Telegram Web Link
🔔 ثبت نام نوبت دوم دوره تابستانه مدرسه ملی زیست فناوری ایران (دوره جامع تکنسین آزمایشگاهی)

⚙️ مدرسه ملی زیست فناوری ایران تحت نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می کند:

🟣 دوره آموزش عملی یک ماهه (۱۲ جلسه)
🟡 برگزاری در سه شیفت صبح، ظهر و شب
🟠 برگزاری در آزمایشگاه جامع ژنومـیکس
🟢 انجام کلیه تکنیک ها توسط کارآموزان
🔵 جزوه آموزشی و پذیرایی میان وعده

🔻نوبت دوم از ۲۰ و ۲۱ مرداد لغایت ۲۰ و ۲۱ شهریور به مدت یک ماه🔺

در سه بخش:
🔸 میکروبیولوژی (کشت، آنالیز ادرار و مدفوع و...)
🔹 ژنتیک (پی سی آر، طراحی پرایمر و الکتروفورز و...)
🔸 پذیرش و نمونه گیری (نسخه خوانی، آشنایی با بیمه ها، نمونه گیری آزمایشگاهی و...)

☑️ با مشارکت کنگره بین المللی زیست پزشکی و ارائه گواهینامه عالی بین المللی (به زبان انگلیسی) حضور مورد تایید دانشگاه های آسیا، اروپا و آمریکا (رزومه علمی آموزشی بین المللی برای اخذ بورسیه تحصیلی)

🔥 با امکان پرداخت اقساطی
💫 تخفیف ۵۰٪ ثبت نام زودهنگام
💫 تخفیف ۱۰٪ انجمن همکار

🔰 ثبت نام:
biotechcourse.com/summer

@biotechsch
آمار زیستی و برنامه نویسی R
‌‏----------------------------------------‌‏
👌آمار، زبان تولید دانش و هسته مرکزی همه علوم و فناوری ها است.
‌‏----------------------------------------‌‏
✔️ علم آمار و برنامه نویسی R را به شیرینی بیاموز و آنرا برای موفقیت در زندگی حرفه ای و شخصی به کار گیر.
‌‏----------------------------------------‌‏
با گواهینامه بین المللی از سوییس 🇨🇭
‌‏----------------------------------------‌‏
👩‍🎓👨‍🎓 مخاطبان: کلیه رشته های دانشگاهی از همه مقاطع
‌‏----------------------------------------‌‏
💠 دوره های کارآموزی مدرسه:
۱) دوره کارآموزی آمار توصیفی
۲) دوره کارآموزی آمار استنتاجی
۳) دوره کارآموزی برنامه نویسی به زبان R
۴) دوره کارآموزی طراحی آزمایش
‌‏----------------------------------
✴️ آموزش نرم افزارهای
۱) R و R-studio , ۲) SPSS , ۳) Minitab , ۴) Excel , ۵) ggplot2------‌‏
‌‏---------------------------------------
🔗 لینک اطلاعات دوره و ثبت نام اولیه: 👇
iins.ir/events/vcbiostatistics
درصورت کندی در باز شدن لینک لطفا قبل از کلیک، VPN را موقتا خاموش نمایید.
‌‏--------------------------------------
🏛 به موسسه بین المللی علوم نوبنیاد بپیوندید: 👇
🆔 https://www.tg-me.com/joinchat-Oz1nMoAFIv0xZDlk
🌐 www.iins.ir ☎️ (+98) 2188037442
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
#نانوربات‌ها

🔰سلاح پنهان نانوربات‌ها برای قتل‌عام سلول‌های سرطانی: نانوربات‌های ساخته‌شده توسط پژوهشگران سوئدی، به نوعی سلاح پنهان مجهز شده‌اند که می‌تواند به حذف سلول‌های سرطانی کمک کند. سلاح ربات در یک نانوساختار پنهان شده است و تنها در ریزمحیط تومور قرار می‌گیرد تا سلول‌های سالم را حفظ کند. گروه پژوهشی موسسه کارولینسکا پیشتر ساختارهایی را ابداع کرده بودند که می‌توانند به اصطلاح «گیرنده‌های مرگ» را در سطح سلول‌ها سازمان‌دهی کنند و به مرگ سلولی منجر شوند. ساختارها ۶ پپتید را نشان می‌دهند که در یک الگوی شش‌ضلعی قرار گرفته‌اند.پروفسور Björn Högberg سرپرست این پژوهش گفت: این نانوالگوی شش‌ضلعی از پپتیدها به یک سلاح کشنده تبدیل می‌شود. اگر بخواهید آن را به عنوان دارو مصرف کنید، کشتن سلول‌های بدن را به طور بی‌رویه آغاز می‌کند که خوب نیست. ما برای برطرف کردن این مشکل، این سلاح را در یک نانوساختار ساخته‌شده از DNA پنهان کرده‌ایم. هنر ساخت ساختارهای نانومقیاس با استفاده از DNA به عنوان ماده سازنده، «اوریگامی DNA» نامیده می‌شود و گروه هوگبرگ سالها روی آن کار کرده‌اند. اکنون آنها از این روش برای ایجاد یک «کلید قتل» استفاده کرده‌اند که در شرایط مناسب فعال می‌شود. نکته کلیدی، pH پایین یا ریزمحیط اسیدی است که معمولا سلول‌های سرطانی را احاطه کرده و سلاح نانوربات را فعال می‌کند. پژوهشگران در تحلیل‌های سلولی توانستند نشان دهند که این سلاح پپتیدی در یک نانوساختار با پی‌اچ معمولی ۷.۴ پنهان است اما زمانی که پی‌اچ به ۶.۵ کاهش می‌یابد، اثر بالایی را در کشتن سلول دارد. سپس پژوهشگران، نانوربات را به موش‌های مبتلا به تومورهای سرطان پستان تزریق کردند. این کار به کاهش ۷۰ درصدی رشد تومور در مقایسه با موش‌هایی منجر شد که نسخه غیر فعال نانوربات را دریافت کرده بودند.🔰

⤵️Nature

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی👇👇
💧 @Biotechnology_Centre💧
#KIBRA

🔰کشفی که می‌تواند خاطرات را برای همیشه ماندگار کند: پژوهشگران یک «چسب مولکولی» یافته‌اند که باعث می‌شود خاطرات به صورت مادام العمر در حافظه ماندگار شوند. به گفته آنان این کشف می‌تواند توضیح دهد که ما چگونه می‌توانیم خاطرات دوران کودکی خود و دیگران را از زمان‌های دور به راحتی به خاطر بسپاریم. این مطالعه بر کشف نقش یک مولکول به نام کیبرا(KIBRA) تمرکز دارد. این مولکول به عنوان یک چسب برای مولکول‌های دیگر عمل می‌کند تا حافظه را تثبیت کند. آزمایش‌ها روی موش‌ها نشان داد که KIBRA حلقه اصلی در شکل‌گیری خاطرات بلندمدت است. این مطالعه می گوید که KIBRA به عنوان یک چسب برای اتصال سیناپس‌های قوی، PKMzeta و همچنین سیناپس‌های ضعیف عمل می‌کند. این مقاله در ادامه ادعا می‌کند که شکستن پیوند KIBRA-PKMzeta می‌تواند خاطرات قدیمی را پاک کند. فنتون می‌گوید: مکانیسم چسبیدن سیناپسی مداوم برای اولین بار این نتایج را توضیح می‌دهد که از نظر بالینی با اختلالات عصبی و روانپزشکی حافظه مرتبط هستند. ساکتور نیز می‌گوید: مکانیسم چسبیدن سیناپسی مداومی که ما پیدا کردیم مشابه این است که چگونه برای حفظ یک کشتی، تخته‌های جدید جایگزین تخته‌های قدیمی می‌شوند و به خاطرات اجازه می‌دهد تا سال‌ها باقی بمانند، حتی زمانی که پروتئین‌های حفظ کننده حافظه جایگزین می‌شوند. وی در ادامه خاطرنشان کرد که اگرچه این مکانیسم مدت‌ها پیش پیش‌بینی شده بود، اما کشف این که اجزای سازنده KIBRA و PKMzeta دخیل هستند و اینکه اکنون مکانیسم تعامل آنها کشف شده است، 40 سال طول کشید.🔰

⤵️NYU

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی👇👇
💧 @Biotechnology_Centre💧
🚀 پکیج میکروجت || ویژه علوم آزمایشگاهی سه

🔥 پر استقبال ترین پکیج علوم آز سه 🔥

شامل :
🔘 دوره باکتری
🔘 دوره ویروس
🔘 جزوه قارچ
🔘 جزوه انگل
🔘 آزمون های آزمایشی (رایگان)
🔘 برنامه ریزی تخصصی (رایگان)

تخفیف 20% جزوات و کلاس ها

ظرفیت محدود || ثبت نام کلیک کنید

Microbiology @Class_Microb
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
مدرسه کارآموزی سرطان شناسی
@iins_ir
👌 یادگیری پیشرفته ترین روشهای آنالیز سرطان
@iins_ir
🎯 تبدیل شدن به پژوهشگر سرطان شناسی در کوتاه ترین زمان
@iins_ir
ارتقاء چشمگیر رزومه علمی برای تحصیلات عالی، اپلای و مهاجرت
@iins_ir
💎 انجام پروژه های علمی قابل ارائه به ژورنالهای ISI و کنفرانس های بین المللی
----------------------------------------‏
با گواهی بین المللی از سوییس🇨🇭
----------------------------------------‏
🔗 لینک اطلاعات و ثبت نام اولیه: 👇
iins.ir/events/vconcology
درصورت کندی در باز شدن لینک لطفا قبل از کلیک، VPN را موقتا خاموش نمایید.
----------------------------------------‌‏----
🏛 به موسسه علوم نوبنیاد بپیوندید: 👇
🆔 www.tg-me.com/joinchat-Oz1nMoAFIv0xZDlk
🌐 www.iins.ir ☎️ 02188037442
#تمایز_سلولهای_مزانشیمی_به_چربی

🔰تمایز سلول های مزانشیمی به چربی🔰
🌟@Biotechnology_Centre🌟
◀️مسیرهای سیگنالینگ تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی به چربی

🖍مطالعات در طول دو دهه گذشته بافت چربی را به عنوان یک اندام پویا با چندین فرآیند مهم فیزیولوژیکی نشان داده است. دو طبقه بندی متمایز از بافت چربی وجود دارد: بافت چربی سفید و بافت چربی قهوه ای.

🖍بافت چربی سفید بیشتر چربی موجود در بدن انسان بالغ را تشکیل می دهد و محل حیاتی برای هومئوستاز انرژی، سیگنال دهی انسولین و عملکرد غدد درون ریز است. بافت چربی قهوه ای عمدتاً مسئول گرمازایی بدون لرز است و چربی قهوه ای به عنوان ذخیره مهم چربی در نوزادان پس از زایمان و در انواع پستانداران شناخته شده است.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍چندین مطالعه اخیر با استفاده از توموگرافی انتشار پوزیترون ۱۸F-fluorodeoxyglucose و توموگرافی کامپیوتری نشان دادند که ذخیره بافت چربی قهوه ای در نواحی قفسه سینه و فوق ترقوه انسان بالغ نیز وجود دارد. مطالعات بارباتلی و همکاران نشان داد که سلول‌های چربی قهوه‌ای زیر جلدی در موش قابل تشخیص هستند.

◀️انواع سلول های موجود در بافت چربی

🖍بافت چربی شامل انواع مختلفی از سلول ها از جمله سلول های اندوتلیال، سلول های خونی، فیبروبلاست ها، پیش آدیپوسیت ها، ماکروفاژها و سایر سلول های ایمنی است. با این حال، سلول های غالب موجود در بافت چربی، سلول های چربی بالغ هستند. سلول های چربی قهوه ای و سفید به فاکتورهای رونویسی کلیدی برای تمایز از پیش آدیپوسیت ها به سلول های چربی بالغ نیاز دارند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍این تنظیم کننده های رونویسی شامل عوامل حیاتی مانند گیرنده γ فعال شده با تکثیر پراکسی زوم (PPARγ) و سایر خانواده فاکتورهای رونویسی، از جمله پروتئین های CCAAT و C/EBPs، مبدل های سیگنال و فعال کننده های رونویسی (STATs) هستند.

◀️منشا سلول های چربی

🖍درک ما از منشاء سلول های چربی در پنج سال گذشته به طور قابل توجهی تغییر کرده است. در گذشته نه چندان دور پذیرفته شده بود که سلول های چربی قهوه ای و سفید از سلول های پیش ساز مزانشیمی در بافت چربی به وجود می آیند. این ایده با شواهدی که نشان از نیاز سلول‌های چربی قهوه‌ای و سفید برای رشد به فاکتور رونویسی PPARγ، تأیید شده بود.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍با این حال، این تصور که سلول های قهوه ای و سفید از منشأ مشابهی به وجود می آیند منسوخ شده است. به عنوان مثال، سییل و همکاران نشان دادند که سلول های ذخیره بافت چربی قهوه ای می توانند از سلول های پیش ساز myogenic بیان کننده Myf5 ایجاد شوند.

◀️آدیپوژنز Adipogenesis

🖍آدیپوژنز فرآیندی است که در آن سلول‌های بنیادی مزانشیمی (MSCs) یا پیش‌ آدیپوسیت‌ها برای کسب ویژگی‌های فنوتیپی سلول‌های چربی بالغ تمایز می‌یابند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍آدیپوژنز تشکیل بافت چربی (سلول های چربی) است. چندین گروه نشان داده‌اند که سلول های بنیادی چربی های انسانی می‌توانند در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از سیگنال های القایی حاوی انسولین، متیلیزوبوتیل گزانتین، هیدروکورتیزون یا دگزامتازون در شرایط آزمایشگاهی تمایز پیدا کنند. تحت شرایط تمایز به چربی، سلول های بنیادی چربی در حال تکثیر به پیش آدیپوسیت ها تمایز می یابند.

🖍پیش آدیپوسیت ها مرحله دوم تمایز را پشت سر می گذارند و شروع به تجمع لیپید به شکل واکوئل های کوچک می کنند. سلول های چربی می توانند با تجمع چربی اضافی در طول فرآیند تمایز به بزرگ شدن خود ادامه دهند. آدیپوژنز در شرایط آزمایشگاهی از یک توالی زمانی بسیار منظم پیروی می کند.

🖍پس از یک هفته تا ۱۰ روز، سلول‌های بنیادی چربی ذخایر چربی خنثی درون سلولی خود را افزایش می‌دهند، این فرآیند را می توان توسط رنگ‌آمیزی Oil Red O یا Nile Red شناسایی نمود، ترشح پروتئین لپتین را افزایش یافته و پروتئین اتصال‌دهنده اسید چرب، aP2 را بیان می‌کنند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍در مقایسه با تمایز بسیاری از دودمان های سلولی، تمایز سلول های چربی در شرایط آزمایشگاهی بیشتر ویژگی های کلیدی آدیپوژنز در داخل بدن را داراست. این ویژگی ها شامل تغییرات مورفولوژیکی، توقف رشد سلولی، بیان بسیاری از آنزیم‌های لیپوژنیک، تجمع گسترده لیپید، و ایجاد حساسیت به اکثر هورمون‌های کلیدی (از جمله انسولین) است که بر این نوع سلول ها تأثیر می‌گذارند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
#تمایز_سلولهای_مزانشیمی_به_چربی
ادامه

◀️مسیرهای سیگنالینگ در تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی به چربی و استخوان
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍تمایز سلول‌های بنیادی مزانشیمی یک فرآیند دو مرحله‌ ای است که شامل تعهد رده سلولی خاص برای تمایز و بلوغ (از اجداد به انواع سلول‌های خاص) می شود. مطالعات فشرده در دهه‌های اخیر نشان داده‌اند که تعدادی از مسیرهای سیگنالینگ حیاتی در تنظیم تعهد دودمان سلول‌های بنیادی مزانشیمی دخیل هستند، که شامل سیگنال‌ دهی TGFβ BMP – FGFs – Wnt- FGFs- Hh می شود.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
👈خانواده TGFβ/BMPs

ابرخانواده TGFβ از بیش از ۳۰ عضو تشکیل شده است که به طور گسترده در تنظیم تکثیر سلولی، تمایز سلولی و رشد جنینی دخیل هستند. در تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی، عملکردهای مختلفی را انجام می دهند که برخی از آنها وابسته به دوز است. برای مثال، BMP4 به تنهایی می تواند تمایز چربی زایی سلول های بنیادی مزانشیمی را تقویت کند، در حالی که BMP2 برای القای تمایز چربی زایی نیاز به همکاری با روزیگلیتازون دارد.

با این حال برای تمایز به سلول های چربی، دوز بالای BMP2 تمایز استخوان زایی و غضروفی C3H10T1/2 را تسریع می کند. مسیر سیگنال دهی TGFβ/BMPs به طور کلی نقش دوگانه ای در تنظیم تمایز به چربی و استخوان سازی سلول های بنیادی مزانشیمی دارد.

👈خانواده Wnt
🌟@Biotechnology_Centre🌟
خانواده Wnt شامل تعداد زیادی گلیکوپروتئین ترشحی است. Wnt به عنوان یک مسیر سیگنال دهی بسیار حفاظت شده در طول تکامل ارگانیسم های چند سلولی، در بسیاری از فرآیندهای حیاتی بیولوژیکی از جمله توسعه و متابولیسم سلول های بنیادی نقش دارد. لیگاندهای Wnt از طریق اتصال به گیرنده های غشایی FZD و گیرنده های LRP5/6، از طریق جلوگیری از فسفوریلاسیون، β-کاتنین را تثبیت می کنند.

مطالعات اخیر نشان می دهد که سیگنال دهی Wnt نقش مهمی در تنظیم تمایز MSC دارد. فعال شدن سیگنال دهی Wnt برای تسهیل تمایز استخوان زایی و مهار تمایز چربی زایی سلول های بنیادی مزانشیمی گزارش شده است.

👈مسیر سیگنال دهی Notch

مسیر سیگنال دهی Notch شامل Notch، لیگاند Notch (Delta/Serrate/LAG-2، پروتئین DSL) و CBF1/Su (H)/Lag-1 (CSL، پروتئین اتصال به DNA) است. Notch و لیگاند Notch پروتئین های تک غشایی هستند که شامل ارتباط سلول-سلول برای تنظیم فرآیندهای مختلف تمایز سلولی است. همانطور که توسط مطالعات مدل ۳T3-L1 نشان داده شده است، ناچ مانند یک شمشیر دو لبه، نقش بازدارنده و نقش ضروری مطلق را در تمایز چربی زایی نشان می دهد.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
تمایز فیبروبلاست‌های مولتی پتانسیل ۳T3-L1 به سلول‌های شبه چربی‌ یکی از رایج‌ترین مدل‌های آزمایشگاهی مورد استفاده در مطالعه زیست‌شناسی چربی است.

مسیر سیگنال دهی Hedgehogs

هجهاگ‌ها پروتئین های ترشحی هستند که از سه ارتولوگ تشکیل شده اند: SHh، IHh و DHh. پیش ساز Hedgehogs برای تولید یک قطعه N ترمینال فعال ۱۹ کیلو دالتون، به پروتئین های غشایی Ptc و Smo متصل می شود. اجزای مسیر سیگنالینگ Hedgehog مانند SHh، IHh، و DHh و همچنین Gli در MSCها بیان می شوند. در طول تمایز به چربی سلول های بنیادی مزانشیمی، سیگنال دهی Hedgehogs به دلیل کاهش بیان Gli کاهش می یابد. فعال‌سازی سیگنال دهی Hedgehogs با مهار بیان PPARγ و C/EBPα و تجمع چربی در سلول‌های ۳T3-L1 و C3H10T1/2، تمایز چربی‌زایی را مسدود می کند. علاوه بر این، مهار Gli می تواند تمایز چربی را افزایش دهد.

👈سایر مولکول های سیگنال دهی که در تمایز MSC نقش دارند

چندین مسیر سیگنالینگ دیگر نیز در تنظیم تمایز به چربی و استخوان سازی سلول های بنیادی مزانشیمی از جمله FGFs، PDGF، EGF و IGF نقش دارند. نقش آنها در تمایز MSC عمدتاً از طریق تنظیم مسیرهای سیگنالینگ که قبلاً بیان شد، مانند مسیرهای Wnt و TGFβ/BMP اعمال می شود.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
فاکتورهای FGF هم در ایجاد چربی و هم در استخوان زایی نقش دارند. خانواده FGF از ۲۳ عضو مرتبط ساختاری تشکیل شده است که تقریباً در همه انواع بافت ها بیان می شوند. پس از اتصال FGF، گیرنده های FGF دیمر می شوند و آبشار سیگنال دهی پایین دستی را راه اندازی می کنند. نشان داده شده است که آبشار سیگنال دهی گیرنده FGF شامل مسیرهای ERK1/2، p38 MAPK، SAPK/JNK، PKC، و PI3K است که همگی نقش مهمی در تنظیم تمایز MSC دارند.

🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧
🌸کارنامه ی رتبه یک ارشد هماتولوژی امسال
آقای دانیال ابراهیمی

👏مثل همیشه از دانشجویان کلاس و طرح مشاوره تخصصی
دکترنامجو

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
🌩🌩🌩🌩🌩🌩🌩🌩

🏐💠 #کارنامه رتبه های برتر هماتولوژی

🔺آکادمی مشاوره تحصیلی دکترنامجو🔺
📌سال ۱۴۰۳

🕹رتبه ۱
🕹رتبه ۴
🕹رتبه ۶
🕹رتبه ۸
🕹رتبه ۹
🕹رتبه ۱۰

🕹رتبه ۱۱
🕹رتبه ۱۲
🕹رتبه ۱۴
🕹رتبه ۱۵
🕹رتبه ۱۶
🕹رتبه ۱۸

🕹رتبه ۲۰
🕹رتبه ۲۲
🕹رتبه ۲۳
🕹رتبه ۲۴
🕹رتبه ۲۵
🕹رتبه ۲۶
🕹رتبه ۲۷

🕹رتبه ۳۱
🕹رتبه ۳۲
🕹رتبه ۳۴
🕹رتبه ۳۶
🕹رتبه ۳۷
🕹رتبه ۳۸
🕹رتبه ۳۹

🕹رتبه ۴۰
🕹رتبه ۴۱
🕹رتبه ۴۳
🕹رتبه ۴۵
🕹رتبه ۴۷
🕹رتبه ۴۹

🕹رتبه ۵۲
🕹رتبه ۵۴

🕹رتبه ۶۰
🕹رتبه ۶۲
🕹رتبه ۶۳
🕹رتبه ۶۴
🕹رتبه ۶۶
🕹رتبه ۶۷

😎این نتایج اتفاقی نیست😌

🫶اگه میخوای سال دیگه شماهم تو این لیست باشی

💫جهت مشاوره رایگان اولیه
به ادمین پیام بده
@arsoo_admin
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from H.A
🔴 جامع ترین کارآموزی آنلاین آزمایشگاه میکروب شناسی عملی بصورت کاملا تخصصی با پیشرفته ترین متد آموزشی گام به گام از مبتدی تا پیشرفته با فیلم و انیمیشن های حرفه ای بصورت کاملا تضمینی برای اولین بار در ایران

🍀 دریافت مدرک معتبر بین المللی اروپایی با کدنامبر قابل پیگیری

💎از مزایای دوره قیمت مناسب ..📣 شهریه بسیار ارزانتر از دوره های حضوری ... پرداخت اقساطی و آسان....بازدهی بسیار بالای آموزشی حتی برای رشته های غیر مرتبط

🎯بدلیل مدرک معتبر، 100% مفید از نظر رزومه علمی و کاری در ایران و خارج از ایران

🌸کلیه روش های عملی میکروب شناسی بصورت کاملا واقعی با فیلم و انیمیشن های فوق پیشرفته با استاد کاملا حرفه ای، به صورت آنلاین آموزش داده خواهد شد.

🔬بسیار مفید برای همه رشته های علوم زیستی (حتی غیرزیستی)
زمان و تعداد جلسات کلاس، 10جلسه، بالای 30 ساعت خواهد بود
https://www.instagram.com/avicenna_biomedical_institute/
📞لطفا بخش هایلایت نظرات دانشجویان در کانال اینستاگرام ما رو مطالعه بفرمائید......پیام به شماره واتس اپ

📞 پیام به واتس اپ  09389328839
آدرس سایت موسسه
https://b2n.ir/m63370 💻
⭕️ همایش بزرگ بایوایکس (BioX)

🚀 سفر به مرزهای ناشناخته علوم زیستی:

🔸بیولوژی کوانتومی (Quantum Biology)
🔸داروهای زنده (Live Drugs)
🔸دوقلوهای دیجیتال (Digital Twins)
🔸بایومیمتیک (Biomimetics)
🔸جاودانگی زیستی (Bioimmortality)
🔸هوش مصنوعی زیستی (Bio AI)
🔸زیست شناسی سنتزی (Synthetic Biology)
🔸نسان افزوده (Augmented Human)
🔸رایانه های زیستی (Biocomputers)
🔸چاپ زیستی (Bioprinting)
🔸 سلولهای بنیادی (Stem Cells)
🔸آزمایشگاهی رایانه ای (In Silico Lab)
🔸نانوبایولوژی (Nanobiology)
🔸زیست اخترشناسی (Astrobiology)

🏨 مکان: هتل قلب تهران
🗓 زمان: ۱۰ مرداد ۱۴۰۳

🔴 اطلاعات بیشتر👇
https://www.instagram.com/reel/C9QB_QbIE_Q/?igsh=MXQyY3N5Z2pjbnU5bA==
---------------------------------------‏
🏛 موسسه بین المللی علوم نوبنیاد:
🆔 https://www.tg-me.com/joinchat-Oz1nMoAFIv0xZDlk
🌐 www.iins.ir ☎️ (+98) 2188037442
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#کشت_سلولی

🔰روش کار در آزمایشگاه کشت سلولی و جلوگیری از ایجاد آلودگی🔰

☄️Preventing Contamination in the cell Culture Lab☄️

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧
2024/11/18 13:24:30
Back to Top
HTML Embed Code: