Telegram Web Link
🔰 هم‌اکنون؛
لایو اینستاگرامی علی ناظم‌زاده
عضو دفتر سياسی سازمان عدالت و آزادی باعنوان:
برای ما که مانده‌ایم

https://www.instagram.com/ali.nazemzadeh?igsh=MXAxMWcxdGxlbTAyZg%3D%3D&utm_source=qr
💢 دکتر پزشکیان در توییتر:

شهروندان عزیز ایران

‏اگر دروغ بگویند، دروغ نمی‌گوییم
‏اگر تهمت بزنند، تهمت نمی‌زنیم
‏اگر تخریب کنند، تخریب نمی‌کنیم

‏می‌گویند من به دلیل مریضی از مناظره کنار گرفته‌ام یا نقل می‌کنند پزشکیان می‌خواهد بنزین را گران کند!

‏آیا نمی‌دانند که خدا می‌بیند.
‏أَلَمْ یَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ یَرَىٰ

‏من آمده‌ام پای مردم بایستم، بساط کاسبان تحریم و صاحبان ایده‌های تخیلی را به هم بزنم و به دروغگویی‌های زشت پایان دهم.

@IIFJO
🔰 اولین مناظره رو در رو
از دور دوم
با محوریت موضوعات فرهنگی و سیاسی
امشب ساعت ۲۱/۳۰

@IIFJO
🔰 صادق زیباکلام به پزشکیان رای می‌دهد

🔹 صادق زیباکلام استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران که این مدت در بازداشت بود برای مدت ۵ روز مرخصی گرفته تا به درمان سرطان خود بپردازد.

امروز آقای زیباکلام را در حیاط دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران دیدم. آمده بود چند مدرک و کتاب بردارد و عکس سی تی اسکنی نیز دستش بود.

از آقای زیباکلام پرسیدم شما در زندان رای دادید؟ ایشان گفت بله من در دور اول به قالیباف رای دادم چون معتقد بودم او می‌تواند روبروی جلیلی بایستد و نه پزشکیان.

اما در این دور به پزشکیان رای می‌دهم.
از آقای زیباکلام پرسیدم آیا اجازه دارم این گفتگو را نقل کنم؟ ایشان گفت برو بگو اگر جلیلی رای بیاورد باید با چراغ دنبال احمدی نژاد بگردیم!
نقل از نوید کلهرودی


@IIFJO
🔰 معجزه ملی!
✍️ محسن رنانی

🔹معجزه این انتخابات، «بلوغ ملی» بود. ملت ما عمیقاً رشید و بالغ شده است. نه تنها دیگر نمی‌ترسد، نه تنها دیگر جوّگیر نمی‌شود، نه تنها دیگر با شعارهای چرب‌وشیرینی مثل یارانه طلایی و مسکن رایگان فریب نمی‌خورد، بلکه دیگر تحلیل‌ها و درخواست‌های روشنفکران و کنشگران و دانشگاهیان هم در او اثری ندارد. او فقط به تشخیص خود عمل می‌کند و این، پیشرفت بزرگی در رفتار دموکراسی‌خواهی ملی ما در تاریخ پس از مشروطیت ایران است.

🔹به گمان من کنش مردم ایران در این انتخابات، در کلِ تاریخ پس‌از‌مشروطیت، بزرگترین کنش مبتنی بر یک توافق بین‌الاذهانی خشونت‌پرهیز سیاسی بود که بدون حضور یک رهبری واحد یا متحد و  بدون یک ایدئولوژی انسجام بخش رخ داده است. این یعنی اکنون «روح جمعی ایرانیان» هم نقش رهبری سیاسی را برعهده گرفته است و هم نقش ایدئولوژی را. این همان اکسیر فرهنگی ایرانی است که در تاریخ ایران بارها شاهدش بوده‌ایم.

🔹اکنون دیگر روح جمعی ایرانیان، با این‌همه تنوع و تفاوت، خوب می‌داند که چه وقت باید چه کنشی را داشته باشند. کی در خیابان اعتراض کند؛ کی به خانه برگردد؛ کی سکوت کند، کی فریاد بزند؛ کی رأی بدهد و کی رأی ندهد. زیباترین دستاورد انتخابات چهاردهم همین جلوه بلوغ ملی مردم ایران بود.

🔹در روزهای پیشین دهها پیام از دوستان و دانشجویانم داشتم که می‌گفتند دوستت داریم و احترامت می‌گذاریم و می‌دانیم که خیرخواهی، اما با نگاه تو به انتخابات مخالفیم و رأی نمی‌دهیم! و این‌ پیام‌ها چقدر عمیق، بوی توسعه‌یافتگی می‌داد.

🔹دستبوس همه مردمی هستم که براساس خِرد و تحلیل و تشخیص خود عمل کردند. هم آنانی که با رأی دادن خود اجازه دادند تا نماینده نیروهای توسعه‌خواه به مرحله دوم برود؛ و هم آنانی که با «رأی ندادن» پاسخ منفی خود را خیلی روشن و بی‌لکنت به همه ما رساندند: هم به حاکمانی که گفتند هر رأی در این انتخابات یک رأی به جمهوری اسلامی است و هم به محکومانی مثل من که از روی نگرانی، می‌گفتیم رأی ندادن‌ فقط افق آینده ایران را تیره و تار می‌کند. واقعیت این است که رأی ندادن شما هم افق‌ها را روشن‌تر کرد و هم قدرت شما را آشکارتر کرد و هم صحنه‌بازی را عوض کرد. دستمریزاد.

🔹این عدم مشارکت فراگیر، یک گام به پیش بود. همه ما تحلیل‌گران باید برخیزیم و به احترام مردم ایران کلاه از سر برداریم و تعظیم کنیم. به گمان من ملت ایران بعد از جنبش مهسا، سطح بازی سیاسی را به‌نحو حیرت‌انگیزی دگرگون کرده است.

🔹تنوع خیره کننده افکار مردم ما و درعین‌حال همکاری نانوشته و دلپذیری که در دور اول این انتخابات بین این همه تنوع افکار رخ داد این انتخابات را به یک پدیده منحصربه‌فرد تبدیل کرده است:

🔹آن ۶۰ درصد تغییرطلب و معترض و مخالفی که شرکت نکردند، دور اول انتخابات را به یک رفراندوم تبدیل کردند؛

🔹و آن ۲۰ درصد تحول‌خواه و اصلا‌ح‌جو و توسعه‌خواهی که شرکت کردند و به تنها نامزد خارج از گفتمان رسمی رأی دادند نیز این فرصت را ایجاد کردند که ملت ایران اکنون در مرحله دوم انتخابات بتواند با داشتن دو کاندیدا از دو طیف کاملا ناهمگون فکری،‌ زمینه را برای شکل‌گیری یک رقابت قطبی‌شده و شفاف فراهم آورد.

🔹من اکنون پس از شوک بزرگ این انتخابات و مشاهده بلوغ و رفتار پیچیده‌ای که ملت ایران از خود بروز داده است چیدمان انگاره‌های ذهنی‌ام تغییر کرده است و مدتی می گذرد تا چارچوب اندیشگی خود را بازیابم. بنابراین دیگر به‌خودم اجازه نمی‌دهم که برای مرحله دوم انتخابات توصیه‌ای داشته باشم.

🔹یعنی معتقدم که مردم فهیم ایران، آنچه بهینه است را انجام خواهند داد و در دور دوم نیز میان رأی دادن و ندادن، گزینه‌ای را انتخاب خواهند کرد که گمان می‌کنند پیام‌ قاطع آنها را ابلاغ می‌کند و برای بازیگری مجدد ملت ایران، «خلق امکان» می‌کند.

🔹توسعه نیاز به قصه‌ای دارد که انتهای آن باز باشد. اصولا دموکراسی یک قصه جمعی با انتهای باز است. من به‌طور شهودی احساس می‌کنم مردم ایران در فضای غیردموکراتیک کنونی دارند قصه‌ای با انتهای باز رقم می‌زنند.

🔹بنابراین شاید مردم ایران تصمیم بگیرند با همکاری هر دو گروه معترض و تحول‌خواه، با مشارکت گسترده و رأی به مسعود پزشکیان، به عنوان مخالفت یکپارچه با شیوه حکمرانی جاری، این‌بار با «رأی دادن» خود، بزرگترین رفراندوم غیررسمی ملی، پس از تاسیس جمهوری اسلامی را رقم بزنند.

🔹برعکس، شاید هم نظر مردم این باشد که همان رفراندوم دور اول کافی و گویا بوده است و تصمیم بگیرند با مشارکت نکردن اجازه دهند تا پس از تجربه برآمدن ویرانگر محمود، این‌بار سعید جلیلی به حکمرانی برسد و یک‌باردیگر بنیادگرایی جزم‌اندیشانه، حداکثر ظرفیت خود را آشکار کند و  .......

http://T.me/IIFJO
🎥 هم‌اکنون؛
دومین لایو اینستاگرامی علی ناظم‌زاده
عضو دفتر سیاسی سازمان عدالت‌و‌آزادی

با عنوان؛ "برای ما که مانده‌ایم"

https://www.instagram.com/ali.nazemzadeh?igsh=MXAxMWcxdGxlbTAyZg%3D%3D&utm_source=qr
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 طیب‌نیا: اکنون در بالاترین تورم ۸۰ ساله اخیر به سر می‌بریم / با اختلافات جدی بین ارکان نظام توفیقی حاصل نمی‌شود/ یکی از ارکان برنامه دولت پزشکیان، تنش زدایی در عرصه روابط بین‌الملل است.

http://T.me/IIFJO
🌐 بیانیه پنج اقتصاددان درباره انتخابات 15 تیر

🔸️ داود سوری، محمد طبیبیان، موسی غنی‌نژاد، فرهاد نیلی و مسعود نیلی پنج اقتصادانانی هستند که در بیانیه‌ای به تحلیل انتخابات 8 تیر پرداختند و دیدگاه خود را درباره انتخابات 15 تیر مطرح کردند.

🔸️ این پنج اقتصاددان در بیانیه خود تاکید کردند انتخابات 15 تیر نه برای بیان خواسته‌ها، بلکه برای اعلام ناخواسته‌هاست.

✍️متن بیانیه به شرح زیر است:

انتخابات هشت تیرماه 1403، پیام‌های مهم و متعددی دربر داشت که اینجا فرصت پرداختن به همه آنها نیست. از جمله نتایج برآمده از این رویداد مهم آن بود که مشخص شد درصد بزرگی از جمعیت صاحب رای کشور، یا آینده مطلوب خود را در میان هیچ‌کدام از چهره‌های تایید‌شده ندیدند؛ یا نامزدها را در جایگاهی ارزیابی نکردند که بتوانند به آنچه می‌گویند عمل کنند؛ یا می‌خواستند به مسالمت‌آمیزترین شکل ممکن، بگویند که خواستارِ تغییراتی بسیار بزرگ‌تر هستند.

نمی‌توان کتمان کرد که بخشی از آنانی هم که رای دادند، در حوزه‌هایی، با گروه اول، هم‌نظر بودند؛ مگر در این نکته که، هنوز رگه‌هایی از امیدِ به بهبود در دل داشتند. شاید همه‌ی پیام‌ها را بتوان در این عبارت کوتاه اما بسیار هشداردهنده خلاصه کرد که ؛ بخش بزرگی از جامعه، این صندوق رای -که می تواند مسالمت‌آمیزترین و کم‌هزینه‌ترین ابزار برای حل مشکلات بزرگ از جمله تعارض منافع باشد- را، ناتوان از انجام ماموریت یاد شده ارزیابی می‌کنند.

اینکه آیا همه‌ پیام‌هایی که در رخداد روز 8 تیرماه، توسط مردم داده شد، شنیده هم شده است یا نه را آینده آشکار خواهد کرد. آیا این پیام مهم شنیده شد که ظرفیت‌های در اختیار، برای ایجاد تغییراتی حتی اندک و تدریجی، ولی پایدار و ماندگار در زندگی مردم، در حال زوال است؟

ما در مناسبت‌های دیگر ، هشدار داده‌ایم که التهاب‌های بزرگ خارجی در کنار چالش‌های عظیم اقتصادی در حوزه‌های آب، انرژی، بودجه و فرابودجه، بانک، صندوق‌های بازنشستگی، و فقر و نابرابری، در یک طرف و التهاب‌های عمیق سیاسی، فرهنگی و اجتماعیِ داخلیِ برآمده از شکاف در حال بزرگ‌تر شدن بین‌نسلی در طرف دیگر، جامعه‌ی ایران را بسیار ناپایدار کرده است. این شکنندگی ناشی از آن است که حسب تجربه، گروه‌های بزرگی از زنان، جوانان و بخش بزرگی از قشر متوسط، کسانی را که رای و نظر آن‌ها را در نظام حکمرانی نمایندگی و پیگیری کنند نمی‌یابند.

لازم می‌دانیم توجه هموطنان گرانقدر را به این نکته مهم جلب کنیم که زمین بازی انتخابات روز 15 تیر با انتخابات روز 8 تیر متفاوت‌ است. کارکرد انتخابات 15 تیر، به‌طور کامل و بسیار تعیین‌کننده، پیش‌گیرانه و سلبی است. این انتخابات به طور ناگزیر، نه برای بیان خواسته‌ها، بلکه برای اعلام ناخواسته‌هاست. برای پیش‌گیری از تحمیل هزینه‌های بیشتر بر تن نحیف ایران عزیز و ممانعت از حاکــم شدن باورها و سیاست‌هایی است که بارها نخواستن آنها فریاد زده شده است.

از نظر ما، ابعاد بزرگ مشکلات خارجی و خطرات بزرگ‌تر پیش روی مرتبط با آن، در کنارِ شکاف‌های عمیق و واگرای ناشی از ناترازی‌های مالی و زیست محیطی، ظرفیتی را برای تحمل ضربات ناشی از رویکردهای پرهزینه‌ در روابط خارجی و آزمودن ایده های توهم آلود و علم ستیز در مواجهه با مشکلات داخلی، باقی نگذاشته است.

از این‌رو، خاضعانه از شمـا ملت شریف ایران، به ویژه زنان و جوانان، دعـوت می‌کنیم، صرفا برای کاهش احتمال مواجه شدن با بحران‌های غیر قابل کنترل و افتادن در مسیر صعب بدون بازگشت، در انتخابات تعیین‌کننده‌ روز 15 تیر شرکت کنید.

http://T.me/IIFJO
🔰 بیانیه جمعی از فعالین سیاسی و مدنی مشهد؛
این‌بار برای  " نه گفتن " رای خواهیم داد

ما امضاکنندگان این اطلاعیه، تحلیل‌شان در دور اول انتخابات ریاست جمهوری، هم‌نوا با خیل بزرگ معترضان، بر عدم مشارکت در انتخابات مبتنی بود و در انتخابات ۸ تیرماه شرکت نکردیم. این‌بار اما ضمن احترام به تصمیم قابل درک افرادی که هنوز تصمیم به مشارکت نگرفته‌اند، تصمیم داریم با رای اعتراضی خود، نه به حاکمیت جریان ضد زندگی را، فریاد بزنیم و نگذاریم روز شنبه نعره شادی این جریان، فضای کوچه‌ها را پر کند.

ما به عنوان بخشی از جامعه ناراضی ایران، از همه ایرانیان معترض به وضع موجود می‌خواهیم برای مرهمی کوچک گذاشتن بر تن رنجور ایران عزیز و پیشگیری از گسترده شدن زخم‌های میهن ازجان شیرین‌ترمان، در انتخابات جمعه ۱۵ تیرماه شرکت کرده و با رای اعتراضی به " مسعود پزشکیان" نگذاریم بار دیگر تجربه رنج‌آور دولتی بحران‌آفرین تا یک دهه برای مردم خسته ایران تکرار شود.

اندک توان‌مان را بر کف دست گرفته‌ایم و از بیم به رنجورترنشدن مادرمان ایران به میان آمده‌ایم. چون باور داریم صدای پای ویرانی در یک قدمی است و در طریقت ایران‌خواهی، کافریست رنجیدن.

اسامی امضاکنندگان به ترتیب حروف الفبا:

داریوش انصاری / افتخار برزگریان / علی پزشکیان/ مصطفی خجسته رحیمی/ شهین دلاور / آرش رمضانی / علی رزاقی بهار/ حسن رضایی بحرآباد / محمد امین سراب / محمد سیادت / احسان شریف ثانوی / علیرضا شفیعیان/ امیر شهلا / ایمان شهنوازی/ جمیل صاحبی / محمد طباطبایی/  علی غیور / حسین فرزین/ محمدرضا فولادی / سپیده فیض / روح‌الله قاسم‌زاده / محمدعلی قدسی/ علی قدیری / راضیه قلی‌زاده / بتول گندمی / سعید لطفیان/ محسن مدیر شانه چی/ علی ملکی / امیر نجف‌زاده / روح‌الله نوآبادی

@IIFJKHr
🌐 اعتراض ستاد مسعود پزشکیان از حمایت غیرقانونی نهادهای دولتی و نظامی از جلیلی

حمیده زرآبادی، سخنگوی ستاد انتخاباتی پزشکیان در پستی در شبکه ایکس، نهادهای دولتی را متهم کرده است که «در موارد متعددی از انتشار محتوای تبلیغاتی پیامک‌های ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان ممانعت به عمل آورده‌اند.»

خانم زرآبادی نوشته است: «ظاهراً یک سوی انتخابات، دولت مستقر است!»
خانم زرآبادی در پستی دیگر با بازنشر تصویر مقاله منتشر شده در خبرگزاری تسنیم، نزدیک به سپاه پاسداران، علیه آقای پزشکیان، محتوای این خبرگزاری درباره تلاش ستاد پزشکیان «برای جذب سلبریتی‌‌ها» را «دروغ و تخریب» نامیده است.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت دو روز پیش در پستی واکنش‌برانگیز در ایکس با انتشار عکسی از سعید جلیلی در کنار ابراهیم رئیسی، آقای جلیلی را ادامه‌هنده راه رئیسی خوانده و از او حمایت کرده بود.

http://T.me/IIFJO
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 مسعود پزشکیان به روایت تاریخ ؛
حرف های امروز او ، حرف هایی است که دیروز و دیروزها هم زده است ؛ خودتان ببینید.

http://T.me/IIFJO
⭕️ نامه اعتراضی دکتر پزشکیان درسال ۱۴۰۲ به وزیر بهداشت برای جلوگیری از تضییع حقوق دانشجویان

http://T.me/IIFJO
📌 نامه اعتراض ستاد دکتر پزشکیان به قوه قضاییه در ارتباط با مداخلات برخی رسانه به نفع یکی از کاندیداها

🔹علی عبدالعلی‌زاده، رئیس ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان طی نامه‌ای از رؤسای محترم قوه قضائیه و ستاد انتخابات کشور و هم‌چنین دادستان محترم و سخنگوی محترم شورای نگهبان، در خصوص‌ مداخلات آشکار و نهان برخی رسانه‌های حاکمیتی از جمله کیهان، روزنامه جوان، فارس، تسنیم و … علیه دکتر پزشکیان و تبلیغ به نفع رقیب ضمن یادآور شدن ماده ۶۸ قانون انتخابات کشور مبنی بر ممنوعیت  هرگونه فعالیت تبلیغی یا ضد آن  توسط موسسات و نهاد‌های دولتی که از بودجه عمومی استفاده می‌کنند، نوشت:

🔹هیچگونه نظارتی بر تخلفات عیان رسانه‌های حاکمیتی و نظامی وجود ندارد و قانون در منظر افکار عمومی در حال شرحه شرحه شدن است.

🔹آنچه وظیفه دستگاه‌ها و ناظران قانونی است بررسی و جلوگیری سریع این نوع تخلفات عیان است. بدیهی است پیگیری قضایی این تخلفات از وظایف از وظایف اولیه نهادهای متولی در این خصوص است.

http://T.me/IIFJO
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 توضیحات مهم مشاور اقتصادی پزشکیان: قیمت بنزین تغییر نخواهد کرد

🔹حسین عبده تبریزی مشاور اقتصادی دکتر پزشکیان طی بیانیه‌ای اعلام کرد که در دولت احتمالی پزشکیان قیمت بنزین تغییر نخواهد کرد.

🔹 پزشکیان در مورد انرژی صریح اعلام کرده، گفته که هدررفت انرژی از این چیزی که گیر مردم نمی‌آید نگران هستند.

🔹روشن است که در این شرایط معیشتی مردم چیزی از زندگی آن‌ها نباید کم شود. دولت نباید به هیچ وجه به این چیزی که حداقل موقعیت زندگی مردم است طمع کند.

🔹در بحث بنزین ما ۱۱۰ میلیون لیتر مصرف روزانه داریم که که ۲۰ تا ۲۵ تا از آن هدر می‌رود و قاچاق می‌شود و گیر رانت خواران می‌آید. پزشکیان می‌گوید این را صرف بهداشت و آموزش و پرورش در روستا‌ها بکنیم. مردم بنزین موردنیازشان را به قیمت امروز کماکان در اختیار خواهند داشت.

http://T.me/IIFJO
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 محمد درویش :
طرح جلیلی برای منابع آبی بسیار خطرناک است

🔹محمد درویش فعال و کارشناس محیط زیست گفت:
🔹آقای سعید جلیلی صحبت از فرصت 11 میلیارد دلاری کرده که بر اثر اختلاف بین اوکراین و اتحادیه اروپا رخ داده و می تواند به فرصتی برای صادرات صیفی جات تبدیل شود.

🔹این نوع نگاه به نظرم بسیار خطرناک آمد به ویژه با توجه به این که ایشان طرفدار عمق استراتژیک است. ایشان خود را ادامه دهنده راه ابراهیم رئیسی می داند اما آقای رئیسی «سند امنیت غذایی ایران» را هم تصویب کرد.

🔹مطابق این سند قرار است مصرف آب تا سال 1411 در بخش کشاورزی 30 میلیارد متر مکعب کاهش پیدا کرده و از 81 میلیارد متر مکعب به 51 میلیارد متر مکعب برسد و میزان ناترازی آبخوان ها به 105 میلیارد متر مکعب کاهش پیدا کند. پس ما باید شاهد کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی و خدمات باشیم تا بتوانیم ناترازی را جبران کنیم.

🔹در چنین شرایطی، صحبت آقای جلیلی به معنای فشار بسیار زیاد به منابع آب زیرزمینی است. گویی اهدای خون را برای فرد دچار خونریزی مستحب بدانیم.

http://T.me/IIFJO
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 موضع‌گیری انتخاباتی موسی غنی‌نژاد، اقتصاددان به‌نام ایرانی در حمایت از #مسعود_پزشکیان

http://T.me/IIFJO
🌐 حمایت شورای راهبردی اهل سنت ایران از مسعود پزشکیان

🔹شورای راهبردی اهل سنت ایران بعد از ملاقات و گفتگوی نمایندگان این شورا با دکتر مسعود پزشکیان حمایت خود را از ایشان اعلام کردند.

🔹شورای راهبردی اهل سنت ایران از نخبگان و چهره‌های اهل سنت سراسر کشور تشکیل شده و طی چند دورهٔ اخیر در خصوص حمایت از کاندیداهای ریاست جمهوری تصمیم‌گیری کرده است.

🔹تصمیمات این شورا مورد حمایت آقای مولوی عبدالحمید است.

@IIFJO
👤 دکتر پزشکیان در مناظره:
اینکه می‌گویند ما بنزین را گران می‌کنیم یک شیطنت رسانه ای است، ما بدون رضایت مردم هیچ کاری نخواهیم کرد.

@IIFJO
✍️ رضا سالیانی، عضو ارشد شورای مرکزی و سخنگوی سازمان عدالت و آزادی در واکنش به مناظره‌ی پزشکیان با جلیلی

http://T.me/IIFJO
📌 جملات کلیدی #مسعود_پزشکیان در مناظره دیشب

👈 نامزد اصلاحات شب گذشته در مناظره با #سعید_جلیلی که نخستین مناظره مرحله دوم انتخابات بود، جملات صریحی بیان کرد که مهمترین آنها در پی می‌آید:

▪️مردم ببینید این وضع ماست و آقای جلیلی می‌گوید همین مسیر را ادامه خواهد داد!

▪️نفت را به قیمت جهانی می‌فروشید؟
جلیلی: بله به قیمت جهانی می‌فروشیم!

▪️نفت رو چقدر می‌فروشید؟
جلیلی: صورت مسئله را اشتباه گفته‌اند!

▪️اگر آنقدر نفت می‌فروشید، پس چرا انقدر مردم بدبخت شده‌اند.

▪️ما داریم سرمایه نسل‌ها را به نابودی می‌بریم.

👁‍🗨به‌خاطر نداشتن تکنولوژی ما نفتی که از زمین بیرون می‌کشیم ۱۸درصد است.

▪️قطر بازار گاز را گرفته اما ما گاز قطع می‌کنیم در زمستان

▪️چرا هر مذاکره‌ای که رفتید، پشت بندش علیه ایران قطعنامه صادر شد. اگر می‌توانید، خب پس چرا پول ما را پس نمی‌دهند، حتی عراق؟

▪️این همه متخصصین غلط می‌گویند شما درست می‌گویید؟
جلیلی: بله!
پزشکیان رو به مجری: یک برنامه بگذارید ایشان بیاید با متخصصان مناظره کند.

▪️با روند فعلی امکان رشد هشت درصد وجود ندارد؛ داریم سر مردم کلاه می‌گذاریم.

▪️همین افرادی که به سفارت حمله کردند، در ستاد شما فعالند و در صداوسیما کار می‌کنند.

▪️شما در دوره شهید رییسی در سایه بودید، خب می‌آمدید در افتاب!

▪️آقای جلیلی! شما کجا را اداره کردی؟

▪️این حرف‌هایی که آقای جلیلی می‌گوید، برنامه نیست. در سایت شما هم گشتم، چیزی تحت عنوان برنامه پیدا نکردم.

▪️یا نمی‌دانید برنامه چطوری نوشته می‌شود، یا برنامه شما کپی پیست هست.

▪️اینکه چهارتا کلمه یاد بگیرید و دائم بگویید که نشد برنامه...

▪️برنامه شما چیست اقای جلیلی، شما که می‌گویبد برنامه داری؟
جلیلی: باید راه‌هایش را پیدا کنیم!

▪️آقای جلیلی! پس شفاف بگویید نه برجام را می‌پذیرید نه fatf را

▪️نفت رو چقدر می‌فروشید؟
جلیلی: صورت مسئله را اشتباه گفته‌اند!!

▪️آقای جلیلی! راه‌حلت را بگو
جلیلی: برنامه من این است که معطل سه کشور نمانیم!

▪️چرا عراق که اینقدر خدمت کردیم پول ما را پس نمی‌دهیم؟ چرا چین که رابطه خوبی با ما دارد، دلارهای ما را نمی‌دهد؟

▪️من امروز انصراف می‌دهم به شرط اینکه اقای جلیلی تعهد بدهد، رشد ۸درصد را محقق می‌کند.‌اگر نکرد، اعدام شود.

▪️آدمی که اداره‌ای را اداره نکرده باشه، چطور می‌تواند کشور را اداره کند؟

http://T.me/IIFJO
2024/09/29 23:25:58
Back to Top
HTML Embed Code: