Telegram Web Link
📝تئودور: قلب مثل یه جعبه نیستش که پر بشه، هرچی بیشتر عشق بورزی بزرگتر می‌شه...
📽 Her 2013

#دیالوگ_ماندگار

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 شاید خیلی‌ها "جنیفر لارنس" را از "بازی‌های گرسنگی" و "مردان ایکس" و... به یاد بیاورند ولی کمتر کسی شاهد بازی عجیب ایشون در فیلم "مادر!" بوده است. فیلمی که با بودجه‌ی ۳۳ میلیون دلاری فروشی نه چندان خوب ۴۰ میلیون دلاری را به ثبت رساند. دلیل این شکست در فروش، نمادگرایی بیش از حد "دارن آرونوفسکی" بوده است، نماد گرایی‌ای که فیلم را تحت سلطه خود در آورده است.
داستان فیلم در مورد زن و شوهری ست که در یک خانه بدور از باقی مردم مشغول زندگی هستند. مرد یک نویسنده‌ی در آستانه ی ورشکستگی ست که سعی دارد داستانی جدید خلق کند و درین بین، زن مشغول بازسازی خانه است تا اینکه روزی مهمانانی عجیب سر می‌رسند...
یکی از نکات قابل توجه و جالب این ست که هیچکدام از شخصیت ها دارای اسم نیستند. برای مثال شخصیت مرد خانه همواره him (او) و زن mother (مادر) نامیده می‌شوند. این فیلم در ابتدا ممکن است باعث ناامیدی شود اما در نیم ساعت پایانی، بیننده را میخکوب می‌کند. افرادی که به ژانر های وحشت، رواشناختی و درام علاقه دارند می‌توانند از دیدن این فیلم لذت ببرند.
📽 Mother (2017)
✍️ هما ابوالقاسمی

#معرفی_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🔰 نقد فیلم "موتورسواران"

📝 کاش همان "ونوم" را بازی می‌کردی آقای "هاردی". حضور "تام هاردی" در یک اثر تاریخی پر ستاره که طبق نظرات اولیه، منتقدان را مجذوب خودش کرده! چه چیزی بهتر از این؟ شاید بازی در "موتورسواران" بازگشت "تام هاردی" به سینمای یک مقدار جدی‌تر باشد. اما این اتفاق هرگز رخ نداد.
فیلم افتضاح نیست. حتی در قسمت‌هایی بسیار تماشایی می‌شود؛ اما ظاهراً کارگردان اثر آنقدر مجذوب آثار "اسکورسیزی" بوده که فیلم خود را کورکورانه با تقلید از بهترین آثار این کارگردان بزرگ ساخته. یک گانگستر رئیس مافیا که اینبار رئیس یک باشگاه موتور رانی است، تدوینی بسیار شلوغ و روایت داستانی غیر خطی، شخصیت اصلی که بسیار محبوب این رئیس باند موتورسواران است، نوچه‌هایی که جان‌فدای این رئیسند و مجموعه‌ای از کاراکترهای فرعی کله شق! تک تک این المان‌ها آدم را یاد آثار گنگستری شاخص "مارتین اسکورسیزی" می‌اندازند. خود این موضوع علتی بر بد بودن اثر نیست؛ جایی تیر خلاص بر پیکر فیلم وارد می‌شود که متوجه می‌شویم این برداشت‌ها از آثار "اسکورسیزی" نه یک برداشت شخصی، بلکه یک تقلید کورکورانه بوده!
نیمه ابتدایی فیلم یک سردرد به تمام معناست. این نیمه سرشار از کات‌های نا به جا و فلاش‌بک‌های متعدد و کاملا بی‌دلیل است. جای فلاش‌بک در ابتدای فیلم نیست؛ آن‌هم وقتی هنوز شما یک شخصیت واحد و یک داستان واحد را در ذهن مخاطب مشخص نکرده‌ای. تماشاگر فیلم تا نیمه‌های انتهایی ابدا متوجه نمی‌شود که فیلمساز دارد کدام شخصیت را دنبال می‌کند و هدفش اصلا از ساخت این فیلم چیست! راوی این اثر یک زن (با بازی "جودی کومر") است. منطق می‌گوید که این خانوم باید شخصیت اصلی فیلم باشد اما این اتفاق نمی‌افتد! این خانوم داستان ما هیچگونه وجه شخصیتی منحصر به فردی که بخواهیم بعد از اتمام فیلم او را به یاد بیاوریم ندارد. یک زن تیپیک خانه‌دار بسیار عادی است که نگران شوهرش است. خود شوهر او، بنی یکی دیگر از پاشنه‌آشیل‌های فیلم است. او صرفا یک یاغی است؛ همین و بس! او در کنار همسرش جزو منفعل‌ترین شخصیت‌های فیلم هستند که هیچ چیزی به اثر اضافه نمی‌کنند؛ با اینکه شخصیت‌های اصلی فیلم‌اند! از این دو که بگذریم، بحث جانی متفاوت است! آدمی بسیار قدرتمند، که در پس ظاهر نسبتاً بی‌نقص خود، شخصیتی بسیار احساسی دارد که به واسطه تمام سختی‌هایی که کشیده، سعی در پنهان کردن این چهره خود دارد. او منحصر به فرد است. آدم را یاد "جو پشی" در "مرد ایرلندی" می‌اندازد، اما توان ایجاد یک کاراکتر کاملا جدا از مرجع خود را دارد. جانی واقعا قایق نجات این اثر است و باعث می‌شود که حداقل بشود آن را به عنوان یک فیلم یکبار مصرف پذیرفت. بازی "تام هاردی" شگفت انگیز است. او در واقع استاد بازی در چنین نقش‌هایی است. شخصیت‌هایی که میان شخصیت بیرونی و درونی خود درگیرند. همواره درحال مبارزه با درون و بیرون خود هستند. جانی در انتهای اثر حتی به دو شخصیت اصلی فیلم هم نقش می‌بخشد. کسی درواقع کسی است که او را با چهره مهربانانه‌اش آشتی می‌دهد و بنی به عنوان دستیار او، باعث می‌شود که دیگر تلاش نکند قدرت کاذبی از خودش نشان دهد. او در انتها و در پایان‌بندی واقعا زیبای اثر هم با خودش به صلح می‌رسد. این جلوه از شخصیت‌پردازی جانی فقط این حسرت را در دل مخاطب ایجاد می‌کند که ای‌کاش جانی شخصیت اصلی فیلم بود و شاید اینطوری، با یک فیلم بسیار تماشایی طرف بودیم.
"موتورسواران" به جمع آثار پر پتانسیل هدر رفته سال ۲۰۲۴ اضافه می‌شود. فیلمی که با وجود لحظات بسیار جذابی که دارد، در مجموع بعد از یکبار تماشا مطلقا پرونده‌اش در ذهن مخاطب بسته می‌شود.
🎞 The Bikeriders (2023)
✍️ عرفان دانش

#نقد_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 فیلم سینمایی "boyhood" رو می‌شه یکی از عیجب‌‌ترین پروژه‌های تاریخ سینما دونست. این اثر از سال ۲۰۰۲ تا سال ۲۰۱۲ فیلم‌برداری شده، در این سال‌ها کارگردان عوامل فیلم ‌رو هر سال به مدت یک ماه جمع می کرده و فیلم‌برداری رو انجام می‌دادن، هدف این بوده که پروسه طبیعی باشه و کاراکترها به صورت طبیعی و با مرور زمان مسن بشن، نه با گریم.
به‌نظر من بهترین چیزی که فیلم "پسرانگی" به تصویر می‌کشه زمان هست، زمان مقوله عجیبیه که تا وقتی از نزدیک احساسش نکنیم نمی‌تونیم بفهمیم گذرش چقدر می‌تونه دردناک باشه. این فیلم این موضوع رو به خوبی برای ما نمایان می‌کنه.
قطعا شخصیت‌پردازی این فیلم یکی از بخش های خارق‌العاده اونه، شخصیت ها بسیار عمیق و قابل درک هستن و بیننده به خوبی می‌تونه با اونا همذات‌پنداری کنه.
در کل، "boyhood" یک تجربه سینمایی منحصر به فرده و برای تماشاگرانی که به سبک درام علاقه دارن، می‌تونه بسیار جذاب باشه.
📽 Boyhood (2014)
✍️ بهراد

#معرفی_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🖼 پوسترهای جذاب از فیلم های جذاب!

#Poster

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🔥 آیدی اینستاگرام کوفیلم آپدیت (عوض) شد:
www.instagram.com/CooFlm
دوستان عزیز برای حمایت از مجموعه لطفا حتمأ اینستاگرام کوفیلم را دنبال کنید هر ایراد و‌ مشکلی در تلگرام باشه از طریق پیج اینستاگرامی اطلاع‌رسانی خواهد شد🙏
#Cinema_Gallery

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
📝‌ دامبلدور: هری، رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی! درد بخشی از انسان بودنه..
هری: پس من نمی‌خوام انسان باشم...
📽 Harry Potter 2001 - 2011

#دیالوگ_ماندگار

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 "سلام سینما" ساخته‌ی "مخملباف" فیلمی نه چندان بلند است درباره کسانی که می‌خواهند بازیگر شوند. فرصتی برایشان فراهم شده تا خودشان را نشان دهند. فیلم در نگاه اول به کثیف بودن سینما و در اصل زندگی می‌پردازد. چرا که خودخواهی داوطلبان را در انتخاب شدن و ستاره‌ی سینما شدن نشان می‌دهد. در این فیلم روایات مختلفی به خوبی نمایش داده می‌شوند: جوانانی از طبقات مختلف جامعه که خواستار تست دادن هستند. برخی پیر برخی جوان برخی مرفه و بعضی دیگر از قشر ضعیف جامعه هستند، اما همه عاشق سینما. این فیلم هم مثل "نان و گلدون" تم مستند مانند دارد. و البته ارجاعی به "بایسکیل‌ران" و "زینال‌زاده".
📽 سلام سینما (۱۳۷۳)
✍️ امیرحسین یاسینی

#معرفی_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
#Cinema_Gallery

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
📝 فارست گامپ: وقتی خسته می‌شدم، می‌خوابیدم، وقتی گرسنه می‌شدم، می‌خوردم، وقتی که باید می‌رفتم، می‌دونین که می‌رفتم...
📽 Forrest Gump 1994

#دیالوگ_ماندگار

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 قطعا یکی از بهترین فیلم‌های دوره اول "کوئن‌"ها "فارگو" است. فیلمی که به طرزی خارق‌العاده دست به هجو می‌زند و همه‌چیز را زیر سوال می‌برد. اصلا فرم روایت تازه و خلاقانه است. یک افسر زن حامله، در مواجهه با یک سلسله قتل‌ها طوری رفتار می‌کند گویی امری عادی رخ داده است. و حتی بیشتر، هیچ صحبتی از قاتل‌ها نمی‌شود تا وقتی یادشان بیاید شغل‌شان چیست و برای چه بین این همه برف قهوه می‌خورند! شاید اگر فیلم را بار اول ببینیم چیز زیادی از هجو آن متوجه نشده و آن را صرفا یک فیلم جنایی بنامیم، اما با گذشت زمان و تماشای دوباره، ماجرا برای ما به شدت متفاوت جلوه خواهد کرد. این شگرد "کوئن‌"ها است، یک روایت ساده و سرراست با تعلیق و خشونت. کمی از تماشا که گذشت، یک زیر متن با پیچیدگی و هجو و خشونتی بسیار هجوآمیز.
📽 Fargo (1996)
✍️ امیرحسین یاسینی

#معرفی_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 حضور "گابن" که با بازی‌هایش در کارهای "رنوار" روی کار آمد و شناخته شد، و بعد روی کل سینما تاثیر گذاشت، و حضور "دلون" که ستاره‌ی بزرگ فیلم‌های" کلمان" و "ملویل" بود، در یک فیلم، حتما آن فیلم را خاص و دیدنی می‌کند. داستان یک سرقت بزرگ، حضور جمعی از انسان‌های حرفه‌ای، دست‌وپا‌ چلفتی، پول‌دوست و بدون درکی از عشق که همه گرفتار این سرقت می‌شوند. بازی درخشان این دو ستاره به ارزش فیلم افزوده و آن را تماشایی‌تر کرده. کارگردان چنان جذاب تعلیق می‌آفریند که فیلم تا ابد در ذهن‌مان بماند. چنان جذاب با اشیا بازی می‌کند که وقتی کانال کولر می‌بینیم به یاد "دلون" و حرکت‌های ریز و سانتی‌متری‌اش در کانال کولر می‌افتیم. پایان نقطه عطف فیلم است. پایانی که هرچه از آن گفت یک اسپویل به شمار می‌آید!
📽 Any Number Can Win (1966)
✍️ امیرحسین یاسینی

#معرفی_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
#Cinema_Gallery

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
📝 مگی: هیچوقت نخواستم دشمنامو بشناسم، چون میدونستم خیلی از دوستانو از دست میدم...
📽 Million Dollar Baby 2004

#دیالوگ_ماندگار

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🔰 نگاهی به سریال "اصل برائت"

🎥 از همان افتتاحیه‌ و معرفی شخصیت و شروع داستان، سریال میخ خود را محکم می‌کوبد و تا اواخرش هم عالی پیش می‌رود. سریال دارای هیجانی است که به درستی به مخاطب انتقال داده می‌شود و تمامی لحظات و دیالوگ‌هایش کارکرد دارند، سازندگان این نکته را به درستی رعایت کرده‌اند که انتهای هر قسمت را جوری تمام کنند که مخاطب برای تماشای قسمت بعد نتواند صبر کند، البته این یک اصل کلی است که اکثر سریال سازان آمریکایی بلد هستند و به درستی هم انجام می‌دهند، برخلاف سریال سازان ایرانی که نه بلد هستند و نه می‌توانند انجام دهند.
داستان سریال درباره‌ی یک قتل است و چند مظنون که مظنون اصلی خودش دادستان است که در طول سریال تلاش می‌کند بی‌گناهی خود را اثبات کند، البته گاهی هم این فرضیه مطرح می‌شود که شاید خودش قاتل باشد و همه را دارد گول می‌زند.
"جیک جیلنهال" که در چند فیلم اخیرش ضعیف ظاهر شده بود در این سریال شاهد یک بازی خوب و درجه یک از او هستیم و تمامی حس‌ها و بیان دیالوگ و نگاه‌هایش درست و موثر است.
تنها ایرادی که به سریال وارد است پایان بندی آن است که خیلی سریع و بدون مقدمه است، اگر کارگردان مخاطب را از قسمت‌های ۶ یا ۷ برای این پایان‌بندی آماده می‌کرد با یک پایان خوب و قوی طرف بودیم اما الان در ده-پانزده دقیقه با یک پایان‌بندی سریع و جمع و جور مواجهیم که به سرعت می‌آید و می‌رود، این پایان برای سریالی که تا انتها بدون نقص و عالی رفته است یک ضعف حساب می‌شود.
در کل سریال "اصل برائت" یک سریال خوب و تماشایی است که هیجان درستی دارد و سازنده از فرصتی که در اختیار دارد خوب و عالی استفاده کرده است.
📽️ Presumed Innocent (2024)
✍️ محمد زندی

#Review

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
#Cinema_Gallery

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
📝 شوکیچی سومیا: آدم ها هستش که زندگی رو پیچیده می‌کنن، خود زندگی به طرز عجیبی ساده‌ست...
📽 Late Spring 1949

#دیالوگ_ماندگار

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
2024/09/27 00:20:58
Back to Top
HTML Embed Code: