Telegram Web Link
#شیر_بدون_نیاز_به_گاو

🔰شرکت‌های بیوتکنولوژی برای تولید شیر بدون نیاز به گاو در تلاش هستند.🔰
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍بدبینی نسبت به شیر لبنی به‌دلیل شیوع آنفولانزای پرندگان بیشتر شده است و می‌تواند توجه به شیر تولید‌شده توسط میکروارگانیسم‌ها و گیاهان را افزایش دهد. شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع تولید شیر در ایالات متحده باعث شده است که مردم دیگر شیر را سالم ندانند. شیر خام یا غیرپاستوریزه حتی می‌تواند موش‌هایی که آن را می‌نوشند آلوده کند و هم‌اکنون چند کارگر تولید شیر لبنی هم به آنفولانزا مبتلا شده‌اند.

🖍سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) می‌گوید شیر تجاری خطری ندارد، زیرا پاستوریزه شده و میکروب‌های آن از بین رفته است؛ بااین‌حال، مردم با شیوع آنفولانزا از خوردن شیر دست برداشته‌اند یا به سراغ جایگزین‌های آن مانند شیر گیاهی رفته‌اند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍برخی افراد هنوز مایل به مصرف شیر هستند، اما از گاوهای مبتلا به آنفولانزا می‌ترسند. تعدادی از مهندسان ژنتیک در حال کار روی راه‌هایی برای تولید شیر بدون نیاز به گاوها هستند. آن‌ها این کار را با مهندسی مخمرها و گیاهان با ژن گاو انجام می‌دهند تا پروتئین‌های کلیدی را که مسئول رنگ، طعم رضایت‌بخش و ارزش غذایی شیر هستند، تولید کنند.

🖍پروتئین‌هایی که مهندسان بیوتکنولوژی از شیر کپی می‌کنند عبارت‌اند از کازئین، یک پلیمر که فراوان‌ترین پروتئین در شیر محسوب می‌شود و همان چیزی است که باعث کش‌آمدن پنیر پیتزا می‌شود و وِی، ترکیبی مغذی از اسیدهای آمینه‌ی ضروری است که اغلب در پودرهای انرژی استفاده می‌شود.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍تولید شیر بدون نیاز به گاو بخشی از روند بزرگ‌ جایگزینی مواد تولیدشده در آزمایشگاه‌ها و محفظه‌های فولادی یا محصولات گیاهی با شیر گاو است. به‌عنوان مثال، شرکت ایمپاسیبل فودز با افزودن هِم، یکی از اجزای خونی که در ریشه‌های سویای اصلاح‌ژنتیکی‌شده تولید می‌شود، جایگزین‌های گیاهی بسیار لذیذ برای محصولات گوشتی تولید می‌کند.

🖍یکی از شرکت‌های نوآور در تولید شیر، ریمیلک (Remilk) است. این استارتاپ که در سال ۲۰۱۹ تأسیس شد، مخمری را مهندسی کرده تا بتا-لاکتوگلوبولین، جزء اصلی وی را تولید کند. اوری کوهاوی، یکی از بنیانگذاران شرکت، می‌گوید یک کارخانه بیوتکنولوژی با واحدهای دارای این مخمرهای خاص که از شکر تغذیه می‌کنند، می‌تواند روی کاغذ جایگزین ۵۰ هزار تا ۱۰۰ هزار گاو شود.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍شرکت ریمیلک هم‌اکنون در حال آزمایش تولید مقادیر کمی از محصولات غذایی مانند پنیر، بستنی و نوشیدنی‌هایی مشابه شیر است. آن‌ها سعی می‌کنند پروتئین شیری را که ساخته‌اند، با روغن‌های گیاهی و شکر مخلوط کنند تا محصولات مورد نظرشان را بسازند. این غذاها، «فرآوری‌شده» در نظر گرفته می‌شوند، زیرا با افزودن مواد مختلف به یکدیگر ساخته می‌شوند. برخی از شرکت‌های بزرگ تولید‌کننده‌‌ی نوشیدنی و تنقلات به ریمیلک در این پروژه کمک می‌کنند.

🖍باید در نظر داشت که شیر معمولی نیز محصولی چندان طبیعی نیست. در زمان شیردوشی، حیوانات درون ربات‌های پیچیده می‌ایستند تا شیر آن‌ها گرفته شود. کوهاوی می‌گوید: «تصور نحوه‌ی دریافت شیر از گاوی که در منظره‌ی سبز زیبا‌یی ایستاده است، بسیار با نحوه‌ی دریافت شیر از گاو فاصله دارد. همچنین اثرات زیست‌محیطی نیز وجود دارد: گاوها با آروغ خود، متان، یک گاز گلخانه‌ای قوی منتشر می‌کنند و یک گاو شیرده باید حدود حدود ۱۵۱ لیتر آب در روز بنوشد.»
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍کوهاوی می‌گوید: «صدها میلیون گاو شیرده روی کره‌ی زمین وجود دارد که گازهای گلخانه‌ای تولید و از آب و زمین استفاده می‌کنند. احتمالاً روش فعلی، بهترین راه برای تولید غذا نیست.»

🖍چالش بزرگ برای سرمایه‌گذاری‌های بیوتکنولوژیکی برای جایگزینی شیر این است که باید هزینه‌های تولید به حد کافی پایین نگه داشته شوند تا بتوانند با گاوها رقابت کنند. همچنین باید در نظر داشت لبنیات از حمایت‌ها و یارانه‌های دولتی برخوردار می‌شوند و محصول آن‌ها فقط شیر نیست؛ مثلاً گاوهای شیرده در نهایت به ژلاتین، غذا و چرم تبدیل می‌شوند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
#شیر_بدون_نیاز_به_گاو
ادامه
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍در آلپاین بیو، یک شرکت بیوتکنولوژی در سانفرانسیسکو، که با عنوان نوبل فودز نیز شناخته می‌شود، محققان دانه‌های سویا را برای تولید کازئین مهندسی کرده‌اند. ماگی ریچانی، مدیرعامل آلپاین می‌گوید محصول هنوز برای فروش عرضه نشده است، اما دانه‌ها در زمین‌های آزمایشی تحت مجوز وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا در ایالت‌های غرب میانه آمریکا کشت می‌شوند.

🖍ریچانی بدین دلیل سویا را انتخاب کرد که در‌حال‌حاضر محصولی بسیار رایج و ارزان‌ترین منبع پروتئین در سراسر جهان است. او می‌گوید: «ما با کشاورزانی کار می‌کنیم که اکنون دانه‌های سویا را برای خوراک دام کشت می‌کنند.» او به کشاورزها می‌گوید که می‌توانند سویا بکارند تا برای مردم نیز غذا درست کنند. او معتقد است که برای موفقیت در بازار، باید از محصولاتی استفاده کرد که مانند سویا در دسترس و ارزان هستند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍شرکت آلپاین قصد دارد لوبیاها را خرد کند، پروتئین آن را استخراج کند و مانند Remilk این ماده را به شرکت‌های بزرگ‌تر مواد غذایی بفروشد.

🖍همه قبول دارند که جایگزینی شیر گاو کاری دشوار خواهد بود. شیر برای ما انسان‌ها و تاریخمان بسیار مهم است. مدت‌ها پیش، بشر اهلی‌سازی و نگهداری از حیواناتی مانند گاو را آغاز کرد و این اتفاق به ما در ساختن جوامع کمک کرد. همچنین با گذشت زمان، بدن انسان تغییر کرده است؛ به طوری که بسیاری از ما می‌توانیم شیر گاو را به‌راحتی هضم کنیم.

🖍ریچانی فکر می‌کند از آنجا که ما سالانه حدود ۶۰ میلیارد حیوان برای غذا پرورش می‌دهیم، زمان آن رسیده است که راه‌های جدیدی برای تهیه‌ی غذا پیدا کنیم. او می‌گوید ما به این روش‌های جدید نیاز داریم، زیرا برای محیط‌زیست بهتر هستند، آن‌ها به آنتی‌بیوتیک‌هایی که ما اکنون برای حیوانات استفاده می‌کنیم، نیاز ندارند و بیماری‌ها را گسترش نمی‌دهند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍هنوز مشخص نیست که آیا شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع تولید شیر برای انسان خطر بزرگی است یا خیر؛ اما تولید شیر بدون نیاز گاو قطعاً خطر ابتلا به ویروس حیوانی را کاهش می‌دهد. همان‌طور که ریچانی می‌گوید: «دانه‌ی سویا به انسان بیماری منتقل نمی‌کند.»

⤵️MIT Technology Review

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی👇👇
💧 @Biotechnology_Centre💧
💎جامع ترین کارآموزی بیوانفورماتیک بصورت جامع و تخصصی گام به گام از مبتدی تا پیشرفته

⚗️کاربردی ترین سرفصل ها که 90% محققین همیشه با آن سروکار دارند

🧬 برای اطلاع از سرفصل‌های دوره و توضیحات جامع به شماره واتس اپ در انتهای پوستر مراجعه بفرمایید

🔬برای همه مقاطع و همه رشته های علوم زیستی و پزشکی

🍀 دریافت مدرک معتبر بین المللی اروپایی به همراه کد تأیید قابل پیگیری

💎قیمت مناسب 📣 پرداخت اقساطی و راحت و آسان

🎯دوره کاربردی برای سرمایه گذاری علمی

زمان به مدت 1 ماه بالای 30 ساعت آموزش خواهد بود....برای مشاهده نظرات دانشجویان به هایلایت نظرات در کانال اینستاگرامی زیر مراجعه بفرمایید

https://www.instagram.com/avicenna_biomedical_institute/
📞 پیام به واتس اپ  09389328839
آدرس سایت موسسه
https://b2n.ir/m63370 💻
🔔 آخرین مهلت تخفیف ثبت نام دوره تابستانه مدرسه ملی زیست فناوری ایران (دوره جامع تکنسین آزمایشگاهی)

⚙️ مدرسه ملی زیست فناوری ایران تحت نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می کند:

🟣 دوره آموزش عملی یک ماهه (۱۲ جلسه)
🟡 برگزاری در سه شیفت صبح، ظهر و شب
🟠 برگزاری در آزمایشگاه جامع ژنومـیکس
🟢 انجام کلیه تکنیک ها توسط کارآموزان
🔵 جزوه آموزشی و پذیرایی میان وعده

🔻نوبت اول از ۱۶ و ۱۷ تیر لغایت ۱۶ و ۱۷ مرداد به مدت یک ماه🔺

🔻نوبت دوم از ۲۰ و ۲۱ مرداد لغایت ۲۰ و ۲۱ شهریور به مدت یک ماه🔺

در سه بخش:
🔸 میکروبیولوژی (کشت، آنالیز ادرار و مدفوع و...)
🔹 ژنتیک (پی سی آر، طراحی پرایمر و الکتروفورز و...)
🔸 پذیرش و نمونه گیری (نسخه خوانی، آشنایی با بیمه ها، نمونه گیری آزمایشگاهی و...)

☑️ با مشارکت کنگره بین المللی زیست پزشکی و ارائه گواهینامه عالی بین المللی (به زبان انگلیسی) حضور مورد تایید دانشگاه های آسیا، اروپا و آمریکا (رزومه علمی آموزشی بین المللی برای اخذ بورسیه تحصیلی)

🔥 با امکان پرداخت اقساطی
💫 تخفیف ۵۰٪ ثبت نام زودهنگام
💫 تخفیف ۱۰٪ انجمن همکار

🔰 ثبت نام:
biotechcourse.com/summer

@biotechsch
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#String

🔰پایگاه داده String - برهمکنش پروتئین پروتئین (قسمت اول)🔰

☄️ STRING (Search Tool for the Retrieval of Interacting Genes/Proteins) ☄️

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#String

🔰پایگاه داده String - برهمکنش پروتئین پروتئین (قسمت دوم)🔰

☄️ STRING (Search Tool for the Retrieval of Interacting Genes/Proteins) ☄️

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧
🔔 دوره کارآموزی بین المللی کاریوتایپینگ و سیتوژنتیک

مدرسه ملی زیست فناوری ایران با همکاری دبیرخانه دائمی کنگره بین المللی زیست پزشکی (ICB 2024) و آزمایشگاه تحقیقاتی ژنومیکس
برگزار می کند:

🔸 اولین دوره سیتوژنتیک و کاریوتایپینگ بین المللی
🧬 با هدف تشخیص اختلالات کروموزومی

🟡 محل برگزاری: آزمایشگاه تحقیقاتی ژنومیکس
🟣 مدت برگزاری: ۴ روز، عصر
🟢 نوع برگزاری: عملی آزمایشگاهی

🔰 مشاهده سرفصل ها و ظرفیت باقی مانده:
biotechcourse.com/karyotyping?lang=fa

〽️ هزینه ثبت نام دوره کارآموزی:
۴ میلیون و هشتصد هزار تومان
🌱 با امکان پرداخت اقساطی و پیش پرداخت تنها ۲۰٪ از هزینه ثبت نام

🏆 امتیاز شرکت در دوره کارآموزی:
⭐️ دریافت گواهینامه بین المللی کارآموزی بین المللی مورد تایید دانشگاه های برگزارکننده کنگره بین المللی زیست پزشکی (امتیاز لازم جهت اخذ بورسیه تحصیلی در دانشگاه های بین المللی)
⭐️ شرکت در دوره کاراموزی عملی در مجهزترین آزمایشگاه جامع تحقیقاتی کشور (آزمایشگاه جامع ژنومیکس)
⭐️ دریافت پکیج و جزوه
⭐️ پذیرایی میان وعده
⭐️ امکان مشارکت در طرح های تحقیقاتی آزمایشگاه

مدرسه ملی زیست فناوری ایران
@biotechsch
#Picostim

🔰گام بزرگ در درمان صرع: کاشت اولین ایمپلنت مغزی برای مهار تشنج در مغز یک نوجوان🔰
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍به گفته محققان، میزان تشنج‌های بیمار از زمان دریافت این ایمپلنت تا 80 درصد کاهش یافته است.

🖍یک پسر 13 ساله بریتانیایی مبتلا به صرع شدید برای اولین بار در جهان ایمپلنت مغزی دریافت کرده است که به او برای کنترل تشنج کمک می‌کند.

🖍 «اوران نولسون» در بیمارستان گریت اورموند استریت (GOSH) شهر لندن تحت عمل جراحی قرار گرفته است تا محرک عصبی Picostim در مغزش قرار بگیرد. Picostim برای کنترل شکل نادری از صرع با نام سندرم Lennox-Gastaut طراحی شده است.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍محققان دانشگاه کالج لندن، بیمارستان کالج کینگ و دانشگاه آکسفورد که مسئول این برنامه آزمایشی هستند می‌گویند که میزان تشنج نولسون از زمان دریافت این ایمپلنت که توسط Amber Therapeutics ساخته شده است، تا 80 درصد کاهش یافته است. به گفته پزشکان، تشنج‌های او به قدری شدید بوده که نیاز به مراقبت دائمی داشته و گاهی اوقات هوشیاری خود را از دست می‌داد‌ه و نیاز به احیا داشته است.

🖍ایمپلنت نصب‌شده در مغز نولسون شامل دو الکترود می‌شود که در اعماق مغز او قرار دارند و جریان الکتریکی ثابتی را به مغز ارسال می‌کنند که از تشنج جلوگیری می‌کند یا آن را کاهش می‌دهد.

🖍مادر بیمار می‌گوید: «ما شاهد پیشرفت بزرگی بوده‌ایم. میزان تشنج‌ها کاهش یافته و شدت آن‌ها کم شده است. او اکنون بیشتر حرف می‌زند و فعالیت دارد. او 13 ساله شده و قطعاً می‌توانم بگویم که صاحب یک نوجوان هستم.»
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍محرک عصبی Picostim تنها یکی از دستگاه‌هایی است که برای درمان تشنج آزمایش می‌شود. در سال 2020 نیز محققان یک دستگاه EEG پوشیدنی به نام Epiness ساختند که می‌تواند تشنج را تا یک ساعت قبل از وقوع آن پیش‌بینی کند. همچنین دو سال قبل بازوبند هوشمندی به نام Nightwatch ساخته شد که می‌تواند تشنج‌های شبانه را تشخیص دهد.

⤵️the Guardian

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧
Forwarded from Alireza
مرکز تحقیقات جامع سلولی و مولکولی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می کند.
معرفی R
کار با R Studio
نوشتن Script
آشنایی و کار با Functions
ورود داده ها و انواع آن
آنالیز داده های میکرواری
آشنایی با پایگاه داده GEO
آموزش نرم افزار GEO2R

گروه هدف:  اعضای هیئت علمی و دانشجویان علوم پایه پزشکی
ظرفیت: محدود
زمان برگزاری:  ۳٠و ۳۱ تیر ساعت ۹ الی ۱۳
هزینه:  یک میلیون تومان (۳٠٪ تخفیف دانشجویی)
مکان برگزاری:  دانشگاه علوم پزشکی ایران، مرکز تحقیقات سلولی و ملکولی
راه ارتباطی:  @Alireza_HAF
#تهران

⚡️استخدام کارشناس R&D (ژنتیک میکروبی) در محدوده غرب تهران/ سردار جنگل

داشتن حداقل 2 سال سابقه کاری مرتبط و تسلط کامل بر

🔸استخراج RNAو DNA
🔹طراحی پرایمر (ژن های هدف در میکروارگانیسم ها)
🔸تکنیک های مولکولی RT-qPCR, PCR, Genotyping

رشته های مرتبط: میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی، ژنتیک

👈ارسال رزومه به شماره تلگرام
🆔09019682584

#انتشار_دهید

📢کانال نیازمندی های آزمایشگاه و بیولوژی کشور👇👇
Join us →🌐 @Lab_Wall 🌐
Forwarded from IINS_ADS
مدرسه جامع زیست مهندسی🔴
----------------------------------------‌‏----
برای اولین بار در کشور، با رویکرد تحقیقاتی
----------------------------------------‌‏----
آموزش یکپارچه چهار گرایش اصلی زیست مهندسی (Bioengineering)👌:
🔸زیست مهندسی سلولی
و طراحی سلولهای بنیادی
🔹زیست مهندسی مولکولی
و طراحی پروتئین و آنزیم
🔸زیست مهندسی میکروبی
و طراحی ارگانیسم های صنعتی
🔹زیست مهندسی ایمنی
و طراحی واکسن
‌‏----------------------------------------‌‏----
🔖 انجام پروژه تحقیقاتی قابل انتشار در ژورنالهای ISI همراه با پشتیبانی پژوهشی
‌‏----------------------------------------‌‏-‌‏--‌‏
🌐 ارتقاء چشمگیر رزومه علمی برای تحصیلات عالی و مهاجرت تحصیلی
‌‏----------------------------------------‌‏-‌‏--‌‏
💎 با گواهینامه بین المللی از سوئیس🇨🇭
‌‏----------------------------------------‌‏-‌‏--‌‏
👩‍🎓👨‍🎓مخاطبان: کلیه رشته های علوم زیستی، پزشکی، دارویی، شیمی و مهندسی
‌‏----------------------------------------‌‏-‌‏--‌‏

🔗 لینک اطلاعات و ثبت نام: 👇
iins.ir/events/vcbioengineering
درصورت کندی در باز شدن لینک لطفا قبل از کلیک، VPN را موقتا خاموش نمایید.
‌‏----------------------------------------‌‏----
به موسسه علوم نوبنیاد بپیوندید: 👇
🏛 www.tg-me.com/joinchat-Oz1nMoAFIv0xZDlk
🌐 www.iins.ir ☎️ 02188037442
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
@Biotechnology_Centre_بیان_و_تخلیص_آنزیم_Cas9_در_باکتری_E_coli.pdf
1.3 MB
#مهندسی_ژنتیک

🔰بیان و تخلیص آنزیم Cas9 در باکتری E. coli🔰

✍️علی امامی پور، هومن رضایی نیک، علیرضا سیفی✍️

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧
2024/10/01 12:58:15
Back to Top
HTML Embed Code: