Telegram Web Link
آخرین توصیه های مشفقانه!

🖋ناصر آملی، عضو شورای منطقه خراسان سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی

🔰خب، علی صابری فعلاً آزاد شد و آرش رمضانی نیز ان شاالله خواهد شد؛ این خبر خوبیست، منتها در عجبم که چرا اصلاً به سراغ این دو جوان شریف رفتند؟
جالب است: آنها را در محل کار بازداشت کرده اند، نه در خیابان و نه در حین ملاقات با ماموران موساد!
پس چرا؟

🔰شنیدم که مثلا هر یک پستی گذاشته‌اند و خبر و گزارشی منتشر کرده‌اند!
خب، اگر این دو و برخی دیگر منتشر نمی‌کردند، اخبار مکتوم می‌ماند؟!

🔰حضرات «باید فکر نان کنند که خربزه آب است»؛ وگرنه، از بگیر و ببند اصلاح طلبان چیزی دشت نمی‌کنند. ما به حاشیه رفته‌ایم و این زمین، زمینۀ ما نیست و بلکه در راهبرد ما نیست و می‌بینید که هیچ خبری نیز در این زد و خوردها از ما نیست. به عبارت دیگر باید بنشینیم و آنچه گذشت را سبک سنگین کنیم و ببینیم با آن راهبرد معهود، هنوز امید به مقصد و مقصودی هست، یا باید فکر دیگر کرد:
حالا سکوت یا تصمیم به اقتضای زمان، در حد توان.

🔰از یاد نمیبرم که در نشستی که پارسال جوانان احزاب به دعوت اداره کل با اهل خفیه داشته بودند، وقتی جوان‌ها هشدار داده بودند که با این وضعیت و این انتخابات دیگر مجالی برای کار اصلاحی نیست، یکی از اکابرالغیب در آمده بود که «اگر شما اصلاح طلبان کنار بکشید، ما خود اصلاح طلب درست خواهیم کرد»!
البته وی در نشستی دیگر پاسخ خود را گرفت؛ منتها اکنون مجال و مقام مناسب‌تری است تا بگویم:
«بسم‌الله، شما که در ساختن گروههای بدلی استادید و این را نشان هم داده‌اید، اکنون وقتش است: چه وقت از اکنون ضرورتر و حادتر؟
پس این گوی و این میدان!»

🔰البته از جلیلی و قالیباف بخاری بر نمی‌خیزد؛ بروید سراغ محسن رضایی و ازغدی و علامۀ جهل و دروغ و تزویر، استاد رائفی پور و «کیهان» و کهکشان را نیز سکوی پرش آنها کنید، با کبریت برادر حسین شریعتمدار!

🔰اما بجز این، اگر براستی می‌خواهید کاری شایسته و کارستان صورت بدهید، تا بیماریِ عفونیِ «فوتِ فرصت‌ها» بدل به «سرطانِ لاعلاج» نشده است، بنشینید جلو این نسل و چشم در چشم آن‌ها بگویید غلط کرده‌اید و عذر می‌خواهید؛ اقرار کنید که هیچکس در زیر این آسمان به قدر علم‌الهدی و جنتی و رسایی و آن شیخ گریان «گرین کارت» در آستین، و امثالهم، در برافروختن کورۀ خشم این مردم، مقصر نیست و تا دَر بر همان پاشنه می‌چرخد، آش همین است و کاسه همین.

🔰براستی وقتی به رغم هشدارهای مکرر ما، در خطبه‌ها زنان را هرزه می‌خواندند و ما، رو در رو اعلام خطر کردیم که این خیانت به ناموس ملی است، چرا ککتان نگزید؟ وقتی گفتیم امید مردم را دارند با دمیدن در کورۀ شرارت به یأس بدل می‌کنند، چرا پوزخند زدید و احساس قدرت کردید و گفتید اپوزیسیون سازی بلدید؟

🔰نه، کاری از دست ما برنمی‌آید جز اینکه در سوی مردم بایستیم و بر مظلومیت آنها و خود، مویه کنیم. آنها که تا دیروز می‌گفتند رها کنید و بگذارید و بگذرید، اکنون می‌گویند چرا سکوت کرده‌اید؟! و آن‌ها که می‌گفتند راهبرد شما را که انقلاب رنگی است، جورج سوروس در گوش خاتمی نجوا کرده است! حالا می‌گویند چرا کمک نمی‌کنید؟! چه کمکی؟ ذیل پروژۀ انقلاب رنگی؟!
نه، دیگر دوران میانجی‌گری تمام و والسلام.

🔰اکنون این شما، با اجرا و قضا و قانون و نهادها و قدرت‌های بالا و پایین یکپارچه و یکدست و این مردمِ ناامید و عاصی و زخمی. فقط و فقط این میرزاقلمدان بازنشسته یک نصیحت مشفقانه دارد که گوشزد می‌کند:

🔰تا دیرتر نشده، از همۀ ایران عذر خواهی کنید و تکلیف علم الهدی و جنتی و ... امثالهم را روشن.
ممکن است این موج نیز از تب و تاب بیفتد اما نمی‌خفتد. این دومینو ادامه خواهد داشت، چرا که علل و دلایل آن همچنان پابرجاست؛ چرا که «علل مُحدثه»، همانا همچنان همان «علل مُبقیه» اند!

📲 T.me/IIFJO
Forwarded from شرق
🔺بی‌اعتمادی و اعتراض

🔹شماری از تحلیلگران بر این باورند که اعتراض‌های خیابانی در خاورمیانه سوای از علل و ریشه‌های مختلف آن، یک عامل مشترک و اصلی دارد و آن عبارت است از: احساس فزاینده بی‌اعتمادی مردم نسبت به دولتمردان‌شان. این در حالی است که در سطح جهانی نیز دولت‌ها و نهادها در حال تجربه بحران بی‌اعتمادی هستند. بی‌اعتمادی رو به رشد نسبت به مسئولان و نهادهای مستقر، ساختار اجتماعی را تهدید می‌کند. کاهش شدید در «انسجام اجتماعی» و «اعتماد به نهادهای عمومی» عواقب بسیار نگران‌کننده‌ای به همراه دارد. این دو عامل برای یک دموکراسی سالم بسیار حیاتی است، چه رسد به غیردموکراسی‌ها. «نهاد اعتمادسنجی ادلمن» تصریح می‌کند که مردمِ سرتاسر جهان نسبت به گذشته اعتماد کمتری نسبت به فرادستان دارند. دست‌کم 47 درصد مردم نسبت به دولت‌ها و رسانه‌ها بی‌اعتمادند. اما پرسش من در این یادداشت این است که «ریشه بی‌اعتمادی در جوامع خاورمیانه‌ای و ازجمله ایران در کجاست؟». یکی از دلایل اصلی را «شکاف حکمرانی» می‌دانم...

🔻یادداشت مهدی مقدری را اینجا بخوانید:

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-860659

@sharghdaily
sharghdaily.com
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بیشتر بخوانیم و بیشتر بدانیم.

🔰آنچه می‌خوانید را به دیگران معرفی کنید. در این طرح در نظر داریم به صورت دوره‌ای شماری از کتاب‌هایی را شما عزیزان مطالعه کرده‌اید و در تبیین شرایط کنونی در ایران راهگشا هستند، به دیگران نیز معرفی معرفی کنیم
در اینستاگرام با ما در تماس باشید:
📲 BooyeBaran.ir
📲 T.me/IIFJO
🔰برنامه سراسری اهدای خون در مناطق سازمان عدالت و آزادی برای هموطنان آسیب‌دیده در اعتراضات

زمان: شنبه ۵ آذر ۱۴۰۱
ساعت ۱۸:۰۰

همراه داشتن کارت ملی الزامی است.

T.me/IIFJO
🔴مهدی مقدری عضو اسبق شورای شهر اصفهان و دبیرکل سابق سازمان عدالت و آزادی بازداشت شد.

⭕️ مقدری دبیر کل سابق و عضو فعلی شورای مرکزی سازمان عدالت و آزادی است که سال ۹۸ با حکم قضایی از نمایندگی مردم اصفهان در شورای شهر اصفهان برکنار شد.

🔴 برخی از تألیفات و ترجمه‌های وی شامل "تحولات حکمرانی در عصر جهانی شدن" و "در تکاپوی حکمرانی خوب" و "توسعه و حکمرانی خوب" و... می‌باشد.

⭕️ تا این لحظه نهاد یا ضابط قضایی بازداشت کننده مشخص نیست و سازمان عدالت و آزادی پیگیر موضوع است.

http://T.me/IIFJO
https://is.gd/2olK7A
♦️ معرفی کتاب «احزاب سیاسی، جامعه‌ی مدنی و جنبش‌های شهروندی در اروپا و آسیا: آینده‌ی دموکراسی» ترجمه‌ی مهدی مقدری

حسن مایلی

🔺 مقدمه

📌 کتاب «احزاب سیاسی، جامعه‌ی مدنی و جنبش‌های شهروندی در اروپا و آسیا: آینده‌ی دموکراسی» کار گروهی از پژوهشگران مؤسسه‌ی بین‌المللی دموکراسی و دستیاری انتخاباتی است که با ویراستاری نهایی «سام واندر استاک» و «رائول کوردنیلو» به رشته‌ی تحریر درآمده است و در ایران توسط مهدی مقدری ترجمه و توسط نشر نگاه معاصر منتشر شده است.
    
📌 مهدی مقدری پژوهشگر سیاسی که پیش‌ازاین دبیر کلی سازمان عدالت و آزادی و عضویت در شورای شهر اصفهان را تجربه کرده است. طی سال‌های اخیر دو کتاب با عنوان «درآمدی بر حکمرانی خوب» خوب و «درس‌هایی از حکمرانی خوب» را به رشته‌ی تحریر درآورد و همچنین آثاری چون «احزاب سیاسی، کارکردها و ساماندهی در جوامع» و «تحولات حکمرانی در عصر جهانی‌شدن» را ترجمه و منتشر نمود و چندی پیش نیز کتاب «پسرفت دموکراسی» و «کتاب گذارهای دموکراتیک؛ از اقتدارگرایی به حکمرانی دموکراتیک» را ترجمه و توسط نشر نگاه معاصر منتشر نمود. او که پیشتر به اتهامات واهی به ۲ سال انفصال از عضویت در شورای شهر اصفهان و ۲ سال ممنوعیت حضور در احزاب و ۲ سال ممنوعیت فعالیت در فضای مجازی محکوم شد و حکم یکسال حبس تعزیریش پنج سال به حالت تعلیق درآمد؛ در نهایت شگفت هفته‌ی گذشته مجددا بازداشت شد! به امید آزادی او و همه‌ی زندانیان دربند ....

📍ادامه مطلب
https://b2n.ir/s88236
💠 بیانیه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات اصفهان در اعتراض به بازداشت مهدی مقدری عضو اسبق شورای شهر اصفهان و دبیرکل سابق سازمان عدالت و آزادی؛


به نام خدا

🔹️ بیش از یکسال از انتخابات تک صدای ریاست جمهوری گذشته است و در این مدت شعارهای ارکان مختلف دولت در ارتباط با شنیدن صدای مخالف بسیار شنیده شده است و در نزدیک به سه ماه گذشته از جان باختن خانم مهسا امینی و وجود اعتراضات در سطح کشور، نه تنها صدای مخالف شنیده نشد بلکه برخوردهای بی ضابطه با معترضین به وضع موجود بیشتر از قبل اتفاق افتاده است. دستگیری معترضین که چیزی جز حقوق اساسی خود که در قانون اساسی نیز بدان اشاره شده است، نمی‌خواهند نه تنها به حل بحران کمک نکرده است بلکه باعث پیچیده‌تر شدن گره کور آن نیز شده است.

🔸 در یکی از جدیدترین اقدامات دستگاه‌های امنیتی و قضایی می‌توان به دستگیری مهدی مقدری یکی از اعضای اصلی سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی و دبیرکل سابق این سازمان و عضو سابق شورای شهر اصفهان اشاره نمود. به شهادت اکثر کسانی که مهدی مقدری را می‌شناسند شرافت، دلسوزی برای کشور و وطن پرستی مهدی مقدری زبانزد عام و خاص است و نه تنها هیچگاه از روی عناد بحثی را مطرح نکرده است، بلکه همواره آماده گفتگو برای اصلاح و ارایه راهکارهای اصلاحی جهت ایجاد حکمرانی خوب بوده است. در همین راستا نیز در سال‌هایی که از بسیاری از حقوق اساسی خود محروم شده بود، سعی نموده است با ترجمه کتاب‌هایی در ارتباط با حکمرانی، راه را برای ایجاد حکمرانی خوب در کشور هموار نماید.

🔹 شورای هماهنگی جبهه اصلاحات اصفهان ضمن محکوم کردن هرگونه برخورد سلبی با هموطنانی که به شرایط موجود معترض هستند، اعتراض خود را نسبت به بازداشت مهدی مقدری اعلام داشته و این برخورد را مغایر با شعارهای دولت در ارتباط با آمادگی برای گفتگو، شنیدن صدای مخالف و احترام به حقوق اساسی افراد می‌داند و از دستگاه قضایی کشور درخواست داریم با توجه به نگرانی شدیدی که در ارتباط با سلامت مهدی مقدری وجود دارد، هر چه زودتر نسبت به آزادی ایشان و سایر بازداشت شدگان حوادث اخیر اقدام نموده و تا دیر نشده است راه را برای اقدامات اصلاحی و ایجاد گفتگوی ملی باز نمایند.

شورای هماهنگی جبهه اصلاحات اصفهان
۱۴۰۱/۰۹/۱۳

T.me/IIFJO
💠 شانزدهم آذر در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران روز دانشجو است. به پاس دانشگاه و دانشجویانی که خود را مسئول دانسته و نسبت به شرایط حکمرانی، استقلال، آزادی و آبادانی میهن‌شان بی‌تفاوت نیستند.

🔰فریاد اعتراض دانشجویان در این روزها چه تقارن زیبایی با این پاسداشت مبارک دارد. همه امید مردمان این میهن به دانشجویان و جوانان پویا و رفتار مسئولانه آن‌هاست.

T.me/IIFJO
https://b2n.ir/k21889

🔰مهدی مقدری عضو شورای مرکزی سازمان عدالت و آزادی و پژوهشگر حکمرانی خوب، طی روزهای اخیر در ادامه بازداشت‌های وسیع این روزها در سطح کشور، توسط نهادهای اطلاعاتی و امنیتی بازداشت شد. آقای مقدری که پیش‌تر نیز با اتهاماتی نظیر «تبلیغ علیه نظام» و «تشویش اذهان عمومی» مواجه شده بود. با این همه باتوجه به اینکه در سال‌های اخیر وی فعالیت سیاسی- تشکیلاتی محدودی داشته است و بیشتر به کار ترجمه و مطالعه می‌پرداخت، بازداشت او مایه شگفتی بود.

🔰باتوجه به گذشت یک هفته از بازداشت ایشان و نگرانی‌ها و پرسش‌های مکرر برخی از دوستان، در جهت مشخص شدن ابعاد این رویداد با «رضا سالیانی» عضو شورای مرکزی و سخنگوی سازمان عدالت و آزادی گفتگویی داشتیم.

📌ادامه مطلب:
🌐 بیانیه سازمان عدالت و آزادی در رابطه با اجرای حکم اعدام برای معترضان

🔰 جنبشی که با شعار «زن، زندگی، آزادی» ایران را فراگرفته و مردم را از هر سن، قوم، جنس و مذهب در برابر بی‌عدالتی، نابرابری و تحدید آزادی هم‌بسته و یک‌دل کرده است، تاکنون پاسخی جز خشونت، حبس و تحقیر نگرفته و صدای اعتراض معترضان با دیوار ناشنوایی و سرکوب مواجه شده است.

🔰 اما حقیقت این است که نفی و سرکوب سازمان‌یافتۀ جنبشی که در پی آزادی، دموکراسی و تحقق ایرانی آباد و آزاد برای یک زندگی معمولی است و ابزاری جز روش‌های خشونت‌پرهیز اعتراض مدنی و راهپیمایی‌های مسالمت‌آمیز در اختیار ندارد، نه قانونی، نه اخلاقی و نه نتیجه‌بخش است. آنچه این‌گونه سرکوب‌ها به بار خواهد آورد کاهش مشروعیت و ریزش بیش از پیش سرمایه اجتماعی است.

🔰 صدور احکام اعدام برای شماری از معترضان حتی اگر مرتکب موارد اتهامی شده باشند در شرایطی که براساس آمار رسمی اعلامی، طی اعتراضات، بیش از دویست نفر جان‌باخته‌اند و هنوز هیچ‌یک از آمرین و عاملین خشونت‌های اعمال شده بر معترضان، تحت تعقیب و محاکمه قرار نگرفته است و نیز فرآیندهای شفاف و علنی رسیدگی، حضور و دسترسی متهمان به وکلای تعیینی در این پرونده‌ها طی نشده است، تفسیری جز ارعاب و سرکوب ندارد؛ چنان‌که اعدام محسن شکاری بیست و دو ساله، در فرایند دادرسی پرابهام، موجب ایجاد داغی همگانی و فراگیر شد که عواقب آن نه برای مدافعان این اعدام و نه برای آنان که با قصد جمع کردن این اعتراضات در پی خشونت بیشتر هستند، روشن نخواهد بود.

🔰 چنین شیوه‌های کوری که برای جمع‌کردن بساط اعتراض در پیش گرفته شده است، پیش از این نیز در نظام‌ها و حکومت‌های مختلف بارها تجربه شده و هربار بیش از گذشته بر فاصلۀ جامعه و حاکمان افزوده و پایه‌های اسقرار آن‌ها را بیش از گذشته، متزلزل کرده است.

🔰 سازمان عدالت و آزادی اعلام می‌دارد با توجه به نظر اکثریت کارشناسان علم حقوق، ایرادات ماهوی در تحقق جرائم محاربه و افساد فی الارض در پرونده‌های مطروحه وجود دارد و از آن‌رو که اعمال مجازات اعدام، غیرقابل بازگشت بوده و این جرائم از معدود جرایم با مجازات سالب حیات هستند که حتی با درخواست محکوم‌علیه به کمیسیون عفو و تخفیف، اجرای آن به تاخیر نمی‌افتد، لذا توسل به آن و انجام فوری چنین احکامی توجیه پذیر نیست.

🔰 همه‌ی این موارد در شرایطی است که مقدمات و لوازم  یک رسیدگی عادلانه مستلزم دسترسی به وکیل تعیینی و مورد انتخاب متهم است که به نظر می‌رسد مع‌الاسف در بسیاری از پرونده‌های مرتبط با اعتراضات اخیر رعایت نشده است. واضح است آنچه از تسریع و تعجیل در رسیدگی به این پرونده و صدور حکم اعدام به جامعه منتقل می‌شود، نه غایت مجازات محکوم‌علیه در راستای برقراری عدالت، بلکه استفاده ابزاری از مجازات، جهت ترساندن معترضان از عواقب و پیامدهای اعتراض و تحکیم سیاست "النصربالرعب" است.

🔰 این در حالی‌ست که اجرای عدالت خصوصا در مواردی که جان متهم در میان است نیازمند رعایت دقیق موازین قانونی و انسانی و دقت کافی و وافی در پرونده می‌باشد آن‌گونه که در صورت تحقق خطا، راه تصحیح و رفع خطا ممکن باشد.
سازمان عدالت و آزادی ضمن همبستگی مجدد با مطالبات به‌حق جنبش «زن، زندگی، آزادی» و تأکید بر حق استفاده‌ی شهروندان از تمام شیوه‌های مدنی و خشونت‌پرهیز برای بیان مطالبات و اعتراضات خود، با خانواده‌های جان‌باختگان، بازداشت‌شدگان و آسیب‌دیدگان به‌ویژه خانوادۀ مرحوم محسن شکاری هم‌دردی کرده و اعلام می‌دارد که هرگز در حمایت از خواست‌ها و مطالبات اکثریت ملت ایران تردید نخواهد کرد.

🔰 سازمان عدالت و آزادی، حق انسانی رعایت قواعد دادرسی منصفانه و عادلانه و نیز رعایت حقوق اساسی متهمان، عدم سوءاستفاده از ظاهر قانون در راستای نقض عدالت و جلوگیری از دست‌مایه نمودن پدیده‌ای به نام مجازات را (خاصه در مواجهه با بحران‌های سیاسی) فریادزده و اعلام می‌کند که اعمال هرگونه خشونت به نام قانون نه تنها از اعتبار قانون و فصل‌الخطاب بودن آن کاسته بلکه موجب افزایش شکاف‌های موجود میان مردم و حاکمیت  خواهد شد.

https://telegra.ph/بیانیه-سازمان-عدالت-و-آزادی-در-رابطه-با-اجرای-حکم-اعدام-برایمعترضان-12-12
🔰دیدار اعضای شورای مرکزی و دفتر سياسی سازمان عدالت و آزادی با خانواده «مهدی مقدری»

🔰در این دیدار «امیر طاهری» به عنوان دبیرکل سازمان عدالت و آزادی ضمن تاکید بر حمایت قاطع این سازمان از عضو ارشد خود مهدی مقدری، به خانواده ایشان اطمینان خاطر داد که سازمان عدالت و آزادی با تمام توان و امکانات در کنار آنان خواهد بود.

🔰همچنین اعضای هیأت رئیسه جبهه اصلاحات اصفهان نیز در برنامه جداگانه‌ای با خانواده آقای مقدری دیدار و از آخرین وضعیت وی آگاهی یافتند. در این دیدار از مقدری به‌عنوان چهره‌ای شاخص و اثرگذار در اصفهان یاد کردند.

🔰 با وجود گذشت چهارده روز از زمان بازداشت مهدی مقدری عضو شورای مرکزی سازمان عدالت و آزادی و دبیرکل سابق آن، خانواده و دوستان وی همچنان از دلایل بازداشت و اتهامات او بی‌اطلاع هستند.

T.me/IIFJO
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰مهدی مقدری پژوهشگری و کنشگری دغدغه‌مند است که همواره اندیشه دموکراسی و حکمرانی خوب داشته است. مروری بر آثارش تلاش‌های او را در این راستا آشکار می‌کند.

🔰هجده روز از بازداشت او می‌گذرد.

T.me/IIFJO
قدر "مقدری" و تقدیر ایران

🖋عباس موسایی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در یادداشتی برای "راهبرد" نوشت:

🔰در دهه‌ی پنجاه‌ِ انقلابی که بر اساس استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی شکل گرفته است، مهدی مقدری؛ سیاست‌ورز جوانی که منافع و مصالح کشورش را از مسیر اصول اصلاح‌طلبی و معطوف به مبانی شکل‌گیری آن انقلاب، پی می‌گیرد، به اتهامات نامعلومی بیش از بیست روز است که در بازداشت به‌سر می‌برد.

🔰از منظری سیاسی و معطوف به الزامات سیاست‌ورزی امیدوارانه در "ناوضعیت" (به تعبیر دکتر تاجیک) کنونی حاکم بر کشور، می‌توان بر این رخداد پرتو/نظری افکند.

🔰نگارنده با التفات به شناختی که از مقدری، دغدغه‌ها، دانش و تجاربش، مانیفست و برنامه‌های حزب متبوع ایشان (سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی) و مسئولیت مدنی و اجتماعی‌ای که برای خود تعریف کرده‌اند و نیاز ایران امروز به این نوع کنش سیاسی مسئولانه دارد؛ مدعی است که مقدری و سیاست‌ورزان اصلاح‌جو و امیدوار، مجرم نیستند که جایشان زندان باشد، ایشان حاملان و عاملان سیاست امیدند.

🔰در وضعیتی که زمینه و زمانه‌ی سیاست بین‌الملل بر سپهر سیاست، اقتصاد، اجتماع و... ایران تحمیل کرده است و قانون‌گریزان سیاست بین‌الملل با عبور از معاهدات بین‌المللی، بر تشدید شکاف ملت و حاکمیت انگشت نهاده و بدان امید بسته‌اند، نیازمند افزایش پادزهر امید اجتماعی هستیم که نتیجه سیاست‌ورزی "مقدری‌ها" است.

🔰به قول استاد محمدمهدی مجاهدی، تئوریسین "سیاست امید" در ایران: "امید آینده‌باورانه از آسمان نمی‌بارد، بلکه از زمین کنش‌های مسؤولانه می‌روید و ریشه‌اش، از جمله، از جویبار این حکمت آینده‌باورانه آب می‌خورد که راه‌حل مسائل را نمی‌شود یافت یا کشف کرد؛ ولی اگر مسؤولیت حل آنها را برعهده بگیریم، و خلاقانه کوشش کنیم، احتمال اینکه بشود راه حل مسائل را ساخت یا اختراع کرد، بسیار بالاتر از هنگامی است که مسؤولیت چنین کوشش خلاقانه‌ای را برعهده نگیریم. ما امروز به پروردن و گستردن بذر چنین امیدی مسؤولانه و کنشگرانه نیازمندیم".

🔰مقدری، اصلاح‌طلبی است که با کنش‌های مسئولانه‌اش، همیشه کوشیده منادی بهبودخواهی و خالق سیاست امید باشد.

🔰خالقان امید آینده‌باورانه در سطوح مختلف می‌توانند زهر ناشی از سم‌پراکنی امیدسوزان ضد ملک و ملت را با پادزهر امید بزدایند.

🔰امید "مقدری‌ها" از جنس امید بی‌محل (امید بی‌عمل) و امید محال (خیال‌اندیشی) نیست. (این تعابیر را از استاد مجاهدی وام گفته‌ام).

🔰"مقدری" و جریان سیاسی‌ای که بدان تعلق دارد (اصلاحات)، از آنجایی که در زایش "سیاست امید" در چارچوب نظم سیاسی مستقر گام‌های اساسی برداشته‌اند و امید براندازی‌خواهان را نقش بر آب کرده‌اند، همواره مورد هجمه کنشگران این جریان واقع شده‌اند.

🔰مصلحت امروز ایران نه محدود کردن که میدان دادن به کنش‌های سیاسی-اجتماعی امیدساز است.

🔰محدود کردن سیاست‌ورزان اصلاح‌جو به تقویت انسداد در فضای سیاسی کشور می‌انجامد. شبکه‌ی اجتماعی، مدنی، سیاسی پویا و قدرتمند، برای امنیت و منافع ملی کشور و پیوند انسجام ملت و حاکمیت، تهدید نیست؛ فرصت است.

🔰امید و اعتمادسازی این شبکه اجتماعی امنیت‌ساز از دیالوگ کنشگران جامعه مدنی و بدنه اجتماع ناشی می‌شود.

🔰مقدری، حزب متبوعش و راهبران گفتمان اصیل اصلاحات، گرچه قرائتی متفاوت با رقبا از ساختار نظام مستقر دارند؛ اما همواره گفتار و کردارشان به تقویت تاروپود سبد سرمایه اجتماعی کشور، نظم سیاسی و مصالح و منافع ملی ایران معطوف بوده است.

🔰اگر متولیان امر، به اهمیت کنشگری حقوق‌محور و امیدساز اصلاح‌طلبان در سطوح مختلف واقف شده، اهمیت کنشگری انسجام‌ساز را دریابند، الزامات این نوع کنشگری را درک کرده و در تضاد با منافع خود نبینند، فضای سیاست را از دست ایران‌ستیزان گرفته‌اند.

🔰مگر نه اینکه در دو دهه‌ی اخیر، اصلاح‌طلبان در ممانعت از پیشروی پروژه ناامید سازی براندازی‌خواهان گام‌های اساسی برداشته‌اند. محدود کردن سیاست‌ورزی امیدسازان، معنایی غیر از میدان دادن به متولیان ناامیدسازی ندارد.

🔰"مقدری‌ها" شایسته قدر دیدن و بر صدر نشستن‌اند، ایشان نقد می‌کنند، سرزنش می‌شوند و صبوری می‌ورزند تا کورسوی اصلاح، خاموش نگردد و اوضاع به دست تخریب‌گران و براندازی‌خواهان نیفتد.

🔰امروز تقدیر ایران از مسیر تدبیر، امید و قدر دانستن مقدری‌ها می‌گذرد. مقدری‌هایی که با تزریق سیاست امید و اصلاح، نبض سیاست را در دست می‌گیرند تا میهن‌شان از افتادن به وادی تلاطم و ورطه رادیکالیسم کور مصون بماند.

T.me/IIFJO
برای نخبه زندانی،مهدی مقدری مترجم و پژوهشگر سیاسی

📎نگاهی به کتاب «گذارهای دموکراتیک؛ از اقتدارگرایی به حکمرانی دموکراتیک» اثر آبراهام لونثال و‌ سرجیو‌ بیتار/ ترجمه‌ی مهدی مقدری
حسن مایلی
💠مقدمه
🔰 کتاب «گذارهای دموکراتیک از اقتدارگرایی به حکمرانی دموکراتیک» فصل نتیجه‌گیریِ کتاب مفصل «گذارهای دموکراتیک؛ گفت‌و‌گو با رهبران جهان» است که «آبراهام لونثال و سرجیو بیتار» با همکاری «مؤسسه‌ی بین‌المللی دموکراسی و دستیاری انتخاباتی» توسط انتشارات دانشگاه «جانز هاپکینز» منتشر کردند و در ایران فصل نتیجه‌گیری آن در قالب کتاب «گذارهای دموکراتیک؛ از اقتدارگرایی به حکمرانی دموکراتیک» توسط مهدی مقدری ترجمه و توسط نشر نگاه معاصر منتشر شده است.

📍ادامه مطلب👇🏼


https://is.gd/yU8Y1c
🔰یک ماه از بازداشت مهدی مقدری گذشت.

🔰حق پژوهشگر و کنشگری چون او توانمند و مصلح زندان نیست.

🔰صدای او باشیم.

T.me/IIFJO
🌐 هم‌باور در بند
💠بیانیه سازمان عدالت و آزادی در حمایت از مهدی مقدری

🔰بیش از 30 روز از بازداشت دبیرکل پیشین و عضو ارشد شورای مرکزی سازمان عدالت و آزادی، برادر هم‌باورمان جناب آقای مهدی مقدری می‌گذرد و موارد اتهامی او و دلیل بازداشتش همچنان برای خانواده و افکار عمومی ناروشن است.

🔰مقدری در حالی به بند و حبس کشیده شده که او را کنش‌گری پرامید، مترجمی دغدغه‌مند و پژوهشگری آگاه می‌شناسیم که پیشینه‌ای جز فعالیت‌های قانون‌مند و ارائه‌ی مسؤولانه‌ی نتایج مطالعات علمی خود در حوزه‌های تخصصی چون دموکراسی، حقوق بشر، حکمرانی خوب، صلح و عدالت ندارد.

🔰ازاین‌رو، مدل مواجهه‌ی با او و شخصیت‌هایی نجیب و شریف چون او، می‌تواند عیار مناسبی برای سنجش میزانِ صداقت و جدیت مسؤولان نظام سیاسی در پذیرش انتقاد، استقبال از گفت‌و‌گو و ارج‌نهادن به منتقدان و معترضان باشد.

🔰مهدی مقدری شخصیتی شناخته‌شده در فضای سیاسی کشور به‌ویژه در استان اصفهان است که هیچ انسان منصفی در میهن‌دوستی، صداقت، پاک‌دستی، تعهد و آشتی‌طلبیِ او تردید ندارد. آرمان بزرگ او، ایرانی آباد، آزاد، مستقل، صلح‌طلب، توسعه‌یافته و دموکراتیک است و این هدف را به‌گواه پیشینه سیاسی‌اش از مسیر اصلاحات و کنش‌گریِ قانونی، مسالمت‌آمیز و خشونت‌پرهیز پی‌گرفته و می‌گیرد.

🔰سازمان عدالت و آزادی و اعضای ارشد آن طی سه دهه فعالیت سیاسی و تشکیلاتی خود، بر دموکراسی، قانون‌مداری، مداراجویی، عقلانیت، حقوق بشر و اخلاق تأکید داشته و در همه‌ی‌ سال‌های همراهی مهدی مقدری، باوری جز این از وی سراغ نداریم و به صراحت اعلام می‌کنیم که در این مسیر با وی هم‌سو و یک‌صدا هستیم.

🔰بینش و روش امیدبخش او نه تنها سزاوار ملامت و مؤاخذه نیست بلکه کارنامه‌ای درخشان و پرافتخار از سال‌ها کنش‌گریِ مسؤولانه و متعهدانه‌اش در گفتمان اصیل اصلاح‌طلبی است.

🔰سازمان عدالت و آزادی اطمینان دارد آنها که آزادی مهدی مقدری را به بند کشیده‌اند نیز، بر سلامت اندیشه، رفتار و گفتار او واقف‌اند. به‌باور ما آنچه امروز بر او می‌رود، هزینۀ پایداری، شجاعت و صراحت او در همه‌ی این سال‌هاست.

🔰به مسؤولان و متولیان امر باید یادآور شد که به بند و زندان کشیدن چنین چهره‌های متعهدی، اندیشه و آرمان دموکراسی، حقوق بشر و حکمرانی خوب را به فراموشی نمی‌سپارد بلکه فضا را برای کنش‌گران دلسوز، منصف و قانون‌مند که همچنان این آرمان‌ها را در ذیل گفتمان اصلاح‌طلبی و با تکیه بر ظرفیت‌های قانون اساسی دنبال می‌کنند، بیش از پیش تنگ‌تر و امیدهای باقی‌مانده برای ترمیم شکاف‌های میان مردم و حاکمیت را ناکام خواهد گذاشت.

🔰بیایید با پذیرش مسؤولیت اشتباهات و خطاهای صورت گرفته و آزادی همه‌ی زندانیان سیاسی و شهروندان معترض، گامی بلند برای آشتی ملی بردارید و راهی برای گفت‌و‌گو با مردم بزرگ و شریف ایران بگشایید.

سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی

https://telegra.ph/%D9%87%D9%85%E2%80%8C%D8%A8%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D9%86%D8%AF-12-30
🔰یک نهاد مستقل مدنی، زمانی امکان نقش‌آفرینی مؤثر دارد که به موازات دولت، امکان نظارت دقیق، نقد گزنده، سازماندهی مستمر کادر و البته تدوین و عرضه‌ی برنامه‌ی توسعه‌ی پیشنهادی خود را داشته باشد.
همه‌ی این‌ها ممکن نخواهد شد مگر با پذیرش استقلال نهادهای مدنی از نهاد دولت.
🔰آذر منصوری از نظر نظام حاکم نباید دبیرکل یک نهاد مستقل مدنی‌ باشد زیرا فریاد بلند معترضان به حکمرانی بد این سال‌هاست. این یعنی گسترش نظارت استصوابی به نهادهای مدنی مستقل

T.me/IIFJO
⚫️انا لله و انا الیه راجعون

جناب آقای محمد توسلی
دبیرکل محترم نهضت آزادی ایران

باسلام و احترام
◼️ضایعه‌ی درگذشت آزاده‌ی دغدغه‌مند، آزادی‌خواه صلح‌طلب و مؤمنی فداکار، زنده‌یاد آقای مصطفی مسکین، موجب اندوه و تألم بسیار گردید.

◼️آن بزرگ‌مرد که پس از سال‌ها تلاش دلسوزانه و خدمت بی‌چشم‌داشت در راه رشد و اعتلای ایران و ایرانیان، رنج و مرارت‌های فراوانی به‌جان خرید، در واپسین سال‌های عمر پر برکت‌ش، رنج بیماری را نیز تحمل کرد.

◼️این‌جانب به نمایندگی از اعضای حزب عدالت و آزادی، این ضایعه‌ی ناگوار را به جناب‌عالی، همسر و فرزندان گران‌قدر ایشان، اعضای محترم نهضت آزادی ایران، دوستان و یاران آن مرد شریف و عموم علاقه‌مندانش تسلیت عرض کرده و از درگاه حق تعالی برای آن مرحوم، رحمت و آمرزش بی‌کران و برای بازماندگان، سلامتی و شکیبایی خواهانم.

🖊امیر طاهری- دبیرکل سازمان عدالت و آزادی

T.me/IIFJO
🌐صبح دیروز دوازدهم بهمن ماه جلسه رسیدگی به اتهامات «مهدی مقدری» عضو شورای مرکزی سازمان عدالت و آزادی و دبیرکل پیشین این سازمان با دو اتهام «تبلیغ علیه نظام» و «اغوا یا تحریک مردم به کشتار و جنگ» برگزار شد. این اتهامات به هیچ وجه از سوی او مورد پذیرش قرار نگرفت.
🔰مهدی مقدری همچنین عضو سابق شورای شهر اصفهان و نویسنده و مترجم آثار متعددی در رابطه با دموکراسی و حکمرانی خوب است که بعد از ظهر روز نهم آذرماه از سوی نهادهای امنیتی در منزلش بازداشت شد.

T.me/IIFJO
🌐سخنگوی‌ سازمان عدالت‌ و آزادی از نگرانی‌ها در مورد وضعیت سلامتی مهدی مقدری در پی شروع به اعتصاب غذای وی خبر داد.

🔰رضا سالیانی سخنگوی سازمان عدالت و آزادی طی یک رشته توییت با اشاره به اقدامات آتی در مورد مهدی مقدری عضو شورای مرکزی سازمان عدالت و آزادی، نوشته است: «با توجه به عدم پاسخ مناسب به تقاضای قانونی مهدی مقدری عضو ارشد‌ سازمان عدالت و آزادی برای آزادی به قید وثیقه علیرغم گذشت ۶۴ روز از بازداشت، تصمیم داریم روز یکشنبه در رابطه با وضعیت مهدی مقدری از کانال‌های قانونی با رییس‌کل دادگستری اصفهان مکاتبه نماییم.
مهدی مقدری به لحاظ جسمی در شرایط مخاطره‌آمیزی قرار دارد. او از بیماری رماتیسم مفصلی شدید رنج می‌برد و تحمل شرایط زندان باتوجه به وخیم شدن اوضاع جسمی برای او ناممکن است.»
🔰سالیانی همچنین اطلاع داده است که «مهدی مقدری در آخرین تماس تلفنی با خانواده خبر از شروعِ اعتصاب غذا در اعتراض به بی‌توجهی به درخواست آزادی موقت علیرغم تشدید بیماری داده است. به شدت نگران وضعیت جسمانی وی هستیم.»
🔰لازم بذکر است مهدی مقدری از ۹ آذرماه که در منزل دستگیر شد تاکنون در بازداشت به سر می‌برد.

T.me/IIFJO
2024/11/16 12:42:03
Back to Top
HTML Embed Code: