Telegram Web Link
نووی رحمه الله:
«أجمع العلماء على أن الكافر الذي مات على كفره لا ثواب له في الآخرة... وأما إذا فعل الكافر مثل هذه الحسنات ثم أسلم فإنه يثاب عليها في الآخرة على المذهب الصحيح.»
المنهاج شرح صحيح مسلم بن الحجاج، ج 17، ص 150

علمای اسلام اتفاق نظر دارند که کافری که بر کفر خود از دنیا رفته، در آخرت برای کارهایی که در دنیا کرده پاداشی نخواهد داشت. اما اگر کافری اعمال نیک یادشده را انجام دهد و زمانی مسلمان شود، بنا بر مذهب صحیح در آخرت پاداش اعمال [پیش از اسلام] خود را دریافت خواهد کرد.
@Hedayah1
معتزله، نفی صفات الهی را «توحید» و نفی قدر را «عدل» می‌نامند!
پس مبادا کلمات زیبا تو را بفریبند!
@Hedayah1
+ خوا له قورئانی پیروز دا ئه‌لی...
- ده‌ی کاک ئه‌حمه‌د وا نالی!
@Hedayah1
شیخ عبدالعزیز طریفی حفظه الله:
«حق والدین خاص فرزندانشان است، اما حق صحابه عام و خاص است. والدین سبب آمدن ما به این دنیا هستند، اما صحابه سبب ورود ما به بهشت می‌باشند؛ زیرا ایشان بودند که قرآن و سنت را به امت رساندند!
نهی از تعرض نسبت به صحابه بخاطر عصمتشان نیست، بلکه برای فضل آنها بر دیگران است. الله از «اُف» گفتن فرزند به والدین و اینکه در وقت اشتباه با آنها تندی شود نهی کرده است، و حق صحابه بزرگ‌تر از حق والدین می‌باشد!»
أسطر في النقل والعقل والفکر، الناشر: دار المنهاج، ص 27
@Hedayah1
هدایة الحیاری
نبود فرق بین عقائد و احکام عملی و حجیت خبر آحاد شریک رحمه الله (177 ه‍ـ) درباره‌ی احادیث صفات فرموده است: «إنما جاءنا بهذه الأحاديث من جاء بالسنن عن رسول الله صلى الله عليه وسلم الصلاة والصيام والزكاة والحج وإنما عرفنا الله عز وجل بهذه الأحاديث.» الشريعة…
«وكان مما بينه لأمته في هذه الآيات: أنه أعلمهم في غير حديث «إنكم ترون ربكم تعالى»، روى عنه جماعة من صحابته رضي الله عنهم، وقبلها العلماء عنهم أحسن القبول، كما قبلوا عنهم علم الطهارة والصلاة والزكاة والصيام والحج والجهاد وعلم الحلال والحرام.»
الشريعة للآجري، الناشر: دار الوطن، ج 2، ص 976
@Hedayah1
انگار «لحوم الحکام» مسمومة، ولی «لحوم العلماء» توی آبلیمو و پیاز خوابیده.
@Hedayah1
"Interestingly, the study whose lead author Will M Gervais is based at University of Kentucky, found even atheists think fellow atheists are more likely to commit immoral deeds than their religious counterparts."
https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/atheists-immoral-religious-evil-acts-christians-muslims-moral-religion-faith-a7882851.html

"جالب این که، بر اساس مطالعه‌ای که Will Gervais از دانشگاه کنتاکی نویسنده‌ی اول آن است نشان داده شده که حتی ملحدین هم بر این باور هستند که خداناباوران نسبت به افراد مذهبی، بیشتر مرتکب کارهای غیر اخلاقی می‌شوند!"

🤔👆 حتی ملحدین چنین تصوری درباره‌ی افراد هم‌کیش خودشون دارن!
@Hedayah1
اگه اونقدری که شوت داریم، پاس داشتیم، الآن دنیارو گرفته بودیم!
@Hedayah1
مسئولین ایرانی، لطفاً کره را دریابید!
کُره نه، کَره!
@Hedayah1
از بافضیلت‌ترین و مهم‌ترین علومی که دانستنش بر طالب علم واجب می‌باشد: همانا علم اسماء و صفات الهی است.
@Hedayah1
📗 كلمات في كشف أباطيل وافتراءات - عبد الفتاح أبو غدة
@Hedayah1
بعضی از علما مانند ابن تیمیه و ابن حجر رحمهما الله نپذیرفته‌اند که میان روایات امام احمد رحمه الله در مسند، حدیث موضوعی باشد. اما افراد معاصری که ادعای وجود احادیث موضوع در صحیحین را کرده‌اند، اینها از زمره‌ی علما به شمار نمی‌آیند فلیس لهم قول.
@Hedayah1
ابن تیمیه رحمه الله قائل به حیات خضر علیه السلام نیست و هرکس چنین قولی را به ایشان نسبت دهد، اشتباه کرده یا خواسته به اشتباه بیندازد.
@Hedayah1
بدترین جهل، جهل به جهل خویشتن است!
@Hedayah1
متحیر را با متورع اشتباه نگیرید!
توقفِ متحیر ناشی از جهل کلی به ادله است، حیرت کجا و تورع و تقوا کجا!
@Hedayah1
به نقل از شرح دکتر هراس بر نونیه ابن قیم رحمه الله
@Hedayah1
هدایة الحیاری
کسی که زشتی کفر را دریافته باشد، زیبایی ایمان را خوب درک می‌کند، زیرا همانطور که می‌گویند «تعرف الأشیاء بأضدادها»، پس ایمان همانقدر نیکوست که کفر زشت است، و بهشت همانقدر مطلوب و خواستنی است که جهنم مکروه و نالذیذ. وقتی که شیرینی ایمان در دل بیفتد، برائت از…
عکرمه بن ابی جهل رضی الله عنه در غزوه‌ی بدر با مشرکان بود اما کشته نشد و خداوند توفیق اسلام‌آوردن را به او عطا کرد؛ هنگام سوگند یاد کردن می‌فرمود: «والذي نجاني يوم بدر!»
سير أعلام النبلاء، الناشر: مؤسسة الرسالة، ج 1، ص 323
یعنی: قسم به کسی که مرا روز بدر، نجات داد!

نه از مجرد کشته‌شدن، بلکه از مُردن با کفر؛ والذي نجاني من الكفر إنه لخسران!
@Hedayah1
علامه عبد الرحمن بن ناصر سعدی رحمه الله:
«سودمندترین کارها برای زدودن غم‌ها: آن است که خود را به این عادت دهی که تنها به دنبال سپاس و شکر خداوند باشی؛ یعنی اگر به کسی که بر تو حقی دارد یا حتی ندارد خوبی کردی، بدان که با خداوند معامله کرده‌ای!»
الوسائل المفيدة للحياة السعيدة، الناشر: الجامعة الإسلامية بالمدينة المنورة، ص 31
@Hedayah1
2024/10/04 09:29:34
Back to Top
HTML Embed Code: