Telegram Web Link
‍ ‍ ‍ 🔄 #ترجمه_قطعه_راه_من

تر جمه: #تیم_محتوا_کانال
#My_way
.............................................................

@Beyondthemusic

اکنون، پایان نزدیک است.
و مواجهه با آخرین مرحله زندگیم.
دوست من، خیلی صریح حرف می خوام بزنم.
می خوام در مورد موضوعی صحبت کنم، با خیال راحت.
من زندگی ام را تمام و کمال زندگی کردم.
من به هر جایی مسافرت کردم، اما بیشتر، و بیشتر از اینها من به راه خود رفتم.
افسوس هایم اندک بود،
اندک تر از آنکه قابل ذکر باشد
هر چه می باید کردم،
بی کم و کاست، تمام و کمال
برای هر لحظه ای نقشه ای داشتم.
هر قدم با احتیاطی که در راههای فرعی بر می داشتم.
و بیشتر از اینها مهم این بود که به راه خود رفتم.
آری، به خوبی ملتفت هستید، که هر از گاهی هم
لقمه ی بزرگتر از دهانم بر می داشتم
هرچند، دودل که می شدم،
همان لقمه را یکجا می بلعیده یا بیرون می انداختم،
و سینه سپر کردم، قد علم،
به راه خود رفتم.
عاشق شدم، خندیدم و گریستم
به سهم پیکم، شکست هم خوردم
و اکنون که اشک هایم خشک می شود،
می بینم چه خوش بود همه ی احوال.
فکر میکنم همه اینها را انجام دادم
و ممکن بگم، که شرمنده نیستم از راه زندگیم.
و نه،نه، نه، من راه زندگیم رو رفتم.
مگر انسان به وجودش نیست؟
که اگر "خود" نباشد، هیچ ندارد.
که حرف دلش را بزند،
و نه عاجز و سرافکنده
سابقه ام چنین می گوید، که زخمهای روزگار را خورده ام،
و به راه خود رفته ام.
بله، این راه من بود...
Forwarded from اتچ بات
"...من برگشتم پنجره ی رو به اتاقم را باز کردم- هیکل خمیده ی پیرمرد را در کوچه دیدم که شانه هایش از شدت خنده می لرزید و آن دستمال بسته را زیر بغلش گرفته بود. افتان و خیزان می رفت تا این که پشت مه به کلی ناپدید شد. من برگشتم به خودم نگاه کردم، ديدم لباسم پاره، سرتا پايم آلوده به خون دلمه شده بود، دو مگس زنبور طلايی دورم پرواز می کردند و کرم های سفید کوچک روی تنم در هم می لولیدند- و، وزن مرده ای روی سینه ام فشار می داد..."

📚 بوف کور: #صادق_هدایت

@Beyondthemusic
Forwarded from اتچ بات
🔗 #موسیقی

🔗 #راک_سیاسی

🔗 #تالیفی
#Political_Rock

.............................................................

@Beyondthemusic

🔶 در دهه 1980 این سوالات در مورد کارایی عملی موسیقی در خدمت مستقیم سازماندهی حرکت های سیاسی به اشکال متفاوتی در سیاست فرهنگی پاسخ داده شدند.این پدیده جدید در راک سیاسی در اواسط دهه ی 1980 ظاهر شد و با پیوستن موسیقی دانان مردم پسند به آن و علایق بین المللی به گرسنگان آفریقایی و حرکت های ضد هسته ای محیط زیست و دیگر اتفاقات جهانی تحکیم یافت .در اواخر دهه ی 1990 فهرست اهداف و علت ها بسیار بلند تر بالا شد و از جمله ی آنها کنسرت های ،کنسرت های قدردانی از #نلسون_ماندلا ،سفر های گروه عفو بین المللی ،کنسرت های متعدد صلح سبز و موسیقی برای تبت را بر شمرد . چنین کوشش هایی صرفا سیاسی نیستند راک بر علیه ایند . آگاهی در مورد شیوع این بیماری و پایه گذاری راهی برای مبارزه بر علیه آن بوده است. آنها می دانند کریسمس است؟ اولین آواز از آواز هایی بود که آگاهی عمومی را ارتقا داد و باعث جلب نظر به گرسنگان آفریقایی و الگوی قالبی شد برای آنهایی که از این حرکت پیروی کردند بسیاری از کسانی که قبلا قصد کمک داشتند به علت محدودیت توانایی و گستردگی ابعاد کار به شکست خود اعتراف کردند .اما گروه #لیو_اِید موفقیت زیادی در این مورد کسب کرد .در 13 جولای 1985،لیو اید از طریق تلویزیون در سطح جهانی پخش شد و برنامه ی آن مستقیما از سیدنی استرالیا ،استادیوم ومبلی لندن و استدیوی دی اف کی در فیلادلفیا پخش گردید از جمله اجرا کنندگان آن #دیوید_بویی،#کویین، #پل_مک_کارتنی در لندن و #اریک_کلاپتون، #دوران_دوران و #باب_دیلان در فیلا دلفیا بودند . با مساعدت کنکورد ،#فیل_کالینز در هر دو برنامه ظاهر شد ،هفت ماهواره مخابرات ،برنامه را را به طور زنده برای یک ملیارد بیننده در 150 کشور از جمله اتحاد جماهیر شوروی و چین پخش کردند. بینندگان این امکان را داشتند تا از طریق تلویزیون ملی خود که در ارتباط با برنامه های اصلی بود با تلفن با محل کنسرت تماس داشته باشند.صفحات و کنسرت ها ،فضایی از برادری به وجود آوردند و هر یک از ملت ها سهم خود را در برقراری رابطه مشترک به انجام رساندند -بخشش گری و تاکید بر تشریک مساعی و یکپارچگی.

⭕️ اسامی و اصطلاحات در متن:

🌐 #Live_Aid
#Do_They_know_it_is_Christmas?

📝 #Political_Rock
📢#Bob_Dylan
📢#Duran_Duran
📢#Eric_Clapton
🆓 #Nelson_Mandela
📢#Paul_Mc_Courtney
📢#Phil_Collins
📢 #Queen
BIRD IS THE WORD by Bill Plympton.mp4
11.9 MB
Bird is the word
اثر بیل پلیمپتون
این انیمیشن را تنها بخاطر موسیقی اش آپلود کردم. مطمئنا به وجد خواهید آمد :D
@unseencinema
Forwarded from اتچ بات
🔗 #فلسفه_هنر

🔗 #مطالعات_فرهنگی

🔗 #هنر، #بایدها_و_نبایدها

🔗 #بخش_اول

🔗 #تالیفی
.............................................................

@Beyondthemusic


🔶 ظهور خرد گرایان و تجربه گرایان در سده شانزدهم میلادی به نظر می رسید که اندیشه را از حصر افسون مابعد فیزیک رها می کند و به آن جلوه ای زمینی همراه با حقیقتِ مطلقی می‌دهد که لازمه ی تبیین چیزی است که خرد در فهم آن عاجز است. در هنر خرد گرایی ابتدا با قالب بندی های مختلف توانست تمایز خود را از پیش و پس خود تعیین کند. قالب حال در هر زمانی برای هنرمند قالب مرسوم و تخطی از آن طرد ذائقه مشترک را به همراه داشت. سامانه معرفتی که یا میبایست در آن قرار می گرفتی، یا به طور کل فاقد اعتبار سخن گفتن و شرح ایده ها برای هنرمند رقم می خورد. قالب ها در هر دوره ای مبتنی بر باید و نباید هایی بود که اجرای آن به ثبات بیشتر آن می انجامید. عقلانیت و مطبوع در راستا با پیشرفت جوامع در سده هجدهم و نوزدهم به اوج خود رسید، عقلانیت بسان تزی عمل کرد که درون خود آنتی تز پنهان یعنی عملی مبتنی بر بی خردی که خط بطلانی می کشید بر هر سامانه ی معرفتی و باید و نبایدی را به رشد می داد. نتیجه و سنتز آن برکنده از خرد گرایی و چنین قالبی بود برای نمونه #شوئنبرگ در موسیقی و جنبش دادایسم و فوتوریسم از جمله ی آنها بودند که بر ضد خرد گرایی انحصاری و استعلایی گام برداشتند. در موسیقی نحوی از همین تعارض را در موسیقی جز و موسیقی تجربی می توان مشاهده نمود. تاکید بر قرار نگرفتن در هیچ چارچوبی، به عبارت دگر استیلای چارچوب خاص بر هنر که آن را قالب بندی می کند به تعبیر دگر مهندسی موسیقی مورد انتقاد کسانی قرار گرفت که چنین مهندسی را در خدمت قدرتمندان و طبقه سرمایه دار و حقنه سلیقه ی آنان به افراد پایین تر می دانستند. از طرف دیگر موسیقی هنری ایستا نبود، فوتوریسم بر تقدس مکانی و انحصاری در هنر تاخت و دادایسم بر هر آنچه که دعوی معنا و مطلق دارد. بر این اساس موسیقی مدرن دو کارکرد دوگانه اما در خدمت یک سیستم را دارد این را می توان با پیوند خرد گرایی و نیاز به زدودن چارچوب ها تبیین نمود که فریبی بس هوشمندانه تر را در پی دارد. کارکرد اول بازتولید سلیقه نهادینه شده به صورت های مختلف، دوم در خدمت هنر ضد باید و نباید ها قرار می گیرد؛ اما آن را همچون وجهی از هنر مدرن بازتولید می کند که به دنبال قالب بندی آن است.
⭕️ اصطلاحات در متن
🌐 #Dadaism
🌐 #Futurism
🌐 #Modrn_Art
Forwarded from اتچ بات
🔗 #موسیقی

🔗 #نوستالژی

🔗 #روایت
.............................................................

@Beyondthemusic

#اوایل دهه هشتاد بعضی از شرکت های موسیقی همچون #آوای_باربُد و... آغاز به انتشار آلبوم های موسیقی بی کلام از نوازندگان گیتار الکتریک بزرگ دنیا کردند؛ در رأس آنها می توان به سه نوار کاست از #اینگوی_مالمستین و دو مجموعه از برترین قطعات گیتار الکتریک با نام « #مردان_اُرفِئوس» اشاره کرد. در کنار اینها نوازندگانی دگر همچون #مارتی_فریدمن، #جو_ستریانی، #گری_مور، #استیو_وای، و #ریچی_بلک_مور هم در لیست آثار منتشر شده قرار گرفتند. تا آنجا که یادم می آید با پس انداز و مشقت تمام این کاست ها را تهیه کردم. نکته جالب این بود که تمام این آثار با قیمت زیر هزار تومان در بازار منتشر شدند. در این بین شرکت هایی غیر از شرکت مزبور نظیر ایران گام و شرکت هایی مهجور تر آثار دیگران را منتشر کردند. یکی از کاسِت هایی که به بازار آمد و مهجور واقع شد، مجموعه ای از قطعات نوازنده مطرح گیتار « استیو وای» بود با نام « باران آتشین» کاست شامل قطعاتی از این نوازنده بود که هر کدام در کشورهای متفاوت اجرا شده بودند و در قالب یک مجموعه به بازار آمد اما در کمترین حد امکانات و تبلیغات خیلی از این آثار مهجور واقع شدند در واقع، کسی که به آنها دست میافت یا اتفاقی آن را در فروشگاه‌های فرهنگی خیابان انقلاب رویت می کرد یا به واسطه اطلاع رسانی بعضی دوستان از وجود چنین آثاری که در ایران با مجوز منتشر شده بودند، آگاهی پیدا می نمود. در این پست قصد دارم قطعات مربوط به « استیو وای» را به اشتراک بگذارم، قطعن تبدیل آنها از کاست به فایل فشرده ممکن نبود، اما اتفاقی در سایت بیپ تونز مشاهده کردم تمام آثاری که در آن زمان بر روی کاست روانه بازار شده بودند، به صورت آلبوم فشرده در سایت بیپ تونز با قیمتی مناسب قابل خریداری است. به رغم آنکه قطعات آلبوم یکی از این هنرمندان به طور کامل در کانال قرار می گیرد، از شما خواهشمندم برای حمایت از صاحبان ذینفع دگر آثار آنها را از سایت مزبور خریداری کنید. همچنین این انتخاب تنها به این دلیل است که آلبوم مورد نظر بسیار مهجور واقع شد تا آنجایی که اطلاع دارم تنها صد نسخه از آن روانه بازار شد که خیلی از آنها برگشت داده شد، اما امروز فرصت مناسبی است که فارغ از مشقات آن سالها این آثار را تهیه کنیم.

Artist: 🎸#Steve_Vai
Album: 💿 #Baran_Atashin

⭕️ اسامی در متن:
🎸#Gary_More
🎸#Joe_Satriani
🎸#Marty_Friedman
🎸#Orpheus_Men
🎸#Ritchie_Black_more
🎸#Yngwie_Malmsteen
2024/10/05 17:40:22
Back to Top
HTML Embed Code: