Telegram Web Link
🎥 عاشقان بسکتبال و NBA قطعا می‌دانند که "مایکل جوردن" یک بازیکن افسانه‌‌ای بود. او شخصیتی بود که خیلی از آدم‌ها را عاشق بسکتبال کرد. حال قرار است سراغ فیلمی برویم که نحوه و چالش‌های قرارداد بستن نایکی با "مایکل جوردن" را بررسی می‌کند.
فیلم "ایر" آخرین ساخته کارگردان و بازیگر معروف "بن افلک" است که به ماجرای قرارداد بین نایکی و "مایکل جوردن" می‌پردازد. "مت دیمون" در این فیلم نقش اصلی را بازی کرده و خود "بن افلک" نیز در نقش رییس نایکی بازی کرده.
داستان فیلم ساده است اما چیزی که فیلم را تماشایی می‌کند، ریتم آن است. فراز و فرودهای قرارداد، مشکلات نایکی، رقابت نایکی با آدیداس به خوبی نشان داده شده. فیلم توانسته ماجرای این قرارداد را به خوبی به تصویر بکشد. کاراکتر اصلی فیلم در فیلمنامه به خوبی ساخته شده و "مت دیمون" توانسته یک بازی فوق‌العاده درخشان را در این اثر به نمایش بگذارد. "ایر" یک فیلم ساده اما زیبا و جذاب است. فیلمی که می‌تواند مخاطب را محو داستان خود کند و به شرکت نایکی ببرد و مخاطب را غرق در چالش‌های قرارداد کند.
📽️ Air 2023
امیررضا محمدخانلو

#معرفی_فیلم

🆔 zil.ink/CooFilm
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎭 انتخاب خوبی بود معلمعلی🤚🙂↕️

#Fun

🆔 zil.ink/CooFilm
🔰‍معرفی فیلم "دوئل"
🎥فیلم "دوئل" اولین فیلم بلند "استیون اسپیلبرگ" است که در سال ۱۹۷۱ منتشر شد. نویسندگی این فیلم را "ریچارد متیسون" به عهده داشت و بازیگرانی نظیر "دنیس ویور" در آن به ایفای نقش پرداختند. نکته جالب اینکه "اسپیلبرگ" هنگام ساخت این درام جاده‌ای و فیلمنامه سنگین "متیسون" تنها ۲۵ سال داشته است.
داستان فیلم درباره مردی با یک ماشین شیک و قرمز رنگ است که در حال رفتن به یک قرار کاری است. در جاده، به‌دلیل سبقت گرفتن از یک ماشین تانکر مانند کهنه و خاکی رنگ، گرفتار راننده سادیسمی آن می‌شود که می‌خواهد به هر شکل ممکن او را اذیت کند.
همانطور که مشخص است روایت و یک خطی داستان این فیلم بسیار ساده است. اما چیزی که مورد توجه ی بسیاری از منتقدان قرار گرفته فرم و شکل بصری این کار است به شکلی که گروه کارگردانی، تدوین،  موسیقی و فیلمبرداری بسیار درست و بجا عمل کرده‌اند تا در زمان نسبتا کوتاه ۹۰ دقیقه‌ای این فیلم مخاطب را میخکوب تماشای این درام زیبا و جاده‌ای کنند.
نکته حائز اهمیت اینکه "اسپیلبرگ" کارکترهای خود را دو ماشین بنا کرده است. چهره و ظاهر آنتاگونیست (شخصیت منفی) و کم حرف بودن پورتاگونیست(قهرمان و شخصیت اصلی داستان) که هر دو به طوری همان ماشین‌های صاحبشان هم هستند دلایلی هستند که این فیلم به یکی از متفاوت‌ترین اثار دنیا و "اسپیلبرگ" تبدیل شود.

علیرضا سیدکاظمی
📽 Duel 1971
#معرفی_فیلم

🆔
zil.ink/CooFilm
🔰 "جیم موریسون"، بر نخل‌های آتش گرفته‌ی ویتنام. موسیقی the doors و سکانس اول و "اینک آخرالزمان".
🎥 "ادیسه" اثر "هومر" سفری از مقصد و مقصود اولیس است. "اینک آخرالزمان"، سفر جوانی است. سربازی که ویرانه است. سرگردان و تنها که در احوال خودش است. کم حرف می‌زند. جوانی که همه چیز درباره‌ی اوست.سکانسی در "اینک آخرالزمان" نیست که او در آن حضور نداشته باشد. کورتیز، که مقصد و مقصود اولیس ماست، وسیله است. "کاپولا" با برهمانمایی مداوم او و تصاویر ویتنام به ما می‌گوید که همه چیز درباره او، و او ویتنام است.
هر سکانس، هر تصویر، زندگی "کاپولا" کارگردان فیلم است، مثل تمامی آثارش. با دست‌های خودش از دل کتاب بیرون کشیده و با حال نزار، هر شب فیلمبرداری فیلمنامه را بازنویسی. کاپولا ادیسه ای می سازد که با وسواس به همه چیز می‌نگرد. او که به لیوان های خالی مشروب‌ها و سیگارها و یادها می‌نگرد. تصاویر که دیوانه‌وار از پس هم می‌آیند. حماسه‌ای، تا اولیس به مقصد و مقصود برسد. "ادیسه" از بنیادین ترین آثار ادبیات است و "کاپولا" در تک تک آثارش، همانند "هومر"، به کندوکاو اسطوره ها می‌پردازد که در "اینک آخرالزمان" به اوج خود می‌رسد که گویی می‌خواهد این خط از "پرسی شلی" را به یاد آورد:«ای توانمندان به آثار من بنگرید و نومید شوید»!
و این جنون هنرمند است که در خود و دنیای خود غرق می‌شود و به یاد نمی‌آورد که  مخاطبش هوشیارتر از خود اوست. دیالوگ‌هایی بی‌فایده تا تاکید بر وحشت ویتنام کنند. شخصیت‌هایی اضافی که بی آن‌ها ما در میابیم: جنگ جهنم است. به حماقت آدمی پی می‌بریم اما همین آدم ها و دیالوگ‌ها هستند که وقتی به انتها رسیدی، در جایت میخ‌کوب می‌شوی که نور، نوری که سرتاسر فیلم، لحظات را شکار می‌کند، غوغا می‌کند و آتش‌ها زبانه می کشند که می گویی ارزشش را داشت.
حیف که سینما، نکته ای بر تنش زار می‌زند: زیبایی. "اینک آخرالزمان" هرچه از زشتی می‌گوید زیباست. سرتاسر، از لحظانی مملو است که با محتوا در تضاد است. فرمی که نفرت انگیز نیست. نه مثل کاری که "فون‌ تریه" با دوربینش می‌کند. همه چیز زیباست حتی مرگ‌ها. "اینک آخرالزمان" همه مقصد و مقصود انسان مدرن است که با تکیه بر اسطوره، از همه چیز می‌گوید. کاری که هر کس و فیلمی نمی‌تواند بکند.‍
📽️ Apocalypse Now (1979)
صدرا حکیمی‌نیا

#Review

🆔 zil.ink/CooFilm
📝اَبی: این فقط زندگیه ویل، تموم میشه قبل از اینکه بدونیم.
🎥 Five feet apart 2019

#دیالوگ‌_ماندگار

🆔 zil.ink/CooFilm
📝 کوپر : قدیم‌ ها عادت داشتیم به آسمان نگاه کنیم و به جایگاه‌ مون بین ستارگان فکر کنیم، حالا فقط به پایین نگاه می‌کنیم و نگران جایگاه‌مون بین گرد و خاک هستیم.

🎥 Interstellar 2014
#دیالوگ‌_ماندگار

🆔 zil.ink/CooFilm
🔰 نگاهی به مستند "بیست روز در ماریوپل"

🎥 فرقی نمی‌کند چند ساله‌ت باشد و اهل‌ کدام دیار. در هر سنی و هر کجا جنگ بدترین و بی‌رحمانه‌ترین اتفاق دنیا است.
مستند "بیست روز در ماریوپل" (یکی از شهرهای اوکراین) روایتِ واقعی روزهایی است که ارتش روسیه از هر طرف به ماریوپلِ اوکراین حمله می‌کرد تا این شهر را به تصرف خود درآورد. حملاتی که تمامی خانه‌ها و بیمارستان‌ها و دانشگاه‌ها و افراد نظامی و غیرنظامی را هدف قرار داده بودند و چیزی از شهر باقی نگذاشتند.
یک خبرنگار اوکراینی همراه با یک عکاس بیست روز در این شهر ماندند و تصاویری ضبط کردند و به دنیا مخابره کردند که تکان دهنده و شوک برانگیز بودند. تصاویری که با دیدنش دل هر انسانی به درد می‌آید و نفرین می‌فرستد به بانیانِ هر جنگی در هر کجای دنیا.
در کنار نمایش بی‌رحمی‌های جنگ یکی از نکاتِ ظریف مستند اواسطش رخ می‌دهد و جایی است که فیلم‌ساز با تیزهوشی رفتارِ مردم را در میانه‌ی جنگ به تصویر می‌کشد، مردمی که از ویرانی‌ها سوءاستفاده می‌کنند و به فروشگاه‌ها حمله‌ور می‌شوند و آنجا را غارت می‌کنند، فیلم‌ساز که نریشن‌اش را در کل فیلم می‌شنویم از زبان دکتری نقل می‌کند که جنگ مانند اشعه ایکس عمل می‌کند و ذات انسان‌ها را نمایان می‌کند، آدم‌های خوب خوب‌تر می‌شوند و آدم‌های بد بدتر.
همان‌طور که مشاهده می‌کنیم مردم با یورش به فروشگاه‌ها هر چه دم دستشان می‌آید برمی‌دارند و کاری ندارند که آنچه برداشته‌اند به کارشان می‌آید یا نه، مانند آن مردی که توپ برداشته و زنی اعتراض می‌کند که الان تو این موقعیت توپ به چه دردت می‌خوره.
این خصلت درباره‌ی همه‌ی مردمان جهان صدق می‌کند و این رفتارها را در همه‌جا می‌توان یافت، انگار قرار است با جنگ پایان دنیا رقم بخورد و قرار نیست از روزهای دیگر آنجا مجددا زیست کنند، و این رفتارِ مردم شاید بدتر و بی‌رحم تر از جنگ باشد.
نکته‌ی بعدی رفتار سیاست‌مداران و سردمداران همین جنگ در مقابل این تصاویر و اخبار است که معتقدند این تصاویر جعلی و فیک است، آن‌ها انسان‌هایی را که در تصاویر و عکس‌ها مجروح و کشته شده‌اند را بازیگر می‌دانند و معتقدند این تصاویر ساختگی است و تا انتها هم روی این لاپوشانی و تلقینِ خود ایستادگی می‌کنند.
هر چه از تلخی این مستند بگویم کم است، "بیست روز در ماریوپل" که برنده‌ی جایزه‌ی اسکار بهترین مستند هم شده است روایتِ بدون نقص و تلخ و تفکر برانگیزی است که فقط درباره‌ی ماریوپل حرف نمی‌زند، هدف و کلیتش هر جنگی در هر کجای دنیا است.
📽️ 20 Days in Mariupol (2023)
✍️ محمد زندی

#Review

🆔 Zil.ink/Coofilm
📝 فارست: مامانم همیشه می‌گفت، زندگی مثل یک جعبه شکلاته هیچوقت نمی‌دونی چی ازش نصیبت میشه....
🎥 Forrest Gump 1994

#دیالوگ‌_ماندگار

🆔 zil.ink/CooFilm
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎭 قدرت بی نهایت و فراتر از آن 😮‍💨

#Fun

🆔 zil.ink/CooFilm
🎥فیلم "آنتروپوید" به کارگردانی "شان الیس" و محصول 2016، فیلمی تاریخ و مهیج است که بازسازی یک عملیات ترور در میانه جنگ جهانی دوم و در شهر پراگ است. آخرین نیروهای مقاومت چکسلواکی در این فیلم سعی دارند ژنرال هایدریش، از فرماندهان سرشناس ارتش نازی و فرد مورد اعتماد هیتلر را در پراگ ترور کنند. "جیمی درنان"و "کیلین مورفی"از معروفترین بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند. فیلم "آنتروپوید" شما را به کوچه پس کوچه‌های پراگ در جنگ جهانی دوم و خفقان شدید ارتش نازی در اروپا میبرد و با چالش‌های نیروی مقاومت در مقابله با ارتش قدرتمند هیلتر روبرو می‌کند. اگر به ژانر تاریخی و فیلم‌هایی با سوژه‌های امنیتی و جنگی علاقه‌مند هستید، این فیلم پیشنهادی خوب برای شماست.
🎥 Anthropoid (2016)
امیرعباس گلستانی

#معرفی_فیلم

🆔 zil.ink/CooFilm
🖼 پوسترهای خفن از فیلم‌های خفن!

#Poster

🆔 zil.ink/CooFilm
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🪄 همکاری به سبک سینمایی🎬
📷 اینستاگرام کوفیلم

#mix

🆔 zil.ink/CooFilm
🎥 غذا و آشپزی معمولا برای انسان‌ها یادآور خاطرات خوش است و طعم غذاهای خوشمزه همواره در ذهن آدم‌ها می‌ماند. حال اگر هدف سرآشپز از خلق یک غذای خوشمزه این باشد که روی سیاه زندگی را نمایش دهد، چه اتفاقی خواهد افتاد؟
فیلم "منو" توانسته کمی به سوال بالا پاسخ دهد. یک فیلم پر از رنگ و لعاب و بو و مزه. فیلمی که توانسته تا حدی به زندگی انسان‌ها و بعد پنهان و سیاه آن‌ها بپردازد آن هم توسط غذاهای خوش‌رنگ‌ و خوش‌طعم.
فیلمنامه اثر متوسط است. شاهد بازی‌های خوبی از طرف "آنیا تیلور جوی"، "رالف فاینس" و "نیکولاس هولت" هستیم. رنگ‌های زیبا و دوربین خوب نیز از نقاط قوت فیلم هستند. "منو" با وجود اینکه نمی‌تواند حرف‌های بزرگش را به خوبی به زبان آورد اما ارزش یک بار دیدن را دارد.
📽️ Menu 2022
امیررضا محمدخانلو

#معرفی_فیلم

🆔 zil.ink/CooFilm
📝والتر: من در معرض خطر نیستم، من خود خطرم! یکی میره در خونه اش رو باز می‌کنه و گلوله بهش اصابت می کنه و تو فکر می‌کنی من اونم؟ نه من اونی هستم که در زده …
🎥 Braking Bad 2008-2013

#دیالوگ‌_ماندگار

🆔 zil.ink/CooFilm
🎭 وقتی قبل امتحان یکی تو دانشکده بهت سلام میده:

#Fun

🆔 zil.ink/CooFilm
🔥 قابل توجه مشترکین همراه اول:
با توجه به‌ اعلام سازمان تنظیم مقررات رادیویی، بسته اینترنت رایگان ۲۰ گیگابایت يك ماهه (ویژه پیام‌ رسان های منتخب داخلی)
به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری برای خطوط دائمی و اعتباری با کد:
*۱۰۰*۶۷۳#
فعال مي شود.

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/10/01 08:25:55
Back to Top
HTML Embed Code: