Telegram Web Link

✳️ منبع ولتاژ چیست؟ — از صفر تا صد

‏همان‌طور که می‌دانیم، اجزای مدارهای الکتریکی یا الکترونیکی دو نوع هستند: اجزای پسیو یا غیرفعال و اجزای اکتیو یا فعال. یک عنصر اکتیو، قادر است مدار را به صورت پیوسته تغذیه کند (مانند باتری، ژنراتور، تقویت‌کننده و غیره). عناصر پسیو، قطعاتی مانند مقاومت‌ها، خازن‌ها، سلف‌ها و غیره هستند که نمی‌توانند انرژی الکتریکی تولید کنند و فقط آن را مصرف می‌کنند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ منبع ولتاژ
‏ ○ اتصال منابع ولتاژ به یکدیگر
‏ ○ مثال ۱
‏ ○ منبع ولتاژ غیرایده‌آل
‏ ○ مثال ۲
‏ ○ منبع ولتاژ وابسته
‏ ○ جمع‌بندی
‏ ○ فیلم‌ های آموزش منبع ولتاژ چیست؟ — از صفر تا صد (+ دانلود فیلم آموزش رایگان)


🔸 منبع ولتاژ

‏منابع ولتاژ مانند باتری یا ژنراتور، اختلاف پتانسیل (ولتاژ) بین دو نقطه از یک مدار تولید می‌کنند و سبب می‌شوند جریان برقرار شود. به یاد داشته باشید که ممکن است جریان در منابع ولتاژ برقرار نباشد. باتری رایج‌ترین منبع ولتاژ در مدار است که دو سر مثبت و منفی دارد و ولتاژ دو سر آن، ولتاژ ترمینال نامیده می‌شود.

‏منبع ولتاژ ایده‌آل، یک عنصر فعال با دو ترمینال است که بدون توجه به میزان جریان (i) قابلیت تغذیه و حفظ یک ولتاژ مشخص (v) را دارد و مشخصه I-V آن یک خط راست است.

‏منبع ولتاژ ایده‌آل که منبع ولتاژ مستقل نیز نامیده می‌شود (چون مقدار ولتاژ آن ثابت بوده و به جریان و جهت آن بستگی ندارد) ، تنها با مقدار ولتاژ مشخص می‌شود. برای مثال، ولتاژ باتری ماشین، ۱۲ ولت است و با تغییر جریان کشیده شده از آن، تغییری نمی‌کند.


🔸 اتصال منابع ولتاژ به یکدیگر

‏منابع ولتاژ ایده‌آل را می‌توان با هم سری یا موازی کرد. ولتاژهای سری با هم جمع می‌شوند، در حالی که ولتاژهای موازی با هم برابر هستند. دقت کنید که منابع ولتاژ ایده‌آل با مقادیر ولتاژ مختلف را نمی‌توان با یکدیگر موازی کرد.

‏اتصال منابع ولتاژ با مقادیر ولتاژ مختلف به صورت موازی و نیز اتصال کوتاه کردن یک منبع کار خطرناکی است و نباید آن را انجام داد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 منبع ولتاژ چیست؟ — از صفر تا صد (+ دانلود فیلم آموزش رایگان) — کلیک کنید (+)


📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی برق

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی برق را در کانال اختصاصی [@FaraElectrical] دنبال کنید. 👇

@FaraElectrical — مطالب و آموزش‌های مهندسی برق
‌‌
‏‌
✳️ نقشه برق کولر آبی — هر آنچه باید درباره برق کشی کولر بدانید

‏در آموزش‌های پیشین مجله فرادرس، با انواع کولر آبی و مفهوم ظرفیت کولر آبی آشنا شدیم. در این آموزش، سیستم نقشه برق کولر آبی را بررسی می‌کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ کولر آبی چگونه کار می‌کند؟
‏ ○ تجهیزات الکتریکی کولر آبی
‏ ○ نقشه برق کولر آبی بدون کلید
‏ ○ نقشه برق کولر آبی با کلید
‏ ○ معرفی فیلم آموزش اصول نقشه کشی برق صنعتی با ای پلن ePLAN فرادرس
‏ ○ معرفی فیلم آموزش آشنایی با سیستم های تهویه مطبوع سرمایشی و گرمایشی (چیلرهای توربوکر و دیگ های چگالشی)
‏ ○ معرفی فیلم آموزش اصول طراحی، نصب و سرویس سیستم های تهویه مطبوع حجم متغیر VRF
‏ ○ معرفی فیلم آموزش برق و کنترل های تاسیسات
‏ ○ معرفی فیلم آموزش مبحث ۱۴ مقررات ملی ساختمان


🔸 کولر آبی چگونه کار می‌کند؟

‏هنگامی که کلید کولر آبی خود را به وضعیت «روشن» تغییر می‌دهید، آب به سمت کولر حرکت می‌کند و وارد آن می‌شود. ریختن آب در داخل کولر آبی ادامه می‌یابد تا اینکه شناور، که روی آب است، به سطح خاصی برسد. وقتی شناور به سطح مشخصی رسید، آب ورودی و مصرف آب کولر آبی از منبع قطع می‌شود. بعد از اینکه آب در کف کولر به اندازه کافی جمع شد، پمپ شروع به پمپاژ آب از طریق شیلنگ‌های توزیع آب می‌کند. خروجی این شیلنگ‌های توزیع آب در بالای پدها قرار دارند و از طریق آن‌ها آب وارد پدها می‌شود. بعد از اینکه پدها خیس شدند، هوای گرم به داخل کولر از طریق پدها وارد می‌شود. با عبور هوای گرم از روی پدها، رطوبت هوا را خنک کرده و آن را مطبوع می‌کند. این فرایند خنک‌کنندگی تبخیری نامیده می‌شود. این مشابه همان حالتی است که هنگام ورزش کردن عرق می‌کنید و سپس پوست شما خنک می‌شود.


🔸 تجهیزات الکتریکی کولر آبی

‏یک کولر آبی از آب و رطوبت برای خنک کردن هوا استفاده می‌کند. کولر با جذب هوای گرم خارج از طریق پدهای پوشالی یا سلولزی مرطوب کار می‌کند و هوا را به خوبی خنک می‌‌سازد. سپس هوای سرد توسط یک موتور دمنده از طریق دریچه به داخل خانه منتقل می‌شود. قسمت‌های اصلی یک کولر آبی را می‌توانید در شکل زیر مشاهده کنید. تجهیزاتی که برق مصرف می‌کنند و در نقشه برق کولر قرار می‌گیرند (موتور و پمپ)، مشخص شده‌اند.

‏به طور دقیق‌تر، کولر آبی از بخش‌های الکتریکی مختلفی تشکیل شده که فهرست آن به شرح زیر است:

‏– دینام یا الکتروموتور

‏– پمپ

‏– کابل‌ها

‏– جعبه تقسیم

‏– کلید

‏برای آشنایی بیشتر با مباحث مربوط به تأسیسات ساختمان، پیشنهاد می‌کنیم به مجموعه آموزش‌های تاسیسات ساختمان مراجعه کنید که توسط فرادرس تهیه شده و لینک آن در ادامه آورده شده است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 نقشه برق کولر آبی — هر آنچه باید درباره برق کشی کولر بدانید — کلیک کنید (+)


📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی برق

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی برق را در کانال اختصاصی [@FaraElectrical] دنبال کنید. 👇

@FaraElectrical — مطالب و آموزش‌های مهندسی برق


🚀 اپلیکیشن فرادرس منتشر شد‼️

📱 اپلیکیشن آموزشی فرادرس، در گوگل پلی منتشر شد و هم‌اکنون در دسترس عموم است.

⭕️ با دانلود و نصب اپلیکیشن فرادرس، کاربران موبایل می‌توانند با سادگی بیشتر و تجربه‌ای بهتر، آموزش‌های مورد نظر خود را از فرادرس جست‌و‌جو و مشاهده کنند.

✔️ برخی از قابلیت‌های اپلیکیشن:

✓ امکان جستجو در کتابخانه آموزش‌های ویدئویی با بیش از ۵,۰۰۰ عنوان آموزش (۱۹,۰۰۰ ساعت آموزش)

✓مشاهده فهرست جدیدترین آموزش‌ها، آموزش‌های پرمخاطب، وبینارها و آموزش‌های رایگان به صورت دسته‌بندی شده

✓ دسترسی به آموزش‌های رایگان فرادرس و مشاهده آن‌ها

✓ قابلیت جستجوی پیشرفته در کتابخانه آموزش‌های فرادرس با تعیین فیلترهای خاص

✓امکان مشاهده دوره‌های تهیه شده توسط کاربر در پلیر سازگار با موبایل

✓ امکان ورود به پنل کاربری، ویرایش پروفایل و شارژ حساب


📲 با نصب این اپلیکیشن، می‌توانید آموزش‌های مورد علاقه‌ خود را ذخیره و در فرصت مناسب‌تر آن‌ها را با دقت مشاهده کنید.

📌
دریافت اپلیکیشن فرادرس از گوگل پلی (+)


📚 فرادرس | دانش در دسترس همه؛ همیشه و همه جا

@FaraDars — فرادرس

✳️ انواع باتری – از صفر تا صد

‏در گذشته، تنها راه تولید انرژی قابل حمل، استفاده از بخار یا سوخت بود. پس از اختراع باتری، زندگی راحت‌‌تر از قبل شد. امروزه، همه به دنبال دستگاه‌‌های قابل حمل هستند تا کارهای روزانه خود را آسان‌‌تر انجام دهند. در این صورت، باتری‌‌ها قادر به رفع نیاز تولید انرژی در کاربردهای قابل حمل هستند. شاید باتری‌‌ها نسبتاً کوچک و کند به نظر بیایند، اما همین باتری‌های می‌‌توانند به یک نیروگاه کوچک تبدیل شوند. ایده تولید نیروی قابل حمل چیز جدیدی نیست و حتی انسان ماقبل تاریخ نیز با استفاده از هیزم و سوخت‌‌ها آن را تولید می‌‌کرد. می‌‌توان گفت که باتری‌‌ها یک روش فوری برای تولید نیرو هستند. در این آموزش، انواع باتری ها را معرفی خواهیم کرد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تاریخچه باتری‌‌ها
‏ ○ شیمی عمومی باتری
‏ ○ انواع باتری
‏ ○ مزایا و معایب باتری‌ها
‏ ○ انتخاب باتری مناسب بر اساس مصرف
‏ ○ باتری وسیله نقلیه الکتریکی


🔸 تاریخچه باتری‌‌ها

‏در سال ۱۸۰۰ میلادی، آلساندرو ولتا (Alessandro Volta) دریافت که هنگام استفاده از یک مایع خاص به عنوان رسانا، می‌‌توان به صورت مداوم برق تولید کرد. این کشف منجر به ساخت نخستین پیل ولتایی یعنی باتری شد. اختراع باتری توسط ولتا، عصر جدیدی را برای آزمایش باتری آغاز کرد. تعدادی از دانشمندان برای ساخت باتری‌‌ها آزمایش‌های گوناگونی را انجام دادند. اما تعداد کمی از آن‌ها توانستند به نتیجه برسند. آلساندرو ولتا و جان فردریک دانیل (John Frederic Daniell) دو دانشمندی بودند که به ترتیب پیل‌‌های ولتایی و دانیل را ساختند.

‏پیل ولتایی برای تولید انرژی الکتریکی از واکنش شیمیایی استفاده می‌‌کند. آند و کاتد مخالف یکدیگر ساخته می‌‌شوند. در آند اکسایش و در کاتد کاهش روی می‌‌دهد. برای تکمیل مدار، پل نمکی در بین آن‌ها ایجاد می‌‌شود. بخش‌‌هایی که در آن اکسایش و کاهش صورت می‌‌گیرد، نیم‌‌سلول نامیده می‌‌شوند. برای هدایت جریان الکترون‌‌ها نیز از یک مدار خارجی استفاده می‌‌شود.

‏پیل ولتایی که توسط ولتا ابداع شد، خیلی قابل حمل نبود و معایب بسیار زیادی داشت. پس از آن، پیل دانیل که توسط جان فردریک دانیل طراحی شد، محبوب گشت.


🔸 شیمی عمومی باتری

‏یک باتری دارای سه لایه‌‌ی کاتد، آند و جداکننده است. لایه منفی باتری، آند و لایه مثبت آن، کاتد نامیده می‌‌شود. هنگامی که یک بار الکتریکی به باتری اضافه شود، جریان از آند به کاتد شارش می‌‌یابد. به طور مشابه، هنگامی که شارژر باتری را وصل کنیم، جریان در جهت مخالف یعنی از کاتد به آند شروع به شارش می‌‌کند.

‏هر باتری بر اساس یک واکنش شیمیایی، یعنی واکنش اکسایش-کاهش کار می‌‌کند. این واکنش بین کاتد و آند و از طریق جداکننده (الکترولیت) رخ می‌‌دهد. در نتیجه، یک الکترود به علت واکنش اکسایش به صورت منفی باردار می‌‌شود. این الکترود، کاتد نام دارد. الکترود دیگر به علت واکنش کاهش به صورت مثبت باردار می‌‌شود که آن را آند می‌‌نامند. هنگامی که دو نوع فلز مختلف در محلول الکترولیت یکسانی فرو برده شوند، یکی از الکترودها الکترون می‌‌گیرد و دیگری الکترون از دست می‌‌دهد.

‏در نتیجه، یکی از فلزها الکترون می‌‌گیرد و دیگری الکترون از دست خواهد داد. این اختلاف در تراکم الکترون دو فلز، بین فلزها اختلاف پتانسیل الکتریکی ایجاد می‌‌کند. این اختلاف پتانسیل می‌‌تواند به عنوان منبع ولتاژ در هر وسیله الکتریکی استفاده شود. یون‌‌ها فقط از طریق جداکننده جریان می‌‌یابند و جداکننده تمام حرکات از آند به کاتد را مسدود می‌‌کند. بنابراین، تنها راه دریافت جریان خارجی، از طریق پایانه‌‌های باتری است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 انواع باتری – از صفر تا صد (+ دانلود فیلم آموزش رایگان) — کلیک کنید (+)

📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی برق

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی برق را در کانال اختصاصی [@FaraElectrical] دنبال کنید. 👇

@FaraElectrical — مطالب و آموزش‌های مهندسی برق


✳️ ضریب توان چیست؟ — به زبان ساده (+ دانلود فیلم آموزش رایگان)

‏در آموزش‌های پیشین مجله فرادرس با مفاهیم توان الکتریکی و توان راکتیو آشنا شدیم. در این مطلب با جزئیات بیشتری درباره ضریب توان بحث خواهیم کرد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ انواع بارهای الکتریکی
‏ ○ انواع توان
‏ ○ ضریب توان
‏ ○ اهمیت ضریب توان
‏ ○ محاسبه و اصلاح ضریب توان
‏ ○ فیلم‌ های آموزش ضریب توان چیست؟ — به زبان ساده (+ دانلود فیلم آموزش رایگان)


🔸 انواع بارهای الکتریکی

‏برای توصیف مناسب ضریب توان و نمود عملی آن، لازم است انواع بارهای الکتریکی و مؤلفه‌های توان را بشناسیم.

‏در حالت کلی، دو نوع بار الکتریکی وجود دارد:

‏– بارهای مقاومتی

‏– بارهای راکتیو

‏بارهای مقاومتی (Resistive Loads)، همان‌گونه که از نامشان پیداست، از عناصر و اجزای مقاومتی خالص تشکیل شده‌اند. در شرایط ایده‌آل، همه توان تزریقی به بارهای مقاومتی برای کار صرف می‌شود. این توان، توان کاری (Working Power)، توان واقعی (True Power) یا توان حقیقی (Real Power) نامیده می‌شود.


🔸 انواع توان

‏دو نوع بار مقاومتی و راکتیو منجر به تعریف سه نوع توان در سیستم‌های الکتریکی می‌شوند:

‏– توان حقیقی یا اکتیو

‏– توان راکتیو

‏– توان ظاهری

‏این نوع توان متناظر با همان توان بارهای مقاومتی است. توان حقیقی، مؤلفه‌ای از توان است که صرف عملکرد و کار واقعی (از مصارف گرمایی تا نوری) در سیستم‌های الکتریکی می‌شود. واحد توان حقیقی وات (Watt) با نماد W است و آن را با P نشان می‌دهند.

‏همان‌طور که در بخش قبل گفتیم، این توان در بارهای راکتیو وجود دارد. به دلیل اختلاف فاز یا همان تأخیر و تقدم بین شکل‌موج ولتاژ و جریان در بارهای راکتیو، انرژی مصرف شده راکتیو (خازنی یا سلفی) کاری انجام نمی‌دهد. واحد توان راکتیو، ولت-آمپر راکتیو (Volt-Ampere Reactive) یا VAR است. توان راکتیو را معمولاً با Q نشان می‌دهند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ضریب توان چیست؟ — به زبان ساده (+ دانلود فیلم آموزش رایگان) — کلیک کنید (+)


📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی برق

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی برق را در کانال اختصاصی [@FaraElectrical] دنبال کنید. 👇

@FaraElectrical — مطالب و آموزش‌های مهندسی برق

This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📘 آموزش آشنایی با سیستم کولر خودرو و عیب یابی آن منتشر شد!

🔹 لینک آموزش – [کلیک کنید]

🔖 سیستم خنک‌کننده خودرو جزو تجهیزات و امکانات رفاهی خودرو محسوب می‌شود که یادگیری نگهداری و تعمیر آن امری ضروری است. به طور قطع علاوه بر تعمیرکاران خودرو، راننده‌ها نیز باید دانشی در این زمینه داشته باشند. در این فرادرس با سیستم خنک‌کننده خودرو آشنا می‌شویم و به معرفی هر یک از قطعات می‌پردازیم و عیوب شایع هر قطعه را ذکر و علائم آن را نیز بررسی می‌‌کنیم.

🎯 مناسب برای: تعمیر موتور و برق خودرو دبیرستان – متوسطه دوم | مهندسی خودرو – الکترونیک و برق خودرو | علاقه‌مندان به تعمیرات خودرو

💲 هزینه اصلی آموزش: ۱۵۰,۰۰۰ تومان

🎁 هزینه با احتساب هدیه ویژه انتشار: ۷۵,۰۰۰ تومان
‌(‌۵۰ درصد تخفیف)

👈 کد تخفیف: NWBT69

❗️اعتبار: تا پایان روز دوشنبه، ۱۳ تیر ۱۴۰۱

🔗 لینک آموزش – [کلیک کنید]

@FaraDars — فرادرس
@FDPub — تازه‌های نشر فرادرس
.

✳️ آموزش مروری مدارات منطقی‎ (رایگان)

چکیده —
در این فرادرس، دانشجویان عزیز با مباحث مختلف طراحی و پیاده سازی مدارات منطقی آشنا می شوند. سرفصل هایی که در این آموزش به آن پرداخته می شود، سیستم های دودویی، جبر بول و گیت های منطقی، مدارهای ترکیبی و... است. نقطه قوت آموزش این است که به طور کامل به توضیح مباحث مربوطه پرداخته شده است و آموزش توسط یکی از بهترین مدرسین متخصص در این زمینه انجام شده است.

کسب اطلاعات بیشتر 👇👇

🔗 آموزش مروری مدارات منطقی‎ (رایگان) — کلیک کنید [+]

📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی برق

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی برق را در کانال اختصاصی [@FaraElectrical] دنبال کنید. 👇

@FaraElectrical — مطالب و آموزش‌های مهندسی برق


در کانال‌های موضوعی و تخصصیِ فرادرس، چه مطالبی به صورت رایگان ارائه می‌شود؟

🔹 جدیدترین و به‌روز ترین مقالات آموزشی
در رشته‌های مختلف تحصیلی و تخصصی
🔹
خلاصه دروس دانشگاهی
🔹 مطالب جذاب علمی و ویدئوهای آموزشی
🔹
آموزش مهارت‌های کاربردی

🌟 برای دسترسی سریع‌تر به مطالب و مقالات آموزشی رایگان فرادرس، عضو کانال مورد نظر خود شوید👇👇👇


📌کانال آموزشی برنامه‌نویسی:
@FaraProg

📌کانال آموزشی برنامه‌نویسی پایتون:
@FaraPython

📌کانال آموزشی برنامه‌نویسی اندروید:
@FaraAnd

📌کانال آموزشی برنامه‌نویسی جاوا:
@Fara_Java

📌کانال آموزشی طراحی و توسعه وب:
@FaraWebDev

📌کانال آموزشی متلب و سیمولینک:
@FaraMatlabSim

📌کانال آموزشی رباتیک:
@FaraRobotics

📌کانال آموزشی هوش مصنوعی:
@FaraAI

📌کانال آموزشی علم داده:
@Fara_DS

📌کانال آموزشی مهندسی:
@FaraEng

📌کانال آموزشی مهندسی مکانیک:
@FaraMechanical

📌کانال آموزشی مهندسی برق:
@FaraElectrical

📌کانال آموزشی مهندسی عمران:
@FaraCivil

📌کانال آموزشی معماری:
@FaraArch

📌کانال آموزشی شیمی:
@FaraChem

📌کانال آموزشی مهندسی و علوم کامپیوتر:
@FaraCompEng

📌کانال آموزشی طراحی گرافیک:
@FaraGraphDesign

📌کانال آموزشی زبان:
@FaraLang

📌کانال آموزشی زیست‌شناسی:
@FaraBio

📌کانال آموزشی فیزیک:
@FaraPhys

📌کانال آموزشی ریاضیات:
@FaraMathematic

📌کانال آموزشی آمار و احتمالات:
@FaraStatistics

📌کانال آموزشی آفیس:
@FaraOffice

📌کانال آموزشی بورس:
@FaraVest

📌کانال آموزشی بازاریابی دیجیتال:
@Kaprila


📚 فرادرس | دانش در دسترس همه؛ همیشه و همه جا

@FaraDars — فرادرس

❇️ فیلم آموزش «مهندسی برق» در ۱۳ دقیقه | به زبان ساده


📌 آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی ریاضیات را در کانال اختصاصی [@FaraElectrical] دنبال کنید.

This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📘 آموزش برنامه‌ نویسی پی ال سی PLC لوگو زیمنس با LOGO! Soft Comfort منتشر شد!

🔹 لینک آموزش – [کلیک کنید]

🔖 بدون تردید با توجه به پیشرفت روزافزون تکنولوژی در زندگی روزمره، صنعت برق نیز از این قائده جدا نبوده و روز به روز قطعات کاربردی این صنعت کوچکتر شده اما وسعت کاری آن‌ها گسترده‌تر می‌شود. با توجه به اینکه این آموزش نیاز به آشنایی با قسمتی از سخت‌افزار برق را دارد، در درس یکم، سعی بر آن شده است تا دانشجویان با قطعاتی همچون کنتاکتور (Contactor)، فتوسل (Photocell)، شاسی (پوش باتن) و سوئیچ آشنا شوند. همه مباحث ذکر شده با مثال کاربردی در صنعت، آموزش داده می‌شود تا هنرآموز بتواند با مفاهیم مورد نیاز بازار کار آشنا شود.

🎯 مناسب برای: برق صنعتی | اتوماسیون صنعتی

💲 هزینه اصلی آموزش: ۱۹۹,۰۰۰ تومان

🎁 هزینه با احتساب هدیه ویژه انتشار: ۹۹,۵۰۰ تومان
‌(‌۵۰ درصد تخفیف)

👈 کد تخفیف: NWCD82

❗️اعتبار: تا پایان روز سه‌شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۱

🔗 لینک آموزش – [کلیک کنید]

@FaraDars — فرادرس
@FDPub — تازه‌های نشر فرادرس
.

💢 معرفی کانال‌های تلگرام فرادرس:


📍 کانال رسمی فرادرس [‎‌@FaraDars]

در این کانال، اطلاع‌رسانی طرح‌ها و جشنواره‌های تخفیف، رویدادها و وبینارها، معرفی مجموعه‌های آموزشی، گزارش عملکرد و آمار مربوط به فعالیت‌های مجموعه فرادرس و سایر موارد انجام می‌شود.


📍 کانال فراپُن [‎‌‌‌@FaraPon] آخرین کوپن و تخفیف‌ها

کانال «فراپُن» با هدف ایجاد دسترسی آسان و طبقه‌بندی شده به فرصت‌های ویژه فرادرس ایجاد شده است. می‌توانید آخرین کوپن و کدهای تخفیف فرادرس را در این کانال دنبال کنید.


📍 کانال تازه‌های نشر [‎@FDpub] جدیدترین آموزش‌ها با تخفیف ویژه انتشار

این کانال با افزایش ظرفیت و آمار انتشار آموزش‌های فرادرس، با هدف اطلاع‌رسانی سریع آموزش‌های جدید، ایجاد شده و در دسترس است.
از طریق این کانال و در سریع‌ترین زمان ممکن به جدیدترین آموزش‌های منتشر شده در فرادرس، همراه با تخفیف ویژه انتشار آموزش، دسترسی خواهید داشت.


📍 کانال‌های موضوعی و تخصصی

در کانال‌های تخصصی فرادرس، جدیدترین و به‌روز ترین مقالات آموزشی در رشته‌های مختلف تحصیلی و تخصصی، خلاصه دروس دانشگاهی، آموزش مهارت‌های کاربردی، مطالب جذاب علمی و ویدئوهای آموزشی به صورت کاملاً رایگان ارائه می‌شود.

🔗 لیست کانال‌های تخصصی - [کلیک کنید]


📍
کانال تدریس در فرادرس [‎‌@Teach_on_FaraDars]

این کانال با هدف انتقال سریع آخرین اخبار و اطلاعات مرتبط با تدریس در فرادرس، ایجاد شده‌‌است. با عضویت در این کانال، شما می‌توانید از فرصت‌ها و طرح‌های ویژه تدریس و سایر موارد مرتبط با آن، مطلع شوید.


📚 فرادرس | دانش در دسترس همه؛ همیشه و همه جا

@FaraDars — فرادرس‌
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📘 آموزش اصول طراحی بانک خازنی و جبران‌ سازی توان راکتیو منتشر شد!

🔹 لینک آموزش – [کلیک کنید]

🔖 هدف این آموزش، جبران‌سازی توان راکتیو و اصلاح ضریب توان است که یکی از عمده‌ترین شکل‌های آن، طراحی بانک‌های خازنی محسوب می‌شود. در این آموزش، سعی شده است که در حد امکان مباحث مربوط به روش‌های تولید توان راکتیو، انواع روش‌های جبران‌سازی، محاسبات ضریب توان و اصلاح آن، معرفی تجهیزات و سایزینگ آن‌ها و همچنین طراحی و تحلیل بانک‌های خازنی، مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد.

🎯 مناسب برای: مهندسی برق – قدرت | مهندسی برق صنعتی | طراحان و سازندگان تابلوهای برق صنعتی | طراحان تاسیسات الکتریکی

💲 هزینه اصلی آموزش: ۱۷۹,۰۰۰ تومان

🎁 هزینه با احتساب هدیه ویژه انتشار: ۸۹,۵۰۰ تومان
‌(‌۵۰ درصد تخفیف)

👈 کد تخفیف: NWDD65

❗️اعتبار: تا پایان روز دوشنبه، ۱۷ مرداد ۱۴۰۱

🔗 لینک آموزش – [کلیک کنید]

@FaraDars — فرادرس
@FDPub — تازه‌های نشر فرادرس
.

❇️ فیلم آموزش «برخی پارامترهای رایج در مهندسی برق» در ۶ دقیقه | به زبان ساده


📌 آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی و علوم کامپیوتر را در کانال اختصاصی [‎@FaraCompEng] دنبال کنید.

📣 آموزش‌های رایگان پرمخاطب در فرادرس

✔️ لینک برخی از آموزش‌های رایگان و پرطرفدار فرادرس در ادامه آمده است. برای مشاهده و دریافت هر آموزش روی عنوان مورد نظر خود کلیک کنید:

▫️ هنر تفکر خلاق

▫️ برنامه‌نویسی C++

▫️ اتوکد (AutoCAD)

▫️ آشنایی با اکسل (Excel)

▫️ افتر افکت (After Effects)

▫️ اصول و مبانی برنامه‌نویسی

▫️ مقابله با فراموشی در مطالعه

▫️ گیت (Git) - گیت هاب و گیت لب

▫️ برنامه‌نویسی اندروید (Android)

🔴 سایر آموزش‌های رایگان را در لینک زیر مشاهده و دانلود کنید:

🔗 فهرست فرادرس‌های رایگان و پرمخاطب [+]


📌 این پست را با دوستان خود نیز به اشتراک بگذارید و فرصت آموختن رایگان را به آن‌ها هدیه دهید.

📚 فرادرس | دانش در دسترس همه؛ همیشه و همه جا

@FaraDars — فرادرس

✳️ آموزش صنعت برق (رایگان)


چکیده —
خصوصی سازی در صنعت برق و تجدید ساختار، سبب گسترش و اهمیت یافتن مفاهیم اقتصادی و گسترش بازار برق در این صنعت در سال های اخیر شده است. در کنار مزایای بسیار فراوان خصوصی سازی و آزاد شدن صنعت برق، باید نحوه رقابت، نحوه رفتار بازیگران بازار با یکدیگر و… به خوبی شناخته شود و هر یک تحت قوانین و مقررات تدوین شده ای وارد بازار برق شوند. ما در این آموزش قصد داریم تا صنعت برق را مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

کسب اطلاعات بیشتر 👇👇

🔗 آموزش صنعت برق (رایگان) — کلیک کنید [+]

📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی برق

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی برق را در کانال اختصاصی [@FaraElectrical] دنبال کنید. 👇

@FaraElectrical — مطالب و آموزش‌های مهندسی برق


📚 رایگان انتخاب رشته کنید — معرفی رشته‌های گروه آزمایشی ریاضی، تجربی، انسانی و هنر‌ در فرادرس

🔖 بدون شک، انتخاب رشته صحیح، در کنار توجه به علاقه و رتبه، مستلزم داشتن اطلاعات کافی از هریک از رشته‌های دانشگاهی است. در واقع، کسی که می‌خواهد رشته‌ای را انتخاب کند، باید با دروس هر رشته، گرایش‌های آن، امکان ادامه تحصیل، توانایی‌های لازم برای تحصیل در آن رشته، حقوق و درآمد، بازار کار و هرآنچه که در انتخاب مؤثر است، آشنا باشد.

🤩 در آموزش‌هایی که در ادامه آمده است، رشته‌های گروه‌های مختلف را به تفکیک رشته و به‌ طور کامل معرفی کرده‌ایم:👇👇

🔸 آموزش رایگان انتخاب رشته کنکور ریاضی [+]

🔹 آموزش رایگان انتخاب رشته کنکور تجربی [+]

🔸 آموزش رایگان انتخاب رشته کنکور انسانی [+]

🔹 آموزش رایگان انتخاب رشته کنکور هنر [+]

✳️ با کلیک روی لینک زیر می‌توانید با ۷۶ رشته مختلف دانشگاهی آشنا شوید و در مورد گرایش‌ها، درآمد، بازار کار و فرصت‌های ادامه تحصیل هر یک از رشته‌ها اطلاعات بیشتری به دست آورید.👇👇

📌 راهنمای رایگان انتخاب رشته - [۷۶ رشته دانشگاهی]

📚 فرادرس | دانش در دسترس همه؛ همیشه و همه جا

@FaraDars — فرادرس
‌‍
✳️ آموزش مدارات دیودی (رایگان)


چکیده —
پروسه یادگیری در این آموزش بر مبنای حل تست است که در آن با حل تست های مختلف کنکورهای سال های قبل و همینطور تست های تالیفی، درس الکترونیک 1 به صورت مفهومی آموزش داده می شود تا داوطلبین محترم کنکور ارشد مهارت های لازم تست زنی را فراگیرند. درس الکترونیک در کنکور ارشد و دکتری شامل دو قسمت: الکترونیک ۱ و الکترونیک ۲ است که در این فرادرس فقط به آموزش مفهومی و چگونگی حل تست های الکترونیک ۱ پرداخته می شود. با مطالعه این فرادرس، داوطلبین کنکور ارشد و دکترای مهندسی برق قادر خواهند بود سوالات الکترونیک را به راحتی حل کنند. ما در این آموزش قصد داریم تا مدارات دیودی را مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

کسب اطلاعات بیشتر 👇👇

🔗 آموزش مدارات دیودی (رایگان) — کلیک کنید [+]

📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [@FaraEng] دنبال کنید. 👇

@FaraEng — مطالب و آموزش‌های مهندسی فرادرس


در کانال‌های موضوعی و تخصصیِ فرادرس، چه مطالبی به صورت رایگان ارائه می‌شود؟

🔹 جدیدترین و به‌روز ترین مقالات آموزشی
در رشته‌های مختلف تحصیلی و تخصصی
🔹
خلاصه دروس دانشگاهی
🔹 مطالب جذاب علمی و ویدئوهای آموزشی
🔹
آموزش مهارت‌های کاربردی

🌟 برای دسترسی سریع‌تر به مطالب و مقالات آموزشی رایگان فرادرس، عضو کانال مورد نظر خود شوید👇👇👇


📌کانال آموزشی برنامه‌نویسی:
@FaraProg

📌کانال آموزشی برنامه‌نویسی پایتون:
@FaraPython

📌کانال آموزشی برنامه‌نویسی اندروید:
@FaraAnd

📌کانال آموزشی برنامه‌نویسی جاوا:
@Fara_Java

📌کانال آموزشی طراحی و توسعه وب:
@FaraWebDev

📌کانال آموزشی متلب و سیمولینک:
@FaraMatlabSim

📌کانال آموزشی رباتیک:
@FaraRobotics

📌کانال آموزشی هوش مصنوعی:
@FaraAI

📌کانال آموزشی علم داده:
@Fara_DS

📌کانال آموزشی مهندسی:
@FaraEng

📌کانال آموزشی مهندسی مکانیک:
@FaraMechanical

📌کانال آموزشی مهندسی برق:
@FaraElectrical

📌کانال آموزشی مهندسی عمران:
@FaraCivil

📌کانال آموزشی معماری:
@FaraArch

📌کانال آموزشی شیمی:
@FaraChem

📌کانال آموزشی مهندسی و علوم کامپیوتر:
@FaraCompEng

📌کانال آموزشی طراحی گرافیک:
@FaraGraphDesign

📌کانال آموزشی زبان:
@FaraLang

📌کانال آموزشی زیست‌شناسی:
@FaraBio

📌کانال آموزشی فیزیک:
@FaraPhys

📌کانال آموزشی ریاضیات:
@FaraMathematic

📌کانال آموزشی آمار و احتمالات:
@FaraStatistics

📌کانال آموزشی آفیس:
@FaraOffice

📌کانال آموزشی بورس:
@FaraVest

📌کانال آموزشی بازاریابی دیجیتال:
@Kaprila


📚 فرادرس | دانش در دسترس همه؛ همیشه و همه جا

@FaraDars — فرادرس

✳️ آموزش رایگان آشنایی با مدار چاپی


چکیده —
هدف این آموزش نحوه ساخت عملی و مونتاژ مدارهایی است که با نرم‌افزارهایی همچون Altium Designer طراحی شده‌اند که در نتیجه برای هنرجویان هنرستانی و دانشجویانی که نیاز به ساخت مدارهای طراحی شده توسط خود یا دیگران را دارند، این موضوع حائز اهمیت بسیار است تا بتوانند اقدام به بهره‌برداری عملی از طراحی‌ها نمایند. در این فرادرس، نحوه ساخت بردهای مدار چاپی به صورت عملی بیان شده است و نکاتی که ممکن است دانشجو در آن ابهام داشته باشد یا سازنده به علت ندانستن آن نتواند از عهده ساخت با کیفیت برد الکترونیکی (Printed Circuit Board) برآید، بیان شده و نشان داده شده است.

کسب اطلاعات بیشتر 👇👇

🔗 آموزش رایگان آشنایی با مدار چاپی — کلیک کنید [+]

📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [@FaraEng] دنبال کنید. 👇

@FaraEng — مطالب و آموزش‌های مهندسی فرادرس

This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📘 آموزش استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ ISO/IEC – سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاهی منتشر شد!

🔹 لینک آموزش – [کلیک کنید]

🔖 امروزه، یکی از کلیدی‌ترین ارکان بررسی عملکرد سازمان‌ها و آزمایشگاه‌ها آزمون‌های قابل اعتماد، کالیبراسیون دقیق تجهیزات و صحت نتایج آن‌ها است که به کمک استانداردها و قوانین اجرایی گوناگون میسر می‌شود. یکی از پرکاربردترین استاندارهای حوزه کیفیت، استاندارد ISO / IEC‎ ۱۷۰۲۵ است. در این آموزش، بر اساس استاندارد ملی ۱۷۰۲۵، با تمامی اصول آزمون، نمونه‌برداری، سنجش و... آشنا شده و اجرای عدم قطعیت‌ها، اصول تصدیق و صحه‌گذاری را می‌آموزیم.

🎯 مناسب برای: مهندسی صنایع | مهندسی برق | مهندسی مکانیک | مهندسی شیمی | مهندسی عمران

💲 هزینه اصلی آموزش: ۲۶۵,۰۰۰ تومان

🎁 هزینه با احتساب هدیه ویژه انتشار: ۷۴,۵۰۰ تومان
‌(‌۵۰ درصد تخفیف)

👈 کد تخفیف: NWFS64

❗️ اعتبار: تا پایان روز دوشنبه، ۷ شهریور ۱۴۰۱

🔗 لینک آموزش – [کلیک کنید]

@FaraDars — فرادرس
@FDPub — تازه‌های نشر فرادرس
.
2025/02/23 22:18:10
Back to Top
HTML Embed Code: