Telegram Web Link
#فلوسایتومتری

🔰گرفتن سلول‌های لوسمی در گردش برای بررسی توسط فلوسایتومتری🔰
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍محققان روش جدیدی را برای شناسایی سلول‌های لوسمی در گردش و سایر سلول‌های با فراوانی کم توسط فلوسایتومتری ایجاد کرده‌اند. این تکنیک امکان تعیین کمیت اثر فلورسانس را فراهم می‌کند که پایه ایمونوفنوتایپ را فراهم می‌کند.

🖍ایمونوفنوتایپینگ شناسایی سلول ها یا زیرمجموعه های سلولی توسط سطح سلولی یا نمایه نشانگر درون سلولی آنها است. این روش که فلوسایتومتری ادغام-طیفی با تاخیر زمانی نامیده می شود (TDI-SFC)، وضوح بالای فلوسایتومتری طیفی (SFC) را با یک دوربین CCD که در حالت TDI کار می کند ترکیب می کند.

◀️محدودیت‌های فلوسایتومتری چند پارامتری
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍فلوسایتومتری چند پارامتری با استفاده از چندین ویژگی سلولی که شامل پیچیدگی، بیان پروتئین و اندازه است، سلول ها را مشخص می‌کند. هر یک از این ویژگی‌ها با استفاده از برچسب‌گذاری فلورسانس و به دنبال آن مرتب‌سازی طیفی ردیابی می‌شوند، از این رو اصطلاح «چند پارامتریک» برای آن استفاده می‌شود.

◀️فلوسایتومتری چند پارامتری

🖍مرتب‌سازی سلول‌های فلوسایتومتری چند پارامتری با “گیتینگ”، جداسازی سلول‌ها بر اساس پراکندگی و همچنین نشانگرهایی که با برچسب‌گذاری فلورسانس مشخص شده‌اند، به دست می‌آید. این توانایی مرتب‌سازی به تعداد سلول بستگی دارد و برای ایجاد آستانه‌های صحیح و همچنین جلوگیری از تداخل در طول مرتب‌سازی طیفی به بیش از 10000 سلول نیاز دارد.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍عدم وجود تعداد کافی سلول‌ها ، نتایج ضعیف در وضوح طیفی و نویز ایجاد شده از فلورسانس ها می‌توانند منجر به طبقه بندی اشتباه سلول‌ها شوند. میکروسکوپ فلورسانس طبقه بندی اشتباه را دور می‌زند زیرا از فلورسانس مورفولوژیکی موضعی استفاده می‌کند.

🖍با این حال، سلول‌ها به صورت دستی شمارش می‌شوند، که به‌شدت توان بالینی را برای نمونه‌های دارای بیش از 100 سلول محدود می‌کند. اگرچه فلوسایتومترهای تصویربرداری (IFC) این مشکل را حل می‌کنند، اما گران هستند و تجزیه و تحلیل داده‌ها نیمه خودکار است و همچنان پردازش بالینی را محدود می‌کنند.

◀️معرفی فلوسایتومتری ادغام – طیفی با تاخیر زمانی (TDI-SFC)
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍راه حلی برای این مشکل منحصر به فرد توسط Hu و همکارانش به شکل SFC ارائه شده است. این نسخه از فلوسایتومتری تجزیه و تحلیل 100-10000 سلول در نمونه را امکان پذیر می‌کند در ترکیب با TDI، نسبت زمانی که سیستم در طی آن کار می کند (چرخه وظیفه) و حساسیت هر دو بهبود می‌یابند.

🖍دوربین‌های CCD فوتون‌های تابشی را به شارژ عکس تبدیل می‌کنند که مجموعه‌ای از پیکسل‌ها را تشکیل می‌دهند. در TDI، شارژهای عکس از یک پیکسل به پیکسل دیگر به سمت پایین منتقل می‌شوند، همزمان با جهت و سرعت حرکت سلول در جریان، به سیگنال شارژ نور اجازه داده می‌شود تا در بسیاری از پیکسل‌ها پخش شود.

◀️فلوسایتومتری ادغام – طیفی با تاخیر زمانی (TDI-SFC)

🖍این افکت مشابه پنینگ دوربین است و از تاری تصویر جلوگیری می کند و به آن یکپارچه سازی سیگنال گفته می‌شود. استفاده از ذرات فلورسنت هماهنگ سازی TDI با سرعت سلول را بهینه می‌کند. به طور کلی این سه مزیت متمایز را ارائه می‌دهد:
🌟@Biotechnology_Centre🌟
نسبت سیگنال به نویز با فاکتور N، هنگامی که سیگنال روی ردیف N یکپارچه می شود و در مقایسه با بازخوانی‌های استاندارد فول فریم زمانی، بهبود می‌یابد

هنگامی که سلول‌ها از میدان دوربین CCD خارج می‌شوند، طیف انتشار یکپارچه برای بازخوانی ارسال می‌شود. به این ترتیب شاتر هرگز بسته نمی‌شود. این به ویژه زمانی مشکل ساز است که تعداد کل سلول های موجود با تعداد موجود در نمونه (<10000) محدود شود زیرا سلول‌ها می توانند از تشخیص CCD فرار کنند

سلول های متعدد را می توان مورد بررسی قرار داد
🌟@Biotechnology_Centre🌟
#فلوسایتومتری
ادامه

◀️استفاده از قدرت TDI-SFC
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍فلوسایتومتری TDI-SFC ساده است و قادر به ترکیب چندین سیگنال در چیزی است که به آن “مالتی پلکس” می‌گویند و به خوبی به نمونه برداری بالینی از سلول‌های با حجم بالا و فراوانی کم مانند سلول‌های لوسمی در گردش و سلول‌های تومور در گردش کمک می‌کند. محققان ایمونوتایپینگ سلول لوسمی در گردش را به عنوان یک برنامه اثبات مفهوم ارائه کردند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍ایمونوتایپینگ سلول‌های لوسمی در گردش به ویژه در مواردی که بیماران در حال بهبودی هستند مرتبط است – سلول‌های لوسمی در گردش ممکن است مقاومت دارویی ایجاد کنند که می‌تواند به سطوح کشنده بیماری تبدیل شود. میکروسکوپ فلورسانس سنتی و تجزیه و تحلیل مبتنی بر فلوسایتومتری چند پارامتری قبلاً به دلیل نویز پس‌زمینه ناشی از سلول‌های خونی و فراوانی کم سلول‌های لوسمی در گردش موفق نبوده است.

🖍تکنیک TDI-SFC می‌تواند شامل یک مرتب‌کننده جریان برای جمع‌آوری سلول‌های لوسمی در گردش ایمونونوتیپ شده باشد که از تشریح لیزری یا برداشت تک سلولی برای بازیابی سلول‌های لوسمی در گردش لازم هنگام مرتب‌سازی آنها از طریق میکروسکوپ جلوگیری می‌کند. هو و همکاران کاربرد TD-SFC را برای یک رده سلولی B-ALL رنگ آمیزی شده با رنگ هسته ای و نشانگر لوسمیک (anti-TdT-FITC) نشان داد.

🖍100% سلول ها با خواندن طیف با سیگنال های بالا به طور دقیق طبقه بندی شدند. نسبت سیگنال به نویز تولید شده توسط TDI به تنهایی توسط SFC تغییر یافته و منجر به شناسایی حتی با تعداد سلول های کم (46-111 سلول) شد. حساسیت فلورسانس با شدت تحریک، دیافراگم عددی epi-illumination و زمان ادغام بهبود یافت.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍با این حال، نویسندگان برخی محدودیت‌ها را در مورد این سیستم TDI ذکر می‌کنند. توان عملیاتی توسط نرخ بازخوانی CCD و ضریب تغییرات محدود می شود که دقت و تکرارپذیری را به طور قابل توجهی بالاتر (27.8٪) نسبت به فلوسایتومتری چند پارامتری (6.1٪) اندازه گیری می‌کند.

🖍نویسندگان حدس می‌زنند که استفاده از فوکوس میکروسیالی دو بعدی به جای یک بعدی به سلول‌ها اجازه می‌دهد تا به‌طور تکراری متمرکز شوند تا سلول‌ها را به صورت جانبی تراز کنند و متعاقباً ضریب تغییرات را کاهش دهند.

🖍نویسندگان امیدوارند که به دنبال بهینه سازی بیشتر TDI-SFC، به طور بالقوه بتواند در هر برنامه ای که نیاز به ایمونوفنوتایپینگ سلول های کم فراوانی داشته باشد، مانند پایش بیماری باقیمانده قابل اندازه گیری در لوسمی های حاد به دنبال غنی سازی میل ترکیبی سلول های لوسمی در گردش از خون محیطی استفاده شود.

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی👇👇
💧 @Biotechnology_Centre💧
Forwarded from عکس نگار
لیست خدمات قابل ارائه در شرکت توپاز ژن کاوش:

با امکان بهره گیری از تخفیف شبکه لبزنت (تخفیف دانشجویان و اعضای هیات علمی)


توالی یابی نسل جدید (Next-generation sequencing)
شامل خدمات:
توالی یابی کامل ژنوم (whole genome sequencing)
توالی یابی اگزوم (Exome sequencing)
توالی یابی امپلیکون (Amplicon sequencing)
توالی یابی هدفمند (Targeted DNA sequencing)
توالی یابی ترانسکریپتوم (RNA Sequencing)
متاژنومیکس (Metagenomics)
سنتز الیگونوکلئوتید (Synthesis of oligonucleotides)
سرویس سنتز اولیگونوکلئوتیدهای DNA
آغازگرهای DNA با هر نوع کیفیت تخلیص برای کاربردهای مختلف
سنتز پروبهایDNA
سنتز آغازگرهای تغییر یافته اعم از نشاندار، متیله شده و ….
سنتز قطعات DNA
سرویس سنتز اولیگونوکلئوتیدهای RNA
سنتز اولیگوهای تک رشته RNA
سنتزsiRNA
سنتز اولیگوهای تغییر یافتهRNA
سنتز پرایمر و پروب_
امکان سنتز پرایمر با طول های مختلف
سنتز ژن_
توالی یابی سنگر (Sanger Sequencing)
انجام پروژه های دانشجویی و مشاوره رایگان
ریبوتایپینگ باکتری
و سایر خدمات مولکولی آزمایشگاهی...
تولید کننده کیت های تشخیصی مولکولی(COVID,HPV,HIV)

اینستاگرام: topazgene
شماره تماس: 02634764067
شماره واتساپ: 09108492184
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#بیوتکنولوژی_دارویی

🔰کاربرد هوش مصنوعی در طراحی دارو، پیش دارو (Prodrug) و آنتی‌بادی های متصل به دارو (ADCs)🔰

☄️AI meets Bio☄️

🎥دکتر سعید اکبری🎥

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی👇👇
💧 @Biotechnology_C
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#بیوتکنولوژی_دارویی

🔰تکامل دارویی در انکولوژی🔰

☄️Developmental therapeutics in medical oncology☄️

🎥دکتر کوشا پایداری🎥

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی👇👇
💧 @Biotechnology_Centre💧
♻️لطفا فقط افرادی که علاقه‌مند به ژنتیک پزشکی یا انسانی و علوم آزمایشگاهی، میکروبیولوژی و بیولوژی هستند وارد این گروه شوند
👇👇

https://www.tg-me.com/addlist/1f8Nso-_Qd00YzI0
مدرسه کارآموزی سیستم بیولوژی مغز
و علوم اعصاب زیستی

----------------------------------------‌‏-‌‏--‌‏-
🔴 فرصتی بی نظیر برای ورود
علوم زیستی ها، دارویی ها، پزشکی ها و مهندسان 👈 به تحقیقات پیشرفته مغز و علوم اعصاب
----------------------------------------‌‏-‌‏--‌‏-
🔵 آموزش پژوهش-محور:
🔸نوروبیولوژی و سازماندهی مغز
🔸آنالیز داده های مغز و اعصاب
🔸کشف مکانیسم بیماریهای مغزی
🔸اکتشاف بیومارکرهای تشخیصی
🔸اکتشاف تارگت های درمانی
----------------------------------------‌‏-‌‏--‌‏-
📚انجام پروژه تحقیقاتی در علوم اعصاب و ارائه آن به کنگره ها و ژورنالهای بین المللی
----------------------------------------‌‏-‌‏--‌‏-
❇️ ارتقاء چشمگیر رزومه علمی برای تحصیلات عالی و مهاجرت تحصیلی
----------------------------------------‌‏-‌‏--‌‏-
🌐 با گواهینامه بین المللی از سوئیس🇨🇭
‌‏----------------------------------------‌‏-‌‏--‌‏-
🔗 لینک اطلاعات و ثبت نام اولیه: 👇
iins.ir/events/vcbrainsysbio
درصورت کندی در باز شدن لینک لطفا قبل از کلیک، VPN را موقتا خاموش نمایید.
‌‏----------------------------------------‌‏----
🏛 به موسسه بین المللی علوم نوبنیاد بپیوندید: 👇
🆔 www.tg-me.com/joinchat-Oz1nMoAFIv0xZDlk
🌐 www.iins.ir ☎️ 02188037442
#پلاستیک_سازگار

🔰دانشمندان ژاپنی پلاستیک سازگار با محیط‌زیست ساخته‌اند که در آب دریا حل می‌شود🔰
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍این نوع جدید از پلاستیک می‌تواند مشکل آلوده شدن دریاها را حل کند.

🖍دانشمندان مؤسسه تحقیقاتی Riken در ژاپن نوع جدیدی از پلاستیک را ساخته‌اند که در عین محکم‌بودن می‌تواند در محیط‌هایی مثل خاک و آب دریا تجزیه شود. این پلاستیک هیچ‌گونه میکروپلاستیکی را نیز از خود بجا نمی‌گذارد.

🖍درحالی‌که پیش‌ازاین انواع مختلف پلاستیک‌های قابل‌بازیافت ساخته شده است، اما نگرانی اصلی این است که سرنوشت این پلاستیک‌ها پس از ورود به دریاچه خواهد شد، زیرا پلاستیک در آب تجزیه نمی‌شود. تجزیه برخی زباله‌های پلاستیکی ممکن است بیش از ۵۰۰ سال طول بکشد. اما راهکار جدید دانشمندان ژاپنی شاید بتواند این مشکل را برای همیشه حل کند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍بر اساس نتایج آزمایش‎های انجام شده توسط محققان ژاپنی، این نوع جدید پلاستیک می‌تواند تنها چند ساعت پس از ورود به آب‌شور دریا شروع به تجزیه‌شدن کند. همچنین زمانی که این پلاستیک در خاک قرار داده می‌شود ظرف ۱۰ روز شروع به تجزیه‌شدن می‌کند و ماده شیمیایی مشابه کود را تأمین می‌سازد که به سالم ماندن خاک کمک می‌کند.

🖍«تاکوزو آیدا» که رهبری این تحقیق را برعهده داشت در این باره گفت: «با این ماده جدید، ما خانواده جدیدی از پلاستیک‌ها را تولید کرده‌ایم که قوی، پایدار و قابل‌بازیافت هستند و می‌توانند عملکردهای متعددی داشته باشند و مهم‌تر از همه، میکروپلاستیک تولید نمی‌کنند.»
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍امروزه در بسته‌بندی و ساخت اغلب مواردی که ما در زندگی روزمره استفاده می‌کنیم می‌توانیم استفاده از پلاستیک را مشاهده کنیم. این موضوع آسیب جبران‌ناپذیری به طبیعت و محیط‌زیست وارد می‌کند. سالیانه میلیون‌ها تن پلاستیک به دریا ریخته می‌شود که اغلب آن‌ها نیز تجزیه‌ناپذیر هستند، به این معنی که می‌توانند برای مدت‌هایی بسیار طولانی در محیط باقی بمانند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍دانشمندان و تولیدکنندگان از سال‌های دور تا به امروز به دنبال جایگزین‌های سازگار با محیط‌زیست برای پلاستیک‌های معمولی بوده‌اند. راه‌حل جدید پیشنهاد شده توسط دانشمندان ژاپنی شاید بتواند این مشکل را برای همیشه حل کند.

⤵️Science

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی👇👇
💧 @Biotechnology_Centre💧
⁉️آیا به دنیای علم علاقه دارید؟⁉️
مقالات برتر زیست‌شناسی و ژنتیک را با ما کشف کنید❕️

1️⃣مقالات جذاب را بخوانید و تحلیل کنید.

2️⃣در بحث‌های علمی شرکت کنید.

3️⃣تیم تحقیقاتی خود را تشکیل دهید!

🅰️از پایه تا پیشرفته، صفر تا صد روش‌های پژوهش را بیاموزید.
🅱️مقالات جدید بنویسید و در مسیر تولید دانش قدم بگذارید.

@samuraiinscience
اگر به یادگیری عمیق و پیشرفت علمی علاقه‌مندید، جای شما اینجاست!
@samuraiinscience
دوره کارآموزی سلول های بنیادی
@iins_ir
👌 یادگیری پیشرفته ترین روشهای آنالیز سلولهای بنیادی
@iins_ir
🎯 تبدیل شدن به پژوهشگر سلول بنیادی در کوتاه ترین زمان
@iins_ir
ارتقاء چشمگیر رزومه علمی برای تحصیلات عالی، اپلای و مهاجرت
@iins_ir
💎 انجام پروژه های علمی قابل ارائه به ژورنالهای ISI و کنفرانس های بین المللی
----------------------------------------‏
🌐 با گواهی بین المللی از سوییس🇨🇭
----------------------------------------‏
🔗 لینک اطلاعات و ثبت نام اولیه: 👇
iins.ir/events/vcstemcells
----------------------------------------‌‏----
🏛 به موسسه بین المللی علوم نوبنیاد بپیوندید: 👇
🆔 www.tg-me.com/joinchat-Oz1nMoAFIv0xZDlk
🌐 www.iins.ir ☎️ 02188037442
@Biotechnology_Centre_کاربرد_هوش_مصنوعی_در_تشخیص‌های_آزمایشگاهی.pdf
456 KB
#هوش_مصنوع

🔰کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص‌های آزمایشگاهی🔰

✍️حبیب ضیغمی ، فاطمه قاسمی منش✍️

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧
@Biotechnology_Centre_کوپپتین_یک_بیومارکر_جدید.pdf
610.6 KB
#کوپپتین

🔰کوپپتین یک بیومارکر جدید🔰

✍️فریبا نباتچیان، رامتین اوجی✍️

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧
Forwarded from H.A
💎جامع ترین کارآموزی طراحی ایمونوانفورماتیکی واکسن بصورت جامع و تخصصی گام به گام از مبتدی تا پیشرفته

🧬برای اطلاعات جامع و سرفصل‌های آموزشی به شماره واتس اپ در انتهای پوستر پیام ارسال فرمایید

مباحث آموزش شامل:
1- مباحث ایمونولوژی مرتبط با واکسن
2- مباحث بیوانفورماتیک مرتبط با واکسن
3- مباحث جامع و کامل ایمونوانفورماتیک  در طراحی واکسن

4- داکینگ مولکولی
🍀 دریافت مدرک معتبر بین المللی از انگلستان به همراه کد نامبر

💎قیمت مناسب ..📣 ..تخفیف دانشجویی...‌پرداخت اقساطی و راحت و آسان
شرکت در این دوره به منزله سرمایه گذاری علمی و افزایش ارتقاء سطح رزومه  می باشد

🌸در این کارآموزی اگر در زمینه ایمنولوژی و بیوانفورماتیک اطلاعات کمی داشته باشید یا هنوز پاس نکردین به هیچ وجه جای نگرانی نیست و تمامی این موضوعات آموزش داده خواهند شد

🔬بعد از اتمام دوره توانا خواهید بود در نوشتن مقالات علمی و ارسال آن به ژورنال ها و کنگره های معتبر بین المللی

زمان به مدت 2 ماه و بالای 40 ساعت خواهد بود.
https://www.instagram.com/avicenna_biomedical_institute/
📞 پیام به واتس اپ  09389328839
آدرس سایت موسسه
https://b2n.ir/m63370 💻
مدرسه کارآموزی سرطان شناسی
@iins_ir
👌 یادگیری پیشرفته ترین روشهای آنالیز سرطان
@iins_ir
🎯 تبدیل شدن به پژوهشگر سرطان شناسی در کوتاه ترین زمان
@iins_ir
ارتقاء چشمگیر رزومه علمی برای تحصیلات عالی، اپلای و مهاجرت
@iins_ir
💎 انجام پروژه های علمی قابل ارائه به ژورنالهای ISI و کنفرانس های بین المللی
----------------------------------------‏
با گواهی بین المللی از سوییس🇨🇭
----------------------------------------‏
🔗 لینک اطلاعات و ثبت نام اولیه: 👇
iins.ir/events/vconcology
درصورت کندی در باز شدن لینک لطفا قبل از کلیک، VPN را موقتا خاموش نمایید.
----------------------------------------‌‏----
🏛 به موسسه علوم نوبنیاد بپیوندید: 👇
🆔 www.tg-me.com/joinchat-Oz1nMoAFIv0xZDlk
🌐 www.iins.ir ☎️ 02188037442
#میکروپلاستیک #چای_کیسه‌ای

🔰یک عدد چای کیسه‌ای می‌تواند میلیاردها میکروپلاستیک در بدن آزاد کند🔰
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍مطالعه پژوهشگران اسپانیایی نشان می‌دهد یک عدد چای کیسه‌ای می‌تواند تعداد بسیار زیادی ذره ریز پلاستیکی در آب آزاد کند.

🖍با توجه به انتشار مطالب فراوان درباره میکروپلاستیک‌ها، احتمالا به‌خوبی از قدرت نفوذ میکروپلاستیک‌ها آگاه هستید و می‌دانید آن‌ها به بافت‌های انسان، سنگ‌های باستانی و آب بسته‌بندی نفوذ می‌کنند، اما ممکن است کشف تعداد زیادی از این قطعات ریز در یک کیسه چای، تکان‌دهنده باشد.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍مطالعه جدید پژوهشگران دانشگاه خودگردان بارسلونا، نشان می‌دهد هر عدد چای کیسه‌ای می‌تواند میلیاردها ذره میکروپلاستیک و نانوپلاستیک را در هر میلی‌لیتر آبی که در آن غوطه‌ور می‌شود، آزاد کند. شاید این عدد خیلی زیاد به‌نظر برسد، ولی با پژوهش‌های گذشته که روی پلاستیک‌ها و گرمای زیاد (مثل گرم‌کردن ظرف‌های پلاستیکی در مایکروویو) انجام‌شده، هماهنگ است. این یافته هشداری جدی است که نشان می‌دهد میکروپلاستیک‌ها و نانوپلاستیک‌ها چقدر فراگیر هستند.

🖍آلبا گارسیا-رودریگز، میکروبیولوژیست دانشگاه خودگردان بارسلونا می‌گوید: «توانستیم با روش‌های جدید و پیشرفته این آلودگی‌ها را شناسایی کنیم. این ابزاری مهم برای پیشبرد تحقیقات درباره تأثیر این آلودگی‌ها روی سلامت انسان است.»
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍تحقیقات قبلی هشدار داده‌اند چای کیسه‌ای ممکن است حاوی ذرات مصنوعی باشد که برای سلامتی مضر هستند. در این تحقیق، دانشمندان تلاش کردند با دقت بیشتری این موضوع را بررسی کنند و از چای‌های کیسه‌ای‌ موجود در بازار استفاده کردند. با استفاده از تکنیک‌های لیزری برای اندازه‌گیری سرعت و پراکندگی نور، تصویری بسیار دقیق از خواص شیمیایی و فیزیکی ذرات آزادشده از چای کیسه‌ای به دست آمد.

🖍سه نوع چای کیسه‌ای مورد آزمایش قرار گرفت. چای‌های کیسه‌ای‌ که عمدتاً از پلی‌پروپیلن ساخته شده بودند، حدود ۱٫۲ میلیارد ذره در هر میلی‌لیتر آزاد کردند که اندازه متوسط این ذرات حدود ۱۳۶٫۷ نانومتر بود. چای‌های کیسه‌ای‌ سلولزی به‌طور میانگین ۱۳۵ میلیون ذره در هر میلی‌لیتر آزاد کردند که اندازه هر کدام حدود ۲۴۴ نانومتر بود. چای کیسه‌ای‌های نایلونی-۶ به‌طور معمول ۸٫۱۸ میلیون ذره در هر میلی‌لیتر آزاد کردند که اندازه هرکدام حدود ۱۳۸٫۴ نانومتر بود.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍پژوهشگران همچنین بررسی کردند که ذرات میکروپلاستیک و نانوپلاستیک چگونه با سلول‌های روده انسان تعامل دارند. در سلول‌های تولیدکننده‌ی مخاط، مقدار جذب به اندازه‌ای بود که پلاستیک‌ها توانستند به هسته سلول برسند. این کشف برای درک تأثیر پلاستیک‌ها بر سلامت انسان که اکنون در بدن ما درحال حرکت هستند، مفید است.

🖍محققان در مقاله‌ی خود نوشته‌اند: «ترکیب مواد پلاستیکی در میکرو و نانوپلاستیک‌ها تأثیر زیادی بر نحوه تعامل آنها با بدن دارد و باعث می‌شود این پلاستیک‌ها به‌طور متفاوتی بر اندام‌ها، بافت‌ها و سلول‌ها تأثیر بگذارند. این تفاوت‌ها می‌توانند باعث شوند پلاستیک‌ها به شکل الگوهای خاصی در بدن جمع شوند و تاثیرات مختلفی داشته باشند.»
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍اسکن‌هایی که نشان می‌دهند پلاستیک‌ها (به رنگ سبز) وارد بافت‌ها می‌شوند. در این اسکن‌ها، هسته سلول به رنگ آبی و غشای سلول به رنگ قرمز نمایش داده شده است.

🖍پژوهشگران خواستار اقدامات بیشتری برای تعیین استانداردها در استفاده از پلاستیک‌ها در بسته‌بندی مواد غذایی است تا سلامت عمومی حفظ شود.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍درحالی‌که هنوز سوالات زیادی درباره تأثیر میکروپلاستیک‌ها وجود دارد، شواهد فزاینده نشان می‌دهد حضور روزافزون ذرات ریز پلاستیکی می‌تواند تهدیدی برای سلامت انسان‌ها و اکوسیستم‌ها باشد.

🖍میکروپلاستیک‌ها و نانوپلاستیک‌ها ممکن است باعث اختلال در کارکرد طبیعی سلول‌ها شوند و احتمال ابتلا به عفونت‌ها را بیشتر کنند. همچنین پلاستیک‌ها در روده با بیماری‌هایی مثل بیماری التهابی روده (IBD) ارتباط دارند. پژوهشگران نوشته‌اند: «با توجه به افزایش استفاده از پلاستیک‌ها در بسته‌بندی مواد غذایی، تحقیقات علمی و سیاستگذاری‌ها باید به مشکلات ناشی از آلودگی میکروپلاستیک‌ها و نانوپلاستیک‌ها بپردازند تا از ایمنی مواد غذایی و سلامت مصرف‌کنندگان محافظت شود.»

⤵️Chemosphere

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی👇👇
💧 @Biotechnology_Centre💧
Forwarded from کورس لند
📣 📣 اگه قصد کارکردن در داروخانه داری و یا دانشجو و فارغ التحصیلی هستی که میخوای به نسخه ها و داروهای مختلف مسلط بشی ⬇️⬇️


💊 💊 دوره تکنسین داروخانه


⚠️ ⚠️ ظرفیت باقی مانده فقط  ۷  نفر


🖥 سرفصل های دوره :

✔️ نسخه خوانی
✔️ داروشناسی بیماری های قلب و عروق
✔️ داروشناسی بیماری های گوارش و کبد
✔️ داروشناسی بیماری های خونی
✔️ داروشناسی بیماری های عفونی
✔️ داروشناسی بیماری های غدد
✔️ داروشناسی بیماری های زنان
✔️ داروشناسی بارداری و شیردهی
✔️ داروشناسی بیماری های سرطانی
✔️ داروشناسی بیماری های کلیوی
✔️ داروشناسی بیماری های اعصاب و روان
✔️ داروشناسی بیماری های پوست ، مو و ناخن
✔️ داروشناسی بیماری های تنفسی
✔️ داروشناسی بیماری های چشم
✔️ داروشناسی سوختگی و زخم
✔️ داروهای تقویت کننده سیستم ایمنی
✔️ داروشناسی کاهش وزن
✔️ داروشناسی افزایش وزن


🛍  شهریه دوره با وارد کردن کدتخفیف :
فقط ۷۹۸ تومان (( در صورت ثبت نام گروهی شهریه دوره به صورت زیر خواهد بود :

۱) گروه ۵ نفره : هر نفر فقط  ۶۹۸  تومان

۲) گروه ۱۰ نفره : هر نفر فقط  ۵۹۸  تومان

۳) گروه ۱۵ نفره : هر نفر فقط  ۴۹۸  تومان ))


مدت دوره:  ۲۰  ساعت


🗓  زمان برگزاری : چهارشنبه ها ، پنجشنبه ها و جمعه ها

ساعت ۲۰  لغایت  ۲۲

➡️ شروع دوره از  ۲۶ دیماه  ➡️


🥇 اعطای گواهی از علوم پزشکی کرمانشاه


🔗 دوره بصورت مجازی برگزار می شود.
( بعد از برگزاری هر جلسه آنلاین ، فیلم جلسات نیز در اختیار افراد ثبت نامی قرار خواهد گرفت)


🎁 کدتخفیف : k303


📎 جهت ثبت نام انفرادی از طریق لینک

 https://www.newwebinar.ir/s/1208

اقدام نمایید و جهت ثبت نام گروهی به آیدی  (( @new_webinar )) پیام دهید.


🔘 🔘 اطلاع رسانی بروزترین و کاربردی ترین  رویدادهای دانشجویی کشور ( دوره ها و وبینار های آموزشی ، همایش ها ، کنگره ها و.... ) در کانال کورس لند👇👇

https://www.tg-me.com/course_land_org

https://www.tg-me.com/course_land_org
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#VNTR

🔰تکنیک PCR تکرار پشت سر هم تعداد متغیر: VNTRها مارکرهای مهمی برای تشخیص در علم پزشکی قانونی هستند. در VNTR PCR، قطعاتی تکثیر می‌شوند که تنوع کمی را در یک گونه نشان می‌دهند، اما مشخصاً تفاوت‌هایی را بین گونه‌ها نشان می‌دهند. در این روش می‌توان عمل تکثیر را از مقدار بسیار کمی اسید دئوکسی ریبونوکلئیک ژنومی (DNA) به کمک واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) انجام داد. در میان ابزارهای توالی یابی ژنی (ژنوتایپینگ)، آنالیز PCR تکرار پشت سر هم تعداد متغیر (VNTR)، یک روش امیدوارکننده برای تشخیص M. tuberculosis نشان داده است.🔰

☄️Variable Number of Tandem Repeats (VNTR) PCR☄️

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی👇👇
💧 @Biotechnology_Centre💧
💎جامع ترین کارآموزی بیوانفورماتیک بصورت جامع و تخصصی گام به گام از مبتدی تا پیشرفته

⚗️کاربردی ترین سرفصل ها که 90% محققین همیشه با آن سروکار دارند

🧬 برای اطلاع از سرفصل‌های دوره و توضیحات جامع به شماره واتس اپ در انتهای پوستر مراجعه بفرمایید

🔬برای همه مقاطع و همه رشته های علوم زیستی و پزشکی

🍀 دریافت مدرک معتبر بین المللی اروپایی به همراه کد تأیید قابل پیگیری

💎قیمت مناسب 📣 پرداخت اقساطی و راحت و آسان

🎯دوره کاربردی برای سرمایه گذاری علمی

زمان به مدت 1 ماه بالای 30 ساعت آموزش خواهد بود....برای مشاهده نظرات دانشجویان به هایلایت نظرات در کانال اینستاگرامی زیر مراجعه بفرمایید

https://www.instagram.com/avicenna_biomedical_institute/
📞 پیام به واتس اپ  09389328839
آدرس سایت موسسه
https://b2n.ir/m63370 💻
#کشت_سلول

🔰سلول‌های چسبنده و سوسپانسیونی: انتخاب روش مناسب برای فرآیند کشت سلولی🔰
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍کشت سلولی ابزاری بسیار کاربردی در بررسی سوالات پایه علمی و تحقیقاتی است. برای دست‌یابی به نتایج تکرار پذیر و دقیق در کشت سلول، ابتدا سلول‌های کشت اولیه (Primary culture cell) از بافت جدا شده و تحت شرایط مناسب تکثیر می‌شوند. این تکثیر تا زمانی ادامه خواهد یافت که سلول‌ها تمام بستر موجود را اشغال کنند.

🖍سپس سلول‌ها برای ادامه رشد، به یک ظرف کشت جدید با محیط رشد تازه انتقال می‌یابند و در اصطلاح یک زیر کشت (subculture ) ایجاد می‌شود. به حالتی که سلول‌ها بعد از هربار تقسیم به ظرف جدیدی منتقل می شوند تا فرآیند تقسیم ادامه یابد، پاساژ (Passaging) می‌گویند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍پس از ایجاد اولین زیر کشت، سلول‌های اولیه به یک رده سلولی (cell line) یا ساب کلون (subclone) تبدیل می‌شوند. برای کشت رده‌های سلولی، می‌توان از دو روش زیر استفاده کرد:

1️⃣کشت سلولی چسبنده (Adherent):سلول‌های چسبنده در واقع خطوط سلولی (Cell line) هستند که در آن‌ها، سلول‌ وابسته به یک لنگرگاه (anchorage-dependent) است. بنابراین سلول‌های چسبنده برای رشد به یک ماده یا سطح جامد نیاز دارند.

2️⃣کشت سلولی سوسپانسیونی یا تعلیق (Suspension): سلول‌های سوسپانسیونی یا معلق، در محیط مایع، کشت داده می‌شوند و به هیچ لنگرگاهی وابسته نیستند. در واقع در محیط مایع به حالت تعلیق در آمده‌اند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍وابستگی سلول‌ها به لنگرگاه، تفاوت اصلی بین خطوط سلولی چسبنده و سوسپانسیون است. توجه داشته باشید که سلول‌های چسبنده و سوسپانسیونی، هیچ کدام نسبت به دیگری برتری ندارند. جهت انتخاب هریک از این روش‌های کشت سلولی، شما باید هدف خود را در نظر بگیرید و بر اساس محدودیت‌های فضای آزمایشگاه و اتاق تمیز و میزان بودجه‌ی آزمایشگاه خود برای تهیه تجهیزات یکی از این دو روش را انتخاب کنید. در واقع هر سیستمی مزایا و معایبی دارد.

◀️پروتکل کشت سلول های چسبنده و سوسپانسیونی

🖍سلول‌ها پس از اینکه به مرحله‌ای از رشد رسیدند، نیاز دارند تا برای ادامه رشد به ظرف دیگری منتقل شوند. پاساژ کردن به رقیق کردن سلول‌هایی گفته می‌شود که در محیط رشد زیادی یافته‌اند. این کار امکان تکثیر مداوم کشت سلولی را فراهم می‌کند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
👈برای سلول‌های چسبنده، پاساژ کردن زمانی انجام می‌شود که ۸۰ تا ۹۰ درصد رشد انجام شده است و هنوز فضایی برای رشد در ظرف کشت وجود دارد

👈برای سلول‌های سوسپانسیونی، پاساژ زمانی است که سلول‌ها شروع به جمع شدن کرده و کشت کدر می‌شود.

◀️مزایای روش‌ کشت سلولی چسبنده

🖍اغلب سلول‌هایی که از بافت‌های بدن مشتق می‌شوند، برای رشد و تکثیر طبیعی به یک سطح خارج سلولی نیاز دارند. به‌همین دلیل کشت سلولی چسبنده، گزینه‌ مناسبی برای کشت اینگونه سلول‌ها است. پلتفرم‌های کشت سلولی چسبنده گزینه‌های مقیاس‌پذیر سطح رشد سلولی وسیع را فراهم می‌کنند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
#کشت_سلول
ادامه
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍لازم به ذکر است که سلول‌های خاصی وجود دارند که مورفولوژی آن‌ها برای محققین بسیار حیاتی است. به عنوان مثال اگر سلول‌های بنیادی چند توان یا پرتوانی دارید که در معرض تمایز خود به خودی هستند (تبدیل شدن به سلول‌های سرطانی)، دیدن آن‌ها راه بسیار مهمی برای تشخیص زودهنگام بیماری خواهد بود. در چنین شرایطی کشت سلولی چسبنده راه حل بسیار مناسبی است.

🖍همچنین برخی از پلتفرم‌های کشت سلولی چسبنده از مزایای تجسم برخوردار هستند. تجسم به این معنی است که کاربر می‌تواند به‌راحتی یک فلاسک حاوی کشت سلولی را زیر میکروسکوپ بررسی کند. این مزایا کشت‌ سلولی چسبنده را به یک انتخاب طبیعی برای بسیاری از کاربردها (مانند تحقیقات واکسن، سلول و ژن درمانی) تبدیل کرده است.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
◀️مزایای روش‌ کشت سوسپانسیون سلولی

🖍اکثر سلول‌های مشتق شده از مهره‌داران، به استثنای رده‌های سلولی خونساز و تعداد کمی دیگر، وابسته به لنگر هستند و باید روی بستر مناسبی کشت شوند که به طور خاص برای چسبندگی و گسترش سلول‌ها (به عنوان مثال، کشت بافت) در نظر گرفته شده است.

🖍 با این وجود، بسیاری از رده‌های سلولی را می‌توان برای کشت سوسپانسیونی سازگار کرد.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍هنگامی که سلول‌های شما دیگر برای رشد به یک سطح وابسته نیستند، افزایش مقیاس، بسیار آسان‌تر می‌شود. در واقع این مقیاس‌پذیری سلول‌های سوسپانسیونی، بزرگترین مزیت آن‌‎ها است. این مقیاس‌پذیری و کنترل، پلت‌فرم‌های سوسپانسیون یا تعلیق را به گزینه‌ای جذاب برای تولیدکنندگانی تبدیل می‌کند که به دنبال کارایی عملیاتی در آزمایشگاه هستند. با این وجود، نباید از این نکته غافل شد که استفاده از کشت سوسپانسیون سلولی ممکن است کمی زمان‌بر باشد. زیرا در این روش، محققان باید انواع سلول‌های وابسته به لنگرگاه را با محیط‌های تعلیق تطبیق دهند.

🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧
2025/01/08 10:45:12
Back to Top
HTML Embed Code: