Telegram Web Link
Forwarded from فانوس
🗓❤️ بیست و نهم ماه سپتامبر، امسال برابر با هشتم مهرماه، روز جهانی قلب نامیده شده تا به این مناسبت برای افزایش آگاهی عمومی دربارۀ بیماری‌های قلبی و عروقی و کاهش ریسک ابتلا به آن‌ها تلاش شود.

به این مناسبت توجه شما را به چند پیام ارزشمند جلب می‌کنم و پیشنهاد می‌کنم این پیام‌ها را برای کسانی که سلامتشان برایتان مهم است ارسال بفرمایید:
www.tg-me.com/HealthNotes/35109
&
www.tg-me.com/GreatPharos/1824

❤️ در صورت تمایل می‌توانید از قسمت اد ممبر دوستان و آشنایان خود را به گروه @HealthNotes دعوت بفرمایید تا سایر پیام‌های مرتبط با بهداشت و سلامت را نیز بخوانند.

❤️ اگر مایلید مطالب شما (مرتبط با تخصصتان اما به زبان ساده برای عموم) نیز در کانال
@GreatPharos
و گروه
@HealthNotes
منتشر شود، لطفاً آن را برای من ارسال بفرمایید.❤️🌹
بسیاری از کاربران فضای مجازی فارسی هر مطلبی را هرجا پیدا می‌کنند می‌خوانند و بازنشر می‌کنند!
(می‌گویند یک نفر قبض تلفتی را در جوی آب پیدا کرد، رفت آن را پرداخت! گفتند مگر قبض تلفن خودت بود که پرداختی؟ گفت نه! اما رویش نوشته بود اگر تا تاریخ ... نپردازید تلفن «شما» قطع می‌شود!😃)

تکذیب تک‌تک پیام‌های نادرست ممکن نیست، باید کاربران را قانع کنیم که مطالب را از منابع معتبر بخوانند و بازنشر کنند اما ظاهراً این هم چندان ممکن نیست!

خبری که ساعتی‌ست در فضای مجازی فارسی (با ورود از فضای مجازی عربی) با عنوان خبر تازه در حال انتشار است سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۲ هم منتشر شده بوده.

درستی‌سنجی شایعات مجازی را دنبال کنید:
www.tg-me.com/Fact_Check
بازنشر تکذیبیه‌های پیام‌های نادرست «ممکن است» «به تدریج» چشم و گوش «بعضی» از کسانی را که هر پیامی را هرجا دیدند بازنشر می‌کنند «کمی» باز کند!
ویدئویی با کپشنی که در تصویر می‌بینید در فضای مجازی فارسی منتشر شده
⚠️در حالی که این کپشن ارتباطی به این ویدئو ندارد.

این ویدئو از کانالی که نخستین‌بار آن را با این کپشن منتشر کرده
⚠️«حذف شده است»
اما طبق کنتوری که در زیر پیام می‌بینید ۹۶۰۰ بار بازدید شده! (این رقم شامل بازدیدهای آن در کانالهایی که آن را کپی کرده‌اند نمی‌شود) و همچنان ممکن است از گروهها بدون آنکه بدانند از کانال اولیه حذف شده آن را بازنشر کنند.

🔴پیش از فوروارد یک پیام که نام کانالی را بر خود دارد می‌توانیم با لمس نام کانال در بالای پیام وارد آن کانال شویم و ببینیم اصلاً چنین پیامی اکنون در آن کانال وجود دارد یا نه.
اگر وجود ندارد یعنی منتشر کنندۀ اولیه آن را حذف کرده. (اغلب به دلیل اطلاع از نادرستی آن)

🔴اگر پیام فوروارد نشده، بلکه کپی شده است و لینک یا آی‌دی یک کانال را دارد با لمس لینک یا آی‌دی می‌توان چک کرد که چنین پیامی در آن کانال وجود دارد یا نه.
اگر وجود ندارد، یا اصلاً وجود نداشته یا حذف شده.

🔴اگر پیامی متعلق به کانالی‌ست که سابقۀ انتشار مکرر مطالب نادرست دارد بهتر است از بازنشر آن خودداری کنیم.

درستی‌سنجی شایعات:
@Fact_Check
2024/09/30 20:29:15
Back to Top
HTML Embed Code: