Telegram Web Link
https://www.fereydoun.org/articles/69394

🗓این یک داستان نیست.نیما قاسمی

مقالۀ حاضر بخشی از یک کتاب منتشر نشده است. نگارنده در اینجا تلاش می‌کند که نشان دهد چگونه هستی‌شناسی نویسندگان چپ انقلابی، یا به زبان آشناتر، ایدئولوژی آن‌ها، در آن نوع روایتی که از تاریخ سیاسی معاصر کرده‌اند، دخالت کرده است. روایت آنها، نه فقط در آن دسته آثاری که به عنوان تاریخ‌نگاری عرضه کرده‌اند، بلکه همین‌طور در داستان‌های کوتاه و بلند، رمان‌ها و نمایشنامه‌هایشان هم عرضه شده است. یکسانی شگردهایی که روایت نویسندگان چپ را در داستان‌ها و در تاریخ‌هاشان، برساخته است، نشان می‌دهد که تا چه حد تاریخ‌نگاری یک قرن اخیر ایران، خصلت‌های داستان‌پردازی را به خود گرفته، و تا چه حد داستان‌ها، به تاریخ‌نگاری نزدیک شده‌اند.
@cafe_andishe95
🕊تنها آزادی شایسته این نام است که به روش خودمان به دنبال منافع خود باشیم،
به شرطی که سعی نکنیم دیگران را از منافعشان محروم کنیم یا از تلاش آنها برای کسب منافعشان جلوگیری کنیم
..


📙دربارۀ آزادی-جان استوارت میل فیلسوف لیبرال دموکرات
@cafe_andishe95
🔅کانت بزرگ ترین فیلسوف در سنت جدید اروپایی است و  از جهات مختلف مورد ستایش قرار گرفته است. اما برای من هیچ چیز مهم تر از فلسفه اخلاق وی نیست، که در آن او تلاش میکند تا اصولی را بیان دارد که همه موجودات معقول، اگر قضاوت هایشان در پرتو منافع شخصی قرار نمی گرفت، بدان صحه می گذاردند.

✳️این اصول را می توان در ده فرمان تورات، در انجیل مسیحیت ، و در خود قرآن ، سراغ گرفت. كانت آنها را از ماهیت ما به عنوان موجودات معقول استنتاج می کند، و در نوشته هایش می کوشد تا اخلاق را از مقدماتی اخذ کند که در آنها وجود خدا مفروض گرفته نشده است. اینکه آیا وی در این تلاش با موفقیت قرین شده، محل تأمل است. اما کوشش او نقش قاطعی در تاریخ تمدن اروپایی داشته است.

ما دیدگاه جدید در خصوص قانون حقوقی را مدیون کانت هستیم،در مقام قاضی ای که در هر منازعه ای، جز در منازعه با خود قانون، بیطرف باقی می ماند.


کانت -راجر اسکروتن
-آرسین
@cafe_andishe95
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💚🤍❤️هویت ملی
شهرنشینی و هویت ملی
فدرالیسم و قدرت ملی
ملیت و اقتدار ملی


🎙همگی در گفتو با وحید بهمن

@cafe_andishe95
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
👤حقوق بشر جهانی چیست؟‌

📑تفکر حقوق بشر بر این اندیشه استوار است که هرکدام از ما، فارغ از این‌که کیستیم یا کجا به دنیا آمده‌ایم، باید از حقوق اولیه و آزادی برخوردار باشیم. حقوق بشر امتیازی مخصوص افراد خاص نیست و نمی‌تواند به کسی اعطا یا از کسی سلب شود. حقوقی غیر قابل محرومیت و جهانی‌ست، که بسیار ساده به نظر می‌رسد اما در عمل بی‌اندازه پیچیده می‌شود. حقوق اولیهٔ بشر دقیقاً چیستند؟ چه کسی باید آن‌ها را انتخاب کند؟ چه کسی و چگونه باید آن‌ها را اجرا کند؟ یکی از مدرن‌ترین اعلامیه‌های جهانی حقوق بشر با ایجاد سازمان ملل متحد از دل خرابی‌های جنگ جهانی دوم سر برآورد. معاهده‌ای که باعث تأسیس سازمان ملل متحد شد، یکی از اهداف خود را تأکید مؤکد به حقوق اساسی بشر می‌داند. طی دهه‌های گذشته، قوانین حقوق بشر جهانی پیشرفت کرده‌اند و در جهت درک ما از چیستی حقوق بشر و این‌که چگونه از آن محافظت کنیم، عمیق‌تر و گسترده‌تر شده‌اند.
اما اگر این اصول به‌خوبی تکامل یافته‌اند پس چرا حقوق بشر به‌کرات در سراسر جهان زیر پا گذاشته شده و نادیده گرفته می‌شوند؟
ترجمهٔ نگار خلیلی
@cafe_andishe95
💰 در سرمایه‌داری آدم میتواند با نقد‌ِ سرمایه‌داری ثروتمند شود
اما در سوسیالیسم با نقدِ سوسیالیسم به گولاگ (اردوگاه کاراجباری) میرود!
🔻🎥ماجرای جدا شدن مایکل مور از همسرش باعث شده که میزان ثروت این مستندساز آمریکایی مشخص شود و حقیقت این است که آقای مور که یکی از منتقدان مشهور نظام سرمایه داری آمریکا محسوب می شود و در ماجرای جنبش اشغال وال استریت نیز یکی از حامیان معترضان بود خود به یک درصد ثروتمند جامعه تعلق دارد، یعنی همان گروهی که سبک زندگی آن ها همواره با انتقاد آقای مور همراه شده است. مایکل مور میلیونها دلار ثروت دارد و علاوه بر آن 9 ملک نیز در میان دارایی های او دیده می شود، املاکی که تنها یکی از آن ها 2میلیون دلار قیمت دارد.

وبسایت بیزنس اینسایدر نیز نوشته که خانه مور در میشیگان شمالی نشان می دهد که سبک زندگی او هیچ شباهتی به سبک زندگی افراد معمولی ندارد. آقای مور مستندسازی است که فیلم های "بولینگ برای کلمباین"، "فارنهایت 9.11" و "سرمایه داری: یک داستان عاشقانه" از مشهورترین فیلم های او محسوب می شوند. او اعتقاد دارد که نظام سرمایه داری حاکم بر آمریکا ناعادلانه است.
مجله کارخانه دار
@cafe_andishe95
💌 نوشته‌ای از ذکاالملک فروغی، به بهانه‌ سالگرد درگذشت وی

💎 حال تصور می‌کنم هر کس به احوالِ ایرانیان درست معرفت یابد، تصدیق خواهد کرد که این قوم در وظیفه‌ خود در عالمِ انسانیت کوتاهی نکرده بلکه نسبت به بسیاری از اقوام دیگر در راه وظیفه‌شناسی پیش‌قدم است و مداومتش در این راه نیز از اکثر ملل بیشتر بوده است.

هر چند برای ملتِ ایرانی به اقتضای طبیعت روزگار متأسفانه دوره‌های تنزل و انحطاط نیز پیش آمده که در آن دوره‌ها از ابراز استعداد و مایه‌ خداداد ممنوع و محروم گردیده است، ولیکن ظلمت آن ایام همه وقت عارضی و قهری و موقتی بوده و با این همه هیچ‌گاه تند باد حوادث که بر ایران و مردم آن هجوم آورده چراغ معرفت را در آن مملکت و آتش ذوق و شور را در دلِ ایرانیان به کلی خاموش ننموده و به قول خواجه حافظ شیرازی:

از آن به دیرِ مُغانَم عزیز می‌دارند
که آتشی که نَمیرد، همیشه در دلِ ماست

قوم ایرانی هر وقت شوکت و سیادت داشته قدرت خود را برای استقرار امنیت و آسایش و رفاه مردم به کار برده، اقوام زیردست خویش را به ملاطفت و رأفت اداره کرده، مزاحم آداب و رسوم و زبان و خصوصیات قومیت آن‌ها نشده، هرگز به هدم و تخریب آبادی‌ها و قتل‌عام نفوس نپرداخته، و با آن که از طرف دشمنان مکرر به بلیات نهب و حرق و قتل و چپاول گرفتار گردیده هنگام قدرت درصدد تلافی برنیامده است.

کیش باستانی ما ویرانی و درندگی را مانند بیماری و تاریکی از آثار شیطان و اهریمن خوانده و ایجاد وسایل آبادی و روشنایی و تندرستی را مایه‌ی تقرب یزدان دانسته است.

📔منبع: مقالات فروغی، محمدعلی فروغی، تهران: توس، ۱۳٨٤، صص ۲٤۵ و ۲٤۶

پی‌نوشت:
هَدم: نابودی، ویرانی
بَلیات: جمع بَلیّه، رنج و سختی
نَهب: غارت، چپاول
صنعت و اقتصاد
@cafe_andishe95
🛎درباره تصویر پناهجویان یهودی در بندر حیفا در سال ۱۹۴۷

🔺در شبکه‌های اجتماعی تصویری با این توضیح که مهاجران یهودی که در سال ۱۹۴۷ وارد بندر حیفا شدند را نشان می‌دهد، منتشر شده.
@cafe_andishe95
لیبراسیون/لیبرالیسم
🛎درباره تصویر پناهجویان یهودی در بندر حیفا در سال ۱۹۴۷ 🔺در شبکه‌های اجتماعی تصویری با این توضیح که مهاجران یهودی که در سال ۱۹۴۷ وارد بندر حیفا شدند را نشان می‌دهد، منتشر شده. @cafe_andishe95
✉️ در متن همراه با تصویر آمده این یهودیان بر بنری که روی کشتی‌شان آویزان شده به بلاهایی که آلمانی‌ها بر سرشان آوردند اشاره می‌کنند و از فلسطینیان می‌خواهند ناامیدشان نکنند.

در این پست‌ها همچنین از اسرائیلی‌های معاصر به خاطر «انکار سرزمین فلسطین» انتقاد می‌شود.
🖼 عکس، پناهندگان یهودی را نشان می‌دهد که سعی می‌کنند با کشتی‌ «تئودور هرتسل» وارد بندر حیفا می‌شوند. روی بنر کنار کشتی نوشته شده: «آلمانی‌ها خانواده‌ها و خانه‌های ما را نابود کردند - شما امیدهای ما را نابود نکنید».

توضیحات در مورد افرادی که سوار بر این کشتی هستند و زمان و مکان عکس درست است، اما در تعداد مسافران اغراق شده و البته در روی بنر به کلمه «فلسطینیان» اشاره‌ای نشده است.
یهودیان این تلاششان برای ورود به سرزمین فلسطین را در زمانی که دولت بریتانیا محدودیت‌های زیادی را برای ورود مهاجران گذاشته بود عَلیابِت Aliyah Bet می‌نامند. عَلیابِت یک اصطلاح عبری است که به مهاجرت غیرقانونی یهودیان به فلسطین بین سال‌های ۱۹۲۰ تا ۱۹۴۸ اشاره دارد.
در آن زمان، سرزمین فلسطین تحت سرپرستی بریتانیا بود. این افراد کسانی بودند که از سوی مقامات بریتانیا به عنوان مهاجران غیرقانونی شناخته می‌شدند و به کمپ‌هایی در قبرس منتقل می‌شدند.

از این رو به نظر می‌رسد با توجه به مستندات تاریخی، اطلاعاتی که همراه این عکس در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده گمراه‌کننده هستند.
🔹 با اینکه بیشتر اطلاعات درباره این عکس (مکان، تاریخ و پیش‌زمینه، …) درست است اما با دستکاری در ترجمه پارچه‌نوشت این‌طور القا شده که پناهندگان یهودی دست به دامن مردم بومی سرزمین‌ فلسطین شده‌اند.

🔹 در حالیکه این جلوگیری از ورود مهاجران و پناهنده‌های یهودی به فلسطین تحت سرپرستی بریتانیا از سوی دولت بریتانیا اعمال می‌شد (در عکس هم یک سرباز بریتانیایی را می‌بینیم که رو به کشتی ایستاده است).

فکتنامه
@cafe_andishe95
🔵⚪️🔴انقلاب فرانسه حقوق مساوی لیبرالی افراد را پایه گذاشت:


1791 سال رهایی یهودیان در فرانسه است
عبارت «رهایی یهودیان»، به حذف همه‌ی تبعیض‌های قانونی علیه یهودیان و همچنین اعطای حقوق مساوی با دیگر شهروندان در یک کشور دلالت دارد. در سپتامبر ۱۷۹۱، مجلس ملی فرانسه، به یهودیانی که سوگند وفاداری خورده بودند، حقوق شهروندی اعطا کرد. فرانسه در خط مقدم جنبش «رهایی یهودیان» بود. به عنوان مثال، یهودیان بعدها در سال ۱۸۳۰ در یونان، سال ۱۸۵۸ در بریتانیای کبیر، سال ۱۸۷۰ در ایتالیا، سال ۱۸۷۱ در آلمان و در سال ۱۸۹۱ در نروژ به حقوق برابر دست یافتند. اگرچه که برابری مدنی یهودیان به پشتوانه قانون ضمانت شده بود، اما یهودیان اروپایی همچنان درگیر یهودستیزی و تبعیض‌های اجتماعی بودند.

۲۴ ژوئن ۱۹۲۲؛ ترور یک سیاست‌مدار یهودی در آلمان
در این روز «والتر راتنائو» که یکی از شناخته‌شده‌ترین چهره‌های سیاسی یهودی جمهوری وایمار به شمار می‌رفت به‌دست تندروهای راست‌گرا ترور شد. راتنائو که از سال ۱۹۱۵ رییس شرکت جنرال الکتریک آلمان (AEG) بود، در سال ۱۹۲۲ به عنوان وزیر امور خارجه جمهوری وایمار معرفی شد. او به خاطر سیاست‌های خود در تحقق شرایط معاهده ورسای و عادی‌سازی روابط با اتحاد جماهیر شوروی و البته به خاطر یهودی بودن، مورد نفرت گروه‌های راست‌گرا قرار داشت. قتل راتنائو نشان‌دهنده‌‌ی کارزار یهودستیزانه‌ی راست‌گراها، برای مقصر نشان دادن یهودیان در شکست آلمان در جنگ جهانی اول می‌باشد.
🗓
۹ مارس ۱۹۳۶؛ قتل‌عام در پژتک، لهستان
با شدت‌ گرفتن خشونت‌ها در لهستان، سه یهودی در شهر کوچک «پژتک» در لهستان کشته و بیش از شصت نفر دیگر زخمی شدند. به دنبال این حمله و طی روزهای پس از آن، قتل‌عام و کشتار در شهرهای مجاور نیز گسترش پیدا کرد. در نهایت نزدیک به ۸۰ یهودی کشته و بیش از ۲۰۰ نفر زخمی شدند. خشونت‌ها علیه یهودیان و قتل‌عام آنان در مرکز لهستان در بازه بین سال‌های ۱۹۳۵ تا ۱۹۳۷ گسترش یافت؛ به عنوان مثال، می‌توان به یهودی‌کشی‌هایی اشاره کرد که در «چنتستوخووا»، «لوبلین»، «بیاویستوک» و «گرودنو» صورت گرفتند.

📚دایره المعارف هولوکاست
@cafe_andishe95
🗽میترسم نسل های آینده فراموش کنند آزادی به وسیله جنگ با فاشیسم و سوسیالیسم به دست آمد نه مدارا.‌ هیتلر با مدارا کردن قدرتمندتر شد و جنگ به راه انداخت.

کارل پوپر-فیلسوف لیبرال دموکرات
@cafe_andishe95
🗝چنانچه کسی مجبور باشد فلسفه کانت را در یک جمله خلاصه کند شاید هیچ کاری بهتر از دنبال کردن کانت پژوه بزرگ، دبلیو، اچ، والش نباشد که می گوید" 
او دلش می خواست بر اقتدار علم پافشاری و در عین حال استقلال اخلاقیات را نیز حفظ کند."

این کاری غول آسااست که هنوز هم در مقابل ما قرار دارد.
چگونه می توانیم افسون زدایی از کاینات را که محصول انقلاب کپرنیک و نیوتن در علوم طبیعی بود با تجربه ی بشر از دنیایی که در آن ارزش های اخلاقی، زیبایی شناختی، فرهنگی و دینی دمیده شده است آشتی دهیم؟ آیا این آشتی امکان پذیر است یا علم و اخلاقیات محکوم به جدایی و در افتادن به گردابی از هیچ گرایی کلی اند؟ به عقیده ی من پرسش هنوز به قوت خود باقی است. شاعر بزرگ آلمان، هولدرین، کانت را  « موسای ملت ما» می نامید.
آدم نمیداند کدام یک از جانشینان متعدد او خود را مسیح تصور می کرده اند..


کتاب :فیلسوفان مرده (زندگی و مرگِ فیلسوف) ص ۲۴۰_۲۳۹
●سایمون کریچلی

@cafe_andishe95
📍در مورد هگل، من حتی او را صاحب قریحه هم نمی دانم. هگل نویسنده ای است غیر قابل هضم. چنانکه حتی پر حرارت ترین مدافعان و هواخواهانش نیز اذعان دارند، سبک نگارشش « بدون تردید رسوایی آور» است، و از جهت مضمون و محتوای نوشته ها هم در تنها چیزی که از همه برتر است فقدان چشمگیر اصالت و ابتکار است. (هیچ چیز در نوشته های هگل نیست که پیش از او بهتر گفته نشده باشد)
در روش او که محورش موجه نمایی و مدافعه است، هیچ چیز نیست که از پیشینیان توجیه گرش به عاریت نگرفته باشد.
او این اندیشه ها و روش های عاریتی را با عزم جزم ولی بدون کوچکترین نشانی از درخشش فکری ، تنها وقف يک هدف کرد و آن نبرد با جامعه باز و خدمت به مخدوم خويش فردریک ويلهلم پادشاه پروس بود. هگل عقل را مغشوش و خوار کرد. این امر از پاره ای جهات وسیله لازم رسیدن به هدف فوق بود و از برخی جهات، نمودی اتفاقی ولی بسیار طبیعی از وضع روحی او. داستان هگل اگر به لحاظ پیامدهای منحوس آن نبود که نشان می دهد به چه سهولت يک دلقک ممكن است در مقام « تاریخ ساز » قرار گیرد ، اساساً ارزش بازگویی نداشت.


📚کارل پوپر-جامعه باز و دشمنانِ آن ص ۶۹۱
@cafe_andishe95
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⚠️فعال سیاسی اصولگرا، محمدحسن قدیری ابیانه سفیر اسبق ایران در استرالیا گفت: وضع زندگی را با پاکستان و بنگلادش مقایسه کنید نه ژاپن و آلمان.


🔻زمانیکه بسیاری از کشورهای جهان مانند چین و مالزی و سنگاپور و ترکیه و امارات و ... در فقر بودند، سطح دغدغه دانشجویی که از روستا و شهر دور و نزدیک ۵۰ سال قبل آنهم با هزینه دولت رفته بودند آمریکا درس بخوانند، بعد از ۲ سال این بوده که من با قطار که میرفتم مشهد تو راه، کویر دیدم. مملکتی که تا ۳۰ سال قبلش حتی همان قطار را هم نداشته، در جمع رفقای کنفدراسیونی با آمریکا و آلمان مقایسه میکردند!

می‌گفت از امریکا ابتدا به اروپا رفتم و یکماه گشتم و سپس به تهران آمدم و از آن‌جا با قطار به مشهد رفتم. در امریکا و اروپا هرکجایی که میرفتم، صنعت هست، کارخانه هست، کشاورزی هست، آبادانی هست اما در راه مشهد من فقط کویر دیدم (ریل قطار از کنار دشت کویر می گذرد)!!!

🎙🎥پرویز ثابتی :
گفتم کدام ایالت تحصیل می‌کنید؟
گفت کالیفرنیا.
گفتم پس بهتر است از نوادا هم دیدن کنید؛
شما باید بدانید هر منطقه شرایط جغرافیایی و اقلیمی خود را دارد
.
✍🏼مهدی فرخی
@cafe_andishe95
🏷حالا که کار سیاسی و ریختن به خیابان‌ها هزینه دارد و شاید ناممکن باشد، قدم به عرصه پیشا_سیاسی بگذارید و با زیستن در دایره حقیقت، رژیم ها را از قدرتمندترین سلاحش، -"دروغ"-، محروم بکنید.

رژیم های مستبد، در واقع بناهایی هستند ساخته شده بر ستون‌های دروغ، و تا زمانی دوام خواهند آورد که مردم حاضر باشند زیر سقف دروغ زندگی کنند. من اعتقاد ندارم فقط کسانی که فعال سیاسی‌اند و علیه رژیم ها می‌جنگند شایسته ستایش هستند. برای این افراد ارزش بسیار قایلم اما کسان دیگری هم هستند که شایسته ستایشند.کسانی که تصمیم گرفته‌اند از این پس در هیچ حرکتی که در آن رگه‌ای از دروغ و ناراستی باشد شرکت نکنند.

من از شما که از کار سیاسی پرمخاطره بیم‌ناکید، یک درخواست دارم: قد راست کنید و به فردیت خودتان کرامت بیشتری ببخشید و به حقیقت خدمت کنید تا رژیم های  دروغ فرو‌ریزند.

📗واتسلاف هاول
کتاب: قدرت بی قدرتان
ترجمه: احسان کیانی
@cafe_andishe95
زنگ تفریح
🧭کانت راهنمای مدرنیته📐


کاربرد قاطعانه امر مطلق كانت هیچ گاه مانند امروز این همه اهمیت پیدا نکرده است. اینکه کشورهای پیشرو صنعتی در کنفرانس های جهانی آب و هوا با کاهش آلاینده ها به توافق برسند و میلیاردها خانوار در آینده خود را به مدیریت پایدار منابع متعهد ببینند یا نه، بستگی تام و تمام دارد به این موضوع که آیا ما موفق می شویم اصول عمل فردی خود را به معنای کانتی آن با توجه به اقدامات و منافع کل بشر در نظر بگیریم یا نه. تا زمانی که تک تک کشورها و شهروندان آنها منافع شخصی خود را بر اساس فایده باوری بر راه حل هایی با الگوی جهانی ترجیح میدهند، غارت منابع حياتي ما همچنان ادامه خواهد یافت . در مقام فیلسوف گاهی وسوسه می شویم که بر پروژه روشنگری كانت تأکید کنیم و از سران کشورها بخواهیم پیش از دیدار سران آموزش فلسفی ببینند تا بتوانند امر مطلق کانت را از بر بخوانند و به کار برند :

🔖چنان عمل کن که بشریت را  همیشه هم زمان به عنوان غایت به شمار آوری و نه هرگز همچون وسیله ای صرف

سیاست مداران به عنوان نماینده منافع اقتصادی کشورشان اغلب از امر زیر چنان عمل کن که برای تضمین رفاه و بقای ملت خود از ملت های دیگر همچون وسیله ای برای رسیدن به هدف استف زندگی کنیم ؟  اده کنی، از کاهش داوطلبانه آنها در تولید آلاینده ها به نفع ملت خود سود ببر و درعین حال با کمترین گذشت فقط از اقتصاد ملی خود حمایت کن. پیام " روشنگری " را، اندیشیدن و عمل کردن فرافردی و فراملی را، امروزه بسیاری از انسان ها فهمیده اند ، اما به کار نمی برند. حتی کانت نیز می دانست که پروژه نقادی روشنگری مدت ها طول می کشد تا محقق شود. این را می توان از موضع گیری او به خوبی دریافت :
( حال اگر بپرسند ، آیا ما اکنون در زمانه روشنی یافته زندگی می کنیم ؟ پاسخش چنین است : نه . اما چه بسا در زمانه روشنگری)

این هشدار کانت که باید همچنان به دنبال اجرای کامل پروژه روشنگری بود ، با توجه به چالش مدیریت کره زمین با راه و روشی جدید، به ویژه امروزه باید بیشتر گوش شنوا داشته باشد. اما آیا خیلی دیر نشده است؟ آیا هنوز می توان از فروپاشی زیست محیطی جلوگیری کرد؟ آدورنو ، فیلسوف آلمانی، احتمال می داد که عقل ابزاری تماماً عقل ابژکتیو را کنار زده باشد و ما بی پناه درسودسنجی ابزاری و منافع سرمایه اسیر شده باشیم. به گفته آدورنو پروژه روشنگری در نهایت محکوم به شکست است. كانت اما چنین نظری ندارد.
بازگشت از بی خردی به خرد به لحاظ اصولی همیشه و در هر زمان امکان پذیر است.


📚کانت صص ۹۳_ ۹۴
✍🏼والتر تسیگلر-آرسین
@cafe_andishe95
🗞نشریه کار  وابسته به چریک‌های فدایی خلق  پیرامون مساله حجاب:

دفاع آنان (سلطنت طلب ها) از آزادی زنان، دفاع از فحشا، اعتیاد و برپایی عشترکده‌ها و هزاران تجلی فرهنگ سرمایه داری است! زنان زحمتکش نه خواستار بی بندوباری بنام آزادی و برابری بلکه خواهان برابری واقعی زن و مرد و تحقق حقوق اجتماعی و سیاسی خود و شرکت هرچه فعالتر در تمام امور شئونات زندگی اقتصادی و سیاسی جامعه بودند....

زنان زحمتکش میهن ما بخوبی آگاهند که آزادی موعود این حامیان  و این سرسپردگان  و رژیم ضدخلقی، چیزی جز آزادی در استثمار بیشتر ،آزادی فروش کالاهای تجملی و زینتیِ امپریالیست‌ها به بهای غارت زحمتکشان و چیزی جز گسترش فرهنگ منحط امپریالیستی نیست.
طهماسبی
@cafe_andishe95
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔺مارکسیست تروریست های سیاهکل

رفیقه "مریم سطوت" از تروریست های فدایی خلق در برنامه ی پرگار بی بی سی فارسی به نکات جالبی در مورد این واقعه‌ی تروریستی اشاره می‌کند، اولین نکته این است که واقعه‌ی سیاهکل یک اتفاق ناگهانی نبوده بلکه از "سال ها قبل" توسط "روشنفکران" مارکسیست در حال طراحی و برنامه‌ریزی بوده است و کسانی مانند رفیق احمد شاملو و رفیق صمد بهرنگی و دیگران در بسترسازی اجرایی این واقعه نقش داشتند که در طی آن تعدای ژاندارم و سرباز بی‌گناه یک پاسگاه روستایی در جنگل‌های شمال ایران به وحشیانه‌ترین شکل ممکن قتل‌عام شدند تنها به این دلیل که آرامش و امنیت بیش از اندازه‌ی ایران در آن زمان بستر مناسبی برای تحقق انقلاب کمونیستی مورد نظر رفقای تحت امر مسکو نبود و می‌بایست حتا به شکلی مصنوعی هم که شده جوّ ناامنی و تشنج ایجاد می‌شد...
در مسیر آگاهی
@cafe_andishe95
2024/09/30 19:33:43
Back to Top
HTML Embed Code: