Telegram Web Link
🔰 بخش‌هایی از مواضع دفتر سیاسی سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی پیرامون رویدادهای آذرماه ۱۳۹۹

❇️ @IIFJO


🆔 @IIFJO_HMD
🔸امنیت ملی را چگونه می‌توان بر پایه ملی‌گرایی، دموکراسی و توسعه بازتفسیر کرد؟

📗 ششمین شماره #مشق_فردا با عنوان «امنیت؛ حکومت یا مردم؟» به‌زودی منتشر می‌شود. برای پیش‌خرید (همراه با تخفیف و ارسال رایگان) به لینک زیر مراجعه فرمایید:

b2n.ir/874065

🔸به کانال «مشق فردا» بپیوندید:
🆔 @mashghefarda
🌱بیانیه سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی در پی تشدید آلودگی هوا در کلانشهرهای کشور؛

سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی با صدور بیانیه‌ای با اشاره به افزایش آلودگی هوا در تعدادی از کلانشهرهای کشور به دلیل استفاده از سوخت مازوت ضمن یادآوری پیامدهای خطرناک بحران آلودگی هوا برای شهروندان، از مسئولان قضایی درخواست کرد با آمران و عاملان تهدید سلامت جان و روان جامعه بی هیچ چشم پوشی برخورد قاطع و بی ملاحظه‌ای داشته باشند. متن کامل این بیانیه به شرح زیر است.

🔻🔻🔻🔻🔻🔻
بسمه تعالی


🔸حفاظت از داشته­‌های عمومی در منظومه اندیشه جهانی از دلایل قطعی تشکیل حکومت هاست. منابع طبیعی -مشخصا هوا- نمونه‌ای از این داشته­­‌های عمومی است، قابل خرید و فروش نیست، هر انسانی از هر جای عالم چه فقیر و چه غنی به یک اندازه به آن نیازمند است و هیچ­‌کس را توان مصرف کم­‌تر یا بیش­‌تر از آن نیست حتی اگر بخواهد!

🔹هوا از یک­‌سو ابزار تولید محسوب می‌شود، موجبات انجام فرآیندهای شیمیایی و تبدیل مواد در واحدهای صنعتی را فراهم می­‌آورد و فضایی برای جذب پسماندهای به­‌جا مانده حین فرآیند تولید است و از سوی دیگر، بستر حیات است و زندگی سالم برای انجام فعالیت­‌های مفید را برای انسان­ فراهم می­‌کند. در یک طرف خواست حیات و سلامتی و در طرف دیگر بنگاه­‌های اقتصادی و خلق ثروت واقع شده‌ است. وظیفه نهادهای حکومتی برقراری عدالت و انصاف میان این دو گانه است.

🔸این روزها شاهد افزایش آلودگی هوا در تعدادی از شهرها به سبب استفاده از سوخت خطرناک، سمی و غیرمجاز مازوت به چند برابر حد مجاز که برای سلامتی بسیار خطرناک ارزیابی می­‌شود، بوده‌ایم. اگر پیامدهای ناشی از بیماری، آسیب های جسمی و روحی، مرگ و میر، اختلال در زندگی، افزایش میزان بستری­‌ها و مراقبت­‌های درمانی به شکل اثرات جانبی در هزینه های تولیدی واحدهای صنعتی محاسبه و لحاظ شود، بی‌تردید هزینه فعالیت کنونی این واحدها را بیش­‌تر، واقعی­‌تر و چه بسا زیان­‌ده برای کشور نشان دهد.

🔹با توجه به این‌که مصرف ترکیب مخرب مازوت در جهان توسعه یافته منسوخ شده و واحدهای صنعتی و نیروگاه‌ها ارتقا یافته‌اند و براساس قانون هوای پاک (مصوب بیست و ششم امردادماه نود و شش مجلس شورای اسلامی) نهاد برقرار کننده عدالت موظف است با مصرف هرگونه سوخت غیراستاندارد یا مصرف بالاتر از آستانه خطر این گونه سوخت‌ها برخورد قانونی کرده و واحدهای متخلف را نه حمایت که مجازات کند.

🔸از آن‌جا که در نظر گرفتن مطلوبیت تمام افراد جامعه در تصمیمات، سیاست‌ها و احقاق حقوق همه افراد، موجب کسب حداکثر رفاه برای کل جامعه می‌شود، سیاست گذاران، تصمیم­‌گیران و تولید کنندگان همگی موظف و متعهد در به کارگیری نهاده­‌های سالم­‌تر بهره‌مندی از فناوری هستند. در این صورت است که با صرف هزینه‌های اجتماعی و جانبی و در کل هزینه نهایی کم‌تر، میزان رفاه در کشور افزایش می‌یابد.

🔹سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی همانند سال‌های اخیر بر پایبندی تصمیم‌گیران به قوانین محیط زیستی، ملاحظات آمایش سرزمین، تحلیل اثرات همه جانبه تصمیم گیری­‌ها با هدف کسب رفاه و حداکثر مطلوبیت برای کلیت جامعه تاکید می­‌کند و به صراحت از مسئولان قضایی درخواست می‌کند تا بدون هیچ مماشات و چشم پوشی با آمران و عاملان تهدید سلامت جان و روان افراد جامعه، محیط زیست و... که حق همه مردم و شرط لازم یک زندگی سالم برای هر انسانی است، برخورد قاطع و بی ملاحظه داشته باشد.

🔸بی تردید تهدید حقوق حقه عامه مردم جامعه در زمره تهدید امنیت ملی است و مسببان آن در هر سطح و جایگاهی مستوجب اشد مجازات خواهند بود.


سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی
هجدهم دی‌ماه نود و نه

🔺🔺🔺🔺🔺🔺
T.ME/IIFJO
🔰نشانی غلط نباید داد جناب آقای روحانی!

✍️امیر طاهری، دبيركل سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی

🔹حسن روحانی رییس جمهور محترم ایران در اظهار نظری عجولانه و در مقام تمسخر و شاید کشف بزرگ پایان قرن گفت: «آنچه در آمریکا شاهد بودیم نشان داد دموکراسی غربی چقدر فشل و سست است»

🔸ضرب المثل معروفی در ادب فارسی هست بدین مضمون که: «یه سوزن به خودت بزن یه جوال دوز به دیگری»؛ آقای رییس جمهور ما در کشوری زندگی می‌کنیم که عمر دموکراسی و تجربه آن چندان طولانی و عمیق نیست و ظرف همه‌ این سال‌ها تلاش‌های قابل تقدیری برای دستیابی به شاخص‌های اساسی یک مردم سالاری واقعی شامل ایجاد نهادهای اصلی و مستحکم حامی و حافظ دموکراسی چون احزاب، رسانه‌های آزاد و مستقل، قوانین موضوعه جرم سیاسی و... شده است اما همچنان عمر به اصطلاح دموکراسی در میان ما کمتر از چند دهه است و انتخابات ما هم‌چنان زیر سایه نظارت استصوابی است، تلخ‌تر از همه آن که نهادهای مستقل و خصوصی ما به مراتب کوچک‌تر و ضعیف‌تر از عظمت دولت است، ما هنوز در ابتدای راه هستیم.

🔹بی‌تردید همه ناظران، عالمان و فعالان سیاسی آشنا با ساختارهای دموکراتیک که اتفاقات یک سال اخیر آمریکا را رصد کرده‌اند، اذعان دارند که دموکراسی از بزرگترین آزمون یک قرن اخیر خود سربلند و سرافراز خارج شد و قدرت بی‌بدیلش را در برابر سلطه جریان دیکتاتور و خودکامه به رخ کشید.

🔸دغدغه همیشگی و بزرگ همه کنش‌گران عرصه سیاست در یک قرن اخیر آن بود که با کدام سازوکار فعالی می‌توان یک فرد یا جریان حاکمی را پس از آنکه با رأی مردم بر مسند قدرت نشست در پایان دوره قانونی از صندلی قدرت به صورت مسالمت‌آمیز پایین آورد. صدای اقلیت و اکثریت را شنید، حقوق آ‌ن‌ها را پاس داشت و حرمت نهاد.

🔹اما قدرت، پشتوانه و عمق نهادهای دموکراتیک در غرب چنان ریشه دوانده که رییس جمهوری به خودکامگی، ثروت و سبک مغزی ترامپ که از لابی پرنفوذ و فعال صهیونیسم و عربستان برخوردار بود هم به رغم همه تلاش و اراده‌اش توان ایستادگی و مقاومت در برابر رأی و نظر مردم ندارد زیرا اراده مردم بر اراده حاکمانِ طالبِ قدرتِ مطلق، مقدم و غالب است.

🔸یک رییس جمهور خودکامه و قدرت طلب شاید بتواند کارزار بزرگ انتخاباتی راه ‌بیندازد، رأی گیری و شمارش آرای مردم را دروغ بخواند، دعوای حقوقی و رسانه‌ای راه بیندازد، از ابزارهای ثروت و قدرتش بهره ببرد، حامیان داخلی و خارجی خود را به کمک بطلبد، تهدید و تطمیع کند، به کنگره و نمایندگان مردم حمله کند اما در نهایت حتی نمی‌تواند معاون و اعضای کابینه‌اش را در برابر رأی مردم همراه و بسیج کند.

🔹دموکراسی و نهادهای مستقل حافظ و حامی آن در غرب دوران بلوغ خود را طی کرده‌اند و امروز در نهایت پختگی هستند، آن چنان که در برابر همه بحران‌های جدید هم راه‌حل‌های مناسب می‌یابند؛ اما دموکراسی و مردم‌سالاری در خاورمیانه تازه در اول راه است.

🔸به سخره گرفتن دموکراسی غرب راهی خطا و ناصواب است؛ ما اگر نقدی هم به آمریکا داریم که داریم، نه به دموکراسی آن بلکه به رفتارهای سلطه جویانه و ظالمانه آن است.

نشانی غلط نباید داد جناب آقای روحانی.

🔗 http://isfahanziba.com/3953

🔻http://T.ME/IIFJO
🔰مشروطه گرایی؛ مفاهیم و بنیانها
گذری بر کتاب «بر بُن مشروطیت» نوشته دکتر محمدشریف شاهی

✍️ بهراد بهشتی



🔸با گذشت بیش از یک سده از امضای فرمان مشروطیت در ایران توسط مظفرالدین شاه قاجار در سال ۱۲۸۵، داستان مشروطیت در این مرز و بوم همچنان تازه، شنیدنی و پر رونق است و محققان و پژوهشگران بسیاری در حوزه تاریخ، علوم سیاسی و حقوق، به پژوهش و بررسی جوانب گوناگون و متنوع و گاه هنوز پنهان و نوی این واقعه‌ی مهم و سرنوشت‌ساز تاریخ پر فراز و نشیب ایران پرداخته‌اند و می‌پردازند به گونه‌ای که می‌توان مشروطیت و حواشی گوناگون آن را از پر بسامدترین موضوعات پژوهشهای تاریخی، سیاسی و حقوقی دانست.

🔹بسیاری از نزاع‌ها و درگیری‌های فکری و اندیشگیِ صدر مشروطیت همچنان در میان جامعه‌ی سیاسی امروز زنده است و بحث و اختلاف نظر درباره آن هنوز پایان نیافته است. هنوز هم در عرصه سیاسی و فکری کشور می‌توان به روشنی صف آرایی استبدادطلبان و اعقابِ محمدعلی شاه و شیخ فضل‌الله نوری و اتابک و لیاخوف و شاپشال و عین‌الدوله و سالارالدوله و میرزا ابوالقاسم امام جمعه و موقرالسلطنه و امیر بهادر و مفاخرالملک و میر هاشم دوه‌چی و صنیع حضرت و... را در برابر مشروطه‌خواهان و اخلافِ مستشارالدوله و میرزا حسین خان سپهسالار و میرزا ملکم خان و آخوندزاده و میرزا عبدالرحیم طالبوف و آخوند خراسانی و سید عبدالله بهبهانی و سید محمد طباطبایی و علامه نایینی و میرزا حسن رشدیه و ملک‌المتکلمین و جهانگیر خان صور اسرافیل و سید جمال‌الدین واعظ اصفهانی و ثقة‌الاسلام تبریزی و ستّار خان و باقر خان و سردار اسعد بختیاری و یفرم خان و... مشاهده و نقاط اختلاف و نزاع این دو گفتمان اصلی و خرده‌گفتمان‌های ذیل آن را به روشنی شناسایی کرد و تشخیص داد.

🔸در میان انبوه کتابها و مقالات انتشاریافته پیرامون موضوع مشروطیت، وجه «تاریخی» آن رویداد بزرگ و رخدادهای ریز و درشتی که به نوعی وابسته و سازنده‌ی خیزش مشروطیت در ایران هستند، به‌وضوح پررنگ‌تر بوده و بیش از دیگر ابعاد به آن پرداخته شده است و گذشته از پاره‌ای ابهامات و تردیدها و اختلاف‌نظرهایِ همچنان باقیِ محققان و پژوهشگران که طبیعی می‌نماید، تصویر نسبتاً روشنی از آن وقایع مهم تاریخی پیش روی ماست؛ اما ریشه‌کاوی و بررسی وجوه اندیشگی و بنیانهای فلسفی و مفهومیِ پدیدآورنده‌ی نظریه‌ی مشروطیت در ایران که چه بسا در شناخت دقیق و درست این نظریه، پراهمیت‌تر و بنیادین‌تر است، همچنان جای بحث و فحص فراوان دارد و سزاوار است با نظر دقت و عین عنایت در آن نگریسته شود و درباره‌ی آن بیشتر و ژرف‌تر تحقیق و پژوهش شود.

🔹کتاب «بر بنِ مشروطیت» نوشته‌ی حقوق‌دان، سیاستمدار و استاد دانشگاه دکتر محمدشریف شاهی که به‌تازگی به پیشخان کتابفروشی‌ها راه یافته، از دسته کتابهایی است که عهده‌دار این مهم شده و با دقت و ظرافت، نظریه‌ی دولت مشروطه و سرگذشت قانون اساسی در ایران و پیشینه و مبانی فلسفی و نظری آن را بررسیده و پژوهیده است. کتاب برای شناخت مفاهیم، پایه‌ها و بنیانهای مشروطیت و قانون اساسی در ایران و سوابق آن در فلسفه و حقوق مغرب‌زمین، از متون محققانه و ارزشمند بوده و برای پژوهشگران، دانشجویان و دوستداران این موضوع، راهگشا و کارآمد است.

💢برای مطالعه متن کامل مقاله روی"INSTANT VIEW" بزنید؛

🔗 yun.ir/1pjtqe
🔰دموکراسی در خطر!
میراث دموکراسی غیرلیبرال ترامپ برای جهان

✍️مهدی مقدری (پژوهش‌گر دموکراسی و حکمرانی)


بسیاری از دانشمندان سیاسی سال‌هاست که از انبوه چالش‌هایِ پیشِ رویِ دموکراسی در جهان نگران هستند. از حجم زیاد فریب‌خبرها گرفته تا قطب‌بندی‌های شدید در جوامع، نابرابری گسترده اقتصادی، قدرت گرفتنِ اقتدارگراها و پوپولیست‌ها و بحران آب‌وهوا، تنها بخشی از این دل‌نگرانی‌هاست. همه آنها که به دموکراسی اهمیت می‌دهند باید آماده دفاع از آن باشند. هر کجا که پوپولیست‌ها و مستبدان در قدرتند، باید آنها را به چالش بکشند. هیچ دموکراسی، پیر و جوان، غنی یا فقیر، از این خطر در امان نیست. رخدادهای این روزها در پایتخت ایالات متحده آمریکا فوریت این تلاش را نشان می‌دهد.


💢برای مطالعه متن کامل مقاله روی لینک بزنید؛

🔗 yun.ir/wuh2j4

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
🏴🏴🏴🏴🏴

اى بى نشانه اى كه خدا را نشانه اى
هرجا نشان توست ولى بى نشانه اى...

ایام سوگواری بانوی آب و آینه حضرت فاطمه زهرا(س) تسلیت باد


@IIFJo
🔰با حکم دبیر کل سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی، کمیسیون "عدالت اندیشی" سازمان تشکیل و اعضای آن منصوب شدند؛

امیر طاهری دبیرکل سازمان طی حکمی با تشکیل کمیسیون عدالت اندیشیِ دفتر سیاسی، اعضای این کمیسیون را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان، طاهری در این حکم با اشاره به مصوبه اخیر شورای مرکزی مبنی بر تمرکز بیشتر حزب بر مفهوم عدالت خواهی و عدالت اجتماعی از این کمیسیون خواست تا با تبیین شاخص‌های عدالت اجتماعی، راه‌بردهای سازمان را در این حوزه تدوین کند.
متن این حکم به شرح زیر است.


به نام خدا

نظر به مصوبۀ اخیر شورای مرکزی سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی مبنی بر عنایت بیش‌ازپیش حزب به موضوع عدالت خواهی و عدالت اجتماعی، بر اساس این حکم «کمیسیون عدالت‌اندیشی» دفتر سیاسی سازمان را تشکیل و اعضای اصلی آن را به شرح ذیل منصوب می‌کنم.

انتظار است این کمیسیون پس از بحث و بررسی های علمی و کارشناسی دقیق نسبت به تعیین و تبیین شاخص‌های ارزیابی عدالت اجتماعی براساس منابع، مراجع و پیمایش‌های عدالت‌پژوهانه، راه‌بردها و سیاست‌های سازمان را در این حوزه تدوین و جهت بررسی و تصویب به دفتر سیاسی و شورای مرکزی ارایه نماید.

برای تحقق این منظور از دوستان گرامی و اندیشمندم آقایان مسعود رهبری، محمدشریف شاهی، پیام نیک‌نشان، پویا قلی‌پور، عارف سپهری، امیر تاکی، محمد ثاقب‌فر، امان‌الله باطنی، افتخار برزگریان و سرکار خانم زینب بحرینی به عنوان اعضای اصلی و اولیه این کمیسیون تقاضا دارم در چارچوب مرام‌نامه و اهداف کلان حزب نسبت به تشکیل این کمیسیون اقدام و از گفت و گو و مشاوره با دیگر صاحب نظران این حوزه نهایت بهره را داشته باشند.


http://booyebaran.ir/?p=37734
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
🔰‏تسلیت سخنگوی سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی در پی درگذشت شیده لالمی، روزنامه‌نگار و دبیر اجتماعی روزنامه همشهری؛


خبر تلخ امروز رسید! درگذشت ‎#شيده_لالمي خبرنگار و دبیر اجتماعی ‎#همشهری را به خانواده و جامعه‌ی مطبوعاتی، بخصوص همکارانش تسلیت عرض میکنم. روحش قرین رحمت باشد!
#سازمان_عدالت_و_آزادی

@IIFJO
🔰کمیته آموزش و پژوهش سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی برگزار می‌کند؛

کنشگری سیاسی اجتماعی از نگاه تجربه‌ی زیسته‌ی زنانه

با حضور: ساجده عرب‌سرخی، کارشناس ارتباطات و عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت


📌جمعه ۳ بهمن‌ماه - ساعت ۲۱


💢پخش زنده از صفحه اینستاگرام بوی باران

🔗 https://instagram.com/booyebaran.ir
⬛️ دبیرکل سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی با انتشار پیامی درگذشت پدر بزرگوار مهندس امین مؤیدی را به وی تسلیت گفت. متن پیام به شرح زیر است؛

⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️
به نام خدا
انا لله و انا الیه راجعون

دوست و برادر گرامی ام
جناب آقای مهندس امین مؤیدی اصفهانی

با سلام و ادب

خبر بسیار تلخ و تأسف بار درگذشت پدر مهربان و دوست‌داشتنی شما، دل همه ما را به درد آورد و به سوگ نشاند.

فقدان آن مرد با صفا و پر محبت که طعم شیرین سخن و رفتارش برای همیشه در خاطر خواهد ماند، بی تردید برای خانواده و اطرافیان بسیار سخت خواهد بود.

از جانب خود و سایر اعضای سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی درگذشت ایشان را خدمت شما و خانواده محترم تسلیت گفته، از خداوند مهربان برای بازماندگان شکیبایی و سلامتی و برای آن مرحوم آمرزش و آرامش ابدی خواستارم.

امیر طاهری
دبیر کل سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی

⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️

@IIFJO
Forwarded from KhatamiMedia
🎙 تعیین وظایف هفتگانه احزاب اصلاح‌طلب از سوی سیدمحمد خاتمی

هشتم بهمن ماه ١٣٩٩

سیدمحمد خاتمی در دیدار اعضای منتخب احزاب عضو شورای هماهنگی اصلاحات درخصوص تشکیل نهاد اجماع ساز با اشاره به مشکلات و معضلات کنونی کشور، وظایف هفتگانه ای را برای اصلاح طلبان برشمرد.

🔘 اصلاحات و اصلاح‌طلبی آیینه‌ای است که وجدان قوام یافته ملت در کوران حوادث دو قرن اخیر را بازمی تاباند

🔘 اصلاحات عبارت است از حرکت مدبرانه به سوی استقرار مردم سالاری سازگار با دین، در صورت "جمهوری اسلامی"

🔘 تردیدی در وجود اشکال های ساختاری، رویکردی و رفتاری در جمهوری اسلامی به خصوص با تعریف رایج و رسمی از آن وجود ندارد

🔘 امر فوری و مهم، پای بندی به اصل جمهوری اسلامی هم به لحاظ نظری و هم عملی است

🔘 بر هوشیاری خود و مردم بیفزاییم که آن سوی جمهوری اسلامی بسی سیاه و ناگوار است

🔘 وعده های موهوم گذر از جمهوری اسلامی با توجه به واقعیت ها، شرایط تاریخی اجتماعی و فرهنگی و ساخت و بافت جامعه ما، وعده به سرابی است که هیچگاه ملت به آن نخواهد رسید و مشقت حرکت به سوی آن سراب موهوم بر دردها و رنج ها خواهد افزود

🔘 آن کسی که برنامه هایش با معیارهای مورد قبول شما سازگارتر و در عمل کردن به آن تواناتر و دارای وجاهت بیشتر است، گزینش و معرفی کنید و اگر به هر دلیل توفیق معرفی نامزد مشخص را نداشتید لااقل رویکرد و برنامه خود و آنچه را به خیر ملت و مردم و کشور می دانید ارائه داده اید

🔘 در مورد انتخابات پیش رو آنچه اهمیت دارد این است که شرایطی فراهم آید که مردم با گرایش های مختلفی که دارند همگان احساس کنند که نامزد مطلوبشان در صحنه حضور دارد و رای آنان واقعاً در بهبود اوضاع موثر است و امیدوار باشند که نامزد منتخب هم جداً به وعده هایی که می دهد باور دارد و در عمل نیز همه تلاش خود را برای تحقق آنها بکار می گیرد. انتخابات پرشور با حضور حداکثری مردم می تواند بزرگترین عامل رفع مشکلات مردم و دفع خطرات از کشور باشد و این حاکمیت است که باید شرایط آنرا فراهم آورد

🔘 آنچه برای مجموعه‌های معروف به اصلاحات و اصل اصلاح‌طلبی مهم است:

١- پیمودن راه همگرایی و ائتلاف (چون پراکندگی و از هم گسیختگی میان جمع های اصلاح طلب سم مهلک است)

٢- هوشیاری نسبت به توطئه ها و آمادگی برای مقابله با آنها در عین اصلاح سیاستها و رویکردهایی که به دشمن در عملی کردن توطئه هایش کمک می کند

٣- اصلاح سیاست ها، رویکردها و عملکردها برای کاهش فشار بر مردم بخصوص طبقات کم امکانات‌تر

۴- شناخت درست جمهوریت و پای‌بندی به لوازم آن و ترویج آن در جامعه و نیز معرفی اسلامیتی که در انقلاب اسلامی بود

۵- اهتمام به عدالت فراتر از شعار و شعارزدگی (عدالت آموزشی، عدالت حقوقی و سیاسی، عدالت برای امکان دستیابی همگان به اطلاعات، ثروت و قدرت و منزلت و آزادی و بالمال تامین زندگی مطلوب برای همه بخصوص طبقه های محروم باید سرلوحه دعوت و برنامه‌های اصلاح طلبان باشد.)

۶- بهره برداری از فرصت نجات "برجام" و رفع تحریم های ظالمانه و کمک به دولت محترم برای بهره گیری از این فرصت

٧- مشخص کردن خط مشی‌های کلی و رویکردهای اساسی و شناخت اولویت ها با بهره گیری از نظر کارشناسان مجرب (در سه عرصه سیاست داخلی معطوف به تامین حقوق ملت و دموکراسی و مصالح ملی، سیاست خارجی معطوف به تنش زدایی و تعالی با رعایت سه اصل مهم حکمت، عزت و مصلحت و عرصه اقتصادی رویکرد توسعه همه جانبه ی عدالت محور و دانش مدار)

📃 متن کامل سخنان سیدمحمد خاتمی

🌐 با بازنشر این پست رسانه رسمی سیدمحمد خاتمی را به دیگران معرفی کنید‌‌
رسانه شمایید 📱‌‌‌

🇮🇷 @khatamimedia
🔰 پسرفت دموکراسی با ترجمه مهدی مقدری منتشر شد

📚 عنوان کتاب: پسرفت دموکراسی؛ سازوکارهای پیشگیری

جمعی از نویسندگان
ترجمه: مهدی مقدری
ناشر: نگاه معاصر
تعداد صفحه: ١٨٨
قطع کتاب: رقعی
سال انتشار: ١٣٩٩
قیمت: ٣٨٠٠٠ تومان

@IIFJO
📚 رونمایی از کتاب "پسرفت‌ دموکراسی" در پردیس کتاب اصفهان سیتی سنتر

💢با حضور: مهدی مقدری

▫️سه شنبه ۱۴ بهمن ماه - ساعت ١٧
📌سیتی‌سنتر، طبقه سوم، پردیس کتاب اصفهان

@IIFJO
انفعال و سرگشتگی.pdf
4.1 MB
🔰شماره پنجم ویژه نامه پرسش روزنامه اصفهان زیبا

با موضوع: "انفعال و سرگشتگی"
پرونده ای برای تحلیل و بررسی علل و عوامل بروز انفعال و بی تفاوتی در جامعه

🔷با نوشتارها و گفتارهایی از:
مقصود فراستخواه، سعید مدنی، حسین دباغ، ناصر مهدوی، حبیب الله پیمان، سیدعلی میرموسوی، سید هادی معتمدی، سید آیت الله میرزایی، مرتضی سالمی، شیرزاد بابایی، شهریار دبیرزاده، مهدی کاظمی زمهریر ، نفیسه آزاد، علی فریدیحیایی، عماد بهاور، امیر تاکی
2024/11/05 19:00:43
Back to Top
HTML Embed Code: