Telegram Web Link
قراره سریال انیمیشن لیونل مسی ساخته بشه. اسم سریال مسی و غول هاست و به صورت سه بعدی به زبان های مختلف تو سراسر جهان منتشر میشه و این انیمیشن از 12 سالگی مسی رو نشون میده.

zil.ink/CooFilm
🔰 یادداشتی بر فیلم "میزبان"
⚠️ هشدار اسپویل
🎥 عاملی که فیلم "میزبان" را به یکی از جدی ترین آثار تاریخ سینما در موضوعیت "هیولا" بدل میکند نه در تامل در چیستی و چگونگی وجود هیولا، بلکه در فراتر رفتن از مفهوم آن و تاملی عمیق بر تاثیر این مقوله بر روح و فرهنگ یک جامعه است؛ همانگونه که هنر حقیقی به دنبال خلق آرایه‌ای زیستی و نگاهی نو است و همانگونه که "بونگ جون هو" همواره در آثارش به دنبال ایجاد تلنگر، حرکت و ضربه است، هم به شخصیت‌های فیلم‌اش و هم به مخاطبی که با شخصیت‌های او همراه شده.
در ادامه‌ی رویکرد جهان سینمایی "بونگ جون هو" که از "خاطرات قتل" شکل گرفت، "میزبان" بیش از هرچیزی فیلمی درباره‌ی خاطرات و حافظه است، با نگاهی عمیق به زمان، تاریخ و دگرگونی‌های آن، به واسطه‌ی یک خانواده که یکی از کلاسیک‌ترین الگوهای روایی سینما به شمار می‌رود و خانواده‌ی "بونگ جون هو" بعنوان یک خانواده‌ی کر‌ه‌ای و اصیل برآمده از فرهنگ و تاریخ سیاسی کره در وهله‌ی ملموسیت و حقیقی بودن یادآور خانواده‌های سینمای "جان فورد" میشود.
فیلم به نوعی با کهن الگوی سفر قهرمان رابطه‌ای تنگاتنگ دارد و مخاطب را توامان با خانواده‌ی فیلم، در سفری اودیسه وار به تفکر درون عمیق ترین لایه‌های فرهنگ، اجتماع، تمدن و تاریخ کره دچار می‌کند، پروسه‌ای که در آن مخاطب به کشف، مرور و ورق زدن حقایق توامان با جهانی که در تلاش برای پاک کردن آن است روبرو می‌کند، این فیلم در باب نبردی میان به یادآوردن و فراموشی است، یا به قول مادر فیلم"خوشه‌های خشم
"نبردی میان مردم واقعی و قشر ظالم جامعه ای که مردم واقعی را طرد میکند."
خانواده‌ی میزبان، در میان مردم خواب(پدر)، انسان های بی هویت(عمو) و فرهنگ گمشده ی اقلیم خود(پدربزرگ)، به واسطه ی یک اتفاق(حادثه_فاجعه)، به بیداری دست پیدا می‌کنند و با محرکه‌ی "تلنگر"، حافظه‌ی تاریخی خود را بازیابی می‌کنند (مروری بر هویت خانوادگی خود، جایگاه حقیقی هرکدام از اعضای خانواده و وجهه‌های خوبی که در زیر غبار زمان مدفون شده هستند) و در نهایت برای بازپسگیری این تاریخ، هویت و فرهنگ از دست رفته (نوه، که اصلی ترین عامل پیوند این خانواده است) به جنگ، خروش و طغیان نسبت به سیستم و فضای سیاسی اجتماعی حاکم روی می‌آورند، نبردی که به شکلی استعاری به فضایی مه آلود ختم میشود که هیچکس حقیقت آن را نمی‌بیند، باز هم فراموشی بر تاریخ پیروز است، نوه می‌میرد و پدر دختر خود را رها می‌کند، تاریخ حقیقی به شکلی استعاری در گردابی از مه ناپدید می‌شود.
فیلم "بونگ جون هو" با ساختاری پست مدرن و تکیه بر "قاعده‌ی تصادف" مسیر خود را آغاز میکند اما رفته رفته به اثری کلاسیک بدل می‌شود، جایی که تمام تصادف‌های رخ داده به توالی‌ای منطقی دست پیدا می‌کنند و در کنار  یک‌دیگر به خلق یک شبکه‌ی علت و معلولی از رابطه‌ی انسانی و طبیعت، رابطه‌ی سیاست و مردم، و در نهایت رابطه‌ی تاثیر مخرب فرهنگ بیگانه بر اصالت و هویت یک جامعه منجر می‌شوند.
تلاشی که به شکلی خلاقانه در سبک، احضار روح کلاسیک و اصیل سینما در جهان سینمایی پست مدرن و همچنین احضار روح داستانگویی در زمانه‌ای که داستانگویی را از یاد برده به همراه دارد که این تلنگری سبکی، روایی در همپوشانی با تلنگر داستانی_مفهومی اثر منجر به ایجاد یک ضربه و در نهایت جهانی بینی متفاوت برای مخاطب می‌شود.
اما شاید جذاب‌ترین نکته و قابل تحسین‌ترین فاکتوری که منجر به ماندگاری "میزبان" در تاریخ و حافظه‌ی تاریخی مخاطبین سینما می‌شود، وجود بالانس و تعادل فوق العاده در لحن و ریتم آن باشد که آن را به کلاس درسی در جایگاه درک و ایجاد پیچش در لحن و ریتم بدل کرده است، روایتی که به درستی میان لحن جدی و کامیک(اغراق آمیز_کاریکاتورگونه، طنازانه)، در حال رفت و آمد است و مرتبا شخصیت‌های خود را در قلمروهای ژانری مختلفی نظیر اکشن، درام خانوادگی، ترسناک، ماجراجویی، درام سیاسی و .... جابجا می‌کند، چرخش‌هایی که همه و همه در راستای نیاز روایی و موقعیت خاص شخصیت‌ها در فضای اثر به توالی‌ای منطقی دست پیدا می‌کند و به شکل یک سمفونی سینمایی خارق العاده تبلور پیدا می‌کند، سمفونی‌ای با شکوه به مثابه ترکیب بندی‌های آثار "آکیرا کوراساوا"، پر از شخصیت‌ها و جهان بینی‌های متفاوت در یک کادر که در کنار هم منجر به خلق یک جهان می‌شوند.
"بونگ جون هو" در اثر بی نظیر خود موفق به خلق یک جهان بلامنازع شده، جهانی پر از ضد و نقیض و پارادوکس، جهانی سرشار پیچش و تغییر و تلنگر، جهانی پر از احساسات و زاویه دیدهای تازه و در نهایت جهانی از جنس سینما، صدا، دوربین، حرکت و کات....
📽️ The Host 2006
محمد امین کیوان

#Review

🆔 zil.ink/CooFilm
🎥 ده فیلم کمتر دیده شده جک نیکلسون که ارزش تماشای بالایی دارند به انتخاب و‌ب‌سایت Collider:
🔥 The Passenger (1975)
🔥 The Missouri Breaks (1976)
🔥 The Shooting (1966)
🔥 Prizzi’s Honor (1985)
🔥 The King of Marvin Gardens (1972)
🔥 Heartburn (1986)
🔥 Mars Attacks! (1996)
🔥 Wolf (1994)
🔥 The Two Jakes (1990)
🔥 Carnal Knowledge (1971)
⚠️ برای دانلود عناوین از کوفیلم سرچ کنید.

#پیشنهاد_فیلم

🆔 zil.ink/CooFilm
🔰 بلاتکلیف چون محتضری که نه می‌میرد نه جان به در می‌برد، استیصال و دوگانگی در فیلم "اسرافیل" ساخته "آیدا پناهنده" ۱۳۹۵
🎥 منفعل و بی‌معنا چون گرگ و میش روزی در برزخ، می‌تواند به خوبی توصیف کننده کلیت فضای فیلم باشد؛ بخصوص زمانی که وجه تسمیه نامگذاری فیلم و به کارگیری نمادهای آن در جهتی خلاف روشن ساختن ذهن مخاطب عمل می‌کند.
مانند دنیای پس از مرگ، بستر وقایع مانند جایی می‌شود که زندگان بی هیچ تفاوتی با مردگان بی‌اختیار و سرگشته‌اند و ریتم کند و کسالت آور، کش آوردن بی معنای وقایع، بدون حتی یک دیالوگ متناسب و موثر در روند داستان، داستان یکنواخت و بدون فراز و فرود به این کرختی می‌افزایند. این حس سنگین ناتوانی آن هم بدون کارکرد خاص, مثل هوای ابری در پاییز شمال که لوکیشن فیلم باشد وجود دارد. نماد فانوسی که مدام روی آن تاکید می‌کند تا آخر فیلم هیچ بار معنایی خاصی از آن استنباط نمی‌شود و دلیل آن همه تکرار مبهم باقی می‌ماند.
داستان فرعی زندگی خانوادگی "سارا" کاملا  غیرضروری و بیهوده در جریان حوادث است و از منطق روایی جالبی پیروی نمی‌کند. از ایرادت اساسی فیلم اینست که سوالات اصلی که از ابتدا داستان بخاطر آن شکل گرفته بود بی جواب می‌ماند و حتی با نشانه‌هایی به یک پایان‌بندی قابل قبولی نمی‌رسد: سرنوشت شخصیت "ماهی" و "بهروز" چه خواهد شد؟ پیشینه هر یک از شخصیت‌ها چه بوده که رفتار کنونی‌شان را باورپذیر می‌کند؟ و .....
هیچ احساس و خاطره ای قرار نیست زنده شود و اساساً ماجرای عاشقانه این دو نفر که هسته‌ی تنش را تشکیل می‌دهد این قدر در طول فیلم پایمال و مغفول واقع می‌شود که منطق تمام اتفاقات بعد از آن زیر سوال می‌رود.
ضعف در فیلمنامه و ناتوانی بازیگران بجز "هدیه تهرانی" در ایفای نقش خود باعث می‌شود شاهد اثری پیش پا افتاده باشیم. بازی "مریلا زارعی" هر چند خوب و قابل قبول اما از لحاظ لزوم چنین اجرایی نیز قابل ذکر نیست. برای نقاط قوت تنها می‌توان به برخی شباهت‌های اقشار تیپیکال جامعه که در این فیلم بازنمایی شده‌اند و جزییات روزمرگی‌هایشان اشاره کرد که در بطن از هم‌گسیختگی درونمایه‌ی فیلم چندان جالب توجه به نظر نمی‌آید.
📽️ Israfil 1395
✍️ ریحانه احمدی

#Review

🆔 Zil.ink/Coofilm
🔰 "سوفیا کاپولا" کارگردان و نویسنده فیلم "گمشده در ترجمه" نقش باب هریس را مخصوصا برای "بیل موری" نوشته بود و بعدها اذعان کرد که اگر او این نقش را قبول نمی‌کرد، این فیلم را نمی‌ساخت.
🎬 Lost in Translation (2003)

#Fact

🆔 zil.ink/CooFilm
⚫️«رضا داودنژاد» بازیگر سینما و تلویزیون که از چند ماه پیش دچار عفونت خونی شده بود، تو سن 44 سالگی فوت شد.
🔹️رضا داودنژاد فعالیتش در سینما را از دوران کودکی و با فیلم «بی پناه» شروع کرد طی سال های فعالیتش در فیلم های مطرحی چون «مصائب شیرین»، «مرهم»، «خیابان های آرام»، «هوو»، «لامینور»، «بی رویا» و … بازی کرد. او در سریال های خاطره انگیزی چون ««پشت کنکوری ها»، «باغچه مینو»، «زندگی به شرط خنده» و «متهم گریخت» هم جلوی دوربین رفته بود.

zil.ink/CooFilm
احتمال انتشار فیلم Dune 2 در پلتفرم‌های دیجیتال از امروز

برادران وارنر ممکن است «تلماسه ۲» را از سه‌شنبه این هفته در پلتفرم‌های دیجیتال منتشر کند.

فیلم «تلماسه ۲» (Dune: Part Two) پس از فروش ۶۳۰ میلیون دلاری در سراسر دنیا ممکن است به زودی از پلتفرم‌های دیجیتال پخش شود.


آخر هفته گذشته چندین منبع گزارش داند که این دنباله به کارگردانی «دنی ویلنوو» ۲ آوریل از پلتفرم‌های وی‌او‌دی پخش می‌شود. در آن صورت «استاندارد» انتشار فیلم‌ها تا ۴۵ روز پس از اکران در سالن‌های سینما رعایت نخواهد شد. از سوی دیگر این احتمال وجود دارد که انتشار نسخه دیجیتال «تلماسه ۲» در تاریخ ۱۵ و ۱۶ آوریل پخش شود.

«تلماسه ۲»‌ در پنجمین هفته اکران در رتبه سوم پرفروش‌ترین فیلم‌های آمریکای شمالی قرار دارد و انتشار زودهنگام آن در پلتفرم‌های دیجیتال تصمیمی غافلگیرکننده خواهد بود. استودیوی برادران وارنر تا این لحظه به این شایعه واکنشی نشان نداده است.

ویلنوو در مورد اکران انحصاری دنباله در سالن‌های سینما به «هالیوود ریپورتر» گفته بود:‌ «برای من یک شرط غیرقابل-مذاکره بود. اما از طرف دیگر، عاشق استریم هستم. همیشه از سرویس‌های استریم استفاده می‌کنم. به نظر من روشی عالی برای دیدن دوباره و کشف فیلم‌های گذشته است که دیگر در سالن‌های سینما در دسترس نیستند. اما در عین حال فکر می‌کنم که فیلم‌های معاصر باید فرصتی داشته باشند. همه فیلم‌ها باید مدت درخوری در سینما اکران شوند.»

اواخر سال ۲۰۲۰ وقتی برادران وارنر اعلام کرد که همه فیلم‌های سال ۲۰۲۱ را همزمان با اکران در سالن‌های سینما از اچ‌بی‌او مکس پخش می‌کند، ویلنوو از استودیو انتقاد کرد. این کارگردان در آن مقطع گفت: «در این اقدام نه عشقی برای سینما وجود دارد و نه مخاطب. بحث نجات یک کمپانی بزرگ مخابراتی [ای‌تی‌ اند تی] است، یک کمپانی با بدهی بیش از ۱۵۰ میلیارد دلاری.»

#News

🆔 zil.ink/CooFilm | کوفیلم
رکوردشکنی فیلم Road House در پرایم ویدیو با ۵۰ میلیون بیننده

بازسازی «کافه کنار جاده» در پرایم ویدیو ۵۰ میلیون بیننده داشته است.

فیلم «کافه کنار جاده» (Road House) به کارگردانی «داگ لایمن» و بازی «جیک جیلنهال» و «کانر مک‌گرگور» در پلتفرم استریم آمازون پرایم ویدیو با ۵۰ میلیون بیننده در سراسر دنیا رکوردشکنی کرده است. آمازون می‌گوید «بار کنار جاده» که ۲۱ مارس پخش شد رکورد پربیننده‌ترین فیلم اریجینال پرایم ویدیو را شکسته است.

این فیلم سرگذشت یک مبارز یو‌اف‌سی سابق به نام «الوود دالتون» با بازی «جیک جیلنهال» را روایت می‌کند که در یک رستوران مأمور حفظ امنیت و بیرون انداختن اوباش شده اما دیری نمی‌گذرد که متوجه می‌شود همه‌چیز آن‌گونه که به نظر می‌رسد نیست. «جسیکا ویلیمز» بازیگر «روان‌درمانی» (Shrinking) در این فیلم نقش مالک بار را بازی می‌کند. دیگر بازیگران فیلم«بیلی مگنوسن»، «دنیلا ملکور»، «هانا لاو لانیر»، «بی.کی. کانن»، «آرتورو کاسترو»، «دمینیک کلمبوس»، «بو نپ»، «باب منری» و «کانر مک‌گرگور» قهرمان مسابقات یو‌اف‌سی خواهند بود.

بازسازی «کافه کنار جاده» اولین بار در جشنواره «جنوب از جنوب غربی» (SXSW) اکران شد. لایمن وعده داده بود این افتتاحیه را به نشانه اعتراض به پخش فیلم در پلتفرم پرایم ویدیو بدون اکران در سالن‌های سینما تحریم می‌کند اما در نهایت از تصمیم خود صرف نظر کرد و مسافر آستین شد. جیلنهال از سوی دیگر در مصاحبه با «توتال فیلم» تأکید کرد که آمازون از ابتدا تصمیم داشته «بار کنار جاده» را در پرایم ویدیو منتشر کند: «سرسختی داگ را تحسین می‌کنم، و به نظرم او [با آن ادعا] از فیلمسازان دفاع می‌کند، و اکران فیلم در سینما، و پخش فیلم در سالن‌ها. اما آمازون همیشه تأکید کرده بود که فیلم را در پلتفرم استریم پخش می‌کند.»

#News

🆔 zil.ink/CooFilm | کوفیلم
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
امروز ۱۴ فروردین، سالروز تولد همسر آقای مهدویه❤️

#News

🆔 zil.ink/CooFilm | کوفیلم
Forwarded from کوفیلم | CooFilm
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔰 یادداشتی بر فیلم "دختر کارخانه کبریت‌سازی"
⚠️ هشدار اسپویل
🎥 فیلمی به کارگردانی "آکی کوریسماکی"، روایت‌گر داستان دختری به نام آیریس است که از جامعه اطراف خود ضربه‌های فراوان دیده و طرد می‌شود و به همین خاطر خشمگین شده و تصمیم به انتقام می‌گیرد.
در ابتدا ما با کارخانه کبریت‌سازی همراه می‌شویم. جایی که آیریس در آن مشغول به کار است. تنه درختی را می‌بینیم که در نهایت به تکه‌های کوچک کبریت تبدیل می‌شود. فیلمساز ما را با روزمرگی آیریس همراه می‌کند. از کارخانه گرفته و خانه که به اخبار اهمیت نمی‌دهد و مشغول آرایش خود است تا درون بار که مردی را نمی‌یابد تا با او برقصد، به نوعی ضربه اول به آیریس در همان لحظه زده می‌شود.
آیریس با مقداری از حقوق خود لباسی زیبا می‌خرد اما وقتی پدرش متوجه می‌شود، سیلی بر صورت او می‌زند. ضربه بعدی همینجا است. سرانجام آیریس موفق می‌شود با مردی قرار بگذارد و با او رابطه داشته باشد. مرد به او می‌گوید چیز جدی میان آن‌ها نیست. آیریس از آن مرد باردار می‌شود و از او می‌خواهد به خاطر بچه برگردد ولی مرد می‌گوید که بچه‌ را سقط کند. آیریس توسط مرد رها می‌شود.
وقتی پدر و مادر آیریس متوجه می‌شوند که آیریس باردار است، او را از خانه بیرون می‌کنند. ضربه بعدی بر روح شکسته آیریس وارد می‌شود که از طرف همه طرد شده. آیریس دقیقا به مانند آن تنه درختی اول فیلم است که انقدر تکه تکه شد و سرانجام به تکه‌های کوچک کبریت تبدیل شد.
تمام این ضربه‌ها و عقده‌ها درون آیریس جمع می‌شود و سر انجام به مانند کبریت آتش می‌گیرد اما آتشی بسیار بزرگ‌تر از تکه کوچکی کبریت. آیریس تصمیم می‌گیرد تمام آن کسانی را که او را آزار داده‌اند و طرد کرده‌اند را مسموم کند و به قتل برساند که موفق می‌شود اما در آخر توسط پلیس دستگیر می‌شود.
"دختر کارخانه کبریت‌سازی" فیلمی بسیار کوتاه اما عجیب و غریب است. فیلمی که نشان می‌دهد طرد شدن یک فرد از اجتماع باعث تغییر شخصیت آن فرد شده و چه آثار مخربی را به همراه دارد.
📽️ The Match Factory Girl 1990
امیررضا محمدخانلو

#Review

🆔 zil.ink/CooFilm
🎥 واقع‌گرایانه‌ترین فیلم‌های ترسناک که در ژانر ویدیو پیداشده (Found Footage) طبقه‌بندی می‌شوند به انتخاب وب‌سایت MovieWeb:
🌑 Lake Mungo (2008)
🌑 Hangman (2015)
🌑 The Last Broadcast (1998)
🌑 The Den (2013)
🌑 The Visit (2015)
🌑 Unfriended: Dark Web (2018)
🌑 One Cut of the Dead (2017)
🌑 The Conspiracy (2012)
🌑 My Little Eye (2002)
🌑 The Poughkeepsie Tapes (2007)
🌑 Man Bites Dog (1992)
🌑 Cannibal Holocaust (1980)
🌑 The Medium (2021)
🌑 The Sacrament (2013)
🌑 Horror in the High Desert (2021)
🌑 Punishment Park (1971)
🌑 Megan Is Missing (2011)
🌑 The Bay (2012)
🌑 The Blair Witch Project (1999)
🌑 Murder Death Koreatown (2020)
⚠️ برای دانلود عناوین از کوفیلم سرچ کنید.

#پیشنهاد_فیلم

🆔 zil.ink/CooFilm
2024/10/03 11:19:44
Back to Top
HTML Embed Code: