Telegram Web Link
🫡روز بخیر عزیزان ، تصویری از جنگجویان توتسی آماده برای اعزام به درگیری های جنگ داخلی روآندا در سال 1994

×جنگ داخلی رواندا از سال 1990 تا 1994 بین جبهه وطن پرستان رواندا و نیروهای مسلح رواندا (با پشتیبانی فرانسه) رخ داد که نهایتا با پیروزی وطن پرستان رواندا به پایان رسید.
×در نهایت طی این جنگ ، 7,500 جنگجو و حدود 750,000 نفر غیرنظامی کشته شدند.
⚜️ @Army_Ir
زیردریایی HMS Venturer، به عنوان تنها زیردریایی در تاریخ شناخته می‌شود که توانست یک زیردریایی دیگر را در زیر آب شکار کند. در فوریه 1945، این زیردریایی بریتانیایی، زیردریایی آلمانی U-864 را که در حال انجام مأموریت زیرآبی بود، رهگیری و با یک شلیک دقیق به اعماق دریا فرستاد. این نبرد به عنوان تنها رویارویی زیردریایی‌ها در زیر سطح آب، شناخته می‌شود.

✏️#Bahram
⚜️ @Army_Ir
⭕️مجموعه تصاویری از ناو هواپیمابر Cavour ، فریگیت Alpino و کشتی آموزشی Amerigo Vespucci در مسیر ژاپن که البته امروز به مقصد رسیدند

×در تصویر ، ناو هواپیمابر Cavour حامل 7 فروند جنگنده AV-8B+ هریر ، 8 فروند جنگنده F-35B و دو فروند بالگرد SH-90A/MH-90A ، می‌باشد.
⚜️ @Army_Ir
📋Mɪʟɪᴛᴀʀʏ Aʀᴛɪᴄʟᴇs
Photo
⭕️تصویری دیگر از کشتی آموزشی آمریگو وسپوچی (Amerigo Vespucci) متعلق به نیروی دریایی ایتالیا در ژاپن

×این کشتی آموزشی ، 4,150 تن وزن در حالت فول لود و 100.5 متر طول دارد که از سال 1931 تا کنون در خدمت نیروی دریایی ایتالیا قرار دارد.
⚜️ @Army_Ir
🫡روز بخیر عزیزان ، نمایی زیبا از جت های Hawk T1A گروه آکروباتیک Red Arrows متعلق به نیروی هوایی بریتانیا

⚜️ @Army_Ir
اف-35 در تمامی نسخه‌های حال حاضر مجهز به رادار APG-81 است و از تولید سری 17 (حدوداً در سال 2026)، F-35‌ها با یک رادار جدید به نام APG-85 از خط تولید خارج خواهند شد. (شاید هم دیرتر زودتر)

رادار APG-81 یک رادار نسل سوم 3rd gen AESA است که توسط کمپانی نورثروپ ساخته شده و برگرفته از رادار APG-77 هست که جنگنده های F-22 رپتور مجهز به آنها هستند. این رادار دارای 1,676 ماژول فرستنده/گیرنده (T/RMs) از نوع Gallium Arsenide (GaAs) است. این رادار دارای ویژگی‌های عالی در LPI (Low Probability of Intercept) است که به هواپیما اجازه می‌دهد از رادار با احتمال کم شناسایی شدن، استفاده کند.

⚜️ @Army_Ir
حالت‌های Passive و Active برای ماموریت‌های A-A و A-G به هواپیما این امکان را می‌دهند که مأموریت‌های هوا به هوا (A-A) و هوا به زمین (A-G) را به انجام برساند. رادار APG-81 همچنین به عنوان فرستنده اصلی برای سامانه جنگ الکترونیک (EW Suite) ASQ-239 Barracuda عمل می‌کند و توانایی تولید 10 برابر توان تشعشعی موثر نسبت به هواپیمای پراولر را دارد.

عملکرد APG-81 در باند Xبه این معناست که هواپیمای F-35 می‌تواند در منطقه پیش رو، پارازیت قوی در باند X ایجاد کند. البته در تئوری، امکان ایجاد پارازیت در باندهای دیگر با سیگنال‌های ضعیف‌تر نیز وجود دارد، هرچند هیچ گزارشی در این زمینه منتشر نشده است.

علاوه بر پارازیت، قابلیت‌های حمله الکترونیکی این رادار شامل ایجاد و نمایش اهداف کاذب برای سیستم‌های دشمن، حملات شبکه‌ای و ارسال داده‌هایی با الگوریتم‌های پیچیده است. جزئیات دقیق قابلیت‌های جنگ الکترونیک (EW) و جنگ سایبری در جنگنده F-35 به دلیل ماهیت حساس و طبقه‌بندی‌شده آن‌ها مشخص نیست، اما بر اساس اطلاعات موجود، این سیستم از توانایی‌های بسیار بالایی برخوردار است.

⚜️ @Army_Ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تست رادار APG-81 توسط شرکت نورثروپ گرومن

⚜️ @Army_Ir
با توجه به فیلم، در آزمایش‌ها در فاصله 100 مایلی، رادارAPG-81 حداقل توانایی شناسایی و رهگیری 19 هدف در 3 ثانیه و 23 هدف در 9 ثانیه را نشان داده است، از جمله اهدافی که در جهت مخالف حرکت می‌کنند، در حالی که به جستجو و سرچ بیشتر ادامه می‌دهد.

در سال 2009، هواپیمای Catbird ساخت کمپانی لاکهیدمارتین که تمام سامانه‌های الکترونیکی هواپیما F-35 را حمل می‌کرد، قادر به انداختن پارازیت‌ روی رادار جنگنده F-22 (رادار APG-77) بود.

در حالی که APG-81 دارای قابلیت‌های پارازیت‌زنی بسیار قوی است، مقاومت آن در برابر پارازیت (ECCM) نیز بسیار بالا است. در سال 2010، تیم مشترک نورثروپ و دولت ایالات متحده آمریکا به خاطر عملکرد رادار APG-81 در مقابله با پارازیت‌کننده‌ها، جایزه برتری در تأمین (David Packard Excellence in Acquisition Award) را دریافت کردند.

⚜️ @Army_Ir
برای عملیات های هوا به زمین، رادار APG-81 قادر است تصاویری با وضوح بالا از اهداف زمینی در فواصل طولانی ایجاد کند و به طور خودکار آن‌ها را شناسایی کند، از جمله اهدافی که امواجی منتشر نمی‌کنند (تشعشع ندارند)، که به هواپیما اجازه می‌دهد تا اهدافی مانند رادارهای خاموش را درگیر کند. شناسایی اهداف با استفاده از MDFs (Multi-Domain Filters) انجام می‌شود.

عبارت MDFs یا Multi-Domain Filters (فیلترهای چنددامنه‌ای) برای شناسایی و پردازش اهداف در چندین دامنه یا منبع داده‌های مختلف استفاده می‌شوند. MDFs به کار می‌رود تا اطلاعات دریافتی از سنسورها و رادارها را در قالب‌های مختلف پردازش و تحلیل شود و بتوان اهداف را به دقت شناسایی کرد.

در ادامه، مقایسه‌ای بین تصویر SAR ایجاد شده توسط رادار در یک هواپیمای قدیمی و رادار APG-81 ارائه شده است.

⚜️ @Army_Ir
ارائه داده‌های بسیار دقیق از Ground Moving Target Indicator (GMTI) بر روی نقشه‌های ایجاد شده توسط SAR

⚜️ @Army_Ir
2024/10/04 21:21:39
Back to Top
HTML Embed Code: