Telegram Web Link
رسانه ورای موسیقی pinned «🔗 #پست_ویژه🔴🔴 🔗 #درباره_یک_گروه 🔗 #راک_مدرن_با_زبان_کُردی Band: #Rockurd Album: #Sheet Origin: #Iran, #Mahabad Year: #2012 ............................................................. سال ۱۳۹۱ گروهی برای میکس و مستر آلبومشان به یک استودیو در تهران مراجعه…»
Forwarded from The Machinez
خانه دا برگزار میکند:
اجرای The Machinez و The Finches
📅جمعه 18 اسفند 96.ساعت 8.30
یوسف آباد-خ سید جمال الدین اسد آبادی نبش خیابان یازدهم پلاک 38
تهیه بلیت:
http://dahouse.ir/themachinez-thefinches/
Forwarded from اتچ بات
#پرسشها

روشنگران با حمايت از مسئله علم اين امكان را يافتند تا مستقيما به نظم اجتماعی موجود حمله کنند. اما روش انتقادی روشنگران را می توان به آسانی به ضد خود آن ها برگرداند. اگر بپذیریم که کلیسا جهان بینی ای را جعل کرد تا تمایلش را به قدرت اجتماعی پنهان کند، آیا همین امر درمورد روشنگران صدق نمی کند؟ آیا آنان قصد نداشتند علم را به جای دین و دانشمندان را به جای کشیشان بنشانند؟ آیا این ادعا که تنها علم است که دانش حقیقی را در اختیارمان قرار می دهد و پیشرفت اجتماعی را تضمین می کند، خود ترفندی دیگر از جانب نخبگان در حال ظهوری نیست که خواستار مشروع جلوه دادن میلشان به قدرت اند؟

📚 کشاکش آرا در جامعه شناسی؛ استیون سیدمن

@Beyondthemusic
Forwarded from اتچ بات
🔗 #فلسفه_هنر
🔗 #موسیقی
🔗 #مقاله:
🔗 #درباره‌ی_متافیزیک_موسیقی
نویسنده: #آرتور_شوپنهاور
ترجمه: بهنام آقایی
.............................................................
#شوپنهاور در این مقاله برآن است تا در راستای کتاب جهان به مثابه اراده و تصور، به کندو کاو کلی در رابطه میان هنر ، اراده و طبیعت بپردازد. در این بررسی، موسیقی از جایگاه ویژه ای برخوردار است، چرا که به طور مستقیم اراده را نمایان می سازد. وی در ابتدا نسبت میان موسیقی، طبیعت، شعر و اپرا را مورد توجه قرار می دهد و در ادامه پیوند این وجه متافیزیک موسیقی را با یک وجه فیزیکی نمایان می سازد.

#رسانه_ورای_موسیقی

@Beyondthemusic

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
Forwarded from اتچ بات
🔴🔴
🔗 #روایت_شایان_بختیاری

درباره

گروه Rockurd

۵ سال از آشنایی من با این گروه می گذرد. هنوز حسی که اولین بار با کارهایشان آشنا شدم را به یاد دارم. منی که تا آن روز خیلی کم پیش آمده بود راک مدرن را در خلوت خود گوش کنم٬ چیزی شنیدم که برایم تازگی داشت و دوست داشتم دوباره آن را بشنوم؛ آن هم از یک گروه ایرانی! آن هم به زبان کردی!

به نظرم آلبوم "شیت" اثری مطلوب و کم نقص است. چه در ساختار٬ چه از لحاظ حس و زیبایی شناسی و چه به لحاظ فنی و تکنیکی. هماهنگی قطعات به خوبی شنونده را مجاب میکند که تا انتهای آلبوم کارهای گروه را دنبال کند. برای من که کمتر شنونده این سبک بودم٬ در نوع خود موزیک خلاقی را شنیدم که هدفمند می نمود. استفاده به جا و به موقع از تمامی سازها را میتوانید در همه جای آلبوم بشنوید. تنظیم قطعات بسیار پخته بوده و به گفته اعضای گروه تمام تجربیات خود تا آن زمان را که برای بدست آوردنش سختی فراوانی کشیده بودند در ساخت این آلبوم به کار بردند و انصافا که چقدر خوب نتیجه آن را میتوان در جای جای آلبوم شنید.

از نکات خیلی مثبت آلبوم باید به وکال تمیز و شسته و رُفته ی کیا شادمان اشاره کرد. رنگ صدای دلنشین٬ ملودی های گوش نواز و ترکیب بسیار خوب زبان کردی با موسیقی راک در کنار آهنگسازی و تنظیم حرفه ای قطعات به نظرم یکی از ماندگارترین آلبوم های موسیقی راک ایران را رقم زده که بعد از گذشت ۵ سال آنچنان که باید و شاید در فضای موسیقی ایران به آن پرداخته نشده و آن طور که در خور آلبوم بوده است شنیده نشده.

به شدت شنیدن این آلبوم را پیشنهاد میکنم مطمئنم در پایان با من هم عقیده خواهید بود که کمبود آثار اورجینال از این دست و اینگونه قوی٬ باعث بوجود آمدن فضای کنسرت های دست چندمی کاور و یا کپی کاری های بشدت ضعیف و بسنده کردن مخاطب به همین مقدار بعنوان موسیقی راک به بالای کشور شده است. قابل توجه موافقان موقعیت فعلی موسیقی در پایان این نکته را باید عرض کنم که فضای ایجاد شده در طی ۲-۳ سال اخیر حتی منجر به ارائه یک قطعه که بشود آنرا معمولی دانست نشده است!!


#رسانه_ورای_موسیقی

@Beyondthemusic

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
Forwarded from اتچ بات
🔗 #جامعه‌_شناسی

🔗 #فضای_اجتماعی_و_هنر

🔗 #دیوید_هاروی
📝 #David_Harvey
.............................................................
دیوید هاروی نظریه پرداز مارکسیست که در حوزه ی مطالعات شهری فعال است نظر جالبی درباره هنر و فضای اجتماعی دارد. او چنین مطرح می کند که درک فضای اجتماعی یعنی رابطه معناداری که انسان با فضای اجتماعی برقرار می کند در تمام لحظات زندگی اش حضور دارد. او اشاره می کند که برای مثال چرا معماران و موسیقی دانها یا شاعران تحت تاثیر فضای اجتماعی هستند؛ به نحوی که درک از فضای اجتماعی ( اینجا درک هندسی مد نظر نیست) تصاویر، احساسات و عملکردهای هنرمندان را تعریف می کند. به عبارت دیگر این انسانها نیستند که بر فضا تاثیر می کذارند، بلکه فضای اجتماعی و سطوح آن است که انسانها را تعریف می کند و هنرها را از هم متمایز می نماید. البته نباید از این نکته غفلت ورزید که هاروی بر دوگانه انباشت سرمایه و مبارزه طبقاتی به عنوان پی نظریات خود تاکید می ورزد. از همین رویکرد می توانیم چنین نتیجه بگیریم وقتی در طرفی انباشت سرمایه را داشته باشیم این صرفن سرمایه اقتصادی نیست، بلکه سرمایه فرهنگی و اجتماعی را هم شامل می شود. در سوی دگر، خالی شدن و تهی شدگی پیامد همین انباشت ها هست که در فهم فضای اجتماعی و رابط ی ذهنی که افراد با خود و عینیت بیرونی تاثیر گذار است. هاروی معتقد است؛ هنر هنرمندان را می توان براساس همین دوگانگی ها تحلیل نمود.
#رسانه_ورای_موسیقی

@Beyondthemusic

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
Forwarded from اتچ بات
🔗#موسیقی

🔗 #نقل_قول

🔗 #ترس
🔗 #سیاستمدار
🔗 #احساسات
.............................................................
سیاستمدار حق نداره در ملا عام احساساتی بشه، در عوض کاری که میکنه اینه که ذره ای از حس اش رو بروز میده تا جماعت به مرور احساساتی بشن. وقتی همون حس اش در ملت ایجاد شد، حالا سیاستمدار میتونه بوسیله این عواطف جمعیت رو ببره به مسیری که میخواد. سیاستمدار می‌تونه جامعه را بر اساس احساساتش هدایت کند. ترس یک احساس است که اغلب به واسطه ی سیاستمداران القا می شود. یه سیاستمدار باهوش می‌دونه که اگر بتواند ترس را به جامعه القا کند، مردمان اون چیزی را که واقعا می خواهند، رها خواهند کرد. و برآورده می کنند چیزی را که سیاست مداران در پی آن هستند.

🔗 #ویکتور_ووتن
🎸 #Victor_Wooten
🎸#Bass_Player
🔗 #Freestyle_Bassplayer
🎼 #Master
🎼 #Respect
#رسانه_ورای_موسیقی

@Beyondthemusic

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
Forwarded from 27 club
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Sinatra and Louis Armstrong - Birth of Blues
@club27rock
Forwarded from اتچ بات
🔗 #در_ستایش_بطالت

🔗 #جهانی_که_دور_خود_میچرخد
.............................................................
در دنیایی که هیچ کس مجبور نباشد بیش از چهار ساعت کار کند، هر فرد شیفته کنجکاوی علمی می تواند این میل خود را ارضا کند و هر نقاشی می تواند بدون گرسنگی کشیدن نقاشی کند، پزشکان فرصت خواهند داشت که در مورد پیشرفت های پزشکی مطالعه کنند، آموزگاران دیگر خسته و ذله با روش های متداول کلنجار نخواهند رفت تا چیزهایی را یاد بدهند که خود در جوانی آموخته اند، چیزهایی که ممکن است در این فاصله نادرست بودنشان اثبات شده باشد. مقدار کار مطلوب آنقدر است که فراغت را سرورانگیز سازد نه آنقدر که موجب از پا افتادن شود و از آنجا که مردم در اوقات فراغتشان خسته نخواهند بود فقط به دنبال سرگرمی های منفعل نخواهند رفت. دست کم یک درصد مردم وقتی را که صرف کار حرفه ای نمی کنند، احتمالا به پیگیری اموری اختصاص خواهند داد که اهمیت اجتماعی دارند... وقتی مردان و زنان معمولی از موهبت زندگی خوش برخوردار باشند نرمخو تر می شوند. جنگ افروزی به کلی از میان خواهد رفت. نیک طبعی از میان همه سجایای اخلاقی تنها چیزی است که جهان بیشتر از هرچیز به آن نیاز دارد و نیک طبعی ماحصل امنیت و آرامش است و نه ماحصل یک عمر کشمکش شاق و توانفرسا.

🔗 #برتراند_راسل

📝 #Bertrand_Russell

#رسانه_ورای_موسیقی

@Beyondthemusic
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
2024/10/03 21:32:31
Back to Top
HTML Embed Code: