Telegram Web Link
#فتح_خیابان۱۶

این مطلب کاملا صنفی است

قسمت هفتم

انتخابات الکترونیک

در طی حدود ۶ ماه گذشته اثرات انجام الکترونیک انتخابات بر عرصه های مختلف مرتبط با آن در سطوح مختلف مورد بحث‌های متنوعی
قرار گرفته است. از مسائل حقوقی تا جنبه های فنی همگی مورد توجه فعالان صنفی بوده اند.
من نیز در ویدیویی که ماهها پیش منتشر شد، نوعی نقد را مطرح کردم که به جز مقصود مهم افزایش مشارکت، تغییر در شیوه انتخابات صرفا نباید یک تغییر روش قلمداد شود، بلکه میبایست یک منش نو باشد.
افزایش عددی مشارکت، ذاتا یک عامل بسیار اعتبارساز برای صنف است تا مدیران ارشد بتوانند از اعتبار خود به عنوان نمایندگان بخش عظیمی از همکارانشان برای تسهیل امور مایه بگذارند و نیز مورد تمسخر و طعنه رقیبان و حریفان قرار نگیرند اما مهمتر از افزایش عددی، آن است که رای دهندگانی پرورش یابند که انتخابهایی درست انجام دهند. انتخابات الکترونیک در صورت انجام سلامت آن می‌تواند چنین ارزش عظیم کمی و کیفی را بیافریند.
 
اما برای رسیدن به چنین مقصودی همه سطوح از قانونگذار، مجری و ناظر باید هدفی والاتر از انتخابات و صیانت از آراء را پیگیری کنند. آنان وظیفه دارند بستری مناسب برای افزایش اگاهی، عاملیت و احترام رای دهندگان بسازند تا انتخابها از سر آگاهی بیشتر و با دخالت گسترده تر و با رعایت کامل جایگاه اعضاء یک جامعه حرفه ای رخ دهد. چنین شیوه ای از انتخابات قطعا به مشارکت بیشتر و  انتخابهایی مناسب‌تر منجر خواهد شد.

افزایش مشارکت ناشی از «حس عاملیت» سبب میشود فردی که خود را در تغییرات موثر میداند، انگیزه و توان بیشتری برای تغییر بروز دهد و ضمنا برای صیانت از رای خود مستقل تر و پیگیرتر از کسانی باشد که بدون اگاهی و در  پیروی از دیگران رای داده و از احترام لازم نیز برخوردار نشده است

با این حال همانگونه که در بخش ششم توضیح داده شد ادعاهایی که در مورد افزایش مشارکت ۱۰ درصدی فعلی به ۵۰ درصد اعضا توسط عده ای تبلیغ میشود، به‌خصوص در شرایط فعلی کشور، مستند به هیچ حقیقت علمی نیست و به احتمال قوی از جمله مانورهای تبلیغاتی گروهی خاص برای مقاصدی خاص است زیرا نه فقط نظام پزشکی بلکه بسیاری دیگر از نهادهای مدنی دیگر به علت سیاست‌های مزاحم و آزارنده و محدود کننده حاکمیتی در نقطه حضیض خود قرار گرفته و امکان برانگیختن امید در آنها به حداقل رسیده است.

نکته عمیقا مغفول مانده دیگر این است که علیرغم اینکه مشارکت بیشتر قطعا ارزشی بالا دارد اما اگر چنین مشارکتی  بر پایه حرکات توده‌وار و فرایندهای عوام فریبانه رخ داده باشد الزاما منجر به انتخاب بهترین‌های ممکن نخواهد شد و قوزی بر قوز دیگر خواهد گذاشت.

هیچ شکی وجود ندارد که علیرغم مشکلات زیادی که در متون قانونی و سازو کارها و امکانات فنی وجود دارد امکان انجام انتخابات الکترونیک کاملا فراهم است. اما دو موضوع وجود دارد که هر کدام برای عده‌ای نگرانی‌ساز است:

- تاثیر عامل سیاست و میزان علاقه سیاسیون به گرفتن نتایج مورد نظرشان از انتخابات سازمان نظام پزشکی و ترکیب ارکان و بخصوص شخص رییس کل. موضوعی که تجربه زیسته بسیاری از اعضاء را به این بصیرت رسانده است که ممکن است اتفاقات خارق العاده ای رخ دهد که حتی به عقل جن هم نرسد اما به عقل سیاسیون و پیوست‌های امنیتی آنان برسد و صحنه هایی بی بدیل را همچون سال ۹۶ خلق کند.
در مورد اثر سیاست و انکه در انتخابات نظام پزشکی چه تاثیری خواهد گذاشت در بخش دیگری از همین مطالب به تفصیل سخن خواهم گفت

- تلاش برای کاهش زمینه مشارکت برای حفظ قدرت، مدلی تجربه شده در  موضوعات کلان کشور ماست که صابون آن به تن همه ملت ایران خورده است و قطعا چنین افکاری در بین کسانی در سازمان صنفی نیر وجود دارد و یک توهم نیست.
تجربه زیسته برخی از اعضاء در این مورد نیز این شناخت را پدید آورده است که بهای ماندن عده ‌ی در قدرت، برباد دادن انتخابات الکترونیک است.
اتفاقی که باید تلاش شود از بروز آن به هر ترتیب جلوگیری شود تا هم مصلحت جمعی برقرار شود و هم عادت دخالت سلیقه ای را از سر عده ای بیندازد.

در هر حال حتی اگر در این انتخابات نیز به هر دلیلی روش الکترونیک به کار گرفته نشود، قطعا این دوره اخرین دوره انتخابات به شیوه سنتی خواهد بود و از دوره آینده به تاریخ خواهد پیوست.

https://www.tg-me.com/drmoazenofficial
.
🌦 @Barankavir

🟢 نخستین بیانیه‌ی کروبی پس از رفع حصر

💠 مهدی کروبی در نخستین بیانیه خود گفته است آن چیزی که کشور را تا آستانه جنگی ویرانگر پیش برده است پروژه جمهوریت زدایی حاکمیت است که از انتخابات سال ۸۴ با تقلب و دخالت مستقیم سپاه و بسیج در تغییر نتایج انتخابات شروع شد

🔻متن این بیانیه که برای انتشار در اختیار انصاف نیوز قرار گرفته است در پی می‌آید:

بسمه تعالی

🔸مردم شریف ایران
همانطور که می‌دانید از اواخر بهمن ماه سال ۱۳۸۹ در حصری قرار گرفتم که حکم به محرومیت و مجازات آن نه بر اساس قانون و تصمیم محکمه‌ای صالح، بلکه صرفا بر مبنای اراده صاحب قدرت اعمال و اجرا شد.

🔸درخواست محاکمه‌ی علنی‌ام در مرجع ذی‌صلاح قانونی که بارها مطرح و بر آن مصر بودم هم اجابت نشد تا اینکه مدتی پیش سخن از رفع حصر اینجانب به میان آمد.

🔸در پاسخ به تلاش رؤسای محترم قوه مجریه و قضاییه در پایان دادن به این رفتار غیرقانونی، ضمن تشکر از پیگیری آنان به اطلاع‌ رساندم که اینجانب و مهندس موسوی در یک پرونده و مطابق یک دستور غیرقانونی که مغایر اصول متعدد قانون اساسی از جمله اصل قانونی بودن جرایم و مجازات‌هاست، محصور و از حقوق قانونی‌مان محروم گشته‌ایم.

🔸تاکید کردم با آنکه آزادی را حق طبیعی‌ام می‌دانم اما ترجیح می‌دهم همانطور که در یک‌روز به حصر رفتیم، به اتفاق از حصر خارج شویم. مدتی موضوع مسکوت ماند تا اینکه در آستانه نوروز از تصمیم مقامات امنیتی مبنی بر ترک نیروهایشان از منزل‌مان در بیستم فروردین ماه سال جاری مطلع شدم. ان‌شاالله به زودی هم شاهد پایان حصر دوست و برادر عزیزم مهندس موسوی و همسر گرامی‌شان خانم دکتر رهنورد باشیم.

🔸آزادی موهبتی‌ست الهی‌ اما برای من آزادی زمانی معنی پیدا می‌کند که نگرش‌های مستبدانه جمعی تشنه قدرت و ثروت برای همیشه از این کشور رخت ببندد و در عمل شاهد حاکمیت مردم بر سرنوشت‌شان باشیم و میزان به معنای واقعی در همه‌ی امور رای ملت باشد.

🔸خروج اینجانب از حصر همزمان شده با ابر بحرانی که ملک و ملت را در همه‌ی ابعاد گرفتار و کشور را تا آستانه ورشکستگی و جنگی ویران‌گر پیش برده است.

🔸به باور من ریشه بخش مهمی از این ابر بحران را باید در همان پروژه‌ی جمهوریت‌زدایی حاکمیت در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۴ جستجو کرد‌.

🔸در آن سال شورای نگهبان، سپاه و بسیج برای استقرار آنچه معجزه هزاره می‌نامیدند‌ در روند انتخابات تخلف و تقلب کردند.

🔸در همان زمان من در نامه‌ای سرگشاده نسبت به این انحراف مهلک که هدایت آن در کانون اصلی قدرت شکل گرفته بود، صریح و شفاف هشدار دادم اما متاسفانه نبود گوش شنوا و در سال ۱۳۸۸ تشت رسوایی‌ چنین رویکردی چنان بر زمین افتاد که شاهد خروش و اعتراض میلیونی مردم در اعاده حق رای‌شان بودیم.

🔸در آن سال من با آگاهی از مسائل درون حکومت به میدان آمده بودم، از موانع و مشکلات گفتم و ایستادگی در مقابل این جریان فاسد و خطرناک را در ردیف جهاد فی‌سبیل‌الله دانستم. از تهدیدها، تهمت‌ها، ناسزاها، آزارها، ضرب‌وشتم در خیابان و تخریب خانه و کاشانه‌ام به‌دست جمعی از اراذل نهراسیدم و با روی باز حصر بی‌ضابطه را تحمل کردم.

🔸با تبعید، زندان و محدودیت بیگانه نبوده و نیستم، آن‌چنان‌که در جوانی زندان و شکنجه‌های ساواک پهلوی مرا از میدان به در نکرد و در میان‌سالی مسند صدارت و قدرت چشمانم را کور نکرد و در سالمندی توهین، حرمت‌شکنی، فشار و سپس حصر طویل المدت موجب سکوتم نشد.

🔸من همچون گذشته خود را متعهد می‌دانم که در دفاع از حقوق یکایک مردم، فارغ از نگاه و باورشان، زبان در کام نگیرم و از حقوق شرعی و قانونی و آزادی‌های مشروع آنان دفاع کنم. خدا را هم گواه می‌گیرم که دفاع از حقوق آحاد مردم را وظیفه شرعی و ملی‌ام می‌دانم چراکه بر این باورم که ایران متعلق به همه‌ی ایرانیان است.

🔸آزادی بی‌قید و شرط زندانیان سیاسی به خصوص زنان در بند از هر مرام و مسلکی که باشند را مطالبه به حقی‌ می‌دانم که ان‌شاالله از همین امروز پیگیر آن خواهم بود.

🔸مهدی کروبی خود را بنده خدا، فرزند ایران و سرباز کوچک ملّت، مدیون به شهدای انقلاب و جنگ می‌داند که تا پایان عمر متعهد است در راستای عزت و سربلندی ایران و تحقق حاکمیت مردم بر سرنوشت‌شان تلاش کند و در این مسیر آنچه را خیر و صلاح کشور مطابق منافع ملی می‌داند با زبانی صریح بگوید، اگرچه به مذاق برخی خوش نیاید.

🔸در پایان هم وظیفه دارم از همه کسانی‌که در این سال‌ها به طرق مختلف محصوران را مورد حمایت و محبت خود قرار دادند، تشکر و قدردانی کنم.

🔸والسلام
مهدی کروبی

https://www.tg-me.com/drmoazenofficial
دفاع از کدام ایران

۴۰۰ نفر از کنشگران مدنی که بسیاری شان را از نزدیک و بسیاری شان را از دور میشناسم بیانیه ای صادر و اعلام کرده اند که آماده دفاع از ایران در مقابل تجاوز خارجی هستند

بیانیه ای سلحشورانه و مشحون از شعارهای تند بر علیه آمریکا و اسراییل ولی خالی از ذهنیت دفاعی واقعی
علیرغم انکه نام های پر طمطراقی در پایین این بیانیه هست اما فحوای آن خالی از درک درست از اوضاع جدید جهان و نیز نحوه جنگهای نوین است

افراد این لیست اساسا متوجه این نیستند که صحنه تجاوزی که انها شورمندانه ادعا میکنند در آن به دفاع از کشور خواهند پرداخت دیگر هیچ شباهتی به دوره سربند بستن و کلاشینکف به دست گرفتن ندارد
اقایان و خانمهای امضاکننده، آفند و پدافند تعاریفی اولیه و بنیادین دارند
هدف از پدافند یا همان دفاع حداقل سازی خسارات مادی و جانی و معنوی و سپس استمرار تاب اوری نیروهای خودی و کشور است
و هدف از آفند حداکثر سازی خسارت به دشمن و کاهش موثر توان رزم او

در حالیکه هدف تجاوز احتمالی اسراییل و آمریکا قرار است زیر ساختها و امکانات و تجهیزات پایه ای کشور باشد و حمله به آنها از راه دور و توسط امکانات تکنولوژیک جدید و با کمترین مداخله انسانی باشد این افراد قرار است چگونه و از چه چیزی دفاع کنند
میخواهند بروند روی نیروگاه های برقی و سدها و منابع آبی زنجیره انسانی بسازند ؟
قراراست در اطراف مراکز هسته ای جمع شوند ؟
در پایان یک تجاوز وسیع که در طی آن کشور از برق و آب و امکانات اولیه محروم شده باشد قرار است افراد این لیست از چه چیز دفاع کنند ؟
دادن شعارهای ملی و القای سلحشوری چیزی است و زدن حرف حساب چیزی دیگر ؟
طرح پدافندی کشور برای بعد از حمله و بروز خسارات عظیم چیست ؟ آیا قرار است پس از حمله تصمیم بگیرید و یا بگیرند که در آن زمان چه کنند ؟

فرض بگیرید که در یک آفند بسیار بزرگ هزاران موشک به پایگاه های آمریکا و دوستانش و اسراییل شلیک شد و خساراتی عظیم به آنان وارد شد ولی همزمان تمامی زیرساختها و بنیانهای زیست انسانی امروزین کشور بر باد رفت انگاه قرار است از چه ایرانی و با چه وسیله ای و چگونه دفاع کنید ؟

اقایان و خانم های محترم
موثرترین راه دفاع از کشور اجتتاب از ورود به جنگی است که برآیند خسارات آن قطعا به ضرر ایران است و حتی ممکن است به ضرر جمهوری اسلامی نباشد که میتواند زیست فرصت طلبانه خود برجنازه ایران را نیز ادامه دهد

موثرترین دفاع از کشور که از حد شعارهای رجز خوانانه و بی مصداق واقعی عبور کرده باشد نامه ای صریح و بی پرده همه این ۴۰۰ نفر به حکمران برای ورود به مسیر مذاکره مستقیم با آمریکا و حل و فصل مطالب ملی ایران است

وقتی که قرار است با تجاوز به ایران به دوران پارینه سنگی برگردیم اقایان و خانمهای امضاء کننده میخواهند از چه چیز و کدام ایران دفاع کنند

محافظه کاری را کنار بگذارید و به حکمران با شفافیت بگویید که غرور و نخوتش در مورد توان آفندی که تدارک دیده است حتی اگر حداکثر خسارت را به متجاوز وارد کند جبران خاکسترنشین کردن ایران را نخواهد کرد

تکان دادن حکمران برای بیدار شدن از خوابش از لیست کردن جنایات آمریکا و اسراییل واجب تر است

بشتابید و همین الان نامه تان را بنویسید اگر نگران نام نویسنده اصلی هستید میتوانم آنرا برایتان بنویسم اما در مورد شجاعتتان برای امضای آن کاری از من برنمی آید

https://www.tg-me.com/drmoazenofficial
حمید آصفی

پیش‌درآمد *بازی مرگ* در شطرنجِ خلیج فارس ، یک جنگ نیابتی نیست ؛ بلکه یک "خودکشی استراتژیک"است . حاکمیت ایران در دامی که ترامپ و نتانیاهو برایش گسترانده‌اند ، در حال بلعیدن طعمه‌ مسموم یمن است و تبدیل هر موشک حوثی به بهانه‌ای برای نابودی ایران . امروز ، خلیج فارس به صفحه شطرنجی تبدیل شده که مهره‌ها نه سربازان که "پروانه‌های آشوب" هستند و بال زدنشان آتش جنگ را شعله‌ور می‌کند . 
- معمای یمن ، تله‌ای که ایران خود را در آن حبس کرده است و ترامپ با اعلام "هر موشک یمنی = حمله ایران" ، در حال نوشتن سناریوی نهایی است . این یک عملیات روانیِ کلاسیک است و تبدیل شدن حوثیها به "دکمه انفجار ایران"

  هر حمله یمن ، سکوی پرتابی برای حمله به نطنز ، فردو ، یا حتی بوشهر میشود . اسرائیل با تحریک آمریکا به بمباران یمن ، میخواهد ایران را وادار به خطای محاسباتی کند .

هدف ؟ ایجاد بهانه برای حمله به سایتهای هسته‌ای است و از نشانه‌های آخرالزمانی ، استقرار هواپیماهای B-1،  B-2 و B-52 در خاورمیانه که تنها برای نمایش قدرت نیست ؛  اعلام جنگ پیش‌دستانه است . این بمب‌افکنها قادرند در ۴۵ دقیقه ، ۸۵% تأسیسات نظامی و غیرنظامی هر کشوری را نابود کنندو پهپاد جاسوسی بر فراز بوشهر نه برای نظارت ، که برای "نقشه برداری از ضربه نهایی" است . هر پرواز ، مختصات دقیق موشکهای دفاع هوایی ایران را به سیستم‌های هدف یابی آمریکا میفرستد .  
- پارادوکس مرگبار  
حاکمیت با تصور کنترل حوثیها در دام توهم قدرت  گرفتار شده است و اگر حوثیها به حمله به نفتکشها ادامه دهند ، آمریکا نه یمن که ایران را هدف خواهد گرفت . این دقیقاً همان "تله قرمز" است که ناوگان پنجم آمریکا در خلیج فارس منتظرش است .   
- استراتژی " انفجار خاموش"
ترامپ با توییت‌هایش در حال اجرای جنگ روانی بیسابقه است . با هر پیام ، ارزش ریال سقوط میکند و هر موشک حوثی ، سکه‌ای طلا در جیب لابی اسرائیل در کنگره آمريکاست . متأسّفانه ایران ؛ قربانی توهمات هژمونی شده است و حوثیها دیگر بازوی قدرت نیستند بلکه "بمب ساعتی" هستند که آمریکا شمارش معکوسش را آغاز کرده . این دیگر بازیِ مرگ و زندگی نیست ؛ بازیِ مرگ با خود است . ایران دارد قربانی توهمات ژئوپلیتیک  میشود که حتی از جغرافیای واقعی قدرت هم عقب است . وقتی هواپیماهای B-52  بالای سرت چرخ بزنند ، دیگر "مرگ بر آمریکا" فریاد نیستد ، نوحه‌ای است برای سوگواران وطن و شرایط موجود ، زنگ هشداری است برای حاکمیت که می‌پندارد میتوان در آتشبازیِ ترامپ و نتانیاهو ، ایران را سالم نگه داشت .
فردا دیر است
امروز حتی یک ثانیه پیش از انفجار هم دیر است ...💥

https://www.tg-me.com/drmoazenofficial
استثمارگران نظامی در حوزه درمان

در نقاط مختلف کشور درمانگاه ها و بیمارستانهایی توسط نهادهای نظامی و امنیتی بخصوص سپاه پاسداران فعال هستند که مقصود از وجود خودرا دادن سرویس مناسبتر و ارزانتر به جامعه عمومی بخصوص در مناطق کم برخوردار اعلام  میکنند اما بهای آن تفاوت در هزینه خدمات که البته در بیشتر مناطق بالاتر از تعرفه دولتی است از دو منبع تامین میشود
استفاده از بودجه عمومی کشور
تخلف صنفی ارزان فروشی خدمات و استثمار کارکنان

کارکرد این بنگاه ها عملا در سه حوزه دیگر جدی است
۱ - سوداوری برای مجموعه های بزرگتر و صاحبان حقوقی خود
۲- ارایه خدمات خاص و کاملا در دسترس به افراد و خانواده های وفادار به حاکمیت به عنوان نوعی پاداش خدماتشان  
۳- بعنوان بخشی از شبکه امنیتی که در صورت لزوم و در مواقع خاص مانند وقایع ۱۴۰۱ بتواند به جمع اوری اطلاعات و یا اخفای اطلاعات کمک کند

اما انچه در  وجود این نهادها باعث تلخکامی در جامعه پزشکی است توسل آنان به ارزان فروشی و شکستن قیمت و در عین حال عدم پرداخت دستمزد کارکنان بخصوص پرسنل قراردادی است در اخرین نمونه از این رفتارها گزارشهایی بدست رسیده است که این بنگاه ها هم از پذیرش تعرفه رسمی کشور استنکاف میکنند و هم حاضر به جبران آن در سهم دستمزد کارکنان نیستند که ظلمی مضاعف است با توجه به آنکه به علت اتصال به سیاست و قدرت در بسیاری از مناطق این بنگاه ها انحصارات جدی نیز براه انداخته اند عملا تنها کلمه ای که میتوان برای توصیف رفتارآنان بکار برد بهره کشی استثمارگرانه ناشی از تفوق نظامی - امنیتی و با توسل به شیوه متخلفانه  است

https://www.tg-me.com/drmoazenofficial
زهره دادرس و زهرا دادرس در پی پذیرش اعاده‌دردرسی از زندان رشت آزاد شدند.

مادر این دو فعال حقوق زنان نوشته است:

«با تلاش‌های وکلای محترم، خانم زهرا مینویی و آقایان محمدعلی کامفیروزی و ابوالفضل قربانی، اعاده دادرسی زهرا و زهره در دیوان عالی کشور پذیرفته شد و با ارجاع پرونده به دادگاه تجدیدنظر گیلان، دستور موقت توقف اجرای حکم تا برگزاری دادگاه مجدد داده شد و امروز هفدهم فروردین زهره و زهرا آزاد شدند، امیدوارم که در آینده رای دادگاه هم خوب باشه و دخترانم کنار ما بمونند.»

@Hosseinronaghi

https://www.tg-me.com/drmoazenofficial
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بنظر میرسد ایشان یک نوع تعریف جدید از زمینه های ظهور دارد که به ارزش ریال در مقابل دلار وابسته است و احتمال خروج حضرت هر چه قیمت ارزش ریال پایینتر برود و قیمت دلار بالاتر برود ، بیشتر میشود
احتمالا کنگره ای در قم با حضور ۳۱۳ اندیشمند جهان اسلام در این زمینه در چند ماه آینده به همت حوزه علمیه برگزار و ابعاد مختلف رابطه قیمت دلار با موضوع ظهور بررسی خواهد شد
و البته به دوستان زیادی دلارهایی خواهد رسید

https://www.tg-me.com/drmoazenofficial

#دارالمجانین
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دیروز در بین یک مطلب صنفی نوشتم که در کشور ما مسئولین کارهایی میکنند که به عقل جن هم نمیرسد
خشک کردن زمین چمن با هلیکوپتر هلال احمر
البته گفته میشود ۳ نفری که این کار را برای باشگاه خیبر کرده اند عزل شده اند

#دارالمجانین

https://www.tg-me.com/drmoazenofficial
هفت ماه حبس تعزیری برای انتشار فیلم قطع درخت

🔹«حر منصوری عبدالملکی»، فعال محیط‌زیست استان مازندران، به‌واسطه انتشار فیلمی از قطع درخت توسط یک لودر و انتساب آن به «الیمالات» به هفت ماه حبس تعزیری محکوم شد.

در متن حکم این فعال محیط‌زیست آمده است:

🔹«درخصوص اتهام آقای حر منصوری دایر بر نشر اکاذیب در فضای مجازی با نگرش در مجموع اوراق پرونده از قبیل گزارش پلیس فتای شهرستان نور؛ تصاویر موجود در پرونده و شرح اظهارات متهم و اقرار وی بزهکاری نامبرده را محرز و مسلم دانسته و مستنداً به مواد ۲، ۱۲، ۱۴، ۱۸(بندهای الف وب و تبصره الحاقی)، ۷۴۶ قانون مجازات اسلامی با‌توجه‌به اینکه ارتکاب جرم در بستر رایانه و از طریق پیام‌رسان اجتماعی صورت پذیرفته که به‌دلیل عضویت تعداد افراد بسیار زیاد و نیز سرعت نشر آن آثار و نتیجه زیان‌باری را در پی داشته است و از نظر این مرجع تعیین حبس به بیش از حداقل مقرر قانونی لازم می‌باشد. لذا نامبرده را به تحمل هفت ماه حبس تعزیری درجه شش محکوم می‌نماید. رأی صادره حضوری بوده و ظرف مدت بیست روز پس از ابلاغ قابل‌تجدید نظرخواهی در محاکم تجدید نظر استان مازندران می‌باشد.»/شرق

https://www.tg-me.com/drmoazenofficial
حاکمیت و حکمران مصرانه اعتقاد دارند که جنگی در نمیگیرد و تهدیدات طرف مقابل بلوف است و آنان نیز مدیریت موضوع را بخوبی انجام داده و خواهند داد
به نظر شما احتمال جنگ در بازه سه ماهه آینده چه میزان است ؟
Anonymous Poll
21%
صفر درصد
13%
نزدیک به بیست درصد
11%
نزدیک به ۴۰ درصد
9%
نزدیک به ۶۰ درصد
14%
نزدیک به ۸۰ درصد
10%
صد درصد
18%
امکان تخمین ندارم
3%
سوال را غلط میدانم
علی دهباشی در بیمارستان

🔹به گفته همکاران دهباشی، مدیر مجله بخارا به دلیل عارضه کلیوی و طبق صلاحدید پزشک، امروز (یکشنبه، هفدهم فروردین) تحت عمل جراحی قرار گرفته و حال عمومی‌اش خوب است./ایسنا

https://www.tg-me.com/drmoazenofficial

نگران این قهرمان ملی هستم
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 سوالات شعیب شاه‌زمانی سردبیر پالنا از وزارت بهداشت:

کاهش نهایی آمار جان‌باختگان نوروز امسال نسبت به سال گذشته چقدر است؟

دلیل ابهامات و تفاوت‌ها در آمارهای پویش نه به تصادف چیست؟


پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)
@pezeshkanghanon
🔴 بهداشت و درمان و امنیت ملی

دکتر هاشم موذن‌زاده مدیرمسئول پالنا



به نظر می‌آید حکمرانی به شکل عام و حکمرانی بخش سلامت به شکل خاص رابطه بهداشت و درمان با امنیت کشور را در مقیاسی بسیار کوچک می‌بیند که سبب می‌شود سهم ۳.۵ درصدی از تولید ناخالص ملی و مقدار ۳.۸ میلیارد دلار ارز ترجیحی ۲۸۰۰۰ هزار تومانی (معادل اختلاس چای دبش) را برای آن کافی بداند و حاضر به تغییر در تعریف خود از اولویت‌های امنیتی هم نباشد.

آیا کاهش و یا عدم دسترسی به امکانات و خدمات بهداشتی و درمانی و بازتوانی در کشور به نحوی که سبب شود تعداد شهروندانی که دائما در معرض بیماری و یا مبتلا به آن و یا عاجز از رهایی از عواقب آن هستند افزایش یابد، تهدید کننده امنیت ملی نیست؟

آیا کاهش فرساینده  توان جسمی و روحی عموم ابنای کشور به علت عدم دریافت تغذیه مناسب و رفتن کشور به سمت داشتن لشگر گرسنگان کاهش امنیت ملی نیست؟

آیا خروج جمعی و گروهی دانش آموختگان رشته های مربوط به سلامت و بخصوص درمان از همه سطوح و همه رده ها نباید به عنوان تهدید کننده امنیت ملی قلمداد شود ؟

آیا اگر در جبهه‌های جنگ کشور سالانه ۲۰ هزار نفر کشته می‌شدند موضوع امنیتی تلقی میشد اما کشته شدن همین تعداد افراد در سوانح جاده‌ای امری غیرامنیتی است و میزان خسارات مادی و جانی و معنوی به جا مانده از آن در سطح نگرانی‌های امنیتی ملی نیست؟

آیا تعرضات هر روزه و خشونتهای بسیار وحشتناک در مورد کارکنان سلامت در ارتباط با ماموریتهای شغلی‌شان که تا حد قتل برنامه‌ریزی شده و نه هیجانی پیش رفت، تهدید علیه امنیت ملی نیست؟

آیا خودکشی چندین عضو از جامعه سلامت بخصوص از گروه دستیاران و پرستاران و حتی رده‌هایی در حد فوق تخصص‌های پزشکی هیچ علامتی از یک تهدید ملی امنیتی را مخابره نمی‌کند و ساختار امنیتی کشور فقط نسبت به پست‌های سیاسی جامعه سلامت در رسانه‌های کم مخاطبشان حساسیت دارد و انها را تهدید امنیت ملی می‌داند؟

چطور است که ۱۰ تا ۲۰ برابر شدن هزینه‌ها در بخش‌هایی که تامین ارز آنها از محل ارز ترجیحی بود، تهدید امنیت کشور نیست اما می‌توان به سبک نهادهای امنیتی و نظامی برای کنترل تعرفه‌ای که به اذعان سازمان برنامه و بودجه حتی قیمت تمام شده را هم جبران نمی‌کند قرارگاه‌سازی کرد و فضا را در این حوزه امنیتی کرد؟

آیا وظیفه نهادهای امنیتی نظارت بسیار دقیق بر ارز ارزشمند، نایاب و به‌شدت محدودی که به بخش دارو و تجهیزات اختصاص یافته و صدها چشم نامحرم برای به تاراج بردن آن مترصد هستند نیست تا انها هم به سرنوشت مشابه دیگر شیرینی‌هایی که مورد هجوم مگسان قرار گرفتند دچار نشوند؟

به نظر می‌رسد حکمرانی عمومی و حکمرانی سلامت به یک بازسازی و نوسازی جدی در نگاهشان به مقوله «رابطه سلامت و امنیت» احتیاج دارند.

پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)
@pezeshkanghanon
به آمار تفکیکی کشتگان جنگ در سالهای مختلف نگاه کنید
بیشترین آن متعلق به سال ۶۵ است ۴۰۰۰۰ نفر
عددی وحشتناک
که اثرش را بر نتیجه نهایی جنگ گذاشت و باعث شد که یکسال و نیم بعد جنگ با پذیرش قطعنامه و سرکشیده شدن جام زهر پایان یابد ولی اعداد و ارقام بالای ۲۰ هزار نفر سالانه قربانیان سوانح جاده ای که دو دهه است ادامه دارد هیچ چیز را تغییر نداده است
جالب است که بیشتر قربانیان حوادث جاده ای همان رده سنی قربانیان جنگ را دارند
انگار برای حل شدن این موضوع هم در کشور به یک ۵۹۸ و یک جام زهر نیاز است
(جهت مقایسه آمار تلفات حوادث رانندگی در فرانسه در ۲۰۲۴ فقط ۳۴۰۰ نفر بوده است )

https://www.tg-me.com/drmoazenofficial
🔻نشست ۳ جانبه ایران، روسیه و چین فردا برگزار می‌شود

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه:

▪️رایزنی روسیه، چین و ایران در مورد موضوع هسته ای ایران فردا هشتم آوریل در مسکو برگزار می‌شود| تسنیم

https://www.tg-me.com/drmoazenofficial

آیا روسها و چینی ها سعی خواهند کرد که حکمران را به مذاکره مستقیم ترغیب کنند یا آنکه منافع آنها در ادامه وضعیت ‌کنونی است ؟
آیا انها هم با حکمران هم عقیده اند که خطر جنگ جدی نیست و فقط بلوف هایی زده میشود ؟
آیا انها هم حجم بالای نقل و انتقالات نظامی امریکایی ها را کم ارزش ارزیابی میکنند ؟
چین و روسیه در صورت جنگ بین آمریکا و جمهوری اسلامی جز بازندگان خواهند بود برای روسها با تضعیف شدید یک دولت همراه و برای چینی ها در ناامن شدن منطقه ای که در آن سرمایه گذاری های مهم بخصوص در حوزه انرژی کرده اند
به نظر نمیرسد که روسها و چینی ها به اندازه حکمران و طرفدارانش در مورد در نگرفتن جنگ خوش خیال باشند
2025/04/09 12:20:14
Back to Top
HTML Embed Code: