Telegram Web Link
#ویژه_ایام_امتحانات

📃 چگونه امتحاني موفق داشته باشيم

✔️ روش پس ختام

🔻این روش یکی از مهمترین و معروفترین روشهای بهسازی حافظه است.

1️⃣ مراحل پیش خوانی

🔻در این مرحله کتاب یا مطلب بصورت یک مطالعه اجمالی و مقدماتی مطالعه شود. از جمله موارد این مرحله خواندن عنوان فصلها ، خواندن سطحی فصل ، توجه به تصاویر ، بخشهای اصلی و فرعی و خلاصه فصلها می‌باشد. هدف در این مرحله یافتن یک دید کلی نسبت به کتاب و ارتباط دادن بخشهای مختلف کتاب با یکدیگر می‌باشد.

2️⃣ مرحله سؤال کردن

🔻پس از مطالعه اجمالی موضوعات و نکات اصلی ، به طرح سؤال در مورد آنها بپردازید. این کار باعث افزایش دقت و تمرکز فکر و سرعت و سهولت یادگیری می‌گردد.

3️⃣ مرحله خواندن

🔻در این مرحله به خواندن دقیق و کامل مطالب کتاب پرداخته ، که هدف فهمیدن کلیات و جزئیات مطالب و نیز پاسخگوی به سؤالات مرحله قبل می‌باشد. در مرحله خواندن برای فهم بهتر مطالب می‌توان از کارهایی مثل یادداشت برداری ، علامت گذاری و خلاصه نویسی بهره جست.

کانال انجمن :
@AlzahraPsychology
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
👤#بیندیشیم

■ چرا بعضی‌ها با قیافه معمولی، درآمد كم و... عمیقا خودشان را دوست دارند و برخی دیگر با شرایطی ممتاز نسبت به خودشان حس بدی دارند!؟

👤 گوینده : #ایمان_فانی

کانال انجمن :
@AlzahraPsychology
📚🖌#معرفی_کتاب
📚 #کتاب #وقتی_نیچه_گریست
نویسنده #اروین_یالوم
■ برگردان #سپیده_حبیب

● رمان وقتی نیچه گریست آمیزه ای است از واقعیت و خیال جلوه ای از عشق ، تقدیر و اراده در بین خردگرای سده نوزدهم و در آستانه زایش دانش روانکاوی . فریدریش نیچه بزرگترین فیلسوف اروپا، یوزف برویر از پایه گذاران روانکاوی، و دانشجوی پزشکی جوانی به نام زیگموند فروید، همه اجزایی هستند که در ساختار رمان در هم تنیده می شوند تا حماسه فراموش نشدنی رابطه خیالی میان بیماری خارق العاده و درمانگری استثنایی را بیافرینند . در ابتدای رمان، لوسالومه، این زن دست نیافتنی از برویر می خواهد تا با استفاده از روش آزمایشی (درمان با سخن گفتن) به یاری نیچه ناامید و در خطر خودکشی بشتابد. در این رمان جذاب، دو مرد برجسته و اسرارآمیز تاریخ، تا ژرفای وسواس های خویش پیش می روند و در این راه، به نیروی رهایی بخش دوستی دست می یابند.

داستان کتاب هنگامی که نیچه گریست از این قرار است که نیچه عاشق دختری بنام لوسالومه یک روسی تبارآزاد می شود . عشقی بسیار دردناک . درگیر شدن در یک تثلیث . لوسالومه از نیچه می گریزد . او می دید که نیچه او را می بیند . نیچه در نامه هایی که به لوسالومه می نویسد در پی ایده ایی برای خودکشی است و در این صورت سالومه در صدد کمک به نیچه می پردازد . اما چگونه می تواند این مرد مغرور تاریخ را وادار سازد که به پزشک یوزف برویر مراجعه کند ؟ دکتر برویر به درخواست سالومه باید به نیچه کمک کند هم از نظر جسمی و هم روحی تا فکر خودکشی از سرش دور شود . اما دکتر برویر چگونه می تواند به مردی که راضی نیست درمان شود کمک کند ؟ به مردی که معتقد بود از بیماری شدید میگرنش سود می برد زیرا این بیماری او را تبدیل به یک فلسفه و مذهب و فرهنگ می کند و به عقیده خودش تنها از تجربه خود می نویسد و بر خون می نویسد و بهترین حقیقت ، حقیقت خونین است . به مردی که به هیچ عنوان در سخنانش اثری از عشق و خودکشی یافت نمی شود . به مردی که هر گونه کمکی را توهین به خود می داند . دکتر برویر خلاصه توانست با کمک فروید این چنین مردی را به گریه آورد . اما چگونه ....؟؟؟ ریتم داستان تا زمانی که برویر به عنوان درمانگر نیچه سعی در نزدیک شدن به افکار بیمار را دارد به کندی صورت می گیرد و مخاطب برای مواجه شدن با واقعیات، کنجکاوی بیشتری نشان می دهد، اما هنگامی که نیچه درمانگر برویر می شود سرعت داستان تند می شود و داستان در جاده ای سراشیبی، خاطرات فراموش شده نیجه و برویر را بازگو می کند و این نهایت همان ابدیت است که آنها با درایت توانسته اند راهی برای جبران خطاها و مبارزه با زمان پیدا کنند و آن هم گفتگو و جبران خطاها است ....

 وین ، پایان قرن نوزدهم . لو سالومه آمده است تا یوزف برویر، پزشک مشهور و استادِ زیگموند فروید را بیابد . او نگران دوستش نیچه است . برویر باید اندیشمند بزرگ و تنها را که از سردرد شدیدی رنج می‌برد ، معالجه کند و او را از این گرفتاری برهاند . ولی نیچه نباید از این جریان بویی ببرد، سالومه از برویر تقاضا کرده که او را معالجه کند . برویر تصمیم می‌گیرد با روش جدید بیان‌درمانی که به‌ تازگی در مورد بیمار دیگرش آنا او . تجربه کرده او را درمان کند . برویر برای تشویق نیچه به صحبت‌کردن، وضعیت بیمار جوانش آنا او . را برای او تشریح می‌کند . به‌ این‌ ترتیب میان برویر آرام و دلسوز، و نیچه حساس و خوددار، دوئل گفتاری تندی به‌ وجود می‌آید و هرچه این دو به هم نزدیکتر می‌شوند، برویر بیشتر متوجه می‌شود که فقط در صورتی می‌تواند نیچه را معالجه کند که وی اجازه این کار را بدهد . یالوم تخیل و واقعیت را در یک شبکه منسجم با هم ترکیب می‌کند ؛ طوری‌ که شخصیت‌های برجسته و بزرگِ دورانِ آغاز روان‌درمانی زنده می‌شوند و با ما سخن می‌گویند . دکتر اروین د. یالوم مدرس روان‌درمانی در دانشگاه استانفورد و نویسنده کتاب‌های درسی روان‌شناسی مانند عشق و جلادش و داستان دیگرِ روان‌درمانی است ...

کانال انجمن :
@AlzahraPsychology
انجمن علمی-دانشجویی روانشناسی الزهرا pinned «#ویژه_ایام_امتحانات 📃 چگونه امتحاني موفق داشته باشيم ✔️ روش پس ختام 🔻این روش یکی از مهمترین و معروفترین روشهای بهسازی حافظه است. 1️⃣ مراحل پیش خوانی 🔻در این مرحله کتاب یا مطلب بصورت یک مطالعه اجمالی و مقدماتی مطالعه شود. از جمله موارد این مرحله خواندن…»
📗🖌#بخشی_از_یک_کتاب

اگر نتوانیم تنهاییمان را در آغوش کشیم، از دیگری به عنوان سپری در برابر انزوا سود خواهیم جست...!
بی حساب بچه دار شدن اشتباه است، بچه دار شدن برای کاستن از تنهایی خویش غلط است، هدف دار کردن زندگی با تولید چون خودی، اشتباه است....
و اشتباه است اگر با تولید مثل، درصدد رسیدن به جاودانگی باشیم...!

👤 #اروین_یالوم
📚 #وقتی_نیچه_گریست

کانال انجمن :
@AlzahraPsychology
Forwarded from علمی و آموزشی مفدا
💢به همت انجمن علمی دانشجویی مشاوره توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی؛

🔻دوره آموزشی مقدماتی و پیشرفته «مبانی نظری دلبستگی و منتالیزیشن» برگزار می‌شود

🔸این دوره آموزشی در دو دوره مقدماتی و پیشرفته طراحی شده و هدف آن آشنایی علاقه مندان حوزه کودک و خانواده با مبانی نظریه دلبستگی و منتالیزیشن، تحول روابط دلبستگی و ظرفیت منتالیزیشن و در نهایت مداخلات مبتنی بر دلبستگی و منتالیزیشن در حیطه کار با کودک و والدین است.

🔸دوره مقدماتی به مدت ۱۲ ساعت و از تاریخ ۳۰ بهمن تا اول اسفند ماه جاری در دانشگاه علوم پزشکی علوم بهزیستی برگزار می‌شود، دوره پیشرفته در فاصله اندکی بعد از دوره مقدماتی برگزار خواهد شد و زمان دقیق آن به اطلاع علاقمندان خواهد رسید.

🔸جزئیات بیشتر👇👇

www.mefda.ir/news/134144/

#دوره_آموزشی
#علوم_بهزیستی

@elmimefda
🎥#تحلیل_فیلم

جوکر و فلسفه
خوانشی برگسونی از خنده جوکر
به قلم سعید جلوخانی
جوکر سمبل دیونوسوس سینمای غرب است سمبل نهلیسم غربی است . اراده و زنانگی و ماهیت انسانی زیر لگد های جامعه آپولونی ( مردسالار ) ، له می شود . شور زندگی که به فراموشی سپرده شده است . جوکر انرژی است که واپس زده شده است و او به تمدن آپولونی می خندد .
آپولون و دیونوسوس هر دو ، دو روی یک سکه اند .
براساس اندیشه های هولدرلین و نیچه ; آپولون و دیونوسوس دو بال تمدن یونانی_غربی اند . جوکر گویی نیچه است ، بنا نظام آپولونی را آجر به آجر تخریب می کند و معنای جدیدی از زندگی برای باز آفرینی می کند .
تمدن غربی ، شادی کردن را فراموش کرده است .بازی و سرگمی سال هاست رنگ باخته است .
شور، احساس و بکر بودن و زنانگی را فراموش کردند .
جوکر ققنوسی است برآماده از خاکستر تفکر دیونوسوسی . جامعه وقتی معتدل می شود که با هر دو بال پرواز کنند .
جنون سال هاست که ؛ ننگ تمدن غربی شده است ، مجنون ها را سالیان سال است که طرد می کنند .
انسان زیر بار این ماشین گرایی له می شود غرورش می شکند یا به قول برگسون :
"هرآنچه در زندگی جدی‌ست ناشی از آزادیِ اراده‌ی ماست. احساساتی که در خود اندوخته‌ایم، عواطفی که پرورانده‌ایم، اعمالی که طراحی و اجرا کرده‌ایم و سرانجام هرچه از ما سر می‌زند و هرچه به ما تعلق دارد، همه و همه چیزهایی‌ست که وضع و حال زندگانیِ ما را تعیین می‌کند، وضع و حالی که گاه درام، گاه مهیج، و گاه دشوار و جدی‌ست. چه باید کرد تا این‌ها همه کمدی شود؟ باید در نظر داشت که آزادیِ ظاهریِ انسان پوششی‌ست برایِ یک بازی با نخ (نخِ عروسکِ خیمه‌شب‌بازی)، و چنان‌که شاعر می‌گوید:

ما عروسک‌هایی هستیم
که سر نخ‌های ما بدست ضرورت است.

هیچ صحنه‌ی واقعی، حتی درامی وجود ندارد که خیال نتواند، با نشان دادن همین تصویرِ ساده، آن را، به کمیک مبدل کند."
خنده دوای جوکر است ، شور مستی که سر باز کرده است و تمدن هیچ وقت نمی تواند کاملا آن را سرکوب کند . « خنده دوای غرور است و چون غرور یک درد اجتماعی است ، خنده که دوای آن است یک وظیفه ی اجتماعی دارد » ( برگسون ، خنده ). خنده جوکر موقعیت است که زندگی برای او ورای تراژدی کمدی است . "قبلا فکر می کردم زندگی تراژدی است اما الان فهمیدم که کمدی است . زندگی جوکری پاندولی است بین کمدی و تراژدی و غم و شادی درد و لذت .
#سعید_جلوخانی
#جوکر
#تحلیل_فیلم
#هنری_برگسون
#فردریش_نیچه

کانال انجمن :
@AlzahraPsychology
سومین نشست دبیران انجمن علمی های روان شناسی و مشاوره دانشگاه های تهران در راستای همکاری بین دانشگاهی و تشکیل اتاق فکر اتحادیه که مورخ ۱۲ بهمن ۹۸ به میزبانی انجمن علمی روان شناسی دانشگاه الزهرا برگزار شد .
📚 #معرفی_کتاب
#مسئله_اسپینوزا
نویسنده : #اروین_یالوم

■ اروین یالوم، نویسنده ای که کتاب های مشهور زیادی دارد. کتاب #وقتی_نیچه_گریست یکی دیگر از کتاب های خوب و معروف او می باشد.

#باروخ_اسپینوزا انگشت بزرگه ى تاریخِ تفکر است، فیلسوفى که تنها بود، از جامعه ى یهودیان طرد شده بود، مسیحیان کتاب هایش را توقیف کرده بودند و فیلسوفى که جهان را تغییر داد.

اسپینوزا، فیلسوف هلندى، یکى از بزرگترین خردگرایان غرب همچنین زمینه ساز ظهور نقد مذهبى بود.

پدرش در کودکى او را به کنیسه می سپارد تا آداب و دانش یهودى را بیاموزد. در حالیکه همه گمان میکنند، ذهن درخشان و هوش سرشار او، آینده اى ناب در قالب یک خاخام را برایش رقم مى زند او شروع به قضاوت فلسفى آموزه هاى یهود مى کند.

این حرکت او سبب سست شدن بنیان هاى قدرت خاخام ها در جامعه ى یهود مى شود، بنابراین بلافاصله از سوى جامعه ى یهود تکفیر و طرد مى شود.

درباره رمان مسئله ى اسپینوزا
از نحوه ى زندگى و گذران عمرِ بسیار کوتاه این فیلسوف بزرگ که به “شاهزاده ى فلسفه” مشهور است، مستندات بسیار کمى باقى است، اما اروین یالوم با دقتى بسیار، با همان اندک اطلاعات موجود توانسته به زیبایى گوشه هایى از زندگى و فلسفه ى اسپینوزا را به تصویر بکشد.

در فصل هایى دیگر، یالوم به روایت بخشى از تاریخ حزب نازى می پردازد و زندگى و اندیشه هاى آلفرت روزنبرگ، یهودستیز بزرگ و نظریه پرداز و مغر متفکر حزب نازى را به تصویر مى کشد.

روایت هماهنگ و هم آواى این دو زندگى، باعث میشود هارمونى زیبایى شکل بگیرد که کتاب را براى خواننده بسیار جذاب مى کند.

یالوم توانسته با آفرینش پرسوناژهایى در قالب یک روان درمانگر، زیر و بم هاى روحى این دو شخصیت را بیرون بکشد. مکالمات اسپینوزا با فرانکو در نقش یک همراه که قضاوت نمى کند، دوست و مشاور که در دستگاه خاخامى نقشى ویژه دارد اما همچنان نظرات اسپینوزا را با دقت و بدون جبهه گیرى به گوش جان مى شنود، همچنین حضور دکتر روانکاو در کنار آلفرت که او را در واکاوى عقده ى یهودستیزى اش یارى مى کند، نمونه هاى بسیار خوبى از این روانشناسان همراه هستند که در زمینه ى داستان به شخصیت هاى اصلى اجازه ى بروز مى دهند.

کانال انجمن :
@AlzahraPsychology
با سلام
🛑با توجه به نياز مهم دانشجويان يعني همون بازار كار و اينا
تصميم گرفتيم اين كانالُ بزنيم.

🔗حالا اينكه اينجا چيكار ميكنيم و چي ميشه:

1️⃣يه سري بچه ها پروژه هايي كه ميخوان انجام شه ميفرستن و دانشجوها انجام ميدن.

2️⃣يه سري شركت هايي كه باهاشون در ارتباطيم آگهي هاي استخدام و همكاريشون رو واسمون ميفرستن.

3️⃣اساتيد هم پروژه هاشونو با دانشجوها به اشتراك ميزارن
تا بتونن همكاري مفيد با دانشجوها رو افزايش بدن.

دريافت آگهي و انجام كار، به همين راحتي

📳ارتباط با ما:
@project_board_admin

🆔: https://www.tg-me.com/project_board
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
👤#دقایقی_با_اندیشمندان
● افلاطون و #فلسفه اش را بهتر بشناسیم...

● اندیشه #افلاطون: اصول كامیابی، عشق، زیبایی و آرمانشهر


کانال انجمن :
@AlzahraPsychology
💎سه شنبه‌های مشاوره‌ای
اکران و تحلیل روانشناختی مستند ایکسونامی
🗓 سه شنبه ۲۹ بهمن ۹۸
🕰 ۱۰ تا ۱۳
🚪سالن آمفی تئاتر دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی
💎حضور برای علاقمندان رایگان می‌باشد.
@atu_counseling
@atu_film_o_aks
🔰🔰🔰

🔸«مدارس میان رشته ای دانشگاه صنعتی شریف» با همکاری گروه نیاگ بیمارستان امام خمینی برگزار می کند:

🔹 همایش زمستانی نوروساینس، علوم شناختی و فلسفه؛ از ادراک تا اراده آزاد

👤 با حضور چهارده چهره ماندگار

📅 پنج شنبه و جمعه، 22 و 23 اسفندماه

از ساعت 🕠 8 صبح لغایت 🕖 17:20

🏛 سالن اجتماعات مرکز تصویر برداری پزشکی بیمارستان امام خمینی

🔴 ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر:

🆔 @SharifSchools
سلامت روان در دوران کرونا ۱
فاطمه دولتی
🎙کاری از گروه دانشجویی optimism

🖋🎧 فاطمه دولتی

#سلامت_روان_در_دوران_کرونا #روان_شناسی

بر سر آنم که گر ز دست برآید

دست به کاری زنم که غصه سرآید

#روان_یار
┏━━━━💎
@optimismteam
┗━━
سلامت روان در دوران کرونا ۱
فاطمه دولتی
🎙کاری از گروه دانشجویی optimism

🖋🎧 فاطمه دولتی

#سلامت_روان_در_دوران_کرونا #روان_شناسی

بر سر آنم که گر ز دست برآید

دست به کاری زنم که غصه سرآید

#روان_یار
┏━━━━💎
@optimismteam
┗━━
2024/09/22 11:41:12
Back to Top
HTML Embed Code: