Telegram Web Link
در این عکس در ردیف ایستاده از چپ به راست ژاک لاکان، سیسیل الوارد (نقاش و همسر سالوادور دالی)، پی یر روردی (شاعر مشهور مکتب سوررئالیسم)، لوییس لیرز (مشهورترین گالری دار پاریس در آن سال‌ها)، پابلو پیکاسو، ولنتینو هوگو (نقاش و هنرمند) و سیمون دوبوار ایستاده‌اند. در ردیف پایین هم بزرگان ادبی دیگری کنار هم نشسته‌اند: ژان پل سارتر، آلبر کامو، میشل لیری (نویسنده سوررئالیست و قوم نگار)، ژان آبیر (قوم نگار). این عکس تکرار ناشدنی همنشینی جماعتی بود که هر یک نقش عمده ای در تغییر جهان داشتند.این عکس درست بعد از اتمام نمایشنامه سوررئالیستی پیکاسو در پاریس گرفته شده است. این جمع دوستان نزدیک پیکاسو بودند؛ دوستانی که نظرشان برای وی مهم بود و جزو نخستین نفرات بودند که آثارش را می دیدند و نظر می دادند.

http://www.uupload.ir/files/7wzk_img_20180422_211352_737.jpg

#رسانه_ورای_موسیقی

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
#معرفی_کتاب

اين کتاب حاصلِ يک دغدغه فکري، از جانبِ هردوي ما، در اين باره بود که مردم چگونه زبان و تجربه خود را مي‌فهمند... مارک دريافته بود که بيشترِ ديدگاه‌هاي سنتي فلسفي نقشِ اندکي براي استعاره در فهمِ جهانِ ما و خودِ ما قائل هستند (اگر اصلاً نقشي براي آن قبول داشته باشند). جورج شواهدِ زباني‌اي را کشف کرده بود که نشان مي‌دادند استعاره در زندگي و انديشه روزمره رايج است ــ شواهدي که با هيچ‌کدام از نظريه‌هاي معاصرِ انگليسي‌ـ امريکايي در زمينه معني، هم در فلسفه و هم در زبان‌شناسي، سازگار نبودند... تصميم گرفتيم در باره موضوعي که فکر مي‌کرديم با هم همکاري کنيم... ظرفِ مدتِ يک هفته متوجه شديم که برخي فرض‌هاي فلسفي و زباني معاصر، که از زمانِ يونانيان تاکنون در سنتِ غرب بديهي انگاشته شده‌اند، حتي مانعِ طرحِ اين نوع موضوع‌هايي هستند که ما مي‌خواهيم موردِ بررسي قرار دهيم. مسئله بسط يا حک و اصلاحِ نظريه موجودِ معني نبود، بلکه تجديدِ نظر در فرض‌هاي اساسي سنتِ فلسفي غرب بود... در اين فرايند، ما عناصري از يک رويکردِ تجربه‌گرا را کشف کرديم که، نه‌تنها به مسائلِ زبان، حقيقت، و فهم بلکه به معني‌داربودنِ تجربه روزمره مي‌پرداخت. (از پيش‌گفتار نويسندگان)

http://www.uupload.ir/files/acr3_img_20180421_100730_956.jpg

#رسانه_ورای_موسیقی

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
🔗 #روانشناسی_تودهها

🔗 #تامل
............................................................
علی‌رغم تمام احترامی که برای شخص خودم قائلم، نمی‌توانم زندان‌بان‌ها را به چشم موجودات برتر نگاه نکنم. آگاهی از این که در حصار هستی، مثل سمی است که به تدریج اثر می‌کند و شخصیت آدم را به کلی عوض می‌کند. این مهم‌تر از یک تغییر روانی است، عقده‌ی خودکم‌بینی نیست. بلکه یک جریان طبیعی غیر قابل اجتناب است. وقتی که رمانم را درباره‌ی گلادیاتورها می‌نوشتم، همیشه متعجب بودم که برده‌های رومی که تعدادشان دو سه برابر مردان آزاد بود، چرا ارباب‌هایشان را به زیر نمی‌کشیدند. حالا یواش یواش برایم روشن می‌شود که ذهنیت یک برده در واقع چیست. می‌توانم نظر بدهم که هر کس درباره‌ی روان‌شناسی توده‌ها حرف می‌زند، باید یک سال زندان را تجربه کند.


http://www.uupload.ir/files/1hrr_img_20180423_123325.jpg

📝 #Arthur_Koestler
📖 #Dialogue_with_Death (1942)

📖#گفت_و_گو_با_مرگ
📝#آرتور_کوستلر
🔄ترجمه: خشایار دیهیمی

#رسانه_ورای_موسیقی

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
دوستان عزیز ، در صورت تمایل در نظر سنجی ما شرکت نمایید.
ارادت
#رسانه_ورای_موسیقی
🔗 #ژن_خوب_در_هنر_چطور_شناسا_میشود
.............................................................
چند روز گذشته اخباری مبنی بر زندگی لاس وگاسی پسر سفیر ایران در ونزوئلا در شبکه های اجتماعی دست به دست می شد. که با هشتگ #ژن_خوب بار دیگر این مفهوم را به این طریق واضح نمود.
در موسیقی #ژن_خوب و هنر ایضا، با چند عنصر قابل شناسایی هستند. نیاز نیست کاری کنید چند ساز خوب تهیه می کنند، پول یک استودیو خوب را می دهند، یک اجرا می روند و با چند آرتیست معروف عکس می گیرند. در مورد برند ساز هایی که خریده اند، زیاد صحبت می کنند. حتا روی تیپ و ظاهر خود هم کار می کنند که شبیه فلان نوازنده شوند. با پول زیاد چند تراک رکورد می کنند و صداسازی انجام می دهند، در بک گراند تمام تجهیزات که نشان از ژن خوب است را نمایش می دهند. و می گویند اگر ما اینها را داریم از زمین های خاکی شروع کردیم ، دستان تاول زده. نیاز نیست کاری کنند، تجهیزات مثل ماشین آخرین سیستم وسوسه کننده است، بنابراین عده ای می روند تا پیش آنها تلمذ کنند.

اینها ژن خوب موسیقی هستند در هنرهای دیگر هم همینطور عکاسی هنر میانمایگان، دوربین گران می خرند و کلاس های گران تا بلکه نقش کنتراست را سریع دریابند و عکس بگیرند. در نقاشی که تمام سعی می کنند پول خرج کنند از این نمایشگاه به آن نمایشگاه و حتا خارجی که شاید اثری ببینند و بتوانند آن را با کمک کپی کنند. در فیلم سازی هم همینطور پول زیاد و حتا اگر دکوپاژهم نداشتی بقیه دکوپاژت می شوند. به هر حال این #ژن_خوب همه جا وجود داره، یکم‌ شاخک ها را تیز کنید تا ببینید.

http://www.uupload.ir/files/gr0_genes_image.jpg

#رسانه_ورای_موسیقی
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
تو در تو
📷 حديث م.
@Beyondthemusic
🔗 #فلسفه_هنر

🔗 تعارض آراء #هایدگر و #نیچه درباره ی #موسیقی؛
.............................................................

هایدگر تا آنجا که اساسا درباره ی موسیقی می اندیشد ،در چهار چوبی این تعارض می اندیشد ،آن هم به رغم این واقعیت که فلسفه هایدگر در جهت رفع این دو گانگی قدم بر می دارد . صرف ملاحظات هایدگر در باب واگنر ،موید این امر است که موسیقی حالت احساس صرف را به حضور می آورند.واکنش ذهنی و درونی به اشیا و وقایع عالم دارد،از واکنش عینی مکمل و معمول به آنها جدا می شود .حاصل بی شک لذتی زیبایی شناسانه و آرامش بخش است.اما این امر برای اینکه عالم ها به علی برای سکنی گزیدن تبدیل شود ،کمکی نمی کند.نیچه دچار این اشتباه نبود که موسیقی را محدود به علم درونی احساسات بداند.عنوان کامل نخستین کتاب او این است: #زایش_تراژدی_از_بطن_موسیقی آنچه نیچه از این عنوان می فهمد این است که چنین نیست که تنها امکان موسیقی ،برای انکه عالم را به حضور آورد،همراه شدن آن با یک متن از پیش موجود است ،لازم نیست که موسیقی نسبت به درام در مرتبه ی دوم قرار گیرد .زیرا خود موسیقی می تواند موجب زایش درام ،عمل و عالم شود .
#موسیقی
#نیچه
#هایدگر

http://www.uupload.ir/files/9567_img_2018-04-25_21-16-49.jpg

📝 #Friedrich_Nietzsche
📝 #Martin_Heidegger
🔗 #Philosophy_of_art

#رسانه_ورای_موسیقی

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
🔗 #روح_اصالت_یا_دیگری

🔗 #تامل
.............................................................
در ما نقصی نهفته است: روح اصالت و ابتکار در وجودمان جایی ندارد. کمابیش هر آن‌چه تصمیم به انجامش می‌گیریم الهام‌گرفته‌شده ــ اجازه بدهید صادقانه سخن بگوییم، کپی‌شده ــ از نمونه‌های فاخر و برجسته است. اگر تصمیم بگیریم خلاقیتی به‌خرج دهیم، همواره این موارد اجتناب‌ناپذیرند: یا نابهنگام و بی‌موقع‌اند، یا موجب غافلگیری می‌گردند و یا این‌که رسوایی به‌بار می‌آورند. عموی بزرگم معتقد است ما به‌سان کپی‌های کاغذ کاربنی ــ همانند نمونه‌ی اصلی، تنها به رنگی دیگر، بر روی کاغذی دیگر و با محصول نهایی دیگری ــ هستیم.


http://www.uupload.ir/files/npkr_img_20180427_191122.jpg


📖 #داستان‌های_کرونوپیوها_و_فاماها

📝#خولیو_کورتاسار
🔗 #Julio_Cortázar

#رسانه_ورای_موسیقی

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
Forwarded from جامعه‌شناسی
تاثیر #موسیقی بر خلق و خوی انسان


❇️موسیقی بر بخش های مختلف مغز تاثیر می گذارد و به همین دلیل هم هست که توسط بسیاری ازمتخصصان در درمان بیماران افسرده یا مضطرب استفاده می شود. وزن موسیقی، ریتم موسیقی، گام و اوج موسیقی همه در نواحی ای از مغز مدیریت و پرداخته می شوند که با احساسات و خلق و خو در ارتباط هستند. این نواحی کلیدی عبارتند از: هیپوکامپ، قشر پیشانی و لوب آهیانه.

❇️ هیپوکامپ که یکی از ساختار های سیستم لیمبیک است، مسئول تثبیت خاطرات جدید است و همین طور پاسخ های عاطفی نیز ایجاد می کند. از سوی دیگر قشر پیشانی احساسات و ضربه های روحی شدید را مدیریت می کند؛ این قسمت به انسان کمک می کند که تصمیمات خوب و قابل قبول بگیرد و بنابراین با این کار مانع از بروز رفتارهای نامناسب می شود. به همین ترتیب لوب آهیانه هم مسئول پردازش و درک اطلاعات بوده و بر جاهای دیگر هم تاثیرگذار است. موسیقی به دلیل توانایی اش در دگرگون ساختن بخش های مختلف مغز در بسیاری از تراپی ها و درمان ها مورد استفاده قرار می گیرد.

❇️ آهنگ های تسکین دهنده موجب آزاد شدن هورمون سروتونین که هورمون محرک شادی است می شوند. موسیقی همچنین با دوپامین که یک انتقال دهنده ی عصبی است بدن را فرا می گیرد که این انتقال دهنده موجب پیدا کردن حس خوب می شود. موسیقی همین طور راه را برای آزادسازی نور اپی نفرین که هورمونی شادی آور است هموار می کند.

❇️ یک راه عالی برای برطرف کردن تنشی که موجب ناراحتی شما شده این است که به موزیک گوش کنید. آهنگ های تسکین دهنده می توانند به شما کمک کنند که ماهیچه هایتان را ریلکس کرده و نفس کشیدنتان را آرام تر کنید.

❇️ موسیقی می تواند در درک شما تاثیرگذار باشد، مطالعاتی که انجام شده نشان داده اند که وقتی افراد به موزیک های پرجنب و جوش تر گوش می دهند، درک مثبت تری از زندگی دارند.

منبع: #بهداشت_نیوز

🌏جامعه‌شناسی👇
🆔 @IRANSOCIOLOGY
اینكه همه‌ چیز به روال همیشگی پیش می‌رود، خود همان فاجعه است!

📝 #والتر_بنیامین
🔗 #Walter_Benjamin

#رسانه_ورای_موسیقی

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
Forwarded from اتچ بات
من به خانواده معتقد نیستم. خانواده دروغی است زاییده ی کسانی که تشکیلات این جهان را در جهت نظارت موثرتر بر مردم، در جهت بهره برداری کاملتر از اطاعت مقررات و افسانه ها، پایه گذاشته اند. آدمی در تنهایی آسانتر طغیان می کند، و وقتی با دیگران زندگی می کند آسانتر تن به قضا می دهد. خانواده بجز بلندگوی نظامی که نمی تواند به تو اجازه ی نافرمانی بدهد نیست، و جنبه ی مقدسش هم وجود خارجی ندارد. آنچه هست گروه هاییست از مرد و زن و بچه که مقرر شده همنام باشند و زیر یک سقف زندگی کنند: آنهم غالباً در تنفر و انزجار از یکدیگر. با این حال دلبستگی وجود دارد، پیوندها وجود دارند و همچون درختانی که حتی در مقابل طوفان ایستادگی دارند، در ما ریشه دوانده اند و همچون گرسنگی و تشنگی اجتناب ناپذیرند.

📚 به کودکی که هرگز زاده نشد؛ اوریانا فالاچی

@Beyondthemusic
صفحه ما در اینستاگرام، فیلتر تلگرام از ساعاتی پیش آغاز شده است، اما فعالیت ما به هر طریق ممکن در تلگرام ادامه پیدا خواهد کرد و به هیچ پیام رسان داخلی کوچ نخواهیم کرد. عزیزان در صورت تمایل صفحه اینستاگرام را دنبال نمایید.
#رسانه_ورای_موسیقی
رسانه ورای موسیقی pinned «https://www.instagram.com/p/BiCjJ4cgCDM/»
رسانه ورای موسیقی pinned «آیا عملکرد رسانه ورای موسیقی مورد رضایت شما بوده است؟ anonymous poll بله – 184 👍👍👍👍👍👍👍 89% خیر – 23 👍 11% 👥 207 people voted so far.»
2024/10/03 06:19:08
Back to Top
HTML Embed Code: