Telegram Web Link
🔴⚪️🔵 حداقل دستمزد کارگران براساس سبد معیشت آنها افزایش پیدا نکند در اعتراضات آنها کنارشان خواهیم ایستاد .

📃 نامه تشکل‌های جنبش عدالتخواه دانشجویی به وزیر کار، رفاه و تعاون اجتماعی و وزیر اقتصاد پیرامون دستمزد منطقه‌ای


@edalatkhahi

@ArmanIUT
آرمان | صنعتی اصفهان
🔴⚪️🔵 حداقل دستمزد کارگران براساس سبد معیشت آنها افزایش پیدا نکند در اعتراضات آنها کنارشان خواهیم ایستاد . 📃 نامه تشکل‌های جنبش عدالتخواه دانشجویی به وزیر کار، رفاه و تعاون اجتماعی و وزیر اقتصاد پیرامون دستمزد منطقه‌ای @edalatkhahi @ArmanIUT
🔴⚪️🔵 حداقل دستمزد کارگران براساس سبد معیشت آنها افزایش پیدا نکند در اعتراضات آنها کنارشان خواهیم ایستاد .

📃 نامه تشکل‌های جنبش عدالتخواه دانشجویی به وزیر کار، رفاه و تعاون اجتماعی و وزیر اقتصاد پیرامون دستمزد منطقه‌ای


بسمه تعالی
جناب آقای احسان خاندوزی
وزیر محترم اقتصاد
سلام علیکم
توجه به نقش دستمزد بر بخش‌های اقتصادی، امروزه بیش از هر مقوله دیگری مورد توجه سیاستگذاران و کارفرمایان اقتصادی است؛ لذا از بایسته‌های هر اصلاحی پیرامون دستمزد، حمایت و پشتیبانی از نیروی کار به جهت حفظ و ارتقای قدرت خرید، رفاه زندگی و تامین امنیت شغلی آنان ضرورت دارد
از این رو یکی از ابزارهای حمایتی دولت، افزایش حداقل مزد کارگران چنانچه قانون کار اشاره می‌کند
ماده ۴۱ قانون کار اشاره می‌کند حداقل دستمزد کارگران باید باتوجه به میزان تورم اعلامی از سوی بانک مرکزی و هزینه‌های زندگی یک خانواده (اصطلاحا سبد معیشت) تعیین شود.
درحالیکه وضعیت رفاهی حاکم بر دهک‌های اول تا سوم جامعه، که عمده درآمدشان از طریق حداقل دستمزدِ بی‌نسبت با تورم است و با استانداردهای زندگی مطلوب فاصله دارد، وزارت اقتصاد تصمیم به تغییر شیوه تعیین حداقل دستمزد کارگران با طرح دستمزد منطقه‌ای گرفته است.
البته بر ما واضح و مبرهن است که طرحِ پر از ایراد و تناقض وزارت اقتصاد با هدف به انحراف کشیدن جلسات شورای عالی کار است، اما با این وجود امضا کنندگان این نامه آخرین هشدارها نسبت به تبعات آینده سرکوب مزد کارگران را ضمن طرح برخی انتقادات به دستمزد منطقه‌ای به سمع نظرتان می رساند:

۱.ماده ۴۱ قانون کار ویترین عروسک نیست!
در حالی ادعای نماینده وزارت اقتصاد و مرکز پژوهش‌های مجلس برای اجرای مزد منطقه‌ای عمل به صدر ماده ۴۱ قانون کار است که به سایر بندهای این ماده اعتنایی ندارند
اولا در همان صدر ماده ۴۱، قانون به خوبی اشاره می‌کند که شورای عالی کار موظف است میزان حداقل مزد کارگران را برای نقاط مختلف کشور یا "صنایع مختلف" باتوجه به دو معیار گفته شده تعیین کند؛ حال سوال این است چرا هیچگاه دولت درباره مزد صنایع عزمی برای اصلاح ندارد؟ مگر جز این است که در هر شیوه و قالب تعیین مزدی در نهایت این کارگاه و صنعت است که موظف به پرداخت دستمزد نیروی انسانی خود می‌باشد؟ وزارت اقتصاد باید پاسخگو باشد که بر چه اساس مزد منطقه‌ای آری، مزد صنایع خیر ؟!
دوما باید به این پرسش پاسخ داد که درصورت پذیرش مزد منطقه‌ای، آیا دولت حاضر به تمکین محور دوم ماده ۴۱ قانون کار یعنی تامین سبد معیشت کارگری و جبران مزد عقب افتاده آن‌ها می‌باشد؟ اگر دستمزد منطقه‌ای الزام و پشتوانه قانونی دارد، تامین هزینه های زندگی خانوار کارگران نیز الزام قانونی دارد؛ ماده ۴۱ قانون کار ویترین عروسک نیست که هر سال دولت اراده کند یک بخش از آن را انتخاب و اجرا کرده و به سایر بخش‌ها بی‌اعتنا باشد.

۲. بالاخره راهبرد دولت تمرکز زدایی است یا تمرکز گرایی؟!
دولت در حوزه‌های متعدد به لحاظ جغرافیای جمعیتی به چالش کشیده شده و در کلان شهرهایی مانند تهران و البرز به دلیل بی‌توجهی به آثار سیاست‌های متمرکز و بسته در گذشته، به وضعیتی دچار گشته که از حل آن ناتوان است‌.
از همین رو وقتی به سیاست‌های اعلامی دولت در حوزه مسکن، اشتغال و حاشیه نشینی توجه می‌کنیم، هدف ارتقای سطح هرکدام در شهرستان‌ها، روستاها و مناطق محروم است اما در عمل، با طرح هایی مانند مزد منطقه‌ای که باعث دامن زدن به بحران‌های جمعیتی و مهاجرت نیروی کار می شود در تناقض جدی است.
به بیان دیگر مزد منطقه‌ای با تاکید بر جداسازی هزینه های مسکن از مزد واحد، باعث می‌شود کارگری که در شهرستان محرومی مانند زابل در حال کار است به دنبال درآمد بالاتر به شهری مثل تهران مهاجرت کند.

@edalatkhahi

@ArmanIUT
آرمان | صنعتی اصفهان
🔴⚪️🔵 حداقل دستمزد کارگران براساس سبد معیشت آنها افزایش پیدا نکند در اعتراضات آنها کنارشان خواهیم ایستاد . 📃 نامه تشکل‌های جنبش عدالتخواه دانشجویی به وزیر کار، رفاه و تعاون اجتماعی و وزیر اقتصاد پیرامون دستمزد منطقه‌ای بسمه تعالی جناب آقای احسان خاندوزی…
۳. شناسه برای کارفرمایان آری برای کارگر خیر!
یکی از الزامات تعیین عادلانه مزد منطقه‌ای شناسنامه اقتصادی - اجتماعیِ الکترونیک است. همه کارگران باید شناسنامه حقوقی، شامل اطلاعات موقعیتی و ژئوماتیک و اطلاعات مربوط به وضعیت شغلی و کسب و کارشان را داشته باشند. شناسنامه حقوقیِ کار با رویکرد صیانت از نیروی کار و جلوگیری از بهره‌کشی او می‌باشد و از سوی دیگر، برای اعمال سیاست‌های تامین اجتماعی نیز ضروری است. البته وزارت اقتصاد به خوبی نقش این موارد در توسعه و تسهیل کسب و کار را می‌داند و در دو سال گذشته برای آن اهتمام جدی داشته اما سوال این است که چرا این اطلاعات برای کارگران تکمیل نمی‌شود؟ اگر مزد منطقه‌ای به دنبال عادلانه کردن دستمزد است باید اطلاعاتی جامع از موارد گفته شده در اختیار سیاستگذار باشد.
پیشنهاد ما این است برای جلوگیری از انحراف اهداف مزد منطقه‌ای، ابتدا طرح طبقه بندی مشاغل به عنوان بستر حقوقیِ تکمیل بخشی از اطلاعات نیروی کار، در همه کارگاه های مشمول اجرا شود و سپس با اطلاعاتی جامع، مزد به شیوه منطقه‌ای تعیین شود.

۴. نماینده کارگران در مناطق چه کسانی هستند؟!
چنانچه نماینده مرکز پژوهش‌های مجلس در کمیته مزد شورای عالی کار می‌گوید، مزد منطقه‌ای در بلند مدت باید ابزار چانه زنی را از سطح شورای عالی کار به مناطق و استان‌ها ببرد. با این پیش فرض، نهادهای تعیین کننده مزد مثل نماینده کارفرمایان، نمایندگان دولت و یا نمایندگان کارگران در مناطق اصلا وجود خارجی دارند؟ مطابق ماده ۱۶۷ قانون کار، عضویت نمایندگان کارگران در جلسات تعیین حداقل دستمزد با انتخاب شورای اسلامی کار صورت می‌گیرد، حال سوال این است، در شرایطی که بیش از هشتاد درصد از کارگران امکان سازمان‌یابی و تشکل‌یابی ندارند، نماینده حاضر در جلسات آن‌ها در سطح مناطق چه افرادی هستند؟ هنگامی که وزیر کار در سطح ملی به نماینده کارگران اجازه حضور در جلسات را نمی‌دهد آیا در سطح مناطق نماینده کارگر استقلال رای دارد؟ مجموع این شرایط تقویت کننده این گمان می‌باشد که دولت در بهترین حالت به دنبال مزد توافقی و از بین بردن زیرساخت‌های ماده ۴۱ خصوصا ساختار مذاکره است؛ از طرفی دیگر با مخالفت‌ها و سوال‌های بی‌پاسخ نهادهای درگیر حداقل مزد، بنظر می‌رسد طرح مورد ادعای دولت در جلسات فعلی شورای عالی کار، ناقص و رهزن است. ضمن آنکه تعریف دولت از مناطق نیز صراحت قانونی ندارد.

در پایان ما تشکل‌های دانشجویی اعلام می‌کنیم در صورت عدم افزایش حقوق کارگران مبتنی بر سبد معیشت زندگی آنان در سال پیش رو، از اعتراضات آینده آنان علیه صحنه آرایی دولت حمایت کرده و در کنارشان خواهیم ایستاد.

@edalatkhahi

@ArmanIUT
عدالت برجسته‌ترین شعار مهدویت

برجسته‌ترین شعار مهدویّت عبارت است از عدالت. در دعای ندبه وقتی شروع به بیان و شمارش صفات آن بزرگوار می‌کنیم، بعد از نسبت او به پدران بزرگوار و خاندان مطهّرش، اوّلین جمله‌ای که ذکر می‌کنیم، این است:

«این المعدّ لقطع دابر الظّلمه، این المنتظر لاقامة الأمت و العوج، این المرتجی لازالة الجور و العدوان»؛

یعنی دل بشریت می‌تپد تا آن نجاتبخش بیاید و ستم را ریشه‌کن کند.
۱۳۸۱/۰۷/۳۰

💠اَللّهُمَّ‌عَجِّل‌لِوَلیِّکَ‌الفَرَج‌واَقِمنابِخِدمَـتِه💠

میلاد با سعادت امام زمان (عج) برهمگان مبارک باد .


@ArmanIUT
🔴 امید و آینده با انحصار سیاست، معنا نمی‌شود!

🔷 بیانیۀ جمعی از نیروهای سیاسی-مدنی جبهه انقلاب و مقاومت

🔶 متن کامل بیانیه را می‌توانید در آدرس‌ زیر مطالعه فرمایید:
https://vrgl.ir/D6yvp



@Ensejam_iri
🆔️@ArmanIUT
آرمان | صنعتی اصفهان
🔴 امید و آینده با انحصار سیاست، معنا نمی‌شود! 🔷 بیانیۀ جمعی از نیروهای سیاسی-مدنی جبهه انقلاب و مقاومت 🔶 متن کامل بیانیه را می‌توانید در آدرس‌ زیر مطالعه فرمایید: https://vrgl.ir/D6yvp @Ensejam_iri 🆔️@ArmanIUT
بسم الله الرحمن الرحیم

"سیاست محتضر و فرصت آینده"

صحنۀ فعلی سیاست بیش از پیش و بیش از هر زمان دیگری، نیروهای انقلاب را فرا‌ می‌خواند. صحنه‌ای که اکنون مانند دهۀ اخیر، «مردم» را بدون چشم‌انداز مشخصی فرا می‌خواند. جمودِ فعلی در سپهر سیاسیِ ایران، جای آن که زایندۀ حس حضورِ فعالانه در میان ملت باشد؛ میراننده و از بین برندۀ هرگونه زیست سیاست‌مدارانه و مدبّرانه است. لکن با این اوصاف دیگر چنین دعوات شورانگیزی، پاسخ درخور مردم را در پی نخواهد داشت.

به‌نظر می‌رسد؛ نوعی متفاوت از پیمان می‌تواند وضعیت سیاست را از این حالت سکون و احتضار نجات دهد و فرصتی برای آینده خلق کند. پیمان و عهدی که بر هم زنندۀ سیاست ارباب رعیتی و قبیله‌گرایی باشد. جوشیدن این نوع پیمان از دل مردم، تنها ضمانتی است که می‌تواند معادلات و ساختار سیاست را متحول کند و فرصتی به سوی آینده خلق کند.

از این رو ائتلاف نیروهای سیاسی-مدنی جبهۀ مقاومت (انسجام)، در نظر دارد تا لیست اولیۀ نامزدهای پیشنهادی خود را در قالب نامزدهای «قطعی» و «مرجّح» در حوزۀ انتخاباتی اصفهان، منتشر نماید.

جهت اطلاع از لیست اولیه، حمایت از گفتمان انسجام و حمایت یا ایجادِ تغییر در لیست پیشنهادی اولیه، از شما دعوت می‌شود تا با ارسال نام و نام خانوادگی خود به پیوند زیر، در گروه حمایت و اعلام نظر انسجام عضو شوید :

🆔@amirhuseyn

@ArmanIUT
#اعلام_برنامه|حلقه کتابخوانی
📚📖کتاب طرح کلی رسالت دانشجویی

جوانان موتور محرک یک جامعه هستند؛
اما چگونه جوانی که نه مالی دارد و نه مسئولیتی، می‌تواند موتور محرک یک جامعه باشد؟

🛑 ویژه خواهران

🗓 دوشنبه ها ، ساعت ۱۳:۳۰

📍 واحد خواهران تشکل دانشجویی آرمان

@ArmanIUT
📌#اعلام_برنامه

سلسله جلساتِ
🔴 ریشه‌ها، فصل تغییر

🔻گعده و گفت‌وگو دربارۀ ما و،
. درک استعدادها،
. شناخت نیازها،
. ضرورت حادثه‌ها و
. درک تنهایی‌ها

🔸با محوریت کتاب شذرات المعارف
و با حضور:
👤 حجت‌الاسلام فرشاد توسلی

🗓 یکشنبه‌ها
‼️ استثنائاً جلسۀ این هفته از ساعت ۱۷:۱۵ تشکیل خواهد شد. ‼️
📍 ساختمان نصر، دفتر تشکل دانشجویی آرمان

#جلسه_یکم
#ریشه‌ها

🆔 @ArmanIUT
آرمان | صنعتی اصفهان
#اعلام_برنامه|حلقه کتابخوانی 📚📖کتاب طرح کلی رسالت دانشجویی جوانان موتور محرک یک جامعه هستند؛ اما چگونه جوانی که نه مالی دارد و نه مسئولیتی، می‌تواند موتور محرک یک جامعه باشد؟ 🛑 ویژه خواهران 🗓 دوشنبه ها ، ساعت ۱۳:۳۰ 📍 واحد خواهران تشکل دانشجویی آرمان…
#یادآوری

🔺حلقه کتابخوانی🔻

🔹جوانان موتور متحرک یک جامعه اند
اما چگونه جوانی که نه مالی دارد و نه مسئولیتی ، می تواند موتور محرک یک جامعه باشد ؟


امروز دوشنبه ، ساعت ۴۵ : ۱۵ الی ۱۷

ساختمان نصر _ تشکل عدالتخواه آرمان
(واحد خواهران )

@ArmanIUT
#اعلام_برنامه | خروج

🎙گفتو گو پیرامون راه خروج از وضعیت سیاسی -اجتماعی و نقش ما

🛑 راه خروج از کدام طرف است؟
🛑 چه باید کرد؟

👤 میهمان:

جناب آقای محمد اسکندری

دبیر اسبق تشکل آرمان و جنبش عدالتخواه دانشجویی

سه شنبه 15 اسفند
🕓 ساعت 16:15

ساختمان نصر _ دفتر تشکل آرمان


@ArmanIUT
2024/11/15 07:47:41
Back to Top
HTML Embed Code: