Telegram Web Link
قبل از اینکه مشاورهای کاندیداها نمرات عزیزان رو در این مناظره (درست یا اشتباه) به دستشون بدن می ریم به سراغ گوگل و شانس رقبا

🆔 @IndependentThinking
آیا موافقید که پیش بینی انتخابات ۱۴۰۳ را مثل ۱۴۰۰‌ در ساعت ۲۳ روز چهارشنبه درج کنیم؟
Anonymous Poll
86%
بلی
14%
خیر
دیتا تا ۲ تیر

بر اساس دیتای ۵ ساله اقبال مردمی

_نفر اول آقای پزشکیان با نمره ۱۰۰
_نفر دوم آقای قالیباف با نمره ۵۱
_نفر سوم آقای جلیلی با نمره ۳۶

بر اساس دیتای ۱۲ ماهه

_نفر اول آقای پزشکیان با نمره ۱۰۰
_نفر دوم آقای قالیباف با نمره ۵۱
_نفر سوم آقای جلیلی با نمره ۳۶
‐‐--‐---------------------------------
بر اساس دیتا از روز ۲۰ خرداد تا ۵ تیر

_نفر اول آقای پزشکیان با نمره ۶۲
_نفر دوم آقای جلیلی با نمره ۳۷
_نفر سوم آقای قالیباف با نمره ۳۴

داده ۱۲ ماهه از بالاترین میزان صحت و دقت برخوردار است.

🆔 @IndependentThinking
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹 پیام ویدئویی سید محمد خاتمی درباره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ با حمایت از مسعود پزشکیان

🔵 سیدمحمدخاتمی در پیام ویدئویی، با اشاره به فسادستیزی و شایسته‌سالاری دکتر #پزشکیان در کنار ویژگی‌های برجسته راستگویی، پاکدستی، پاکدامنی، مردمداری و عدالتخواهی خاطرنشان کرد: آمدن و آوردن رویکردی به صحنه که درد مردم را دارد و عزم آن را دارد که با کمک خود مردم و فرزندان شایسته مردم به درمان بپردازد و ان‌شاءالله شجاعت اقدام را دارد، امیدبخش و نویددهنده به آینده‌ای بهتر است.

🔵 در انتخابات گذشته رأی ندادم و با اکثریتی که احساس می کند گوشی برای شنیدن صدای او و دست توانایی برای رفع مشکلات او وجود ندارد همصدا شدم

🔵 اینک فرصتی پیش آمده که امیدوارم روزنه ای باشد به فضایی که در آن صدای اکثریت شنیده شود و تفاوتی هرچند اندک در فضای کنونی پدید آید

🔵 پزشکیان راستگو، پاکدست، پاکدامن، مردمی، عدالت‌خواه، فسادستیز و شایسته‌سالار است

🔵 این بنده کوچک خداوند که خیر و پیشرفت کشور و سربلندی ملت و والایی و توانمندی جامعه را می‌خواهد به جناب دکتر پزشکیان رأی خواهد داد

@shahrebours
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#نشست_صمیمی_فعالان_اقتصادی_و_بازار_سرمایه

با حضور
دکتر عبده تبریزی
دکتر حجت الله صیدی

چهارشنبه ۶ تیر ۱۴۰۳

زنجان هتل پیام
پویش تفکر مستقل
#نشست_صمیمی_فعالان_اقتصادی_و_بازار_سرمایه با حضور دکتر عبده تبریزی دکتر حجت الله صیدی چهارشنبه ۶ تیر ۱۴۰۳ زنجان هتل پیام
بنده هم فردا به عنوان عضو کوچکی از جامعه سهامداران ایران در خدمت عزیزان خواهم بود و درخواست های سهامداران رو مطرح خواهم کرد.
.
.
👈برای ایران و احتمال انقراضش

بخش اول: پرستاری برای ایران



✍️ محسن رنانی


دو هفته است آشوبی دارم. دوهفته است خواب ندارم. دو هفته است بین عقل و دلم جنگی است. عقلم با چشمی اشکبار می‌گوید باید رأی‌ داد؛ نباید فرصتی که گویی خدا به ملت ایران پاس داده است را از دست داد. نباید گذاشت شرایط ایران سخت‌تر و پیچیده‌تر از این شود. ایران مستعد یک انفجار است. جسم و روح ایران دیگر تاب یک درهم‌ریزی تازه را ندارد. باید برخیزیم و این «فرصت انتخاب» را به «خلق امکان» تبدیل کنیم.

اما دلم با چشمی خونبار می‌گوید آخر بی‌وجدان، با چه رویی با چه شرافتی و با چه انسانیتی می‌خواهی رأی بدهی؟ آن هم به دعوت حکومتی که در همین جنبش مهسا وقتی شهروندانش در اعتراضات خیابانی مسالمت‌آمیز، کشته و نابینا شدند این جوانمردی را نداشت که مسئولیتش را بپذیرد و از آسیب‌دیدگان دلجویی کند و به دهان آنانی بکوبد که گفتند تروریست‌های خارجی آمدند و کور کردند و کشتند و رفتند! به چهره کیان نگاه کن! به چشمان دختر کردستان نگاه کن! به زخم صورت پسر نازی‌آباد نگاه کن! به صد کشته مظلوم زاهدان فکر کن و به چشمان دانشجویان و همکاران دانشگاهی اخراج شده‌ات زُل بزن و آنگاه بگو باز می‌روی رأی بدهی؟

سرانجام بعد از دو هفته بی‌خوابی و آشوب و جنگ، دلم تسلیم شد. عقلم نزدیک سی استدلال آورد تا دلم را راضی کند و نهایتا موفق شد.

و اکنون این نویسنده که معلم توسعه است و از سال ۱۳۸۱ جز تدریس، گرفتن هرگونه مسئولیتی را در این ساختار سیاسی بر خود حرام کرده‌ است و با وجود پیشنهادهای چرب‌وشیرین داخلی و خارجی، بیست و دو سال است بر این عهد خویش باقی مانده است و همچنان باقی خواهد ماند؛ و نیز همراه مردم ایران، انتخابات سال گذشته را تحریم کرده بود، با چشمی‌ گریان می‌گوید: برای ایران بی‌پرستار که «حسرت یک زندگی معمولی» بر دلش مانده است، در این انتخابات شرکت خواهم کرد.

ایران امروز به یک رئیس‌جمهور جنگی یا انقلابی نیازی ندارد.

به یک رئیس‌جمهور برانداز هم نیازی ندارد.

ایران امروز به یک رئیس‌جمهور پوپولیستِ دروغزن که شعارهای عجیب‌وغریب و فریبنده بدهد و هنوز نیامده از منابع نفت و آب و خاک کشور حاتم‌بخشی کند، نیازی ندارد.

حتی به یک رئیس‌جمهور اصلاح‌طلب یا تحول‌خواه هم نیازی ندارد.

ایران امروز خیلی خسته و فرسوده است، تحمل جراحی را هم ندارد. امروز جراحی اقتصادی و اجتماعی موجب خون‌رَوی بیشتری از جسم ایران (سرزمین) و هرزرَوی انرژی بیشتری از روح ایران (مردم) می‌شود.

امروز ایران حتی به .......

ادامه مطلب را در یکی از پیوندهای زیر بخوانید:

در تارنمای رسمی محسن رنانی:
https://renani.net/texts/notes/nursing-for-iran/

به صورت فایل پی‌دی‌اف:
https://www.tg-me.com/Renani_Mohsen/627

.
.
.
.
👈برای ایران و احتمال انقراضش

بخش دوم:
از «فرصت انتخاب» تا «خلق امکان»


✍️ محسن رنانی


گزیده متن:


حامیان تحریم انتخابات می‌گویند تحریم، مشروعیت نظام را کاهش می‌دهد. گیرم چنین باشد؛ جز خنک شدن چندماهه دل تحریمی‌ها و هلهله‌‌کردن چند هفته‌ای‌شان، چه ثمری برای کشور دارد؟ آیا چند تحریم قبلی تاثیری در رفتار حکومت گذاشت؟ آیا خارجی‌ها پس از تحریم‌، دیگر سفرای ما را راه نمی‌‌دهند و با آنها دیدار نمی‌کنند؟ آیا دیگر با حکومت ایران قرارداد نمی‌بندند؟ آیا دیگر با مقامات ما دست نمی‌دهند؟ آیا منافع کشورشان را برای حمایت از تحریم‌کنندگان ایرانی نادیده می‌گیرند؟ تجربه جهانی می‌گوید برای نمایش مشروعیت یک نظام سیاسی حمایت ۱۵ درصد از مردم آن کشور کافی است و تنها کافی است حکومت بتواند بخشی از آنها را به خیابان بیاورد تا مشروعیت و اقتدار بیرونی خود را به نمایش بگذارد.

برخی هم فکر می‌کنند با رای ندادن و کاهش مشروعیت نظام، امکان براندازی از خارج فراهم می‌شود. این تصور اشتباهی است. باتوجه به این که وجود جمهوری اسلامی با ساختار و رفتار کنونی‌اش به نفع همه قدرت‌های بزرگ (آمریکا، چین و روسیه) و به نفع اسرائیل و سایر کشورهای منطقه است، هیچ کشوری تمایل ندارد به ترکیب این نظام خدشه‌ای وارد شود. اما البته همه‌شان عزم جدی دارند که رفتار حکومت ایران مدیریت شود که خیلی هم در نظم ‌جهانی شِلتاق نکند.

اما تحریم انتخابات، که قاعدتاً منجر به سرکارآمدن یک رئیس‌جمهور جزم‌اندیش تندرو می‌شود، سه پیامد محتمل پرهزینه و خسارتبار دارد که دستکم یکی از آنها محقق خواهد شد:

یک: جامعه در سکوت و سرخوردگی فرو رود: دراین حالت با یک دولت تمامیت خواه روبه‌رو خواهیم بود که در تمام عرصه‌های زندگی مردم مداخله می‌کند و با اخراج و تعلیق و خالص‌سازی و سانسور و فیلترینگ و گشت ارشاد و پلمپ و زندان و حصر و خلع‌لباس و ممنوع التصویری و ممنوع‌الخروجی و اتهام جاسوسی و جنگ و سرکوب و زندان، زندگی را به کام ایرانیان زهر می‌کند. ادامه این فرایند به استهلاک تمدنی ایران و نابودی تتمه منابع و مواهبی می‌انجامد که متعلق به نسل‌های آینده است.

دو: اعتراضات فراگیری شکل بگیرد اما حکومت موفق به سرکوب آن شود: در این صورت حرکت به سوی فاشیزم آغاز می‌شود (در حکومت‌های فاشیستی، قانون و اخلاق و شرع و وجدان دیگر کاربردی ندارند و نظر پیشوا معیار درستی و نادرستی هر اندیشه، تصمیم و اقدامی است).

سه: اعتراضات فراگیری شکل بگیرد ولی سرکوب سنگین و خون‌بار حکومت هم نتواند آن را مهار کند: دراین‌صورت کشور به سوی هرج‌ومرج و فروپاشی یا تجزیه سوق داده خواهد شد.

هیچکدام از این سه نتیجه، برای یک ایرانی عاقل و منصفی که برای زندگی نسل‌های بعدی نیز حقی قائل است و فقط به بیرون ریختن خشم و نفرت خویش نمی‌اندیشد، مطلوب نیست.

اکنون ببینیم مشارکت گسترده منتقدان و معترضان و اصلاح‌جویان و تحول‌خواهان در انتخابات چه نتایجی خواهد داشت؟ برای این نیز سه وضعیت متصور است:

یک: رای نیاوردن پزشکیان
دو: تقلب برای ممانعت از پیروز شدن پزشکیان
سه: رای آوردن و رئیس‌جمهور شدن پزشکیان

در بخش اصلی این یادداشت، مورد به مورد نشان‌داده‌ام که هر کدام از این سه حالت که محقق شود، باز، دربلندمدت نتیجه به نفع جامعه است و در نهایت بازنده اصلی ساختار سیاسی موجود است. تنها در یک مورد (شکست پزشکیان) ممکن است طرفداران وضع موجود برای چندماهی دلشان خنک شود و هلهله کنند (مثل وقتی تحریمی‌ها از مشارکت پایین شادمان می‌شوند) اما هلهله‌ها خیلی زود تمام می‌شود و واقعیت‌های عریان و بحران‌های ویرانگر سربرمی‌آورد. همان واقعیت‌هایی که با استهلاک انرژی سیستم، سقوط نهایی ساختار را در یک بحران غافلگیرکننده رقم می‌زنند.

اما مهم‌ترین دستاورد مشارکت در این انتخابات را «خلق امکان» برای لحظه جانشینی می‌دانم. می‌توان احتمال داد که در سالهای آینده لحظه جانشینی فرا برسد. در دوره گذار فرصت‌هایی برای خلق امکان پدیدار می‌شود که فقط اگر یک فرد شرافتمند و توسعه‌خواه و معتقد به دموکراسی و متعهد به حق و رأی مردم در صندلی ریاست جمهوری نشسته باشد آن فرصت‌ها امکان بروز خواهند داشت. بنابراین رأی امروز ماست که تعیین می‌کند در لحظه جانشینی کدام خلق امکانی رخ بدهد یا ندهد و سرنوشت نسل‌های آینده در چه مسیری قرار گیرد.

رئیس‌جمهور، رئيس «شورای عالی امنیت ملی» و نیز رئیس «شورای امنیت کشور» است که در شرایط بحرانی تصمیمات امنیتی اصلی کشور ....

ادامه متن را در یکی از پیوندهای زیر بخوانید:
در تارنمای رسمی محسن رنانی:

https://renani.net/texts/notes/create-posibility/

به صورت فایل پی‌دی‌اف:

https://www.tg-me.com/Renani_Mohsen/630
---------

بخش اول این مقاله را نیز می‌توانید در پیوند زیر بخوانید:

https://renani.net/texts/notes/nursing-for-iran/

.
.
لحن تندی که بعضی تندروها برای اقناع ما به رای دادن به کاندیداشون به کار می برن، بنده رو یاد دوران آقای خاتمی می ندازه. اون زمان برامون فیلم هایی پخش می کردن که نکنه برید به خاتمی رای بدید. ببینید خانم های توی تهران سگ بغل می گیرن؛ تمام کشور پر از این خانم ها می شه

الان چه فیلمی دارید که نشون بدید؟ خانم هایی که سگ دارند قدیمی شد.

🆔 @IndependentThinking
بی اسم و رسم و ادب ، اسم خودش را گذاشته بود دختر شهید ، عکس آقای جلیلی را گذاشته بود پروفایلش، کامنت‌های زیر هر پست کانال را کرده بود ستاد تبلیغات کاندیدای مورد نظرش، یک کلام گفتم خانم محترم اینجا کانال من است، نه ستاد تبلیغات نامزد شما، لطفا مراعات کنید، از شاعر دوزاری تا منافق و دروغگو و بی‌بصیرت بست به من تا اینکه از شوخی فلان و حرف فلانت اسکرین شات گرفته‌ام و رسانده‌ام به فلانی. از کانال حذفش کردم ، با اکانت دیگری آمد و دوباره شروع کرد به فحاشی کردن و اینکه من اهل ایل فلانم و از هزار مرد مردترم و از این آروغ‌های فندقی دوباره مجبور به حذفش شدم ...

این را گفتم که بگویم، من که خاکم و کمتر از خاک ولی اینگونه برخورد و رفتار را نسبت به خیلی خیلی بزرگتر‌ها و عزیزهای انقلاب هم دست گرفته‌اند و چشم بسته و دهان باز کرده‌اند و تازانده‌اند، رفتارش قدری قلدرمابانه بود که تو حق نداری در کانالت من را حذف کنی و من باید حرفم را برنم ...

من که فقط لبخند زدم، اما دارم فکر می‌کنم. واقعا این جماعت الانش اینند به قدرت برسند چه خواهند کرد؟؟
خدایا به آینده این مملکت رحم کن.
پویش تفکر مستقل pinned «بسیاری از فروشندگان امروز، پشیمان های چند ماه آینده خواهند بود. ۴ تیر ۱۴۰۳ 🆔 @IndependentThinking»
در هیچ کدام از این همه مقایسه بین کاندیداها بر اساس بیگ‌ دیتای گوگل، آقای قاضی زاده هاشمی را نیاوردیم؛ حتی با وجود اینکه گفتند ادامه راه آقای رئیسی را می خواهند بروند.

دلیلش واضح بود. ایشان از اول هم تا آخر نمی ماند.

🆔 @IndependentThinking
Forwarded from توییتر_بورس (Reza Habibtamar)
◀️ جدید‌ترین نظرسنجی ایسپا

مشارکت تا امروز 53 درصد

پزشکیان: 33

جلیلی: 28

قالیباف: 19


@twitter_bourse 🐦
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
پیش بینی نهایی آرا با استفاده از بیگ دیتای گوگل که به نظرسنجی ایسپا نزدیک است.

1⃣نفر اول مسعود پزشکیان
2⃣نفر دوم سعید جلیلی
3⃣نفر سوم محمد باقر قالیباف

در صورت ائتلاف دو کاندیدا، مجددا" به روزرسانی لازم صورت خواهد پذیرفت.

ساعت ۲۳:۳۰ چهارشنبه ۶ تیرماه

🆔 @IndependentThinking
میزان مشارکت بر اساس یافته های بیگ دیتای گوگل می تواند حداقل ۵۶/۸ درصد باشد و ۶ درصد بیش از انتخابات ریاست جمهوری قبلی باشد.

ساعت ۲۳:۴۰ روز چهارشنبه ۶ تیرماه
🆔 @IndependentThinking
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#نشست_صمیمی_فعالان_اقتصادی_و_بازار_سرمایه

با حضور
دکتر عبده تبریزی
دکتر حجت الله صیدی

#سوال فعالان #بازار_سرمایه
#اعتدال

چهارشنبه ۶ تیر ۱۴۰۳
زنجان هتل پیام

گروه کارآفرینان و فعالان بازار سرمایه حامی دکتر مسعود پزشکیان

#برای_ایران
#آخرین_امید
#دکتر_پزشکیان

https://www.tg-me.com/drpezeshkianbourse
رئیس جمهور قدرت تخریب حداکثری و اصلاح حداقلی داره. وسعت خرابکاری‌های یک رئیس جمهور ناشایست انتها نداره

رای ندادن شما در واقع رای دادن به اقلیت خالص‌سازه

حتما جمعه ۹ تیر پای صندوق رای حاضر بشید #برای_ایران و دیگران رو هم با خودتون همراه کنید
@BehnamSamadi_ir 🧡
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
فقط و فقط چون خداوندگار، مدیر این دنیاست و در یک و نیم ماه گذشته ثابت کرد می تواند در برابر آدم های مغرور بایستد و بگوید همینی که هست نیست و همانی خواهد شد که من می خواهم، علیرغم اینکه در سال های گذشته رای نداده ام، این بار #برای_ایران رای خواهم داد.

می خواهم پشت خدایی بایستم که به قول آیت الله حسن زاده آملی (ره)، مدیر این دنیاست. شاید رئیس جمهور بتواند اصلاحی حداقلی انجام دهد؛ من به همان میزان اندک اصلاح هم قانعم.

می خواهم یکی باشد که پاچه خاری نکند و با تعریف از دیگران، خاک در چشمان آنها نپاشد و ایرادهایشان را به آنها بگوید.

🆔 @IndependentThinking
2024/09/22 22:35:53
Back to Top
HTML Embed Code: