Telegram Web Link
🖼 پوسترهای جذاب از فیلم های جذاب!

#Poster

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
#Cinema_Gallery

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 همیشه ساختن دنباله‌ها برای فیلمسازان کمتر شناخته شده، نوعی قمار محسوب می‌شده؛ اما کاری که "دنیس ویلنوو" با دنباله "Blade Runner" اصلی می‌کند، باعث می‌شود که کاملا فیلم اصلی را فراموش کنیم و برای این مجموعه، هویت جدیدی قائل شویم. به جز اتمسفر و فضای فیلم، دیگر هیچ شباهتی را نمی‌توان میان این دو اثر یافت. این تفاوت ها هم آنقدر هنرمندانه در فیلم نهاده شده که هرگز نمی‌توان "Blade Runner 2049" را متعلق با جهانی جدای از فیلم اصلی دانست. "ویلنوو" داستانی را با امضای خاص خودش در همان دنیای فیلم اول روایت می‌کند و کاری می‌کند که به جز یادآوری داستان ساخته "ریدلی اسکات" حتی لحظه‌ای به ساخته او فکر نکنیم و تمام حواسمان را بر این شاهکار "دنیس ویلنوو" متمرکز کنیم.
📽 Blade Runner 2049 (2017)
✍️ عرفان دانش

#معرفی_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
📝 ویل: متوجه ام که این می‌تونه زندگی خوبی باشه؛ ولی زندگی من نیست، حتی به اون نزدیک هم نیست، تو هیچوقت منو قبلش ندیدی، من عاشق زندگیم بودم واقعا عاشقش بودم...
📽 Me Before You 2016

#دیالوگ_ماندگار

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🪄 همیشه به حرف مادراتون گوش کنید🤓☝️
📷 اینستاگرام کوفیلم

#mix

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 اولین فیلم بلند "کیارستمی" که روایت یک پسربچه‌ی ملایری عاشق فوتبال است، "مسافر" نام دارد. این فیلم بین انبوهی از فیلم‌های کوتاه کارگردان ساخته شده، تا سه سال بعد که "گزارش" را ساخت. هردو فیلم از دسته فیلم‌هایی هستند که در دوران اول سینمای او ساخته شده‌اند. "مسافر" البته اثری کمتر دیده شده است. پسرکی بازیگوش که به حرف گوش نمی‌کند، درس نمی‌خواند، قلدری می‌کند و از کلاس بیرون انداخته می‌شود. فوتبال محلات برگزار می‌کند و خود پا به توپ است، تصمیم می‌گیرد تک و تنها عازم سفری شود تا بتواند یک بازی از تیم مورد علاقه‌اش را ببیند. در این فیلم، نه خبری از صمیمیت است و نه خبری از مرگ. زندگی دردناک و کثیف مردمی‌ست فقیر و خسته، که البته به دنبال مرهم‌اند. "کیارستمی" لانگ شات نمی‌گیرد، بلکه با فضاهای بسته و تنگ، تصاویر سیاه و سفید و در نهایت نشان دادن جامعه و سختی‌هایش برای یک بچه به شیوه‌ای رئالیستی مشغول روایت می‌شود. او برای اثبات واقع‌گرایی خود از همین فیلم اولش دست به همکاری با نابازیگران می‌زند. نابازیگری که قربانی و البته مسئول است.
📽 مسافر (۱۳۵۳)
✍️ امیرحسین یاسینی

#معرفی_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🖼 پوسترهای مینیمال از برخی آثار ماندگار سینما!

#Poster

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
#Cinema_Gallery

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
📝‌ آمندیل: هرچقدر شرایط بد بشه؛ امتحان اصلی، نوع برخورد ما با درد و عذابی هست که می‌کشیم یا به سر بقیه میاریم...
📽 Lucifer 2016 - 2021

#دیالوگ_ماندگار

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🔰 نگاهی به فیلم "تماس"

🎥 عشقِ فیلم ضعیف‌تر از آن است که مخاطب را تکان بدهد و او را متاثر کند، در واقع هیچ اتفاقی درون مخاطب نمی‌افتد، زیرا فیلم‌ساز آنقدر اثرش را سطحی و آبکی ساخته که فقط منتظریم تمام بشود.
فیلم دارای لحظات مرده‌ی زیادی است که مخاطب را از اصل داستان دور می‌کند و او را سرد می‌کند، تمام لحظاتی که در فلاش‌بک و در آشپزخانه‌ی رستوران می‌گذرد یا باید کوتاه‌تر می‌شد یا دارای دیالوگ‌ها و لحظات مهم‌تری بود تا مخاطب جذب می‌شد، اما حالا هم لحظات طولانی هستند و کشدار و هم هیچ حرف مهمی زده نمی‌شود، این سردی فیلم به انتهای اثر هم رسوخ می‌کند و با یک پایان‌بندی سطحی و ضعیف و فاقد عشق طرفیم.
آثاری که با محوریت عشق ساخته می‌شوند باید دارای ویژگی‌هایی مانند بازیگرِ خوب، جملات تاثیر گذار، موسیقی مناسب و سوزناک و یک پایان بندی عمیق و جانکاه باشند که مخاطب خود را در اثر حل کند و جزئی از آن بداند، اما این فیلم هیچ‌یک از این نکات را رعایت نکرده و به همین دلیل نمی‌تواند روی مخاطب تاثیر بگذارد و یک اثر عاشقانه‌ی خوب تحویل او بدهد.
📽️ Touch (2024)
✍️ محمد زندی

#Review

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 به گمانم غیر "رنوار"ی‌ترین ساخته‌ی "رنوار" "جنوبی" باشد. فیلمی که در نگاه اول ما را یاد "خوشه‌های خشم" و فضای مخصوص و ناامیدکننده‌ی "فورد" می‌اندازد. البته باید اذعان داشت که با گذشت زمان آن‌چه از سینمای "رنوار" می‌شناسیم آشکار می‌شود. تا اواسط فیلم هنوز خبری از آن دسته شخصیت‌های خوش‌گذران و دنیادیده‌ی فیلم‌هایش نیست. همچنین برخلاف سایر فیلم‌هایش دیگر داستانش را در میان جمعی از بورژواها نمایش نمی‌دهد، بلکه به سراغ جمعی از مردم رفته که سرمایه‌ی ناچیزی دارند که فقط کفاف شروع یک زندگی را می‌دهد، و البته امیدی بسیار. در میان این مردم آن تیپ کاراکترهای همیشگی "رنوار" هم یافت می‌شوند: یک مرد سرد و گرم چشیده و البته ناامید که به مشروب‌خواری روی آورده است. رنوار در این فیلم همچون فیلم‌های دیگر او را بالا قرار می‌دهد اما نظری را آشکار می‌کند که بار دیگر در "توهم بزرگ" تنها اندکی بدان اشاره کرده بود: عشق ماندگارتر و اساسی‌تر است. او در این فیلم عشق را از هر چه که در فیلم وجود دارد بالاتر می‌نشاند و عاشقانه هم این کار را می‌کند!
📽 The Southerner (1945)
✍️ امیرحسین یاسینی

#معرفی_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🖼 پوسترهای جذاب از فیلم های جذاب!

#Poster

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
#Cinema_Gallery

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
📝 فرانسیس آندروود: دو نوع درد وجود داره؛ دردی که باعث قوی‌تر شدن می‌شه و درد بی بی‌فایده که فقط باعث عذاب می‌شه، من حوصله چیزای بی‌فایده رو ندارم...
📽 House of Cards 2013 - 2018

#دیالوگ_ماندگار

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 داستان "Rear window"در یک اتاق شروع و در همانجا نیز به اتمام می‌رسد.
شاید تنها "هیچکاک" می‌توانست چنین روایتی را از دل یک پنجره بیرون بکشد، پنجره‌ای که تنها رو به چند همسایه باز نیست، این پنجره راهی برای نفوذ به درون خانه‌ها، تماشای آدم‌ها و رسوخ به احساسات آن‌هاست.
پنجره پشتی روایت یک خبرنگار است، خبرنگاری که در یک حادثه پایش آسیب می‌بیند و مجبور می‌شود شش هفته را داخل خانه سپری کند اما روحش هم خبر ندارد ک قرار است شاهد چه داستان جذاب و دلهره‌آوری باشد، آن هم از پنجره‌ی خانه‌اش.
"هیچکاک" با مهارت خاصی توانسته تنش و تعلیق را در فیلم ایجاد کند به طوری که تماشاگران به تدریج با لِی "جیمز استوارت" هم احساس می‌شوند و حس کنجکاوی او را تجربه می‌کنند.
می‌شود گفت تنها ضعفی که منتقدین توانستند از این شاهکار سالهای نه چندان نزدیک سینما بگیرند این است که مجبور اند به همراه شخصیت اصلی تمام مدت فیلم را صرف دید زدن همسایه‌ها کنند.
اگر به دنبال یک فیلم بسیار جذاب و دلهره‌آور هستید این فیلم قطعا یکی از بهترین گزینه‌هاست.
📽 Rear window (1954)
✍️ بهراد

#معرفی_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 فیلم "یک لطف کوچک" با بازی "آنا کندریک" و "بلیک لایولی" و "هنری گلدینگ" موفق به فروش ۹۲ میلیون دلاری آنهم با یک بودجه‌ی ۲۰ میلیونی و کسب امتیاز ۸۵ در Rotten Tomatoes شد. این فیلم بخاطر صحنه‌های متعدد جنسی و خشونت آمیز و محتوای بزرگسال در رده‌بندی R قرار گرفته است.
داستان فیلم از آنجایی شروع می‌شود که یک بلاگر آشپزی سعی در برقراری دوستی با مادر یکی از همبازی‌های فرزندش می‌کند. دوستی‌ای که اتفاقات عجیبی را درپی دارد.
این فیلم با تم کمدی تاریک خود به راحتی می‌تواند ذهن شما را مشغول کند و حتی برخی آن را ورژن طنز و لطیف‌تر "gone girl" می‌نامند.
📽 A simple favor (2018)
✍️ هما ابوالقاسمی

#معرفی_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
2024/09/27 04:21:31
Back to Top
HTML Embed Code: