Telegram Web Link
هدف اصلی کمدی این است که در قالب وجه انتزاعی، چیزی را به مردم عرضه کند که از دل زندگی حقیقی خود آن‌ها آمده است.
📖عقاید یک دلقک
هاینریش_بل
کپی ممنوع ⛔️

@Asheghanbook
تسلیم شدن به هر نوع بردگی یعنی نابود ساختن روح خودت. مردن بهتر از این است که در اسارت زندگی کنی.
📖زن
اشو
#بیندیشید

@Asheghanbook
ولی هرگاه شروع به انتقام گرفتن کنی، ویرانگر خواهی شد. نگاه کردن به زخم‌های گذشته فایده ای نخواهد داشت.
فرد باید بیاموزد که ببخشد و فراموش کند. آری، این یک اشتباه بوده، پذیرفته شده است. هرآنچه که در طول اعصار با زنان رفتار شده مطلقا اشتباه بوده است. مرد زنان را به بردگان تنزل داده است، حتی بیشتر از این، آنان را به شیئ و کالا تنزل داده است ولی فایده انتقام گرفتن چیست؟ آنگاه تو تعقیب کننده می‌شوی و مرد تحت تعقیب قرار می‌گیرد. آنگاه نوعی دیگر از برتری طلبی شکل خواهد گرفت. آنگاه برتری طلبی زنانه برخواهد خاست و این چیزها را درست نخواهد کرد. آنگاه زن شروع می‌کند به آزار دادن مردان، و دیر یا زود مردان شروع می‌کنند به انتقام گیری. کجا متوقف خواهد شد؟ یک دور باطل خواهد شد
.
📖زن
اشو
کپی ممنوع ⛔️

@Asheghanbook
#احمد_کسروی
کپی ممنوع ⛔️

@Asheghanbook
[آهنگ بی‌کلام و کاهش استرس]
سالهای سال است که گفته می‌شود موسیقی می‌تواند به کاهش و مدیریت استرس کمک کند. گوش دادن به موسیقی ملایم و آرامش بخش می‌تواند روشی موثر در غلبه بر استرس باشد و این چیزی است که علم هم آن را ثابت کرده. در مطالعه‌ای که در سال 2013 انجام شد، افراد شرکت کننده قبل از اینکه در معرض استرس قرار بگیرند، در یکی از شرایط مشخص شده بودند و سپس از آنها تست استرس روانی اجتماعی گرفته شد.
برخی از افراد به یک موسیقی ریلکس کننده گوش داده بودند، برخی دیگر به صدای امواج کوچک آب و بقیه نیز هیچ محرک شنوایی دریافت نکرده بودند. نتایج نشان داد گوش دادن به موسیقی روی واکنش انسان به استرس، مخصوصا روی سیستم عصبی خودکار تاثیر دارد. افرادی که به موسیقی آرامش‌بخش گوش داده بودند، بعد از قرار گرفتن در معرض استرس، سریع‌تر توانسته بودند شرایط روحی خود را بازیابی کنند.
کپی⛔️

@Asheghanbook
مرد فقط از یک جنبه از زن قوی‌تر است و آن نیروی عضلانی است. در هرجنبه‌ی دیگر، زنان از مردان قوی‌تر هستند. زنان از مردان بیشتر عمر می‌کنند، پنج تا هفت سال بیشتر. زنان کمتر از مردان از بیماری‌ها رنج می‌برند.
📖زن
اشو

@Asheghanbook
[موسیقی و تقویت حافظه]
خیلی از دانش آموزان و دانشجویان عادت دارند هنگام مطالعه به موسیقی گوش بدهند، اما آیا واقعا کار خوبی است؟ بعضی از افراد احساس می‌کنند گوش دادن به موسیقی دلخواه‌شان هنگام مطالعه، به حافظه‌شان کمک می‌کند، در حالیکه عده‌ای دیگر صرفا به دلیل خوشایند تر کردن فضای مطالعه به موسیقی گوش می‌دهند و حتی عده‌ای هم موسیقی هنگام مطالعه را حواس پرت کن می‌دانند.

تحقیقات نشان می‌دهد این کار می‌تواند مفید باشد اما بستگی به عوامل گوناگونی دارد که شامل نوع موزیک، لذت بردن شنونده از آن موسیقی و حتی میزان اطلاعات و آموخته‌های شنونده از موسیقی دارد.
مطالعه‌‌ای نیز نشان داد افرادی که در حال فراگیری زبان جدیدی بودند، وقتی کلمات و عبارات جدید را به صورت آواز و با ریتم تمرین می‌کردند، بهتر از زمانی که به صورت عادی آنها را می‌خواندند، این کلمات را فراگرفته بودند. بنابراین هر چند ممکن است موسیقی روی حافظه اثر بگذارد اما نتایج بسته به فرد ممکن است متفاوت باشد. اگر شما جزو افرادی هستید که موسیقی حواس‌تان را پرت می‌کند شاید بهتر باشد در سکوت مطالعه کنید یا تِرک‌هایی خنثی به عنوان زمینه پخش کنید.

@Asheghanbook
در اوج لذت جنسی دو چیز اتفاق می‌افتد: یکی اینکه آن وراجی پیوسته‌ی ذهن متوقف می‌شود، برای لحظه‌ای به بی‌ذهنی تبدیل می‌شود و دوم اینکه زمان متوقف می‌شود.
📖زن
اشو
کپی⛔️

@Asheghanbook
👤هاتف اصفهانی

@Asheghanbook
یک زن تقریبا مانند یک ساز موسیقی است: تمام بدنش دارای حساسیت بسیار است و این حساسیت باید برانگیخته شود. پس نیاز به روند بوس و کنار هست‌ و پس از معاشقه مرد نباید به خواب برود، این زشت است: از تمدن و فرهنگ به دور است. زنی که به تو چنان لذتی را داده نیاز به نوازش و بوس و کنار انتهایی دارد، فقط برای سپاسگزاری از او.
📖زن
اشو
کپی⛔️

@Asheghanbook
به چه می‌اندیشی؟
به خزانی که گذشت؟
به بهاری که نبود؟
به امیدی که کنون رفته به‌باد؟
یا به عهدی که دگر رفت ز یاد؟
به چه می‌اندیشی؟
به دو‌‌چشمی که تو را هیچ ندید؟
به دو دستی که تو را هیچ نخواست؟
به رفیقی که غبار غمت از چهره نرفت؟
یا به قلبی که برایت سخن از عشق نگفت؟
به چه می‌اندیشی؟
به بهاری دیگر به امیدی دیگر یا رفیقی دیگر
...

@Asheghanbook
واقیعت عجیب این است که تمام مذاهب با فحشا مخالف هستند و آن‌ها خودشان سبب فحشا هستند، تمام مذاهب طرفدار ازدواج هستند ونمی‌توانند یک واقعیت ساده را ببینند که فحشا همراه با ازدواج شکل گرفت.
📖زن
اشو
@Asheghanbook
📖نفرتی که تو می‌کاری
انجی توماس

@Asheghanbook
[موسیقی و کمک به خواب بهتر]
بیخوابی یا اینسومنیا، یک مشکل جدی است که افراد در تمام گروه‌های سنی را درگیر می‌کند. رویکردهای زیادی برای درمان این مشکل و سایر اختلالات رایج خواب وجود دارد، که در این میان گوش دادن به موسیقی کلاسیک آرامش‌بخش می‌تواند روشی بی‌خطر، موثر و دردسترس باشد.

در مطالعه‌ای که روی دانشجویان انجام شد، افراد به سه گروه تقسیم شدند؛ گروهی به موسیقی کلاسیک و گروهی به کتاب صوتی گوش دادند و گروهی نیز به هیچ چیزی گوش ندادند. به مدت سه هفته، یک گروه به مدت ۴۵ دقیقه به موزیک کلاسیک آرامش‌بخش گوش داد و گروهی دیگر در زمان خواب به کتاب صوتی گوش داد.
محققان کیفیت خواب این گروه‌ها را قبل و بعد از مداخلات ارزیابی کردند و دریافتند آنهایی که به موسیقی گوش داده بودند، کیفیت خواب‌شان به میزان قابل توجهی بهتر از کسانی بود که به کتاب صوتی گوش داده بودند یا به هیچ چیزی گوش نداده بودند. از آنجایی که موسیقی یک درمان موثر برای مشکلات خواب است، می‌تواند یک روش آسان و بی‌ضرر برای درمان بیخوابی باشد.

@Asheghanbook
از نظر بیولوژیک، مرد جذب زن می‌شود و زن جذب مرد می‌شود ولی این جذبه نمی‌تواند برای همیشه یکسان بماند.
📖زن
اشو
کپی⛔️

@Asheghanbook
یک هنرمند شبیه کسی است که تنها عشق ورزیدن بلد است و این عشقش را نثار هر کس و ناکسی می‌کند.
📖عقاید یک دلقک
هاینریش_بل

@Asheghanbook
زن به این سبب به تو متکی است که تو پول درمی‌آوری و قرن‌هاست که مردان به زن اجازه نداده‌اند که تحصیل کند،تجارت کند و یا شغلی داشته باشد، فقط به این دلیل ساده که اگر زن استقلال مالی داشته باشد، حساب بانکی‌ خودش را داشته باشد، تو نمی‌توانی او را به سطح یک شیئ تنزل بدهی. او باید که به تو وابسته باشد. و آیا می‌پنداری که کسی که به تو وابسته است می‌تواند عاشق تو باشد؟!
📖زن
اشو
کپی⛔️

@Asheghanbook
انسان نمی‌تواند لحظات را تکرار کند یا به دیگری انتقال دهد.
📖عقاید یک دلقک
هاینریش_بل

@Asheghanbook
باید این آزادی به مردم داده شود که یکدیگر را بشناسند، تا جای ممکن اشخاص دیگر را بشناسند، زیرا هر فرد چنان منحصر‌‌به فرد است که موضوع مقایسه در کار نیست.
📖زن
اشو
#آزادی
کپی⛔️

@Asheghanbook
2024/09/30 06:23:37
Back to Top
HTML Embed Code: