Telegram Web Link
Forwarded from MediaShima (Shima B)
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#انیمیشن_کوتاه
#ascension 2013
Thomas Bourdis Caroline Domergue & co

روایت تاریخی دو کوهنورد در قرن ۲۰ برای انجام آنچه مقدس می دانستند.

ایمان به آنچه میخواهیم و تلاش

@shimasartandviewpont
تابش
عكس: حديث م.
@Beyondthemusic
Forwarded from اتچ بات
🔗 #ناخودآگاه_چگونه_عمل_میکند

🔶شک نیست که من می‌توانم بخواهم هم کیک را داشته باشم و هم آن را بخورم. ولی خودآگاه‌بودن بدین معناست که من می‌دانم برآوردن یکی از این دو میل در حکم نفی و حذف آن میل دیگر است. ضمیر ناخودگاه این تعارض را نمی‌شناسد: دو میل ناخودآگاه به تملک و مصرفِ توأمانِ کیک می‌توانند در کنار هم زندگی کنند و شادمان و بی‌خیال از مانعة‌الجمع‌بودنِ بنیادی‌شان بی‌خبر باشند. در ساحت ناخودآگاهیْ من کیک خود را می‌خورم و همچنان می‌خواهم آن را داشته باشم ــ نه کیکی دیگر را، که دقیقاً همان کیک را، همان که دیگر خورده‌ام.

📖 #چگونه_فروید_بخوانیم
📝 #جاش_کوهن
#Josh_Cohen
#رسانه_ورای_موسیقی
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
عشق برای آن که محقق شود باید قوانین دنیای ما را زیر پا بگذارد. عشق رسوا و خلاف قاعده است؛ جرمی است که دو ستاره با خارج شدن از مدار مقررشان و به هم پیوستن در میان فضا مرتکب می شوند. مفهوم رمانتیک عشق که متضمن گسستن و گریختن و فاجعه است یگانه مفهومی از عشق است که امروز ما می شناسیم چون همه چیز در جامعه ما مانع از آن است که عشق انتخابی آزاد شود.

📚 دیالکتیک تنهایی؛ اوکتاو یوپاز
@Beyondthemusic
Forwarded from اتچ بات
🔗 #شتاب_و_بیگانگی

🔗 #جامعه_مدرن

🔗 #انتقاد_به_زمان_در_جامعه_مدرن_متاخر

🔶جامعه‌ي مدرن پيوسته شتاب بيش‌تري به خود مي‌گيرد. با پيدايش فن‌آوري‌هاي جديد ارتباطي پيوسته احساس مي‌كنيم عقب مانده‌ايم و در جستجوي راهي براي دستيابي به سرعت بيشتر هستيم، نه براي آن كه پيش‌تر برويم، بلكه براي آن كه سر جاي‌مان بمانيم. #شتاب_و_بيگانگي چارچوبي براي بررسي و شناخت علت‌ها و معلول‌هاي اين شتاب افسار گسيخته به دست مي‌دهد و نظريه انتقادي در باب شتاب و بيگانگي انسان در جامعه‌ي مدرن متاخر فراهم مي‌آورد، و مي‌كوشد تا راه‌هايي براي برون رفت از اين وضعيت بيابد. ‹‹اين كتاب را مي‌توان در راستاي آشنايي با تازه‌ترين بسط‌هاي نظريه‌ي انتقادي پس از نظريه‌ي ارتباطي #يورگن_هابرماس و نظريه‌ي اعتباريابي اجتماعي #اكسل_هونت خواند››

📝 #هارموت_رزا
📖 #برگرفته_از_کتاب_شتاب_و_بیگانگی
🔗 #Harmut_Rosa

#رسانه_ورای_موسیقی

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
Forwarded from اتچ بات
🔗 #موسیقی

🔗 #درباره_یک_هنرمند
🔗 #بخش_اول
.............................................................

🔗 #تام_یورک

🔗 #رادیو_هد

🔗 #چشم_چپ_من

🔶 تام یورک متولد انگلستان است و از تاثیرگذارترین چهرهای موسیقی راک دهه نود، عمده شهرت تام یورک با گروه رادیو هد پیوند دارد. به عبارت دگر همه رادیو هد را با تام یورک و بالعکس می شناسند. مثل گروههایی همچون «#تول»، «#کرنبریز» و #نیروانا، اما محبوبیت تام یورک تنها به شهرت رادیو هد منتهی نمی شود. یورک شخصیتی گوشه گیر، منزوی، درونی و متفاوتی دارد. بیش از آنکه دنیای بیرون او را جلب کند؛ به دنیای درون پناه برده است. دنیای درون؟ دنیای درون برای یورک آمیخته با فانتزی و خیال پردازی است. مصداق آن را می توان در موزیک ویدئو های گروه مشاهده کرد. اما یورک در فانتزی به دنبال چیست؟ اعتراض! می تواند مفهوم دم دستی به حساب آید. اما برای یورک چیزی ورای اعتراض وجود دارد. زندگی هر روزه، نوعی رئالیسم جادویی که منشاء آن در سینما است. این رویکرد به ما امکان می دهد تا روش شناسی شخصیتی همان طور که «#زیمل» جامعه شناس آلمانی در باب #نیچه و #شوپنهاور انجام داد را در مورد یورک پی بگیریم. در مورد زندگی خصوصی یورک دو نکته وجود دارد یکی فلج چشم چپ که از بدو تولد با او همراه بوده، دوم مسأله مهمتر، پس از ۲۳ سال زندگی مشترک از همسرش جدا می شود که به نوعی توافق محرمانه بوده است، وی یکسال بعد به علت ابتلا به نوعی از سرطان پیشرفته فوت می کند. این مسأله به شدت یورک را ویران می کند.

اما تمام این مسائل تنها اطلاعات کمی درباره او به ما می دهد. به نظرم کدهای گذاشته شده در قطعات و موزیک ویدئو های رادیو هد تا حدی بتواند رمز گشایی نسبی از شخصیت وی کند. او چندین بار به صورت تلویحی اعلام کرده که زندگی روزمره برای او با فانتزی های درون رقم می خورد. او در واقع با همان یک چشم سالم هم بیرون را بهتر از هر کسی دیده و دست آخر به این نتیجه رسیده که می توان با قاطعیت گفت چیزی وجود ندارد. فیزیک کوانتوم به ما نشان می دهد که ذرات بنیادی موجی هستند و در یک لحظه تنها می توان یک خاصیت آن را بررسی کرد مکان یا زمان، نکته دوم اینکه نود نه درصد از ذرات بنیادی خالی است، به عبارت دگر دنیای بیرون، واقعیت بیرون اصلن وجود ندارد. (پدر یورک در رشته فیزیک هسته ای تحصیل کرده بود.

#تیم_فوتمن درباره یورک، از #داستایوفسکی بهره می گیرد؛
«در آن روزها چیز دیگری هم عذابم می داد: اینکه هیچ کسی مثل من نبود، و من مثل هیچ کسی نبودم. با خودم گفتم من تنهایم و آن ها این همه هستند.»

🔴 در ادامه، چند قطعه از رادیو هد که منعکس کننده شخصیت #یورک است.

🔗 #Thom_Yorke
🔗 #Radiohead
#رسانه_ورای_موسیقی
https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAD_IfxatW0Y6NFcitQ
#معرفی_هنرمند
✍🏻 حديث م.
جکسون پولاک (۱۹۵۶-۱۹۱۲)، نقاش تاثیرگذار آمریکایی در مکتب اکسپرسیونیسم انتزاعی است.
شهرت وی بیشتر مرهون به کار بردن تکنیک چکانیدن و پرتاب کردن رنگ بر روی بوم است که در ادامه به شیوه ی نقاشی کنشی (action painting) معروف شد.
به نظر می رسد در نقاشی های جکسون پولاک پروسه ی خلق اثر بر اصلِ نتیجه و خروجی برتری دارد، به گونه ای که اگر احساس و درکی از مراحل کار او نداشته باشیم، به احتمال زیاد نقاشی های او را بیهوده و پوچ می انگاریم، چرا که به احتمال زیاد همه ی مفهوم و منظور پولاک در لحظه ی حرکت بدن و پرتاب رنگ روی بوم است و نه در لحظه ی مستقر شدن و خشک شدن آن.

@Beyondthemusic
2024/10/04 19:19:49
Back to Top
HTML Embed Code: