Telegram Web Link
🔰 ابتدا قرار بر این بود که "جیک جیلنهال" در نقش سم و "توبی مگوایر" در نقش تامی در فیلم "برادران" ایفای نقش کنند اما "جیم شریدان" کارگردان فیلم معتقد بود که "مگوایر" نمی‌تواند در نقش برادر بد عملکردی قانع‌کننده داشته باشد درنتیجه نقش‌های آن‌ها تغییر پیدا کرد.
🎬 Brothers (2009)

#Fact

🆔 zil.ink/CooFilm
🎥 بهترین سریال‌های کمدی بریتانیایی قرن بیست‌و‌یکم به انتخاب وب‌سایت Collider:
📺 Fleabag (2016 - 2019)
📺 The Office (2001 - 2003)
📺 The Thick of It (2005 - 2012)
📺 Peep Show (2003 - 2015)
📺 The Inbetweeners (2008 - 2010)
📺 The IT Crowd (2006 - 2013)
📺 Gavin and Stacey (2007 - 2024)
📺 The Mighty Boosh (2003 - 2007)
📺 Green Wing (2004 - 2007)
📺 Ghosts (2019 - 2023)
⚠️ برای دانلود عناوین از سریز سرچ کنید.

#پیشنهاد_سریال

🆔 zil.ink/CooFilm
نگاهی به فیلم "روی علف‌های خشک"

🎥 اگر داستان و درون‌مایه‌‌ی فیلم را به دو بخش تقسیم کنیم یک بخش داستان ارتباط بین معلم و آن دختر نوجوان است، و بخش دیگر قضیه‌ی عشق معلم به آن خانم و حسادتش به دوستش بابت علاقه‌ و توجه آن خانم به او.
بخش اول را قبلا در فیلم "شکار" ساخته‌ی تحسین برانگیز "توماس وینتربرگ" دیده‌ایم، بهتر و درست‌تر هم بود و تماشایی‌تر،‌ بخش دوم هم ضعیف‌تر و کم‌جان‌تر از سازنده‌اش است، توقعمان‌ از جدیدترین اثر "نوری بیلگه جیلان" که قبلاً از او "روزی روزگاری در آناتولی" و "خواب زمستانی" را دیده‌ایم به مراتب بیشتر و بیشتر بود.
"جیلان" در هر دو درون‌مایه‌‌ی فیلمش اثری از آن جیلانی که می‌شناسیم را تحویلمان نداد، بخاطر همین جدیدترین اثرش تبدیل شد به ضعیف‌ترین اثرش، شاید تنها نکته‌ی مثبت فیلم قاب‌بندی‌ها و فیلم‌برداری فیلم باشد که فیلم را از لحاظ بصری تماشایی کرده است.
بخش مربوط به معلم و دختر نوجوان که هیچ، اصلا برای "جیلان" نیست، از جای دیگری می‌آید، اما در بخش عشق معلم به آن خانم جوان فیلم به ساده‌ترین شکل ممکن برگزار می‌شود و نتیجه‌گیری‌اش هم به شدت دم‌دستی و پیش پا افتاده است، پس از آن کشمکش‌های درونی و بیرونیِ معلم و شبی که با آن خانم می‌گذراند می‌رسیم به گردش سه نفره‌ی انتهای فیلم و نریشنی که نجات دهنده‌ی فیلم نیست، و تصویری که قرار است اسم فیلم را تعبیر کند، راه رفتن معلم روی علف‌های خشک بالای آن تپه و رسیدن به نام فیلم، "روی علف‌های خشک".
دو سه اثر اخیر "جیلان" آثاری ضعیف و یکبار مصرف‌اند و پس از تماشا چیزی به ما اضافه نمی‌کنند، هنوز که هنوز است شاهکارِ "روزی روزگاری در آناتولی" بهترین و کامل‌ترین اثر فیلم‌ساز است و فیلمی است که می‌توان چند بار به تماشایش نشست و هر بار از دفعه‌ی قبل لذت و درک بیشتری از فیلم دریافت کنیم.
📽️ About Dry Grasses (2023)
✍️ محمد زندی

#Review

🆔 Zil.ink/Coofilm
توانایی و علاقه به ادمینی در این چنل رو داشتین بهم پیام بدین:
@Main_Admin_K
🎥 آثار زیادی درمورد مبارزه با ظلم و ستم ساخته شده اما این فیلم از آن آثاری است تا ابد در ذهن مخاطب خود نقش می‌بندد و به بیننده نشان می‌دهد که مبارزه با ظلم و جور چه عواقبی دارد و می‌تواند بار سنگینی از اندوه بر شانه‌های مبارز باشد.
"سانشوی مباشر" بی شک یک شاهکار تمام عیار در سینمای ژاپن و سینمای جهان است. فیلمی فوق‌العاده عمیق و درگیرکننده با زمانی نسبتا طولانی اما پرداختی بشدت دقیق به ظلم، مبارزه با ظالم و عواقب آن که به بهترین شکل ممکن نشان داده شده.
"کنجی میزوگوچی" در این فیلم سنگ تمام گذاشته و به عقیده عده کثیری از دوستداران سینما "سانشوی مباشر" بهترین فیلم "میزوگوچی" کبیر است. بدون تردید این فیلم می‌تواند ذهن مخاطب را تسخیر کند و او را چندین ساعت یا چندین روز به فکر فرو ببرد. فیلم چه از لحاظ فنی و تکنیکی و چه از لحاظ مفهومی یک شاهکار است و می‌توان گفت ساخت چنین اثری فقط و فقط به دست "کنجی میزوگوچی" ممکن است.
📽 Sansho The Bailiff (1954)
✍️ امیررضا محمدخانلو

#معرفی_فیلم

🆔 zil.ink/CooFilm
🎥 بهترین فیلم‌های مستقل ساخته شده تا به امروز به انتخاب کاربران وب‌سایت Reddit:
🔥 Short Term 12 (2013)
🔥 Columbus (2017)
🔥 Little Miss Sunshine (2006)
🔥 Never Rarely Sometimes Always (2020)
🔥 Green Room (2015)
🔥 The Last Black Man in San Francisco (2019)
🔥 Good Time (2017)
🔥 Me and Earl and the Dying Girl (2015)
🔥 Brick (2005)
🔥 Blue Ruin (2013)
🔥 The Lobster (2015)
🔥 Victoria (2015)
🔥 Lars and the Real Girl (2007)
🔥 Primer (2004)
🔥 At Eternity's Gate (2018)
⚠️ برای دانلود عناوین از کوفیلم سرچ کنید.

#پیشنهاد_فیلم

🆔 zil.ink/CooFilm
🔰 "جان اف کندی" سی‌ و پنجمین رئیس جمهور ایالات متحده عادت داشت تا اکثر مکالمات صورت گرفته در کاخ سفید را پنهانی و به دلایل امنیتی ضبط کند. بسیاری از دیالوگ‌های فیلم "سیزده روز" مستقیما از مکالمات ضبط شده به فیلم راه یافته‌اند.
🎬 Thirteen Days (2000)

#Fact

🆔 zil.ink/CooFilm
🎥 فیلم "سقوط" به کارگردانی "الیور هرشبیگل" محصول سال ۲۰۰۴ کشور المان است که روایتی متفاوت برهه ی تاریخی کشور آلمان به رهبری "هیتلر" می‌پردازد. "سقوط" بر اساس کتاب پناهگاه هیتلر "تراودل یونگه"، کتاب تا آخرین ساعت "ملیسا مولر"، کتاب هیتلر "یوآخیم فست" و خاطرات "آلبرت اشپر" روایت شده‌ است.
داستان فیلم درباره‌ یونگه آخرین منشی و ماشین‌نویس "آدولف هیتلر"، داستان روزهای آخر زندگی پیشوای آلمان را تعریف می‌کند که در پناهگاهی در برلین می‌گذرد.
سینمای آلمان همیشه در موضوع و حیطه تصویربرداری و زیرشاخه های آن نظیر نور و رنگ بسیار باکیفیت و قوی ظاهر شده است.
رنگ فیلم تم سرد و آبی رنگ دارد و نماهای فیلم به جز لحظات به تصویر کشیدن فرد "هیتلر" که بسته است و جزئیات بیشتری را به تصویر میکشد؛ اکثرا باز و لانگ شات گرفته شده تا هر آنچه در جنگ و پیرامون آن اتفاق می‌افتد برای مخاطب شرح داده شود.
این فیلم جوایز متعددی نظیر نامزد جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی‌زبان و برنده جایزه بهترین فیلم هیئت ملی منتقدین آمریکا را برای خود کرده است. از فیلم های معروف "الویر هرشبیگل" میتوان به "آزمایش" و "۱۳ دقیقه" اشاره کرد.
📽️ Downfall 2004
علیرضا سیدکاظمی

#معرفی_فیلم

🆔
zil.ink/CooFilm
🎥 برخی از جذاب‌ترین آثار ساخته شده در رابطه با "ریچارد نیکسون" و رسوایی واترگیت:
🔴 All the President's Men (1976)
🔴 Secret Honor (1984)
🔴 The Final Days (1989)
🔴 Nixon (1995)
🔴 Dick (1999)
🔴 Frost/Nixon (2008)
🔴 Our Nixon (2013)
🔴 Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017)
🔴 Watergate (2018 - 2019)
🔴 The Martha Mitchell Effect (2022)
🔴 Gaslit (2022)
🔴 Watergate: Blueprint for a Scandal (2022 - )
🔴 White House Plumbers (2023)
⚠️ برای دانلود عناوین از کوفیلم سرچ کنید.

#پیشنهاد_فیلم
#پیشنهاد_سریال
#پیشنهاد_مستند

🆔 zil.ink/CooFilm
🎥‍ در افغانستان پیش از حمله شوروی امیر و حسن با فاصله طبقاتی بالا رفقای صمیمی یکدیگر هستند، اما با حمله شوروی به افغانستان امیر و پدرش به آمریکا می‌روند و حسن در افغانستان می‌ماند، پس از سالها که امیر بزرگ می‌شود می‌فهمد حسن و همسرش کشته شده‌اند و او به دنبال پسرشان به افغانستان می‌رود.
"بادبادک‌باز" اولین کتاب “خالد حسینی” بود که بر اساس تجارب خودش برای توصیف افغانستان پیش از جنگ در سال ۲۰۰۳ منتشر و علی‌رغم ناشناس بودن نویسنده با استقبال گسترده‌ای روبه‌رو شد، ۴ سال بعد “مارک فورستر” تصمیم به ساخت فیلمی از روی آن گرفت. با اینکه داستان فیلم در افغانستان روایت می‌شود فیلمبرداری آن در چین انجام شد و حتی پخش آن در این کشور ممنوع شد. این فیلم نامزد یک جایزه اسکار نیز شد.
📽 The Kite Runner (2007)
ابوالفضل مدنی

#معرفی_فیلم  

🆔 zil.ink/CooFilm
2024/10/02 06:30:15
Back to Top
HTML Embed Code: