Telegram Web Link
هدایة الحیاری
فرانسه در دوران انقلاب! «کودکان حرام‌زاده زیاد بود؛ در سال 1796 در فرانسه، چهل و چهار هزار بچه سرراهی وجود داشت. میان سال‌های 1789 و 1839، بیست و چهار درصد از عروسان شهر مولن (که نمونه‌ای برای دیگر شهرها بود) در هنگام ازدواج آبستن بودند!» تاریخ تمدن ویل دورانت،…
«افراد آزاد شده فرانسه، پس از برانداختن اساس مذهبی اخلاق -دوست‌داشتن خدایی ناظر، پاداش‌دهنده، و تنبیه‌کننده و ترسیدن از او، و اطاعت از احکام و دستورهای منسوب به او- خود را بدون دفاع دیدند، مگر دفاع‌هایی که انعکاس‌های اخلاقی عقاید متروک آنها در برابر غرایز قدیم‌تر و قوی‌تر و فردی‌تری بود که بر اثر قرن‌ها گرسنگی و طمع و ناامنی و کشمکش، فکر و ذهن آنها را پرکرده بود.»
تاریخ تمدن ویل دورانت، ناشر: اقبال، ج 11، ص 167
@Hedayah1
کتابی با دو اسم

محمد بن قاسم شافعی رحمه الله در مقدمه‌ی شرح خود بر تقریب نوشته است:
«از آنجا که در برخی نسخ "التقریب" و در برخی "غایة الاختصار" آمده است، دو نام برای کتابم قرار دادم: یکی "فتح القریب المجیب في شرح ألفاظ التقریب" و دیگری "القول المختار في شرح غایة الاختصار".»
@Hedayah1
- نمی‌گوییم اسلام حق است، زیرا به صلح مطلق باور دارد.
- نمی‌گوییم اسلام آمده تا بیماری‌های جسم را درمان کند، همانطور که کار ادبیات و تاریخ درمان بیماری‌های جسم نیست.
- نمی‌گوییم اسلام حق است زیرا با قوانینی که غربی‌ها وضع کرده‌اند موافقت دارد!

پس در مناقشه‌ی اسلام نه آیات جهاد را بر علیه من داری، نه کرونایی که درمان نشده تعارضی با حقانیت دین من دارد، و نه مخالفت شریعت با قوانین وضعی غرب برای ما معضل است!

شکست‌دادن پهلوان‌پنبه، پهلوانی نیست!
@Hedayah1
«در سال ۱۹۹۶ میلادی خبرنگار شبکه سی‌بی‌اس از مادلین آلبرایت، وزیر امور خارجه وقت ایالات متحده، پرسید که گفته می‌شود در اثر تحریم‌های اقتصادی در عراق "نیم میلیون کودک مرده‌اند. این حتی بیش از کودکانی است که در هیروشیما کشته شدند. به نظر شما چنین بهایی ارزشش را دارد؟" و پاسخ آلبرایت این بود: "از نظر ما ارزشش را دارد." تایید گزاره جنجالی "۵۰۰ هزار کودک مرده" ممکن نیست با این حال آنچه مسلم است بیش از دو برابر شدن نرخ مرگ و میر کودکان پس از تحریم‌هاست. به ترتیبی که این مقدار از نزدیک ۶۰ نفر در هزار در سال ۱۹۹۰ میلادی به حدود ۱۳۰ نفر در هزار در سال ۱۹۹۱ میلادی می‌رسد.»
#گزارش بی‌بی‌سی
@Hedayah1
{وقالوا مال هذا الرسول يأكل الطعام ويمشي في الأسواق...} [الفرقان: 7]
و می‌گویند این چه پیغمبری است که غذا می‌خورد و در بازارها راه می‌رود؟!

آیاتی چون این آیه، نشان می‌دهند که مخالفان دعوت پیامبر صلی الله علیه وسلم نتوانسته بودند کوچکترین عیب و نقصی در شخص یا مسیر ایشان بیابند؛ زیرا اگر یافته بودند، هرگز غذاخوردن و در بازار راه رفتن را مانع پیغمبری به حساب نمی‌آوردند!
@Hedayah1
حجت الإسلام محمد جعفر شمس‌الدین لبنانی و تضعیف حدیث رؤیت موجود در صحیحین!

کاری به این ندارم که سوید بن سعید اصلاً از رجال بخاری نیست و کاری به این هم ندارم که امام مسلم، حدیث رو قبل از این با اسانید صحیح‌تری هم نقل کرده که نه سوید و نه زید در اسنادش نیستن، رحمهم الله، اما:
زید بن أسلم که ثقه بوده رو با کسی دیگه، احتمالاً پسرش اسامه یا عبدالرحمن اشتباه گرفته!
(دراسات في العقيدة الإسلامية، الناشر: دار التعارف، ص 167)
@Hedayah1
آیا استفاده از نام مستعار برای داعیان دینی، رواست؟

این شبهه‌ای قدیمی است که دائماً تکرار می‌شود: چرا با نام حقیقی خود فعالیت نمی‌کنید؟ داعی حق چرا باید از شناساندن خود واهمه‌ای داشته باشد؟
در اینجا به کوتاهی دلایلی را ذکر می‌کنم والله الموفق:

معلوم است که فعالیت رسانه‌ای علیه احزاب دینی و سیاسی، خطرآفرین بوده و زمانی که مطلوب و مقصود با نام مستعار حاصل شد، شرعاً حاجتی به خریداری آن خطرها نیست، زیرا مطلوب بدون آن هم حاصل شده است و اظهار هویت، تنها مفسده به دنبال خواهد داشت.

1- الله متعال فرموده است: {ولا تلقوا بأيديكم إلى التهلكة} [البقرة: 195]، یعنی: خود را با دست خویش به هلاکت نیندازید.
کسی که با اعلام هویت خویش، جان یا دعوتش را به خطر بیندازد و از آن سو منفعتی حاصل نکند، بی‌شک در این نهی وارد می‌شود؛ به خلاف حکم اقتحام و مانند اینها که در کتب فقه بحث شده است. در مجموع الفتاوی (25/279) نیز آمده که شیخ الاسلام رحمه الله درباره‌ی کسی که گفته «می‌خواهم خود را برای خداوند، بکشم» تفصیلی ایجاد کرده و فرموده است: «فإنه إذا فعل ما أمره الله به فأفضى ذلك إلى قتل نفسه فهذا محسن في ذلك كالذي يحمل على الصف وحده حملا فيه منفعة للمسلمين وقد اعتقد أنه يقتل فهذا حسن... وأما إذا فعل ما لم يؤمر به حتى أهلك نفسه فهذا ظالم متعد بذلك»، یعنی: وقتی چیزی که الله بدان دستور داده را انجام دهد و این منجر به کشته‌شدنش شود، نیکوکار می‌باشد، مانند کسی که تنهایی به صف دشمن یورش می‌برد تا به مسلمانان نفع برساند و بر این باور بوده که در این راه کشته می‌شود... اما وقتی چیزی را انجام دهد که به آن امر نشده، و اینگونه خود را هلاک سازد، ظالم بوده و بر خود تعدی کرده است.

2- الله متعال فرموده است: {یا أیها الذین آمنوا خذوا حذركم} [النساء: 71]، یعنی: ای کسانی که ایمان آورده‌اید، احتیاط کنید!
قرطبی رحمه الله در تفسیرش (5/373) فرموده است: «كونوا متيقظين، وضعتم السلاح أو لم تضعوه وهذا يدل على تأكيد التأهب والحذر من العدو في كل الأحوال وترك الاستسلام، فإن الجيش ما جاءه مصاب قط إلا من تفريط في حذر»، یعنی: چه اسلحه را گذاشتید و چه نگذاشتید، هوشیار باشید و این نشان از تاکید بر آمادگی‌داشتن و برحذربودن از دشمن در تمامی احوال و ترک‌نکردن مقاومت است؛ زیرا هرگز به لشکری ضرری نرسیده، مگر اینکه در احتیاط خود کوتاهی کرده‌اند!

3- الله متعال در حکایت از اصحاب کهف فرموده است: {وليتلطف ولا يشعرن بكم أحدا - إنهم إن يظهروا عليكم يرجموكم أو يعيدوكم في ملتهم ولن تفلحوا إذا أبدا} [الكهف: 20-19]، یعنی: باید نهایت دقت را به خرج دهد و هیچ کس را از حال شما آگاه نسازد، قطعاً اگر آنان بر شما دست یابند، شما را سنگسار می‌کنند، و یا این که به آئین خود برمی‌گردانند، و هرگز رستگار نمی‌گردید.

با اندک تأمل در این سه دلیل قرآنی، صدق آنچه در صدر پاسخ آمد واضح شده و اگرچه در این باره می‌توان بسیار نوشت، همین قطره تشنگان معرفت را کفایت می‌کند.
وصلی الله وسلم علی نبینا محمد وآله وصحبه وسلم.
@Hedayah1
ولی اسلام‌ستیزان وضعیت عقلی مناسبی ندارن؛ یه بار مدعی میشن که پیامبر صلی الله علیه وسلم منابعی که امروزه هم پیداکردنشون مشکله رو در اختیار داشتن و نقاط مختلف دنیا رو دیده بودن، یه بار اعتراض می‌کنن که چرا توی قرآن ذکری از برف نیست؟ (هدفشون اینه که بگن نیست، چون در مکه برف نمی‌باریده!)
#تناقضات_اسلام_ستیزان
@Hedayah1
‏ويكتب الله خيراً أنت تجهلهُ
وظاهر الأمر حرمانٌ من النعمِ

ولو علمت مراد الله من عوضٍ
لقلتَ حمداً إلهي واسع الكرمِ

فسلّم الأمر للرحمن وارضَ به
هو البصير بحال العبد من ألمِ

@Islamicpoems
هدایة الحیاری
‏ويكتب الله خيراً أنت تجهلهُ وظاهر الأمر حرمانٌ من النعمِ ولو علمت مراد الله من عوضٍ لقلتَ حمداً إلهي واسع الكرمِ فسلّم الأمر للرحمن وارضَ به هو البصير بحال العبد من ألمِ @Islamicpoems
خداوند خیری را برایت رقم می‌زند و تو نمی‌دانی خیر است؛ زیرا ظاهر مسئله، محروم‌شدن از نعمت‌هاست!
اگر می‌دانستی که خداوند در عوض آن چه چیزی برایت خواسته است، می‌گفتی سپاس برای پروردگارم که کرم و بزرگی‌اش همه چیز را فرا گرفته است!
پس کارت را به خداوند رحمان بسپار و خوشنود باش، او خود به درد بنده‌هایش بیناست!
@Hedayah1
هدایة الحیاری
شیخ الإسلام أحمد بن تیمیة -رحمه الله-: «فكل من لم يناظر أهل الإلحاد والبدع مناظرة تقطع دابرهم لم يكن أعطى الإسلام حقه.» درء التعارض بين العقل والنقل، الناشر: جامعة الإمام محمد بن سعود الإسلامية، ج 1، ص 357 ترجمه: هرکه با ملحدین و اهل بدعت طوری مناظره نکند…
شیخ الإسلام ابن تیمیه رحمه الله فرموده است:
«هیچکس حق ندارد بدون علم سخن بگوید، بلکه باید از هرکسی که بدون علم در شرع یا عقل سخن می‌گوید بر حذر بود؛ زیرا گروهی به خیال خود می‌خواستند دین را با عقل ناقص و قیاس‌های فاسدشان یاری کنند، اما کاری که کردند تنها ملحدان و دشمنان دین را جرئت بخشید؛ در نتیجه نه اسلام را یاری کردند و نه دشمنانش را درهم شکستند!»
الرد على المنطقيين، الناشر: دار المعرفة، ص 273

گفتم: کسانی که با تکلف در اعجاز علمی یا حکمت اوامر و نواهی شرع سخن می‌گوید و یا بدون علم کافی با دشمنان دین به بحث می‌نشینند نیز چنین هستند.
@Hedayah1
شهادت تنها برای فرد مؤمن است و ناباوران شهید نامیده نمی‌شوند، اگرچه با یکی از اسباب شهادت از دنیا رفته باشند، چه رسد به کسانی که زیر پرچم جاهلیت کشته شوند!
@Hedayah1
پاداش شادمان ساختن شخص غمگین، کمتر از سیر کردن گرسنه نیست...
✾•┈┈••✦❀✦••┈┈•✾
@no_atheism | رد شبهات ملحدین
آیت‌الله کمال حیدری بیش از اینکه به اهل سنت مایل شده باشد، به آراء تحریف‌گران شریعت و تکذیب‌کنندگان سنت که خود را روشنفکر دینی می‌نامند تمایل یافته است. کمال حیدری، همان است که در شبکه‌ی الکوثر صحبت می‌کرد.

کمترین انتظار از شما، فهمیدن این است: دشمن دشمنتان، دوست شما نیست!
@Hedayah1
2024/10/03 11:18:11
Back to Top
HTML Embed Code: