Telegram Web Link
آیا ملحدین خرافی برای مناظره‌ای در این موضوع و پایمال‌شدن در آن، آمادگی دارند؟!
@Hedayah1
بسیارند کسانی که یزید را لعن می‌کنند درحالیکه یزید از آنها بهتر است!
@Hedayah1
📌 نبود حد به معنای جواز فعل نیست!

«ومنهم من قد بلغه خلاف بعض العلماء فى وجوب الحد فيه، فظن أن ذلك خلاف فى التحريم، ولم يعلم أن الشيء قد يكون من أعظم المحرمات، كالميتة والدم ولحم الخنزير، وليس فيه حد مقدر.»
إغاثة اللفهان من مصايد الشيطان لابن القيم، الناشر: مكتبة المعارف، ج 2، ص 146
یعنی: به کسی اختلاف علماء در وجوب حدزدن می‌رسد و گمان می‌کند که اختلاف در تحریم است؛ چنین کسی ندانسته که ممکن است چیزی از بزرگترین حرام‌ها مانند میته و خون و گوشت خوک باشد و با این حال برایش حدی قرار داده نشده باشد!
@Hedayah1
هدایة الحیاری
با انکار مسلمات و ثوابت دینی، دشمنان دین عقب نمی‌نشینند؛ به خوبی دیده‌ام که هجمه‌ی آنها بر چنین افرادی بیشتر از هجمه‌ی‌شان بر مسلمانان عزت‌مند است. مسلمان عزت‌مند که به دین خود باور داشته باشد و بنا بر «الإسلام یعلو ولا یعلی» چیزی را بر آن حَکَم قرار ندهد،…
📌 ولاء و براء و طاعت از رسول، کافری را خوش آمده و مسلمان شد!

حویصه -که کافر بود- از برادرش پرسید که چگونه کعب را کشتی؟! «فقال له محيصة: لقد أمرني بقتله من لو أمرنى بقتلك لقتلتك، فعجب من قوله ثم ذهب عنه متعجبا. فذكروا أنه جعل يتيقظ من الليل: فيعجب من قول أخيه محيصة. حتى أصبح وهو يقول: والله إن هذا لدين. ثم أتى النبي صلى الله عليه وسلم فأسلم!»
سيرة ابن إسحاق، الناشر: دار الفكر، ص 320
محیصه جواب داد: کسی مرا به کشتن کعب دستور داد که اگر مرا به کشتن تو هم دستور دهد، تو را خواهم کشت! حویصه سخن او را شگفت دانسته و با همان حال رفت! گفتند که شب از خواب برمی‌خواست و باز هم از سخن برادرش محیصه در تعجب بود! تا اینکه صبح کرد و می‌گفت: به الله که این عجب دینی است! پس نزد پیامبر صلی الله علیه وسلم آمده و اسلام آورد!
#هكذا_تألق_جيل_الصحابة
@Hedayah1
اولین و آخرین واجب: شهادتین و عمل به مقتضای آن دو!
@Hedayah1
Forwarded from انوار القرآن
📖 صفحه‌ی 304
{ٱلَّذِينَ ضَلَّ سَعْيُهُمْ فِى ٱلْحَيَوٰةِ ٱلدُّنْيَا وَهُمْ يَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ يُحْسِنُونَ صُنْعًا} [سورة الكهف: 104]

آنان کسانیند که تلاش و تکاپویشان (به سبب تباهی عقیده و باورشان) در زندگی دنیا هدر می‌رود (و بیسود می‌شود) و خود گمان می‌برند که به بهترین وجه کار نیک می‌کنند (و طاعت و عبادت شرک‌آلودشان موجب رستگاریشان می‌شود). [[«ضَلَّ»: ضائع گردید و هدر رفت. از مصدر ضَلال به معنی ضَیاع. «صُنْعاً»: کار نیکوئی که به گونه شایسته و با نظم و ترتیب بایسته انجام می‌پذیرد.]]
خواهد که کشد سنان و خولی ... کوبد قمه را به کلۀ خویش
کوبیدن اشقیا از این به؟ ... دانایی و معرفت از این بیش؟
#ایرج_میرزا
@Hedayah1
«عن علي: أن رسول الله صلى الله عليه وسلم كان يصوم عاشوراء ويأمر به.»
مسند أحمد، الناشر: مؤسسة الرسالة، ج 2، ص 320
یعنی: از علی رضی الله عنه نقل شده که پیامبر صلی الله علیه وسلم عاشوراء را روزه می‌گرفتند و به آن دستور می‌دادند!
@Hedayah1
شیخ الاسلام ابن تیمیه رحمه الله:
«شکی نیست که حسین رضی الله عنه مظلومانه به شهادت رسید و کشتن او، همکاری در آن و حتی خوشنودی به کشته‌شدنش نافرمانی الله و رسول الله صلی الله علیه وسلم است... همچنین کشته‌شدن علی رضی الله عنه گناه و مصیبت بزرگ‌تری بوده، همانطور که کشته‌شدن عثمان رضی الله عنه گناه و مصیبت بزرگ‌تری بوده است.»
منهاج السنة النبوية، الناشر: جامعة محمد بن سعود الإسلامية، ج 4، ص 550
@Hedayah1
«اهل کوفه نوحه می‌خواندند و می‌گریستند! علی بن حسین [زین العابدین] علیهما السلام فرمود: آیا برای ما نوحه می‌خوانید و گریه می‌کنید؟! مگر چه کسی ما را کشت؟!»
بحار الأنوار، الناشر: مؤسسة الوفاء، ج 45، ص 108
@Hedayah1
«ابن ابی نعم می‌گوید: شاهد بودم که کسی از عبدالله بن عمر درباره‌ی خون پشه سؤال کرد. ابن عمر فرمود: از کجا هستی؟ گفت: از اهل عراق! فرمود: این را ببینید! پسر پیامبر صلی الله علیه وسلم را کشته‌اند [و خون او را ریخته‌اند] بعد از خون پشه می‌پرسند! از پیامبر صلی الله علیه وسلم شنیدم که فرمودند: آندو ریحانه‌ی من در دنیایند!»
صحيح البخاري، الناشر: دار طوق النجاة، ج 8، ص 7
@Hedayah1
فمنیست‌های ایرانی خیلی معترض بشن، می‌گن: چرا سوء ظن داریم ولی سوء مرد نداریم؟! :)
@Hedayah1
محمد بن خَفِیف الشيرازي الشافعي الصوفي (371 ه‍ــ):
«از جمله‌ی باورهایمان، ترک اطلاق عشق بر الله است... و آنچه الله از ذکر محبت فرموده [در حق او] کفایت است.»
الفتوى الحموية الكبرى، الناشر: دار الصميعي، ص 457
@Hedayah1
«بعضی از سلف فرموده‌اند: فقیه آن است که نه مردم را از رحمت الله ناامید کند و نه آنها را بر گناه و نافرمانی او جرئت ببخشد!»
مجموع فتاوى ابن تيمية، الناشر: مجمع الملك فهد لطباعة المصحف، ج 16، ص 20
@Hedayah1
اشكر على النعماء واصبر للبلا ... فكلاهما خلقان ممدوحان
در برابر نعمت‌های خداوند شکرگزار باش و در برابر بلاها شکیبا، و هردو اخلاق پسندیده‌ای هستند!

وإذا عصيت فتب لربك مسرعا ... حذر الممات ولا تقل لم يان
وقتی گناه کردی، فوری و به سرعت به پیشگاه خداوند توبه کن و از اینکه پیش از توبه بمیری برحذر باش، و نگو هنوز برای توبه زود است و زمانش نرسیده!

وإذا ابتليت بعسرة فاصبر لها ... فالعسر فرد بعده يسران
وقتی به سختی و مشکلی دچار شدی، صبور باش، زیرا سختی یک سختی است اما بعد از آن دو آسانی می‌آید!
#نونية_القحطاني #القحطاني
@Hedayah1
هدایة الحیاری
روزای قرنطینه خیلی یکنواخت‌ان. نه مثل دریا که پر موجه، مثل کویر، همه جاش شبیه همه. نه کسی پنیرتو جابه‌جا می‌کنه، نه یکی پیدا می‌شه که پیشگیری از ویروس رو خلاف آزادی بدونه و اسمشو تحجر بذاره. دیشب زیر سایه‌‌ی سکوت، بازم به شرارت «یک مرد» فالاچی فکر می‌کردم…
وقتی خاطرات خود را می‌خوانی، تاریخ خود را می‌بینی!
شخصیت‌هایی که همه‌ی آنها خودت هستی، پر از کارهای ناامیدکننده و خواسته‌هایی سطحی. انگار که روی قله‌ی کوه به تماشای آنچه در کوه‌پایه‌ها می‌گذرد نشسته‌ای. اگر مانند من فراموش‌کار باشی، خاطراتت ریاضی پیوسته نیست، همه چیز گسسته است و از ضجه‌ی رویدادی، رویدادی دیگر متولد می‌شود. خوشی‌ها و سختی‌های کوچک در خاطرات مختصر من جایی ندارند، آرزوهای بزرگ، خوشی‌های بزرگ و تلخی‌های بزرگ، و از ابتدا زمزمه می‌کنم: مبادا این آرزوها فرو بریزند! مبادا مبادا مبادا...
وقتی خاطرات خود را می‌خوانی، تاریخ خود را می‌بینی. همان بچه‌ی گوشه‌گیری که بزرگ می‌شود تا در کالبد اکنون‌ات فرود بیاید.
@Hedayah1
2024/10/04 17:23:42
Back to Top
HTML Embed Code: