Telegram Web Link
با سلام و احترام
لینک ششمین همابش بین المللی مدرسه : https://meeting.alzahra.ac.ir/icsp

🌹🌹🌹🌹🌹🌹

در صورت عدم امکان استفاده از سیستم ادابی کانکت، می توانید در همایش بصورت زنده از طریق آپارات دانشگاه الزهرا(س) شرکت نمایید.
https://www.aparat.com/AlzahraUniversity

این همایش از طرف انجمن روان شناسی تربیتی ایران و گروه روان شناسی تربیتی دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی دانشگاه الزهرا(س) در روزهای شنبه و یکشنبه ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه ۹۹ برگزار می شود.
🔴اولین همایش ملی یادگیری سیار از نظر تا عمل روز چهارشنبه ۲۹ بهمن ماه راس ساعت ۸:۳۰ با حضور مسئولین وزارتی، متخصصان و صاحبنظران حوزه یادگیری سیار برگزار می شود. از علاقه مندان جهت شرکت در همایش دعوت به عمل می آید. لینک همایش : meeting.atu.ac.ir/ch/ml سخنرانان ویژه همایش: 🔹دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی 🔹دکتر علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 🔹دکتر حسن ملکی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی 🔹دکتر امیر ناظمی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران 🔹دکتر سید امید فاطمی رئیس مرکز فناوری های دیجیتالی و مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران ⭕️ کسب اطلاعات تکمیلی از سایت همایش 🌐 mlearning.atu.ac.ir 📝دبیرخانه همایش: پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10 تا 16 📱09374122518 🔹کانال همایش 🆔@mlearning_conf
💢 سخنرانی دکتر فریبرز درتاج،رئیس انجمن روان شناسی تربیتی ایران

با موضوع
"بحران خودکشی و مداخلات در آن"
در همایش ملی مداخلات در بحران و ارتقای سلامت

🔅 امروز حدود ساعت ۱۵

🔅 از طریق صفحه رسمی دکتر درتاج در اینستاگرام👇

https://instagram.com/drdortaj
💢سخنرانی دکتر فریبرز درتاج عضو شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی ایران در نخستین همایش ملی مداخلات در بحران و ارتقا سلامت روان

@drdortaj
💢عضو شورای مرکزی سازمان نظام روان­شناسی و مشاوره کشور گفت:  آمار خودکشی در ایران یک‌چهارم میانگین جهانی است و با ۴.۱ نفر خودکشی در رتبه ۱۴۹ جهان قرار دارد. این آمار در بین مردان ۵ نفر در یکصد هزار نفر و در بین زنان ۳.۱ نفر در یکصد هزار نفر است.
دکتر فریبرز درتاج در نخستین همایش ملی مداخلات در بحران و سلامت روان که به صورت مجازی، توسط جمعیت هلال‌احمر با همکاری سازمان نظام روان­شناسی و مشاوره برگزار شد، اظهار کرد: منابع استرسی که افراد می‌توانند دریافت کنند محدود است و در صورت افزایش ممکن است واکنش­هایی نظیر افسردگی و اعتیاد و یا خودکشی را از خود بروز دهند. به گفته سازمان بهداشت جهانی در هر سال تقریباً یک‌میلیون نفر و به‌طور متوسط هرسال ۱۶ نفر در یک‌صد هزار نفر جان خود را بر اثر خودکشی از دست می‌دهند.
♦️دکتر درتاج عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی ادامه داد: نیمی از مرگ‌ومیرهای خشونت‌آمیز جهان را خودکشی به خود اختصاص می‌دهد و مطابق با آمار سازمان بهداشت جهانی، در سراسر جهان میزان خودکشی ۶۰ درصد افزایش یافته است. همچنین در حال حاضر خودکشی در بین افراد ۱۵ تا ۴۴ ساله بین سه عامل اصلی مرگ است.
رئیس انجمن روان­شناسی تربیتی ایران افزود: بیشترین اقدام به خودکشی معطوف به جوانان می‌شود و از بین خودکشی جهان یعنی حدود ۵۵ درصد معطوف به سنین  ۱۵ تا ۴۴ سال و ۴۵ درصد معطوف به سنین ۴۴ سال به بالا است.
🔸به گفته وی نرخ خودکشی در کشورهای درگیر جنگ نظیر افغانستان ۴.۷، عراق ۳ و سوریه ۱.۹ نفر در یکصد  هزار نفر است. همچنین کشورهای جزایر کارائیب کمترین نرخ خودکشی را دارند. این آمار برای کشور آمریکا با میانگین ۱۵.۳ نفر و در بین مردان ۲۳.۶ نفر و زنان ۷.۲ نفر در یکصد هزار نفر است.
به گفته دکتر درتاج صحبت آزادانه درباره خودکشی، جستجوی وسایل کشنده، تمرکز غیر معمول بر مرگ و مردن، احساس ناامیدی، نفرت از خود، احساس گناه و شرم و دیدار و  تماس‌های غیرمنتظره و…. ازجمله علائم هشداردهنده اقدام به خودکشی است.
وی با بیان اینکه حدود ۹۰ درصد افرادی که اقدام به خودکشی می‌کنند از یک یا چند اختلال روان‌شناختی رنج می‌برند گفت: پس از اختلالات روانی، سوءمصرف مواد مخدر نیز دومین عامل خودکشی محسوب می‌شود. از سوی دیگر مشخص شده است استفاده از داروهای ضدافسردگی برای جوانان خطر خودکشی را افزایش می‌دهد.
♦️همچنین وی در ادامه به  راهکارهای پیشگیری از خودکشی اشاره کرد: انواع راهکارهای پیشگیری از خودکشی شامل روش­های تخصصی و غیرتخصصی می­شود.  روش­های تخصصیِ پیشگیری از خودکشی مبتنی بر درمانِ عوامل خطرِ خودکشی هستند و می­توان به روان‌درمانی، درمانِ شناختی رفتاری، رفتاردرمانی دیالکتیکی، دارو درمانی، افزایش آگاهی در بین پزشکان، خطوط بحران و مداخلات و آموزش­های مربوط به مدارس، خانواده­ها و سازمان­ها اشاره کرد. همچنین پیشگیری از خودکشی می­تواند به صورت غیرتخصصی و توسط یک فرد عادی تا دریافت کمک­هایِ تخصصی انجام شود.
🔸 اقدامات بسیار زیادی وجود دارد که می­توانید برای نجات فرد انجام دهید. در ابتدا باید به خودکشی به عنوان فریادی برای کمک نگاه کنید. با فرد صحبت کنید (فرد را جدی بگیرید و از مشاجره با او خودداری کنید، احساسات او را کاهش ندهید، محرمانه بودن را به او قول بدهید). گوش دادن فعال و همدلانه داشته باشید (دادن دلسوز و بی­قضاوت باشید و حمایت و پشتیبانی خود را ابزار کنید، حمایت خود را ادامه دهید). فعال باشید. تحریک تغییرات مثبت در زندگی را در آن‌ها ایجاد کنید. وسایل احتمالی خودکشی را از آن‌ها دور کنید و در نهایت آن‌ها را تشویق و ترغیب کنید که کمک تخصصی و حرفه­ای دریافت کنند.

@drdortaj
💢 لینک متن کامل مصاحبه
https://www.rokna.net/fa/tiny/news-664278
کانال دکتر فریبرز درتاج

@drdortaj
☃️❄️ فراخوان ارسال مطلب برای خبرنامۀ زمستان ١٣٩٩ انجمن روان‌شناسی تربیتی ایران ❄️☃️

با احترام به استحضار می‌رساند خبرنامۀ زمستان ١٣٩٩ انجمن روان‌شناسی تربیتی ایران در تاریخ ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ منتشر می‌شود. در این راستا از شما دعوت به عمل می‌آید اطلاعاتی را که علاقه‌مند هستید با دیگر اساتید و دانشجویان روان‌شناسی کشور با درج نام خودتان به اشتراک بگذارید را تا ۱۵ اسفند به ایمیل خبرنامۀ انجمن روان‌شناسی تربیتی ایران به نشانی [email protected] ارسال فرمائید.

برای آگاهی از محتوای خبرنامه‌های قبلی می‌توانید به سایت انجمن روان‌شناسی تربیتی ایران به نشانی iepa.ir مراجعه نمائید.

از جمله مطالب مورد نظر برای خبرنامه عبارت است از:
- اخبار، تازه‌های علمی و موفقیت‌های اخیر روانشناسی در کشورهای مختلف
- مطالب در مورد مناسبت‌ها و رویدادهای فصل (تألیف، گردآوری و ترجمه)
- تألیف، گردآوری و ترجمه مطالب مرتبط با روان‌شناسی تربیتی
- گزارش سخنرانی‌ها، نشست‌های علمی و فرصت‌های مطالعاتی ملی و بین‌المللی
- برگزاری سخنرانی‌ها و نشست‌های علمی پیش رو
- معرفی مقاله‌های برتر
- معرفی چکیده پایان‌نامه‌های برتر دکتری و کارشناسی ارشد
- معرفی روان‌شناسان معاصر ایران
- معرفی سایت‌های مفید
- معرفی کتاب‌های جدید مرتبط با روان‌شناسی تربیتی
- تقویم مجامع، کنفرانس‌ها و کارگاه‌ها ملی و بین‌المللی


روابط عمومی انجمن روان‌شناسی تربیتی ایران
@IranEPA
‌انجمن روان شناسی تربیتی ایران

♦️اخبار و رویدادهای حوزه روان شناسی و مشاوره کشور.

♦️ اطلاع رسانی از برگزاری همایش های معتبر و غیر معتبر روان شناسی و مشاوره کشور.

♦️انتشار فعالیتهای انجمن روان شناسی تربیتی و عملکرد این انجمن ،شامل؛
⬇️⬇️⬇️
🔹فعالیتهای آموزشی و پژوهشی.

🔹 معرفی کارگاه های تخصصی و آموزشی انجمن روان شناسی تربیتی ایران با عضویت در ⬇️
@IranEducationalPsychology

🔹 فعالیتهای فرهنگی - اجتماعی .
🔹 ارائه فعالیتهای علمی و همایش ها و نشستهای علمی.
🔹 ارائه مصاحبه ها و اخبار خبرگزاریها در حوزه روان شناسی .
🔹 معرفی اساتید و آثار و کتب علمی.
🔹 ارائه بسته های آموزشی و پژوهشی در کانال .
🔹ارائه شرایط عضویت در انجمن روان شناسی تربیتی ایران.
🔹 انتشار اخبار و رویدادهای مرتبط با آزمون های کنکور دانشگاه ها .

🛑 ارتباط با انجمن♦️⬇️♦️
جهت تماس با دبیرخانه:
📞۰۹۱۰۱۸۱۲۱۳۳
💠 روزهای شنبه تا چهارشنبه
ازساعت ۸ الی ۱۷
و پنج شنبه از ساعت ۸ الی ۱۳

ارسال پیام ازطریق تلگرام ⬇️
🆔@DabirkhanehHamayesh

جهت عضویت در کانال انجمن روان شناسی تربیتی ایران ⬇️
🆔@IranEPA

روابط عمومی انجمن روان شناسی تربیتی ایران
🔴 پیج جدید
انجمن روان شناسی تربیتی ایران
در اینستاگرام.

لطفا فالو کنید


👇👇👇

https://www.instagram.com/invites/contact/?i=m9k4kgtq05y3&utm_content=l4jpx6d
🟢 معرفی روان شناسان و مشاوران برتر کشور

پروفسور علی دلاور
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی

@IranEPA
کانال دکتر فریبرز درتاج

@drdortaj
💢 پنجمین همایش بین المللی روان شناسی تربیتی شناختی

به اطلاع پژوهشگران محترم می رساند، پنجمین همایش بین المللی روان شناسی تربیتی شناختی با همکاری دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و با امتیاز بازآموزی از سازمان نظام روان شناسی و مشاوره، در پاییز سال ۱۴۰۰ برگزار می گردد.
دکتر فریبرز درتاج رئیس همایش، دکتر خدیجه ابوالمعالی دبیر علمی همایش و مهرداد اسفنانی دبیر اجرایی همایش خواهند بود.
محورهای همایش، زمان بندی و چگونگی ارسال مقالات متعاقبا اعلام می گردد.


@IranEducationalPsychology
کانال دکتر فریبرز درتاج

@drdortaj
🌺 فرا رسيدن اعياد شعبانيه مبارك باد

@drdortaj
2024/10/03 00:27:11
Back to Top
HTML Embed Code: