Telegram Web Link
Meeresbrise
Arnd Stein.@delshodeegan
موسیقی Meeresbrise شاهکاری از دکتر آرند اشتاین
این موسیقی بر پایه جدیدترین دستاورد های علم روانشناسی،تحت لیسانس انستیتو معتبر وی تی ام اشتاین آلمان زیر نظر تیمی از بهترین روانشناسان خلق شده است.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 افسردگی را بهتر بشناسیم !

خیلی ها بعد از دیدن این گیف ، متوجه شدن که سال هاست افسردگی دارند و نمیدانستند !

🔸 حتما ببینید و منتشر کنید ☝️

#افسردگی

@AlzahraPsychology
🔔چربی‌ها به کمک "درمان افسردگی" می‌آیند

▪️در نظر کارشناسان تغذیه، اگر بدن از نظر شیمیایی و ترکیبات طبیعی، متعادل باشد، خلق و خو و رفتار انسان نیز طبیعی می‌شود.
دکتر شهرزاد محمدیان متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: گروه عظیمی از مواد شیمیایی، در مغز وجود دارند که خلقیات را کنترل می‌کنند. معروف ترین آن‌ها "سروتونین" است که به عنوان ماده شادی آور به حساب می‌آید. این مواد شیمیایی موجود در مغز که کاملا حیاتی هستند، برای اینکه عملکرد طبیعی داشته باشند، به انرژی زیادی نیاز دارند و مغز یکی از معدود نواحی بدن است که برای تامین انرژی خود، کاملا و فقط به گلوکز وابسته است.

▪️وی افزود: افراد باید سعی کنند قند خون را در شرایط پایدار حفظ کنند. قند خون نباید دچار نوسانات شدید شود. برای این کار باید در فواصل غذایی حتما از میان وعده‌های غذایی استفاده شود و هر چهار ساعت یکبار تنقلات سالم مثل: خشکبار، آجیل، میوه و سبزی مصرف شود.

▪️محمدیان تصریح کرد: چربی در حد متعادل، اثر ضد افسردگی دارد. به جای چربی‌های خالص از چربی‌های غیر اشباع ساده و پیچیده، روغن‌های گیاهی و روغن ماهی استفاده شود، زیرا این چربی‌ها "حاوی امگا 3" هستند که بسیار مفید است.

▪️وی خاطرنشان کرد: افراد باید روزی 20 دقیقه ورزش کنند، زیرا خلق و خو را تقویت می‌کند. هیچ گاه نباید به سراغ رژیم‌های لاغری ناگهانی و سریع رفت، زیرا این رژیم‌ها خلق و خوی فرد را عصبی و کم حوصله می‌کند.

#افسردگی

@AlzahraPsychology
ای احمدیان به نام احمد صلوات

هر دم به هزار ساعت از دم صلوات

از نور محمدی دلم مسرور است

پیوسته بگو تو بر محمد صلوات

🌋الّلهُمَّ 🌟💐
🌋صلّ🌟💐
🌋علْی 🌟💐
🌋محَمَّدٍ 🌟💐
🌋وآلَ🌟💐
🌋محَمَّدٍ🌟💐
🌋وعَجِّل🌟💐
🌋 فرَجَهُم🌟💐
🌋الّلهُمَّ 🌟💐
🌋صلّ🌟💐
🌋علْی 🌟💐
🌋محَمَّدٍ 🌟💐
🌋وآلَ🌟💐
🌋محَمَّدٍ🌟💐
🌋وعَجِّل🌟💐
🌋 فرَجَهُم🌟💐
🌋الّلهُمَّ 🌟💐
🌋صلّ🌟💐
🌋علْی 🌟💐
🌋محَمَّدٍ 🌟💐
🌋وآلَ🌟💐
🌋محَمَّدٍ🌟💐
🌋وعَجِّل🌟💐
🌋 فرَجَهُم🌟💐
🌋الّلهُمَّ 🌟💐
🌋صلّ🌟💐
🌋علْی 🌟💐
🌋محَمَّدٍ 🌟💐
🌋وآلَ🌟💐
🌋محَمَّدٍ🌟💐
🌋وعَجِّل🌟💐
🌋 فرَجَهُم🌟

عید شما مبارڪ


@AlzahraPsychology
♦️آزمایش میلگرم ‏"Milgram experiment"👇

⭕️( روي تيره طبيعت آدمي؛
آزمایشی که جهان را شوک‌زده کرد!)

١- تا به حال از خودتان پرسیده‌اید، چگونه ممکن است که يك جنگ جهاني يا مثلا نسل كشي با مشاركت و رضايت میلیون‌ها نفر از مردم یک جامعه به وقوع بیپوندد؟ چطور توده هاي عظيم مردم كه تا چندي پيش خيلي عادي در كنار هم زندگي ميكردند حاضر ميشوند همديگر را بكشند و حتي از آن لذت ببرند؟ قطعا همه جنايات گروهي صرفا بدست يك نفر نظير هیتلر يا صدام رخ نداده است!واقعيت اين است كه آنها بيشتر اوقات در اتاق فرماندهي فقط روي مبل خود نشسته اند.
🔻اما ميدانيد مكانيزم روانشناختي و انگيزه ورود انبوه مردم به جنايات گروهي چيست؟ يا چرا ناگهان مردم از خود بيخود ميشوند و بي چون و چرا تبعيت ميكنند؟

٢-اين #آزمایش جنجالي در جولای سال ۱۹۶۱توسط #استنلی_میلگرم ، روانشناس اجتماعی مشهور جهان ‌درست سه ماه بعد از شروع دادگاه #آیشمن -جنایتکار نازی-انجام شد و برای این طراحی شده بود که میل شرکت‌کنندگان در آزمایش را به اطاعت از قدرت و انجام اعمالی بر خلاف تمایلات و اخلاقیات خودشان را بسنجد.

٣- به کسانی که داوطلب #آزمایش_میلگرم می‌شدند، گفته می‌شد که هدف از آزمایش، صرفا تحقیق در مود حافظه و یادگیری است و به آنها چیزی در مورد هدف واقعی آزمایش گفته نمی‌شد.
🔻هر شخص داوطلب به اتاقی برده می‌شد که در آن فردی حضور داشت که خود را به صورت ساختگي دانشمند و محقق جا می‌زد. در اتاق دیگر نيز (که با یک دیوار حائل از آنها جدا می‌شد)، شخص دیگری بود که تظاهر ميكرد، آزمایش‌های مربوط به یادگیری بر روی او در حال انجام است.

٤- نحوه انجام تست به این صورت بود که سوژه اصلی آزمایش باید یک سری کلمات جفتی را از روی کاغذ می‌خواند، ‌مثلا: قرمز-دیروز، دانش-آب. سپس سوژه آزمایش باید حافظه یادگیرنده را با گفتن کلمه نخست هر جفت کلمه ميسنجيد. مثلا بعد از شنیدن کلمه دانش، باید می‌گفت: آب.
🔻در صورتی که یادگیرنده پاسخ نادرست می‌داد، سوژه آزمایش موظف بود که با فشار دادن یک دکمه به یادگیرنده شوک الکتریکی وارد کند و اگر اشتباه یادگیرنده تکرار می‌شد، سوژه می‌بایست ۱۵ ولت بر شدت شوک می‌افزود و این کار را ادامه می‌داد!
🔻البته در این آزمایش واقعا خبری از شوک نبود! از قبل صداهای ناله‌ای متناسب با هر درجه شوک، روی نوار ضبط شده بود و همزمان با فشار دكمه شوك، پخش می‌شد.
🔻حتي برای دراماتیک کردن این آزمایش به سوژه قبل از آغاز آزمایش گفته می‌شد که یادگیرنده ناراحتی قلبی دارد! و کسیکه نقش یادگیرنده را بازی می‌کرد باید به دیوار حائل مشت می‌کوبید.
🔻در صورت افزایش درجه شوک نيز، برای تظاهر به ناراحتی شدید يادگيرنده فرضي، همه صداها ناگهان قطع می‌شد!

٥- پیداست که بسیاری از شرکت‌کنندگان وقتی درجه شوک بالا می‌رفت، نگران می‌شدند. بعضی‌ها وقتی شوک به ۱۳۵ ولت می‌رسید، کار را متوقف می‌کردند و در مورد هدف آزمایش سؤال می‌پرسیدند، اما وقتی به آنها گفته می‌شد که مسئولیتی متوجه آنها نخواهد شد، بیشتر آنها به کارشان ادامه می‌دادند!

٦-قبل از انجام اين آزمايش اكثرا معتقد بودند که افراد بسیار کمی حاضر می‌شوند، شوک‌های با درجه بالا بدهند، اما در کمال تعجب ۲۶ نفر از ۴۰ نفر فرد مورد آزمایش یعنی ۶۵ درصد سوژه‌ها، به شوک‌های بالای ۴۵۰ ولتی رسیدند و تنها یک شرکت‌کننده قبل از رسیدن درجه شوک به ۳۰۰ ولت آزمایش را متوقف کرد!
🔻یک #متاآنالیز که توسط يكي از همکاران میلگرم انجام شد نتايج او را در شرايط مشابه ديگر اثبات كرد.

٧- تا كنون دو تئوری در مورد این آزمایش مطرح شده است:
🔶 #تئوری_همرنگی_با_جماعت: افرادی که قدرت و صلاحیت تصمیم‌گیری را به خصوص در موارد بحرانی ندارند، در شرایط دشوار، تصمیم‌گیری را به جامعه و سیستم سلسله مراتب قدرت واگذاری می‌کنند.
🔶#تئوری_مأمور_معذور:
در این تئوری افراد جامعه خود را تنها ابزاری برای اجرای دستورات مافوق می‌بینند و خود را مسئول کارهای خود نمی‌دانند.( چيزي كه دادگاه و مطالعات روانشناسي آيشمن، فرمانده مشهور هيتلر اثبات كرد.)

#آزمایش_میلگرم

@AlzahraPsychology
امروز روز اتاقی ساکت و ساده با کاناپه ای است که هزاران نفر رنجهایی سخت زندگیشان را برآن اشک ریخته اند. اتاقی که امن و خلوت گاه فردی مهربان و پذیرنده است. کسی که فارغ از خود، به آرامش انسان می اندیشد.

امروز روز به چالش کشیدن رفتارهای دگم و آسیب زننده به حیات انسان است. روز تفکر در ماهیت و چیستی تفکر انسان است. امروز روز غمگین شدن ما از بابت دیدن آینده کودکی دست فروش است، روز نگاه رنج آور به بیماری اعتیاد است و دردهای بی کران آن.، روز نگاهی تعمقی به رفتار رانندگی شهروندان است.

روز قدم زدن بر پیاده روهای شهرمان و شمردن فیلترهای سیگار کف پیاده رو است. روز همدلی با گریه های زنی رنج کشیده از رفتارهای همسر آزار دهنده اش است. روز فریادهای بی صدای مصرف مخدر گل در مدارس راهنمایی است. روز دستهای خط خطی دخترکان دبیرستان است که هر آن به خودکشی می اندیشند. روز شمردن سیگارهای میلیونها زن سیگاری است که پنهان از چشم همسرانشان رنج را دود می کنند. روز فریادهای خشونت های خانگی است. امروز روزروانشناس و اتاقی ساکت و اشک های ریخته و و باز همدلی و تسکین. روز مهربانی حقیقی با انسان همانگونه که هست. روز خوشحالی از آرام شدن زوجی متعارض،…..

از کجا بنویسم….؟؟ دنیای یک روانشناس دنیایی عمیقی است که فقط باید روانشناس باشی تا آن را بفهمی.
شاید نوشتن متنی در خور این روز به درازای طول عمر اندیشه های یک روانشناس باشد.

#روز_روانشناس_و_مشاور_مبارک_باد

@AlzahraPsycholog
نهم اردیبهشت، روز روانشناس و مشاور،
بر همکاران فعلی و آتی مان که سعی دارند
تا درد انسانها به رنج تبدیل نشود و با وجود همه دردها، زندگی موثری در راستای ارزشهایشان داشته باشند،
مبارک باد.
روزی انیشتین به چارلی چاپلین گفت:
می‌دانی آنچه باعث شهرت تو شده چیست؟
این است که تو حرفی نمی‌زنى و همه حرف تو را می‌فهمند!
چارلی هم با خنده گفت:
و آنچه باعث شهرت تو شده این است که با اینکه حرف می‌زنی، هیچکس حرف‌هایت را نمی‌فهمد!

#بزرگان

@AlzahraPsychology
دوستان حتما تشریف بیارید
کنفرانس بسیار معتبری هستش با حضور مهمانان خیلی عالی!!☺️

#کنفرانس

@AlzahraPsychology
دوستان مهلت ارسال آثار تا 15 اردیبهشت تمدید شد.

#مسابقه

@AlzahraPsycholog
انجمن علمی-دانشجویی روانشناسی الزهرا
دوستان حتما تشریف بیارید کنفرانس بسیار معتبری هستش با حضور مهمانان خیلی عالی!!☺️ #کنفرانس @AlzahraPsychology
دوستان کنفرانس در روز های 13 و 14 اردیبهشت از ساعت 8 تا 16 با حضور مهمانانی از اقسا نقاط جهان در مرکز همایش های دانشگاه برگزار خواهد شد.
سخنرانان از ایران، عراق، سویس و آلمان هستند.
اصل سخنرانی 12-8 است. بعد از ظهر هم مقالات ارائه خواهند شد.

#کنفرانس

@AlzahraPsycholog
کارگاه طرحواره درمانی

چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت
🛑کارگاه درمان شناختی رفتاری هیجان مدار با تدریس دکتر افشاری کنسل شد🛑
آغاز كنفرانس بين المللي "فرهنگ،آسيب شناسي رواني و تربيت"
در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا(س)

#اولین_روز_کنفرانس

@AlzahraPsychology
آغاز كنفرانس بين المللي "فرهنگ،آسيب شناسي رواني و تربيت"
در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا(س)

#اولین_روز_کنفرانس

@AlzahraPsychology
2024/11/14 13:10:54
Back to Top
HTML Embed Code: