Telegram Web Link
مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
📣 مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران دعوت به عمل می آورد 📯 از تمامی دانشجویان سراسر کشور در تمامی رشته ها، در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، و همچنین دکتری عمومی و تخصصی 🎉 جهت ارتقای سطح همکاری های علمی پژوهشی در…
⁉️سوالات متداول⁉️

من در مقطع لیسانس تحصیل می کنم اما رزومه مطلوبی در زمینه پژوهشی/ثبت اختراعات/ کارآفرینی و... دارم "یا" دارای مهارتی هستم که می توانم تدریس کنم و به این امر علاقه دارم، آیا قادر به شرکت در این فراخوان هستم؟

با توجه به درخواست بسیاری از دانشجویان مقطع کارشناسی، ویرایش مربوطه در امر ثبت نام "تمامی عزیزان در تمامی مقاطع، حتی فارغ التحصیلان" اعمال گردید.

روند ثبت نام و فعالیت به چه صورته؟!

شما پس از پر کردن فرم، از طرف مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران لینکی مبنی بر گروه اطلاع رسانی جهت همکاری هرچه بهتر دریافت خواهی کرد

در صورت ثبت نام تا چه زمانی می توانیم در مرکز فعالیت کنیم؟

شما حتی پس از دوران فارغ التحصیلی می توانید از مزایا و امتیازات مرکز پژوهش ها بهره مند شوید و به فعالیت خود ادامه دهید

رزومه من در دسترس نیست آیا مهلت ثبت نام تمدید پیدا می‌کند؟

🎉 قابل توجه تمامی شرکت کنندگان محترم، به علت استقبال بی نظیر شما عزیزان، مهلت ثبت نام در این فراخوان لغایت "ساعت ۲۴، ۱۰ ام اردیبهشت ماه" تمدید شد

⚠️ تمدید این بازه زمانی مقدور نیست

پس همین الان ثبت نام کنید

⁉️در صورت بروز سوال و ابهامات با آیدی زیر در ارتباط باشید
🆔️@Nrs_hashemi
🔰@fnm_ssrc
🔰@ssrc_news
💢 کارگاه صفر تا صد دانشجویی

👤 مدرس: جناب آقای رضا حیدری سورشجانی
🔹 دانشجوی نمونه کشوری
🔹 پژوهشگر برجسته کشوری
🔹 مخترع برتر عضو بنیاد ملی نخبگان
🔹 عضو کمیته فنی اختراعات وزارت بهداشت
🔹دبیر مرکز رشد استعداد های درخشان

🔶 مواردی که در این کارگاه درباره آن بحث می شود:
🔻 نحوه ورود به استعداد درخشان و مزایای آن
🔻 استفاده از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان
🔻 نحوه دانشجوی نمونه کشوری و پژوهشگر برجسته کشوری شدن و امتیازات آن
🔻 تسهیل مسیر طرح اجباری علوم پزشکی و نظام وظیفه پسران (سربازی)
🔻 طریقه ادامه تحصیل بدون آزمون (کنکور ارشد)

📅 تاریخ برگزاری: ۱۴ام اردیبهشت ساعت ۱۰ الی ۱۳

💻 نحوه برگزاری: به صورت مجازی و حضوری (هیبرید)

💰 هزینه کارگاه:
👥حضوری: ۷۵/۰۰۰ تومان
📲مجازی: ۵۰/۰۰۰ تومان

📜 با ارائه گواهی معتبر

همین الان ثبت نام کنید

📥 جهت اطلاع رسانی اخبار در گروه پیش ثبت نامی عضو شوید

⁉️ در صورت بروز هرگونه سوال و ابهام با آیدی زیر در ارتباط باشید:

🆔️@nrs_hashemi
🔰@ssrc_news
🔰@fnm_ssrc
🔆 طبق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، هفته سلامت در سال 1402 از از 9 اردیبهشت آغاز شده و تا 15 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت. بر اساس روزشماری هفته سلامت، روز شنبه ۹ اردیبهشت شعار "پزشکی خانواده و پوشش همگانی سلامت" را به خود اختصاص داده است .
پزشکی خانواده به عنوان دسته ای از تخصص های پزشکی با ارائه مراقبت های همه جانبه به افراد و خانواده ها و ادغام علوم زیست پزشکی، رفتاری و اجتماعی تعریف می شود. پزشک خانواده پزشک متخصصی است که برای ارائه به همه افراد، صرف نظر از سن، جنس یا نوع مشکل سلامتی مراقبت های بهداشتی آموزش دیده است.
پزشکی خانواده یکی از رشته های تخصصی بالینی جامع نگر پزشکی است. این تخصص، علوم پزشکی را از جنبه های مختلف جسمی  Biologic، روانی  Psychologic، اجتماعی  Social و معنویspiritual  با هم ترکیب کرده ، دامنه آن در تمامی شرایط، بدون هرگونه تبعیض از نظر سن، جنس، موقعیت اجتماعی و اقتصادی، نژاد، مذهب و خطر بیماری در هر عضوی از بدن و تمامی بیماریها و مسائل مربوط به سلامت افراد و جامعه با بهره گیری از مشاوره با تخصص های دیگر را شامل میشود. متخصصین این رشته در یک رویکرد نیاز محور Oriented needs ، خدمات خود را در زمینه های پیشگیری، تشخیص، درمان، توانبخشی، مدیریت، آموزش و پژوهش ارائه خواهند داد. شکل فعلی این رشته  تخصصی که در جهان شناخته می شود در سال ١٨٠٠ میلادی شکل گرفته و بعد از جنگ جهانی دوم  به علت مسائلی از قبیل رشد جمعیت، بالا رفتن میانگین سنی جمعیت، هزینه های بالای نظام سلامت، پیشرفت در درمان بیماریها، محدودیت مالی نظام سلامت، طرح موضوع ارتقای عدالت اجتماعی در نظام سلامت و توسعه بخشیدن به Primary Care  مورد  توجه وسیعی قرارگرفته  است. در ایران نیز اولین بار زمزمه راه اندازی این برنامه در سال ۱۳۸۱ مطرح شد و در اوایل سال ۱۳۸۴ این طرح به مرحله اجرا در آمد و پزشکان در قالب پزشک خانواده روستایی شروع به کار نمودند.
متخصص پزشکی خانواده در دو حیطه بهداشت و درمان بالاترین خدمات کیفی را ارائه می دهد. در حیطه بهداشتی روی جمعیت سالم، بیماریابی و پیشگیری اولیه به همراه پزشکان خانواده عمومی فعالیت میکند اما در حوزه درمانی و بیمارستان بر روی پیشگیری های ثانویه و حتی ثالثیه پس از ترخیص بیماران میتواند فعالیت داشته باشد.

لذا به نظر می رسد متخصصین پزشکی خانواده به دلیل ماهیت آموزشها و همچنین تجربیاتی که به دلیل ویژگی شغلی خود به دست آورده اند با  پشتیبانی و به رسمیت شناخته شدن توسط بخش های تاثیرگزاری چون معاونت های درمان دانشگاههای علوم پزشکی بتوانند اتصال دهنده های مناسبی جهت سطوح مختلف نظام ارجاع و  کمک به برقراری عدالت در سلامت و در نهایت پوشش همگانی سلامت در جامعه باشند.

🛑مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران واحد پرستاری و مامایی
📣 مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌کند:

💢 کارگاه نحوه تهیه مقالات به صورت پوستر
(ویژه ارائه در تمامی کنگره های علوم پزشکی کشور)

👤مدرس: سرکار خانم مهشاد ناصر پور
🔹 دانشجوی کارشناسی ارشد روان پرستاری
🔹 محقق و پژوهشگر

💰کاملا رایگان🤩

📅 ۱۷ ام اردیبهشت ماه ۱۴۰۲

🖥 به صورت مجازی

راس ساعت ۱۷ الی ۲۰

📜 همراه با صدور گواهی معتبر از سوی مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران

📲 همین الان ثبت نام کنید

⁉️ در صورت بروز ابهام و سوال با آیدی زیر در تماس باشید
🆔️@Nrs_hashemi
🔰@fnm_ssrc
🔰@ssrc_news
🔆طبق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، هفته سلامت در سال 1402 از از 9 اردیبهشت آغاز شده و تا 15 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت. بر اساس روزشماری هفته سلامت، روز یکشنبه ۱۰ اردیبهشت شعار "جوانی جمعیت و سالمندی سالم" را به خود اختصاص داده است .
در تقویم جهانی، اول اکتبر هر سال، روز جهانی سالمندان نامیده شده است. پیشینه این نام گذاری، مربوط می شود به سال 1982  که سازمان ملل متحد شورای بین المللی سالمندی را تأسیس کرد و در همان سال طرحی را برای تعیین روز جهانی سالمندان تا سال 1990 پیشنهاد کرد.
طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO): جمعیت افراد سالمند (65 سـاله و بـالاتر) در جهان تا سال 2030 به 1.4 میلیارد و تا سال 2050 به 2.1 میلیارد افزایش خواهد یافت. این در حالی است که بسیاری از افراد مسن نیاز به نوعی مراقبت طولانی مدت مانند پرستاری در منزل، مراقبت اجتماعی، مراقبت های مسکونی و اقامت طولانی مدت در بیمارستان دارند. این موضوع، اهمیت حفظ جمعیت در سنین جوانی را می رساند. می توان گفت، راهکار پیشگیری از هزینه ها و عواقب جمعیت سالمند، پیگیری و اجرا سیاست های جمعیت جوان در کشور می باشد.
در واقع، جمعیت جوان و سرمایه انسانی به عنوان یکی از مهمترین ارکان موثر بر توسعه هر کشور، از اهمیت خاصی برخوردار بوده و بستر خالقیت و پویایی در ابعاد مختلف توسعه  اقتصادی اجتماعی را برای آن کشور فراهم می کند. مقوله حاضر تا آنجا اهمیت داشته که مقام معظم رهبری در این خصوص (سیاستهای کلی جمعیت) را در تاریخ 30 اردیبهشت، 1393  به سران سه قوه ابلاغ نمودند. همچنین، قـانـون حمایت از خـانـواده و جـوانـی جمعیت بـا هدف افزایش نرخ بـاروری کلی در جلسه مورخ 24.7.1400 کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی طبق اصل هشتاد و پنجم قانون اساسی تصویب شد و پس از موافقت مجلس با اجرای آزمایشی آن به مدت هفت سال در تاریخ 10.8.1400 به تایید شورای نگهبان رسید.
یکی دیگر از راه های داشتن جمعیت سالم و جوان، عمل به توصیه های بهداشتی می باشد که در سالمندان از اهمیت ویژه برخوردار است. به طوری کلی، می توان با آموزش خودمراقبتی، ورزش منظم، تغذیه سالم، خواب کافی و موراد مشابه، از بسیاری از ناتوانی ها در این دوره پیشگیری نمود. در نهایت، بسـياري از سياست هاي بهداشتي، تبليغي، مشاور هاي و نظاير آن ميتواند در مقولـه ي جمعیـت تعيـين كننده باشد که مسئولین دخیل در این امر به همراه مراقبین بهداشتی مستلزم برنامه ریزی و اجرا در سطوح مراقبتی و پیشگیری می باشند.

📝گردآورنده: امیرمحمد چکنی
دانشجوی کارشناسی پرستاری

🛑مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران واحد پرستاری و مامایی
🔆طبق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، هفته سلامت در سال 1402 از از 9 اردیبهشت آغاز شده و تا 15 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت. بر اساس روزشماری هفته سلامت، روز دوشنبه ۱۱ اردیبهشت شعار "دسترسی عادلانه به سلامت" را به خود اختصاص داده است. دسترسی عادلانه به سلامت به معنی این است که همه‌ی افراد فرصتی عادلانه و منصفانه و برابر برای دسترسی به سطح مناسبی از سلامت داشته باشند. نبود برابری در بهداشت و سلامت در یک جامعه زیان های فراوانی را به همراه دارد که می‌توانیم به کاهش بهره وری، اشتغال و درآمد مالیاتی، دشوارتر شدن مهار و درمان بیماری های عفونی، آسیب به انسجام اجتماعی و همچنین افزایش سطح جرم و خشونت در جوامع اشاره کنیم.
عدم وجود چنین حق مسلمی برای افراد در یک جامعه علل مختلفی اعم از دسترس پذیری بهداشت برای طبقه خاصی از مردم و شهرنشینان، عدم وجود نیروی متخصص و متبحر، وجود بی میلی در کادر درمان برای ارائه خدمات، کمبود و یا عدم وجود امکانات مناسب و بروز در تمام مناطق یک منطقه ، عدم وجود و یا کمبود دارو‌های مناسب، عدم اجرای درست و کامل دستورات پزشک به علت مسائل اقتصادی و فرهنگی، هزینه های بالای درمانی ، پایین بودن سطح تحصیلات عمومی در جامعه و همچنین ناامنی غذایی می تواند داشته باشد.

با توجه به اهمیت گزاف این موضوع می‌توانیم به راه کارهایی را برای جلوگیری یا برطرف کردن بی عدالتی بهداشتی و درمانی اشاره‌ کنیم:
آموزش متخصصان مراقبت های بهداشتی در مورد نحوه تاثیر بی عدالتی در سلامت بر بیماران،
تعیین قیمت مناسب برای داروها و واکسن ها،
قرار ملاقات های انعطاف پذیر برای افرادی که به صورت طولانی یا غیرمعمول کار می کنند،
حمایت مالی از افرادی که به پرداخت هزینه های مراقبت های بهداشتی نیاز دارند و
در نظر گرفتن خدمات بهداشتی سیار برای افراد نواحی دور افتاده و افرادی که قادر به سفر نیستند.

📝گردآورنده: محمد طاها عسگری
دانشجوی کارشناسی پرستاری

🛑مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران واحد پرستاری و مامایی
Forwarded from Woundemic | آکادمی زخم (Sobhan hatamnia)
☯️وندمیک با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله برگزار می کند:

🔹دومین دوره تخصصی مدیریت زخم

🥇با تدریس برجسته ترین اساتید ایران

محورها:
لیزر تراپی
مبانی زخم
لایت تراپی
پلاسما تراپی
وکیوم تراپی
ماگوت تراپی
زخم های عروقی
زخم های فشاری
زخم های سرطانی
مهندسی بافت در زخم

⏱️ پنجشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۲
ساعت ۸:۳۰ الی ۱۷

📍تهران ،خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی جنوبی، سالن همایش های صدرا

لینک ثبت نام: https://rooydadestan.ir/?p=88401

🆔 @Woundemic
ذی ربط پست فوق

🎉به ده نفر اولی که به آیدی
@Nrs_hashemi پیام دهند، کد تخفیف ۲۰٪ تعلق می‌گیرد
🔆 طبق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، هفته سلامت در سال ۱۴۰۲ از ۹ ام اردیبهشت ماه آغاز شده و تا ۱۵ ام این ماه ادامه خواهد داشت.

📅 بر اساس روزشماری هفته سلامت، روز سه شنبه ۱۲ اردیبهشت شعار "جامعه سالم و رشد تولید" را به خود اختصاص داده است.

بهبود استانداردهای زندگی مردم یک هدف گسترده اجتماعیه 🙂

🪨سنگ بنای استانداردهای زندگی در توانایی افراد برای "کسب دستمزد و ایجاد سود" به منظور خرید کالا و استفاده از خدمات برای مصرف تعریف میشه

💰در واقع، دستمزد و سود منعکس کننده ارزش کالاها و کیفیت خدمات تولید شده در یک اقتصاد و بهره وری سازمان ها عاملیه که برای ایجاد آنها به کار گرفته می شن

👀 اگرچه "استانداردهای زندگی، درآمد و بهره وری" مفاهیم متفاوتی هستند، اما این سه مولفه بسیار به هم مرتبط هستند.

همبستگی بسیار بالای بهره وری نیروی کار و دستمزدهای واقعی ، اهمیت نرخ رشد بهره وری برای بهبود استانداردهای زندگی در یک کشور را نشان میدهد. 🤝

🔶 در طول چند سال گذشته، مطالعات زیادی در مورد رابطه اقتصادی بین سلامت و بهره‌وری یا تولید صورت گرفته است:

🔹 شواهد موجود نشان میدهند که به شکلی واضح، رابطه ای عکس بین بیماری های مزمن افراد و بهره وری شغلی در یک جامعه وجود دارد.

⚠️ این رابطه به نوبه خود بر تعداد روزهای غیبت نیروی انسانی در کسب و کارها موثره.

🔹 علاوه بر این، محققان اذعان دارند که حتی با وجود حضور نیروی انسانی ناسالم در محیط کار و عرصه ی تولید میزان بهره وری این افراد به شدت تحت تاثیر سلامت جسمانی و روانی آنها قرار میگیره.

🔸 در نتیجه، از آنجایی که سرمایه انسانی محرک اصلی بهره وری و رشد در اقتصادهای مبتنی بر دانشه، سلامت نیز باید برای نتایج اقتصادی مهم باشه.

نیروی کار سالم هزینه های مراقبت های بهداشتی را که توسط کارفرما یا دولت خرج می شود کاهش می دهد. 📉

👥 همچنین، نیروی انسانی در این صورت میزان بهره وری سازمان ها را بهبود می بخشد. به عبارتی دیگر، شرکت‌هایی که از سلامت در محیط کار حمایت می‌کنند، به صورت روزانه درصد بیشتری از کارمندان را در محل کار دارند.

🕯 از آنجایی که سلامت نیروی انسانی اغلب منجر به رفتارهای بهداشتی بهتری (مانند پختن غذاهای مغذی در خانه یا افزایش فعالیت بدنی با خانواده) می شه کارمندان ممکن است روزها و ساعات کاری کمتری را برای مراقبت از اعضای بیمار خانواده از دست بدهند.

📈 به علاوه، صرفه جویی در هزینه ارائه برنامه های بهداشتی در محل کار در برابر هزینه های غیبت کارکنان، افزایش اضافه کاری برای پوشش کارکنان غایب، و هزینه های آموزش کارکنان جایگزین قابل مقایسه نیست.

⁉️ در حال حاضر، این موضوع برای کشورهای در حال توسعه نسبت به کشورهای توسعه یافته از اهمیت بیشتری برخودار است. اما راه حل مناسب حل این مشکل چیست؟

در حقیقت، راه حل های مناسب هر کشور بستگی به وضعیت جسمانی غالب نیروی انسانی آن کشور و سیاست گذاری های بازنشستگی و دیگر مسائل مربوطه دارد که این مسئله بیان میکند که برای همه ی کشورها نمی شود از راه حلی یکسان برای بهبود بهره وری و میزان تولیدکنندگی استفاده کرد.

با این حال، موارد زیر از پیشنهاداتی هستند که میتوان برای پیشگیری از کاهش سرانه تولید ناخالص یک کشور و بهبود وضعیت سلامتی نیروی کار آن استفاده نمود:

❇️ اجرای برنامه های آگاهی بخش و ارتقادهنده سبک زندگی سالم در بین نیروهای انسانی مجموعه ها به خصوص برای افراد با درجه خدمتی پایین تر

❇️ پیشگیری اولیه، غربالگری منظم و تشخیص به موقع و در نهایت درمان صحیح بیماری های رخ داده،
❇️ بیمه کردن تمامی افراد موجود در یک مجموعه به عنوان نیروی انسانی و افزایش پوشش درمانی برای این دسته از افراد توسط بیمه ها

❇️ اجرای مطالعات بیشتر منطقه ای در جهت یافتن دقیق تر مشکلات خاص استان ها و شهرها در حیطه سلامت و بهره وری.

📝 گردآورنده: امیرحسین جلیلوند
دانشجوی کارشناسی پرستاری

🛑مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران واحد پرستاری و مامایی
🔆 طبق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، هفته سلامت در سال ۱۴۰۲ از از ۹ اردیبهشت آغاز شده و تا ۱۵ اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

📅 بر اساس روزشماری هفته سلامت، روز چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت شعار "اقتصاد خانواده و پزشکی خانواده" را به خود اختصاص داده است.

🏥 در ایران برنامه پزشک خانواده برای اولین بار در سال ۱۳۷۶ جهت حدود ۵ میلیون نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته ی امام خمینی (ره) به اجرا در آمد که افراد دارای پرونده سلامت از طریق پزشک خانواده ی خود به بیمارستان ارجاع داده می شدند.

👨‍👩‍👧‍👦 اما این برنامه تحت اصلاحات جامع تری قرار گرفت و با نام برنامه ی ملی پزشک خانواده و بیمه ی روستایی با هدف تقویت نظام ارجاع در کشور، افزایش پاسخگویی در بازار سلامت، افزایش دسترسی مردم به خدمات سلامت، کاهش هزینه های غیرضروری در نظام سلامت و افزایش پوشش خدمات، از ابتدای سال ۱۳۸۴ در کلیه مناطق روستایی و شهرهای کمتر از ۲۰۰۰۰ نفر جمعیت اجرا شد.

💰همانطور که اشاره شد یکی از اهداف مورد تاکید در اجرای برنامه ی پزشک خانواده، کاهش هزینه های غیرضروری در نظام سلامت می باشد.

🧾 در تاکید این موضوع مطالعات متعدد نشان داده اند که با اجرای این طرح:

مراجعات غیرضروری به سطوح بالاتر ارائه ی خدمات کاهش می یابد

از پرداخت هزینه های سنگین بستری و سرپایی سطح ۲ پیشگیری می شود

دسترسی بیمار به خدمات مناسب در زمان مناسب امکان پذیر می شود

از ارائه ی خدمات تکراری و غیرضروری جلوگیری می شود و...

که همه ی این موارد در نهایت منجر به ارتقای سطح سلامت و کاهش هزینه های افراد تحت مراقبت این سیستم خواهد شد.

👨🏻‍⚕همچنین طرح پزشک خانواده موجب کنترل هزینه های ناشی از مراقبت های سطح دوم که بیشتر از نصف مخارج سلامت را در کشورهای توسعه یافته تشکیل می دهد، می شود.

بنابراین با اجرای صحیح و قانونمند طرح پزشک خانواده، گسترش خدمات پیشگیری و درمان کامل و به موقع در مراحل اولیه ی بیماری، از پرداخت هزینه های سنگین توسط خانواده ها پیشگیری می شود که این مورد می تواند نقش بسیار مهمی در اقتصاد خانواده و کاهش بار مالی ناشی از مراقبت های بهداشتی داشته باشد.

📉 همچنین اجرای طرح پزشک خانواده در کاهش هزینه های غیرضروری برای ارائه ی مراقبت های سلامتی و به صورت کلی کاهش هزینه های نظام سلامت نیز نقش مهمی خواهد داشت.

📝گردآورنده: سبا براتی
دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری سالمندی

🛑مرکز پژوهش های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران واحد پرستاری و مامایی
🔆 طبق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، هفته سلامت در سال ۱۴۰۲ از از ۹ اردیبهشت آغاز شده و تا ۱۵ اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

📅 بر اساس روزشماری هفته سلامت، روز چهارشنبه ۱۴ اردیبهشت شعار "سلامت و رسانه" را به خود اختصاص داده است.

🔰@fnm_ssrc
🔰@ssrc_news
2024/11/18 17:25:49
Back to Top
HTML Embed Code: