشکیان است.

این نمودار اقبال عمومی در روز گذشته است که بیانگر حرکت سپر به سپر ایشان با آقای پزشکیان است.

لطفا" دو روز آینده، برای صحبت رودرو با تحریمی ها وقت بگذارید.

🆔 @IndependentThinking
📸 نمای روز: این کسی که تصویر دکتر #مسعود_پزشکیان را به دیوار می‌چسباند، می‌شناسید؟ این فرد رسول صدیقی بنایی، استاد فیزیک دانشگاه صنعتی شریف، عضو کمیته انتخاب برندگان جایزه نوبل در سوئد و نماینده چهار دوره مجلس است که می‌گوید تا حالا حتی برای خود پوستر نچسبانده است؛ اما برای خطری که آینده ایران را تهدید می‌کند و برای آینده من و شما الان پوستر دکتر پزشکیان را می‌چسباند!

@drpezeshkian_ir
2024/09/25 11:14:38
Back to Top
HTML Embed Code: