Telegram Web Link
در اعتراض به تصویب اصلاحات قضائی مد نظر نتانیاهو امروز برخی روزنامه های اسرائیلی صفحه اول خود را بدون هیچ مطلبی و سیاه چاپ کردند.

@JournalistsClub1
♨️ #عصرباختر منتشر شد

@Asrbakhtar
در حالی که هفته گذشته روزنامه صبح اقتصاد به دلیل آنچه -مشکلات مالی- اعلام کرد تعطیل شد، روزنامه ایران نیوز هم -که متعلق به همان مجموعه است- از ۳۱ تیرماه تاکنون منتشر نشده است.

منبع: توئیتر مهدی بذرافکن

@JournalistsClub1
📌سایت شرکت
https://www.kpedc.ir
📌ایتا
https://eitaa.com/joinchat-348913712C59d0e9044d
📌بله
https://ble.ir/kpedc


📌 #همه_با_هم_همیار_برق

*روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه

@Adrbakhtar
📌به علت گرمای شدید و بی‌سابقه، روزهای #چهارشنبه و #پنج‌شنبه این هفته در سراسر کشور #تعطیل اعلام شد.

@Asrbakhtar
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📌با خاموش کردن لامپ های اضافی قبض برق رایگان داشته باش

📌روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه
@Asrbakhtar
Forwarded from علم ، دین ، خرافه (Plato)
ماجرای دلخراش مرگ یکی از رزیدنت های رشته اطفال دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به دنبال مصرف هفتاد عدد قرص «دیگوکسین» ، بار دیگر نشان داد که سیطره ی سیاست مداران و روضه خوانان بر نهاد علم تا چه حد می تواند خطرناک و ویرانگر باشد. با آن که به لحاظ علمی برای خنثی کردن اثرات قرص های مصرف شده در این بیمار به ۲۸ ویال آنتی دوت «DigiFab» نیاز بوده است اما حتی تزریق یک ویال از آنتی دوت مذکور می توانست خطر مرگ بر اثر تاکی آریتمی , برادی آریتمی یا آسیستول را کاهش دهد و عجیب اینجاست که متأسفانه حتی همان یک ویال هم در استان کرمانشاه وجود نداشته است!! لذا تیم درمانی منتظر نشسته اند تا یک پزشک باردار دچار مسمومیت با «دیگوکسین» که در همه جای دنیا جز ممالک محروسه زنده می ماند ، جلوی چشمشان فوت کند و به بازماندگانش تسلیت بگویند!

البته به زودی خواهید دید که فلان نماینده محترم کرمانشاه که «چرنوبیل» را «چرنوویل!!» تلفظ می کند دوان دوان خواهد آمد و خواهد گفت که نه تنها نشت اشعه ی یونیزان برای بدن مفید است بلکه دیگوکسین هم فواید خاص خودش را دارد و نیازی به درمان نیست!!



👤 افشین احمدپور(کاردیولوژیست)



❤️@elmdinkhorafeh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♨️قبض رایگان برق داشته باش

📌با تنظیم دمای کولر گازی بر روی دمای آسایش ( ۲۴درجه) قبض رایگان برق داشته باش

📌روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه

@Asrbakhtar
♨️ #عصرباختر منتشر شد
@Asrbakhtar
⭕️ «کشاورزی غیراصولی» بلای بزرگ فرونشست زمین در کشور

🔹بررسی‌ها نشان می‌دهد کشاورزی یکی از بخش‌های بزرگ و مهم در استفاده بیش از حد آب و در نتیجه ایجاد فرونشست زمین است؛ به عنوان مثال تولید هندوانه در کشور و در یک سال زراعی رقمی بالغ بر ۶۵۷ میلیون و ۸۰۰ هزار مترمکعب یعنی بیش از کل حجم ۵ سد استان تهران آب مصرف می‌کند.

🔹تنها برای کشت گندم در کشور و در یک سال زراعی بیش از ۱۰ میلیارد و ۷۹۰ میلیون مترمکعب آب یعنی بیش از یک سوم حجم کل آب‌های ذخیره شده پشت سدهای کشور، آب مصرف می‌شود.

🔹به استناد تحقیقات انجام شده هر کیلو گوجه‌فرنگی نزدیک به ۳۰۴.۵ لیتر آب مصرف می‌کند. بر اساس آمار به دست آمده در سال ۱۴۰۱ تنها ۵۰ هزار تن گوجه فرنگی از کشاورزان خریداری نداشت. چنین چیزی به معنای این است که ۱۵ میلیون و ۲۲۵ هزار مترمکعب از منابع آبی کشور هدر رفته است.

🔸 www.ion.ir
🔻@irannewspaper
💢 شماره جدید هفته نامه عصر باختر منتشر شد

🔺 نگذارید نان به قیمت جان شود!

🌐به #سلام_پاوه بپیوندید👇

🆔 @salampaveh
صفحه اول روزنامه سازندگی به مناسبت روز خبرنگار

@JournalistsClub1
Forwarded from نجوای باغ نی (Hamed Pourjafari)
♦️♦️روزنامه نگار؛ در تلاطم واژه ها


💢این روزها، "کلمه"، در تلاطم رسانه ها بیش از هرچه دیگر دستخوش دگر زایی و دگر دیسی هاست و گاهی این دگرگونی ها چنان است که اصالت نخست "کلمه" و" دال" و "مدلول" نخست آن با کارکرد امروزش فرسنگ ها فاصله دارد.

💢هنوز از تولد کلمه هایی چون "روزنامه"، "اعلان"، "روزنامه نگار"، در فرهنگ گفتگوی ایران
کمتر از دوقرن سپری شده است،  کلمه هایی که در هر برهه ای از تاریخ ایران ، همنشین با کلمه ی دیگری بوده اند، دال هایی برای مدلول هایی که دیگر نیستند، روزگاری روزنامه و روزنامه نگار  با شیخ جمال، با امیرکبیر،  با مشروطه،  با آزادی  و روزی با مصدق و  فاطمی و بعد ها هم با انقلاب و جنگ و ایران واصلاحات و ...
همنشین شدند.
💢هر چه بود و متعلق به هر طرفی که بود، روزنامه آبرویی بود و روزنامه نگار آبرومندی،  برای هر طیفی از مردم، برای هر مسلک و برای پیران همه نحله های اندیشه.

💢اما در تلاطم روزگار، زیست ما در نقطه ای از تحولات قرار گرفت که آرام آرام روزنامه
و روزنامه نگار در طوفان رسانه های مجازی چنان دستخوش دگر دیسی شدند که تقریبا کمتر شباهتی می توان در نام و نشان رسانه و رسانه مند امروز با روزنامه های دیروز یافت.
امروز از طرفی بنابر تولد مولودی نو بنام رسانه های مجازی، دیگر خبر از آن هیمنه و شکوه نام روزنامه نگار نیست، خبرنگار شدن نه دیگر بسته به کتاب خواندن است و نه دانستن اصول و چارچوب و نه داشتن تعهد و آداب خاص اجتماعی، بلکه تنها شاخص خبرنگاری در باور بسیاری  به دانستن کارایی  یک گوشی هوشمند در شبکه های اجتماعی، تقلیل یافته است و چنان حرمت پیشین این کلمه دستخوش حضور گوشی داران شده که بسیاری از روزنامه نگاران ، کسوت خود را از ماجرای متولدان کنونی جهان مجازی جدا می دانند و حریم خویش را از ورطه ی این داستان ها رایج جدا.

💢اکنون و در کهکشان ارتباطی رسانه های مجازی، بسیاری از  کسانی که خود را نوچه مدیران نورس و
گوش به دست تملق منشی هایشان می دانند و مردم و دردهایشان را نه می دانند و نه میشناسند ، خود را خبرنگار می خوانند و فربهی ارتزاق شان را نیز نه از فربهی تعهد و
دغدغه مندی بلکه از جیره های زیر میزی و روی میزی و پشت میزی، میزداران می گردانند، امروز ، بسیار کمترند کسانی که دردهای مردم را تنها برای مردم فریاد می زنند و به میزها و میز داران کاری ندارند، و چه بسا منقرض شده اند، آنانی که هرشب فاکتور یاوه هایشان را با روابط عمومی ها و منشی ها نقد نمی کنند و   انگشت شمارند آنانی که  دل مردم را به پای نوش های شبهای شان نیش نمی زنند و چشم بسته از آن نمی گذرند.

💢هرچند در حقیقت واژه های روزنامه، رسانه، روزنامه نگار، خبر، خبرنگار از مقدس ترین واژه ها برای آزادی اندیشه ی یک جامعه اند
اما در واقعیت ،  آنچه  همه ی این واژه ها را به هم پیوند می دهد، "روزی" ست، "روزی" که چه بسا برای بدست آوردن ارزان آن تک تک این واژها به دست سارقان واژه ی خبرنگار و به سفارش دلالگان مصلحت و پست و جاه و مقام، هر دم به مسلخ می روند و هر روز به دار دینار آویخته میگردند .



♦️ #محمدحامدپورجعفری
Forwarded from چند ثانیه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹حضور پررنگ زنان در مهار آتش سوزی جنگل‌های بلوط در ارتفاعات منطقه هورامان

#چند_ثانیه
@chandsanieh
♨️ #عصرباختر منتشرشد
@Asrbakhtar
2024/09/29 08:26:13
Back to Top
HTML Embed Code: