Telegram Web Link
نشریه سینمایی کوفیلم
‍ ‍ 🔰 نقد فیلم "هامون" ⚠️ هشدار اسپویل 📝 به شخصه سینمای "مهرجویی" را به خوبی "شهیدثالث" و "کیارستمی" نمی‌دانم اما "هامون" والاتر است. "هامون" را که می‌دیدم از داد زدن‌های "شکیبایی" خوف می‌کردم. سینمای آرام و مسکوت "شهیدثالث"، ۸۰ دقیقه سکوت و ۱۰ دقیقه گفت‌وگو…
پس پارادوکسی آشکار می‌شود.
پیش که می‌رویم رویایی به سبک "½8" "فلینی" می‌رسیم. آن رویاهایی که "مارچلو" در آن سرگردان از این طرف به آن طرف کشانده می‌شد و تمام افراد زندگی‌اش که نقشی در آن داشته و اصلا هم درک‌اش نمی‌کردند به دنبالش بودند و او سعی در رهایی داشت.
"هامون" هم حرف نمی‌زند داد می‌زند و به آب می‌زند. هدفی واضح ندارد. سرگردان و سرشار از غم بدون سخن. حالا با اندک حقی که "مهرجویی" به او می‌بخشد تخطی می‌کند و بر "کی‌رکگور" چیره می‌شود.
در نهایت باید گفت سکوت "هامون" با سکوت "کیارستمی" و "شهیدثالث" در ایران و "وندرس" و "تارکوفسکی" و "پاراجانف" در جهان متفاوت است. و این تفاوتی‌ست به جا. سکوتی‌ست شهسوارانه چرا که شهسوار در جامعه حضور دارد. حرف نمی‌زد و ساکت است. حتی حرف می‌زند ولی ساکت است. "مهرجویی" در پی تقلید نبود که اگر بود "هامون" کنونی شایسته‌ی چنین جایگاهی نبود.
🎞 هامون (۱۳۶۸)
✍️ امیرحسین یاسینی

#نقد_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 به بهانه منتشر شدن آلبوم "امینم" در چند هفته قبل، به سراغ فیلمی می‌رویم که "امینم" تهیه‌کننده آن بوده. فیلمی به کارگردانی "جوزف کان" که داستانش درمورد جوان سفیدپوستی است که به رپ بتل علاقه دارد و رفته رفته وارد آن می‌شود.
فرهنگ زیرزمینی و رپ‌بتل یک جز جدانشدنی از زندگی سیاه‌پوستان آمریکا بوده. اکنون پسری سفید‌پوست قرار است پا به زیرزمین بگذارد و با رپرهای سیاه و اقلیت‌ها بتل کند. فیلم پرداخت خوبی به فضای رپ بتل دارد و پانچ‌های درون اشعار فوق‌العاده است و برخی از پانچ‌ها بشدت بی‌رحمانه و تخریب‌گر هستند. کاراکتر اصلی فیلم خوب است و سیر رشد او به عنوان بتل رپر عالی است. نکته جالب این است که فیلم به نوعی نشان‌دهنده نحوه به وجود آمدن کاراکتر "اسلیم شیدی" است.
📽️ Bodied (2017)
امیررضا محمدخانلو

#Review

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🖼 پوسترهای جذاب از فیلم های جذاب!

#Poster

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
#Cinema_Gallery

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
📝 مارین کرین: من منظور بدی نداشتم!
نورمن بیتس: آدما هیچ‌وقت منظور بدی ندارن، فقط اون زبون درازشون رو به حرکت درمیارن؛ سرشون رو پدرانه تکون می‌دن و آدمو نصیحت می‌کنن، آدمو زجر می‌دن و هیچ منظور بدی هم ندارن..
📽 Psycho 1960
#دیالوگ_ماندگار

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 "نابخشوده” یکی از چندصد فیلم وسترن ساخته شده در هالیوود حول مسائل سرخ‌پوستان است که علی‌رغم ویژگی‌های مثبتش (یا حتی به قول "استنلی کافمن"، شگفت‌آورش) کم‌تر مورد توجه قرار گرفته است. اساساً رویکرد سینمای آمریکا نسبت به رفتار با سرخ‌پوست‌ها در سینمای کلاسیک، برخلاف رویکرد آن نسبت به سیاه‌پوستان در سینمای مدرن، رویکردی غالباً واقع‌گرایانه‌تر در دوربین، و محتاطانه‌تر در محتوا بوده است. این اثر "هیوستون" نه تنها بر این مدار منطبق بوده، بلکه پیشرو هم بوده چرا که فیلم به عنوان یکی از اولین فیلم‌هایی شناخته می‌شود که مسئله نژادپرستی نسبت به بومیان آمریکا را بازتاب می‌دهد. "هیوستون" از طرفی حتی با نماهایی که از سرخ‌پوستان می‌گیرد، چه از جهت زاویه و چه از جهت جای دوربین، دیدگاه خود را نیز نسبت به این مسئله ابراز می‌کند. به‌علاوه، تم عاشقانه داستان (که برخلاف فیلمی همچون جنگجوی سرخ‌پوست به‌خوبی به آن پرداخته شده)، سعی در تعدیل روابط موجود بین سرخ‌پوست و سفیدپوست را دارد. اما مهم‌تر از فضای رمانتیک حاکم، فضای سورئال حاکم بر داستان است که کم‌تر در ژانر وسترن نظیر دارد و از قضا دست‌پخت فیلمنامه‌نویس نیز هست. فیلم، حواشی هم کم ندارد! از شکستن کمر "آدری هپبورن" در اثر افتادن از اسب و معلق شدن پروژه گرفته، تا مشکلات به وجود آمده بین "هیوستون" و تیم تولید بر اثر رویکرد ساخت اثر، و حتی حذف هماهنگ نشده صحنه‌‌های با بازی "جان ساکسون" جوان (بازیگر فیلم‌هایی همچون "آپالوزا" و "اژدها وارد می‌شود") در نسخه اولیه باعث شده "هیوستون" ساخت این فیلم خود را غیرلذت بخش بداند. با تمام این‌ها "نابخشوده" حتی به اندازه "شاهین مالت"، پیشرو و یا حتی از "گنج‌های سیرا مادره" دغدغه‌مندتر است! و همین نکات باعث شد این معرفی کمی طولانی گردد. فیلمی که در سطحی‌ترین دیدگاه، لااقل به عنوان تنها وسترن کارنامه "هپبورن" باید آن را دید.
📽 The Unforgiven (1960)
✍️ امیرحسین صدر

#معرفی_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🪄 زیبایی😮‍💨
📷 اینستاگرام کوفیلم

#mix

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎭 من هم معلولم جناب سروان...

#fun

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🎥 "معما" (۱۹۶۳) از آن فیلم‌هایی است که با ظرافت و هوشمندی، تماشاگر را به دنیایی از تعلیق، عشق و طنز می‌برد. در همان آغاز، با قتلی در قطاری در حال حرکت، مخاطب به دنیایی پر از راز و رمز دعوت می‌شود؛ دنیایی که در آن هر لحظه، پرده‌ای از پیچیدگی‌های داستان برداشته می‌شود و در آن "آدری هپبورن" و "کری گرانت" همچون دو ستاره درخشان، در نقش‌های خود می‌درخشند؛ هپبورن با آن زیبایی بی‌زمان و طراوتی که در هر لحظه از حضورش روی پرده حس می‌شود، و گرانت با آن کاریزمایی که او را به یکی از نمادهای سینمای کلاسیک تبدیل کرده است.
فیلم، در پس‌زمینه زیبای پاریس روایت می‌شود؛ شهری که با کوچه‌های پرپیچ و خم و مناظر دلربایش، به خودی خود یکی از شخصیت‌های داستان می‌شود. "استنلی دانن" با بهره‌گیری از این لوکیشن‌ها و فیلم‌برداری دقیق، فضایی خلق می‌کند که همزمان هم دلپذیر است و هم پر از تعلیق. "معما" با بازیگوشی خاص خود، تفاوت سنی قابل توجه بین هپبورن و گرانت را به یکی از نقاط قوت خود تبدیل می‌کند و از این تفاوت به عنوان ابزاری برای خلق لحظاتی پر از جذابیت و کشش استفاده می‌کند. در این میان، موسیقی متن "هنری مانچینی" همچون رودی از ملودی‌های به‌یادماندنی، در پس‌زمینه جریان دارد و هر صحنه را با لایه‌ای از احساسات عمیق‌تر می‌کند.
"معما" با تمام پیچش‌های داستانی و دیالوگ‌های هوشمندانه‌اش، نه تنها یک تریلر هیجان‌انگیز است، بلکه همچون سفری در دنیای سینمای کلاسیک، ما را به یاد دوران طلایی هالیوود می‌اندازد. این فیلم، با ترکیب منحصر به فرد ژانرها و فضاسازی دقیق، همچنان پس از سال‌ها، یکی از آثار ماندگار سینما باقی مانده است و هر بار تماشا، ابعاد تازه‌ای از آن را برای مخاطب آشکار می‌کند.
📽 Charade (1963)
✍️ امیرحسین صدر

#معرفی_فیلم

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
🖼 پوسترهای مینیمال از برخی آثار ماندگار سینما!

#Poster

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
Forwarded from کوفیلم | CooFilm
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from کوفیلم | CooFilm
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#Cinema_Gallery

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
📝 مریدا: سرنوشت ما در درون ما زندگی می‌کنه، فقط باید انقدر شجاع باشیم که اونو ببینیم..‌.
📽 Brave 2012

#دیالوگ‌_ماندگار

zil.ink/CooFilm | کوفیلم
2024/10/05 13:18:20
Back to Top
HTML Embed Code: