Telegram Web Link
📝 استاد اوگوای: دیروز تاریخ هستش، فردا راز هستش و امروز هدیه ای است که به اون حال می‌گن‌...
📽 Kung Fu Panda 2008

#دیالوگ‌_ماندگار

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 قسمت دوم سه‌گانه‌ی غیررسمی "عصر یخبندان" اثر "هانکه"، "ویدیوی بنی" نام دارد. همچون فیلم‌های پیش و پس از خود روایتگر زندگی انسان در دنیای مدرن است. "عصر یخبندان" داستان انسان است بی‌ارتباط با اطراف خود. محیطی سرد و بی‌روح و هستنده‌ای فلاکت‌زده و خشک که با محیط و حتی دیگر انسان‌ها بیگانه است. "ویدیوی بنی" به خشن‌ترین نحو به بیان این از خودبیگانگی و دور شدن انسان از خودش می‌پردازد. می‌گوید حقیقت انسان مدرن چیزی لطیف نیست و رسانه خداوندگار انسان شده است. خشونت فیلم مثل باقی کارهای "هانکه" و برخلاف خشونت "تارانتینو" بسیار درونی‌ست، و در این فیلم جز معدود صحنه‌های خشونت‌آمیز چیز بیشتری نمی‌بینیم. موسیقی "هوی متال" مثل برخی آثار دیگر وی در فیلم قد علم می‌کند و فضای فیلم را تیره و خفه‌تر می‌کند. "هانکه" با این فیلم ما را یک آزار واقعی می‌دهد!
📽 Benny's Video (1992)
✍️ امیرحسین یاسینی

#معرفی_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🔰 نگاهی به فیلم "چهره‌ها"

🎥 "کاساوتیس" یک واقع‌گرای مستقل است. در آمریکا فیلم می‌ساخت اما درگیر هالیوود نشد. "پولانسکی" را شناخت و در "بچه رزماری" نقش‌آفرینی کرد. این همکاری خیزی بود به سمت کارهای عظیم او، که می‌توان آغاز آن را با "چهره‌ها" دانست. فیلم مخاطب را به وحشت می‌اندازد، حتی تا مرز جنون پیش می‌برد. سیاه و سفید بودن فیلم به کمبود بودجه ربطی ندارد. کارگردان به خوبی تشخیص داده است فضای فیلم باید فضایی سرد و خشک باشد همانطور که روابط آن هستند. دو رابطه را به نمایش می‌گذارد و حین این نمایش به روابط دیگر می‌پردازد و همزمان چندتا را پیش می‌برد. البته از هدف خود منحرف نمی‌شود. از لحاظ بصری، کلوزآپ‌های فراوان در مواقع عادی و در مواقع خاص‌تر مثل وقتی شخصیت‌ها مضطرب‌اند اکستریم کلوزآپ‌ها به ترس و اضطراب مخاطب می‌افزایند. از کادرهای کج و نامتقارن استفاده می‌شود تا پیش‌بینی سخت‌تر بشود. و پایانی آرام اما غیرمنتظره، عاری از هرگونه هیجان کاذبی ما را بهت‌زده رها می‌کند. اما بعد از تماشای فیلم تازه پی می‌بریم که فیلم چه نکته‌ها داشته و از دید ما پنهان مانده است. پیام فیلم شاید دوری از دگماتیسم (سخت‌گیری‌ها)، کنار آمدن با یکدیگر و در نهایت دوست داشتن همدیگر باشد. به گمانم این شروعی‌ست برای ایده‌ی زندگی در لحظه‌ی کارگردان که در فیلم‌های پس از آن مثل "مینی و موسکویتز" که دو سال بعد ساخته شد آشکارتر می‌شود. در فرم هم این موضوع صدق می‌کند: بداهه‌پردازی شخصیت‌ها. چه در تصمیم‌ها و زندگی‌شان و که در دیالوگ‌ها.
فیلم را می‌توان آزاردهنده نامید از آن جهت که "کاساوتیس" به ذات و درون انسان می‌پردازد و حقایق شومی را در این باره فاش می‌کند.
📽 Faces (1968)
✍️ امیرحسین یاسینی

#Review

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🖼 پوسترهای جذاب از فیلم های جذاب!

#Poster

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
#Cinema_Gallery

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
📝‌ تد: شاید ما نیازی نداریم که جهان به ما بگه که چی می‌خوایم؛ شاید ما از قبل اینو می‌دونیم، در اعماق وجودمون.
📽 How I Met Your Mother 2005 - 2014

#دیالوگ‌_ماندگار

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 سال ۱۹۳۵، براینی تالیس سیزده ساله با آرزوی تبدیل شدن یک نویسنده به همراه خانواده‌اش در آسایش مشغول زندگی‌اند، آسایشی زودگذر چون وقتی براینی خواهرش سیلیسیا را به همراه روبی یکی از خدمتکاران خانه می‌بینید به خاطر باور ساده‌لوحانه‌اش مسبب بروز یک سوءتفاهم و زندانی شدن روبی می‌شود، تا اینکه جنگ جهانی دوم شروع و به روبی یک حق انتخاب داده می‌شود، گذارندن بقیه حبسش یا جنگیدن برای نازی‌ها، روبی گزینه دوم را انتخاب کرده و راهی جبهه جنگ می‌شود، سیلیسیا هم در پی روبی به لندن می‌رود، داستانی برای نوشته شدن توسط براینی که حال تبدیل به یک نویسنده موفق شده است.
جو رایت” که با داشتن سابقه کارگردانی فیلمی مثل "غرور و تعصب" در ساخت فیلم‌های عاشقانه تبحر دارد و باعث شد این فیلم هم که از روی رمان اقتباس شده تبدیل به یک از آثار نمادین ژانر عاشقانه تبدیل شود و همچنین لباس سبزی در یکی از سکانس‌ها بر تن “کیرا نایتلی” بود، فیلم در هشت رشته نامزد اسکار شد از جمله “سرشا رونان” ۱۳ ساله برای نقش مکمل زن که در نوع خود شگفت‌آور بود.
📽 Atonement (2007)
✍️ ابوالفضل مدنی

#معرفی_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🪄 Cherry Cherry Lady 😮‍💨
📷 اینستاگرام کوفیلم

#Mix
➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️
zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 "داستان‌های وحشی" محصول کشور آرژانتین به کارگردانی"دمین زیفرن" با بازی بازیگرانی همچون "ریکاردو درین" و "اریکا ریواس" که توانسته نظرات و امتیازات خوبی را به خود اختصاص دهد. داستان کلی فیلم از شش داستان کوتاه مجزا تشکیل شده.
"داستان‌های وحشی" به مانند یک مینی سریال شش قسمتی است که می‌توان گفت رفته رفته بیننده را بیشتر شگفت‌زده می‌کند و به چالش می‌کشد. این فیلم به مفاهیم زیادی مانند خیانت، جنایت و جنون می‌پردازد که در پرداخت به برخی از مفاهیم ناموفق بوده. فیلم علاوه بر مفاهیم خود، ریتم خوبی دارد و از هیجان نسبتا بالایی برخوردار است.
📽️ Wild Tales (2014)
امیررضا محمدخانلو

#Review

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
#Cinema_Gallery

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
📝‌ مرلین مونرو: اما این رویاپردازی به کجا ختم، و این جنون از کجا سرچشمه می‌گیره؟ به هرحال، آیا این عشق مبتنی بر توهم و خواب و خیاله؟
📽 Blonde 2022

#دیالوگ‌_ماندگار

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 اگر رمان موبی دیک را خوانده باشید، دیدن فیلم "در دل دریا" حتما باید برایتان جذاب باشد. اگر هم نخوانده اید که چه بهتر، قرار است با یک داستان جذاب در بین امواج بی رحم روبرو شوید، یک هیجان خالص همراه با ترس از آب!
ستارگانی همچون "کریستوفر همسورث"، "کیلین مورفی"، "بنجامین واکر" و "تام هالند" نوجوان، ساخته آقای "ران هاوارد" را زینت بخشیده است. داستان فیلم که اقتباسی از رمان موبی دیک است، درباره یک کشتی‌ آمریکایی است که به امید شکار نهنگ به دل دریا میزند و با ماجراهای مختلفی روبرو میشود. فیلم در دل دریا را از دست ندهید.
📽 In the Heart of the Sea (2015)
✍️ امیرعباس گلستانی

#معرفی_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🪄 قهرمان واقعی پیتر بود نه اسپایدرمن 🕸❤️‍🩹
📷 اینستاگرام کوفیلم

#mix

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎭 عالیه آرایشگرعلی

#fun

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🔰 نگاهی مختصر بر "همه ما همدیگر را خیلی دوست داشتیم"

🎥 "اسکولا" یک سینه‌فیل است. ارجاعات بسیار دارد و در این فیلم بیش از فیلم‌های دیگرش به این کار می‌پردازد. با "مارچلو"، "فلینی" و "دسیکا" همکاری می‌کند و شوخی‌های شیرینی نیز با آن‌ها می‌کند و در نهایت فیلم را به "دسیکا" تقدیم می‌کند. دغدغه‌های خاص خود را دارد و پای ثابت فیلم‌هایش را می‌توان سیاسی به حساب آورد. چرا که در ساخته‌هایش هرچند کم مثل "My Name Is Rocco Papaleo (1971)" و گاهی بیشتر مثل "یک روز به‌خصوص" و حتی باز هم بیشتر مثل همین فیلم با سیاست دست و پنجه نرم می‌کند. به سیستم سرمایه‌داری نقد وارد می‌کند و آن را در فقر یا حتی به صورت تئوریک‌تر در دیالوگ‌ها می‌گنجاند. گاهی اوقات هم یک کاراکتر معرفی می‌کند که اکثر نقشش تز دادن‌های سیاسی‌ست. این فیلم روایتی‌ست از یک مثلث عشقی. عشق در میان تم‌های سینمای "اسکولا" نقشی اساسی دارد. شاید پررنگ‌تر از سیاست. البته اگر عشق تم اصلی سینمای او باشد خیانت هم مفهوم مقابل آن است که از قضا نقشی به اهمیت همان بازی می‌کند. در این فیلم هم کاراکترها عاشق می‌شوند، پول در می‌آورند، پول از دست می‌دهند. و مهم‌ترین نکته نه پول در آوردن بلکه حفظ دوستی‌هاست. "اسکولا" سه کاراکتر هم‌رزم و دوست را معرفی می‌کند که هر کدام پس از جنگ به مسیر خودش می‌رود. مسیرهایی به وسیله‌ی یک دختر به هم گره می‌خورند و جدایی‌ها و دوستی‌های مجدد را رقم می‌زنند. به گمانم "اسکولا" بر این امر تاکید می‌ورزد که عشق بر پول مقدم است و می‌توان بدون پول به سعادتی نسبی دست یافت اما بدون عشق هرگز.
📽 We All Loved Each Other So Much (1974)
✍️ امیرحسین یاسینی

#Review

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
2024/09/28 14:18:42
Back to Top
HTML Embed Code: