Telegram Web Link
🎥 اولین فیلم بلند "شهیدثالث"، "یک اتفاق ساده"، فیلمی‌ست که به گمانم اگر "چخوف" هم فیلم‌ساز بود فیلمی مشابه با این فیلم می‌ساخت. روایتی شبیه به "مسافر" "کیارستمی"، از این جهت که هر دو فیلم قصه‌ی بی‌گناهی و بی‌اختیاری کودکان را در خانواده، مدرسه و جامعه‌شان را نمایش می‌دهند. هر دو فیلم به نقد جامعه ایران می‌پردازند، از سختی‌های زندگی گذشته می‌گویند و تاکید بر این امر که انسان تحت تاثیر هزار و یک عامل که روی آن‌ها کنترلی ندارد، زندگی می‌کند. شهیدثالث ابزورد را چاشنی این داستان می‌کند. ابزوردی که در فیلم‌های بعد او هم علاوه بر سکون از عناصر اصلی کار است. و پایانی مثل مسافر، بدون ذره‌ای امید، سرنوشتی تلخ که "شهیدثالث" برای انسان متصور است را می‌بینیم.

📽 یک اتفاق ساده (۱۳۵۲)
✍️ امیرحسین یاسینی

#معرفی_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🔰 نگاهی به فیلم "سه دختر او"

🎥 یک فیلم اجتماعی معمولی که قرار نیست حرف تازه‌ای بزند، این موضوع را هم در خود هالیوود دیده‌ایم و هم نمونه‌های مشابه وطنی‌اش را. موضوعِ شخصی که در حال مرگ است و فرزندانش آمده‌اند که آخرین لحظات کنار او باشند را به اَشکال گوناگون دیده‌ایم و کارگردانی موفق است که این موضوع تکراری را به شیوه‌ای متفاوت بیان کند که اینجا فیلم‌ساز موفق به این کار نشده و فیلمی معمولی و یکبار مصرف ساخته است.
یکی از معدود نکات مثبت فیلم افتتاحیه آن است که هر دختر با دیالوگ‌هایی که می‌گوید معرفی می‌شود و از درون و حسشان باخبر می‌شویم، یکی جدی است و تا حدی عصبی، یکی احساسی است و آرام و دیگری هم اعتیاد دارد و در حال و هوای دیگری است، قرار است این خواهرها که مدتی است از هم جداافتاده‌اند به واسطه‌ی بیماری پدر چند روزی کنار هم باشند و همین کنار هم بودن کلیت فیلم را تشکیل داده است.
نکته‌ی مثبت بعدی بازی بازیگران به خصوص "الیزابت اولسن" است که توانسته‌اند نقش‌های خود را به خوبی ایفا کنند و کم نگذاشته‌اند، اما ضعف اصلی برمی‌گردد به فیلم‌نامه که به سادگی جلو می‌رود و اوج و فرود ندارد، اوج و فرودی که لازمه‌ی این موضوع بود، فیلم‌نامه‌نویس موضوعش را در ساده‌ترین و دم‌دستی‌ترین حالت ممکن نگاشته و تلاشی نکرده حالا که متنش دیالوگ‌محور است حرف‌ها و دیالوگ‌هایی کوبنده‌تر و احساسی‌تر بنویسد تا مخاطب موضوع و درونمایه‌ی اثر را به خوبی دریافت کند.
📽️ His Three Daughters (2024)
✍️ محمد زندی

#Review

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
📣 جذب ادمین با حقوق در کوفیلم
به یک ادمین آشنا به فیلم بصورت زیرنویس چسبیده جهت انجام کارهای کانال کوفیلم نیازمندیم.
♨️ وظایف:
انجام کارهای کامل کانال کوفیلم؛
- دریافت فایل اورجینال فیلم در حداکثر کیفیت‌های ممکن
- اعمال ادیت روی بهترین و سینک‌ترین ترجمه و ادغام فایل بصورت سافت‌ساب روی فیلم‌ها
- تنظیم کاور اطلاعات فیلم
- پست‌زنی در کانال
🔰 شرایط کاری:
هیچ سرور و آموزشی در اختیار گذاشته نخواهد شد. تنها توجیه کارهای محوله انجام می‌پذیرد و کلیه زیرساخت و دانش لازمه را باید ادمین داشته باشد.
💰 حقوق:
بصورت توافقی؛ ماهانه یا برحسب تعداد فیلم، کیفیت و زبان درنظر گرفته خواهد شد.
⚠️جهت کسب اطلاعات بیشتر و همکاری:
🆔
@Main_Admin_K
📝 آلن: گاهی وقتا همون آدمایی که هیچکس فکرشم نمی‌کنه، کارایی می‌کنن که حتی کسی تصورشم نمی‌کنه!..
📽 The Imitation Game 2014

#دیالوگ‌_ماندگار

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 "دیو و دلبرِ" "ژان کوکتو"ی شاعر، نه یک داستان کودکانه، یا حتی داستانی فانتزی، بلکه فیلمی‌ست با حرف‌های بسیار. فیلمی که پس از جنگ دوم ساخته شد و معطوف به آن نظراتی صادر کرد. "کوکتو" می‌گوید کودکی نقش بسیار زیادی خواهد داشت، و جنگی که از آن گذر کردیم هم از قضا برای کودکان بسیار شوم‌تر از آن‌چه پنداشته می‌شود بوده است. اگر شخصی در کودکی رنج‌های بسیار بکشد، تضمینی وجود ندارد که بعدها به یک هیولا تبدیل نشود!
📽 Beauty and the Beast (1946)
✍️ امیرحسین یاسینی

#معرفی_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 فیلم "نقشه پرواز" اثری از "رابرت شینکان" و با هنرنمایی "جودی فاستر"، با فروش ۲۲۵ میلیون دلاری جزو پرفروش‌های سال ۲۰۰۵ به شمار می‌رود.
داستان در مورد مادر و دختری ست که برای برگرداندن جنازه پدر خانواده به آمریکا، سوار هواپیمایی می‌شوند. برای چند دقیقه به خواب می‌روند و وقتی بیدار می‌شوند، هیچ چیز مثل گذشته نیست.
این فیلم که در ژانر روانشناختی قرار گرفته است بخاطر صحنه‌های هیجان انگیز برای افراد بالا ۱۳ سال مناسب می‌باشد.
📽 FlightPlan (2005)
✍️ هما ابوالقاسمی

#معرفی_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎞 "سونات پاییزی" که در آن حتی دیالوگ‌ها جنبه‌ای فرمال پیدا می‌کنند. خلاقیتی نو از دوره‌ی دوم آثار "برگمان".

#Cinema_Gallery

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
📝 جک: زندگی هدیه‌ای هستش که نباید حروم بشه؛ تو نمیدونی برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک‌تک روزاش حساب کنی.
📽 Titanic 1997

#دیالوگ‌_ماندگار

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 فیلم "Nightcrawler" یکی از آثار تحسین‌شده سینمایی است که به کارگردانی "دان گیلروی" ساخته شده و "جیک جیلنهال" در آن نقش اصلی را ایفا می‌کند. این فیلم به بررسی دنیای خبرنگاری جنایی و اخلاقیات مرتبط با آن می‌پردازد.
"دان گیلروی" با استفاده از نورپردازی و موسیقی فضایی تنش‌زا و جذاب را ایجاد کرده که مخاطب را در طول فیلم درگیر نگه می‌دارد.
بازی عالی "جیک جیلنهال" یکی دیگر از نکات مثبت این فیلم است، او نقش لوئیس بلوم، یک خبرنگار مستقل را با توانمندی و عمق بالا بازی می‌کند.
از نقاط ضعف هم می‌توان به توسعه نه چندان خوب شخصیت های فرعی فیلم اشاره کرد.
به طور کلی، "شبگرد" فیلمی است که نه تنها سرگرم کننده است، بلکه سوالات عمیق‌تری درباره‌ی رسانه و اخلاقیات در جامعه را مطرح می‌کند.
📽 Nightcrawler (2014)
✍️ بهراد

#معرفی_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎞 پشت صحنه‌ی "شکارچی گوزن". فیلمی شیرین و تلخ که در دو بخش روایت می‌شود. بخش نخست وقتی سربازان هنوز در شهرند و حال و هوای عروسی آنان را شاد نگاه داشته، و بخش بعد وقتی وارد جنگ شده‌اند.

#Cinema_Gallery

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
📝 لوییس دگا: معیار واقعی برای شناختن یک شخصیت، مقدار مقاومتش در برابر وسوسه هاست...
📽 Papillon 1973

#دیالوگ‌_ماندگار

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📝 جیمز: فکر نکن دشمن داشتن در زندگی درد و رنجه میتونه نعمت هم باشه؛ یه آدم عاقل از دشمن هاش بیشتر چیز یاد میگیره، تا یه آدم احمق از دوستاش!!!
📽 Rush 2013

#دیالوگ‌_ماندگار

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎞 دو اسطوره‌ی سینمای ایتالیا؛ "مارچلو ماسترویانی"، و "فدریکو فلینی". "فلینی" در جایگاه کارگردان و "مارچلو" در نقش بازیگر، کارهای مشترکی بسیار مهم داشته‌اند: "½8"، "La Dolce Vita"، و "city of women" برخی از آن‌ها هستند.

#Cinema_Gallery

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
📝 جی پریجت: زندگی‌ پر از تغییراته، برخی بزرگ و برخی کوچیک، من از مدت ها قبل یاد گرفتم که می‌تونیم با اون مبارزه کنیم یا سعی کنیم که از اون بهترین استفاده رو ببریم‌...
📽Modern Family 2009 - 2020

#دیالوگ‌_ماندگار

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 چندوقت پیش که یک وبسایت معتبر فیلم "پلتفرم" را جزو آزار دهنده‌ترین فیلم‌های ۵ سال اخیر معرفی کرد، به این فکر کردم که چند نفر بخاطر این تبلیغ منفی، بیخیال دیدن این فیلم عجیب و شاهکار می‌شوند؟!
داستان فیلم در یک زندان طبقاتی اتفاق می‌افتد. زندانی که تنها شرط و قانون آن زنده ماندن است. زندانیان تنها یک بار در روز می‌توانند غذا بخورند آن‌هم اگر در طبقات خوش شانس قرار گرفته‌باشند.
این فیلم از ابتدا به شما نشان می‌دهد که قرار نیست با فضای دلنشین فیلم‌های امروزی طرف باشید. خبری از قهرمان‌هایی با قدرت‌های خاص یا ویلن‌هایی که قصد نابودی نسل بشر را دارند نیست. هرچه اتفاق می‌افتد، کار انسان‌ها است و بس.
نورپردازی تاریک و صحنه‌پردازی‌های خاص، این فیلم را از باقی فیلم‌ها تمیز می‌دهد؛ به‌طوری که همیشه در ذهن مخاطب باقی خواهد ماند. این فیلم در ژانر علمی تخیلی، ترسناک و مهیج و رده سنی R می‌تواند شما را برای مدت یک ساعت و نیم میخکوب کند.
قسمت دوم این فیلم در ماه اکتبر ۲۰۲۴ اکران خواهد شد.
📽 platform (2020)
✍️ هما ابوالقاسمی

#معرفی_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
ایران عالیه
ایرانی عالی تر
📝 مایکل: دوستات رو نزدیک نگه‌دار، اما دشمنات رو نزدیک‌تر!!!
📽 The Godfather 1974

#دیالوگ‌_ماندگار

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🔰 نگاهی به "مانونِ" "کلوزو"
⚠️ هشدار اسپویل

🎥 "کی‌رکگور" گفته است: عشق ورزیدن، تلاشی‌ست برای آن‌که هیچ‌گاه نتوان محق بود. "کلوزو" نیز به‌نظر می‌رسد هنگام ساختن فیلم نیم‌نگاهی به این سخن داشته است. رابرت، که "میشل اوکلر" باشد– بازیگری که در نقش‌های فرعی، کنار "دلون" و "گابن" بازی‌های بسیار شایسته‌ای را ارائه کرده است، در این فیلم در نقش اصلی می‌درخشد– شخصیتی‌ست که محل تجلی این سخن "کی‌رکگور" واقع شده است. فیلم پر از رنج است، رنج‌هایی نه طبیعی بلکه انسانی. رنج‌هایی که از انسان‌ها نشأت می‌گیرد و به انسان‌ها نیز آسیب می‌رساند. از نظرگاه "کلوزو" می‌توان فهمید عشق شاید سعادت نباشد، اما در دنیایی سراسر شر، که جنگ، فقر، پول، مد و هوس را شامل می‌شود، بهترین و زیباترین راه است. اما عشقی بسیار حقیقی نیاز است، عشقی که خود را در آن محق ندانیم و با معشوق بسیار بسازیم. ناسزاها را نه در مواجهه با آزارهایی که از او می‌بینیم بلکه در مواقع کم‌همتی به خود بگوییم. کارگردان برای این عشق سرنوشتی شوم متصور است: جنون. اما جنونی بسیار شایسته و زیبا. نکته‌ی دیگر نیز جبر است، کارگردان از شروع فیلم بر جبر تأکید می‌ورزد. وقتی سرنوشت شوم دختر را می‌بینیم، امیدی باقی نمی‌ماند. سعی و تلاشی هم برای تغییر شرایط رخ نمی‌دهد، مگر با عشق. اما جبر "کلوزو" جبری مطلق نیست، چرا که با عشق و هوس شکسته می‌شود. دو عنصر که در فیلم و در زندگی واقعی هم نقطه‌ی مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند.
📽 Manon (1949)
✍️ امیرحسین یاسینی

#Review

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
2024/10/05 12:21:53
Back to Top
HTML Embed Code: