Telegram Web Link
Forwarded from dr zare hossien
با سلام و احترام
لینک ششمین همابش بین المللی مدرسه : https://meeting.alzahra.ac.ir/icsp

🌹🌹🌹🌹🌹🌹

در صورت عدم امکان استفاده از سیستم ادابی کانکت، می توانید در همایش بصورت زنده از طریق آپارات دانشگاه الزهرا(س) شرکت نمایید.
https://www.aparat.com/AlzahraUniversity

این همایش از طرف انجمن روان شناسی تربیتی ایران و گروه روان شناسی تربیتی دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی دانشگاه الزهرا(س) در روزهای شنبه و یکشنبه ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه ۹۹ برگزار می شود.
💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢

✳️ششمین همایش بین المللی روان شناسی تربیتی ایران

🟥 فردا شنبه ۲۵ بهمن ، مراسم افتتاحیه ششمین همایش بین المللی روان شناسی مدرسه از سوی انجمن روان شناسی تربیتی ایران و با همکاری گروه روان شناسی تربیتی دانشکده علوم تربیتی وروان شناسی دانشگاه الزهرا(س)، راس ساعت ۸ صبح در دانشگاه الزهرا (س) با حضور صاحب نظران و متخصصان حوزه روان شناسی و آموزش وپرورش بصورت وبینار برگزار میگردد.


📅 زمان برگزاری:
شنبه و یکشنبه ۲۵ و ۲۶ بهمن ۱۳۹۹

🔵 لینک ورود به سالن های همایش به شرح زیر است:
⬇️🟥⬇️🟥⬇️🟥

🖥️ Hall 1
Time: Feb13&14, 2021 08:00 AM Tehran

🔺 Adobe Connect Login
https://meeting.alzahra.ac.ir/icsp

🖱 Guest---Enter Name---Enter Room

🖥️ Hall 2
Time: Feb13&14, 2021 08:00 AM Tehran

🔺 In Aparat
https://www.aparat.com/AlzahraUniversity

🌐 www.sp.iepaconf.ir


📝 دبیرخانه ششمین همایش بین المللی روان شناسی مدرسه
📞۰۹۱۰۱۸۱۲۱۳۳
@Hamayeshmadreseh
سخنرانی دکتر فریبرز درتاج رئیس انجمن روانشناسی تربیتی ایران
در ششمین همایش بین المللی روانشناسی مدرسه
@drdortaj
💢 ششمین همایش بین المللی مدرسه در تاریخ ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه سال جاری در تالار همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا برگزار شد این همایش با حضور وزیر محترم آموزش و پرورش جناب آقای دکتر حاج میرزایی و جناب آقای دکتر زاهدی عضو محترم کمیسیون آموزش عالی مجلس شورای اسلامی و همین طور ریاست محترم دانشگاه الزهرا خانم دکتر مهناز ملانظری و ریاست محترم سازمان نظام روانشناسی جناب آقای دکتر حاتمی و اعضاء هیئت رئیسه سازمان نظام روانشناسی و مشاوره تشکیل گردید.
♦️ در این همایش دکتر فریبرز در تاج استاد تمام دانشگاه علامه طباطبایی و رئیس همایش اعلام کرد بیشتر از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دانش آموز بعد از بیماری کووید ۱۹ قادر به حضور فیزیکی در مدرسه نیستند و هیچ آموزشی نمی‌تواند جایگزین آموزش حضوری شود وی با اشاره با تحقیقی که توسط OECD یعنی سازمان همکاری و توسعه اقتصادی با همکاری دانشگاه هاروارد روی ۳۶ کشور جهان انجام داد اعلام کرد در فرانسه ایتالیا و آلمان تا ۸۲ درصد زمان کمتری را در هفته صرف یادگیری کردند در کشور اتریش سوئیس و آلمان در مقایسه با زمان دایر بودن مدرسه ۴ تا ۸ ساعت میزان یادگیری در طول هفته کاهش پیدا کرده است از هر پنج دانش‌آموز یک نفر زیر ۹ ساعت در هفته مطالعه می کند .در فرانسه ۵ تا ۸ درصد دانش‌آموزان بعد از دو هفته تعطیلی با معلمان خود تماس نگرفتند و در امریکا ۱۳ درصد دانش آموزان بعد از سه هفته تعطیلی مدارس هیچ تماسی با معلمان خود نداشته اند. که این امر منجر به افت تحصیلی بین سی تا هفتاد درصد در دانش آموزان شده است .
🔸دکتر درتاج با توجه به پژوهشی که در انگلستان روی سه هزار مدیر مدرسه انجام شده بود اعلام کرد که این مدارس تنها کمتر از ۷۰ درصد برنامه تحصیلی را پوشش دادند یعنی حداقل ۳ ماه تحصیلی را نتوانستن تحت پوشش قرار دهند. در این راستا پسران نسبت به دختران عقب ماندگی تحصیلی بیشتر و بچه‌های مناطق محروم تا ۴۶ درصد افت تحصیلی را تجربه کردند ایشان اعلام کردند در ایران ۴ میلیون نفر از دانش‌آموزان عضو سامانه شاد نیستند و یا دسترسی به اینترنت و تبلت و گوشی هوشمند ندارند.
♦️ در پایان رئیس انجمن روانشناسی تربیتی ایران راهکارهای بعضی از کشورها را در دوره کرونا را برشمرد. اسپانیا از پروژه شانس دوباره استفاده کرده که در این پروژه مسائل تحصیلی دانش‌آموزان از طریق تلفن و به شکل انفرادی پیگیری میشود. در آلمان از خدمات معلم سیار برای راهنمایی و مشاوره دانش آموزان استفاده می شود در کشور نیوزلند بیشتر آموزش های کاغذی و چاپی رو را برای دانش آموزان تدارک دیده و در فرانسه از کانالهای متعدد رادیویی و تلویزیونی آموزش‌های لازم به دانش آموزان داده میشود. در پرتغال برنامه غنی سازی آموزشی برای دانش آموزان ابتدایی در نظر گرفته شده است، در کشور پرتغال برای دانش آموزانی که امکان استفاده از اینترنت نداشتند آموزش های حضوری را تدارک دیده‌اند کلاسهای حضوری به دانش آموزان با محدودیت بیشتر در نظر گرفته شده و در سوئد هرگز مدارس تعطیل نشده اند. و دکتر درتاج در پایان صحبتش اعلام کرد تداوم برنامه‌ها آموزشی در کشور باید به گونه‌ای باشد که در تابستان سال آینده ما بتونیم کلاس های جبرانی فشرده را به شکل حضوری برای دانش آموزان داشته باشیم. و اکنون به دلیل اهمیت موضوع دانش آموزان ابتدایی حداقل دو تا سه روز در هفته برای کلاس های حضوری بازگشایی شود.

@drdortaj
با سلام و احترام
لینک ششمین همابش بین المللی مدرسه : https://meeting.alzahra.ac.ir/icsp

🌹🌹🌹🌹🌹🌹

در صورت عدم امکان استفاده از سیستم ادابی کانکت، می توانید در همایش بصورت زنده از طریق آپارات دانشگاه الزهرا(س) شرکت نمایید.
https://www.aparat.com/AlzahraUniversity

این همایش از طرف انجمن روان شناسی تربیتی ایران و گروه روان شناسی تربیتی دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی دانشگاه الزهرا(س) در روزهای شنبه و یکشنبه ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه ۹۹ برگزار می شود.
🔴اولین همایش ملی یادگیری سیار از نظر تا عمل روز چهارشنبه ۲۹ بهمن ماه راس ساعت ۸:۳۰ با حضور مسئولین وزارتی، متخصصان و صاحبنظران حوزه یادگیری سیار برگزار می شود. از علاقه مندان جهت شرکت در همایش دعوت به عمل می آید. لینک همایش : meeting.atu.ac.ir/ch/ml سخنرانان ویژه همایش: 🔹دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی 🔹دکتر علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 🔹دکتر حسن ملکی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی 🔹دکتر امیر ناظمی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران 🔹دکتر سید امید فاطمی رئیس مرکز فناوری های دیجیتالی و مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران ⭕️ کسب اطلاعات تکمیلی از سایت همایش 🌐 mlearning.atu.ac.ir 📝دبیرخانه همایش: پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10 تا 16 📱09374122518 🔹کانال همایش 🆔@mlearning_conf
💢 سخنرانی دکتر فریبرز درتاج،رئیس انجمن روان شناسی تربیتی ایران

با موضوع
"بحران خودکشی و مداخلات در آن"
در همایش ملی مداخلات در بحران و ارتقای سلامت

🔅 امروز حدود ساعت ۱۵

🔅 از طریق صفحه رسمی دکتر درتاج در اینستاگرام👇

https://instagram.com/drdortaj
💢سخنرانی دکتر فریبرز درتاج عضو شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی ایران در نخستین همایش ملی مداخلات در بحران و ارتقا سلامت روان

@drdortaj
💢عضو شورای مرکزی سازمان نظام روان­شناسی و مشاوره کشور گفت:  آمار خودکشی در ایران یک‌چهارم میانگین جهانی است و با ۴.۱ نفر خودکشی در رتبه ۱۴۹ جهان قرار دارد. این آمار در بین مردان ۵ نفر در یکصد هزار نفر و در بین زنان ۳.۱ نفر در یکصد هزار نفر است.
دکتر فریبرز درتاج در نخستین همایش ملی مداخلات در بحران و سلامت روان که به صورت مجازی، توسط جمعیت هلال‌احمر با همکاری سازمان نظام روان­شناسی و مشاوره برگزار شد، اظهار کرد: منابع استرسی که افراد می‌توانند دریافت کنند محدود است و در صورت افزایش ممکن است واکنش­هایی نظیر افسردگی و اعتیاد و یا خودکشی را از خود بروز دهند. به گفته سازمان بهداشت جهانی در هر سال تقریباً یک‌میلیون نفر و به‌طور متوسط هرسال ۱۶ نفر در یک‌صد هزار نفر جان خود را بر اثر خودکشی از دست می‌دهند.
♦️دکتر درتاج عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی ادامه داد: نیمی از مرگ‌ومیرهای خشونت‌آمیز جهان را خودکشی به خود اختصاص می‌دهد و مطابق با آمار سازمان بهداشت جهانی، در سراسر جهان میزان خودکشی ۶۰ درصد افزایش یافته است. همچنین در حال حاضر خودکشی در بین افراد ۱۵ تا ۴۴ ساله بین سه عامل اصلی مرگ است.
رئیس انجمن روان­شناسی تربیتی ایران افزود: بیشترین اقدام به خودکشی معطوف به جوانان می‌شود و از بین خودکشی جهان یعنی حدود ۵۵ درصد معطوف به سنین  ۱۵ تا ۴۴ سال و ۴۵ درصد معطوف به سنین ۴۴ سال به بالا است.
🔸به گفته وی نرخ خودکشی در کشورهای درگیر جنگ نظیر افغانستان ۴.۷، عراق ۳ و سوریه ۱.۹ نفر در یکصد  هزار نفر است. همچنین کشورهای جزایر کارائیب کمترین نرخ خودکشی را دارند. این آمار برای کشور آمریکا با میانگین ۱۵.۳ نفر و در بین مردان ۲۳.۶ نفر و زنان ۷.۲ نفر در یکصد هزار نفر است.
به گفته دکتر درتاج صحبت آزادانه درباره خودکشی، جستجوی وسایل کشنده، تمرکز غیر معمول بر مرگ و مردن، احساس ناامیدی، نفرت از خود، احساس گناه و شرم و دیدار و  تماس‌های غیرمنتظره و…. ازجمله علائم هشداردهنده اقدام به خودکشی است.
وی با بیان اینکه حدود ۹۰ درصد افرادی که اقدام به خودکشی می‌کنند از یک یا چند اختلال روان‌شناختی رنج می‌برند گفت: پس از اختلالات روانی، سوءمصرف مواد مخدر نیز دومین عامل خودکشی محسوب می‌شود. از سوی دیگر مشخص شده است استفاده از داروهای ضدافسردگی برای جوانان خطر خودکشی را افزایش می‌دهد.
♦️همچنین وی در ادامه به  راهکارهای پیشگیری از خودکشی اشاره کرد: انواع راهکارهای پیشگیری از خودکشی شامل روش­های تخصصی و غیرتخصصی می­شود.  روش­های تخصصیِ پیشگیری از خودکشی مبتنی بر درمانِ عوامل خطرِ خودکشی هستند و می­توان به روان‌درمانی، درمانِ شناختی رفتاری، رفتاردرمانی دیالکتیکی، دارو درمانی، افزایش آگاهی در بین پزشکان، خطوط بحران و مداخلات و آموزش­های مربوط به مدارس، خانواده­ها و سازمان­ها اشاره کرد. همچنین پیشگیری از خودکشی می­تواند به صورت غیرتخصصی و توسط یک فرد عادی تا دریافت کمک­هایِ تخصصی انجام شود.
🔸 اقدامات بسیار زیادی وجود دارد که می­توانید برای نجات فرد انجام دهید. در ابتدا باید به خودکشی به عنوان فریادی برای کمک نگاه کنید. با فرد صحبت کنید (فرد را جدی بگیرید و از مشاجره با او خودداری کنید، احساسات او را کاهش ندهید، محرمانه بودن را به او قول بدهید). گوش دادن فعال و همدلانه داشته باشید (دادن دلسوز و بی­قضاوت باشید و حمایت و پشتیبانی خود را ابزار کنید، حمایت خود را ادامه دهید). فعال باشید. تحریک تغییرات مثبت در زندگی را در آن‌ها ایجاد کنید. وسایل احتمالی خودکشی را از آن‌ها دور کنید و در نهایت آن‌ها را تشویق و ترغیب کنید که کمک تخصصی و حرفه­ای دریافت کنند.

@drdortaj
💢 لینک متن کامل مصاحبه
https://www.rokna.net/fa/tiny/news-664278
کانال دکتر فریبرز درتاج

@drdortaj
☃️❄️ فراخوان ارسال مطلب برای خبرنامۀ زمستان ١٣٩٩ انجمن روان‌شناسی تربیتی ایران ❄️☃️

با احترام به استحضار می‌رساند خبرنامۀ زمستان ١٣٩٩ انجمن روان‌شناسی تربیتی ایران در تاریخ ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ منتشر می‌شود. در این راستا از شما دعوت به عمل می‌آید اطلاعاتی را که علاقه‌مند هستید با دیگر اساتید و دانشجویان روان‌شناسی کشور با درج نام خودتان به اشتراک بگذارید را تا ۱۵ اسفند به ایمیل خبرنامۀ انجمن روان‌شناسی تربیتی ایران به نشانی [email protected] ارسال فرمائید.

برای آگاهی از محتوای خبرنامه‌های قبلی می‌توانید به سایت انجمن روان‌شناسی تربیتی ایران به نشانی iepa.ir مراجعه نمائید.

از جمله مطالب مورد نظر برای خبرنامه عبارت است از:
- اخبار، تازه‌های علمی و موفقیت‌های اخیر روانشناسی در کشورهای مختلف
- مطالب در مورد مناسبت‌ها و رویدادهای فصل (تألیف، گردآوری و ترجمه)
- تألیف، گردآوری و ترجمه مطالب مرتبط با روان‌شناسی تربیتی
- گزارش سخنرانی‌ها، نشست‌های علمی و فرصت‌های مطالعاتی ملی و بین‌المللی
- برگزاری سخنرانی‌ها و نشست‌های علمی پیش رو
- معرفی مقاله‌های برتر
- معرفی چکیده پایان‌نامه‌های برتر دکتری و کارشناسی ارشد
- معرفی روان‌شناسان معاصر ایران
- معرفی سایت‌های مفید
- معرفی کتاب‌های جدید مرتبط با روان‌شناسی تربیتی
- تقویم مجامع، کنفرانس‌ها و کارگاه‌ها ملی و بین‌المللی


روابط عمومی انجمن روان‌شناسی تربیتی ایران
@IranEPA
‌انجمن روان شناسی تربیتی ایران

♦️اخبار و رویدادهای حوزه روان شناسی و مشاوره کشور.

♦️ اطلاع رسانی از برگزاری همایش های معتبر و غیر معتبر روان شناسی و مشاوره کشور.

♦️انتشار فعالیتهای انجمن روان شناسی تربیتی و عملکرد این انجمن ،شامل؛
⬇️⬇️⬇️
🔹فعالیتهای آموزشی و پژوهشی.

🔹 معرفی کارگاه های تخصصی و آموزشی انجمن روان شناسی تربیتی ایران با عضویت در ⬇️
@IranEducationalPsychology

🔹 فعالیتهای فرهنگی - اجتماعی .
🔹 ارائه فعالیتهای علمی و همایش ها و نشستهای علمی.
🔹 ارائه مصاحبه ها و اخبار خبرگزاریها در حوزه روان شناسی .
🔹 معرفی اساتید و آثار و کتب علمی.
🔹 ارائه بسته های آموزشی و پژوهشی در کانال .
🔹ارائه شرایط عضویت در انجمن روان شناسی تربیتی ایران.
🔹 انتشار اخبار و رویدادهای مرتبط با آزمون های کنکور دانشگاه ها .

🛑 ارتباط با انجمن♦️⬇️♦️
جهت تماس با دبیرخانه:
📞۰۹۱۰۱۸۱۲۱۳۳
💠 روزهای شنبه تا چهارشنبه
ازساعت ۸ الی ۱۷
و پنج شنبه از ساعت ۸ الی ۱۳

ارسال پیام ازطریق تلگرام ⬇️
🆔@DabirkhanehHamayesh

جهت عضویت در کانال انجمن روان شناسی تربیتی ایران ⬇️
🆔@IranEPA

روابط عمومی انجمن روان شناسی تربیتی ایران
🔴 پیج جدید
انجمن روان شناسی تربیتی ایران
در اینستاگرام.

لطفا فالو کنید


👇👇👇

https://www.instagram.com/invites/contact/?i=m9k4kgtq05y3&utm_content=l4jpx6d
🟢 معرفی روان شناسان و مشاوران برتر کشور

پروفسور علی دلاور
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی

@IranEPA
2024/10/05 17:39:52
Back to Top
HTML Embed Code: