Telegram Web Link
🎥 بهترین فیلم‌ها که در ژانر نقیضه (پارودی) طبقه‌بندی می‌شوند به انتخاب وب‌سایت Collider:
🤣 Young Frankenstein (1974)
🤣 The Naked Gun: From the Files of Police Squad! (1988)
🤣 Airplane! (1980)
🤣 Blazing Saddles (1974)
🤣 This Is Spinal Tap (1984)
🤣 Monty Python and the Holy Grail (1975)
🤣 Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007)
🤣 Hot Fuzz (2007)
🤣 Austin Powers: International Man of Mystery (1997)
🤣 Shaun of the Dead (2004)
🤣 Hot Shots! Part Deux (1993)
🤣 Spaceballs (1987)
🤣 What We Do in the Shadows (2014)
🤣 Galaxy Quest (1999)
🤣 Tropic Thunder (2008)
🤣 Black Dynamite (2009)
🤣 Scary Movie (2000)
🤣 Mars Attacks! (1996)
🤣 Not Another Teen Movie (2001)
🤣 Team America: World Police (2004)
⚠️ برای دانلود عناوین از کوفیلم سرچ کنید.

#پیشنهاد_فیلم

🆔 zil.ink/CooFilm
🎭 فقط نقی نمیدونست😔

#Fun

🆔 zil.ink/CooFilm
🔰لنگرگاه عواطف رقیق
نگاهی به فیلم "بندر مه آلود" "مارسل کارنه"
و مروری بر گرایش رئالیسم شاعرانه
🎥گرایش «رئالیسم شاعرانه»، همچون اکسپرسیونیسم آلمان و نوار آمریکایی نقش پررنگ و تاثیرگذاری بر شکل‌گیری سینما به سبک و سیاق امروز داشت.
عناصر بصری، طراحی صحنه و میزانسن و نورپردازی را اکسپرسیونیسم و نگاه تقدیرگرایانه و ناامیدانه‌ای نسبت به شخصیت‌ها و پایان تلخ نوآر را ،از رئالیسم شاعرانه امانت گرفته است. همین ویژگی بستر خوبی برای شکل‌گیری یک لحن دلسوزانه و غمبار و استفاده از نمادها و تمثیلات شاعرانه و شکل گیری جریانی به این اسم و شکل شده است که واقع گرایی انتزاعی خودش را داراست.
یکی از مهم‌ترین ویژگی رئالیسم شاعرانه، بیان درونیات و بروز دادن احساسات شخصیت‌هاست که تقریباً در جای جای فیلم وجود دارد و کسی سعی ندارد ناراحتی، خشم یا عشقش را پنهان کند و این باعث می‌شود رویه‌ای نامعمول را در دیالوگ‌نویسی شاهد باشیم. بار اصلی ایفا و انتقال این حس شفاف، به عهده‌ی تصاویر است نه صرفاً متن؛ هر چند که دیالوگ‌ها و سیر داستانی منطقی‌ در طول فیلم جریان دارد. برای مثال در این صحنه ها مینیمالیسم همراه با معنای اختصاصی هر سوژه در ذهن تداعی می‌گردد: جاده‌ی خیس باران خورده با درختان بلند در شبی مه‌آلود، خیابان‌های سنگفرش شده‌ی خلوت، سوار ترموا شدن نلی در حالت حرکت و بارگیری کشتی.
یکی از نکاتی حائز اهمیت،  فیلمنامه‌ی این اثر  است که در ذات خودش شاعرانه و تکه تکه مانند بندهای یک شعر که  بصورت مونولوگ ادا شده‌اند. این اثر توسط شاعر بلند آوازه‌ی فرانسوی، "ژاک پره ور" به تخریب درآمده که برای طرفداران هنر کلاسیک اوایل قرن بیستم، بسیار کنجکاوی برانگیز بنظر می‌آید.
نقاط قوت دیگر فیلم ایفای نقش و شخصیت پردازی "ژان گابن"، "میشل مورگان" و "میشل سیمون" است که در جایگاه ستاره‌های تازه متولد شده در تارک پرده نقره‌ای دوران زشتی و تباهی ظاهر شدند و نویدبخش امیدهای تازه در این عرصه شدند. 
در نهایت نورپردازی دقیق و فضای مه‌آلود بعنوان کاراکتری اصلی که به حس خیالی بودن و غرابت شبح‌وار دامن می‌زد، نمایانگر بهره‌گیری صحیح از ظرفیت‌های لوکیشن گشته بود.
کیفیت شاعرانه در سرتاسر فیلم چونان تجسمات عینیت یافته‌ی یک رؤیاپرداز در تلاطم است و از این رو به قابی با کاربرد تبدیل کلمات به تصاویر متحرک می‌پردازم: ساعت کلبه که عقربه‌هایش را با میخ از حرکت نگهداشته بودند که به تعبیری زمان را متوقف کرده باشند و بدون ترس از تمام شدنش زندگی کنند.
برخلاف رویکرد معمول هالیوود در آن دوران که احساس نیاز مرد به زن به شکلی تحمیل شده و اجتناب‌ناپذیر وجود دارد، این امر در بندر مه‌آلود رمانتیک و آزادانه ابراز می‌شود:
اینجا شخصیت زن است که میل به دوست داشته شدن را بر زبان می‌آورد و در نهایت هم ژان با تمنا از نلی می‌خواهد که او را ببوسد و نوعی تعادل و درک عمیق بسط می‌یابد.
فیلم در عین پرداختن به دغدغه‌های شخصی و هنری مؤلف خود از شرایط دنیای اطراف نیز غافل نبوده، بلکه برداشت خود را عنوان کرده است. برای مثال، استعاره‌ای که از تغییر ژان به دگرگونی ماهیت خشونت‌بار کشور در شرایط جنگ اشاره دارد: او از یک سرباز به یک نقاش تغییر هویت می‌دهد و بجای اسلحه و ملزومات نظامی، جعبه رنگ و ابزار طراحی برمی‌دارد.
خوانش دل‌انگیزی که در طول زمان، پرداختن به هنر بجای خشونت و درگیری را مشتاقانه پیشنهاد می‌کند.
📽️ Port Of Shadows 1938
✍️ ریحانه احمدی

#Review

🆔 Zil.ink/Coofilm
🔰 در جریان ساخت سریال "اربابان آسمان" سه ماکت از بمب‌افکن B-17 از صفر تا صد ساخته شد تا در فیلم‌برداری استفاده شوند. دو عدد از ماکت‌ها با دقتی بالا و در همان ابعاد و مشخصات ساخته شدند و فقط سومین نسخه تغییراتی در اندازه داشت تا کار عوامل و فیلم‌برداری آسان‌تر شود.
🎬 Masters of the Air (2024)

#Fact

🆔 zil.ink/CooFilm
📺 کالکشن فیلم‌های "ایزابل می":
🔥 Age of Summer (2018)
🔥 Let's Scare Julie to Death (2019)
🔥 Run Hide Flight (2020)
🔥 I Want you Back (2022)
🔥 1883 (2021 - 2022)
🔥 The Moon & Back (2022)
🔥 Masters of Air (2024)

⚠️ برای دانلود عناوین از کوفیلم سرچ کنید.

#کالکشن_بازیگران | #Isabel_May

🆔 zil.ink/CooFilm
🔰معرفی فیلم "ادیپ شهریار"
🎥 فیلم "ادیپ شهریار" به کارگردانی کارگردان ایتالیایی "پیر پائولو پازولینی"، محصول سال ۱۹۶۷ است که از نمایشنامه‌ای به همین نام نوشته "سوفوکل" اقتباس شده است.
داستان فیلم درباره یک زوج ایتالیایی است که قبل از جنگ صاحب پسری می‌شوند. پدر به علت حسادت دیگران تحریک می‌شود که پسر را در صحرا رها کند. پسر توسط شاه پولیبوس و ملکه مروپه نجات پیدا می‌کند و نام ادیپو بر وی گذارده می‌شود. آن‌ها او را مانند پسر خودشان بزرگ می‌کنند. ادیپو که از طریق پیشگویی باخبر می‌شود در آینده پدرش را می‌کشد و با مادرش ازدواج می‌کند کورینث را ترک می‌کند، چون فکر می‌کند که پولیبوس و مروپه پدر و مادر واقعی وی هستند.
در نهایت ادیپو بعد از پی بردن به این قضیه که با مادر خود ازدواج کرده است خودش را کور می‌کند و از ان شهر می‌رود.
"پازولینی" در این فیلم به خوبی به داستان نمایشنامه که منبع اقتباس این فیلم است وفادار مانده است و روایت منسجم و یکدستی را نشان می‌دهد.
در نورپردازی ، زاویه فیلمبرداری و بازی بازیگران و نوع دیالوگ‌های گفته شده در طول فیلم رگه‌هایی از تئاتر دیده می‌شود. نور های سایه روشن، نماهای باز، بازی های اغراق‌آمیز و دیالوگ‌های ادبی از ویژگی‌های این سبک از سینمای "پازولینی" قلمداد می‌شود. این فیلم در فستیوال ونیز همان سال به نمایش در آمد و نامزد شیر طلایی این جشنواره گردید.
📽️Oedipus Rex (1967)
علیرضا سیدکاظمی

#معرفی_فیلم

🆔
zil.ink/CooFilm
🎥 ده فیلم وسترن پیشنهاد شده توسط "مارتین اسکورسیزی" به نقل از وب‌سایت MovieWeb:
🤠 One-Eyed Jacks (1961)
🤠 Johnny Guitar (1954)
🤠 The Hired Hand (1971)
🤠 Forty Guns (1957)
🤠 Giant (1956)
🤠 Ride the High Country (1962)
🤠 Heaven's Gate (1980)
🤠 The Tall T (1957)
🤠 Canyon Passage (1946)
🤠 Pursued (1947)
⚠️ برای دانلود عناوین از کوفیلم سرچ کنید.

#پیشنهاد_فیلم

🆔 zil.ink/CooFilm
🎭 زندایا با آرایش Vs بدون آرایش

#Fun

🆔 zil.ink/CooFilm
📺 کالکشن فیلم‌های "هالی بری":
🔥 Jungle Fever (1991)
🔥 Strictly Businesses (1991)
🔥 The Last boy Scout (1991)
🔥 Boomerang (1992)
🔥 CB4 (1993)
🔥 Father Hood (1993)
🔥 The Program (1993)
🔥 The Flintstones (1994)
🔥 Losing Isaiah (1995)
🔥 Executive Decision (1996)
🔥 Girl 6 (1996)
🔥 Race the Sun (1996)
🔥 The Rich Man's Wife (1996)
🔥 B*A*P*S (1998)
🔥 Why do Fools fall in Love (1998)
🔥 Welcome to Hollywood (1998)
🔥 X-Men (2000)
🔥 Swordfish (2001)
🔥 Monster's Ball (2001)
🔥 Die Another Day (2002)
🔥 X-Men 2 (2003)
🔥 Gothika (2003)
🔥 Catwoman (2004)
🔥 X-Men : The Last Stand (2006)
🔥 Perfect Stranger (2007)
🔥 Things we Lost in the Fire (2007)
🔥 Frankie & Alice (2010)
🔥 New Year's Eve (2011)
🔥 Dark Tide (2012)
🔥 Cloud Atlas (2012)
🔥 Movie 43 (2013)
🔥 The Call (2013)
🔥 X-Men : The Days of Future Past (2014)
🔥 Kidnap (2017)
🔥 Kings (2017)
🔥 Kingsman (2017)
🔥 John Wick Chapter : 3 (2019)
🔥 Bruised (2020)
🔥 Moonfall (2022)

⚠️ برای دانلود عناوین از کوفیلم سرچ کنید.

#کالکشن_بازیگران | #Halle_Berry

🆔 zil.ink/CooFilm
🔰 نگاهی‌ به فیلم "طعم چیزها"

🎥 طعم چیزها، اثر گرم و دلپذیری است، درست مانند "یوجین" (با بازی عالی "ژولیت بینوش") که غذاها را با عشق و علاقه می‌پزد، فیلم‌ساز هم فیلم را با عشق ساخته، از رنگ و نور و فیلم‌برداری تا بازی‌ها و نحوه‌ی روایت، همه‌چیز در فیلم گرم است و مطبوع.
با اینکه به نظر می‌آید فیلم درباره‌ی غذا و آشپزی است، فیلم‌ساز فیلم را فراتر از این حرف‌ها می‌برد و آشپزی را بهانه‌ای می‌کند برای عشق بین دو انسان، دو انسانی که بیست سال است کنار یکدیگرند و هر دو یک علاقه‌ی مشترک بینشان است، آشپزی، آشپزی به بهانه‌ی هم. برای زن مهم است که غذا باب طبع اربابش باشد، و برای ارباب هم مهم است که غذایی که می‌خورد را یوجین درست کرده باشد.
مرد عاشق نگاه کردن به زن است، چه در اتاق زن و هنگام استحمامش باشد و چه هنگام غذا خوردنش، مرد دوست دارد در همه حال به تماشای "یوجین" بنشیند، و چه چیزی بالاتر و برتر از این نوع عشق، نگاهِ عشق به معشوق در حالات و لحظات مختلف.
یکی از نکات جالب توجه فیلم‌برداری فیلم است، فیلم‌بردار اکثر نماها را مانند آشپزی فیلم‌برداری کرده است، حرکت دوربین نرم است و روان، مانند غذاهایی که داخل ظرف در حال پخته شدن هستند و به آرامی از این سو به آن سو می‌روند. اوج این امر صحنه‌ای است که زن و مرد زیر نور مهتاب در محوطه‌‌ی بیرونی نشسته‌اند به صحبت، فیلم‌بردار به جای کاتِ معمولِ این صحنه‌ها که از یکی کات بخورد به دیگری، خیلی نرم دوربین را از روی یکی به سمت دیگری می‌برد و بالعکس، انگار شخصیت‌ها در یک ظرف در حال پیچ‌و‌تاب خوردن‌اند و به تعبیری در حال معاشقه.
اواخر فیلم با اینکه تلخ است اما باز آن گرما و حرارتِ طول فیلم را دارد، وقتی مرد آشپزی را به آن دختر نوجوان یاد می‌دهد انگار یک "یوجینِ" دیگر در حال تولد است، مرد نمی‌تواند کسی را به عنوان جایگزین "یوجین" بپذیرد، هر که به عنوان آشپز می‌آید و هر چه می‌پزد به مذاق مرد خوش نمی‌آید، زیرا مسئله فقط پختن غذا نبود،‌ هر چه بود و نبود عشق بود.
انتهای فیلم وقتی دوستِ مرد می‌آید و نوید پیدا شدن یک آشپز خوب را به مرد می‌دهد، با اینکه مرد می‌رود تا با او صحبت کند اما وقتی گذر فصل‌ها را می‌بینیم تنها چیزی که مانده جوهره‌ی وجودی مرد و "یوجین" است که در آشپزخانه نشسته‌اند و عاشقانه با هم صحبت می‌کنند.
طعم چیزها را با نگاهِ گرم و با احساس ببینید، یک اثر عاشقانه‌ی خوب و باارزش است.
📽️ The Taste of Things (2023)
✍️ محمد زندی

#Review

🆔 Zil.ink/Coofilm
2024/10/04 15:32:58
Back to Top
HTML Embed Code: