Telegram Web Link
Forwarded from Biomedicine 2024
🧬 کارگاه بین المللی ژن درمانی

🌐 کارگاه مجازی (غیرحضوری)
🌕 تئوری و عملی (آزمایشگاهی)

کارگاه جانبی هشتمین کنگره بین المللی زیست پزشکی ♥️
پرمخاطب ترین کنگره بین المللی پزشکی در ایران

🎯 سرفصل ها:
🧬 Principal of Gene Therapy, 🧬 Gene Delivery Using Lentiviral Vectors, 🧬 Gene Therapy in the Genome, 🧬 Gene Therapy in RNA and Protein Levels

🏆 دریافت گواهینامه عالی بین المللی مورد تایید دانشگاه های برگزارکننده کنگره (آسیا، اروپا و آمریکا)
🏆 دریافت گواهینامه تکنیک آموزی تخصصی (رزومه مهارتی بورسیه تحصیلی)

💢 هزینه ثبت نام آزاد: 880 هزارتومان
💢 هزینه ثبت نام ویژه شرکت کنندگان هشتمین کنگره زیست پزشکی (+70 درصد تخفیف کارگاه):
410 هزارتومان

🌍 برگزارکنندگان کنگره:
سازمان جهانی یونسكو، IFCC، كالج اویسینا مجارستان، مرکز پزشکی فرد محور آلمان، دانشگاه كوفه عراق، دانشگاه كاتب افغانستان و…


〽️ اطلاعات بیشتر، تاریخ های برگزاری و ظرفیت باقی مانده:
icbcongress.com/w21

〽️ ثبت نام در کنگره زیست پزشکی و استفاده از تخفیف کارگاه:
icbcongress.com/?lang=fa

🦋 @icbcongress کنگره
#واکسن_RNA

🔰واکسن RNA(mRNA): از تاریخچه تا مکانیسم عمل آن🔰
🌟@Biotechnology_Centre🌟
◀️تاریخچه‌ای از علم RNA واکسن

🖍اصطلاح و ایده “RNA به عنوان یک دارو” برای اولین بار در سال 1989، توسط رابرت مالون و فلگنر در یکی از مطالعات مشترک آنها شرح داده شد. سپس در سال 1990، Jon A. Wolff ، Robert W Malone ایده داروهای اسید نوکلئیکی رمزگذاری شده را با تزریق مستقیم IVT mRNA یا DNA پلاسمید (pDNA) به عضله اسکلتی موش، آزمایش کرد. این مطالعات اولین مدارکی بودند که mRNA در نسخه آزمایشگاهی (IVT) رونویسی می تواند اطلاعات ژنتیکی را برای تولید پروتئین در بافت سلول زنده ارائه دهد.

🖍در سال 1993، مارتینون نشان داد که با liposome-encapsulated RNA می تواند سلولهای T را در داخل بدن تحریک کند، و در سال 1994، ژو و برگلوند اولین شواهد مبنی بر استفاده از RNA به عنوان واکسن برای تحریک پاسخ ایمنی هومورال و سلولی در برابر پاتوژن منتشر کردند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
◀️مکانیسم عملکرد RNA واکسن

🖍هدف از واکسیناسیون تحریک سیستم ایمنی اکتسابی(adaptive system) برای تولید آنتی بادی علیه پاتوژن های خاص، بدون مواجهه مستقیم فرد به آن پاتوژن می باشد. RNA واکسن ها به روشی متفاوت نسبت به واکسن های سنتی عمل می کنند. واکسن های سنتی با تزریق آنتی ژن های پاتوژن یا پاتوژن ضعیف شده (پاتوژن ضعیف یا بی خطر) سیستم ایمنی هومورال را تحریک می کنند.

🖍در مقابل، RNA واکسن ها یک رشته از توالی RNA(mRNA) پاتوژن را به فرد واکسینه شده وارد می کنند. این قطعات mRNA توسط سلولهای دندریتیک (apc ها= سلول های عرضه کننده) طی فرآیند فاگوسیتوز جذب می شود. دندریتیک سل ها از ریبوزوم خود برای خواندن و ترجمه کدون های mRNA و تولید آنتی ژن های پاتوژنی که mRNA رمز می‌کند، استفاده می‌کنند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍اگرچه سلولهای غیر ایمنی نیز می توانند به طور بالقوه mRNA واکسن را جذب کنند اما سلول‌های دندریتیک خیلی راحت تر mRNA را جذب می کنند و بهتر سیستم ایمنی را تحریک می کنند.

🖍هنگامی که آنتی ژن های پاتوژن توسط سلول میزبان تولید می شوند، روند طبیعی و معمول سیستم ایمنی اکتسابی ادامه می یابد. در واقع آنتی ژن های پاتوژنی توسط مولکول های MHC کلاس I و II در غدد لنفاوی، به سلول های T و سلول های B ارائه می شود(پرزنت می شوند). در نهایت منجر به فعال شدن سیستم ایمنی اکتسابی می شود و سلول های خاطره ایی و آنتی بادی اختصاصی علیه آنتی ژن های آن پاتوژن تولید می‌شود.

◀️معرفی و بررسی سه نوع کلی RNA واکسن

👈واکسن Non-replicating mRNA
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍ساده ترین نوع RNA واکسن محسوب می شود که رشته mRNA حاوی کدون های کد کننده آنتی ژن پاتوژن، بسته بندی شده(packaged) و به بدن تزریق(delivered) می شود. در آنجا توسط سلولهای بدن گرفته می‌شود تا آنتی ژن پاتوژن تولید شود.

👈واکسن In vivo self-replicating mRNA

🖍رشته mRNA پاتوژن همراه رشته های RNA اضافی بسته بندی(packaged) می شود تا پس از قرار گرفتن واکسن در داخل سلول، کپی(replicat) شود. این بدان معنی است که مقادیر بیشتری آنتی ژن از مقدار کمتری از واکسن ساخته می شود.

👈مولکول In vitro dendritic cell non-replicating mRNA vaccine

🖍دندریتیک سل ها، سلول های سیستم ایمنی هستند که در ایجاد پاسخ سیستم ایمنی اکتسابی بدن بسیار موثر هستند. این سلول ها از خون فرد استخراج می شوند، با واکسن RNA ترانسفکت می شوند ، سپس برای تحریک سیستم ایمنی به بدن بیمار برگردانده می شوند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
#واکسن_RNA

◀️مزایای RNA واکسن ها نسبت به واکسن های معمولی
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍مزیت استفاده از mRNA برای تولید آنتی ژن در سلولهای میزبان این است که تولید mRNA برای سازندگان واکسن بسیار ساده تر از پروتئین های آنتی ژن یا ویروس ضعیف شده است.

🖍مزیت دیگر سرعت طراحی و تولید است. Moderna واکسن mRNA-1273 خود را برای COVID-19 طی مدت دو روز طراحی کرد. یکی دیگر از مزایای واکسن های RNA این است که از آنجا که آنتی ژن ها در داخل سلول تولید می شوند، ایمنی سلولی و همچنین ایمنی هومورال را تحریک می کنند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
امن(safe): واکسن های RNA از اجزاء پاتوژن ها یا پاتوژن غیرفعال ساخته نمی‌شوند، بنابراین غیر عفونی هستند. RNA خود را در ژنوم میزبان ادغام نمی‌کند و رشته RNA در واکسن پس از ساخت پروتئین تخریب می‌شود.

عملکرد بالا: نتایج اولیه آزمایش بالینی نشان می دهد که این واکسن ها پاسخ ایمنی قابل اعتمادی ایجاد می کنند و توسط افراد سالم تحمل می شوند و عوارض جانبی کمی دارند.

فرآیند تولید: واکسن ها را می توان با سرعت بیشتری در آزمایشگاه طی فرآیندی که می‌توان استاندارد تولید کرد، که پاسخ دهی به شیوع های جدید را بهبود می‌بخشد.

◀️عوارض جانبی و ریسک فاکتور

🖍افرادی که مستعد واکنش خود ایمنی هستند ممکن است واکنش نامطلوبی به RNA واکسن‌ها داشته باشند. رشته های mRNA موجود در واکسن ممکن است پاسخ ایمنی ناخواسته ایجاد کند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍در آزمایشات واکسن RNA جدید COVID-19 اثرات واکنش زا قوی اما گذرا گزارش شده است. بیشتر افراد عوارض جانبی شدیدی را تجربه نمی‌کنند که شامل تب و خستگی است.(عوارض جانبی شدید به مواردی گفته می شود که از فعالیت روزانه جلوگیری می‌کنند.)

◀️نحوه نگهداری و ذخیره سازی

🖍از آنجا که mRNA شکننده است، برخی از واکسن ها باید در دمای بسیار پایین نگهداری شوند تا از تخریب آن جلوگیری شود. برای مثال واکسن mRNA Pfizer – BioNTech BNT162b2 باید بین −80 تا −60 درجه سانتیگراد (−112 تا −76 درجه فارنهایت) نگه داشته شود. Moderna می گوید واکسن mRNA-1273 آنها را می توان بین −25 تا −15 درجه سانتیگراد (−13 و 5 درجه فارنهایت) نگهداری کرد. البته چندین پلتفرم در حال مطالعه است که ممکن است امکان ذخیره سازی در دماهای بالاتر را فراهم کند.

🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی👇👇
💧 @Biotechnology_Centre💧
Forwarded from Faeze Fallahi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
✔️شما بگید چرا ژنیران؟؟


🛑 با ژنیران، اولین قدم ها تو به سمت موفقیت  تو رشته های بیولوژی بردار.

🛑با ژنیران، رزومه تو تقویت کن. چه با کسب مهارت چه با مقاله....

🛑 با ژنیران، دیگه نگران کار بلد نبودن، نداشتن موضوع پایان نامه و نداشتن امکانات آزمایشگاهی نباش....

🔆🔆 اگه نمیدونی از کجا شروع کنی، کافیه با شماره های زیر تماس بگیری.

☎️ 02186073470
☎️ 02186073491
☎️ 02188317458
اینستاگرام:
@Geniran
تلگرام:
@geniranlab

سایت:
http://GeniranLab.ir



#ژنیران
#بیوتکنولوژی #زیست_فناوری #میکروبیولوژی #ژنتیک #علوم_آزمایشگاهی #آزمایشگاه #آزمایشگاهی #بیولوژی #پزشکی #بیوشیمی #هماتولوژی
#مهاجرت #اپلای #رزومه #کارآموزی #پژوهش #تقویترزومهژنیران۱۰۲ #کاریابی #مقاله #اروپا #پذیرش #مصاحبه #سفارت #مشاوره
🔔 اخرین مهلت تخفیف ۵۰% شرکت در
🩸 کارگاه یک روزه حضوری نمونه گیری
(خون گیری آزمایشگاهی)

〽️ یکی از مهمترین مهارت های حوزه زیست شناسی و علوم آزمایشگاهی در آزمایشگاه های تشخیص طبی، تحقیقاتی و 💫 همچنین یک مهارت فردی

⭐️ تاریخ برگزاری: ۱۰ خردادماه ۱۴۰۳ (پنج شنبه) از ساعت ۹ الی ۱۲
⭐️ محل برگزاری: آزمایشگاه جامع ژنومیکس

🟣 هزینه عمومی: ۸۴۵ هزار تومان
🟢 هزینه با تخفیف: ۴۲۲ هزار تومان

💉 محدودیتی در رشته تحصیلی شرکت کنندگان وجود ندارد

☑️ گواهینامه: دریافت گواهی بین المللی از مدرسه ملی زیست فناوری به زبان انگلیسی و مورد تایید انجمن فناوری های نوین پزشکی ایران
☑️ دریافت مدرک آموزشی به عنوان رزومه مهارتی (مهارت خون گیری از جمله مهم ترین مهارت های مورد نیاز جهت کار در آزمایشگاه های تشخیص پزشکی است)

🔻 اطلاعات بیشتر و ثبت نام:
https://www.biotechcourse.com/blood-drawing-workshop?lang=fa

🧬 مدرسه ملی زیست فناوری ایران
@biotechsch
Forwarded from Famscience
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
توجه توجه

🟣🟣دوره کارآموزی ژنتیک مولکولی🟣🟣

🟡 سرفصل های دوره:
(۲۱ جلسه ۳ الی ۴ ساعت)

اصول ایمنی درآزمایشگاه
✅️محلول سازی و بافرسازی وتنظیمPH
آشنایی باتجهیزات آزمایشگاه مولکولی
✅️استخراج DNA ازخون باروش فنل کلروفرم
استخراج DNA ازخون بااستفاده از کیت
✅️استخراج DNA از گیاه و PCR و تفسیرش
بررسی کیفی وکمی DNA با نانودراپ و الکتروفورز افقی و تفسیرنتایج آن ها
✅️طراحی پرایمر
اصول و مبانیPCR
✅️بهینه سازی و انجامPCR
بررسی نتایج بااستفاده از روش الکتروفورز
ARMS PCR✅️
RFLP-PCR  ✅️
✅️الکتروفورز عمودی
✅️استخراجRNA از خون بااستفاده از کیت
سنتز CDNA
✅️طراحی پرایمر Real_Time PCR
✅️تئوری و عملی تکنیک Real Time PCR
(تحقیقاتی_تشخیصی)
آنالیز Sanger Sequencing

🟡 مبلغ دوره: ۸/۵ میلیون(اقساط)



🟣شروع دوره :۲۲تیر (جمعه)


09126228423

Tel : @famscience2023
Instagram: http://www.instagram.com/masoud_fam2023
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#استخراج_اسید_نوکلئیک

🔰استخراج اسید نوکلئیک بر پایه مهره‌های مغناطیسی🔰

💥Magnetic bead based DNA RNA isolation with chemagen Technology💥

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال

🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧
#Pyrosequencing

🔰توالی‌یابی پایرو: توالی‌یابی پایرو شامل آشکارسازی پالس‌های کمی لومینسانس است، و مشابه روش ختم زنجیر برای شروع نیاز به تهیه مولکول‌های DNA تک رشته‌ای یکسان دارد. DNA تک رشته ای از دناتوراسیون محصولات PCR توسط آلکالین یا بطور نادر از مولکولهای پلاسمید نوترکیب بدست می‌آید. پس از اتصال پرایمر، الگو به شیوه مستقیم رو به جلو توسط DNA پلیمراز بدون اضافه کردن دی‌داکسی نوکلئوتید کپی می‌شود. زمانی که رشته جدید در حال ساخت است ترتیب ورود داکسی‌نوکلئوتیدها آشکار می‌شود. بنابراین خوانش توالی در طول فرایند واکنش است. روش توالی یابی پایرو مکرر از یک DNA پلیمراز و DNA تک رشته ای استفاده می‌کند. بدین صورت که چهار dNTP بصورت dNTP مجزا و متوالی تامین میشود. اگر dNTP اضافه شده نتواند وارد زنجیر شود زود به وسیله آنزیم آپیراز تجزیه میشود dNTP صحیح وارد شده تولید PPi(پیروفسفات) می‌کند که با استفاده از آنزیم ATP -سولفوریلاز در حضور آدنوزین 5- فسفوسولفات تبدیل به ATP می‌شود. سپس این ATP منجر به تولید نور در اثر آنزیم لوسیفراز با تبدیل لوسیفرین به اکسی‌لوسیفرین میشود. و نور تولید شده نیز به وسیله دوربین دستگاه جفت شده با بار الکتریکی(CCD) آشکارسازی می‌شود.🔰

💥The Pyrosequencing Reaction Cascade System💥

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال

🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧
🔔 آغاز ثبت نام دوره تابستانه مدرسه ملی زیست فناوری ایران (دوره جامع تکنسین آزمایشگاهی)

⚙️ مدرسه ملی زیست فناوری ایران تحت نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می کند:

🟣 دوره آموزش عملی یک ماهه (۱۲ جلسه)
🟡 برگزاری در سه شیفت صبح، ظهر و شب
🟠 برگزاری در آزمایشگاه جامع ژنومـیکس
🟢 انجام کلیه تکنیک ها توسط کارآموزان
🔵 جـزوه آموزشی و پـذیرایی مـیان وعـده

🔻شروع دوره از ۱۶ و ۱۷ تیرماه لغایت ۱۶ و ۱۷ مردادماه به مدت یک ماه🔺

در سه بخش:
🔸 میکروبیولوژی (کشت، آنالیز ادرار و مدفوع و...)
🔹 ژنتیک (پی سی آر، طراحی پرایمر و الکتروفورز و...)
🔸 پذیرش و نمونه گیری (نسخه خوانی، آشنایی با بیمه ها، نمونه گیری آزمایشگاهی و...)

☑️ با مشارکت کنگره بین المللی زیست پزشکی و ارائه گواهینامه عالی بین المللی (به زبان انگلیسی) حضور مورد تایید دانشگاه های آسیا، اروپا و آمریکا (رزومه علمی آموزشی بین المللی برای اخذ بورسیه تحصیلی)

🔥 با امکان پرداخت اقساطی
💫 تخفیف ۵۰٪ ثبت نام زودهنگام
💫 تخفیف ۱۰٪ انجمن های علمی و دانشجویی همکار

🔰 اطلاعات بیشتر و ثبت نام:
biotechcourse.com/summer

مدرسه ملی زیست فناوری ایران
@biotechsch
#tattoos #lymphoma

🔰داشتن تتو می‌تواند با افزایش ریسک سرطان لنفوم رابطه داشته باشد.🔰
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍مطالعه‌ای جدید موفق به کشف یک رابطه احتمالی میان تتو و سرطان لنفوم شد.

🖍مطالعه جدیدی از محققان دانشگاه لوند سوئد حاکی از آن است که تتو یا خالکوبی می‌تواند یک فاکتور ریسک برای سرطان سیستم لنفاوی یا لنفوم باشد. پژوهشگران درواقع می‌گویند ممکن است میان داشتن تتو و افزایش ریسک سرطان لنفوم رابطه‌ای وجود داشته باشد، بااین‌حال، تأیید این مسئله نیازمند تحقیقات بیشتر است.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍دانشمندان دانشگاه لوند در پژوهشی به‌سراغ بررسی رابطه میان تتوها و لنفوم (Lymphoma) رفتند. «کریستل نیلسن»، رهبر این تحقیق می‌گوید آن‌ها برای مطالعه خود افراد مبتلا به سرطان لنفوم را در پایگاه‌های داده جمعیتی شناسایی کردند و بعد یک گروه کنترل با همان سن و جنسیت را که به لنفوم مبتلا نبودند، برای بررسی در مقابلشان قرار دادند. این شرکت‌کنندگان به پرسش‌نامه‌ای پاسخ دادند تا مشخص شود که روی بدن خود تتو زده‌اند یا خیر.

🖍در این تحقیق 11905 نفر حضور داشتند. از این میان، 2938 نفر در بازه سنی 20 تا 60 سالگی لنفوم داشتند. از این گروه، 1398 نفر به پرسش‌نامه پاسخ دادند. تعداد افراد گروه کنترل نیز 4193 نفر بود. در گروه کسانی که لنفوم داشتند، 21 درصد (289 نفر) تتو داشتند، درحالی‌که در گروه کنترل 18 درصد (735) تتو داشتند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍پژوهشگران می‌گویند پس از درنظرگرفتن مؤلفه‌های مرتبط نظیر مصرف دخانیات و سن، دریافتند که ریسک بروز لنفوم در کسانی که تتو انجام داده بودند، 21 درصد بیشتر بود. البته آن‌ها تأکید دارند که لنفوم یک بیمار نادر است و نتایج این مطالعه در سطح این گروه‌ها تعمیم پیدا می‌کند. نیلسن می‌گوید: «این نتایج باید در سایر مطالعات تأیید و ارزیابی شود و چنین تحقیقاتی در دست انجام است.»

🖍نکته جالب این‌جاست که محققان پیش از مطالعه تصور می‌کردند که اندازه تتو می‌تواند بر ریسک سرطان لنفوم اثرگذار باشند. به‌عبارت دیگر، کسی که تمام بدن خود را تتو کرده است، احتمالاً در مقایسه با کسی که تنها یک پروانه روی بازوی خود خالکوبی کرده، در معرض خطر بیشتری است. اما در پایان مشخص شد که میان اندازه تتو و افزایش ریسک بیماری رابطه‌ای وجود ندارد.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍محققان حدس می‌زنند که یک تتو، صرف‌نظر از اندازه‌اش، می‌تواند باعث التهابی خفیف در بدن شود که ممکن است محرک پدیدآمدن سرطان باشد. اما آن‌ها تأکید کرده‌اند که تصور کلی این مسئله پیچیده‌تر از چیزی بوده است که آن‌ها تصور می‌کردند.

🖍دانشمندان حالا می‌خواهند ببینند آیا داشتن تتو با ریسک سایر انواع سرطان نیز رابطه دارد یا خیر.

⤵️eClinicalMedicine

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧
♻️لطفا فقط افرادی که علاقه‌مند به ژنتیک پزشکی یا انسانی و علوم آزمایشگاهی و بیولوژی هستند وارد این گروه شوند
👇👇

https://www.tg-me.com/addlist/1f8Nso-_Qd00YzI0
2024/10/02 00:23:20
Back to Top
HTML Embed Code: