Telegram Web Link
تنها راه رسیدن به سلامت روان گذار از نارسیسیسم (تمرکز تنها بر نیازهای خود) و رسیدن به عشق موضوعی و ظرفیت عاشق شدن است.

فروید
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
سلاخ خانه شماره پنج
نویسنده: کورت ونه دگات جونیر
برگردان: ع.ا.بهرامی

سلاخ خانه شماره پنج، کتابی است درباره ی حقایق و زشتیهای جنگ. نویسنده در این کتاب با دیدی چندگانه و غیر متعارف داستانی از جنگ جهانی دوم را بیان میکند. حقایق تکان دهنده ای که شاید خیلی ها چیزی از آن نشنیده و یا هرگز از این زاویه دید به آن نگاه نکرده باشند.
این کتاب مجموعه ای از اتفاقات ظاهراً تصادفی را در کنار هم قرار میدهد که از ترکیب آنها، المانهای ریشه ای این رمان سر بر میآورند. نام رمان، از یک سلاخ خانه که بیلی پیل گریم به عنوان یک اسیر جنگی در شهر درسدن و در طی بمباران شهر، آنجا زندانی میشود، برگرفته شده است.
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
گرایش تمدن به محدود کردن زندگی جنسی همان قدر آشکار است که گرایش دیگرش، یعنی گسترش دایره‌ی فرهنگ. همان مرحله‌ی نخستین تمدن یعنی توتمیسم ممنوعیت برگزیدن محارم برای آمیزش جنسی را به همراه می‌آورد که شاید شدید‌ترین لطمه‌ای باشد که به زندگی عشقی انسان وارد آمده است. با تابوها، قوانین و رسوم، محدودیت‌های دیگری ایجاد می‌شوند که هم مردان هم زنان مشمول آنند. همه‌ی تمدنها در این راه به یک اندازه پیش نمی‌روند؛ ساختار اقتصادی جامعه بر میزان آزادی جنسی باقی‌مانده تأثیر می‌گذارد. می‌دانیم که تمدن در این جا فرمانبرِ جبرِ ضرورت‌های اقتصادی است، زیرا مقدار زیادی از نیروی روانی را که خود مصرف می‌کند باید از زندگی جنسی سلب کند. از این حیث، تمدن با زندگی جنسی همان‌طور رفتار می‌کند که یک قوم یا قشر اجتماعی با قوم یا قشراجتماعی دیگری که تسلیم بهره‌کشی اوست. ترس از قیام سرکوب‌شدگان اقدامات احتیاطی شدیدی را ایجاب می‌کند.

تمدن و ملالت‌های آن، زیگموند فروید
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
پیج سینمای روانشناسی، به همراه #تحلیل و لینک #دانلود فیلم ها را در اینستاگرام دنبال کنید 👇

https://instagram.com/cinemapsy
تنها تفاوت جهان اول و جهان سوم اهمیت به کودکان است. کودک، پدر انسان است.

زیگموند فروید
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
اگر موانع (دروني) برداشته شود، فرد می تواند به انسانی بالغ و کاملاً تحقق یافته بدل شود، درست مانند میوه ی کوچکی که در نهایت درخت بلوطی خواهد شد.

هورنای
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
اهداف؟
اهداف در فرهنگ ما هستند، در هوا شناورند. آنها را استنشاق می کنی. من هم مانند پسر بچه ای با تنفس شان بزرگ شدم. در دنیا ترقی کنیم و به موفقیت، ثروت و احترام برسیم. این چیزی بود که همه می خواستند. هیچ یک از ما به انتخاب عمدی اهداف مان نپرداختیم، آنها وجود داشتند.

وقتی نیچه گریست، اروین د یالوم
#مشاوره

🆔 @freuddism
روانکاوی نشان داده که چگونه خودمختاری محصول فرزند پروریِ مناسب است، و البته نقصان در این فرایند را می توان با اندک بخت و اقبال، و با بهره گیری از روانکاوی جبران نمود.

هلمز و لیندلی
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
کلیسا و ارتش توده‌هایی تصنعی‌اند، به این معنا که فشاری بیرونی به کار گرفته شده تا از فروپاشی‌شان جلوگیری کند و تغییرات درون ساخت‌شان را مهار کند. معمولا از فرد پرسیده نمی‌شود و او هم مختار نیست بگوید آیا می‌خواهد به چنین توده‌ای بپیوندد یا نه، هر اقدامی برای ترک این توده‌ها ناپسند شمرده شده یا با تنبیه سختی روبرو می‌شود‌ و خروج از آن‌ها تحت شرایط کاملا ویژه‌ای صورت می‌گیرد.
اگر چه این دو از سایر جهات با هم شدت متفاوت هستند، هم کلیسا و هم ارتش را این توهم سامان می‌دهد که رهبری والا مقام وجود دارد ( مسیح/ فرمانده) که با عشقی یکسان به تک‌تک افراد توده عشق می‌ورزد. همه‌چیز به این توهم بستگی دارد، چنانچه این توهم از بین برود، کلیسا و ارتش، هر دو، تا به‌جایی که اجبارهای بیرونی مختص آن‌ها اجازه می‌دهد، به سرعت فروپاشند.

روان شناسی توده‌ای و تحلیل اگو
زیگموند فروید
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
در روانکاوی حقیقت و مواجهه با واقعیت هر اندازه #دردناک باشد، ارزشی بی چون و چرا است که بر نادیده گرفتن آن رجحان دارد.

استِینِر
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
ما با آگاه شدن از احساساتمان می توانیم آنها را ادراک کنیم، در آنها تأمل کنیم، ابرازشان کنیم و به سمت اعمال سالم هدایتشان نماییم.

مونسن
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
فروید معتقد بود درمانگری که واقع بینی و عینی نگری را کناربگذارد، کنترلش را بر موقعیت از دست داده و دیگر در جهتی حرکت میکند که بیمار میخواهد نه در جهتی که بیمار به ان نیاز دارد.

فروید هشدار داده بیماران احساسات نیرومندی به درمانگران پیدا میکنند که درمانگران باید مراقب باشند و احساساتشان را فرونشانند زیرا این احساساست نیرومند بیمار پیامد اجتناب ناپذیر موقعیت طبی و درمانی است، درست مانند در معرض قرار گرفتن جسم بیمار در طب و یا فاش کردن یک راز حیاتی. لذا اگر درمانگران برای بیماران راز دل را بگویند و خود را مانند هر رابطه ای درگیر ارتباط کنند، عینی نگری و در نتیجه تاثیر درمانی را قربانی کرده اند.

اروین یالوم
روان درمانی اگزیستانسیالیسم
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
پیج سینمای روانشناسی، به همراه #تحلیل و لینک #دانلود فیلم ها را در اینستاگرام دنبال کنید 👇

https://instagram.com/cinemapsy
انسان «معتقد» و نه «اندیشمند»، مدام فراموش میکند که همواره در معرض درنده ترین دشمن خود یعنی «شک» قرار دارد. زیرا در جایی که «اعتقاد» حاکم است، شک همیشه در کمین است. برعکس، برای انسانی که می اندیشد، شک حضوری خوشایند است؛ زیرا برای وی گامی با ارزش به سوی شناختی بهتر است.

تنهایی از آن نیست که آدم کسانی را در اطراف نداشته باشد از این است که آدم نتواند چیزهایی را منتقل کند که مهم می‌پندارد. از این است که آدم صاحب عقایدی باشد که برای دیگران پذیرفتنی نیست اگر انسانی بیش از دیگران بداند تنها می‌شود.

کارل یونگ
#فرویدیسم #فروید

🆔 @freuddism
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺗﻨﻬﺎ ﺁﻓﺮﯾﺪﻩ ﯾﯽ ﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻮﺍﻧﺎﯾﯽ ﭼﯿﺮﻩ ﺷﺪﻥ ﺑﺮ ﻏﺮﺍﯾﺰ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ. ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﻋﯿﻦ ﺣﺎﻝ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺳﺮﮐﻮﺏ، ﺩﮔﺮﺳﺎﻥ ﻭ ﺟﺮﯾﺤﻪ ﺩﺍﺭ ﮐﻨﺪ ﻭ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﯿﻢ ﻫﯿﭽﮕﺎﻩ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺧﻄﺮﻧﺎﮎ ﺗﺮ ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺯﺧﻤﯽ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﻧﯿﺴﺖ. ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﻏﺮﺍﯾﺰ ﺳﺮﮐﻮﺏ ﺷﺪﻩ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺑﺮ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﭼﯿﺮﻩ ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﻭﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﺒﺎﻫﯽ ﺑﮑﺸﺎﻧﻨﺪ.

انسان و سمبولهایش، کارل گوستاو یونگ
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
فانتزی صرفا موضوعی خصوصی نیست. فانتزی ها از طریق رسانه هایی مانند فیلم، ادبیات وتلویزیون در قلمرو عمومی پرسه می زنند. فانتزی ناحیه ممتازی است که در آن واقعیت اجتماعی و ناخودآگاه درگیر تجسمی هستند که باهردوی آنها تافته می شود.

فانتزی، میزانس میل است. میزانسن به موقعیتی یا آرایش هر چیزی در درون قاب فیلم مربوط است. نورپردازی، لباس، اثاثیه صحنه و نیز محل قرار گرفتن شخصیت ها و اثاثیه در درون قاب. به این مفهوم، فانتزی به عنوان عامل روی صحنه آورده میل با فیلم به عنوان محل وقوع میل تماشاگر پیوند دارد.

ژاک لاکان، شون هومر
ترجمه محمد علی جعفری و محمدابراهیم طاهایی
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
هدف نهایی فروید این بود که نوعی نظم جانشین بی نظامی و پریشان عنصری واقعیت کند. در آغاز، او مقصودی به نسبت کوچک و محدود را دنبال می کرد و فقط می خواست ضمیر ناخودآگاه آدمی را درک کند. نظریات فروید دراین محدوده امروز از قبول عام برخوردار است. آنچه پژوهندگان بعدی را به شگفت آورده و حیران کرده، بلند پروازی های فکری پردامنه او به سبک افلاطون و هگل و منظومه سازان بزرگ گذشته است.

آگاهی و جامعه، هنری استوارت هیوز
ترجمه عزت الله فولادوند
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
نظریه عقده ادیپ نخست بدون رجوع به متن اجتماعی و فرهنگی صورت بندی شد. البته این کار طبیعی بود، زیرا روانکاوی به عنوان یکی از فنون درمانی برپایه مشاهدات بالینی بوجود آمده بود. اما بعد ( آن نظریه) گسترش داده شد تا عموما روان نژندها را تبیین کند و سپس به صورت نظریه ای درباره ی فرآیندهای روانی به طور کلی درآمد و عاقبت به منظومه یا دستگاهی مبدل شد که می بایست علل تقریبا هرپایداری را در عالم تن و روان و جامعه و فرهنگ آشکار نماید.

هنری استوارت هیوز
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
تعبیر رویا شاهراهی است که ما را به شناخت فعالیت های ناخودآگاه ذهن می رساند.

زیگموند فروید
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
آیا فروید معتقد به اصالت ماده و ماتریالیست بود؟ پاسخ این سوال موکدا منفی است. راست است که او منکر بقای روح بود و می گفت نفس ممکن نیست جدا از مغز وجود داشته باشد. اما درعین حال "معتقد بودکه .. طبیعت ذاتی روح و ماده هر دو ناشناخته است و این دو آنچنان از نظر کیفی ذاتا باهم تفاوت دارند که هرکسی بخواهد فرآیندهایی را که در یکی جریان دارد در چارچوب دیگری بیان کند، مرتکب خطای منطقی شده است. به عقیده او ممکن بود وجود ماده برای اعمال روانی لازم باشد، اما هیچ برگه ای، وجود نداشت که نسبت مستقیم یکی را با دیگری روشن کند.

آگاهی و جامعه، هنری استوارت هیوز، ترجمه عزت الله فولادوند
#فرویدیسم

🆔 @freuddism
2024/09/28 23:29:58
Back to Top
HTML Embed Code: