Telegram Web Link
#زوج_درمانی

#کلاس_محرمانه

سلام وقت بخیر
من به همسرم پیشنهاد دادم میخوام در دوره محرمانه شرکت کنم مخالفت کردن و گفتن چیز پیش پا افتاده ای هست و بلد هستم توام بلندی تو اینترنت پر این چیزا هست اما من خیلی کنجکاو بودم که دراین کلاس شرکت کنم واریز کردم به حساب و لینک برام ارسال شد وقتی همسرم فهمید که ثبت نام کردم مخالفتش بیشتر از قبل شد و میگه نباید مرد به این گنده در این مورد حرف بزنه نمیدونم چکار کنم هیچ جوره هم توجیح نمیشه کاش فقط به حرف بودش خشم واعصبانیتی (و دست بلند کردن) درکار نبود.


بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی


سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی.


این موضوع که شما مطرح کردید قطعا مربوط به یک کلاس خاص نمی‌شود و این مسئله ریشه ای است .
به احتمال خیلی زیاد رابطه ی شما دچار خدشه است و شبیه این مورد در موقعیت های دیگر هم پیش آمده است که همسر شما چنین واکنشی نشان می‌دهد.

شاید سابقه ی شرکت در کلاس هایی داشتید و بعد از آن رفتارهای شما تغییر های ناگهانی به همراه کنترل گری از سمت شما ،سرزنش کردن ،تذکر دادن به همرا داشته و این یک رد عصبی منفی در ذهن همسر شما ایجاد کرده است .
پس اول ریشه یابی کنید برای این ریشه یابی حتما از یک مشاور زوج درمانگر کمک بگیرید و در جهت بهبود رابطه با گوش دادن به ویس های هنر زن بودن حتما اقدام بفرمایید .


انشاالله با عمل به این توصیه ها مشکل شما بهبود پیدا خواهد کرد .


برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.

کانال تربیتی همسران خوب

@hamsaranekhoob
#فروش_مشروبات_الکلی


سلام خانواده ای مذهبی یکی از فرزندان پسر 18ساله ای است، به پدر و مادر احترام می‌گذارد و خدمت میکند و مطیع است،خانواده متوجه شدند مشروبات الکلی میفروشد و مصرف میکند غیرمستقیم تذکر داده اند ولی اصلا به روی خودش نمیاورد و یک مورد که کمی مستقیم وارد شدند گفته ترقه میفروشم میترسند مستقیم بگویند بگوید میخوام چنین کنم و حرمت ها بشکند چه کنند.


بسم الله الرحمن الرحیم

پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی



سلام و ادب خدمت شما دوست گرامی


اگر خانواده از این موضوع اطمینان دارند حتما باید اقدامی در جهت اصلاح شرایط موجود بردارند چون می‌تواند عواقب سنگینی برای فرزند و خانواده داشته باشد.

در ابتدای امر از طریق یک دوست یا اشنای صمیمی فرزندتان که رابطه ی خوبی باهم دارند موضوع را مطرح کنید (البته مشروط به اینکه آبروی فرزندتان به خطر نیوفتد)

اگر چنین شرایطی وجود نداشت مستقیم ورود پیدا کنید ولی قبل از آن حتما از وجود یک رابطه ی خوب و گرم بین اعضای خانواده اطمینان حاصل کنید و سپس در محیط صمیمی بگویید که متوجه این موضوع شده اید .
دلیل این کار را از او جویا شوید و چرایی روی آوردن به این کار .اطمینان دهید که تمام تلاشتان را برای ارضای نیاز های او و برطرف کردن چرایی کار خواهید کرد و سپس در مسیر کنار گذاشتن این کار همواره همراه و پشتیبان خواهید بود .

در ادامه باز گو کنید که چقد به او علاقه دارید و به دلیل عشق و علاقه دوست ندارید درد سری متوجه اوباشد .

اگر تمایل داشتید برای اقدام گام به گام حتما با یک مشاور در ارتباط باشید


برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.

کانال تربیتی همسران خوب


@hamsaranekhoob
#ازدواج_مجدد

سلام خسته نباشید
بنده یک خانم ۳۲ ساله هستم و مطلقه
چند سالی میشه ک خواستگار دارم.بهم علاقه داریم. اشنایی ما مجازی نبوده.ایشونم جدا شدن و تا الان درگیر مشکلات همسرشون من جمله مهریه هستن.من خیلی مقید ب ازدواج هستم و اصلا فکر نمیکردم ک این ارتباط تا چند سال طول بکشه.و واقعا دیگه شرایطم اجازه نمیده ک منتظر ایشون بمونم.و از طرفی ما با هم صیغه محرمیت خونده بودیم بدون اذن خانواده ها بجهت شناخت بیشتر..دلیل طلاقشونم مسائل زناشویی هست و برام منطقی نیست.بنظر شما با وجود این ارتباط ایا امکان زندگی با یک فرد دیگرو دارم؟ما هیچ ارتباط نزدیکی با هم نداشتیم .خیلی عذاب وجدان دارم واصلا ارامش ندارم .خواهش میکنم بگین چکار کنم ایا باز هم منتظرشون بمونم؟ایشون هیچ حرف ثابتی بهم نمیدن و همیشه میگن از فرداشون خبر ندارن.اینم بگم ک مقید ب نماز و روزه و خدا و اهل بیت ع هستن.خواهش میکنم راهنماییم کنید.


بسم الله الرحمن الرحیم


پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی



سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی

قطعا شما در این مدت زمان آشنایی شناخت نسبتا خوبی از یکدیگر پیدا کرده اید .اگر بر اساس این شناخت این آقا را مناسب زندگی مشترک میدانید باید از ایشان درخواست کنید تا موضوع ازدواجتان را علنی کنید و اقدام کنید برای شروع یک زندگی مشترک .اما به صورت مخفی و بلا تکلیف قطعا حال خوب را تجربه نخواهید کرد.
اگر ایشان هم با توجه به شناخت شما نظر مثبت درمورد شما داشته باشند و انسان مسئولیت پذیری نیز باشند و با توجه به مهلتی که تا به امروز داشته اند دیگر مانعی برای شروع یک زندگی مشترک نخواهند داشت مگر پای مسائل دیگر درمیان باشد.
اما اگر دیدید ایشان از قبول این مسئولیت سر باز می‌زنند در ابتدا جویای دلیل باشید و برطرف کردن موانع اگر امکان دارد ولی اگر باز هم ممانعت از طرف ایشان بود میتوانید یک تصمیم جدید و مسیر جدید برای زندگی خود داشته باشید .

ولی قبل از شروع مسیر جدید و پذیرفتن خواستگار های جدید حتما با یک مشاور صحبت کنید .


برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.


کانال تربیتی همسران خوب

@hamsaranekhoob
#سوالات_جنسی_نوجوان

سلام خدمت جناب آقای پوراحمد بزرگوار

خانمی 37 ساله هستم. الحمدلله یک خانواده مذهبی هستیم.
یک فرزند پسر 12 ساله و یک دختر 7 ساله دارم.
مدتی ست پسرم سوال میکنه که بچه چطور بوجود میاد و من میفهمم که این سوال واقعا ذهنش رو درگیر کرده.
من و همسرم هر دفعه یک جوابی میدیم که گذر کنیم ولی متاسفانه قانع نمیشه.

اجرتون با آقا امام زمان🙏بفرمایید در پاسخ به این سوالش،چه جوابی بدیم؟

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر بزرگوار

قبل از جواب دادن به سوال باید نکاتی رو خدمت شما عرض کنم

🔻 زمانی که شما با سوال کودکتون مواجه می‌شوید، در گام اول باید امنیت کودک خودتون رو ایجاد کنید. یعنی اینکه فرزند هنگام طرح سوال خود با واکنش منفی از طرف شما روبرو نشود. در غیر این صورت ممکن است برای رسیدن به جواب سوال خود از دوستان و یا سایر نزدیکانش کمک بگیرد.

🔻 در گام دوم باید دانست که کودک منظورش از طرح سوال چه هست؟ گاهی کودک کنجکاوانه به دنبال پاسخ سوال است. اما گاهی هم هدف کودک از طرح سوال جواب سوال نیست بلکه آن را مقدمه‌ای قرار می‌دهد برای جلب توجه و ارتباط با والدین یا سایر افراد. برای اینکه متوجه شوید دلیل سوال کودک چیست، باید توجه کرد، اگر کودک چندین مرتبه یک سوال مشخص را دنبال می‌کند، نشان از این دارد که کودک به دنبال پاسخ سوال است. در غیر این صورت طرح سوالات گوناگون نشان از این دارد که کودک به دنبال توجه اطرافیان به او است نه رسیدن به پاسخ سوالش.

با حفظ این دو مقدمه به پاسخ سوال شما می‌پردازیم.

🔻 ابتدا باید عرض شود، جای تقدیر دارد که شما گام اول را به خوبی رعایت کرده‌اید. اینکه کودکتان به راحتی سوالش را با شما در میان می‌گذارد نشان از این مطلب دارد.

🔻 مطلب دیگر اینکه اگر کودک کنجکاو هست که به پاسخ سوال خودش برسد در این نوع از سوالات خاص کودک باید مواردی را رعایت کرد.

🔻 با طرح سوال از طرف کودک، که فرزند چگونه به دنیا می‌آید؟ شما والدین نباید نسبت به این سوال واکنشی را نشان دهید که موجب جلب توجه کودک شود مثلاً خندیدن نسبت به این سوال کودک یا مثلاً لب گزیدن.

🔻 از آنجا که کودک شما ۱۲ سال سن دارد باید بدانید کودک چه اطلاعاتی را در این زمینه کسب کرده است و برای دانستن میزان اطلاعات کودک باید از خود کودک نیز این سوال پرسیده شود که به نظر تو فرزند چگونه به دنیا می‌آید؟ در صورتی که متوجه شدید در این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارد به حداقل جواب اکتفا می‌شود و همه اطلاعات در این زمینه نباید به کودک منتقل شود برای اینکه ممکن است زمینه ی انحراف در کودک ایجاد شود. برای مثال اینگونه پاسخ می‌دهیم که خداوند متعال با ازدواج زن و مرد سلولی را در شکم مادر قرار می‌دهد و این سلول رشد می‌کند و تبدیل به نوزاد در شکم می‌شود و پس از مدتی هم در بیمارستان با عمل جراحی کودک به دنیا می‌آید.

🔻 حتما بررسی فرمایید که فرزند شما چگونه به این سوال رسیده هست. شاید در ارتباط با افراد نا مناسب یا دوستان بالاتر از سن خود قرار گرفته هست.

🔻 نکته پایانی اینکه باید دقت کنید؛ فرزند پسر شما در آستانه سن بلوغ قرار دارد و باید بررسی کنید که در کودک شما نشانه‌های بلوغ ایجاد شده است یا خیر؟ در صورت وجود نشانه‌های بلوغ باید اطلاعات مربوط به این دوره به کودک انتقال داده شود.

🔻پیشنهاد می کنیم کلاس تربیت صحیح نوجوان استاد پوراحمد را استفاده فرمایید

از خداوند متعال توفیق تربیت فرزندانی سالم و صالح و سربازانی برای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف برای شما آرزومندیم.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#زن_دوم

سلام و نور رحمت
و تشکر فراوان بابت این فرصت خوب

وقتی شوهرم درباره زن دوم حرف میزند، چه جدی که میگوید اسلام این حق را به مردها داده و چه شوخی، من باید چه عکس العملی داشته باشم؟؟؟؟

با آرزوی سلامتی و برکت وقت برای شما عزیزان🌹

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی.

طرح مسئله زن دوم توسط همسر حتی به شوخی برای خانمها خوشایند نیست. معمولا در این شرایط خانمها سریع واکنش تند نشان می‌دهند. خیلی نیاز هست زن صبورانه و با مهارت رفتار کند. البته تحمل این شرایط و با صبر رفتار کردن سخت است

🔻 در این گونه مواقع نه برخورد هیجانی و واکنش تند نشان دادن مناسب است و نه همراهی کردن خانم. لذا در این شرایط؛ حساسیت شدید نشان ندهید. در واقع نقطه ضعف دست آقا ندهید. که در مواقع شوخی و یا لجبازی بخواهد این مسئله را دست بگیرد. ناراحتیتان را با کمی سر سنگینی و یا سکوت موقت نشان دهید و با حالت چهره نشان دهید که علاقه ای به ادامه دادن این بحث ندارید و یا مثل خودش با شوخی جواب دهید. اما در فرصتی مناسب و در آرامش؛ با لحن آرام و صمیمی تذکر دهید و بگویید که مطرح کردن این مسئله باعث اضطراب من می‌شود و آرامشم گرفته می‌شود. احساس واقعیتان از این نوع ادبیات را به زبان بیاورید. و برای حفظ آرامش زندگیتان بخواهید که مراعات کنند.

🔻 در گام بعد به خودتان رجوع کنید که آیا جایی را کم گذاشته اید که باعث شده است همسر شما بحث از همسر دوم را به میان بیاورد یا خیر. اگر احساس می کنید که کم گذاشته اید در جهت جبران قدم بردارید. چون باید زندگی مشترک را حفظ کرد. و برای آرامش و محبت در زندگی تلاش کرد.

در اینجا چندین احتمال وجود دارد که شما باید ملاحظه نمایید کدام یک از مواردی که اشاره می شود مربوط به مسأله شماست

🔻 احتمال اول اینکه علت رفتار همسر شما ناشی از کم کاری و بی توجهی شما به نیازهای اساسی او بوده است.
لذا لزوم توجه به آراستگی در منزل یک اصل مهم برای یک خانم هست . استفاده از لباس های زیبا و‌ جذاب و خوشرنگ، آراستگی صورت و آرایش کردن در حضور همسر، استفاده از عطر و خوشبو بودن و بویژه در خلوت های شبانه. این آراستگی و تنوع در نوع و رنگ لباس و آرایش بیشتر باید مورد توجه قرار گیرد ( البته در حضور فرزندان بویژه اگر فرزندان بزرگتر هستند نوع لباس و آرایش نباید محرک و حساسیت برانگیز باشد و بهتر است به اتاق خواب موکول شود.) روحیه ابراز محبت کلامی و عملی، گفتار عاشقانه، تعامل و گفتگوی روزانه ی دو نفره بین من و همسرم برقرار باشد

🔻 احتمال بعد اینکه شاید همسر شما فرد گرم مزاجی هستند و نیاز به ارتباط بیشتری دارند که شما نیز باید با اطلاع از نیاز ایشان و متناسب با آن پاسخ گوی همسرتان باشید تا دچار حواشی نشوند. یکی از نیازهای اصلی مرد مسئله جنسی است و عدم پاسخ گویی درست همسر به آن سبب بروز مشکلات در زندگی و ایجاد انحراف و به حاشیه کشیده شدن آقا میشود‌‌.

🔻 احتمال دیگر اینکه مرد در صدد جبران مواردی است که مورد تحقیر واقع شده است و با این شوخی قصد تلافی کردن دارد.
لذا اقتدار مرد بودن را به همسر خود هدیه دهید.

🔻 احتمال دیگر اینکه گاهی هم ممکن است شما کمبودی برای آقا نگذاشته باشید اما آقا به واسطه فضای مجازی، یا شغل یا جمع دوستان نا مناسب و.... دچار بی تقوایی یا روحیات بد شده باشد که قطعا اینجا هم رفتار شما اثرگذار است و می‌توانید با مهارت هایی زمینه معنویت همسر را تقویت کنید. لذا افزایش روحیه معنویت در خانواده (توجه به نماز اول وقت، ارتباط با اهل بیت(ع)، معنوی کردن فضای خانه، برنامه ریزی برای شرکت در مراسمات مذهبی و حضور در مسجد و سفرهای زیارتی و...) را تقویت نمایید

چند نکته دیگر را نیز در زندگی خود رعایت نمایید:

🔻 فراهم کردن تفریحات خانوادگی بین خود و همسر و تقویت روحیه شادی و نشاط و تعامل در خانواده و پر کردن اوقات فراغت ایشان بصورت خانوادگی و سالم (برنامه ریزی جهت مسافرت های خانوادگی، رفتن به پارک، گردش، پیاده روی های دو نفره و کوهپیمایی و ...)

🔻 معاشرت با دوستان و اقوام که از نظر رفتاری و اعتقادی سالم هستند .

🔻پیشنهاد میکنیم کلاس هنر زن بودن یک و دو استاد پوراحمد را استفاده فرمایید.

🔻 در صورت عدم نتیجه‌گیری از این راهکار حتماً به اتفاق همسر خود حضورا به مراکز مشاوره معتبر که از مشاورین متخصص و متدین برخوردارند مراجعه نمایید.
به امید زندگی سراسر آرام و خوشبختی برای شما

موفق و پیروز باشید 🙏

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#اعتیاد
با سلام
خانمی هستن ۴۲ ساله، با خانواده همسر در یک ساختمان زندگی میکنند، همسر اعتیاد به شیشه و تریاک دارند و در یک طبقه جدا زندگی میکنند، خرجی نمیدن، مادرشوهر هم با منت غذاشون رو میدن.
از پسرشون میترسن، چندبار با چاقو تهدید کرده.حتی جلوی دوتا دختر کوچیک چاقو زیر گلو زنش قرار داده به زور طلاهای زن و دوتا دختراش گرفته فروخته ،
و یه مورد دیگه اینکه دختر ۵ ساله شون یکبار پیش پدربوده، از اون به بعد، به آلتش دست میزنه ، عرق میکنه و چشماشو میبنده... چیکار کنن از سرش بیفته؟

🌹🍃پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی

🌸بسم‌الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز در ابتدا جای تحسین و تمجید از شما دوست عزیز وجود دارد که دغدغه همسایگان و اطرافیان را دارید ولی این نکته را در نظر داشته باشید تا زمانی که خود افراد نخواهند تغییراتی در زندگی ایجاد کنند تغییر و معجزه ای صورت نمی‌گیرد . شما عضو دائمی آن خانواده نیستید ولی بهترین کمک این است که با مادر خانواده صحبت کنید تا با یک مشاور تلفنی امین صحبت کند تا مشکلات ریشه یابی شود سوالاتی در زمینه‌هایی مثل تربیت کودک ، رابطه ی او با همسر، از چه زمانی اعتیاد شروع شده، در برابر اشتباهات فرزند و همسر چه رفتاری نشان داده اند و... پرسیده شود ولی با این وجود شما از مادر بخواهید زمانی که بچه دست به آلت خود می‌زند از ابزار تغافل استفاده کند و حواس او را پرت کند احتمال زیاد این بچه پر از استرس و اضطراب است و باید محیط خانه محیط آرامی باشد که این کار تنها با درمان پدر و راهکارهای صبر فعال مادر صورت خواهد گرفت از مادر بخواهید فایل تربیت کودک و فایل هنر زن بودن را گوش دهد و حتما با یک مشاور صحبت کنند.
در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#بی_اعتمادی_همسر_در_مسائل_مالی

سلام استاد شبتون بخیر
من ۲۰ سالمه وهمسرم ۲۵، دوماهی میشه که عروسی کردم و در منزل همسرم هستم،کلاس هنر زن بودن رو گوش دادم،مشکلی که با همسرم دارم اینه که ایشون توی مسائل مالی به من دروغ میگن و احساس راحتی توی این مسئله با من ندارن در صورتی که من خیلی اهل مراعات کردن و ولخرجی نکردن هستم ولی ایشون با اینکه کار دولتی دارن و حقوقشون مشخصه وقتی ازشون میپرسم میگن مشخص نیست یا وقتی اصرار میکنم میگن حدودا اینقدر که کمتر از مقدار واقعی میگن،چیکار باید بکنم که این حس اعتماد بینمون بوجود بیاد و دیگه دروغ بهم نگن و تو این مسائل باهام راحت باشن؟

🌹🍃پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض می‌کنم که انشالله کمک کند:
خیلی خوشحال هستم که فایل هنر زن بودن را گوش داده‌اید و مشکل خاصی در زندگی ندارید این موضوع را در نظر داشته باشید که تنها دو ماه از زندگی مشترکتان می‌گذرد پس باید صبر فعال داشته باشید تا کم کم حس اعتماد و شناخت نسبت به شما همسرتان پیدا کند و شما با رفتارهای صحیحی که در فایل هنر زن بودن مطرح شد به زودتر رسیدن به این شناخت و اعتماد به او کمک کنید.
زیاد در مورد مسائل مالی و حقوقش سوال نکنید، بعضی از آقایان زیاد تمایلی به گفتن این مسائل ندارند و اصلا جای نگرانی نیست.
در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#رفتار_بچگانه
#نگرانی_از_آینده
سلام.من ۱۸ سالمه و ۲ ساله ازدواج کردم ، اختلاف سنی ۸ سال.همسرم خیلی آدم خوبیه ، میتونم بگم هیچ مشکلی نداره
ولی مشکلات زندگی بیشتر از سمت منه ، من همش رفتار های غیر منطقی میکنم و باعث بحث میشم.بعضی وقتا رفتار های بچگانه دارم و میترسم که چطوری من میخوام مادر فرزندام بشم.یکی از مشکلات اصلیم اینه که بدون فکر عمل میکنم،خیلی توجهم پایینه و هر دفه اشتباهم رو تکرار میکنم.خیلی دلم به شوهرم میسوزه ، خیلی اذیتش کردم😔💔 از آینده خیلی میترسم که این رفتارام درست نشه و اگه بچه داشتیم بچمون بد تربیت بشه

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکارخانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
باید به شما تبریک گفت که خودتان پیش قدم شده اید برای حل مشکل و مسئولیت خود را می پذیرید.

اما باید قبل از هرچیز از همسرتان پرسید که آیا ایشان هم با شما هم نظر هستند و همان گونه فکر میکنند که شما فکر می کنید؟یا فقط خودتان چنین حسی دارید.

مورد بعدی اینکه تا حدودی این روحیه خوب است و میتواند منجر به ایجاد تغییرات مثبت شود اما اگر این احساسات منفی راجع به خود و خودسرزنش گری ها از یک حدی بگذرد انسان را منفعل و غیرفعال و ناامید میکند و این خوب نیست.

بنابراین خواهشی که از شما دارم این است که از افکار و احساسات گذر کنید و دست به اقداماتی برای بهترشدن زندگی بزنید.

مهم ترین کاری که شما باید انجام بدهید این است که آگاهی و مهارت های خود را بالا ببرید.چه در زمینه ی همسرداری چه در زمینه ی تربیت فرزند و چه در زمینه ی توسعه ی فردی.
با خودتان قرار بگذارید که از همین امروز روزی یک ساعت برای اینکار وقت بگذارید.

دوره ها و کتابهایی که میتوانید استفاده کنید:تربیت فرزند و هنرزن بودن از استاد پوراحمدخمینی و کتابهای من دیگر ما اثر استاد عباسی ولدی.

درصورت نیاز با یک مشاور امین در ارتباط باشید و قدم قدم به سمت پخته تر شدن مد نظر خود پیش بروید.

روی معنویات خود کار کنید و ارتباط خود را با خدا تقویت کنید.

مثبت فکر کنید و نقاط قوت و نکات مثبت خود را هم ببینید.

و در رابطه با بحث فرزند آوری و تربیت فرزند هم اول از همه به خدا توکل کنید و از اهل بیت مدد بجویید.
با همسر خود در این رابطه گفتگو کنید و از شیوه های تربیت فرزند صحبت کنید.
و زمانی که این آمادگی را یافتید و هردو موافق بودید از خداوند طلب فرزند سالم و صالح کنید.
این نکته را بدانید که هرچه فاصله ی سنی پدر و مادر با فرزند کمتر باشد همه چیز بصورت بالقوه راحت تر خواهد بود.

در صورت نیاز میتوانید از خدمات مشاوره تلفنی مجموعه همسران خوب بهره مند شوید.

ان شاءالله موفق باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
#اختلال_جنسی_همسر
سلام نسرین هستم ۲۴ ساله میخواستم بدونم مردی که همش خیانت می‌کنه تو این چندتا سالی که باهاشون ازدواج کردم همش بهم خیانت کردن و تجاوز کردن بیمار جنسی هستن؟ البته چندسال دیگ ازشون ندیدم تجاوز
الان هم در حال حاضر با یه خانمی یکسال بیشتر در ارتباط هستن میخواستم بدونم کسی که بیماری جنسی داشته باشه مگ هرماه با کسی دیگ در ارتباط نیست ؟
و اینکه من این موضوع متوجه شدم به روی همسرم نیاوردم متوجه ایرادهای خودم شده بودم خودمو اصلاح کردم از لحاظ رفتاری

🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز

🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾

سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
تمامی موارد ذکر شده می تواند نشانه های اختلال جنسی باشد و یا نباشد و منوط به شرح حال گرفتن از همسر محترمتان است.

پیشنهاد می کنم به سکس تراپیست مراجعه کنید و جزئیات بیشتری را مطرح کنید تا راهنمایی مناسب تری دریافت کنید. چون مشاوره ی متنی نمیتواند پاسخگوی خوبی به این مسئله باشد.
درصورت نیاز میتوانید از مشاوران امین کانال هم بصورت تلفنی راهنمایی بگیرید.

ان شاءالله موفق باشید.

🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹

@hamsaranekhoob
#عدم_ابراز_محبت_کلامی

سلام و تشکر بابت کانال خوب تون
خانم ۳۱ ساله هستم و همسرم ۴۲ سالشه.دختر دوسال و نیم داریم و۹ ساله که ازدواج کردیم.همسرم خیلی مرد خوب و با ایمان هست.ولی مشکلی که داریم این هست که اصلا بلد نیست محبت کنه و دوست نداره که ابراز احساسات کنه و محبت کنه.از اول نامزدی این طور بودن.فکر میکردم بعد ازدواج درست میشه.ولی نشد و بدتر شد.هیچ وقت اسم منو صدا نمیزنه.مثلا وقتی بامن کار داره همین جوری حرف شو میگه.از هیچ الفاظی هم استفاده نمیکنه.چندین بار بهش گفتم که دوست دارم بهم محبت کنی و بامن حرف بزنی.پیشم بشینی.ولی میگه محبت فقط به زبان اوردن نیست.همین که هر چی میخوای و برات تهیه میکنم این یعنی زندگی رو و تورو دوست دارم.دیگه نیازی به گفتن نیست.و اینکه بعد تولد دخترمون به خاطر اینکه بهش شیر میدادم جدا میخوابیدیم.بعد از شیر گرفتن ایشون هیچ تمایلی ندارن که باهم بخوابیم

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی

الحمدلله که همسر خوب و با ایمان نصیبتان شده است. ان شاء الله در کنار هم خوشبخت و سعادتمند باشید.

در رابطه با مسئله ای که مطرح کردید اگر با تفاوت های زن و مرد آشنا باشید تا حدودی این مسائل برایتان قابل درک می‌شود. چرا که از نظر ویژگی های شخصیتی زن و مرد با هم تفاوت دارند. مردان معمولا سعی می‌کنند دوست داشتنشان را در رفتار نشان دهند اما خانمها کلامی هستند و ترجیح می‌دهند این دوست داشتن را بشنوند.

در برخی افراد؛ محیط تربیتی نیز اثر گذار هست. یعنی اگر محیط خانواده محیط عاطفی و احساسی نبوده و اینگونه ادبیات مرسوم نبوده آقا هم با این ادبیات عاطفی آشنا نشده است. و الان چه بسا از گفتن این ادبیات خجالت بکشد.

اما آنچه که لازم هست شما رعایت کنید: به جای اینکه دلسرد شوید سعی کنید خودتان با محبت کردن؛ چه کلامی و چه رفتاری مردتان را با این ادبیات آشنا کنید.
همسرتان را زیبا صدا کنید. پسوندهای مناسب در خلوت و جمع داشته باشید و استفاده کنید.
فرزندانتان را با ادبیات محبت آمیز و زیبا صدا کنید. به نحوی که همسر و فرزندانتان به مرور از شما یاد بگیرند.
از گفتن و یادآوری هم خسته نشوید. منتها با محبت و مهربانی یادآور شوید.

مجموعه هنر زن بودن را از کانال تهیه و گوش کنید.
موفق و موید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#افسردگی

سلام وقت بخیر
دختر 20 ساله هستم خیلی پرانرژی و شاد بودم و اهل معاشرت با دیگران..
اما مدتیه فقط میخام خودم باشم تنها، دوست ندارم جایی برم از ادمایی اطرافم فراری هستم و احساس غم دارم همیشه
با توجه به اینکه خودمم روانشناسی میخونم احساس میکنم افسردگی گرفتم ازتون میخام راهنماییم کنید چیکار کنم از این مشکل رها بشم خیلی در عذابم 🥺 تشکر🙏

🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸

عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر بزرگوار

اینکه برای بهبود حالتان قدم برداشتید قابل تحسین هست.
تشخیص افسردگی نیازمند بررسی عوامل مختلفی هست و نیاز هست شرح حال کاملی از شما داشت. در صورت امکان به صورت تلفنی با یکی از مشاوران امین ارتباط بگیرید تا دقیق تر این مسئله بررسی شود.

رعایت نکات زیر ان شاء الله بتواند کمک به بهبود شرایط روحی و جسمی شما کند:

1. اصلاح مزاج نزد یک حکیم طب سنتی داشته باشید. چه بسا غلبه یک مزاج؛ بدن شما را دچار رخوت و سستی و... کرده است. که در روحیه نیز اثرگذار هست.

2. یک آزمایش چکاب انجام دهید. تا اگر بدنتان کمبود ویتامینی دارد تامین شود.

3. زندگیتان را هدفمند کنید. و روزانه به اهدافتان فکر کنید. و حتی تصویر سازی کنید. و به این طریق در خود ایجاد انگیزه کنید.

4. با افراد مثبت بین و با انگیزه تعامل بیشتری داشته باشید.

5. هر شب برای فردای خود برنامه ریزی داشته باشید ولو که درصد کمی را انجام دهید. اما با نوشتن نظم فکری خوبی به کارهایتان می‌دهید.

6. ورزش را حتما در برنامه خود داشته باشید.

7. خودتان را با نماز اول وقت و قرآن مانوس کنید. نشاط معنویتان را تقویت کنید کارهایی از قبیل دائم الوضو بودن. غسل صبر؛ دود کردن عود و اسپند و...

8. در طول روز دقایقی در معرض نور آفتاب باشید. تامین ویتامین دی بدن کمک به سلامت روحی شما میکند.

موفق و موید باشید. 🌺

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#فعالیت_در_حوزه_فارکس

سلام من دوسال ونیم میشه که عقد کردم ویک ماهه رفتم خونم همسر بنده وقتی اومدن خواستگاری گفتن طرح دامپزشکی هستن من ازاونجایی که پسر بااخلاق وباایمانی بودند قبول کردم الان مدتی شده همسرم درحوزه فارکس کار میکنند ومن واقعا عذاب وجدان دارم نمیخام پول حرومی وارد زندگیم شه باهمسرم هم که صحبت میکنم میگن نه من میدونم حروم نیست من بابت این موضوع خیلی نگرانم امسال هم طرحشون تموم میشه همش ازین میترسم که همسرم فقط درحوزه فارکس کارکنند ودنبال کاردیگه ای نروندمن مقلد حضرت ایت ا...خامنه ای هستم همسرم مرجع تقلید ندارند لطفا راهنماییم کنید باید چیکارکنم همیشه افسوس میخورم چراتوجلسه خواستگاری نگفت به من که تواین حوزه هم فعالیت میکنن همش خودمو گناه کارمیدونم وامید به زندگی ندارم وبه طلاق فکرمیکنم.

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

⬅️در عرصه ی زندگی مشترک زن و مرد میتوانند اثرات زیادی بر هم داشته باشند و در هر مرحله ای از زندگی باعث بهتر شدن و یا بدتر شدن یکدیگر بشوند.
←لذا به هیچ وجه در رابطه با شوهر خود ناامید نشوید و فکر نکنید که قابل اصلاح نیستند.
⬅️زمینه بروز چنین اعتقاداتی که شناسایی کنید و سعی کنید به همسرتون کمک‌کنید تا این زمینه ها را محدود کنند مثل دوستان نااهل،کانال های نامناسب در فضای مجازی و ... و با موارد درست تر جایگزین کنند.
⬅️اگر میدانیدفامیل یا دوستی روی ایشان و شریک شدن در این کار روی ایشان تاثیر منفی دارد ،با خلاقیت رابطه همسرتان را با ایشان کم کنید .
←همچنین تا جای ممکن سعی کنید با اقوام و دوستان که مومن و متدین اند رفت و آمد داشته باشید و به عنوان دوستان خانوادگیتون انتخاب کنید.
←معنویت و روحیه تلاش و امید را در خانه زنده کنید .
به عنوان مثال :هیات رفتن ،یک سفر زیارتی ،دیدار با دوستان و اقوام مذهبی را در برنامه خانواده خود قرار دهید .

⬅️در این شرایط سعی کنید از تذکرات مستقیم و اعتراض ، پرهیز کنید چرا که زمینه لجبازی و اثر معکوس را فراهم میکنید.

✔️جهت اطمینان ، در رابطه با مسئله‌ی مذکور ( حوزه فارکس) ، حکم و شرایط آن را از دفتر مرجع تقلیدتان پیگیر و جویا شوید.

⬅️مدتی که بدون هیچ حساسیتی و با صبر فعال، موارد فوق را رعایت کردید؛ در فضایی آرام و با لحنی زیبا به بیان منطقی خواسته خود بپردازید و انتظارات و احساس خود را نسبت به کار ایشان بدون هیچ توبیخ و سرزنشی و با حفظ احترام و اقتدار همسر خود بیان کنید و یا در قالب نامه،خواسته خود را بنویسید.

✔️در صورت نیاز ، با مشاورین‌امین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.

✔️پیشنهادمی‌کنم،مجموعه‌صوتی‌ یا کتابِ «هنرِ زن بودن» برای‌ِخودتان و«هنرِ مرد بودن» را برایِ‌همسرتان،حتماً از کانال تهیه و گوش بفرمایید.

🌷ان‌شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_نامحرم
#روابط_دختر_پسر
#استفاده_از_گوشی

سلام استاد
دخترم ۱۴ ساله هست و متاسفانه دو سالی میشه گوشی جداگانه دارد از همون ماه‌های اول برای گوشیش رمز گذاشت من هر کاری کردم نتونستم قانع کنم رمز نزارد
چند روز پیش گوشی روشن توی دستش خوابش برده بود و من یک لحظه متوجه شدم در تلگرام با ی پسری چت میکنه . ما خانواده‌ی مذهبی هستیم و دخترام خیلی حجاب رو دوست ندارند و پرخاشگر هستند فعلا در این مورد چیزی بهش نگفتم الان نمیدونم چطوری با دخترم برخورد کنم که متوجه اشتباهش بشه
خواهش میکنم راهنماییم کنید خیلی نگرانشم🙏😔

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

☑️نوجوانی، یکی از حساس و بحرانی‌ترین دوره‌های زندگی انسان است، چرا که هویت‌یابی در این سن شروع می‌شود و با تغییرات هورمونی و فرآیندهای رشد، نوجوان دچار مشکلاتی با خانواده ، دوستان و جامعه می‌شود. دوره نوجوانی ، برای خانواده‌ها نگران کننده است و با توجه به وضعیت فعلی نوجوانان ممکن است به دلایل مختلف ، دچار ارتباط‌های عاطفی با جنس مخالف شوند و مسئله‌ی مهم در این زمینه نحوه‌ی برخورد خانواده با نوجوان است که گاهی خانواده‌ها با برخورد نامناسب در این زمینه ،کار را خرابتر می‌کنند و راه را برای به خطا رفتن نوجوان باز خواهند کرد.

🔶برخی از دلایل بروز این مشکلات و روابط ناسالم و نادرست :

⬅️عدم برقراری ارتباط صمیمی و محبت آمیز والدین با فرزند از ابتدای کودکی تا بزرگسالی و در نتیجه دوری فرزند از خانواده در سنین نوجوانی و لجبازی و انتقام جویی از والدین و پیش گرفتن رویه مخالف آنها.

⬅️وجود تنش و نا آرامی در فضای خانواده و بین والدین، در نتیجه والدین به عنوان الگوی مناسب برای فرزندشان شناخته نمی‌شوند و فرزند از خانواده دور می‌شود.

⬅️سبک فرزندپروری نامناسب والدین که یا سختگیرانه است یا آسانگیر ، که هردو آسیب‌زاست.

⬅️امر و نهی افراطی والدین و برانگیختن حس لجبازی به جای تعامل دوستانه و محترمانه و صمیمانه با فرزند.

⬅️فضاهای باز رسانه‌ای و مجازی ( اینترنت، ماهواره، فیلم و سریال‌ها ، با مضمون عشق و عاشقی و...)

⬅️کمرنگ‌شدن اخلاق و معنویت در خانواده‌ها

⬅️عادی شدن این رفتارها در خانواده ها و شوخی‌های نامناسب در این زمینه .

⬅️عدم شناخت کافی و لازم نوجوان، در مورد احکام دینی و فلسفه‌ی انجام آن( نماز، روزه، حجاب، حدود ارتباط با محرم و نامحرم و ...)که لازم است این شناخت از کودکی شکل بگیرد و بتدریج کامل شود.

⬅️استقلال طلبی نوجوان و در نتیجه مخالفت با والدین.

⬅️دوستی با دوستان بد و تأثیرپذیری از آن‌ها

🔴روابط دختر و پسر، دارای آفت‌ها و آسیب‌های روانی و اجتماعی جبران ناپذیری است که برخی از این آسیب‌ها عبارتند از: ↓

♦️سرکوب شدن استعدادها،افت تحصیلی 
،بدبینی،اضطراب، تشویش و احساس نگرانی،احساس گناه،محرومیت از ازدواج پاک، انحراف اخلاقی، خیانت به همسر آینده و...


راهـکـارهـا ⬇️👇⬇️
راهـکـارهـا :

✔️باتوجه به اهمیت مسائل تربیتی و اخلاقی در فرزندان ، شما باید نسبت به ویژگی‌های دوران‌ نوجوانی (ویژگی‌های رشدی ،احساسات، عواطف، نیازهاو...)اطلاعات کافی داشته باشید،تا بتوانید متناسب با آن با فرزندتان برخورد کنید.

✔️وظیفه‌ی شماست که باهنر مادرانه و ارتباط صمیمی و دوستانه، دخترتان را نسبت به این مسأله و آسیب‌های جدی اینگونه روابط، آگاه کنید.

⬅️رابطه بین خود و فرزندتان را بررسی کنید.
اگر رابطه شما با دخترتان،رابطه‌ی‌ عاطفی، دوستانه،صمیمی و جذاب نباشد، و او نتواند کنار شما و در فضای حقیقی خانه ، احساس آرامش داشته باشد و احساسات و نیازهای او (عاطفی و...) به درستی پاسخ داده نشود، به سمت ارتباط با دیگران ،دوستان و فضای بیرون از خانه یا فضای مجازی رو می‌آورد، که اگر مدیریت و کنترل نشود، آسیب‌زا خواهد بود.

✔️در شرایط فعلی مهمترین اقدام شما باید جذب فرزندتان در خانواده و جلوگیری از جذب شدن به افراد و محیط‌های ناسالم باشد.

✔️در کنارِ ایجادِ فضای امن و آرام در خانه، خود شما و همسرتان، بهترین الگو در برقراری ارتباطات،بهترین دوست و بهترین همراه و شنونده برای فرزندتان باشید، ارتباطتان را بیش از پیش با او تقویت کنید و پاسخگوی عواطف،احساسات و نیازهای او به شکل صحیح باشید.

✔️وظیفه والدین ارتباط گرم و صمیمانه و در عین حال حفظ حریم لازم با فرزندان است،فرزندتان باید بتواند دغدغه‌های خود را با والدین مطرح کند.

✔️شما به عنوان والدین، باید صحبت‌های فرزندتان را بشنوید، درک کنید و با او همدلی کنید بدون اینکه راهکار تند و بدون فکر، ارائه بدهید.

✔️کارآگاه بازی نکنید، وسایل فرزندتان را چک نکنید و به حریم شخصی او احترام بگذارید. فضا را برای فرزندتان باز بگذارید تا بدون قضاوت در آغوش امن شما حرف بزند، گریه کند و از احساساتش بگوید.

✔️تنبیه،تهدید،طرد کردن هم ممنوع، چون این احساس طردشدگی، باعث می‌شود، رابطه‌اش نه تنها با طرف مقابل ،قطع نشود،بلکه بیشتر شود.

✔️شما باید شرایط و احساسات او را درک کنید و سعه صدر داشته باشید، تا با هوشیاری و گفت و گوی منطقی با او ، برای حل مشکل پیش آمده اقدام کنید.

✓ شما و مخصوصاً همسرتان اوقاتی را برای بودن با دخترتان، بیرون رفتن و... در نظر بگیرید(تفریح،خریدرفتن و...)

✔️با فرزندتان به سبک مقتدرانه و مهربانانه برخورد کنید، یعنی در عین اینکه نسبت به او محبت و حمایت کافی را دارید،اقتدار و قاطعیت را نیز در حد متعادل رعایت کنید.

←تعادل بین کنترل،آزادی و محبت را رعایت کنید، ولی در‌نهایت کنترل را زیر سایه محبت و مهربانی اعمال کنید.

✔️حدود شرعی در مورد محرم و نامحرم و حلال و حرام را به او آموزش دهید.

✔️گفت‌وگو در رابطه با مسائل دینی و اعتقادی فرزندتان، در فضایی آرام و همراه با پذیرش ، درک ، همدلی و شنیدن صحبت‌های او بدون قضاوت ، تنش و درگیری. مراقبت بر نماز و اعتقادات ایشان .

✔️در انتخاب دوستانِ فرزندتان دقت کافی را داشته باشید و مراقبِ الگوگیری‌های فرزندتان از دوستان و...باشید.

✔️به فرزندتان،الگو‌های مناسب برای برقراری ارتباط و دوستیابی و رفتار اجتماعی ارائه بدهید. که البته بهترین الگو خود شما هستید(مثلاً در نحوه ارتباطتان و گفت‌وگو با دیگران هر طور عمل کنید ، فرزندتان هم ممکن است همانگونه عمل کند.)

✔️با دوستان و همسالان مورد تأیید و اعتماد که به لحاظ اخلاقی و تربیتی، روحیات و... ، احساسِ‌نزدیکی و شباهت بیشتری به هم دارند، ارتباط برقرار کنید،آنها را به منزل دعوت کنید تا با هم بیشتر ارتباط بگیرند، حرف بزنند، درس بخوانندو...، شما هم رفتارهای فرزندتان را زیر نظر بگیرید و نقاط مثبت و نقاط ضعف او را بررسی کنید و بعد به مرور نقاط مثبت را تقویت و نقاط ضعف را برطرف کنید.

✔️ایشان را در کلاسهای آموزشی و مهارتی متناسب با جنسیت و سنش، ثبت نام کنید، تا علاوه بر کسب مهارت، در موقعیتِ ارتباط با دیگران قرار بگیرد و به مرور اجتماعی‌تر هم شود.حتماً او را در این کار،همراهی کنید.

✔️نسبت به رفتار فرزندتان با مهربانی و احترام به شخصیت او و به دور از هر گونه توهین، نظارت داشته باشید.

💠 در رابطه با #فضای_مجازی ، #استفاده_از_تبلت_یا_گوشی ، قبلاً هم پاسخ داده شده ، که می‌توانید با سرچ هشتگ‌های مذکور در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.

⬅️ممکن است فرزندتان بنا به دلایلی، به شما اعتماد نکند و نتواند باشما راحت باشد،✓بنابراین، او را به یک مشاور یا فردی معتقد و معتمد که فرزندتان هم به او علاقه و اعتماد دارد معرفی کنید، تا مسائل را از زبان ایشان که از نظر او بی‌طرف است بشنود و بهتر مسائل را تحلیل کند.

🌷ان‌شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#مصرف_مواد
#اعتیاد

سلام وقتتون بخیر و خدا قوت

بنده حدود دو ماه است که عقد کرده‌ام حدود دو هفته پیش داشتم لباس‌های همسرم را مرتب می‌کردم در جیب شلوار ایشون یک مشمای کوچک که در آن گیاهی پیدا کردم که متوجه شدم گیاه ناس می‌باشد

و چند سری بعد داخل جیب ایشون دیگه اون گیاه نبود ولی یه پاکت دیدم که روی آن به انگلیسی نوشته بود فیلتر؛ اول فکر کردم برای کفش هست ولی موادتشکیل دهندشو دیدم نوشته بود تنباکو و لیمو(و به زبان انگليسي نوشته خوشبو و معطر)


الان چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید
هنوز به همسرم چیزی نگفتم

به نظر شما اگر بخوام با همسرم درمیون بزارم چه جوری به ایشون بگم؟؟؟

🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
در ابتدای امر شما باید بدانید که با گفتن این موضوع به همسرتان نه تنها مشکل حل نمی شود بلکه یا فقط مخفی کاری همسرتان بیشتر می شود و یا قبح این خطا ریخته می شود و در حضور شما این خطا تکرار می شود.

این مشکل باید ریشه یابی شود تا بتوان آن را حل نمود:
✔️آیا گرایش همسر شما به مواد مخدر بخاطر شرایط اقتصادی است؟
✔️آیا بخاطر دوستان و اطرافیان نامناسب است؟
✔️آیا بخاطر مشکلات عاطفی و روحی در زندگی با شما است؟
✔️آیا بخاطر مشکلات فردی مانند عدم اعتماد به نفس و یا ناتوانی در حل مشکلات و...است؟

🔸شرایط ایشان را درک کنید و از هرگونه سرزنش،غرزدن،تحقیر،بی احترامی جلوگیری کنید.

🔸گاهی بصورت غیرمستقیم در مورد افرادی که به جای حل مشکل به مواد مخدر رو می آورند و یک معضل دیگر را به مشکلات قبلی اضافه می کنند نظر دهید و بحث را طوری هدایت کنید که ایشان هم در این زمینه نظرشان را بگویند در نهایت از درایت و اهل فکر بودن همسر خود و اینکه ایشان به اندازه‌ای منطقی با قضایا برخورد می کنند که چنین کاری ازشون سر نمی زنه اظهار خشنودی و خرسندی کرده و خدارا بابت این قضیه شکر کنید طوریکه همسرتان ناظر تمام این صحنه‌ها باشند
در واقع القای اعتماد کنید.

🔸تمام وظایف همسرانه ی خود را در قبال همسرتان انجام دهید و تحت تاثیر این اتفاق قرار نگیرید.

🪶به شما پیشنهاد می شود صوت های هنر زن بودن استاد پوراحمد را تهیه کرده و گوش دهید.

ان‌شاءالله مسیر زندگیتان مملو از عطر الهی باشد.
موفق و مؤید باشید. 🌺

کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#اختلالات_یادگیری
با سلام ممنون بابت پاسخ گوییتون
خانمی ۳۵ ساله هستم دختری دارم میره کلاس ششم ..دخترم خیلی تلاش میکنه و مراکز اختلالات یادگیری هم چندبار بردم خیلی هزینه کردم ..اصلا روخونیش خوب نیس و درساشو خودش تنها بخونه یاد نمیگیره من باید سوال دربیارم و جوابشو بگم تا یه کمی یاد بگیره.. من بابت درس خیلی دعواش میکنم..وخیلی نا امید و خسته شدیم ..بگید چیکار کنم تا بتونه پیشرفت کنه
🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
ای کاش سوالتان را دقیق تر مطرح می فرمودید که تشخیصی اختلال یادگیری توسط چه کسی بوده؟چه نوع اختلالی برای ایشان تشخیص داده شده؟تنها در زمینه ی روخوانی دچار مشکل است؟ از چه زمانی متوجه این مشکل شدید؟ رفتار شما در برخورد با این موقعیت چگونه بوده است؟
و ... .
برای بررسی دقیق تر موضوع دخترتان باید تک تک سوالات بررسی شود تا بتوان پاسخ دقیق و درست تری داد.
نکته ی بسیار مهمی که در حال حاضر وجود دارد و حتی مانع رشد فرزندتان می شود شما هستید.
این نگرانی و دلسوزی شما را درک می کنم ولی در حال حاضر این نگرانی ها تنها آسیب زا هست، در این چند سالی که به فرزندتان به قول خودتان کمک کردید چه آسیب های روحی دیده است؟چقدر عزت نفس اش خدشه دار شده است و چقدر احساس درماندگی و بی عرضگی به او دست داده است؟
✔️مادر عزیز بهتر است شما رابطه تان را با فرزندتان بهبود بخشید که مهم ترین و با ارزش ترین چیزی است که به فرزندتان می دهید.
✔️تلاش های او را ببینید نه نتیجه ی کارها را و آن تلاش ها را تشویق کنید.
✔️مدتی بیخیال درس او شوید و به خودش واگذار کنید حتی اگر ناموفق هم بود ایشان را سرزنش نکنید بلکه به او فرصت خطا و اشتباه بدهید تا رشد کند.
✔️نگاه خود را تغییر دهید،چرا پیشرفت را در درس خواندن می بینید
آیا همه ی کسانی که درس خوانده اند خوشبخت و خوشحال هستند.
بلکه استعداد های دیگر او را کشف کنید و به او پر و بال برای رشد بدهید.
✔️ویژگی های مثبت فرزندتان را ببینید و آن ها را تشویق کنید.

ان‌شاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺

کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#طلاق
#دیدن_فیلم_نامناسب

وای دارم میمیرم از دست شوهرم... ان شاالله بمیرم راحت بشم از دستش...

رفتم دیدم تو گوشیش فیلم سکسی گروپ میبینه... کاش بمیرم...
شوهرم هر روز از من توقع داره من نمیتونم نه اینکه مریض باشم نه اون توقع خیلی داره... خیلی پست فطرته
طلاق می‌خوام بگیرم از کجا باید شروع کنم

🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
کاملا ناراحتی و احساس ناامیدی در پیام شما مشهود است و این ناراحتی کاملا طبیعی می باشد.
از اینکه چنین شرایطی را سپری می کنید متاثر شدم.
و اما چند نکته خدمت شما عرض می کنم:
🔸این اتفاق ناخوشایند چیزی نیست که بابت آن زندگی مشترک خود را بهم بزنید و وارد سختی های بیشتری شوید.
🔸ای کاش بیشتر راجع به خودتان و زندگی تان توضیح می دادید که رابطه ی شما با همسرتان چگونه است؟
ایشان چه انتظاراتی از شما دارد؟در این اتفاق چقدر شما مقصر بودید؟
چند فرزند دارید؟آیا گفتگوی محبت آمیز روزانه بین شما و همسرتان وجود دارد؟شرایط اقتصادی شما چگونه است؟آیا شاغل هستید؟
و... .
توصیه ی بنده برای شما این است که برای بررسی دقیق‌تر بهتر است از مشاوران امین مجموعه کمک بگیرید.

🔸بدانید فقط میل جنسی باعث کشیده شدن همسران به این سمت نمی شود،بلکه گاهی عدم توجه به نیازهای عاطفی تاثیر بیشتری دارد.

🔸مشکلات زندگی مشترک از ضعف طرفین در ارتباط سرچشمه می‌گیرد.

🔸مشکل ما در زندگی این است که مهارت‌های زندگی مشترک را به ما یاد نداده‌اند و خودمان نیز دنبال یادگیری نبوده‌ایم.

🔸برای کسب مهارت ،تعصبات قبلی را باید کنار گذاشت. مثلاً به خانم ‌گفته می‌شود ؛ خانم ‌به همسرت محبت کن. به دلیل تعصبات قبلی‌اش می‌گوید: «اگر محبت کند من هم محبت میکنم‌.» در صورتی‌که این‌غلط است. و محبت است که محبت می‌آورد.(شما محبت کنید ، همسرتان هم یاد می‌گیرد محبت کند.)

🔸برای رسیدن به مهارت باید حرف گوش کن و عمل‌گرا بود.

🔸برای اصلاح رابطه­‌ی خود تلاش کنید و هرآنچه برای بهبود زندگی مشترک‌تان لازم است، از خود دریغ نکنید.
🔸در مواجهه با مشکلات، جا نزنید؛ وقتی با مشکلات روبه‌رو می‌شوید، درجهت حل آن‌ها تلاش کنید.
🔸دنبال مقصر نگردید و از سرزنش یکدیگر پرهیز کنید.

🔸نگاه منفی و ناامیدی نسبت به زندگی و همسر را تغییر بدهید و دنبال نقاط قوت و مثبت زندگی ، خود و همسرتان باشید و آن‌ها را تقویت کنید.
🔸جدایی، حتی حرف از طلاق ، جلوی‌فرزندان ، آسیب‌های جدی و گاهی جبران ناپذیر برای فرزندان دارد.
فرزندان نیاز به آرامشی دارند که شما والدین محترم، مسئولِ حفظ و صیانت از آن هستید.

🔸برای حل مشکلات زندگی صبور باشید و با توکل بر خدا و توسل به اهل‌بیت (علیهم السلام) حرکت نمایید،

🔸در هرصورت بدانید هر قدمی که برای اصلاح و حفظ زندگی برمی‌دارید در پیشگاه خداوند، اجر فراوان دارد. از خدا مدد بخواهید که در این زمینه یاریتان دهد. و بدانید که بعد از هر سختی آسانی هست.

✔️پیشنهادمی‌کنم،مجموعه‌صوتی‌ یا کتابِ «هنرِ زن بودن» برای‌ِخودتان و«هنرِ مرد بودن» را برایِ‌همسرتان،از کانال تهیه بفرمایید.
ان‌شاءالله زندگی تان سرشار از یاد خدا و آرامش باشد.
موفق و مؤید باشید.🌺

کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#حساسیت_کودک
#توجه_به_جزئیات

سلام وقتتون بخیر
دخترم ۲ سال و سه ماهشه‌ و خیلی حساس شده نسبت به روسری یا چادر گذاشتن یا بستن موهاش و اگه یکم جابه جا بشه رو سرش اعصابش بهم میریزه‌ و کلا درش میاره میندازه‌ اونور‌ ، میخواستم بدونم ممکنه وسواس فکری گرفته باشه؟؟ چیکار باید بکنم؟؟

🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
سوال شما مادر عزیز کامل نیست در ابتدا اگر فرزند شما دو ساله هست و شما این گونه به ایشان سخت گیری می کنید نسبت به مدل مو و پوشش که باید یک تغییر رویه در رفتارهای خود دهید ولی اگر فرزند شما ۹ ساله است باید موارد بیشتری را بررسی نمود مثلاً:
🔸رفتار شما در خانه با او چگونه است؟رابطه ی شما و پدرش با او چگونه است؟
🔸فرزند شما خواهر و برادر دارد یا خیر؟
🔸قانون ها در خانه ی شما به چه صورت است؟ چه میزان سختگیری در رفتار و حتی لحن شما با ایشان وجود دارد؟
🔸آیا رفتارهای مشابه دیگری دارد؟
🔸شرایط در مدرسه چگونه است؟در ارتباط با دوستان چگونه است؟
و....
مادر عزیز این نکته را درنظر داشته باشید رفتار بچه ها انعکاسی از رفتارهای ماست و بدانید که با یک رفتار نمی توان چنین بیماری را به فرزند نسبت داد و برای بررسی دقیق تر نیاز به نظر روانشناس امین می باشد.
ان‌شاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺

کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#قانونمندی_زیر_۷_سال
سلام خدا قوت
دختر من تقریباً ۷ سالش هست انشاءالله مهرماه می‌ره اول دبستان و تک فرزنده،امروز مربی یه کلاسی که می‌ره میگفتن جایی که بتونه قانون رو رعایت نکنه این کارو میکنه،مثلا تاپ سوار شده بوده و نوبتی بوده دیده کسی حواسش نیست دوبار سوار شده،و مربیش می‌گفت من بارها این رفتارو دیدم،میخواستم بدونم این علامت رفتاری بدی هست؟چون دخترم تو خونه معمولا قانون رو رعایت می‌کنه و چونه خیلی کم میزنه که بخواد تغییر بده

🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇

🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸

سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
در خصوص مسئله ایی که مطرح نمودید یک قانون کلی وجود دارد فرزندان زیر ۷سال در دوران سیادت خود هستند پس وجود قانون های سخت و پیچیده برای کودک آسیب زا هست،برای کودک زیر ۷سال تقریبا هیچ قانونی وجود ندارد مگر در جایی که به خود یا دیگران آسیب جدی وارد کند.
پس اینکه فرزندتان به قوانین دست و پاگیری پایبند باشد دلیل درستی نیست،و اگر فضای خانه و یا کلاسی که می رود چنین است بهتر است این فضا را تعدیل و یا تغییر دهید.
بعد از ۷سال فرزند شما آرام آرام آماده ی پذیرش قانون و قانونمندی می شود نه به صورت دفعی و ناگهانی
تا حدود ۹تا۱۰سالگی کودک می تواند آرام آرام نیاز به قانون و قانونمندی را درک می کند.
این نکته را باید بدانید برای وضع قوانین در خانه حتما باید با مشورت فرزندتان این قوانین را وضع و اجرا کنید.
ان‌شاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.
موفق و مؤید باشید. 🌺

کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_همسر
#تمایل_همسر_به_مصرف_الکل

سلام وقت بخیر
همسرم علاقه ب مشروب دارع ولی من مخالفم نمیزارم بخوره چیکار کنم ک کلا منصرف شه
هی میگ بزار بخورم میترسم بدون رضایت من بره بخوره و پنهان کنه

پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان

♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خواهر عزیز
سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که شما دقیقا برای ممانعت از این تمایل چه رفتاری داشته اید؟ همسر شما چگونه با این ممانعت شما برخورد کرده اند؟ کیفیت رابطه شما و همسرتان در سایر موارد چگونه است؟
پاسخ به این سوالات منجر به پیدا کردن راهکار مناسب تری می شود ولی عجالتا توصیه می کنم به هیچ عنوان حالت مچ گیری نداشته باشيد چرا که دقیقا همان چیزی که از آن واهمه دارید ناخودآگاه رخ خواهد داد.
ابتدا علت تمایل ایشان به مصرف را پیدا کنید و آن را رفع کنید. حتما سعی کنید معنویت خانواده را افزایش دهید، زمینه رفت و آمد با خانواده ها و افراد مثبت را فراهم آورید، و نهایتا توصیه می کنم حتما از مشاوره مشاوران امین کانال استفاده کنید.

موفق باشید 💐

♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️

@hamsaranekhoob
2024/06/29 13:41:44
Back to Top
HTML Embed Code: