Telegram Web Link
♨️صفحه چند رسانه ای #عصرباختر


@Asrbakhtar
Dr.abdsalehjafari
<unknown>
♦️سلسله درسگفتارهای از باغ نی تا نینوا

♦️سخنران؛ دکتر سید #عبدالصالح_جعفری

♦️دهم محرم سال ۱۴۰۲ خورشیدی

♦️منزل زنده یاد #داریورش_پورجعفری


@najvayebagheney
سارا سیدنر خبرنگار CNN بابت خبر دروغ سربریدن نوزادان توسط حماس عذرخواهی کرد
خانم سیدنر نوشت: خبر سربریدن نوزادان توسط حماس کذب بوده و دولت اسرائیل امروز اعلام کرده نمی‌تواند اخبار دفتر نتانیاهو را تایید کند.

@JournalistsClub1
♨️ #عصرباختر منتشر شد

@Asrbakhtar
🔻🔺پرونده بازسازی مدارس مناطق زلزله زده در مهر ماه ۱۳۹۸ بسته شد

🔹به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمانشاه؛ در پی انتشار اظهارات اخیر نماینده محترم مردم شهرستان های سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی، حاوی مطالب درخصوص تحصیل دانش آموزان در کلاس های کانکسی پس از زلزله سال ۱۳۹۶ جهت تنویر افکار عمومی مطالب زیر به استحضار می رساند.

🔹در زلزله آبان ماه ۱۳۹۶ شهرستان سرپل ذهاب تعداد ۷۸ مدرسه با ۴۱۵ کلاس درس در مناطق زلزله زده استان آسیب دید که پس از وقوع زلزله ۱۳۹۶ تعداد  ۳۹۶ پروژه آموزشی، ورزشی و فرهنگی در سطح استان و این مناطق با ۱۶۸۷ کلاس درس و زیربنای ۱۷۰ هزار مترمربع احداث، تخريب و بازسازي، تكميل و مقاوم سازي نموده و به بهره برداري رسیده است.

🔹در شهرستان سرپل ذهاب تعداد ۳۲ مدرسه شهری و روستایی آسیب دید که پس از زلزله تعداد ۶۳ مدرسه با ۳۳۸ کلاس درس از محل اعتبارات دولتی و کمک خیرین ساخته و به بهره برداری رسیده است.

🔹درخصوص مدارس پیش ساخته تعداد ۱۴۵ مدرسه بالای ۱۰ تا ۱۵ دانش آموز در سطح استان وجود دارد. که عملیات اجرایی آن ها آغاز شده که از این تعداد در شهرستان سرپل ذهاب ۱۲ مدرسه در دست اجرا است، قطعا اقدامات انجام شده اداره کل نوسازی مدارس استان کرمانشاه با کمک خیرین و اعتبارات دولتی درخصوص احداث ۱۲۰۰ کلاس درس در ۱۲۰۰ روز پس از وقوع زلزله برگ زرینی از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی در خدمت رسانی به دانش آموزان این مرز و بوم است.

____
🔁 #روابط_عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان #کرمانشاه

🆔@nosazi_kermanshah
Forwarded from  "روزنامه‌نگاری جدید" (" علـی هوشــیار ")
📰 #مطبوعات_جهان ⬆️


👈اخراج کاریکاتوریست روزنامه انگلیسی گاردین برای کشیدن کاریکاتور نتانیاهو

🔷"استیو بل"، کاریکاتوریست کهنه کار روزنامه گاردین به دلیل ترسیم کاریکاتوری از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از کار اخراج شد؛ او گفت بعد از ترسیم این کاریکاتور از دفتر روزنامه با او تماس گرفته و گفته‌اند که تصویر نتانیاهو یادآور عبارت «یک پوند گوشت» از شخصیت #شایلاک در داستان «تاجر ونیزی» اثر ویلیام شکسپیر است.

⬅️شایلاک، به دلیل رباخواری و طمع بیش از حد یکی از بدنام‌ترین "شخصیت‌های یهودی" در ادبیات انگلیسی به شمار می‌رود.

#گاردین
#بریتانیا

@NewJournalism
♨️ #عصرباختر منتشر شد
@Asrbakhtar
فهرست مصادیق محتوای مجرمانه مرتبط با رژیم صهیونیستی

دادستانی کل کشور اعلام کرد که فهرست مصادیق محتوای مجرمانه با عنوان محتوای مرتبط با رژیم صهیونیستی به روز شده است. بند «س» فهرست مصادیق محتوای مجرمانه به این شرح است:

س-۱ هرگونه مباشرت یا معاونت در مراودات و ارتباطات غیراتفاقی بین اتباع ایرانی و اتباع رژیم اشغالگر صهیونیستی در فضای مجازی (ماده۱۰- قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت و ماده ۱۲۶ قانون مجازات اسلامی)

س-۲ هرگونه معاونت برای سفر اتباع ایرانی به سرزمین فلسطین اشغالی از طریق فضای مجازی (ماده۱۰قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت و ماده ۱۲۶ قانون مجازات اسلامی)

س-۳ هرگونه اقدام آگاهانه در جهت تایید یا تقویت و تحکیم رژیم صهیونیستی در فضای مجازی (ماده ۸ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت)

س-۴ هرگونه همکاری، تعامل و تبادل اطلاعات با نهادها و افراد رسمی و غیررسمی وابسته به رژیم صهیونیستی (ماده ۷ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت)

س-۵ هرگونه همکاری اطلاعاتی یا جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی در بستر فضای مجازی (ماده ۶ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت)

س-۶ فعالیت سکوهای نرم افزاری متعلق به رژیم صهیونیستی (ماده ۵ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت)

س-۷ ارائه هرگونه خدمات به سکوهای متعلق به رژیم صهیونیستی از قبیل خدمات دسترسی، پردازش، ذخیره سازی، عرضه در سایت ها و فروشگاه های اینترنتی در فضای مجازی (ماده ۵ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت)

س-۸ ارائه خدمات برای صدور هرگونه مجوز جهت مشارکت مستقیم یا غیرمستقیم اشخاص حقیقی یا حقوقی از جمله شرکت‌ها، سازمان‌ها، مؤسسات یا سازمان‌های مردم‌نهاد وابسته به رژیم اشغالگر صهیونیستی در کلیه نمایشگاهها یا هرگونه همایش یا گردهمایی داخلی و بین‌المللی در فضای مجازی (ماده ۴ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت)

@JournalistsClub1
♨️ #پرستاران شاغل در بیمارستان امام علی #کرمانشاه، بیش از ده ماه اضافه کار و کارانه معوق دارند ❗️


📌به نقل از برخی پرستاران این مرکز علاوه بر تاخیر در پرداخت اضافه کار، اضافه کار اجباری نیز بر خلاف ضوابط قانونی به پرستاران تحمیل شده است

📌همچنین خبرها حاکی از آن است که پرداختی های اضافه کار ماه های قبل نیز به صورت علی الحساب بوده است و پرستاران با این شرایط دیگر نمی توانند در ساعات اضافه کار در بیمارستان حضور پیدا کنند


📌پرستاران این مرکز درخواست پیگیری فوری استاندار در خصوص مطالبات قانونی پرسنل پرستاری را دارند

@Asrbakhtar
♨️#عصرباختر منتشر شد

@Asrbakhtar
♨️ #عصرباختر منتشر شد
@Asrbakhtar
📌صفحه چند رسانه ای #عصرباختر

@Asrbakhtar
مرگ روزنامه‌نگار کمونیست

باقر مومنی روزنامه‌نگار کمونیست و نویسنده چپ و عضو سابق حزب توده در 97 سالگی در پاریس درگذشت.

او روزنامه‌نگاری را با روزنامهٔ بیستون آغاز کرد. روزنامه‌ای که گرایش‌های آشکار چپ داشت و در آن زمان تحت عنوان «ارگان شورای متحدهٔ ایالتی اتحادیه‌های کارگران و زحمتکشان غرب» منتشر می‌شد.

مومنی که همزمان عضو سازمان نظامی حزب توده بود، در دهم آبان ۱۳۳۵ بازداشت و در دادگاه نظامی به ۱۸ ماه حبس محکوم شد. در سال ۱۳۴۹ انتشارات صدای معاصر را تأسیس کرد و آثاری از علی اشرف درویشیان، ناصر زرافشان، علی کشتگر، قدسی قاضی نور، محمود دولت‌آبادی و … را به چاپ رساند.

پس از انقلاب نیز با همکاری ناصر رحمانی‌نژاد، سعید سلطانپور و بزرگ پورجعفر هفته نامهٔ صدای معاصر را منتشر کرد که تا تیر ۱۳۵۸ چهارده شماره آن منتشر شد و از فروردین ۱۳۵۸ انتشار نشریهٔ تئوریک مارکسیستی اندیشه را نیز آغاز کرد. مدتی بعد از ایران فرار کرد و به پاریس رفت.

@JournalistsClub1
نام شهر ریجاب از توابع شهرستان دالاهو استان کرمانشاه در جلسه کمیسیون نامگذاری استان به «ریژآو» تغییر یافت.

مصوبات این کمیسیون پس از بررسی و تایید در کمیسیون نامگذاری وزارت کشور نهایی می شود.

"ریژآو" در گویش محلی به معنای "محل ریزش آب" است.


اصلاحات کرمانشاه:
جا دارد دیگر نام هایی که به درستی و طبق گویش کُردی ثبت نشده اند نیز اصلاح شوند.
به طور مثال "نجوبران" میتواند طبق گویش محلی به "نژی‌وه‌ران" یعنی "محل رویش عدس" اصلاح شود.
♨️نگاهی به اقدامات اجتماعی کتابخانه #رکسانامیناشی
در غرب کشور

📌امیدی که #کتابخانه برای کودکان مبتلا به #اوتیسم آورد


📌گروه فرهنگ وهنر: وارد کتابخانه که می‌شوند، با خودشان شور و نشاط می‌آورند، انگار می‌دانند درهای کتابخانه همیشه به روی‌شان باز است. برای همین اینجا را دوست دارند؛ کتابخانه عمومی #رکسانامیناشی_ اسلام‌آباد غرب کرمانشاه که مدتی است حال و هوای دیگری پیدا کرده است. کودکان مبتلا به #اوتیسم میهمان این کتابخانه شده‌اند و حال و هوای آن را تغییر داده‌اند.

📌#نویدعزیزی، مسؤول این کتابخانه است و از نتایج مثبت ارتباطش با کودکان #اوتیسم که عضو این کتابخانه شده‌اند می‌گوید: «ما طرحی را در کتابخانه‌های عمومی داریم به اسم «مأموریت کتابخانه من» که در قالب همین طرح باعث ایجاد زمینه ارتباط کودکان اوتیسم با جامعه شدیم». 

📌شغلش را دوست دارد و برای همین تلاشش را می‌کند تا بتواند به وسیله کتابخانه و کتاب، باری از روی دوش شهرش بردارد و به مردمش کمک کند؛ می‌گوید: «از زمانی که شغل کتابداری را شروع کردم، باور داشتم کتابخانه قطعا نمی‌تواند تک‌بعدی عمل کند، یعنی توجیه این موضوع برایم سخت بود که ما فقط در فضای کتابخانه باشیم که فردی به کتابخانه بیاید، کتاب دستش بدهیم و برود به امان خدا. من به واسطه معلولیت برادرم که مدام گوشه‌ای از ذهنم را درگیر کرده، دائما در این فکر بودم که برای این قشر از جامعه، در کتابخانه به عنوان یک مکان مهم تأثیرگذار چه کار شاخصی می‌توانیم انجام بدهیم که تا به حال انجام نداده‌ایم. همچنین می‌دانم این خلأ را کسانی بهتر درک می‌کنند که معلولی در منزل‌ داشته باشند». انگار داستانش از همین جا شروع می‌شود؛ جایی که خودش تجربه‌اش کرده است و با وجود برادرش می‌داند این قشر جامعه چه سختی‌هایی را کشیده‌اند. ماجرا را از حضور دختری که به کتابخانه آمده است تعریف می‌کند و می‌گوید: «صبح یکی از روزهای نسبتا سرد و نم‌زده پاییز، دختربچه‌ای مؤدب و متین با پالتوی خزدار بلند و کفش‌هایی که بشدت برق می‌زد، گویی که اصلا از منزل بیرون نیامده باشد، همراه مادرش به کتابخانه آمد. از در کتابخانه که وارد شد، مات و مبهوت به تابلوی اعلانات ورودی خیره شد؛ انگار نه انگار اصلا من وجود خارجی دارم، نه سلامی نه علیکی! وقتی آن بچه را دیدم احساس کردم چقدر رفتارش با دیگر بچه‌ها متفاوت است اما به خودم آمدم و گفتم نه اینطور نیست، اشتباه می‌کنی. در این کشمکش ذهنی بودم که مادرش با متانت خاصی در حالی که ته‌چهره‌ای غم‌زده داشت به من سلام کرد و گفت: «آقا کتابی درباره اوتیسم دارید؟» اوتیسم واژه‌ای بود که حقیقتا فقط در موردش شنیده بودم و به خودم زحمت نداده بودم راجع به آن تحقیق کنم به خیال اینکه من کتابدار را چه به این واژه‌های تخصصی!

📌عزیزی که حالا کاملا با مشکلات #اوتیسم آشنا شده است، صحبت‌هایش را اینطور ادامه می‌دهد: «پای صحبت خانواده‌های دارای کودک مبتلا به #اوتیسم، بویژه مادران آنها که می‌نشینی، نخستین ویژگی مشترک آنها، صبر و بردباری در رفتار با این کودکان است و گاه به مواردی اشاره می‌کنند که جزو بدیهی‌ترین اصول رفتاری با این کودکان است؛ اصولی که بیشتر افراد جامعه نسبت به آن آگاهی کافی ندارند و حیطه خارج از خانه را برای آنها ناامن می‌کند، تا جایی که چاره‌ای جز در خانه ماندن ندارند. کتاب را به مادر کودک دادم اما انگار تمام کائنات همان لحظه داشت به من می‌گفت خوش‌خیالی و راحتی کافی است؛ وقتش رسیده کمی از حاشیه امن بیرون بیایی و کاری بکنی؛ مگر یادت رفته معتقد به این نظر بودی که کتابخانه فقط جای امانت کتاب و قرائتخانه کنکوری‌ها نیست. همه اینها من را رساند به مأموریتی که نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور برای‌مان گذاشته بود و دستمان برای خلاقیت باز بود. برای همین تلاش کردم برنامه‌ای را که اصول و هدف اصلی آن بر بهبود وضعیت زندگی مردم آن منطقه باشد، پایه‌ریزی کنم».

https://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3911/8/272245/0

@Asrbakhtar
2024/06/26 04:56:20
Back to Top
HTML Embed Code: