Telegram Web Link
اصول تمرین :
8 اصل برای تمرین
تا به حال برایتان اتفاق افتاده که با وجود تمرین سخت و زیاد ، احساس کنید که به نتیجه ی دلخواه خود نرسیده اید ؟ یا اینکه به سطحی رسیده اید و متوقف شده اید و به سطح بالاتری دست نیافته اید ؟
تنها شما نیستید که اینگونه تصور می کنید .اما نگران نباشید ، این مطلب لزوما به این معنا نیست که توانایی شما محدود است .
واقعیت این است که تمرینات شما همیشه مثبت واثربخش نیست .روش های متنوعی وجود دارد که بازدهی تمرین را بهتر می کند.
سال های اول دانشگاه من با مشکلات زیادی در تمرین مواجه بودم که باعث ناامیدی من شده بود.با اینکه تمرینات را دوبرابر کرده بودم ، در کل تغییر محسوسی ایجاد نمی شد، فقط باعث دلزدگی و ناامیدی حتی روی صحنه بود.
در اصل من می دانستم که مشکلی وجود دارد ولی نمی دانستم مشکل از کجاست .
تحقیقات نشان می دهد که تمرین کردن ، خودش یک مهارت و قابلیت است.( تمرین مفید و تاثیرگذار)
مهارتی که می توان فراگرفت ، نه تنها موجب سرعت گرفتن یادگیری شما می شود و نوازندگی شما را به سمتی می برد که در ذهنتان متصورمی شوید ، بلکه موجب تجربه ای کاملا متفاوت در اجرای صحنه ای شما می شود ، که قطعا چنین اعتماد و اطمینانی را زمان اجرا تجربه نکرده اید.
لئوپلد آئور:
" مشخصه تمرین درست مدت زمان تمرین نیست. تمرین باید بیانگرونشان دهنده ی حداکثرتمرکزذهن باشد. بهتراست دوساعت تمرین با تمرکزانجام شود تا هشت ساعت تمرین بدون تمرکز. باید بگویم که چهارساعت تمرین بهترین و مناسب ترین زمان برای تمرین می باشد –البته من هیچ گاه شاگردان را اجبار نمی کنم – و در این زمان چهار ساعته هر دقیقه اش مغز به مانند انگشتان فعال می باشد."
تمرین
*چرا تمرین می کنیم ؟
دو دلیل :
*چند نفر را می شناسید که تمرین کردن را دوست داشته باشند ؟ چند نفر وجود دارند که صبح با انرژی و اشتیاق تمرین روزانه را شروع کنند .نواختن گام ،اتود ، تکنیک و کنسرتو در اتاق تمرین .قطعا تعداد افرادی که می شناسید انگشت شمارند.
پس برای چه باید تمرین کرد ؟ نکته ی تمرین کردن چیست ؟
تمرین برای دست یابی به دو هدف انجام می شود.
1.یکی از اهداف برای بهتر نواختن سازاست .برای پیشرفت کردن ، آگاهی و دانش بیشتر ، کسب مهارت و توانایی اجرا بهتر و افزایش قابلیت ها و شناخت توانایی ها و نقص هایمان .
2.برای دست یابی به اجرای بهتر.برای افزایش توانایی هایمان در نشان دادن مهارت نوازندگی زمان اجرا.علاوه براین نباید فقط به تمرین در اتاق تمرین بسنده کرد.
در این تمرین ما می آموزیم چطور در زمان کوتاه تر نتیجه ی مطلبوتری بدست آوریم ، به جای تمام روز در اتاق ماندن و تمرین کردن و مدام صداهایی که در مقایسه با روز قبل و قبل تر از آن هیچ بهبود و تغییری در آن حاصل نمی شود.
در این درس ، شما ....
1.متوجه می شوید چه مدت زمان تمرین در طول روز به شما نتیجه ی بهتری می دهد ( و به شما احساس مطلوب و مفید بودن در باقی ساعات می دهد )
2.می آموزید که کدام تمرین بی حاصل و بی نتیجه است و کدام تمرین با فایده (بنابراین می آموزید چطور زمان ارزشمندتان را بیهوده تلف نکنید )
3. یک برنامه ریزی مناسب با اولویت بندی درست زمانی خواهید داشت (به این ترتیب خود را از سردرگمی هنگام تمرین رها می کنید )
4.جریان فراگیری شما را تسریع می بخشد به مدد دو مدل تمرین منحصربفرد.
تمرین بی اندیشه و فکر
راحتر، اما بیهوده
آخرین باری که برای ارزیابی موثرتمرینتان ، تمرین را ضبط کرده اید کی بوده ؟ اگر در مدرسه موسیقی یا دانشگاه موسیقی هستید ده دقیقه زمان بگذارید و به تمرین دوستان خود گوش دهید ، از تمرین آنها به چه نکاتی پی می برید ؟
متوجه می شوید بیشتر تمرین ها به شیوه ی قدیمی و غلط تکرار و تکرار می شود. اغلب می شنویم که وقتی شخصی قطعه ای را تمرین می کند کل قطعه را می شنوید تا جایی که آن شخص صدای نامطلوب می شنود ، که تمرین را متوقف می کند و دوباره شروع به نواختن پشت سرهم آن قسمت یا پاساژ می کند تا به نظرش صدای بهتری ایجاد شود و این جریان تا انتهای قطعه چندین بار از نو تکرار می شود . زمانی که از او می پرسید چرا این کار را می کند ، ممکن است بگوید : « فالش بود » ، « خیلی تمیز نواخته نشد ». ولی وقتی که روی جزییات بیشتر متمرکز می شوید ، به طور مثال اینکه کدام نت فالش بوده ، در کدام خط و میزان با چه نوانسی و.... به طور دقیق و قطعی نمی توانند به شما پاسخ دهند ؛ در اکثر مواقع این نوع مواجه با تمرین نشان دهنده ی بی فکر و اندیشه می باشد .
سه مشکلی که در نتیجه ی تمرینات بی فکرو دقت می باشد:
1.زمان را هدر می دهید .
چرا ؟ وقتی که با کمی دقت و جزیی نگری می توانیم نتیجه ی بهتری بگیریم. علت اینکه تمرینی را روزها و هفته ها و ماه ها انجام می دهیم و هیچ تغییری در کیفیت اجرایی آن حاصل نمی شود ، همین سطحی و بی فکر تمرین کردن است. در حقیقت شما با چنین تمرینی ، چاله ای را عمیق تر می سازید ، ها بدون فکر یک سیستم غلط را می نوازید که به صورت عادت اشتباه درمی آید ، قطعا تصحیح این اشتباه و عادت غلط در آینده کاری مشکل تر است .
2.اعتماد به نفس شما تضعیف می شود.
زمانی که بدون فکر تمرین می کنید ، شما وقتتان را آگاهانه برای تشخیص و شناخت نکات و جزییات نمی گذارید و نوعی که دوست دارید تمرین می کنید. نکته ی منفی این تمرین این است که شما نمی دانید که چرا گاهی اوقات پاساژی که می نوازید خوب صدا می دهد و گاه بد. این نکته در یک اجرای مهم که شما درپیش دارید می تواند تاثیر منفی از لحاظ روحی بگذارد. .واقعیت این است که روی صحنه شما از لحاظ اعتماد به نفس باید بتوانید از نمره ی 5 نمره ی 5 کامل را بگیرید. نه تنها در شرایط کاملا خوب ، بلکه در موقعیت غیرعادی که همه چیز مطابق میل شما نباشد ، شما باید از دیگاه تکنیکی آگاه به تمامی جزییات اجرایی باشید.
3. ذهن شما خسته می شود .
تمرین با آگاهی و فکر ، با کمی خلاقیت یک کار و فعالیت روزانه و مشکل است. بنابراین باید انرژی برای تمرین صرف شود.
چاره ی کار چیست ؟
@violinmagazine
تمرین با اندیشه و تفکر
راز نوازندگان موفق
#تمرین آگاهانه :
به بیان دیگر ، تمرین با هدف مشخص ، تمرینی که برای ایرادات راه حل داشته باشد، تمرینی که بر روی حل مشکلات تمرکز و دقت داشته باشد ، تمرین آگاهانه است . به جای تمرین بدون فکر و بی فایده ، تمرین آگاهانه فعالیتی مثبت و با فکر و تلاش آگاهانه وبا منطق است. این نوع تمرین شما را وامی دارد که هنگام اشتباه مکث کنید و منشا اشتباه و راه حل آن را پیدا کنید.
پاول کانتور ، نوازنده ی ویلن اعتقاد دارد که اتاق تمرین مانند یک آزمایشگاه است ، که شما برای کسب نتیجه ی دلخواه می توانید به راحتی روش های مختلف را آزمایش کنید ، چه از لحاظ تکنیکی و چه موسیقیایی. جز به جز موارد و نکات را به صورت جداگانه بررسی کنید .مقاله ی کوتاهی که در ادامه آورده می شود ، تاییدی بر نظریه ی پاول کانتور است . ( برگرفته از مجله ی استرینگ )
نوعی از تمرین که موجب برجسته شدن و شهرت و موفقیت چه در موسیقی ، چه ورزش و چه تجارت است ، توسط دکتر آندرس اریکسون که تمرینات افراد متبحر را با عنوان ده هزار ساعت یا ده سال مورد بررسی قرار داده است ، بیان می شود. او به این نتیجه رسیده است که برای رسیدن به مرحله ی تمرین هدفمند و آگاهانه و مفید دست کم ده سال یا ده هزار ساعت زمان صرف می شود و بعد آن است که به سطح تبحر در هر حوزه ای دست می یابیم. به طور معمول و میانگین فاصله ی سنی 15 تا 25 .
صحبت کردن از اعداد و ارقام ساده ست ، اما کلید موفقیت در میزان زمان تمرین نیست ، کلید موفقیت نوع تمرین کردن برای دستیابی به تبحر و خبرگی ست. با هر روش قدیمی هم که تمرین می کنید ، تمرین را انجام دهید و تمرینات را قطع نکنید.
مترجم :نوشین معتمدی
منبع: www.Bulletproofmusician.com
@violinmagazine
🔗 #موسیقی

🔗 #نقل_قول
.............................................................

@Beyondthemusic

«من هرگز در بیان احساس و عواطفم به واسطه کلمات توانمند نبودم. شاید به همین دلیل (که با کلمات راحت حس رو بیان نمی کردم) در موسیقی و نقاشی راهم را پیدا کردم. یا شاید هم برعکس: این دو فعالیت هنری برای من مسیری شد که به کل از بیان چیزی با کلمات پرهیز کنم.»

🔗 #آرنولد_شوئنبرگ

#نقاشی الصاقی اثر #شوئنبرگ است با نام:

#Der_rote_blick (1910)


🎼 #Arnold_Schoenberg
📌 #Composer
📌 #Pianist
📌 #Music_Theorist
📌 #Painter
#تمرین_آگاهانه
ادامه مطلب
تمرین آگاهانه چگونه است؟
بیایید اینطور در نظربگیریم شما مشغول تمرین هستید و می خواهید نت ها آنگونه که در ذهنتان می شنوید صدا دهد. تمرینتان راضبط کنید و دوباره گوش دهید.
اولین نت که نواختید زیاد بوده ؟ کم ؟ نوانسش ضعیف بوده یا قوی ؟ نت را زیاد کشیدید یا کم ؟
خب ..تصور می کنیم نت را اشتباه زدید و کشش نت را رعایت نکردید ، با تاکید و اکسنت کافی زده نشده. میزان خطای شما چقدر بوده ؟ کشش نت چقدر بیشتر بوده ؟ تاکید و اکسنت شما چقدر باید بیشتر باشد و....
حال بیشتر دقت کنید چرا این خطاها رخ داده و چه راهکاری برای حذف خطاها به ذهنتان می رسد.
بار دیگر تمرین را ضبط کنید و دوباره گوش دهید . آیا این بار جزییات را بهتر رعایت کرده اید.آیا به اجرای مطلوبتان نزدیکتر شده است ؟
اگر جواب مثبت است ، نکات و جزییات را یادداشت کنید ( برای آسان تر شدن هنگام یاددآوری )، و بعد مشخص کنید چه راهی را برای رفع خطاها پیش گرفته اید بازهم روش و راه حل ها را یادداشت کنید.
آیا این نوع تمرین برای اولین بار برایتان خسته کننده بود؟ کاملا طبیعی است .وقتی که این نوع تمرین به صورت یک عادت شد کم کم نتیجه ی مثبت آن را می بینید و احساس رضایت بیشتری از خود خواهید داشت. علاوه بر این شما زمان را هدفمند برنامه ریزی می کنید و بیهوده از ابتدا تا انتهای قطعه را بارها بدون نتیجه تکرار نمی کنید .تحقیقات هم نشان میدهد که تمرین مفید و هدفمند و تاثیرگذار بیشتر از 4 ساعت آنچنان پیشرفتی را حاصل نمی کند.
مترجم:نوشین معتمدی
منبع :www.bulletproofmusician.com
@violinmagazine
#تمرین_آگاهانه
ادامه مطلب
نظرموسیقیدانان برتردر مورد تمرین:
خیلی هم عجیب نیست که موسیقدانان بزرگ هم نظرو توصیه شان مشابه مقاله ای است که هم اکنون مطالعه می کنید. "یوجین ایزایی " برای مثال در طول روز سه ساعت تمرین را پیشنهاد می کند ، "لئوپلد آئور" حداکثر 4 ساعت تمرین . "هایفتز" روزهای یکشنبه را استراحت می کرد و " دونالد وایلشتاین " ویلنیست هر هفته یک روز را برای استراحت در نظر می گرفت. آیزاک پرلمن تمرین سه یا چهار ساعته را به صورت 50 دقیقه تمرین ده دقیقه استراحت تقسیم می کند.
حال مشکل تمرین بیشتر چیست ؟ تمرین بیشتر در صورتی که سازنده و مفید باشد هیچ ایرادی ندارد. شما مسلما می تواند بیشتر از چهار ساعت هم تمرین کنید ولی حفظ کردن تمرکز و دقت برای تمرینی که آگاهانه و مفید باشد مطلب اصلی است. اگر شما خود را متعهد به تمرین آگاهانه می دانید ، در می یابید که بعد از 4 ساعت چه از لحاظ فیزیکی و چه فکری احساس خستگی می کنید و آن درجه از تمرکز و دقت را برای دستیابی به نتیجه مثبت نخواهید داشت. علاوه برای تمرین آگاهانه استقامت نیاز است نه سرعت بالا. مثال دیگر این است که افرادی که می خواهند وزن کم کنند با تغییر نوع زندگی به جای یک رژیم سخت و غیر منطقی به نتیجه می رسند .بنابراین شما هم باید رژیم درست تمرینات خود را داشته باشید.
به خاطرداشته باشید که روند تمرین اصولی را که ذکر شد یک شبه نمی توان پیاده کرد. اگر بخواهید یک روزه تایم تمرین و نوع تمرین خود را کلا تغییر دهید مثل ماشینی می شوید که باک خود را خالی کرده و برای ادامه راه انرژی ندارد. مثال معروف خرگوش و لاک پشت را فراموش نکنید ، آهسته و پیوسته پیش روید.
مترجم : نوشین معتمدی
منبع : www.bulletproofmusician.com
@violinmagazine
#تمرین_آگاهانه
ادامه مطلب
نکته دیگر: یک دفتر تمرین داشته باشید. یک دفتر و خودکار مخصوص تمرین خود برای یادداشت نکات و جزییات با ارزشی که هنگام تمرین متوجه می شوید داشته باشید. به این خاطر که انسان فراموش کار است دو قدم به جلو برداشته اید با فراموش کردن یک قدم عقب برمی گردید. من پبشنهاد می کنم که این دفتر را نگهدارید و همیشه همراهتان باشد بعد سال ها می توانید تجربیات خود را مرور کنید ( مثل برند Moleskine که هنرمندان و نویسندگان از این دفترچه ها برای یادداشت های خود استفاده می کردند ) به طور مثال می توانید از یادداشت کردن نکاتی که در این مقاله ذکر شده شروع کنید.
#هشت اصل تمرین:
#اصل یک : در زمان کم بیشتر بیاموزید با انتخاب ساعت درست تمرین.
زمانی تمرین کنید که تمرینتان سازنده باشد.
چه ساعتی از روز شما فعالیتتان سازنده تر است ؟ آیا شما فردی هستید که بازدهی کارتان روز بیشتر است ؟ یا جغد شب هستید ؟
هرفردی می داند که سطح انرژیش در طول روز چه ساعتی بیشتر است. بعضی افراد صبح ها انرژی بیشتری دارند، بعضی با شروع روز انرژیشان افزایش می یابد و بعضی بین سه تا پنج کاملا بی انرژی هستند.
چون تمرین آگاهانه و با اندیشه یک روش ذهنی است ، تمرین کردن زمانی که سطح انرژیتان پایین است ، نتیجه اش هدر دادن زمان و صرف وقت بیشتر برای رفع خطاهایی است که زمان نادرست تمرین انجام داده اید.
بلعکس ، زمانی که ذهن و بدن شما در حالت هوشیار و پرانرژی ست می توانید تمرینی مفید و موثر داشته باشید .
یک جدول ثبت انرژی داشته باشید.
برای خود یک جدول هفتگی بسازید و ساعت را یادداشت کنید .( به طور مثال ساعت 12 تا 2 ظهر بیشترین انرژی ذهنی ، 2 تا 3 چرت میان روز ، 4 زمان پرانرژی جسمی و فکری ) بعد از یک هفته زمان تمرین مفید شما مشخص می شود. همچنین زمان مناسب استراحت ، انجام کارهای روزانه و دیگر فعالیت ها.
مترجم :نوشین معتمدی
منبع: www.bulletproofmusician.com
@violinmagazine
Forwarded from اتچ بات
🎬 نیم نگاهی به فیلم “Jackie”

✍🏻 به قلم: حدیث م.
@Beyondthemusic

این فیلم جریان ترور “جان اف کندی”، رئیس جمهور آمریکا را از نظرگاه همسرش "ژاكلين" نشان می دهد که روایتی زنانه از اتفاقات و کشمکش هایی است که در ساختار سیاسی یک کشور ابر قدرت رخ می دهد.
در خلال این داستان، این اندوه ژاکلین است که نشان می دهد فاجعه عمیق تر از آن است که یک شخصیت سیاسی صرف و یک “مهره”، که از قضا در منطق سیاست و ساختار قدرت قابل جایگزین شدن است، حذف فیزیکی شده باشد. مطابق روایت او، ما به وضوح می بینیم که به رئیس جمهور به عنوان یک “رئیس جمهور” نگاه نمی شود بلکه به عنوان یک همسر و یک پدر نگاه می شود و این حادثه ی عمومی و جهانی برای ژاکلین به قدری شخصی و خصوصی است که هیچ کس، از مقامات سیاسی گرفته تا یک ملت، را در غم خود نمی تواند شریک بداند. چه بسا از نگاه او، هر مراسم ترحیم تشریفاتی و هر ادای احترام رسمی برای نشان دادن اهمیت و درد این فقدان بزرگ به غایت ناتوان است و تنها این پیراهن تن اوست که چنین قابلیتی را دارد، پیراهنی که خون همسر ترور شده اش بر آن پاشیده شده.
این فیلم روایتی زنانه است، چرا که بحران سیاسی یک کشور و تلاش خویشتندارانه ی مقامات برای مهار این شرایط، همه در آینه ی بی قراری ها و احساسات جریحه دار شده و در عین حال قدرت یک زن برای اثبات “بودنش” متجلی شده و به نمایش درآمده است.

@Beyondthemusic
Forwarded from اتچ بات
گروههای مهجور:

🔗 #معرفی_مختصر

Band: 🎼 #Moonlit_Sailor

Gener: 🎶 #Modern_post_Rock

Country: 🇸🇪 #Sweden
.............................................................

@Beyondthemusic

🔶 موسیقی پست راک و بهتر سبک پست راک امروز نقل محافل گفتمان موسیقی متأخر راک شده است. چرایی آن در این نوشتار نمی گنجد. چرا که نیاز به چند بعد تحلیل احساس می شود. ذائقه مخاطب، نحوه پرداخت به موسیقی، عدم محدودیت در به اجرا در آوردن ایده در پست راک، و... اما در کنار این، و در گروههای متعددی که در این سبک فعالیت می کنند؛ کمتر گروهی می تواند خود را متمایز نشان دهد. این گفته به این منظور نیست که گروههایی که در کارهایشان شباهت های تماتیک دارند قابل نیستند، بلکه تمایز شدن در این سبک و چه بسا امروز در تمام سبک ها کار دشوار می نماید. ( این موضوع هم به تحلیلی در خور نیاز دارد) در این نوشتار به گروهی می پردازیم که به رغم تشتت گرایی و شباهت های گروههای پست راک ( حد همپوشانی) موسیقی متفاوتی را عرضه می کند که کمتر شنیده شده است. گروه «مونلایت سیلور» یا ترجمه آن « ملوان مهتابی» گروهی منحصر به فرد است. ساختار موسیقی آنها یک تفاوت اساسی با گروههای دیگر دارد و آن حرکت پاندولی میان دو سر طیف ساختاری هستند. برای مثال کمتر پیش می آید که ما راک متأخر را و پست راک را پر از هیجان و در سویی تعلیق ، استفاده به جا از گام ها ( پنتاتونیک) و آکوردهای کاسته و افزوده این حرکت پاندولی را ملموس تر نشان می دهد. گروه تا به حال سه آلبوم را منتشر کرده که هر کدام روایت خاص خود را دارا هستند. اما، با قاطعیت آلبوم آخر گروه با نام « ما از ستاره های نابود شده پا به عرصه وجود گذاشتیم» جایگاه ویژه ای دارد که نشان دهنده پختگی گروه در اجرای موسیقی است که گرچه عناصر پست راک را دارا است؛ و در عین حال تمایز در ساختار و پرداخت به موسیقی را در صورت های حسی و لحظه ای به زیبایی هر چه تمام تر اجرا می نماید.

🔴 در ادامه #ده_قطعه شاخص از این گروه در کانال قرار می گیرد.
🔵 Albums:
💿 #We_come_from_exploding_stars(2014)
💿 #Colors_in_stereo(2011)
💿 #So_close_to_life (2010)
💿 #A_footprint_of_feelings (2008)
2024/10/05 07:26:07
Back to Top
HTML Embed Code: