Telegram Web Link
دوره ترميك listening &speaking
📆شروع دوره:٢٣مهر
دوشنبه و چهارشنبه ها
👈دو سطح advance &intermediate
https://evand.com/events/speaking-and-listening-کلاس-آموزشی-زبان-انگلیسی-58557
📌📌📌📌📌
#تعيين_سطح
كلاس هاي مكالمه(speaking &listening)
شنبه ساعت ١١-١٣

دوستاني كه ثبت نامشون از طريق ايوند انجام شده ميتونن تشريف بيارن🌸🌸

#محتوي و جزوات روز شنبه در اختيار فراگيران محترم بصورت #رايگان قرار خواهد گرفت.
مرکز کارآفرینی سلامت جهاد دانشگاهی pinned «📌📌📌📌📌 #تعيين_سطح كلاس هاي مكالمه(speaking &listening) شنبه ساعت ١١-١٣ دوستاني كه ثبت نامشون از طريق ايوند انجام شده ميتونن تشريف بيارن🌸🌸 #محتوي و جزوات روز شنبه در اختيار فراگيران محترم بصورت #رايگان قرار خواهد گرفت.»
مرکز کارآفرینی سلامت جهاد دانشگاهی pinned «📌📌📌📌📌 #تعيين_سطح كلاس هاي مكالمه(speaking &listening) شنبه ساعت ١١-١٣ دوستاني كه ثبت نامشون از طريق ايوند انجام شده ميتونن تشريف بيارن🌸🌸 #محتوي و جزوات روز شنبه در اختيار فراگيران محترم بصورت #رايگان قرار خواهد گرفت.»
#شروع كلاس زبان
امروز
ساعت سه
#كافه_منش
@healthcie
مرکز کارآفرینی سلامت جهاد دانشگاهی pinned «#شروع كلاس زبان امروز ساعت سه #كافه_منش @healthcie»
يادگيري در #كافه_منش

Listening &speaking

@HealthCIE
#بازديد
✳️استارتاپ‌ها و کسب و کارهای نوپا در نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال سلامت
پنج شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۷
#كافه_منش
دوستان عزيز
سلام

به يك همكار براي فعاليت #توليد_محتوا نيازمنديم.

لطفا علاقه مندان به آي دي زير پيام بفرستند.
متشكرم

@pfataee
آنكه می خواهد روزی پریدن را بیاموزد،
نخست باید ایستادن، راه رفتن، دویدن
و بالارفتن را یاد بگیرد.
پرواز را با پرواز آغاز نمی كنند.
مرکز کارآفرینی سلامت جهاد دانشگاهی pinned «آنكه می خواهد روزی پریدن را بیاموزد، نخست باید ایستادن، راه رفتن، دویدن و بالارفتن را یاد بگیرد. پرواز را با پرواز آغاز نمی كنند.»
💥اصلی‌ترین عامل برتری آمریکا بر جهان کدام است؟

✍️فرید زکریا، تحلیلگر معروف آمریکایی در کتاب "جهان پسا آمریکایی" که در سال 2008 در آمریکا منتشر کرد نظام آموزش عالی آمریکا را اصلی ترین عامل برتری آمریکا در جهان میداند و مینویسد:

آموزش عالی ، بهترین صنعت آمریکا در جهان است. آمریکا با پنج درصد جمعیت دنیا، در صحنه آموزش عالی برتری مطلق دارد و 68 درصد از پنجاه دانشگاه برتر جهان متعلق به این کشور است مزیت آمریکا در هیچ حوزه دیگری تا این حد قاطع نیست. آمریکا 2/6 درصد از تولید ناخالص خود را صرف سرمایه گذاری بر روی آموزش عالی میکند ، این در حالی است که اروپا 1/2 درصد و ژاپن 1/1 درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف آموزش عالی میکنند.

از سوی دیگر ، آمریکا جذاب ترین مقصد برای دانشجویان خارجی است تا جایی که 30 درصد کل دانشجویان خارجی در جهان در آمریکا تحصیل میکنند . اما سیستم آموزشی امریکا چه تفاوتی با دیگر سیستم های آموزشی در دنیا دارد !!؟

نظام آموزشی آمریکا سخت گیری چندانی در مورد حفظ کردن دروس ندارد بلکه در پرورش قابلیت های نقادی ذهن ، که لازمه موفقیت در زندگی است ، عملکرد برجسته ای دارد . سایر نظامهای آموزشی امتحان پس دادن یاد میدهند !!، در حالی که سیستم آموزشی آمریکا ، تفکر کردن را می آموزد .!!

چنین کیفیتی روشن میکند که چرا آمریکا در این حد ، مخترع و ماجراجو و خطر پذیر تربیت میکند!!

در آمریکا، مردم این امکان را می یابند که جسارت بورزند!! ، چالشگر قدرت باشند !!، زمین بخورند و دوباره به پا خیزند!! . این آمریکاست ونه ژاپن که دهها برنده جایزه نوبل پرورش داده است!!

وزیر آموزش عالی سنگاپور در تشریح تفاوت بین نظام آموزشی کشورش با آمریکا چنین می گوید :

"ما هر دو به شایسته سالاری پای بندیم . در امریکا به شایسته سالاری استعدادها بها میدهند و در سنگاپور به شایسته سالاری در آزمونها!!

در آمریکا راه حداکثر بهره برداری از استعدادهای انسانها را میدانند!!. خلاقیت ، کنجکاوی ماجراجویی و بلند نظری ، همه از شاخصه های سیستم آموزشی آمریکاست!! ...

ژاپن اخیرا کوشیده است تا با حذف کلاسهای اجباری روز شنبه و افزودن بر ساعات مطالعات عمومی که شاگردان و آموزگاران میتوانند در آن علایق خاص خود را دنبال کنند انعطاف پذیری نظام آموزشی خود را ارتقا بخشد.

فرهنگ آمریکا ، مشکل گشایی ، پرسش گرایی در برابر قدرت و نو اندیشی را ارج می نهد و به آن بال و پر میدهد . انسانها را برای شکست خوردن آزاد میگذارد!! و سپس فرصتهای دوباره و سه باره در اختیار آنها قرار میدهد این فرهنگ ، مشوق انسانهای خود جوش و استثنایی است!! اینها همه عوامل پایین به بالا هستند و امریه های دولتی از خلق آن عاجزند!!."
غم بزرگ را تبدیل کنیم به کار بزرگ...

🎞 نمایش فیلم "توران خانم"
(داستان زندگی گهربار توران میرهادی )

🎬 باحضور رخشان بنی اعتماد و مجتبا میرتهماسب و پندار خُمارلو و علی میرفخرایی.

دوشنبه ۱۴ آبان ساعت ۱۶:۳۰
📽 دانشگاه علم و فرهنگ

به همت پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی
2024/09/22 14:37:30
Back to Top
HTML Embed Code: