Telegram Web Link
بيا كه ترك فلك، خوان روزه غارت كرد
هلال عيد به دور قدح اشارت كرد

ثواب روزه و حج قبول آن كس برد
كه خاك ميكده عشق را زيارت كرد

🌙عید سعید فطر مبارک باد.
@IIFJO
🔰 توئیت علی ناظم‌زاده، قائم مقام دبیرکل سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی؛

@IIFJO
🔰 گفتگوی مجله‌ی صدا با مهدی مقدری (پژوهشگر حکمرانی و احزاب/ دبیرکل سابق سازمان عدالت و آزادی)


📌‌ نظر شما درباره فرایندی که منجر به انصراف آقای ظریف شد چیست؟

🔺 پیشتر هم در گفت‌وگو با شما عرض کردم که تبعیض سیاسی موجود در انتخابات مانع قدرتمندی برای حضور چهره‌های تاثیرگذار است و قطعاً دکتر ظریف هم از این قاعده مستثنی نبود. ما با محافظه‌کاران و بنیادگرایانی روبرو هستیم که تحمل آن را ندارند چهره‌هایی که در پیشبردِ اصلاحات نظام و رویه‌های حکمرانی کاربلد هستند به قدرت برسند. اینجا تفاوت در نگرش‌های حکمرانی است. و البته از مساله حکمرانی مهم‌تر، این است که نمی‌خواهند قدرت و ثروت را از دست دهند. ایران دستخوش تسخیر نظام شده که در ادبیات حکمرانی، بدترین و گسترده‌ترین نوع فساد است.

📌 آیا سایر گزینه‌های اصلاح‌طلبان، توانایی رقابت با اصولگرایان را خواهند داشت؟ نامزدهای اصلاح‌طلب روی چه محورها و موضوعاتی در مناظره‌ها و شعارهای انتخاباتی می‌توانند متمرکز شوند؟

🔺 با این الگوی موجود در نظام انتخاباتی ما، بعید می‌دانم گزینه شایسته‌ای در صحنه باقی بماند که هم باب میل نهادهای اصلاح‌طلب باشد و هم مردمِ طالب اصلاحات. در چنین شرایط نامتوازنی مساله توانایی اصلاح‌طلبان نیست؛ چراکه اصولاً رقابت انتخاباتی به معنای رایج و دموکراتیک آن وجود ندارد. در چنین شرایطی، بعید می‌دانم کاندیدایی در صحنه بماند که بخواهد و بتواند درباره محورها و شعارهای اصلاح‌طلبانه‌ای صحبت کند که حرف دل مردم و نیروهای اصلاح‌طلب باشد. از انتخاباتی که عادلانه و رقابتی نباشد، حرف حسابی بیرون نمی‌آید!

📌 آیا با وجود کنار رفتن ظریف همچنان سیاست خارجی در انتخابات تعیین کننده است و آیا ظریف می تواند به عنوان چهره حامی وزیر خارجه دولت آینده در کنار افرادی مثل جهانگیری و لاریجانی نقش‌آفرینی کند؟

🔺 بالاخره سپهر سیاسی و اقتصادی ایران در این دو دهه به شدت بر پایه سیاست خارجی چرخیده است و اندک امید مردم به بهبود روابط خارجی کشور است. ولی بر این باورم دیگر نباید به خاطر شرایط پر خطر ایران، دست به انتخاب‌هایِ درجه چندم بزنیم و روز به روز سرمایه اجتماعی اصلاح‌طلبی را از دست بدهیم. به اندازه کافی هزینه حمایت از چهره‌هایی که به اصلاحات اعتقاد نداشتند و توانمند نبودند را دادیم. دیگر بس است. از این رو، معتقدم دکتر ظریف و اصلاح‌طلبان نباید بیشتر از این هزینه ناکارآمدی دیگران را بدهد. باید به مردم بفهمانیم دلیل این ناکارآمدی کجاست. کاری که در این سال‌ها شد این بود که اصلاح‌طلبان در کانون ناکارآمدی‌ها و در کنار فرصت‌طلبان قرار گرفتند و امروز نتیجه آن را می‌بینیم.

📌 وضعیت اصلاح طلبان بعد از انصراف ظریف را چطور ارزیابی می کنید و کدام نامزد ها شانس بیشتری برای اجماع و معرفی به عنوان نامزد نهایی را دارند؟

🔺شایستگان از گردونه انتخابات حذف شده‌اند و یا به این خاطر به میدان نخواهند آمد و یا حذف می‌شوند. دیگر چهره‌ها را برای ریاست جمهوری ایران شایسته نمی‌دانم؛ چراکه در سالهایی که در قدرت بودند کارآمدی و اثربخشیِ اصلاح‌طلبانه از آنها ندیدم و یا نزدیک به صفر بود. ایران دیگر توان آزمون و خطاهای بی‌حاصل را ندارد و روزمرگی بلای جان وضعیت کنونی است. آنها که احتمالاً از این اردوگاه تایید شوند، در بهترین حالت، این روزمرگی و وضعیت موجود را حفظ کنند که برای من قابل قبول نیست. چرخه ناکارآمدی باید شکسته شود.

@IIFJO
🔰انتصاب مشاور و معاون دبیرکل سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی در امور اجتماعی؛

دبیرکل سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی طی حکمی سرکار خانم دکتر الهام فخاری را به عنوان مشاور و معاون دبیرکل در امور اجتماعی منصوب کرد. متن این حکم به شرح زیر است.


سرکار خانم دکتر الهام فخاری
باسلام

ایران امروز ما با حجم بزرگی از بحران‌ها، مشکلات و آسیب‌های اجتماعی به ویژه در نهاد ارزشمند خانواده و جامعه در لایه های پنهان و پیدایش دست به گریبان است و بر همین اساس نیازمند بررسی های علمی، مطالعات کارشناسی، شناسایی دقیق، گفتگو و همفکری با اهل فن، ارایه و بیان راهکارهای مناسب و... است.

به همین منظور و نظر به تخصص، مطالعات عمیق، اشراف گسترده و نیز تعهد و تعلق تشکیلاتی سرکارعالی، شما را به عنوان مشاور و معاون دبیرکل در امور اجتماعی منصوب می‌کنم.

امید وافر دارم که در پرتو الطاف حضرت حق و بهره‌مندی از مشورت و مشارکت فعالانه دیگر دلسوزان و متخصصان این عرصه و هماهنگ با اینجانب در پیشبرد اهداف و سیاست های سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی پیروز و سربلند خواهید بود.

امیر طاهری
دبیرکل سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی


@IIFJO
🔰توئیت معاون حقوقی دبیرکل سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی در واکنش به اتهامات وارده به فرزانه زیلابی، وکیل کارگران هفت تپه و عضو منطقه خوزستان سازمان

@IIFJO
🔰توئیت سخنگوی سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی در مورد کانديدا شدن سید مصطفی تاجزاده در انتخابات ۱۴‌۰۰؛

«‏ما معتقدیم ‎#مصطفی_تاجزاده در بین همه کسانیکه در ‎#انتخابات۱۴۰۰ کاندیدا شده‌اند در معدلِ شاخص‌های اصلاح‌طلبی از جمله پاک‌دستی، مردم‌داری، عدالت‌ورزی، آزادیخواهی و تحول‌خواهی برای بازنمودن گره‌های اقتصادی و اجتماعی مردم از سایرین مطلوب‌تر است.
از حاکمیت میخواهیم این پنجره را نبندد.»

@IIFJO
🔰محمد شریف شاهی، حقوقدان و معاون حقوقی دبیرکل سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی:

«بر اساس اصل قانونی بودن جرایم و مجازات ها و قبح عقاب بلا بیان، نمی توان افراد را به استناد مجازاتی که پس از ارتکاب عمل وضع می شود مجازات کرد.
محکومیت ‎#تاجزاده مربوط به سال ۸۸ است و محرومیت اجتماعی از تصدی منصب ‎#ریاست_جمهوری در قانون ۱۳۹۲ دایمی قلمداد شده است.»

@IIFJO
🔰مادر؛ ویژه‌ترین کاراکتر این داستان است
نگاهی واقعی به فاجعه هولناک "بابک خرمدین"



روح‌الله قاسم زاده، عضو کمیسیون اجتماعی سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی

این تصویر را عمدی انتخاب کردم. آری، همین قابی که مهرانه‌های مرسوم مادر- فرزندی را نشان می‌دهد. همان مهرانه‌ای که بابک پیش از مرگش به آن اشاره کرده بود و می‌گفت فیلنامه "سوگنامه‌ای برای یاشار" را از روی دلتنگی‌های خودش برای خانواده‌اش در مدت اقامتش در لندن ساخته.
این عکس را انتخاب کردم تا بدانیم و باهم عهد کنیم زین‌پس با فضاهای اینگونه واقعی‌تر و بی‌رودربایستی‌تر مواجهه کنیم. نه با اشک، ترس و افسوس‌خوردن‌های اطواری همیشگی.

این "مادر" چندسال بعد از این عکس، در تکه‌تکه کردن فرزندی که سمت راستش عاشقانه او را به آغوش کشیده، مشارکت فعالانه داشته و در برابر آزاررساندن‌های پدر به دختر ۸ ساله‌اش ( بنابر ادعای خبرگزاری رکنا بنقل از دوستان دختر به قتل رسیده‌اش) روند سکوت و بایکوت مستمر را در پیش گرفته است !

مادر داستان، نقش ویژه‌ای در شکل‌گیری این فجایع سریالی خانواده داشته است؛ ابتدا با سکوت و بعد با همراهی فعال و امروز باز با تایید حرف‌های همسر جری‌شده‌اش درباب اینکه او هیچ تقصیری ندارد و عذاب وجدانی هم به سراغش نیامده. پدری که امروز در نقش اصلی آخرین تئاترهای زندگی‌اش، سعی در تحریک عواطف مذهبی و روحیه‌های ناسیونالیستی به سود معرکه خود دارد.

باری، شیوه مواجهه با معضلات اجتماعی این است؛
واقعی، بدور از کلیشه، بدور از اطوار و عریان. حتی اگر این شیوه مواجهه عامه پسند نیست، لایک ندارد، دردآور است، چندش‌آور است و عذاب‌آور ...


https://b2n.ir/f55422
🔰 انتقاد سخنگوی سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی از تقلیل اهمیت رای مردم و لزوم جلب مشارکت سلایق مختلف‌شان در نگاه مسئولین شورای نگهبان

🔸"رضا سالیانی" عضو شورای مرکزی و سخنگوی سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی طی توئیتی متذکر شد:
« یادش بخیر! روزی روزگاری میزان رای ملت بود و بالا بودن مشارکت، گواهی بر مردمی بودن و مشروعیت نظام! اندک اندک، اندک‌سالاری جای پای خود را محکم می‌کند و خب مشروعیت‌ش را در فقدان اکثریت تعبیر می‌کند! این مسیر عاقبت خیری ندارد!»

@IIFJO
🔰 انتقاد سخنگوی سازمان عدالت و آزادی درباره برخی اظهارنظرها پیرامون حمایت جبهه‌ی اصلاحات از کاندیدای خاص

🔸"رضا سالیانی" عضو شورای مرکزی و سخنگوی سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی طی توئیتی متذکر شد:
« به عنوان یک عضو جبهه اصلاحات ایران متذکر می شویم تعیین کاندیدای جبهه تابع ساز و کار از پیش تعیین شده‌ای است که هنوز وارد فرآیند آن نشده است. اظهار نظر برخی اعضا در مورد حمایت یا میل جبهه به سمت یک کاندیدای خاص، نظر یا آرزوهای آن شخص یا تشکیلات است و دیگر هیچ!»

@IIFJO
⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️

انا لله و انا الیه راجعون

برادر گرامی و بزرگوارم جناب آقای اکبر صابری

باسلام و ارادت
درگذشت جانسوز مادر عزیز و مهربان‌تان موجب تأثر و تأسف بسیار شد؛ از جانب خود و سایر دوستان و همراهان شما در سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی این ضایعه تلخ و ناگوار را خدمت جناب عالی تسلیت عرض می‌کنم.

از خداوند مهربان و متعال برای حضرت عالی و خانواده معظم و معزز صابری شکیبایی و سلامتی و برای آن مرحوم آمرزش و آرامش ابدی خواهانم.

امیر طاهری
دبیرکل سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی

سوم خرداد هزار و چهارصد

⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️

@IIFJO
🔰 واکنش سخنگوی #سازمان_عدالت_و_آزادی ایران اسلامی به ردصلاحیت کاندیداهای مطرح در جبهه اصلاحات ایران

🔸"رضا سالیانی" عضو شورای مرکزی و سخنگوی سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی:
« هیچ یکی از ۹ کاندیدای معرفی شده توسط حداقل ۱۰ عضو جبهه‌ی اصلاحات به آن نهاد، تایید نشدند! شورای نگهبان با اعلام لیست کاندیداهای مورد تاییدش برای انتخابات ۱۴۰۰ بار سنگینی را از دوش اصلاح‌طلبان برداشت.
عده‌ای نمی‌خواهند صدای اکثریت مردم را بشنوند! این ایشان و این تاریخ! خوش باشند. »

@IIFJO_ISF
🔰 ابعاد حقوقی توییت منتسب به حجت‌الاسلام صادق آملی لاریجانی

دکتر محمد شریف شاهی (معاون حقوقی دبیرکل سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی)
 
📌 فارغ از اعلام نتایج گزینشگری شورای نگهبان نسبت به کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ که انتقادات فراوانی را نسبت به مبانی و توجیهات بررسی صلاحیت‌ها برانگیخت، مهمترین واکنش‌ها، واکنش حجت‌الاسلام صادق آملی لاریجانی عضو فقیه این شورا نسبت به رویه و عملکرد این شورا در بررسی صلاحیت‌ها بود.
در توییتی که منتسب به این عضو شورای نگهبان است، نامبرده عملکرد شورای نگهبان را غیرقابل دفاع، مبتنی بر گزارشات خلاف واقع و تصمیم‌سازی‌های کاذب معرفی می‌کند.

📌 مسئله مهم این است که این اظهارات توسط مقامی رسمی (عضو شورای نگهبان و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام) اعلام شده است و از منظر حقوقی دارای اهمیتی اساسی ناظر بر صحت و سلامت انتخابات است.

📌 پیامد مشخص این اظهارات طرح اتهامات کیفری علیه اشخاص (اعضای شورای نگهبان یا مشاوران یا مقامات امنیتی) است که نسبت به ارائه گزارش خلاف واقع به شورای نگهبان اقدام کرده‌اند.

📌 از آنجا که طبق ماده ۵۳۴ قانون مجازات اسلامی "هريك از كاركنان ادارات دو‌لتي و مراجع قضايي و مأمورين به خدمات عمومي ... که ... امر باطلی را صحیح یا صحیحی را باطل...جلوه دهند" مشمول مجازات‌هاي اداري و جبران خسارت و‌ارده به حبس از يك تا پنج سال يا شش تا سي ميليون ريال جزاي نقدي خواهد بود؛ بنابراین ضرورت دارد با توجه به اهمیت موضوع از منظر حقوق عمومی، پرونده‌ای در قوه قضائیه نسبت به بررسی این اتهام و تعقیب مرتکبان مفتوح گردد. 

📌 البته این امر آزمونی برای حجت الاسلام رئیسی به عنوان رئیس قوه قضاییه و نامزد انتخابات ریاست جمهوری نیز هست. از سوی دیگر با توجه به اینکه اظهارات منتسب به حجت‌الاسلام آملی لاریجانی دلالت بر غیرقابل دفاع بودن عملکرد شورای نگهبان متأثر از این گزارش‌ها و تصمیم‌سازی‌های کاذب دارد و با توجه به اینکه مرجع نهایی نظارت بر انتخابات شورای نگهبان است و در فرض نقصان و ضعف عملکرد خود شورا، مرجع دیگری به عنوان داور نسبت به اقدامات این شورا تعیین نشده است بنابر وظیفه اخطار رئیس جمهور به عنوان پاسدار قانون اساسی نسبت به نقض قانون اساسی متصور است.

📌 همچنین با توجه به اینکه صحت عملکرد شورای نگهبان بنا به اظهارات عضو فقیه این شورا محل تردید قرار گرفته است، این موضوع از موارد حادث و پیش‌بینی نشده در قانون اساسی می‌باشد که با توجه به بند ۸ اصل ۱۱۰ قانون اساسی می‌تواند به عنوان یکی از معضلات نظام قلمداد شده و حل آن در حیطه مسئوليت‌های مقام رهبری (از طریق مجمع تشخیص مصلحت نظام) قلمداد شود.

📌 البته در فرض ارجاع موضوع به مجمع تشخیص مصلحت نظام، از آنجا که اختلال و معضل مذکور ناظر به اشخاصی است که بعضا عضو مجمع نیز هستند تمهید عدم حضور آنان در تصمیم‌گیری مجمع تشخیص مصلحت نظام منطقی است.

📌 لازم به ذکر است با توجه به تأثیر گزارش‌های مذکور در حق انتخاب شدن و انتخاب کردن، بی‌توجهی به ابعاد حقوقی ادعاهای طرح شده متضمن بی‌توجهی به حق تعیین سرنوشت و نقض اصول متعدد مشخصا اصول ۶ و ۵۶ قانون اساسی است.

@IIFJO
🔰بیانیۀ سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی دربارۀ ردصلاحیت نامزدهای جبهۀ اصلاحات در انتخابات ریاست‌جمهوری منتشر شد. متن این بیانیه به شرح زیر است؛


🔸انقلاب اسلامی ایران، به‌مثابۀ مردمی‌ترین انقلاب قرن بیستم، آغازگر نظامی بود که شاخص‌ترین وجه ممیزه‌اش با رژیم موروثی شاهنشاهی، وصف «جمهوریت» و ابتنای تمام ارکان نظام بر رأی و انتخاب مردم است. بیانات نظریه‌پردازان و رهبران این انقلاب و ازجمله امام راحل (ره) در ضرورت رجوع به رأی مردم و پرهیز از مانع‌تراشی در مسیر انتخاب و ارادۀ ملت، چنان صریح و نص‌گونه است که راه را بر هر تفسیر و تأویلی می‌بندد. رهبر فقید انقلاب، نسبت به این مهم که «میزان رای ملت است» به‌قدری حساس و دغدغه‌مند بودند که حتی از دخالت سازمان روحانیت یا پرسنل نیروهای نظامی، اعم از سپاه و ارتش در جهت‌‌دهی به رأی مردم به‌شدت پرهیز می‌دادند و تصریح می‌کردند که حتی اگر اکثریت مردم در اشتباه باشند، کسی حق دخالت در مسیر انتخاب اشتباه ایشان را ندارد. رهبری معظم انقلاب نیز بارها بر حضور پرنشاط تمام جریان‌های سیاسی داخلی در صحنۀ انتخابات تأکید کرده، حضور حداکثری مردم را مهم‌تر از نتیجۀ انتخابات عنوان کرده‌اند.

🔹اما با نهایت دریغ و تأسف، امروز نهادی که قرار بود نگهبان قانون اساسی و ناظر بی‌طرف و امین انتخابات باشد، برخلاف فلسفۀ وجودی خود و در تقابل کامل با آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی، منویات امام و بیانات رهبری، خود به بزرگ‌ترین سد جمهوریت تبدیل شده و در هر انتخاباتی، با تفاسیر نابجا از جایگاه و اختیارات خود، بدون کمترین اعتنا به مبانی انقلاب، روح قانون اساسی و خواست مردم، زخمی جدید بر پیکرۀ نحیف جمهوریت نظام و مشروعیت مردمی جمهوری اسلامی می‌زند و اکنون در آستانۀ سیزدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری، با رد صلاحیت تمام کاندیداهای محتمل و مورد نظر یکی از دو جریان سیاسی اصلی کشور یعنی جبهه اصلاحات ایران، واژۀ انتخابات را چنان از معنا تهی کرده که حتی شگفتی و اعتراض اعضا و مدافعان خود را برانگیخته است.

🔸جریان اصلاحات، که در تاریخ حیات خویش، همواره موجودیت ایران و بقای نظام جمهوری اسلامی را بر منافع جریانی خود ترجیح داده است، در این برهه‌ نیز به‌رغم ناامیدی و بی‌رغبتی گسترده‌ای که به‌دلایل مختلف، در پایگاه رأی خود نسبت به مشارکت در انتخابات وجود داشت و با پذیرش احتمال جدی شکست و همۀ دشواری‌های مادی، معنوی، حیثیتی و تبعات و تضییقات احتمالی پساانتخاباتی، که بنابر تجارب گذشته، در انتظار احزاب و شخصیت‌های فعال این جریان است؛ از چندین ماه پیش، برای ایفای مسئولیت خویش در قبال ایران و نظام جمهوری اسلامی، به‌نحو جدی و متعهدانه گام در مسیر پویش انتخاباتی گذاشت و تلاش کرد با نظر به اقتضائات موجود و چشم‌پوشی بر بسیاری از مطالبات و ایدئال‌های خود، فهرستی از شخصیت‌هایی را که اکثریت قریب به اتفاق آنها حتی با متر و معیارهای جریان رقیب، معتدل و میانه‌رو محسوب می‌شوند در سبد کاندیداهای خود قرار دهد تا هرکدام از آنها که موفق به گذر از خان تأیید صلاحیت شورای نگهبان شد، به‌عنوان نامزد مورد تأیید این جریان به مردم معرفی شود.

🔹اما شورای نگهبان در تنگ‌نظرانه‌ترین شکل ممکن، نه‌تنها کاندیداهای اصلی در سبد جبهۀ اصلاحات ایران، بلکه هر شخصیتی را که می‌توانست کم‌ترین رقابتی را در انتخابات دامن بزند، از دم تیغ رد صلاحیت گذراند تا مسابقه‌ای تک‌نفره در میدانی بی‌رقیب و مشارکتی محدود با نتیجه‌ای از پیش معلوم را برای این دوره از انتخابات رقم بزند. اقدامی که این شورا در این دوره انجام داد، در عمل، نتیجه‌ای جز گذر از جمهوری اسلامی به امارت اسلامی و معنایی جز استحالۀ کامل نظام و حذف مردم از تمام ارکان کشور ندارد.

🔸از این رو سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی ضمن ابراز تأسف شدید و اظهار درد و دریغ از ذبح بی‌امان جمهوریت و مشروعیت مردمی نظام در جریان احراز صلاحیت ها، اعلام می‌دارد که به‌سبب ردصلاحیت تمام نامزدهای معرفی‌شده از جانب جبهۀ اصلاحات ایران، امکان حمایت از هیچ‌کدام از نامزدهای فعلیِ تأییدصلاحیت‌شده از سوی شورای نگهبان را ندارد و مشارکت فعالی در انتخابات آتی نخواهد داشت. بدیهی است که مسئولیت تبعات این وضعیت غم‌بار، که کم‌ترین آنها اُفت بی‌سابقۀ نرخ مشارکت در انتخابات پیش رو است، بر عهدۀ عاملان و بانیان آن است.

والسلام
سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی
ششم خرداد هزار و چهارصد


@IIFJO
🔰 واکنش سخنگوی سازمان عدالت و آزادی به انتشار خبر غیر واقعی خبرگزاری فارس پیرامون موضع این حزب در انتخابات ریاست‌جمهوری

🔸رضا سالیانی سخنگوی سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی:

« مواضع سازمان عدالت و آزادی در رابطه با #انتخابات_۱۴۰۰ روشن‌تر از آن است که ذیل تخیلات‌ گزارش‌نویس خبرگزاری فارس با استفاده از عنوان جعلی فتنه سفید تحریف شود.
ما آخرین موضع خود را در قالب بیانیه اعلام کرده و بعنوان یک عضو جبهه اصلاحات ایران معتقد به حرکت جمعی هستیم.»

@IIFJO
واکنش سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی به خبرسازی خبرگزاری فارس علیه حزب:

‏خبرگزاری فارس باید نسبت به این خبرسازی و نشر اکاذیب پاسخگو باشد.

‏آنچه در متن خبر ⁦ @FarsNews_Agency ⁩ آمده دروغ محض است؛ سازمان عدالت و آزادی برای این خبرگزاری تکذیبیه ارسال خواهد کرد و باید طبق قانون تکذیبیه حزب منتشر شود.
‏حق پیگیری قضایی برای حزب محفوظ است.

@IIFJO
◾️◾️◾️◾️◾️◾️
انا لله و انا الیه راجعون

دوست و برادر بزرگوارم
جناب آقای مهرداد قسمتی

خبر تلخ و ناگوار درگذشت برادر گرامی‌تان زنده یاد علی قسمتی موجب تألم و تأثر بسیار شد و بی‌تردید تحمل این فقدان، بدون توکل و یاری گرفتن از خداوند متعال، سخث و جان‌کاه خواهد بود.

اینجانب به نمایندگی از اعضای سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی این مصیبت جانسوز را خدمت شما و خانواده معزز قسمتی تسلیت و تعزیت عرض کرده از خداوند عزیز مهربان برای جناب عالی و خانواده محترم شکیبایی و سلامتی و برای آن مرحوم آمرزش و آرامش ابدی خواهانم.

امیر طاهری
دبیرکل سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی

◾️◾️◾️◾️◾️◾️
@IIFJO
🔰نامه دبیرکل سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی در اعتراض به خبرسازی‌های خبرگزاری فارس علیه این حزب؛

در پی انتشار ادعایی خلاف واقع در خبرگزاری فارس که به سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی نسبت داده شده بود، دبیرکل سازمان طی نامه‌ای به مدیر مسئول این خبرگزاری ضمن رد ادعای مطرح شده خواستار انتشار پاسخ این سازمان در آن خبرگزاری شد. متن این نامه به شرح زیر است.



مدیر مسئول محترم خبرگزاری فارس

با سلام
متاسفانه در خبر منتشر شده توسط آن خبرگزاری به تاریخ یازده خرداد ماه ۱۴۰۰ ادعای خلاف واقع و نادرستی به سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی نسبت داده شده که از اساس کذب و دروغ است.

مواضع و دیدگاه های رسمی سازمان عدالت و آزادی بر اساس اساسنامه و اصول تشکیلاتی، پس از تصویب در شورای مرکزی حزب، توسط دبیرکل، سخن‌گو یا رسانه‌های رسمی این سازمان به اطلاع و آگاهی عموم می‌رسد و هرگونه اظهار نظر و ادعایی خارج از این چهارچوب مطلقاً مورد تایید و قبول این حزب سیاسی نمی‌باشد.

سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی در چارچوب مرام‌نامه تشکیلاتی و ذیل نظام جمهوری اسلامی ایران، به عنوان عضو حقوقی جبهه اصلاحات ایران همواره خود را متعهد و ملتزم به مصوبات و چارچوب‌های اعلامی آن جبهه که برآمده از خرد جمعی اعضا می‌باشد، می داند و هیچ‌گاه موضع یا اقدامی پیش‌تر یا عقب‌تر از این جبهه نداشته است.

بر اساس آنچه آمد و وفق ماده ۲۳ قانون مطبوعات حق انتشار پاسخ در مطبوعه برای ذینفع ( سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی) و تکلیف انتشار آن برای مطبوعات ( خبرگزاری فارس) به رسمیت شناخته شده که در صورت استنکاف، طبعا مطابق تبصره ۳ ماده مذکور اقدام خواهد شد. همچنین همانگونه که قطعا آگاه هستید در صورت عدم انجام اقدامات شایسته در راستای جبران مافات حاصله و ادامه چنین رویه ی ناصوابی حسب ماده ۷۴۶ قانون مجازات اسلامی حق شکایت کیفری به جهت رفتار مشمول نشر اکاذیب در مانحن فیه برای حزب محفوظ است.

امیر طاهری
دبیرکل سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی


🔗 yun.ir/fjr2d7
❇️ حاکمیت در ایران چاره ای جز اصلاح درونی خود ندارد، چه در حوزه خارجی و چه در حوزه داخلی.

💢 گفتگوی افتخار برزگریان، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با روزنامه "فایننشال تایمز":


🔹حکومت باید به فکر چاره‌ای برای، بحران مشروعیت کنونی باشد.
حاکمیت در ایران چاره ای جز اصلاح درونی خود ندارد، چه در حوزه خارجی و چه در حوزه داخلی.

🔹[سیاست صبر و انتظار برای دموکراسی خواهان مهم است. نباید از شرایط فعلی نا امید شوند. همچنین نباید با حرکتهای ساختار شکنانه و رادیکال همراه شوند. از مطالبات مردم باید با قاطعیت دفاع کنند، اما مرز خودشان را توامان با جریان برانداز و رفتارهای خشن حکومت مشخص کنند، کار سختی پیش‌رو دارند. باید فرهنگ سیاسی اصلاح طلبانه و مدنی را پرورش دهند. باید از قدرت دل بکنیم و در جامعه پایگاه خود را گسترش دهیم.]

🔹جریان اصلاح‌طلبی در حال یک شیفت پارادایمی است، شاید در این انتخابات به وقوع نپیوندد. [جریان اصلاح طلبی رادیکال نخواهد شد] ولی، اولویت خودش را دموکراسی خواهی قرار میدهد. باید پروژه اصلاح طلبی را بر مبنای دموکراسی خواهی با فاکتورهای عدالت‌طلبی و آزادی خواهی به پیش ببریم. در این شیفت اصلاح طلبان جوان مهم هستند.


🔰@IIFJKHr

‘Freedom is not a western commodity’: Inside Iranian reformers’ battle for change - https://on.ft.com/3g3QYPF via @FT
Forwarded from تحکیم ملت
🔖 دکتر محمدشریف شاهی (دکتری حقوق عمومی):

📌 ‏بر اساس قانون ممنوعیت ادامه تحصیل کارگزاران کشور در ساعات اداری، اشتغال و ادامه تحصیل کارگزاران شاغل در جمهوری اسلامی ایران که شامل قوه قضائیه نیز هست در ساعات اداری ممنوع و مستلزم مأموریت و یا مرخصی است.

📌 مدرک دکتری منتشر شده آقای ‎#رییسی دلالت بر اشتغال همزمان تحصیل ایشان با تصدی معاون اولی قوه قضائیه دارد (تاریخ اخذ مدرک اردیبهشت ۱۳۹۲ که ایشان در آن تاریخ سمت معاون اول رئیس قوه قضائیه را داشته‌اند).

📌 ضمانت اجرای قانون منع اشتغال به تحصیل همزمان با اشتغال، انفصال از خدمت از یک تا سه سال است؛ بنابراین در صورت صحت مدرک منتشر شده، ایشان قاعدتا نه شرط تصدی ‎#ریاست_جمهوری را دارند نه ‎#ریاست_قوه_قضاییه!

📌 #حاکمیت_قانون و تعهد نسبت به عدم وجود تعارض منافع، مستلزم رسیدگی به این موضوع یا وجود دلایل موجهه در قانون مذکور (سابقه ایثارگری طبق قانون) است. گام نخست در مبارزه با فساد تعهد به حاکمیت قانون است هر چند به ضرر خود شخص باشد.

📌 این امر برای رییس قوه قضائیه که خود وظیفه نظارت و مطالبه اجرای قوانین را دارد از اهمیت بیشتری برخوردار است.

📌 رسانه‌ی خبری_تحلیلی تحکیمِ ملت 👇

🆔 https://www.tg-me.com/tahkimmelat
2024/11/05 19:13:49
Back to Top
HTML Embed Code: