Telegram Web Link
🔗 #موسیقی

🔗 #نقل_قول
.............................................................
هیچ‌کس به من نوشتن را یاد نداده. من هرگز درباره تکنیک‌های نویسندگی آموزش ندیده‌ام. پس چگونه یاد گرفتم بنویسم؟ از گوش دادن به موسیقی. و مهمترین چیز در نوشتن چیست؟ ریتم. هیچ‌کس نمی‌خواهد نوشته‌های تو را بخواند مگر این‌که ریتم داشته باشند. نوشته باید یک حس ریتمیک قوی را در خواننده ایجاد کند و او را به سمت جلو ببرد.»

http://www.uupload.ir/files/ix56_img_20180321_231236.jpg

🔗 #هاراوکی_موراکامی

🔗#Haruki_Murakami

#رسانه_ورای_موسیقی

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
🔗 #پیشنهاد_فیلم(2)


🔗 #موسیقی_متن

🎥 #Julian_Schanbel
🎞 #The_Diving_Bell_and_Butterfly(2007)
🎥 Director of cinematography: #Janusz_Kaminski
Music: #Paul_Cantelon
Origin:#France
.............................................................

فیلم #دوم‌ پیشنهادی فیلم خاصی است از سینمای فرانسه است. #زنگ_غواصی_و_پروانه، فیلم از لحاظ فرم و شاکله ی داستانی به بهترین نحو ممکن ساخته شده است. مردی پس از سه هفته از کما خارج می شود، در حالی که تمام اعضای بدنش فلج شده است و قدرت تکلم ندارد، اما تنها با چشمانش می تواند منظور خود را انتقال دهد. پرستاری به صورت شبانه روز صحبت درمانی را با او آغاز می کند. به رغم آنکه شخصیت اول فیلم دیالوگی ندارد، اما تمام واگویه های ذهنی او درباره هستی و زندگی را می شنویم و مواجهه با وضعیتش. فیلم برداری فیلم شاهکار #یوناس_کامینسکی است. فیلم برداری که پیش تر با #اسپیلبرگ آثار درخشانی مثل #فهرست_شیندلرز، #نجات_سرباز_رایان، #گزارش_اقلیت و #هوش_مصنوعی را در کارنامه دارد. و همینطور آثار شاخص دیگر. دوربین از پلک زدن های مداوم او صحنه ها را دنبال می کند. فرمی که نشان از اوج نبوغ کامینسکی دارد. موسیقی فیلم هم ساخته #پل_کانتلون است، آهنگساز به نام آمریکایی که سعی کرده تم اصلی را با آثار هنرمندان دگر ترکیب کند.
فیلم در جشنواره #کن برنده بهترین کارگردانی می شود و نامزد نخل طلا، همینطور جایزه های معتبری از جمله گلدن گلاب و سزار را از آن خود می کند. جوایز فیلم در جشنواره های مختلف مصداقی بر این است که با فیلم درخشانی مواجه هستیم. این فیلم را ببینید و لذت ببرید.

http://www.uupload.ir/files/g4wd_img_20180322_222524.jpg

#رسانه_ورای_موسیقی

@Beyondthemusic

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
یادگاری هایی بر پیکر آثار باستانی که بهتر است دیده نشوند.
📷 حدیث م.
@Beyondthemusic
🔗 #پیشنهاد_فیلم(3)


🔗 #موسیقی_متن

🎥 #Jaco_Van_Dormael
🎞 #The_Brand_New_Testament(2015)
Music: #An_Pierlé
Origin:#Belgium
.............................................................
پیشنهاد #سوم برای تعطیلات، با فیلمی متفاوت از کارگردانی صاحب سبک مواجه هستیم. #ون_دورمایل که پیشتر با فیلم هایی مثل #آقای_هیچکس و #روز_هشتم خود را به عنوان فیلم سازی با نبوغ و صاحب ایده معرفی کرده بود، در اثر آخر خود هم (البته فیلم تجربی بعد از این فیلم هم ساخته است)، داستانی جالب را روایت می کند. خدا وجود دارد و در بلژیک زندگی می کند. خدا برای بندگان خود برنامه ویژه ای دارد و تمام این برنامه ها در اتاق کارش و بر روی کامپیوتر خاصش ذخیره شده است. دختر خدا می خواهد سر از کار خدا در بیاورد و اینکه چه مدارکی در کامپیوتر خدا هست. او به طور مخفیانه کلید اتاق را پیدا می کند. و با دسترسی به اطلاعات زمان مرگ بندگان خدا را پیدا می کند و زمان آن را برای آنها می فرستد. او با کمک برادرش #عیسی_مسیح تصمیم می گیرند انجیل نویی را بنویسند برای همین از حواریون و فرشتگان خدا کمک می گیرند تا بفهمند خدا دقیقن چه برنامه ای برای بندگان خویش دارد.
فیلم در جشنواره #کن نامزد بهترین کارگردانی بود. همچنین برنده جوایز اصلی در جشنواره #مگریت شد. و آنکه یکی از فیلم هایی بود که اسکار آن را برای جایزه بخش خارجی پذیرفت. این فیلم در نوع خود درامی است که با کمدی خاصی همراه است. مولفه ای که در دیگر آثار کارگردان به بهترین نحو ممکن خود را بروز داده است. #ون_دورمایل از جمله فیلم سازان کم کار است، اما هر فیلمش فضای خاص خود را دارد و سرشار از نبوغ. موسیقی فیلم را خانوم #آنه_پیر ساخته است. نوازنده پیانو که در سبک های ایندی راک و نئو کلاسیک آثاری را منتشر کرده است. موسیقی فیلم (از آنجا که خود کارگردان هم نوازنده است) به شدت با فضای فیلم عجین گشته است.
این فیلم عجیب را ببینید و از آن لذت ببرید.


http://www.uupload.ir/files/2hd2_img_20180324_131330.jpg

#رسانه_ورای_موسیقی

@Beyondthemusic

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
مختصری در باب #ازدواج_کودکان

چنانچه که صحبت از ازدواج کودکان می شود، بی درنگ ذهنمان می رود به سمت جوامع بدوی و در حال توسعه ی آفریقایی و آسیایی که در آن تمامی تصمیمات تعیین کننده ی زندگی یک فرد، در دستان قدرتمند سنت و تعصبات مذهبی است و اساساً فردیت و انتخاب شخصی در آن جایگاهی ندارد. ابژگی شرق برای غرب و نقش رسانه ها، بر این تصور که ازدواج کودکان فقط و فقط در مناطق نامبرده وجود دارد و کشورهای جهان اول از چنین “پدیده ی ننگینی” منزه هستند، دامن زده است. براستی که مدرنیته با ظهورش همچون طوفانی تمامی ریشه های هرآنچه که سنت خوانده می شود را کنده است؟ آیا ازدواج کودکان اساساً نمی تواند با توجیهات و اَشكال دیگری در کشورهای توسعه يافته و سكولار وجود داشته باشد؟
گزارش زير، خط بطلان محکمی بر اين ادعای کذب که چنین پدیده ای مختص جوامعی است که آنان را “دیگریِ عقب افتاده” می خوانند، می کشد و همچنین این تلنگر را بر ما وارد می کند که تا چه حد رسانه برای ما در باب چنین مسائل حساسی واقعیت سازی می کند.
@Beyondthemusic

https://www.economist.com/blogs/economist-explains/2018/01/economist-explains-2
2024/10/03 11:13:14
Back to Top
HTML Embed Code: