Telegram Web Link
سالروز رحلت پیامبر رحمت حضرت محمد (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) تسلیت باد.

کانال رسمی انجمن علمی مهندسی‌فضای‌سبزدانشگاه فردوسی مشهد
@FUMlandscape
سبک مدیترانه ای : این سبک شادترین و جسورانه ترین سبک برای طراحی است. در این سبک تلفیق رنگ ها و بافت ها حرف اول را می زند. چیزی که در این سبک طراحی دکوراسیون بیشتر به چشم می خورد استفاده از رنگ های خالص است. اگر قرار است از رنگ زرد استفاد شود، این رنگ دقیقا خورشید را مهمان فضاهای داخلی خانه شما می کند. آبی ها نیز به همین شکل، رنگ های آبی که در این سبک استفاده می شوند شما دقیقا یاد دریا می اندازد. دکوراسیون فضاهای بیرونی که به این سبک طراحی شده اند، شما را به عمق آرامش می رسانند. با چیدانه همراه باشید تا با هم شاهد معجزه سبک مدیترانه ای در طراحی دکوراسیون منزل باشیم.

طراحی ورودی به سبک دکوراسیون داخلی

طاق های زیبا و جذاب نماد سبک مدیترانه ای هستند برای این که ورودی زیبا به سبک مدیترانه ای داشته باشید باید از در چوبی طاقی شکل که با گیاهان رونده سبز رنگ تزیین شده اند استفاده کنید برای این که به جذابیت فضای تان اضافه کنید از چند گلدان با گل های قرمز استفاده کنید. استفاده از سنگ های مرمر را برای کفپوش ها فراموش نکنید.

طراحی اتاق نشیمن به سبک مدیترانه ای

اتاق های نشیمن زیبا و جذاب که به سبک مدیترانه ای طراحی می شوند جزو شادترین فضاها هستند به واسطه رنگ های زیادی که در آن استفاده می شود. ترکیب رنگ های شاد مثل ترکیب رنگ آبی و نارنجی و سبز باعث می شود تا حس و حال اتاق برای شما تداعی کننده حس دریا باشد. سبک مدیترانه ای طبیعت زیبای ساحلی را مهمان فضاهای داخلی و دکوراسیون منزل شما می کند.

طراحی اتاق غذاخوری به سبک مدیترانه ای

در سبک مدیترانه ای هم نشینی رنگ ها و بافت در طراحی دکوراسیون داخلی بسیار مهم است. اگر بنا به سلیقه خودتان می خواهید از رنگ های کرم و قهوه ای برای طراحی دکوراسیون داخلی منزل استفاده کنید. اضافه کردن رنگ و بافت ها را می توانید به فرش ها بسپارید. مخصوصا فرش هایی که از رنگ های قرمز و آبی در آن ها استفاده شده است. آن ها به فضای شما جان می بخشند.
@FUMlandscape
#امام_رضا (ع)
زائری بارانی‌ام آقا بدادم میرسی؟
بی‌پناهم، خسته‌ام،تنهابدادم میرسی؟
گر چه آهونیستم اماپراز دلتنگی‌ام
ضامن چشمان آهوهابه دادم میرسی؟
السلام علیک یا علی‌ابن موسی الرضا(ع).
#آثار_معماران

پل طبیعت

این پل زیبا در پارک آب و آتش توسط معمار جوان زن ایرانی ،‌ لیلا عراقیان طراحی شده است و در حال حاضر بزرگترین پل عابر پیاده در کشور به طول ۲۷۰ متر است. این پل ، پارک آب و آتش و پارک طالقانی را در بزرگراهی شلوغ به هم متصل می کند.

پل طبیعت با سه ستون در سه طبقه و طراحی بی نظیر و چشم‌نواز، اولین پل صرفا پیاده‌رو در ایران محسوب می‌شود که بوستان آب و آتش را به پارک جنگلی طالقانی متصل می‌کند.

این پل در محل تلاقی بزرگراه‌های مدرس، حقانی، همت و رسالت قرار گرفته است و مکانی خوب برای ورزش‌های صبحگاهی، پیاده‌روی و حتی استراحت و تفریح است.

نکته دیگر در طراحی این پل این است که به گفته طراح جوان آن، از پل‌های تاریخی همچون پل خواجو اصفهان در طراحی آن الهام گرفته شده است و تلفیقی از معماری مدرن جهانی و معماری سنتی ایرانی است.

نکته دیگر اینکه این پل جزو پنج انتخاب برتر 300 معمار برجسته جهان در مسابقه معتبر معماری شهری "جوایز معماری (A+ (architizer awards" در سال 2015 که مقر آن در نیویورک است، انتخاب شد.
@FUMlandscape
از زبان طراح

در مورد این پروژه پنج فکر اساسی وجود داشت؛ اولین ایده این بود که این پل قرار نیست فقط مکانی برای وصل‌کردن دو نقطه به هم باشد، بلکه قرار است ادامه دو پارک و فضایی برای ماندن باشد.

نکته دوم این بود که بیاییم به‌جای اینکه دو نقطه را در دو پارک به هم وصل کنیم، طوری طراحی کنیم که در هر دو طرف پخش شود و به همه نقاط کلیدی دو پارک هم متصل شود. این ایده تا حدی اتفاق افتاد. در درجه سوم، می‌خواستیم نقاطی با کمترین درخت را پیدا کنیم و ستون‌ها را آنجا کار بگذاریم. در طرح اولیه هم بنا بر این بود که فرم به شکل درخت باشد، البته تصور این نبود که یک ستون درختی داشته باشیم. تک‌ستون‌های پراکنده‌ای مدنظر بود. خود بدنه خرپا هم المان‌های نامنظمی داشت.

ایده دیگر این بود که بررسی کردیم و دیدیم وقتی با یک دهانه بزرگ طرف هستیم، بی‌شک یک عمق سازه‌ای خواهیم داشت. درواقع ایده این بود که ابعاد را طوری کنیم که فضا و معماری تبدیل به المان‌های جدایی‌ناپذیر شوند. مسئله دیگری که مدنظرمان قرار گرفت این بود که معمولا چون پل‌ها قرار است بهینه ساخته شوند، طراحی صاف دارند؛ این یک نوع پرسپکتیو یک‌نقطه‌ای ایجاد می‌کند و آدم را مجبور به رفتن می‌کند. ما پل را به‌صورت قوسی کشیدیم تا رهگذر، انتهای مسیر را نبیند. این پیچ و خم سرعت آدم را کم می‌کند. اما در مرحله دوم قرار شد کار با همان ایده اولیه کمی تدقیق شود؛ یعنی قرار شد طرحی بدهیم که تمرکز اولیه آن روی اتوبان باشد، ولی زبانی داشته باشد که اگر لازم شد بعدا بتواند ادامه پیدا کند. مسئله دیگر این بود که قرار شد پل کمی نمادگرایانه‌تر باشد و خیلی ساده و معمولی نباشد.
@FUMlandscape
🔴 انجمن علمی مهندسی فضای سبز دانشگاه فردوسی برگزار می‌کند:
کارگاه آموزشی نرم‌افزار طراحی #اسکچاپ
🕔زمان: 13الی15 آذرماه/ ساعت16الی19
💢 جهت ثبتنام با شماره زیر تماس فرمایید: 09357421938 @FUMlandscape
2024/09/24 14:26:06
Back to Top
HTML Embed Code: