Telegram Web Link
⭕️نمایی از اوراق ناو هواپیمابر سبک HMS Illustrious با کد بدنه R06 متعل به نیروی دریایی بریتانیا در سال 2017 در ترکیه

×این ناو هواپیمابر از سال 1982 تا سال 2014 در خدمت نیروی دریایی بریتانیا بود که در عملیات های مختلفی از جمله عملیات دیده‌بان جنوبی بوسنی در دهه 90 ، عملیات پالایزر سیرالئون در 2000 ، جنگ عراق و لبنان نیز حضور داشت.

×این ناو هواپیمابر 22,000 تن وزن و 210 متر طول داشت و می‌توانست تا 22 فروند بالگرد و یا جنگنده هریر را حمل کند.
⚜️ @Army_Ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🫡روز بخیر عزیزان ، ابتدای کلیپ حاوی نکته کلفت
Forwarded from NAVY FORCE (Elias Omara)
نقشه پراکندگی جی-۲۰ در چین
حداقل در ۱۲ بریگید جی-۲۰ در خدمت نیروی هوایی چین
یعنی چیزی در بین ±۲۸۰ فروند

(هر بریگید نیروی هوایی چین حداقل از ۲۴ جنگنده در قالب ۲ اسکادران تشکیل میشه
اینکه مستقیم نمی‌گیم ۲۸۸ اینه که در برخی از بریگید ها جنگنده های دیگه مثل جی-۱۰ هم در خدمت)
📋Mɪʟɪᴛᴀʀʏ Aʀᴛɪᴄʟᴇs
Photo
قبلا درباره تهاجم ایالات متحده آمریکا به ایسلند گفتیم و اشاره شد ایالات متحده بر آمریکای جنوبی تمرکز داشت، اما چرا؟

شاید جالب باشد بدانید در چنین روزی، نهم جولای سال 1943، یک فروند PBY ( یک هواپیمای بمب افکن دریایی ) توانست با موفقیت یک فروند زیردریایی U-590 آلمانی ها در رودخانه آمازون در برزیل را با استفاده از خرج عمقی یا شاید مین مغناطیسی منهدم کند.

طبق معمول آمریکای لاتین هم از ابتدای جنگ بی طرفی خود را اعلام کرده بود ولی کسی در آن روزگار اهمیتی به بی طرفی نمیداد، یا باید آنطرفی میبودی یا اینطرفی، وگرنه تبدیل به عرصه بازی های ابرقدرت های درگیر جنگ میشدی.


بخاطر کانال پاناما، کشور پاناما یکی از حیاتی ترین موقعیت ها برای آمریکایی ها بود، جایی که میتوانستند بین دو قلمروی خود در اقیانوس اطلس و اقیانوس آرام ارتباط برقرار کنند و در سریع ترین زمان ممکن پشتیبانی از دو سو انجام دهند.


⚜️ @Army_Ir
📋Mɪʟɪᴛᴀʀʏ Aʀᴛɪᴄʟᴇs
Photo
اما پاناما پایان ماجرا نبود، برزیل نیز به دلیل نزدیکی خود به قاره آفریقا، جایی که از فعال ترین عرصه های نبرد بود، نقطه راهبردی برای متفقین محسوب میشد، آنها موارد مورد نیاز خود را میتوانستند از برزیل به آفریقا وارد کنند و بتوانند کنترل خود بر اقیانوس اطلس جنوبی برای در تنگنا قرار دادن نیروهای محور حفظ کنند (برزیل یکی از بزرگترین ساحل های اقیانوس اطلس جنوبی را دارد).

در طرف مقابل نیز محور بیکار ننشست و با مداخله در امور داخلی و جاسوسی و با حمایت دولت های وقت توانستند کشور های جنوبی آمریکای لاتین را بصورت غیرمستقیم در اختیار خود قرار دهند، از جمله آرژانتین، شیلی و... تبدیل به کانون فعالیت خود در آمریکای لاتین کنند.

✏️#Bahram
⚜️ @Army_Ir
آژانس تسلیحات لهستان دومین قرارداد اجرایی را برای تحویل 58 عراده زره‌پوش چرخ‌دار Rosomak دیگر که به برجک رزمی ZSSW-30 مجهز شده‌اند، امضا کرده است.

-زره‌پوش چرخ‌دار Rosomark درواقع همان زره‌پوش AMV از کمپانی پاتریا فنلاند می‌باشد که صنایع زرهی لهستان تحت لیسانس شرکت پاتریا، این سری زره‌پوش را در داخل کشور خود مونتاژ کرده‌اند.

-برجک ZSSW-30 که توسط خود صنایع زرهی HSW لهستان طراحی و تولید شده‌است؛ مجهز به توپ 30mm mk.44 bushmaster II ، مسلسل هم‌محور با کالیبر 7ـ62 و لانچر دوگانه موشک spike نسخه LR است.

-زره‌پوش‌های جدید Rosomark مجهز به پیشرانه DC13 کمپانی اسکانیا(با توان خروجی 500-550 اسب بخار) هستند.

- تحویل این سری زره‌پوش برای بازه زمانی 2026 تا 2027 برنامه‌ریزی شده‌است. پس از تکمیل سفارش و تحویل آن، ارتش زرهی لهستان دارای 129 زره‌پوش چرخ‌دار Rosomark خواهد بود که با برجک ZSSW-30 یکپارچه شده است.

✏️#Bahram
⚜️ @Army_Ir
شوروی سرزمین عجایب!

به جرئت میتوان گفت شوروی بزرگترین معدن ایده های ساخت ادوات زرهی بود، آنها همه چیز و همه راه ها را امتحان کردند تا به بهترین برسند و تجربه کسب کنند، از موارد عجیب توپ خودکششی 152 میلی متری به نام Object 327 است.

این هویتزر از یک ایده جالب پشتیبانی میکرد و آن قرار دادن توپ در خارج از برجک بود، علت آن هم تقریبا واضح است، بخاطر کالیبر بالای هویتزر ها آنها معمولا خرج بزرگی دارند و وقتی شلیک میشوند میزان زیادی گاز سمی آزاد میکنند که برای تخلیه از برجک نیاز به ساز و کار های نسبتا پیچیده ای دارد، در این هویتزر همانطور که گفته شد چون بدون برجک بود و توپ آزاد بود، گاز های سمی حاصله از شلیک نیازی به تخلیه نداشتند علاوه بر آن بخاطر عدم وجود برجک، وزن وسیله کاهش چشگیری می یافت.

البته از این ایده در طراحی زرهکوب های جنگ جهانی دوم نیز استفاده شد و به Open-top destroyers معروف شدند، برای مثال میتوان، ام 10، ام 36، ام 18، ناسهورن (ناشورن) و... نام برد.

✏️#Bahram
⚜️ @Army_Ir
تصویری از مزدوران پرتغالی که در جریان جنگ داخلی آنگولا برای جبهه ملی آزادی آنگولا میجنگند.

در سمت دیگر نیروهای کمونیست با پشتیبانی کوبا و شوروی حضور داشتند. جنگ داخلی خونین آنگولا 26 سال طول کشید و باعث کشته شدن 800000 نفر و آوارگی بیش از 4 میلیون نفر شد. در نهایت این جنگ با پیروزی طرف کمونیست در سال 2002 به پایان رسید.

✏️#Bahram
⚜️ @Army_Ir
عربستان سعودی چهار فروند تانکر سوخت‌رسان چند منظوره ایرباس A330 (MRTT) را برای نیروی هوایی سلطنتی عربستان سفارش داد.

این قرارداد همچنین شامل یک بسته پشتیبانی لجستیکی با قطعات یدکی، آموزش و پشتیبانی خدماتی برای چهار هواپیمای جدید می‌شود.

برای آشنایی بیشتر با نیرو هوایی سلطنتی عربستان سعودی روی این متن کلیک کنید.

✏️#Bahram
⚜️ @Army_Ir
تصویری از پروتوتایپ هواپیمای FW 189 Uhu در سال 1939

هواپیمای FW 189 یک هواپیمای شناسایی رزمی با دو موتور و سه سرنشین بود که برای اولین بار در سال 1938 پرواز کرد.

این هواپیما در سال 1940 وارد خدمت شد و تا سال 1944 حدود 860 فروند از آن تولید شد. این هواپیما بیشتر در جبهه شرقی فعال بود و به دلیل مانورپذیری مناسب یک هدف سخت برای جنگنده های شوروی بود.

حداکثر سرعت این هواپیما 344 کیلومتر بر ساعت بود و دارای برد 940 کیلومتر بود. این هواپیما دو مسلسل 7.92 م.م MG-17 و دو مسلسل 7.92 م.م MG-15 حمل میکرد همچنین میتوانست 4 بمب 50 کیلوگرمی نیز حمل کند.

علاوه بر آلمان این هواپیما در نیرو هوایی بلغارستان، اسلواکی، مجارستان، رومانی و نروژ (پس از جنگ) فعالیت کرد.

✏️#Bahram
⚜️ @Army_Ir
تیغه خود سنگر ساز (Self-entrench device)

این وسیله متشکل از یک تیغه کوچک است که به جلوی ادوات زرهی متصل می شود تا این ادوات بدون نیاز به یگان های مهندسی دست به ساخت سنگر، برداشتن موانع(همانند موانع دندان اژدها که در جنگ اوکراین شاهد به کار گیری این وسیله ضد این موانع بودیم) و... بزنند و نیاز خود را در موقعیت های حساس به یگان های مهندسی کمتر کنند.

تیغه خود سنگرساز معمولاً در دو حالت پایه‌ای و ماژولار در ادوات زرهی به کارگیری می‌شود.

در تانک‌های سری T شوروی و روسیه (همانند T-72--->T-14) و تانک سوئدی Strv-103 به صورت پایه‌ای از این وسیله استفاده شده و در برخی از ادوات غربی همانند چلنجر و مرکاوا به صورت ماژولار نیز نصب می‌شود.

✏️#Bahram
⚜️ @Army_Ir
2024/10/01 09:18:08
Back to Top
HTML Embed Code: