Telegram Web Link
اگر یک درخت افرا را در زمستان و تابستان در نظر بگیرید تاثیرش بر بزرگتر شدن باغ در زمستان و کوچک کردن باغ در تابستان متوجه میشوید پس یک چیز با دوشکل متفاوت اثر مختلف دارد
@FUMlandscape
چند طرح آبنما 👇👇👇👇
❗️❗️پیاده‌روی با پای برهنه بر روی چمن را از دست ندهید

محققان دریافتند پیاده‌روی با پای برهنه بر روی چمن فواید بسیاری برای سلامت.

به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از زی نیوز،. حتما شنیده‌اید افراد بسیاری بر روی چمن با پای برهنه در صبح و عصر پیاده‌روی می‌‎کنند که این پیاده‌روی علاوه بر لذت‌بخش بودن، فواید بسیاری برای سلامتی دارد.

زمانی که افراد با پای برهنه بر روی چمن، خاک، شن، ماسه و یا هر سطح طبیعی قدم برمی‌دارند، باید بدانند که این پیاده‌روی خواص درمانی دارد.

محققان در ذیل برخی از فواید پیاده‌روی با پای برهنه بر سطح طبیعی را ذکر کرده‌اند:

برقراری ارتباط با زمین
وقتی شما پابرهنه بر روی زمین راه می‌روید، با انرژی طبیعی زمین ارتباط برقرار می‌کنید که این تبادل انرژی بین شما و زمین منجر می‌شود افکار منفی را رها کنید و انرژی تازه بدست آورید.

آرامش ذهن، بدن و روح
راه رفتن صبحگاهی برای ذهن، جسم و روح بسیار مفید است. در صبح با استنشاق هوای تازه بدن کار خود را درست آغاز می‌کند. نورخورشید، هوای تازه و فضای صبح منجر به تولید هورمون آرام‌بخش در بدن می‌شود.

مفید برای چشم و بینایی
پیاده‌روی با پای برهنه در صبح برای چشم و بینایی خواص بسیاری دارد. پاها مناطقی دارند که با اعضای بدن در ارتباط هستند.
راه رفتن بیشترین فشار را بر روی انگشت اول، دوم و سوم می‌آورد که این نقاط بر سلامت چشم تاثیرگذارند.

دریافت رایگان ویتامین D
دریافت ویتامین D در پیاده‌روی با پای برهنه بر روی چمن در صبح بسیار موثر است. دریافت این ویتامین به شما برای داشتن استخوان‌های سالم و دوری از انواع بیماری کمک می‌کند.

کسب انرژی‌های مفید برای بدن
پیاد‌روی با پای برهنه برای کسب انرژی‌های مفید بسیار موثر است. علاوه بر این ایجاد انگیزه و آرامش روحی و روانی از مزایای این پیاده‌روی است.

@FUMlandscape
🌲کاج خورشیدی

🌻 گروه معماری HG در سئول کره جنوبی سازه ای بنام "کاج خورشیدی"(Solar Pines) را با الهام از شکل میوه درخت کاج برای جذب بیشتر نور خورشید ساخته اند.

🌻 پنل های سقف خورشیدی این سازه بیشترین مقدار نور خورشید را جذب و 1.2 کیلووات در ساعت برق تولید می‌کند.

🌻 این سازه علاوه بر تولید برق، به سبب طراحی جذاب انتخاب مناسبی برای پارک‌ها یا میادین شهری است.

@FUMlandscape
ذخیره آب باران به روش سنتی


زندگی در جزایر برمودا برای افراد بیگانه عجیب‌وغریب به نظر می‌آید، اما اعضای جامعه کارائیب با چالش‌هایی همچون کمبود آب آشامیدنی روبرو هستند. به دلیل کمبود چشمه‌ها و رودخانه‌ها ساکنان این منطقه از طراحی سقف‌های سفید برای ذخیره آب استفاده می‌کنند.

به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از اینهبیتت، در حال حاضر دولت برمودا قانون هشت گالن آب باران برای هر فوت مربع سقف را وضع کرده است. این سقف‌های سفید مانند خانه‌های روستایی بریتانیاست، اما در این منطقه کارایی بیشتری دارند. این سقف‌ها از سنگ آهک ساخته شده‌اند تا در مقابل بادهای سهمگین و طوفان‌ها مقاوم باشند. همچنین نور UV خورشید را بازتاب و به تصفیه آب باران نیز کمک می‌کنند و خانه را خنک نگه می‌دارند.

جمعیت جزایر برمودا رو به افزایش بوده و همچنین مقصد گردشگران در زمان تعطیلات است، اما این سیستم سقف‌ها با فناوری ناچیز تامین‌کننده آب مصرفی این جمعیت است.

در این جزیره روزانه حدود سه میلیون و پانصد هزار گالن آب آشامیدنی تولید می‌شود، اما همچنان سقف‌های سفید پلکانی در این جزایر وجود دارند و ساکنان آن ارزش‌های فرهنگی و اجتماعی خود را حفظ کرده‌اند.

هرچند این روش ممکن است در بسیاری از نقاط کره زمین کاربرد نداشته باشد، اما روشی برای مناطق مشابه محیطی خواهد بود و راهی برای مقابله با پیامدهای این جهان غیرقابل پیش‌بینی محسوب می‌شود

@FUMlandscape
💛💦🍀💛💦🍀💛💦🍀💛💦🍀💛💦🍀💛💦🍀💛💦🍀

چگونه تراریوم بسازیم؟

تراریوم تشکیل شده از:

1-   ظرف کاشت:
تراریوم را بر اساس ظرف کاشت میتوان به صورت تراریوم باز، تراریوم بسته و تراریوم بشقابی تهیه کرد. انتخاب ظرف بر اساس سلیقه شخصی فرد می باشد اما بهتر است برای گیاهان رطوبت دوست از ظرفهای درپوشدار و برای گیاهان گوشتی و کاکتوسها از ظرفهای  بدون درپوش استفاده شود. تراریوم را میتوان در یک ظرف خیلی ساده مانند شیشه مربا و یا در ظرفهای خیلی لوکس درست کرد.        

2-  بستر کاشت:
لایه 2/5 سانتی متری سنگریزه (جهت زهکش بستر کاشت)
لایه 1/5سانتی متری زغال (جهت ضد عفونی و برطرف کردن بوی نامطبوع)
لایه جدا کننده (خزه اسفاگنوم یا توری)
لایه 5 سانتی متری خاک سبک ( با زهکش مناسب و استریل شده)

3-  گیاهان:
می توان از اکثر گیاهان آپارتمانی، گیاهان گوشتی و کاکتوس­ها استفاده کرد.

انتخاب گیاه  مناسب در یک تراریوم:  

1-گیاهانی که شرایط نگهداری یکسان دارند.
2-از لحاظ ارتفاع، شکل، ‌بافت و رنگ متفاوت باشند.
3-ترجیحا گیاهی که سریع الرشد نباشد و از حجم ریشه کمی برخوردار باشند.

4- عناصردیگر :
برای زیبایی بیشتر و تزئینات میتوان عناصر مختلفی از قبیل: انواع صدف، سنگهای ساحلی و سنگهای رنگدانه ای کوهستان، تکه های چوب و انواع مجسمه، شن رنگی و..... را در تراریوم به کار برد.
💫جهت حمایت از حیات دریا و آبزیان به هیچ وجه از تکه های مرجانی برای تراریوم و آکواریوم استفاده نکنیم.

💛💦🍀💛💦🍀💛💦🍀💛💦🍀💛💦🍀💛💦🍀💛
@fumlandsca
🔴آخرین مهلت ارزشیابی اساتید سه شنبه ۱۴دی

در صورت عدم مشاركت در ارزشيابی، امکان مشاهده نمرات و اعتراض به آن وجود نخواهد داشت❗️
@FUMlandscape
✔️ سه دانشگاه ایران، در میان ۵۰۰ مؤسسه سبز جهان


🔅رتبه‌بندی جهانی دانشگاهی «گرین‌متریک» گزارش سال 2016 خود را درباره توسعه پایدار در مؤسسه‌های آموزشی - پژوهشی منتشر کرده که بر پایه آن دانشگاه‌های «زنجان»، «فردوسی مشهد» و «تهران» توانسته‌اند در فهرست مؤسسه‌های برتر این نظام رتبه‌بندی قرار گیرند.

🔅«گرین‌متریک» از شش شاخص کلیدی " محیط زیست و زیرساخت"، "انرژی و تغییرات اقلیمی"، "مدیریت پسماند"، "آب"، "حمل و نقل"، و "آموزش" برای رتبه‌بندی مؤسسه‌ها استفاده می‌کند.

🔅با هدف ارائۀ چشم‌اندازی جامع از شرایط و سیاست‌های مرتبط با محیط زیست و توسعۀ پایدار در دانشگاه‌های کشورهای گوناگون راه‌اندازی شده است.

🔅«گرین‌متریک» ابزاری برای جلب توجه مدیران و سیاست‌گذاران در محیط‌های دانشگاهی فراهم آورده و سالانه بیش از 10هزار مؤسسه توسط این نظام رتبه‌بندی ارزیابی می‌شوند که فهرست ۵۰۰ مؤسسه برتر بر روی وب منتشر می‌شود.

🔅امتیاز کل و رتبۀ مؤسسه‌های ایرانی در نظام رتبه‌بندی «گرین‌متریک»:

🔅دانشگاه زنجان
(امتیاز کل 5971)رتبه 75

🔅دانشگاه فردوسی مشهد
(امتیاز کل 4484)رتبه 238

🔅دانشگاه تهران
(امتیاز کل 3109)رتبه 431

🔅بر پایۀ گزارش سال 2016 رتبه‌بندی «گرین‌متریک»،
«University of California Davis»

دارای بیش‌ترین امتیاز و سبزترین مؤسسۀ دنیا است.

🔅بر اساس اعلام روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، برای آگاهی از جزئیات امتیازات در هر شاخص و دانشگاهای برتر جهان به وبگاه http://nema.irandoc.ac.ir/ مراجعه نمایید.
@FUMlandscape
2024/09/24 12:31:23
Back to Top
HTML Embed Code: