Telegram Web Link
💢 محمد رئوف قادری به عنوان نماینده کردهای اهل سنت به ترکیب شورای راهبردی دولت چهاردهم اضافه شد

🔺 جلالی زاده:
با اعضای شورای راهبردی صحبت کردم که یکی از کردها را به عنوان عضو شورا منصوب کنند بر این اساس آقای رئوف قادری به این ترکیب اضافه شد در میان عزیزان بلوچ هم فکر می کنم یا آقای معین الدین سعیدی یا محمد سعید اربابی در این ترکیب قرار بگیرند

🌐به #سلام_پاوه بپیوندید👇

🆔 @salampaveh
دکتر صفری نماینده ادوار مجلس در مصاحبه با اصلاحات کرمانشاه مطرح کرد:

همانگونه که شعار دکتر پزشکیان ایران برای همه ایرانیان است، انتظار داریم شعار کرمانشاه برای همه کرمانشاهیان نیز راهبرد اصلی فعالان استان باشد.

دکتر صفری نماینده اسبق اسلام آباد و مدیر مسئول روزنامه نشاط طی تماس تلفنی با ادمین کانال اصلاحات کرمانشاه بر ضرورت وفاق تمام فعالان استان کرمانشاه با هدف آبادی استان تاکید کرد و گفت باید فارغ از همه گرایش های سیاسی و با تکیه بر تجارب گذشته به شکلی عمل کنیم که مانند دوره های قبلی فرصت سوزی اتفاق نیفتد تا تفرقه فعالان استان باعث عدم توجه دولت به خواست های به حق مردم استان نشود.

دکتر صفری با بیان ضرورت گردهمایی تمام اقشار و اصناف و ذینفعان کرمانشاه بر رسیدن به یک صدای منسجم و مطالبه‌گر صحه گذاشت.

ایشان با ذکر چند خاطره از دوران اصلاحات و دوران اعتدال بر از دست رفتن فرصت های بدست آمده برای استان کرمانشاه علیرغم رای نزدیک به ۷۰ درصد کرمانشاهیان به روسای اسبق جمهور یعنی خاتمی و روحانی اشاره کرد. از جمله اینکه استانداران ادوار مختلف کرمانشاه نتوانستند مصوبه مجلس سوم و دستور دولت برای حق ایثارگری مردم کرمانشاه را اجرایی کنند.

ایشان در پایان بر گردهمایی موثر فعالان استان از همه اقشار و اصناف و گروه های سیاسی اعم از موافق و مخالف دولت و حتی تحریم کنندگان تاکید کرد.
♨️ستاد یا حزب؟

📌آیین تجلیل و شکرگزاری از فعالان ستادی و چند نکته

📌جشن پیروزی انتخاب دکتر پزشکیان به عنوان رئیس جمهور که به دلیل ایام سوگواری محرم با نام آیین تجلیل و شکرگزاری از فعالان ستادی در کرمانشاه برگزار شد با غایبین زیادی همراه بود.

📌البته از آنجا که در هر انتخابات ستادهای متعدد و موازی بسیاری تحت عنوان ستاد اصلی، ستاد مردمی، ستاد احزاب، ستاد اصناف و اقشار مختلف شکل می‌گیرد این غیبت ها دور از انتظار نیست.

📌همین موازی‌کاری‌ها و هماهنگی‌ناپذیری‌ها است که همواره گردهمایی بدنه حامیان دولت های منتخب را پس از پایان انتخابات با مشکل مواجه می‌کند.

📌تداوم ستادهای انتخابات ریاست جمهوری فرآیندی بود که از انتخابات ۹۲ و پس از حوادث ۸۸ با انحلال برخی از بزرگترین احزاب کشور جدی‌تر شد.

📌با کم‌رنگ شدن نقش احزاب از یک طرف و با ایجاد ائتلاف بین گروه‌های موسوم به اعتدال از سوی دیگر، شاید به ضرورتی که فقط در آن دوره بخصوص توجیه بردار بود، برخی به دنبال تداوم ستادهای روحانی برای حفظ بدنه اجتماعی حامی دولت بودند، اما در عمل به خاطر ناسازگاری ستادهای موازی، مشخص شد این تداوم نمی‌تواند جای تحزب را بگیرد.

📌واضح است وقتی که هر ستادی داعیه آن را داشته باشد که نماینده مردم است و نیز به دلیل نبود مرامنامه یا اساسنامه مشخص، امکان ایجاد یک جبهه از حامیان دولت عملی نیست و نتیجه‌ای جز تشتت بیشتر در ساماندهی فعالیت های سیاسی بدست نخواهد آمد.

📌در دور دوم حسن روحانی نیز این تداوم ستاد همچنان اختلالاتی در بازگشت احزاب به صحنه ساماندهی سیاسی جامعه ایجاد می‌کرد. مضاف بر اینکه ستادها پس از پایان فرآیند انتخابات توانایی قانونی خاصی برای برآورده کردن توقعات فعالان خود را ندارند.

📌حال با پیروزی دکتر پزشکیان، باز در بر همان پاشنه می‌چرخد.

📌همچنان عده ای با خوش‌بینی نسبت به سابقه درخشان و سلامت و دلسوزی دکتر سعیدی و دکتر معصومی ( که جای شکی در ان نیست) و نیز دوستی عمیق این دو بزرگوار با رئیس جمهور منتخب امید دارند این دو عزیز بتوانند با تداوم ستاد و ایجاد برخی کارگروههای مشورتی، جای خالی بدنه‌ی حامی دولت را پر کنند.

📌اما لازم دانستم ضمن ارج نهادن به این دو بزرگوار به تناقضی که در جلسه آیین تجلیل و شکرگزاری از فعالان ستادی مشاهده کردم اشاره کنم.

📌دکتر معصومی در سخنان پرشور خود در این جلسه بر دستور رئیس جمهور منتخب برای ایجاد کارگروه های مشورتی ستاد برای کمک به دولت منتخب اشاره کرد. اما خود ایشان با یادی از دوران اصلاحات یادآور شد که پس از انتخابات ۷۶ تصمیم بر آن شده بود که ستادها را تعطیل کنند و ساماندهی امور سیاسی را به احزاب بسپارند.

📌در واقع اتفاق مثبتی که در سال ۷۶ رقم خورد همین کنار رفتن ستادها و ایجاد زمینه ظهور احزابی چون مشارکت بود که توانست یک جبهه متحد از احزاب و فعالان حامی دولت تحت عنوان جبهه اصلاحات شکل دهد.

📌حال با اشاره به این فراز از سخنان دکتر معصومی و نیز با گریزی به سخنان دکتر سعیدی در حاشیه همان جلسه در دیدار با جمعی از فعالان جوان‌تر ستاد که آنها را تشویق به کار حزبی می‌کرد می‌توانم با اعتماد به نفس بیشتری بر این نقیضه انگشت بگذارم و تاکید کنم که تداوم ستادها هرچند ممکن است به ضرورتی همچنان توجیح داشته باشد اما جای تحزب و سیاست‌ورزی حرفه‌ای را نخواهد گرفت.

📌شخصا از همه عزیزانی که به شکل پایدار و اثربخش بدنبال فعالیت سیاسی هستند تقاضا دارم در یک افق بلند مدت نگاهی جدی به تحزب و تشکل یابی سیاسی داشته باشند ( چه در غالب احزاب موجود و چه با ایجاد احزاب جدید)

📌روشن است که مرام سیاسی چیزی نیست که حول یک فرد شکل بگیرد بلکه افراد باید حول یک مرام‌ مشخص گرد هم آیند. بنابراین بحث اساسا فراتر و ریشه‌ای تر از گردهمایی حول یک فرد است (حتی اگر این فرد رئیس جمهور منتخب باشد). مهم‌تر انکه در نبود مرام‌سیاسی مدوّن، ما به ورطه شخصیت پرستی سوق پیدا خواهیم کرد!

📌تجربه نشان داده ستادها و کارگروه‌های حاصل از ان نخواهند توانست جای خالی احزاب و تشکل‌های شناسنامه‌دار سیاسی را پر کنند. بنابراین با تواضع تمام و با احترام به تصمیم رئیس‌جمهور منتخب و اعضای ستاد ایشان به شخصه ترجیح میدهم در غالب یک حزب یا تشکل سیاسی شناسنامه‌دار به فعالیت خود ادامه دهم تا شاید در کنار بقیه احزاب حامی دولت منتخب یک جبهه فراگیر از حامیان اصلاح‌گری بازتولید شود

✍️فرزند کوچک ایران
محمد محسنی نسب
۳۰ تیرماه ۱۴۰۳

@Asrbakhtar
⭕️ علیه فراموشی / فاطمه آتش پیکر*

🔹 سرویس کرمانشاه _ "به راستی چرا از فاجعه بمباران شیمایی زرده ؛ پایمردی و وطن دوستی و مظلومیت مردم دالاهو روایتی ماندگار نداریم نه یادمانی نه کتابی نه مستندی تاثیرگذار... ."

▫️لینک مطلب:

https://kurdpress.com/fa/14725/
--------------------------
🔍 پیگیری اخبار مناطق کُردنشین از کردپرس ایران

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAFO8L3c3g83m_0qIXQ
Forwarded from عصر باختر📰 (matin)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♨️۳۱ تیرمانگ ساڵوگر کارەسات بومواران کیمیائی #بان‌زەردەێ_داڵەهوو

📌۳۱ تیرماه سالگرد فاجعەی بمباران شیمیائی #بان‌زردەی_دالاهو

📌31تیر ماه سال 1367 برای مردم مظلوم و بی‌صدای #زرده یادآور روز تلخی است که گویا گذر زمان نیز آن را به فراموشی نمی‌سپارد ؛ وجود #بیماران_شیمیایی، #فوت مکرر افراد روستا به‌علت مشکلات و عوارض ناشی از بمباران #شیمیایی
خس خس سینه و سوزش چشم و #سرطان خون وپوست و تولد فرزندان #ناقص که در این روستا به امری عادی تبدیل شده است بر فراموش‌نشدنی بودن این #فاجعه گواه می‌دهد.

📌بمباران شیمیایی #زرده توسط هواپیماهای بعثی
با بمب‌هایی که رژیم صدام از کشورهای غربی مدعی
#حقوق_بشر گرفته بود و بر سر مردم بی‌گناه و بی‌دفاع #زرده فرو ریخت و در تمام سال‌های گذشته دنیا در مقابل این جنایت بزرگ سکوتی معنادار داشته است

😔به یاد ۲۷۵ #شهید وبیش از ۱۲۰۰ مجروح وجانباز شیمایی #بان_زرده_دالاهو درغرب استان #کرمانشاه




@Asrbakhtar
Forwarded from نجوای باغ نی (Hamed Pourjafari)
♦️شنا در انبوهه ی نابسامانی ها


محمدحامدپورجعفری


♦️حوالی ساعت یک بعدازظهر بود که یکی از دوستان تماس گرفت و برای شنا در سراب هرسین دعوت کرد.
دوست داشتم که بروم اما شاید باید کمی بیشتر با خودم برای رفتن کلنجار می رفتم.
توی مسیر خانه، خریدهای خانه را انجام دادم و باهمان تتمه ی وسوسه شنا، ماشین را دم در گذاشتم و داخل نیاوردم.

♦️هنوز در خانه قرار نگرفته بودم، که دوست دیگری تماس گرفت و گفت ماشین همراهمان هست، فقط خودت بیا، هماهنگی بساط چای را کردیم و در نهایت دور میدان نفت قرار گذاشتیم.
از در حیاط که بیرون آمدم ، دوست دیگری اتفاقی آنجا بود و مرا تا محل قرار رساند.
پس از چندی انتظار، دوستان سر رسیدند و راهی هرسین شدیم.
♦️ورودی شهر هرسین چنان بی سامان بود که آدمی ناخودگاه ذکر خیر شهردارش از خاطر نمیبرد!
تقریبا همه ی پیاده روها ویران و تمامی میدان ها بی صاحب رها شده بود.
بلوار منتهی به سراب هرسین هم، غایت مدیریت شهری بود!
موزاییک های ویران لجن زده و آب جاری سراب که خود به جای فرصت تهدیدی شده بود و گیاهان خودرو و هزار نابسامانی دیگر!
با خود فکر میکردم اگر این اکوسیستم هرجایی غیر از اینجا بود، میتوانست یک شهرستان را متحول کند.
در ورودی پارک سراب هرسین سردری نامربوط به جغرافیای فرهنگی منطقه در حال ساخت بود و سقف های چوبی سایبان ساختمان کاهگلی شهرداری پارک هم از جا درآمده و در حال فرو ریختن بودند.

♦️قصد داشتم موبایلم را در خودرو بگذارم، اما پیشنهاد دادند که موبایل در ماشین نماند بهتر است.
خلاصه در نهایت از میان پارک به سوی استخر سراب هرسین راه افتادیم، هنوز چند قدمی به استخر مانده بود که
بانوی روشن دل در کنار مردی با احوال نه چندان مساعد، در سایه سار شرمنده ی چادر مسافرتی فرسوده ای که به چوب های محکم شده در میان آجرهای دیوار با تکه پارچه هایی مشکی، بند شده بود، توجه هم را جلب کرد، دوستان دیگر راهی استخر شدند، اما من ترجیح دادم که احوالی از آنها بگیرم، نزدیکتر که شدم، سلام کردم و پرسیدم، اینجا ساکنید یا مسافر؟
زن رویش را به دیوار آجری کرده بود و مرد در حالی که داشت چلومرغی همانند نذری را در ظرف یکبار مصرف یونولیتی، می خورد، با لهجه ای آمیخته از فارسی و لکی گفت!
دو سه مانگه اینجاییم!
بادیدن احوال شهر از شهردار و شهرداری اش که کاملا نامید شده بودم، ناگزیر به فرماندار هرسین پیامک دادم که؛

"سلام و رحمت

خانواده ای دو سه ماهی ست که در پارک سراب هرسین بی سرپناه و آواره، مقیم هستند

امکانش هست که تسهیلی برای سرپناهشان پیدا کنیم؟"

بعد به انتظار جواب پیامک راه افتادم، هنوز پیام دریافتش نیامده بود که فرماندار تماس گرفت، با تعجب از پیامکم جویا شد (بنظرم احساس میکرد که کرمانشاه هستم و خبری را از جایی شنیده ام) در حالی در ورودی استخر بودم، تاکید کردم که خودم در سراب هرسینم و شاهد مستقیم ماجرا!
گفت؛
یک ربع دیگه آنجا هستم
من هم مسیر رفته را بازگشتم و منتظر فرماندار
در ورودی پارک ماندم!
تقریبا هیجده دقیقه گذشته بود که تلفنم زنگ خورد و گفت در پارکم
گفتم از کجا وارد شدید؟
گفت یک در دیگر پشتی دارد، از آنجا آمدم
من هم با همان ساک شنا رو به چادر آن بنده خدا راه افتادم و فرماندار هم با پیراهنی سپید از طرف دیگر به همراه فردی دیگر که لباس مشکی اش از دور به چشم می آمد روبه چادر آمدند.

پس از احوال پرسی ، همراهش را معرفی کرد و گفت معاون سیاسی بنده است.
آقای معاون کاملا با مرد چادر نشین آشنا بود و تعریف کرد که یک پرونده حقوقی با وراث دیگر دارند و....

♦️گویا کار اطاله دادرسی چنان شده بود که این بنده خدا ، به دلیل تصاحب خانه محل سکونتش توسط دیگر وراث و عدم تعیین تکلیف سهم الارث ،ناگزیر به سکنا در پارک بود‌!
از طرفی هم به دلیل اعتیاد شان، بچه ها به بهزیستی کرمانشاه سپرده شده بودند و این ها هم به کمپ ترک اعتیاد و پس از ترک محل کمپ بی خانمان رها شده و چشم به راه رای دادگاه ساکن پارک مانده بودند!

♦️مرد از کارت ایثار گری اش و سابقه طولانی مدتش در جنگ میگفت و در کنارش از طولانی شدن مدت دادگاه و رای گله داشت!
گویا این دومین ازدواجش بود
از ازدواج قبلی چهار فرزند بزرگ داشت که ساکن تهران بودند و از همین ازداوج نیز سه دختر که یکی از آنها شیر خوار بود!
با خودم در همان لحظه به عمق راهبردی کار و بارش لعنت فرستادم!
مرد در کنار تعریف احوال خویش با دلی پر بغض میگفت که چرا باید چندین مرد نامحرم در یک کشور اسلامی بیاید و دست و پای زن کورم را جلوی چشمانم بگیرند و به کمپ ببرند؟
مگر اینجا نباید محرم و نامحرمی باشد!
(گویا این اتفاق خیلی به غیرتش برخورده بود)
و آخرش هم پس از ترک چنین در گوشه پارک رها شویم!
اگر رای دادگاه زودتر مشخص شود، احوال ما و محل سابق زندگی چنین نمی ماند!
Forwarded from نجوای باغ نی (Hamed Pourjafari)
♦️خلاصه معاون فرماندار با تماس های مختلف با شهرداری و بهزیستی و دادگستری پیگیر حل مشکل و سکنایی برای شان بود و من هم برای آقای فرماندار از عدم اهتمام مسئولیت اجتماعی کارخانه جات شهرستان هرسین در حل مشکلات اجتماعی میگفتم و احوال وحشتناک مدیریت شهری به چشم مان فرو میرفت!
درختهای یک درمیان خشک پارک سراب هرسین هم خشک تر پیش در کنار چندین چشمه سرشار آب، روزگار شهرداری هرسین را به رخ می نمایاندند!

♦️بهرحال پس از حدود دو ساعت، دوستان ما با طراوت آب تنی تابستانه، آمدند و فرماندار هم اطمینان داد که تا مشکل را حل نکند از پارک بیرون نخواهد رفت.
پس از تشکر و خداحافظی
من هم به همراه دوستان در میان گرمای آب نه تنی! تابستانه ام به سمت خروجی پارک راه افتادم و متاسف تر از قبل با شنیدن این پس زمینه که جناب شهردار با تکیه بر پایگاه قومیتی ش در حال لابی برای نشستن بر کرسی فرمانداری کرمانشاه در دولت جدید است،به حجم لجن های پیاده رو و گذر آب زلال کنار جوی خیره شدم .
در همان حوالی نیز
خودرو ۱۲۳ بهزیستی سر رسید و دوستان همراه با لحنی گلایه مندانه گفتند، "خوب دو روسش کردی!"
"الان میبرند میندازنشان توی آسایشگاه و بعد هم باز آواره تر از قبل رهایشان میکنند!"
می دانستم که حق با آنهاست اما چاره چه بود؟


محمد حامد پورجعفری

دوم تیرماه ۱۴۰۳


#محمدحامدپورجعفری
#هرسین
#دادگستری

@najvayebagheney
Forwarded from نجوای باغ نی (Hamed Pourjafari)
Forwarded from نقش اقتصاد
گزارش اعتماد از بارداری اجباری در روستاهای محروم؛ «به ما گفتند زنها در این منطقه باید فقط بزایند»

‏این چکیده نوع سیاستگذاری نواصولگرایان است.

☟☟☟☟☟☟
https://www.tg-me.com/news_tadbir
Forwarded from عصر ایران (S Sh)
وضعیت خطرناک اشعه ماورای بنفش؛ در خانه بمانید!

🔹میزان تابش اشعه فرابنفش به خصوص در ساعات ۱۰ صبح تا ۴ بعد از ظهر به اوج خود می‌رسد و در برخی روز‌های سال از جمله همین روز‌ها میزان تابش آن به حد خطرناک و بسیار خطرناک می‌رسد به همین علت کارشناسان توصیه می‌کنند، افراد در این ساعات و در روز‌هایی که میزان این اشعه در سطح خطرناک است تا جای ممکن در خانه بمانند و در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار نگیرند.

asriran.com/0048EL

@MyAsriran
Forwarded from عصر باختر📰
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♨️غروب منافقین در عملیات #مرصاد

📌#مرصاد نام نبرد تاریخی است که توسط رزمندگان ایران اسلامی ؛ با فرماندهی شهید #صیادشیرازی در پاسخ به عملیات مزدوران منافق موسوم به «فروغ جاویدان» در ابتدای مردادماه سال ۶۷ انجام گرفت و طی آن خسارات سنگین و غیرقابل جبرانی به تشکیلات و سازمان جنگی منافقین وارد آمد.

🌹#اسلام_آبادغرب نام شهری است با بیش از ۱۲۰۰ #شهید؛ شهری که بیش از ۳۰۰ بار در طول جنگ ایران و عراق مورد حمله موشکی و بمباران هوایی هواپیماهای رژیم بعثی عراق قرار گرفت

📌#مرصاد و #اسلام_آبادغرب نقطه پایان هشت سال جنگ تحمیلی است .

📌#اسلام_آبادغرب بعد از گذشت سه دهه نام شهری محروم و مظلوم ؛گرفتار رنج #توسعه_نیافتگی و #ناکارآمدی_مدیران ؛است

#عملیات_مرصاد
#اسلام_آبادغرب
#روزملی_کرمانشاه

@Asrbakhtar
Forwarded from دکتر پزشکیان
🔴 کشور تعطیل، تحویل شد

🔹 رئیس‌جمهور پزشکیان امروز تنفیذ شد؛ شاخص‌ها و قیمت‌ها را یک گوشه یادداشت می‌کنیم

🔸️پزشکیان، دولت را با ۸۸۷ هزار میلیارد تومان اصل و سود اوراق بدهی تحویل می‌گیرد
🔸️موجودی خزانه ۱۸ هزار میلیارد ( منبع وزیر اقتصاد )

۱. دلار ۵۸۷۰۰ تومان
۲. حواله دلار ۴۴ هزار تومان
۳. سکه امامی ۴۱ میلیون و ۱۹۲ هزار تومان
۴. شاخص کل بورس دو میلیون و ۱۶۰ هزار واحد
۵.تورم سالانه ۳۵.۵ درصد 
۶. کوییک اس ۴۱۶ میلیون
۷. میانگین مسکن تهران متری ۸۵ میلیون
۸. نان بربری ۳۰۰۰ تومان
۹. کسری بودجه مشخص نیست
۱۰. بنزین ۳۰۰۰ تومان
۱۱. قیمت نفت برنت ۸۱ دلار
۱۲. بلیط مترو ۴۲۶۴ تومان
۱۳. مرغ کیلویی ۸۰ هزار تومان
۱۴. حداقل حقوق پایه کارگر ۷ میلیون و ۱۶۶ هزار تومان
۱۵.  بالاترین بسته بلندمدت اینترنت ۴ ماهه ۱۵ گیگ ۸۳ هزار تومان
۱۶. بلیط اتوبوس تهران-مشهد ۴۰۰ هزار تومان
۱۷. قطار ۵ ستاره تهران- مشهد ۹۹۵ هزار تومان
۱۸. شکر کیلویی ۴۵ هزار تومان
۱۹. روغن مایع ۹۰۰ میلی‌لیتر ۶۶ هزار تومان
۲۰.  ۵۰۰ گرم چای خارجی ۲۵۰ هزار تومان
۲۱. پوشک ۱۲ عددی سایز ۴، ۵۹۴۰۰ هزار تومان
۲۲.  دلستر یک لیتری ۳۰ هزار تومان
۲۳.آب معدنی یک و نیم لیتری ۸۰۰۰ تومان
۲۴. برنج ایرانی کیلویی ۱۰۰ هزار تومان
۲۵. بلیط پرواز تهران-رشت ۲ میلیون رتومان
۲۶. یارانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان
۲۷. هر کیلو گوشت قرمز ۶۵۰ هزار تومان
۲۸. جریمه عبور از چراغ قرمز ۴۰۰ هزار تومان
۲۹. فیلترشکن یک ماهه ۵۰ تا ۱۵۰ هزار تومان ( تلگرام، اینستاگرام، واتس آپ و.. همچنان فیلتر هستند)
۳۰.بلیط سینما ۸۰ هزار تومان
۳۱. قطع برق صنایع به دلیل کسری
۳۲. نقدینگی ۷۷۷۹ همت ( آمار بهمن ۱۴۰۲)
۳۳. کسری تجاری منفی ۱۵ میلیارد دلار ( بهمن ۱۴۰۲)


@dr_pezeshkian_1403
♨️ #عصرباختر منتشر شد

@Asrbakhtar
نکتۀ تکان دهنده‌ای که باراک گفت!

همۀ کسانی که آثار مرا از سال 1366 تا به امروز در مطبوعات و رسانه‌ها دنبال کرده‌اند، به خوبی می‌دانند که من نه با ایدئولوژی حماس موافقت و میانه‌ای دارم و نه با استراتژی آن. با این حال، کشته شدن هر یک از اعضای این سازمان، عواطفم را جریحه‌دار می‌کند. از همین رو، اظهار شادی و خوشحالی برخی افراد از ترور اسماعیل هنیه در فضای مجازی را نه فقط درک نمی‌کنم بلکه مایۀ شرم و رسوایی می‌دانم.
روزی از اهود باراک رهبر حزب کارگر و نخست وزیر سابق اسرائیل پرسیدند که اگر او به جای اینکه یهودی باشد، فلسطینی بود و با همین وضعیتی که فلسطینی‌ها در کرانۀ باختری رود اردن و نوارغزه زندگی می‌کنند، روبرو می‌شد، چه می‌کرد؟ باراک در مقابل این سؤال بلافاصله پاسخ داد که به احتمال زیاد عضو حماس می‌شد!
وقتی یک مقام اسرائیلی در حد اهود باراک می‌تواند رنج فلسطینی‌ها را تا این پایه درک کند، چطور یک ایرانی نمی‌تواند؟ آن هم در حالی که اسماعیل هنیه در خاک ایران و با تجاوز به حریم ایران به قتل رسید.
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad
2024/09/27 16:18:47
Back to Top
HTML Embed Code: